GOEDWERK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GOEDWERK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.924.618

Publication

24/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 09.05.2014, NGL 18.09.2014 14589-0066-016
17/01/2014
ÿþfill~li@~V~A~~V1VNUI

" 1401,80,

Mod Word 11.1

GRIFFIE

KQÓPHÁND~LK

0 8 JAN, 2014

DENDERMONDE

Vrrrtse

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0846.924.618

Benaming

(volup) : GOEDWERK

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : VELDSTRAAT 75, 9220 HAMME

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de zaakvoerder gehouden op de zetel van de vennootschap dd 23 december 2013 blijkt

dat er werd beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen vanaf 23 december 2013 naar:

Zandstraat 102 W2

9200 Dendermonde(Appels)

Kalinowska Kinga

zaakvoerder

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegen. oerdigen

Verso " Naam en handtekening

09/07/2012
ÿþR

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondemelrningsnr : 'Ut6 . ,M -L . 4

Benaming (voluit); GOEDWERK

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Veldstraat 75

9220 Hamme

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard Van der Auwermeulen met standplaats te Zomergem op vijfentwintig juni tweeduizend en twaalf, heden aangeboden ter registratie dat:

Mevrouw KALINOWSKA Kinqa Karolina, (rijksregistemummer: 80.09.13-450.30), wonende te 9220 Hamme, Veldstraat 75 en

Mevrouw KALINOWSKA Anna Manuele, van Poolse nationaliteit, wonende te Polen, 86300

Grudziadz, Ulica Legi 13/42, woonplaats kiezend op de zetel van de nieuw op te richten vennootschap Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de benaming "GOEDWERK" hebben opgericht waarvan de statuten luiden als volgt:

Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9220 Hamme, Veldstraat 75.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

Elke verandering van de zetel zal gepubliceerd worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad door de zorgen van de zaakvoerder.

Doel:

De vennootschap heeft tot doei:

Het sorteren, schillen en verpakken van groenten, zoals wortelen, ajuinen, knolselder, champignons, sla, enzoverder,

Het verrichten van verkoopsondersteunende activiteiten zoals laden en lossen van vrachtwagens en werkzaamheden in het magazijn.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot eigen onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van eigen onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van eigen onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en eigen onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend

GPIFFIE P;:^'-iTWANK

VAN KOOPHANDEL

2 8 JUN 2012

DENDERMONDE

n rie

1111111J1111I111.111))1!111111111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 11,1

doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Duur:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf heden

Kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro nul cent (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in duizend (1.000) aandelen met stemrecht en zonder nominale waarde en met een fractie waarde van één duizendste (1/1.000ste) ieder.

Jaarvergadering:

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand mei om twintig uur (20u00) op de plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerst volgende werkdag plaats.

Bestuur:

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer al dan niet aandeel bezittende zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, aangesteld door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan herroepen en hernieuwen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te duiden, die wordt belast met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bevoegdheid:

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden; en in rechte als eiser en verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders afzonderlijk worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Zaakvoerder:

Niet-statutair zaakvoerder, en dit met ingang van heden en voor de duur van de vennootschap: Mevrouw Kalinowska Kinga, voornoemd

Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Winstverdeling:

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, algemene kosten, afschrijvingen, en aanrekeningen wegens waardeverminderingen of wegens gevormde provisies zijn afgetrokken maakt de netto winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat ze een tiende van het kapitaal bedraagt.

Het overschot van de winst staat ter beschikking van de algemene vergadering die over de aanwending ervan zal beslissen bij eenvoudige meerderheid.

Ontbinding  vereffening:

De vennootschap kan steeds ontbonden worden, zoals bepaald in artikel 4. De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaats heeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de afsluiting ervan. Ingeval van ontbinding benoemt de algemene vergadering de vereffenaars, die al dan niet vennoten kunnen zijn, bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars maken in de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na afbetaling van alle schulden zal het batig saldo verdeeld worden tussen al de vennoten in evenredigheid van hun aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vennootschap is niet ontbonden door de faling, het onvermogen, de ontzetting of het overlijden van één der vennoten.

Eerste boekjaar  eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op negen mei tweeduizend en veertien om twintig uur (20u00). Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot eenendertig december tweeduizend en dertien.

Volmacht:

Als bijzonder lasthebber van de vennootschap met mogelijkheid van in de plaatsstelling, wordt aangesteld de Heer Pas Piet kantoor houdende te 9240 Zele, Kapellestraat 40 ten einde over te gaan tot de inschrijving van huidige vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten. Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen bij ieder administratiekantoor en/of vennootschap

Voor eensluidend analytisch uittreksel Notaris Bernard Van der Auwermeulen

Gelijktijdige neerlegging:

- eensluidend afschrift akte

- bankattest

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/05/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
25/01/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
GOEDWERK

Adresse
ZANDSTRAAT 102 W2 9200 APPELS

Code postal : 9200
Localité : Appels
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande