LEOCIEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LEOCIEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.632.879

Publication

17/12/2014
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de. akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

111

16 237 6

Ondememingsnr : p 5~6 e32 gl- 9 Benaming (votum : LEOCIEL

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : DORP 11)A

9185 WACHTEBKE

Onderwerp akte :OPRICHTING BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op vijf december tweeduizend en veertien, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 daarna, blijkt hetgeen volgt :

1. Vennoten :

De heer FLAMAND Frederick, geboren te Sint-Amandsberg op 15 december 1974, rijksregister 74.12.15-281.34, gehuwd met mevrouw Nathalie Speeckaert, wonend te 9185 Wachtebeke, Dorp 111a.

2.Benaming : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "LEOCIEL"

3.Zetel : te 9186 Wachtebeke, Dorp 111a,

4. Doel : De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, als vertegenwoordiger, tussenpersoon of commissionair:

I. Consultancy-, beheer en managementvennootschap

1. alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

2. aile mogelijke activiteiten die verband houden met het verlenen van consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand;

3. het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven en ondernemingen, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

4. het verlenen van bijstand, advies en leiding van bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis;

Il. Holding

1. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en

verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechteriijk statuut;

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

2. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verleden van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

III. Patrimoniumvennootschap

1. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, het beheren en verhandelen van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, studies en operaties met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. Dit alles uitsluitend voor eigen rekening, tenzij zou worden voldaan aan de voorwaarden ais omschreven in het Koninklijk Besluit van 6 september 19936 inzake vastgoedmakelaar;

2. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3. het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan eveneens deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, vereffenaar, volmachtdrager of mandataris en van alle topfuncties die door de vennootschap op grond van een statutaire benoeming of via een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie of splitsing, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is die uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden zekerheden stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten, zelfs indien zij niet rechtstreeks in verband mee staan met de bovenstaande doelomschrijvingen, zoals onder meer de terbeschikkingstelling van roerende en onroerende goederen aan haar zaakvoerders, bij wijze van bezoldiging in natura.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen en erkenningen behaald worden.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars ende beleggingsadviseurs.

IV. Specifiek

1. Technische dienstverlening in het algemeen, voornamelijk in de industrie. Dit omvat ontwerp, installatie, onderhoud van de elektrotechniek, instrumentatie, beveiliging, techniek en industriële automatisering.

2. de aankoop en verkoop, de invoer en uitvoer van voornoemde producten en grondstoffen.

3. de vervaardiging van alle voorwerpen voor huishoudelijke of industriële toepassing, in kunststof, metalen,enlof hout met alle bijhorende studie, bewerking en verwerking, plaatsing en afwerking, en in het bijzonder de montage ervan.

4.de uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden zekerheden stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten, zelfs indien zij niet rechtstreeks in verband staan met de bovenstaande doelomschrijvingen, zoals onder meer de terbeschikkingstelling van roerende en onroerende goederen aan haar zaakvoerders, bij wijze van bezoldiging in natura.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

5.maatschappelijk kapitaal :

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen driehonderd drieënvijftigduizend euro (1.353.000,00 euro).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

6. samenstelling :

INBRENG IN NATURA.

Op het maatschappelijk kapitaal wordt in natura ingeschreven als volgt:

door de heer Frederick Flamand, voornoemd, ten bedrage van 1.353.000 euro, waarvoor hem 100 aandelen worden toegekend;

Inbreng in natura.

De inbreng door de heer Frederick Flamand ten belope van 1.353.000 euro gebeurt onder de vorm van inbreng van 188 aandelen van de naamloze vennootschap_

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch StRatsblad

mod 11.1

"General Integrations and Electrical Contracting" afgekort "GIECo" met zetel van de vennootschap te 9160 Lokeren, Industriezone E1713, Mosten 8. Ingeschreven in het gerechtelijk arrondissement Gent, afdeling Dendermonde met ondernemingsnummer 0859.772.366.

Verslagen

Met betrekking tot deze inbreng in natura werd door Moore Stephens Audit Burg. CVBA, vertegenwoordigd door mevrouw Wendy Van der Biest, bedrijfsrevisor, op twee december tweeduizend en veertien een verslag opgemaakt waarvan een exemplaar samen met een afschrift van onderhavige akte en een kopie van het -voormeld verslag van de oprichter, bij deze eveneens overhandigd, zal worden neergelegd ter griffie.

De besluiten van dit verslag luiden :

Besluit.

Ondergetekende, Moore Stephens Audit Burg. CVBA, kantoorhoudend te 9031 Drongen, Deinsesteenweg 114 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door mevrouw Wendy Van der Biest, bedrijfsrevisor, aangesteld op 17 november 2014 door de oprichter van de BVBA LEOCIEL (in oprichting), 9185 Wachtebeke, Dorp 111a, met als opdracht, overeenkomstig artikel 395 §1 W.Venn. het verslag op te maken over de beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, bij de oprichting van voornoemde vennootschap.

De inbreng in natura bestaat uit een aandelenpakket, in het bijzonder 188 aandelen van de NV GIEC°, gevestigd te Industriezone E1713, Mosten 8, 9160 Lokeren, ingeschreven In het rechtspersonenregister 0859.772.366 en gekend op de Rechtbank te Gent - afdeling Dendermonde, met een waarde ten belope van euro 1.353.000.

De inbreng wordt vergoed door uitgifte van 1353 aandelen van de BVBA LEOCIEL, aan de heer Frederick Flamand, mits vergoeding aan de huwgemeenschap indien daartoe aanleiding zou bestaan.

De oprichter van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen die als vergoeding van de inbreng in natura worden gegeven.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat :

-De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uitte geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.;

-De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-De voor de inbreng in natura door partijen toegepaste waarderingsmethode bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde die tenminste overeenstemt met het aantal en de onderschrijvingswaarde van de als tegen de inbreng in natura uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is, behalve onderstaande voorbehoud :

-De jaarrekening per 31 december 2013 van GIEC° NV bevat een voorraad handelsgoederen voor een totaal bedrag van euro 140.728. Aangezien wij niet aanwezig waren bij de fysieke voorraadtelling geven wij een voorbehoud voor de waarde van deze voorraad. Aangezien 30,08 % van de aandelen wordt ingebracht, geven wij een voorbehoud van 42.330,98 euro.

-De te verstrekken stukken en informatie werden ons niet tenminste één maand voor de buitengewone algemene vergadering overhandigd, zodat wij niet in de mogelijkheid waren het verslag over te maken aan de vennootschap 15

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

ean het

Belgisch

Staatsblad

mod 11,1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

dagen voor de buitengewone algemene vergadering. Deze laattijdigheid heeft geen wezenlijke invloed op onze controle uitgeoefend.

-Onze opdracht bestaat er niet in uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

-Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 219 §1 W.Venn. en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

-Drongen, 2 december 2014.

- Moore Stephens Audit Burg. CVBA, vertegenwoordigd door mevrouw Wendy Van der Biest; bedrijfsrevisor.

Voorwaarden van de inbreng in natura

De voornoemde inbrenger, de heer Frederick Flamand verklaart dat alle hoger beschreven aandelen van voornoemde vennootschap "GIBC°" worden ingebracht voor vrij, zuiver en onbelast van voorrecht, pand, goedkeuringsverplichting, ontbindende vordering, voorkooprecht en recht van wederinkoop en van enige andere belemmering.

De Vennootschap zal de eigendom en het genot van de in volle eigendom ingebrachte aandelen bekomen vanaf het ogenblik van de totstandkoming van deze oprichting door inbreng in natura en zal tevens vanaf zelfde datum alle rechten verbonden aan deze ingebrachte aandelen uitoefenen, ondermeer door het optrekken van dividenden en het uitoefenen van het stemrecht.

De Vennootschap zal dienaangaande vanaf het ogenblik van de totstandkoming van deze oprichting door inbreng in natura in alle rechten en plichten verbonden aan de ingebrachte aandelen treden en zal zich onderwerpen aan de statuten van voornoemde vennootschap "GJBC°".

7. duur : de vennootschap bestaat voor onbepaalde duur

8. bestuur + benoemingen :

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur die door hen wordt vastgesteld.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd: de heer Frederick Flamand, die aanvaardt.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

9. Volmacht :

Bijzondere volmacht voor het vervullen van de noodzakelijke administratieve formaliteiten (onder andere ondernemingsloket, rechtspersonenregister, BTW-nummer) wordt verleend aan de bvba Fiscobra met ondernemingsnummer 0437.168.904, Burgemeester J. Chalmetlaan 39 te 9060 Zelzate, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, in het bijzonder haar zaakvoerder mijnheer Johny Bral, met mogelijkheid van indeplaatsstelling

10. jaarvergadering :

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand december om zestien uur (16u).

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in tweeduizend zestien.

11. boekjaar :

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar.

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op heden en zal worden afgesloten op dertig juni tweeduizend zestien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Neergelegd ter Griffie van d - htbank van Koophandel te Gent : expeditie akte.

/I t to

Dirk Smet, notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

e behouden aan het pelgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LEOCIEL

Adresse
DORP 11/A 9185 WACHTEBEKE

Code postal : 9185
Localité : WACHTEBEKE
Commune : WACHTEBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande