KADOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KADOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.500.688

Publication

17/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.12.2013, NGL 14.01.2014 14008-0014-015
07/01/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming (voluit) : Kador (verkort)

Oudenaarde

2 6 DEC. 2013

Griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondememingsnr : 0501.500.688

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ooikeplein 13

9790 Wortegem-Petegem

Onderwerp akte : GERUISLOZE FUSIE - OVERNAME VAN DE NV VELUKA

Uit een akte verleden voor notaris Stein Binnemans te Oudenaarde op 9 december 2013, geregistreerd te , Oudenaarde op 12 december 2013, 6 bladen geen verzendingen. Boek 762, blad 05, vak 18, Ontvangen: vijfentwintig euro, Getekend, de ontvanger, S. DE SMET, blijkt het volgende:

EERSTE BESLUIT  Kennisname fusievoorstel

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het fusievoorstel aangezien de enige vennoot verklaart volledig in kennis te zijn gesteld voor de datum van deze vergadering.

Vanaf de datum van het opstellen van het fusievoorstel tot op heden hebben er zich geen belangrijke wijzigingen voorgedaan in de activa en de passiva van onderhavige vennootschap, aldus verklaard door de voorzitter.

TWEEDE BESLUIT - Afstand tussentijdse cijfers

De vergaderingen van zowel de overnemende als de overgenomen vennootschap beslissen in overeenstemming met de bepalingen van art. 720, § 2 in fine Wetboek Vennootschappen af te zien van de opmaak van tussentijdse cijfers.

DERD BESLUIT - Fusiebesluit  Overgang onder algemene titel van het vermogen

1/ FusIe door overneming van de nv Veluka en vermogensovergang

De vergadering keurt voormeld fusievoorstel de dato 14 oktober 2013 goed.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `KADOR', met zetel te 9790 Wortegem-Petegem, Ooikeplein 13, zijnde de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap `VELDKA', met zetel te 9790 Wortegem-Petegem, Ooikeplein 13, zijnde de overgenomen vennootschap, bij wijze van fusie overneemt, zonder uitgifte van aandelen in de overnemende vennootschap aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap. Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap. Deze overdracht geschiedt zonder uitkering van aandelen in de ovememende vennootschap aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap.

2. Boekhoudkundige datum

Vanuit boekhoudkundig oogpunt worden alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap vanaf 1 juli 2013 beschouwd als zijnde voltrokken voor rekening van de verkrijgende vennootschap, zodat alle verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van de verkrijgende vennootschap zullen zijn gebeurd.

3. Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten

werden toegekend.

4. Bijzondere voordelen voor zaakvoerder/bestuurders

De vergadering stelt vast dat geen enkel bijzonder voordeel toegekend is aan de zaakvoerder van enerzijds de

ovememende vennootschap en anderzijds de raad van bestuur van de overgenomen vennootschap.

5. Eigendomsovergang - algemene voorwaarden van de overgang

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed.

De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap

omvat tevens haar activiteiten met de eventueel daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het

voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam on hoedanigheid van de instrurnentorende notaris, hetzij van de perso(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa . Naam en handtekening

/0or-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

F3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom:

alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge

welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten `ut singuli' enzovoort). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

- alle intellectuele rechten omvattende onder meer: alle tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

- wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap, zal de zaakvoerder van deze laatste vennootschap de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle Iopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap, ln verband met dit laatste wordt verklaard dat de overgenomen vennootschap geen eigenaar is van onroerende goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk recht.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in het voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd, gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

6. Boekhoudkundige verwerking

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief- en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het K.B. van 30 januari 2001), geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap.

VIERDE BESLUIT - Vaststelling van de verwezenlijking van de fusie

A. Voornoemde mevrouw Vergalle Dorothée, handelend krachtens de bijzondere volmacht die zij heeft gekregen van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de overgenomen naamloze vennootschap Veluka, gehouden op heden, voorafgaand aan deze vergadering, stelt de vergadering in kennis van het goedgekeurd besluit tot fusie door de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap.

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris akte te nemen van het feit dat de opschortende voorwaarde van toepassing op de genomen beslissingen van de overgenomen vennootschap bijgevolg verwezenlijkt is.

De fusie is verwezenlijkt overeenkomstig het voormeld fusievoorstel.

Bijgevolg is de fusie tussen de voornoemde vennootschappen definitief geworden.

Het gehele vermogen, zowel activa als passiva, van de overgenomen vennootschap is bijgevolg overgegaan naar de overnemende vennootschap, zonder uitgifte van aandelen in de overnemende vennootschap aan de bestaande aandeelhouders van de overgenomen vennootschap ter vergoeding van hun inbreng.

B. Overeenkomstig voornoemd fusievoorstel verzoekt de vergadering de ondergetekende notaris er akte van te nemen dat het maatschappelijk kapitaal van de overnemende vennootschap ongewijzigd blijft behouden op drie miljoen vierhonderd zesennegentigduizend tweehonderd achtentachtig euro negenenveertig cent (3.496.288,49 EUR), vertegenwoordigd door 165.660 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van 1/165.6605'0 van het maatschappelijk kapitaal.

VIJFDE BESLUIT - Kwijting aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap

De algemene vergadering aanvaardt de beslissing, genomen door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap dat de goedkeuring van de jaarrekening (die opgesteld wordt na de fusie) door de algemene vergadering van de vennoten van de overnemende vennootschap, zal gelden als kwijting voor de bestuurders van de overgenomen vennootschap voor de uitoefening van hun mandaat dat zij uitoefenden van 1 juli 2013 tot op heden.

Op de laatste biz van luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

ZESDE BESLUIT - Vaststelling van de opheffing van de overgenomen vennootschap

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris er akte van te nemen dat, ten gevolge van de aanneming van de voorgaande besluiten en rekening houdend met het feit dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de overgenomen vennootschap in het op heden voor ondergetekende notaris opgemaakt proces-verbaal de fusie heeft goedgekeurd, de overgenomen vennootschap heeft opgehouden te bestaan met ingang vanaf heden.

ZEVENDE BESLUIT - Bevestiging zaakvoerder

De vergadering beslist de zaakvoerder niet te wijzigen.

ACHTSTE BESLUIT  Machtiging

De vergadering machtigt de zaakvoerder voor de uitvoering van de fusie, met mogelijkheid van subdelegatie en meer bepaald met de bevoegdheid om alle formaliteiten van doorhaling en overbrenging te verrichten bij alle bevoegde autoriteiten en desgevallend om elke toevoeging of rechtzetting aan deze akte van inbreng te doen. VOLMACHT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de bv cvba Moore Stephens Verschelden Accountants en Belastingconsulenten, met zetel te 1020 Brussel, Esplanade 1 bus 96, evenals aan diens bedienden, aangestelden en lasthebbers, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle admini-stratieve formaliteiten inzake de Kruispuntbank der Ondernemingen, evenals alle formaliteiten met betrekking tot de B.T.W. en fiscale administraties, alsmede alle verplichtingen inzake het sociaal statuut der zelfstandigen en vergunningen met betrekking tot de uitgeoefende activiteit, te verzekeren.



~Joor-behouden aan het Belgisch Staatsblad









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge







VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Stein Binnemans te Oudenaarde

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Op de Ieatste blr van Lurk B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/10/2013
ÿþ Mcd werd 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

17 OKT. 2013

Griffie

pndernemingsnr : 0501.500.688

Benaming

(voluit) : Kador

(verkort) :

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9790 Wortegem-Petegem, Ooikeplein 13

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

FUSIEVOORSTEL in verband niet

DE MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE FUSIE (GERUISLOZE FUSIE)

VAN

VELUKA

naamloze vennootschap

RPR Oudenaarde

ondernemingsnummer 0429.602.508

niet zetel te

Ooikeplein 13, 9790 Wortegem-Petegem

(overgenomen vennootschap)

MET

KADOR

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

RPR Oudenaarde

ondernemingsnummer 0501.500.688

met zetel te

Ooikeplein 13, 9790 Wortegem-Petegem

(overnemende vennootschap)

Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel van Oudenaarde

FUSIEVOORSTEL in verband met GERUISLOZE FUSIE

Bij toepassing van artikel 676 en artikel 719 en verder van het Wetboek van vennootschappen

De naamloze vennootschap Veluka en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Kador hebben beslist het onderhavig - overeenkomstig de artikelen 676 en 719 en volgende van het Wetboek van=

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

vennootschappen opgestelde - fusievoorstel voor te leggen aan hun Algemene Vergaderingen, Dit voorstel strekt ertoe een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze FUSIE) door te voeren waarbij de totaliteit van het vermogen, de rechten en verplichtingen van de vennootschap Veluka nv wordt overgenomen door Kador bvba zonder uitgifte van nieuwe aandelen en dit overeenkomstig artikel 676, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

I. WETTELIJKE VERMELDINGEN VOORZIEN DOOR ARTIKEL 719 W. VENN,

1.Algemene inlichtingen betreffende de bij de fusie betrokken vennootschappen

a)Identiteit van de overnemende vennootschap Kader bvba

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Kador met zetel te 9790 Wortegem-Petegem, Ooikeplein 13 en gekend onder RPR Oudenaarde ondememingsnummer 0501.500.688,

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Stein Binnemans met standplaats te Oudenaarde op 21 november 2012, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 4 december daarna onder nummer 12195914.

De statuten van de vennootschap werden sindsdien niet meer gewijzigd.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt op heden E 3.496.288,49 verdeeld over 165.660,00 aandelen op naam zonder nominale waarde met ieder een fractiewaarde van 1/165.660ste van het kapitaal.

Alle aandelen van de vennootschap zijn op heden in handen van Mevr. Dorothée Vergalle. Het doel van de vennootschap luidt als volgt

"De vennootschap heeft tot doel zowel in België .als in het buitenland, zowel voor eigen naam en rekening als voor naam en rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, als vertegenwoordiger, tussenpersoon of commissionair:

L Holding

1.het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vomi van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut;

2.het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

II, Patrimoniumvennootschap

1.het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, het beheren en verhandelen van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, studies en operaties met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

onroerende zakelijke rechten. Dit alles uitsluitend voor eigen rekening, tenzij zou worden voldaan aan de voorwaarden ais omschreven in het Koninklijk Besluit van 6 september 1993 inzake vastgoedmakelaar;

2.het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3.het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie of splitsing, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen,

III. Consultancy-, beheer- en managementvennootschap

1.alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

2.alle mogelijke activiteiten die verband houden met het verlenen van consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand;

3.het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven en ondernemingen, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

4.het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis;

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, vereffenaar, volmachtdrager of mandataris en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een statutaire benoeming of via een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

De vennootschap mag verder alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, Verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, aile commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen ais investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag alle handelingen stellen van roerende of onroerende aard, zoals onder meer de terbeschikkingstelling van roerende en onroerende goederen aan haar bestuurders, bij wijze van bezoldiging in natura, zelfs indien zij niet rechtstreeks in verband staan met de doelomschrijving.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen en erkenningen behaald worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs."

Als zaakvoerder is benoemd in de oprichtingsakte van de vennootschap, Mevrouw Dorothée Vergalle. b)Identiteit van de over te nemen vennootschap Veluka nv

De naamloze vennootschap Veluka met zetel te 9790 Wortegem-Petegem, Qoikeplein 13 en gekend onder RPR Oudenaarde ondernemingsnummer 0429.602.508.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Luo Van Coppenolle met standplaats te Oudenaarde op 9 oktober 1986, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 6 november daarna onder nummer 861106-7.

De statuten werden nadien herhaaldelijk gewijzigd en voor het laatst bij akte verleden voor notaris Ludovic Du Faux met standplaats te Moeskroen op 30 april 2009, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 18 november daarna onder nummer 09070214.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt op heden E 168.279,88 verdeeld over 74,00 aandelen op naam zonder nominale waarde met ieder een fractiewaarde van 1/74ste van het kapitaal, verdeeld als volgt:

- Kador bvba 74,00 aandelen 100,00 %

Het doel van de vennootschap luidt overeenkomstig de statuten als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het vervaardigen, het verkopen en plaatsen van luchtkanalen en toebehoren in metaalplaten,

Bovendien zal zij kunnen diensten verstrekken aan aanverwante bedrijven als boekhoudbureau en factureerkantoor, als bureau voor nijverheidsstudiën, als uitbater van een kantoor voor mechanografische werken voor het opmaken van computerprogramma's en de uitvoering van werken op computer, als tussenpersoon in de handel, als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, fiscale of sociale aangelegenheden en als bureau voor de controle van goederen en materieel.

De vennootschap mag alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende, onroerende of andere " verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met één of ander deel van haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of het realiseren van dit doel vergemakkelijken."

Als bestuurders werden benoemd:

-Kador bvba, vast vertegenwoordigd door Mevr. Dorothée Vergalle;

-Mevr. Dorothée Vergalle;

-Elkimmo nv, met zetel te Biesvijverstraat 2, 9700 Oudenaarde gekend onder RPR Oudenaarde btw BE

0808.487.278, vast vertegenwoordigd door Mevr. Elke Tsjoen.

Als gedelegeerd bestuurder werd benoemd Kador bvba met zetel te 9790 Wortegem-Petegem, Qoikeplein 13, vast vertegenwoordigd door Mevr. Dorothée Vergalle.

2.Juridisch kader

In aanmerking nemende dat de bestuursorganen van de over te nemen en de ovememende vennootschap het initiatief hebben genomen tot het doorvoeren van een fusie waarbij de totaliteit van het vermogen van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

over te nemen vennootschap, met toepassing van de bepalingen van artikelen 676 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zal overgaan op de overnemende vennootschap, verbinden de bestuursorganen zich ertoe te doen wat in hun mogelijkheden ligt om de fusie tot stand te brengen tegen de hierna gemelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de algemene vergaderingen van de aandeelhouders.

De fusie zal worden verwezenlijkt in toepassing van de bepalingen vervat in het Wetboek van vennootschappen m.b.t. de fusie van vennootschappen en meer bepaald de bepalingen met betrekking tot de gelijkgestelde verrichtingen.

Onder "fusie", zoals hierna vermeld, moet worden verstaan de "met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting" zoals gedefinieerd door artikel 676, 1° van het Wetboek van vennootschappen, met name de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of méér vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van ai hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de Algemene Vergadering verbonden is.

Samenvattend kan de voorgenomen verrichting worden omschreven als een fusie waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap Veluka nv, zowel de rechten als de verplichtingen, worden overgenomen ten gevolge van de fusie, door Kador bvba.

Deze fusie is ingegeven vanuit de doelstelling de huidige verhouding tussen de vennootschap Kador en de vennootschap Veluka te vereenvoudigen.

Op basis van de bovenstaande motivering menen de bij de verrichting betrokken zaakvoerder en bestuurders dat deze verrichting op het vlak van de directe belastingen neutraal zal geschieden aangezien zij is ingegeven vanuit zakelijke overwegingen zoals hierboven geschetst en dat er geen fiscale motieven of zelfs ongewilde voordelen ten grondslag liggen van de voornoemde verrichting. De overgenomen vennootschap beschikt behoudens een overdraagbare notionele interestaftrek per 30/6/2012 immers niet over fiscale aftrekposten die zullen worden overgedragen ten gevolge van de geplande fusie.

Op het vlak van de registratierechten verklaren de bestuurders dat de verrichting zal geschieden tegen het vast recht van ¬ 50,00 aangezien de overgenomen vennootschap geen onroerende goederen bezit,

Tevens verklaren de bestuurders dat de verrichting neutraal zal geschieden op het vlak van btw aangezien de betrokken vennootschappen niet btw-plichtig zijn.

Ten slotte verklaren de bestuurders dat de verrichting ook op het vlak van verkeersbelastingen fiscaal neutraal zal geschieden aangezien de overgenomen vennootschap niet in het bezit is en niet in het bezit zal zijn van een wagen op het moment van de fusie,

Onderstaande structuur geeft een schematisch overzicht weer van de situatie voor en na de fusie. Voor de fusie Na de fusie

Mevr. Dorothée Verg alle Mevr. Dorothée Vergalle

Kador Kador

Veluka

3.Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

De handelingen van de over te nemen vennootschap worden geacht te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap met ingang van 0110712013.

4.Rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg wordt dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt,

5,Vermelding van ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Er werden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

6.Bepalingen met betrekking tot de onroerende goederen

De overgenomen vennootschap Veluka nv is niet in het bezit van onroerende goederen.

IL BIJKOMENDE VERMELDINGEN

1.Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

Deze verrichting zal geen wijziging met zich meebrengen aan de statuten van de vennootschap behoudens een eventuele actualisatie van de statuten aan de vigerende wetgeving.

2.Kosten van de fusieverrichting

Bij de goedkeuring van het fusievoorstel zullen de kosten van de fusieverrichting worden gedragen door de overnemende vennootschap. In geval van niet goedkeuring van het voorstel zal elke betrokken vennootschap instaan voor haar eigen gemaakte kosten,

3.Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften overeenkomstig artikelen 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen en de statutaire beschikkingen van de vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk, De ondergetekenden verbinden er zich onderling en wederzijds toe het vertrouwelijk karakter te respecteren.

4.Bestuur van de overnemende vennootschap

Indien dit fusievoorstel zou worden goedgekeurd zullen aile bestaande bestuursmandaten in de vennootschap Veluka komen te vervallen en zal enkel Mevr. Dorothée Vergane zaakvoerder blijven van de fusievennootschap Kador.

5.Algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de Algemene Vergaderingen van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van koophandel, voorzien bij de artikelen 719 e.v. van het Wetboek van vennootschappen, met dien verstande dat de bestuursorganen alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring uiterlijk eind december 2013 zou zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 14 oktober 2013 te Wortegem-Petegem in vier originelen, elke versie zijnde gelijkwaardig, waarvan twee exemplaren ter beschikking zullen worden gesteld aan de overeenkomende partijen en twee exemplaren moeten worden neergelegd bij de Rechtbank van Koophandel te Oudenaarde overeenkomstig art. 725 van het Wetboek van vennootschappen.

Voor de overnemende vennootschap,

Kador bvba,

Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder,

Mevr. Dorothée Vergalle

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel

voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 24.11.2014, NGL 18.12.2014 14695-0366-010
04/12/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II11 I1 1111 1I 11I 11 I 11tI 11t11 I II

*13195914*

Oudenaarde

23 NOV. 2012

Griffie

Ondernemingsnr : O S © 4 , $0p . 6 á á

Benaming (voluit): KADOR

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ooikeplein 13

9790 Wortegem-Petegem

Onderwerp akte .OPRICHTING INGEVOLGE PARTIELE SPLITSING

Uit een akte verleden voor notaris Stein Binnemans te Oudenaarde op 21 november 2012, ter registratie neergelegd, blijkt dat:

1. De heer TSJOEN Luc Paul Auoust, wonende te 9790 Wortegem-Petegem, Moregemplein 17,

2. Mevrouw VERGALLE Dorothée Adelaïde Julienne Irma Paula, wonende te 9790 Wortegem-Petegem,

Ooikeplein 13,

de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "KADOR' met zetel te 9790 Wortegem-

Petegem, Ooikeplein 13, hebben opgericht ingevolge partiële splitsing van de NV Kanim, met zetel te

Wortegem-Petegem, Moregemplein 17.

De oprichtingsstatuten voorzien onder andere de volgende bepalingen:

Vorm  naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij verkrijgt de naam "KADOR".

Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9790 Wortegem-Petegem, Ooikeplein 13.

Zij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in

het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die aile machten krijgt teneinde

op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder, administratieve zetels, agentschappen,

werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen naam en rekening ais'

voor naam en rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, als vertegenwoordiger,

tussenpersoon of commissionair:

I. Holding

1. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van. handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (senli)publiekrechtelijk statuut;

2. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van ; bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of ' statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3. het verstrekken van leningen en voorschotten ander eender welke vorm of duur, aan alle verbonden " ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van aile ; verbintenissen van zelfde ondernemingen.

!i Patrimoniumvennootschap

1. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, het beheren en verhandelen van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, studies en operaties met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik ® vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

t/aor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

onroerende zakelijke rechten. Dit alles uitsluitend voor eigen rekening, tenzij -zou worden voldaan aan de: voorwaarden als omschreven in het Koninklijk Besluit van 6 september 1993 inzake vastgoedmakelaar;

2. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil in het bijzonder het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3. het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, ; industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het 'F stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie of splitsing, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

III. Consultancy-, beheer- en managementvennootschap

1. alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

2. alle mogelijke activiteiten die verband houden met het verlenen van consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand;

3, het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven en ondernemingen, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

4, het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis;

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, vereffenaar, volmachtdrager of mandataris en van alle andere tapfuncties die door de vennootschap op grond van een statutaire benoeming of via een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

De vennootschap mag verder alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag aile roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap. De vennootschap mag alle handelingen stellen van roerende of onroerende aard, zoals onder meer de terbeschikkingstelling van roerende en onroerende goederen aan haar bestuurders, bij wijze van bezoldiging in natura, zelfs indien zij niet rechtstreeks in verband staan met de doelomschrijving. De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen en erkenningen behaald worden. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de , beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Maatschappelijk kapitaal

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op DRIE MILJOEN VIERHONDERD ZESENNEGENTIGDUIZEND TWEEENHONDERD ACHTENTACHTIG EURO NEGENENVEERTIG CENT (3.496.288,49 EU R).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd vijfenzestigduizend zeshonderd zestig (165.660) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderd vijfenzestigduizend zeshonderd zestigste (1/165.6601 van het maatschappelijk kapitaal.

Conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor

De conclusie van het verslag luidt letterlijk als volgt:

"8. BESLUIT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz vare Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekernr

mod 11.1

Onderliggend verslag werd opgemaakt met het oog op de inbreng in natura naar aanléiding van de oprichting van de BVBA Kador ingevolge partiële splitsing van de NV Kanim, welke beantwoordt aan de criteria voorzien in artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de gedane inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

3. de door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn, rekening houdend met de vennootschapsrechtelijke context van de continuïteit in het kader van de voorgenomen splitsingsoperatie. Er werd bij de bepaling van de inbrengwaarde geen rekening gehouden met de mogelijke latente meerwaarden van de in te brengen bestanddelen in going-concem optiek. De toegepaste waardering leidt niet tot een overwaardering van de inbreng in natura. De gebruikte methoden leiden tot een waarde die minstens overeenstemt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de waarde uit te geven aandelen.

De vergoeding van de inbreng bestaat uit 165.660 volledig volgestorte aandelen van de BVBA Kador, zonder vermelding van nominale waaide, die elk 1/165.660ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

LMj willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" is."

Bestuur

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn. De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Wanneer een rechtspersoon wordt benoemd tot zaakvoerder, is deze hoedanigheid wel degelijk toegekend aan de rechtspersoon, zodat de identiteit van de vaste vertegenwoordiger niet moet vermeld worden in de statuten, maar enkel het voorwerp moet uitmaken van de wettelijke publiciteitsvereisten.

Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle

handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve

deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden,

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Zitting en bijeenroeping algemene vergadering

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste maandag van december om elf uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. ln dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de , commissarissen.

ledere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli van elk jaar en eindigt op 30 juni van het daaropvolgende jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stelt de zaakvoerder een inventaris en de jaarrekening op waarvan hij, na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt, overeenkomstig de wet.

Op de laatste biz van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Bestemming van de winst-- reserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Ontbinding

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering of van de enige vennoot beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Vereffenaars

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te dulden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te Voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN VAN DE OPGERICHTE VENNOOTSCHAP

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De hier opgerichte vennootschap 'KADOR' zal in toepassing van artikel 2 §4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen,

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 30 juni 2013. EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

BENOEMING VAN DE EERSTE ZAAKVOERDER

De vergadering beslist met eenparigheid te benoemen in hoedanigheid van eerste zaakvoerder van de vennootschap 'KADOR':

- Mevrouw VERGALLE Dorothée Adelaïde Julienne Irma Paula, wonende te 9790 Wortegem-Petegem, Ooikeplein 13,

hier aanwezig en die uitdrukkelijk verklaart het mandaat van zaakvoerder van de bvba `KADOR' te aanvaarden.

De zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur benoemd.

Dit mandaat is onbezoldigd.

VOLMACHT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan bv cvba Moore Stephens Verscheiden Accountants en Belastingconsulenten, met zetel te 1020 Brussel, Esplanade 1 bus 96, evenals aan diens bedienden, aangestelden en lasthebbers, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle admini-stratieve formaliteiten inzake de Kruispuntbank der Ondernemingen, evenals alle formaliteiten met betrekking tot de B.T.W. en fiscale administraties, alsmede aile verplichtingen inzake het sociaal statuut der zelfstandigen en vergunningen met betrekking tot de uitgeoefende activiteit, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITREKSEL

(Neergelegd vóór registratie overeenkomstig artikel 173, 1° van het registratiewetboek).

Notaris Stein Binnemans te Oudenaarde

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte met het verslag van de bedrijfsrevisor inzake de

inbreng in natura.

Op de Laatste blz van Luik B vermelden ' Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

09/03/2015
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouder aan het BeigiscI

Staatsbia

N

N

el111,81

Gent

Afdeling Oudenaarde

2 5 FEB. 2015

Griffie

01

Ondernemingsnr : 0501.500.688

Benaming (voluit) : Kador

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ooikeplein 13

9790 Wortegem-Petegem

Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDERING

Uit een akte verleden voor notaris Stein Binnemans te Oudenaarde op 28 januari 2015, geregistreerd te Oudenaarde op 2 februari 2015, 7 bladen geen verzendingen. Register 5, boek 000, blad 000, vak 2063. Ontvangen: vijftig euro. Getekend, de ontvanger, S. DE SMET, blijkt het volgende:

EERSTE BESLISSING -- Kapitaalvermindering door terugbetaling.

al L)e vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag ten belope van drie miljoen driehonderdzesennegentigduizend twee-honderdachtentachtig euro negenenveertig eurocent (¬ 3.396.288,49), teneinde het te brengen van drie miljoen vierhonderdzesennegentigduizend tweehonderdachtentachtig euro negenenveertig eurocent (¬ 3.496.288,49) op honderdduizend euro (¬ 100.000,00) zonder vernietiging van aandelen.

De terugbetaling neemt in voorkomend geval de vorm aan van de uitkering van de vordering in rekening-courant op de enige vennoot ten bedrage van negenhonderdzestienduizend zeshonderddrieënveertig euro negenenzeventig eurocent (¬ 916.643,79) per 30 juni 2014, de uitkering van liquide middelen (spaartegoeden) voor een bedrag van tenminste twee miljoen tweehonderdduizend euro (¬ 2.200.000,00) dat zal worden vastgesteld door de zaakvoerder in functie van de cashpositie van de vennootschap en de inschrijving van het beperkte saldo op de rekening-courant van de enige vennoot om te worden uitgekeerd door de zaakvoerder in functie van de cashpositie van de vennootschap.

De algemene vergadering besluit de volledige kapitaalvermindering aan te rekenen op het fiscaal gestort kapitaal van de vennootschap.

b/ E?e vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering ten belope van drie miljoen driehonderdzesennegentigduizend tweehonderdachten-tachtig euro negenenveertig eurocent (¬ 3.396.288,49) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderdduizend euro (¬ 100.000,00), vertegenwoordigd door honderdvijfenzestigduizend zeshonderdzestig (165.660) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Toelichting van de instrumenterende notaris

De enige vennoot verklaart door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de artikelen ' 316 en 317 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen.

De venncotschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto.

Aan de enige vennoot mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

TWEEDE BESLISSING -- Wijziging artikel 5 van de statuten.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met voorgaande beslissingen, besluit de vergadering artikel 5 paragraaf één van de statuten te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

"Artkel 5: Kapitaal" Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdduizend euro (100.000, 00 ¬ ),

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd vijfenzestigduizend zeshonderd zestig (165.660) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderd vijfenzestigduizend zeshonderd zestigste (1/165.660ste) van het maatschappelijk kapitaal "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

DERDE BESLISSING  Volmacht inzake coördinatie van de statuten.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

VIERDE BESLISSING -- Machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen. De vergadering verleent bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VIJFDE BESLISSING  Volmacht voor de administratieve formaliteiten.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan MOORE STEPHENS ACCOUNTANCY BV CVBA, met zetel te België, 1020 BRUSSEL, Esplanade 1-96, RPR BRUSSEL, afdeling Nederlandstalig, BTW BE 0451.657.041, met mogelijkheid tot delegatie, evenals aan hun bedienden, samen of ieder afzonderlijk handelend, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Stein Binnemans te Oudenaarde

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte en de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

or-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
KADOR

Adresse
OOIKEPLEIN 13 9790 WORTEGEM-PETEGEM

Code postal : 9790
Localité : Ooike
Commune : WORTEGEM-PETEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande