IMMO MORTIER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO MORTIER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 433.510.024

Publication

30/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 24.06.2014 14215-0298-011
19/08/2014
ÿþ4. mod 11.1



1_1 ~~_~~;c_~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

/ 7 AIR 2014

12EcHTü~"

U GENT

K003~1~lAPdH i É~

Voor" behoud aan ht Belgise Staatsb

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onderneriningsnr : 0433.510.024

Benaming (voluit) : IMMO MORTIER

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Houtem 47

9880 Aalter

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door meester Jean-Paul DE JAEGER, geassocieerd notaris te ;: Watervliet, gemeente Sint-Laureins, op 29 juli 2014, neergelegd voor registratie, dat volgende beslissingen: werden genomen:

EERSTE BESLISSING De algemene vergadering beslist te benoemen tot statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur : mevrouw Ani Vancauwenberghe, voornoemd, die verklaart dit mandaat te: aanvaarden. Vervolgens beslist de algemene vergadering te benoemen tot statutaire zaakvoerder opvolgers:- de heer Lode Mortier, nagenoemd - de heer Stijn Mortier, nagenoemd. Beiden verklaren dit: :; mandaat te aanvaarden.

Voor zoveel als nodig bevestigt de vergadering dat het mandaat van de heer Julien Mortier als statutair: : zaakvoerder van de vennootschap ongewijzigd blijft.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen zodat deze voortaan zal gevestigd; zijn te 9880 Aalter, Stationsstraat 40.

DERDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist de volledige tekst van de STATUTEN van de vennootschap te: vervangen en heeft volgende nieuwe tekst van statuten goedgekeurd waarbij de naam, de zetel, het: doel, het kapitaal en de vertegenwoordiging van de vennootschap ongewijzigd blijven,

Bekendmaking tel uittreksel

1. Rechtsvorm en naam: De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met: ij beperkte aansprakelijkheid. Zij verkrijgt de naam "IMMO MORTIER"

2. Doel: De vennootschap heeft tot doel

De aankoop van onroerende goederen met het oog op de wederverkoop, inclusief eventuele ruilingen;

en inbetalinggeving, Deze wederverkoop zal bij voorkeur uit de hand geschieden, De onroerende: jj goederen betreffen voornamelijk onroerende goederen uit hun aard inclusief ongebouwde onroerende: ji goederen die niet het voorwerp uitmaken van een landbouwuitbating. Daarnaast beoogt de

vennootschap het inrichten, zonder meubilering, van onroerende goederen, en het tijdelijk beheer ervan: : teneinde de goederen in goede staat te onderhouden en hun rendement te verhogen,

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere: wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven, of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking: van haar doel. In het algemeen zal de vennootschap alle financiële, roerende of onroerende: ji handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met: haar doel of die aard van zijn de verwezenlijking te vergemakkelijken of uit te breiden.

3. Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9880 Aalter, Stationsstraat 40.

4. Duur: De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

5, Maatschappelijk kapitaal: Het kapitaal is vastgesteld op ZESHONDERD VIER EN: ZEVENTIGDUIZEND VIERHONDERD VIJFTIG EURO ELF CENT (E 674.450,11) en wordt vertegen-; : woordigd door duizend negenhonderd dertien (1.913) aandelen zonder nominale waarde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



6. Zaakvoerders: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die zullen beraadslagen en beslissen volgens de gewone regels van de algemene vergadering. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn te bepalen door de algemene vergadering en zijn te allen tijde herkiesbaar, Hun mandaat is steeds herroepbaar. Statutaire zaakvoerders.

De heer Julien Mortier en mevrouw Ani Vancauwenberghe, beiden voornoemd, worden aangesteld als statutaire zaakvoerders, De duurtijd van het mandaat van de statutaire zaakvoerders is onbeperkt en hun ontslag zal slechts kunnen uitgesproken worden, hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om ernstige en zwaarwichtige redenen bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

De heer Stijn Mortier, geboren te Deinze op 10 mei 1979, wonende te 9880 Aalter, Houtem 17 en de heer Lode Mortier, geboren te Gent op 12 september 1985, wonende te 9880 Aalter, Meerkensdreef 9, worden aangesteld als statutaire zaakvoerder-opvolgers.

Hun mandaat zal van rechtswege een einde nemen zes maanden na de aanvang van dit mandaat; waarna een bijzondere algemene vergadering zal overgaan tot het benoemen van één of meer zaakvoerders.

De statutaire zaakvoerder-opvolgers zullen van rechtswege het mandaat van statutaire zaakvoerders uitoefenen in alle gevallen waarin zowel de heer Julien Mortier als mevrouw Ani Vancauwenberghe, statutaire zaakvoerders in de onmogelijkheid verkeren hun mandaat uit te oefenen, zoals bijvoorbeeld overlijden, ziekte, onbekwaamheid, ...

Bevoegdheid der zaakvoerders.

Indien en zolang Julien Mortier en/of mevrouw Ani Vancauwenberghe hun mandaat als statutaire zaakvoerders waarnemen, gelden de hierna volgende bepalingen.

ledere zaakvoerder kan, overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt, ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Indien en van zodra Julien Mortier en mevrouw Ani Vancauwenberghe hun mandaat als statutaire zaakvoerders niet meer waarnemen, gelden de hierna volgende bepalingen.

De zaakvoerders-opvolgers nemen het bestuur van de vennootschap in college waar. Beslissingen van het college van zaakvoerders-opvolgers worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen op een vergadering waarop aile zaakvoerders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.Behoudens andersluidende wettelijke bepaling, vertegenwoordigen de zaakvoerders de vennootschap gezamenlijk jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, De zaakvoerders kunnen bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

7. Boekjaar Het boekjaar begint op een januari en eindigt op een en dertig december van het zelfde kalenderjaar,

8. Jaarvergadering: De gewone algemene vergadering der vennoten wordt elk jaar gehouden de eerste vrijdag van de maand juni, om zestien uur, ten zetel of in elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld. 9, Bijzondere bepalingen:

Aanleggen van reserves: Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve, Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplichtend indien om gelijk welke reden, de reserve aangetast is,

Winstverdeling: De algemene vergadering beslist over de bestemming van het overschot van de winst, Zij kan beslissen geheel of een deel van dit batig saldo te bestemmen voor de stijving van een fonds voor voorzieningen of voor reserve, ze over te dragen of ze aan te wenden voor de tantièmes van de zaakvoerder, kortom om ze gelijk welke andere bestemming te geven overeenkomstig artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen. Maar in elk geval van verdeling heeft elk aandeel recht op een gelijk dividend.

verdeling van het na vereffening overblijvend saldo. Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars de resterende gelden of waarden onder de vennoten naar evenredigheid van hun aandelenbezit,

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,

getekend notaris Jean-Paul De Jaeger



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd:

- proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 29 juli 2014



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/01/2014
ÿþRechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9880 Aalter, Houtem 47

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Jean-Paul DE JAEGER, met stand-plaats Watervliet, gemeente Sint Laureins, op 23 december 2013, neergelegd voor registratie, dat volgende beslissingen werden genomen:

TWEEDE BESLISSING

Vervolgens beslist de algemene vergadering het bedrag van het kapitaal te verhogen met tweehonderd vijftienduizend achthonderd zeven en veertig euro negen cent (¬ 215.847,09), zijnde het bedrag van het hiervoor vermelde onder de voorwaarden van artikel 537 W.I.B netto uitgekeerde dividend.

Het kapitaal zal derhalve worden gebracht van vierhonderd acht en vijftigduizend zeshonderd en drie euro twee cent (¬ 458.603,02) op zeshonderd vier en zeven-'tigduizend vierhonderd vijftig euro elf cent (¬ 674.450,11) zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De vennoten verklaren dat zij eenparig akkoord gaan dat deze kapitaalverhoging gebeurt zonder uitgifte van nieuwe aandelen, zij verklaren dat zij deze kapitaalverhoging on-'derschrilven en volstorten in verhouding tot hun huidig aandelenbezit, zodat de onderlinge verhouding tussen de aan`+deelhouders en het gewicht van hun respectievelijke aandelen ongewijzigd blijft en geen enkele vennoot benadeeld of bevoordeeld wordt.

De vennoten verklaren dat het totale bedrag van deze kapitaalverhoging volledig werd volstort door storting in speciën

Vervolgens stelt de vergadering vast en verzoekt mij, notaris te willen akteren dat het kapitaal werd verhoogd met tweehonderd vijftienduizend achthonderd zeven en veertig euro negen cent (¬ 215.847,09) en thans werd gebracht op zeshonderd vier en zeventigduizend vierhonderd vijftig euro elf cent (¬ 674.450,11) vertegen-+woordigd door 1.913 aandelen.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist de tekst van artikel 5 van de statuten aan te passen aan de bovenvermelde beslissingen zodat deze voortaan luidt als volgt :

Artikel 5 : Kapitaal.

Het kapitaal is vastgesteld op ZESHONDERD VIER EN ZEVENTIGDUIZEND VIERHONDERD VIJFTIG EURO ELF CENT (¬ 674.450,11) en wordt verte-'gen-'`'woordigd door duizend negenhonderd dertien (1.913) aandelen zonder nominale waarde,

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL, getekend notaris Jean-Paul De Jaeger

Tegelijk hiermee neergelegd:

- proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 23 december 2013

gecoordineerde statuten.

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d

MaNITEUR BELGE

10 -01- 2114

ISCH STAATSBLA

GD

3 1 DEC. 2013

8BCHTBANK1tAN

KOC3PHeitriZi TE GENT

IMNIIIIIWI~h~INI~V

*19018925*

BEL

I1'

Ondernemingsnr: 0433.510.024

Benaming

(voluit) IMMO MORTIER

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 11.06.2013 13174-0299-012
24/04/2013
ÿþOndernemingsnr : 0433.510.024

Benaming

(voluit) : IMMO MORTIER

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamlaze vennootschap

Zetel : 9880 Aalter, Houtem 47

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Jean-Paul DE JAEGER, met stand-plaats Watervliet, gemeente Sint-Laureins, op 30 maart 2013, neergelegd voor registratie, dat volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap om zetten van Belgische Frank in Euro zodat het voortaan vierhonderd acht en vijftiggduizend zeshonderd en drie euro twee cent (¬ 458.603,02) bedraagt vertegenwoordigd door duizend negenhonderd en dertien (1.913) aandelen zonder nominale waarde.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering deelt mee dat bij proces-verbaal van vaststelling opgesteld door ge-'rechts-'deurwaarder Jacques Matthys te De Pinte op 28 december 2011 werd vastgesteld dat alle aandelen aan toonder werden omgezet in aandelen op naam op basis van het aandeelhoudersregister van de vennootschap, Zij verklaren dat alle aandelen aan toonder werden vernietigd.

DERDE BESLISSING

De vergadering neemt kennis van het verslag van de raad van bestuur opgesteld, in het kader van de omvorming, op 25 februari 2013 verklaart geen opmerkingen te hebben.

VEERDE BESLISSING:

De vergadering neemt kennis van het verslag van CVBA VGD Bedrijfsrevisoren, kantoorhoudende te 8500 Kortrijk Spinnerijkaai 43/A, vertegenwoordigd door de heer Jean-Michel Dalle, bedrijfs-'revisor opgemaakt op 28 maart 2013 over de boekhoudkundige toestand van de ven-noot-'schap met de bijhorende staat van actief en passief afgesloten op 31 december 2012 welk verslag be-'sluit als volgt:

"In uitvoering van artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen, hebben wij, in overeenstemming met de toepasselijke controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, de voorgenomen omvorming van den NV "IMMO MORTIER" tot de BVBA "IMMO MORTIER" onderzocht. Uit de staat van activa en passiva per 31 december 2012 blijkt een netto-actief van 1.051.900,55 EUR.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva

per 31 december 2012 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat van 1.051,900,55 EUR is 1.033.350,55 EUR hoger dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Het netto-actief is 593.297,55 hoger dan het geplaatst kapitaal.

In overeenstemming met de controlenomen van het Instituut van Bedrijfsrevisoren die toepasbaar zijn op deze omzetting, zijn onze controlewerkzaamheden niet van deze aard dat zij een volledige controle inhouden, Deze controle houdt geen certificatie van onzentwege in.

Huidig verslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Opgemaakt te Kortrijk op 28 maart 2013."

De vergadering verklaart geen opmerkingen te hebben.

VIJFDE BESLISSING:

De vergadering beslist de naamloze vennootschap OM TE ZETTEN in een besloten vennootschap met

beperkte wansprake-'lijkheid genaamd "IMMO MORTIER" zonder verandering in de samenstelling van het kapitaal, het aantal vennoten, de duur, de zetel en het doel van de vennootschap. De aandeelhouders van de naamloze vennootschap kunnen hun aandelen ruilen voor één aandeel van de besloten vennootschap met

beperkte. aansprakenlijkheid tegen _Mn in de.naamloze vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter grill,

trail

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

ZESDE BESLISSING:

De vergadering neemt akte van het ontslag van de bestuurders in functie, met name:

- de heer Julien Mortier, voornoemd.

mevrouw Ani Vancauwenberghe, voornoemd.

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid New Bellini, met zetel te 9880 Aalter, Meerkensdreef 9, vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger de heer Julien Mortier, voornoemd, aangeboden ingevolge de omzetting van de naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij verklaart dat de goedkeuring van de jaar-rekening door de eerstvolgende algemene vergadering zal gelden als kwijting voor het bestuur van de bestuurders.

ZEVENDE BESLISSING:

De vergadering beslist, de STATUTEN van de vennoot-schap in vervanging van de vorige statuten als volgt te bepalen:

BEKENDMAKING BIJ UITTREKSEL

1. Rechtsvorm en naam: De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij ver-krijgt de naam "IMMO MORTIER"

2, Doel: De vennootschap heeft tot doel : De aankoop van onroerende goederen met het oog op de wederverkoop, inclusief eventuele ruilingen en inbetaling-'geving. Deze wederverkoop zal bij voorkeur uit de hand geschieden. De onroerende goederen betreffen voornamelijk onroerende goederen uit hun aard inclusief ongebouwde onroerende goederen die niet het voorwerp uitmaken van een landbouwuitbating. Daarnaast beoogt de vennootschap het inrichten, zonder meubilering, van onroerende goederen, en het tijdelijk beheer ervan teneinde de goederen in goede staat te onderhouden en hun rendement te verhogen. De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan aile ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven, of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doel. ln het algemeen zal de vennootschap alle financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrecht-'streeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel of die aard van zijn de verwezenlijking te vergemakkelijken of uit te breiden.

3. Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9880 Aalter, Houtem 47.

r. Duur : De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur. Zij kan worden ontbonden bij beslissing van de al-gemene vergadering, zoals genomen voor de statuten-wijziging.

5. Maatschappelijk kapitaal: Het kapitaal is vastgesteld op VIERHONDERD ACHT EN VIJF-TIGDUIZEND ZESHONDERD EN DRIE EURO TWEE CENT (¬ 458.603,02) en wordt vertegenwoordigd door duizend negenhonderd dertien (1.913) aandelen zonder nominale waarde,

6. Zaakvoerders: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaak--voerders, al dan niet vennoten, die zullen beraadslagen en beslissen volgens de gewone regelen van de algemene verga-dering. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn te bepalen door de algemene vergadering en zijn ten allen tijde herkiesbaar. Hun mandaat is steeds herroepbaar.

Statutair zaakvoerder. De heer Julien Mortier, voornoemd, wordt aangesteld als statutair zaakvoerder. De duurtijd van het mandaat van de statutaire zaakvoerders is onbeperkt en hun ontslag zal slechts kunnen uitge-sproken worden, hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om ernstige en zwaarwichtige redenen bij besluit van de algemene vergadering genomen met inacht-neming van de vereisten voor een statutenwijziging. Mevrouw Ani Vancauwenberghe, voornoemd, wordt aangesteld als statutair zaakvoerder-opvolger. Zij zal van rechtswege het mandaat van statutair zaakvoerder uitoefenen in alle gevallen waarin de heer Julien Mortier, statutair zaakvoerder in de onmogelijkheid verkeert zijn mandaat uit te oefenen, zoals bijvoorbeeld overlijden, ziekte, onbekwaamheid, ...

Bevoegdheid der zaakvoerders. Iedere zaakvoerder kan, overeenkomstig artikel 257 van het wetboek van vennootschappen, aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke man-dataris.

7. Boekjaar: Het boekjaar begint op een januari en eindigt op een en dertig december van het zelfde kalenderjaar.

8. Jaarvergadering: De gewone algemene vergadering der vennoten wordt elk jaar gehouden de eerst vrijdag van de maand juni, om zestien uur, ten zetel of in elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld.

9. Bijzondere bepalingen:

Aanleggen van reserves: Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd vooraf-genomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplichtend indien om gelijk welke reden, de reserve aan-getast is.

Winstverdeling: De algemene vergadering beslist over de bestemming van het overschot van de winst, Zij kan beslissen geheel of een deel van dit batig saldo te bestemmen voor de stijving van een fonds voor voorzieningen of voor reser-ve, ze over te dragen of ze aan te wenden voor de tantièmes van de zaakvoerder, kortom om ze gelijk welke andere bestemming te geven overeenkomstig artikel 320 van het wetboek van vennootschappen. Maar in elk geval van verdeling heeft eik aandeel recht op een gelijk dividend.

verdeling van het na vereffening overblijvend saldo: Na aanzuivering van aile kosten, schulden en lasten der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief verdeeld onder de ven-noten.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,

getekend notaris Jean-Paul De Jaeger '`

Tegelijk hiermee neergelegd:

- proces-verbaal van buitengewone algerpéne°Vergadering van 30 maart 2013

- bijzonder verslag van de raad van bestuur

- verslag van de revisor

- staat van actief en passief afgesloten per 31 december 2012

a -r

M '

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 19.07.2012 12320-0524-012
06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 29.08.2011 11497-0146-011
29/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 24.06.2010 10217-0247-013
03/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 29.06.2009 09330-0070-014
09/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 28.08.2008 08696-0337-014
24/07/2008 : GE154330
28/09/2007 : GE154330
27/06/2007 : GE154330
13/06/2005 : GE154330
11/10/2004 : GE154330
02/07/2004 : GE154330
14/07/2003 : GE154330
31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 21.08.2015 15477-0077-011
24/08/2002 : GE154330
16/08/2002 : GE154330
01/07/2000 : GE154330
03/03/1994 : GE154330
04/09/1990 : GE154330
26/07/1990 : GE154330
12/07/1989 : GE154330

Coordonnées
IMMO MORTIER

Adresse
HOUTEM 47 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande