LUNATRADE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LUNATRADE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 466.759.347

Publication

07/01/2014
ÿþMoe Nord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van

tee NK VAN KOOPHANDEL

Voor behouc

aan h

Belgis Staatsli

IN i

2 6 DEC, 2013

DENDERMONDE

Griffie

!111411J101 II AI

Ondernemingsnr : 0466.759.347.

Benaming

(voluit) : LUNATRADE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Galgenbergstraat 561d 9290 Berlare

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING STATUTEN

Uit een akte verleden op twaalf december tweeduizend dertien voor ondergetekende, Notaris Johan Dedoncker, te Berlare, ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «LUNATRADE», gevestigd te 9290 Berlare,. Galgenbergstraat, 56/d, met ondememingsnummer 0466.759.347. volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen :

EERSTE BESLISSING: Omzetting van het kapitaal in euro.

De vergadering stelt vast dat ingevolge het koninklijk besluit van dertien juli tweeduizend één, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van elf augustus daarna, het maatschappelijk kapitaal vanaf één januari tweeduizend twee in euro wordt uitgedrukt.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt derhalve achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één " cent (18.592,01 ¬ ).

TWEEDE BESLISSING : Kennisname voorafgaande tussentijdse dividenduitkering

De vergadering neemt kennis van de notulen van de Eerste Vergadering waarbij werd beslist tot uitkering; van een tussentijds dividend in het kader van artikel 537 W.I.B. 1992, voor een bruto bedrag van: VIERHONDERDACHTENDERTIGDUIZEND EURO (438.000,00 ¬ ).

Een exemplaar van die notulen blijft gehecht aan onderhavige akte om samen te worden geregistreerd. DERDE BESLISSING : Kapitaalverhoging in geld.

De vergadering beslist het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met driehonderd

vierennegentigduizend tweehonderd euro (394.200,00 ¬ ), om het te brengen van achttienduizend' vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (18.592,01 ¬ ) op vierhonderdentwaaifduizend zevenhonderdtweeënnegentig euro (412.792,01 ¬ ).

De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld van het netto bedrag verkregen ingevolge de tussentijdse dividenduitkering waartoe werd beslist in de Eerste Vergadering, zonder uitgifte van; nieuwe aandelen.

De kapitaalsverhoging zal onmiddellijk volledig volstort worden.

De vergadering verklaart te weten dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen geacht worden eerst uit° de volgens het regime van artikel 537 W.I.B. 1992 ingebrachte kapitalen voort te komen.

VIERDE BESLISSING - Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting.

1. Vervolgens hebben alle vennoten verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de Vennootschap, en in te schrijven op de kapitaalverhoging, onder de hoger gestelde voorwaarden, te weten

- de Heer Herman Nissens, vennoot voormeld sub 1, ten belope van vijftig procent, hetzij tot beloop van' honderdzevenennegentigduizend en honderd euro (197.100,00 ¬ ) ;

- Mevrouw Carine Vanrechem, vennoot voormeld sub 2, ten belope van vijftig procent, hetzij tot beloop van: honderdzevenennegentigduizend en honderd euro (197.100,00 ¬ ).

2. De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat de kapitaalverhoging waarop aldus werd ingeschreven, volstort is ten belope van honderd procent (100 %). Op de kapitaalverhoging is: bijgevolg gestort ten belope van driehonderdvierennegentigduizend tweehonderd euro (394.200,00 ¬ ).

3. De voormelde inbrengen in geld werden overeenkomstig artikel 311 van het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE22 7370 4093 4447 op naam van de Vennootschap bij de KBC- Bank, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze kredietinstelling op negen. december tweeduizend dertien, dat aan de notaris werd overhandigd en in zijn dossier bewaard zal blijven.

VIJFDE BESLISSING - Vaststelling van de kapitaalverhoging.

Op de laatste blz. van IA ic B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van driehonderdvierennegentigduizend tweehonderd euro (394.200,00 ¬ ) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vierhonderdentwaalfduizend zevenhonderdtweeënnegentig euro één cent (412.792,01 ¬ ), vertegenwoordigd door zevenhonderdvijftig aandelen zonder nominale waarde.

ZESDE BESLISSING - Wijziging van de statuten.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de voorafgaande beslissingen , beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst;

""Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderdentwaalfduizend zevenhonderdtweeënnegentig euro één cent (412.792,01 ¬ ). Het is verdeeld in zevenhonderdvijftig gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het kapitaal kan vertegenwoordigd zijn door aandelen met of zonder stemrecht. Wederinkoop van de aandelen zonder stemrecht kan door de vennootschap te allen tijde geëist worden.".

ZEVENDE BESLISSING.

De vergadering beslist de statuten van de vennootschap aan te passen aan het nieuwe Wetboek van Vennootschappen. Gelet op de talrijke wijzigingen beslist de vergadering de tekst van de statuten integraal te vervangen door volgende tekst:

Artikel één - NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "LUNATRADE". (...)

Artikel twee - ZETEL

De zetel is gevestigd te 9290 Berlare, Galgenbergstraat, 56/d. (...)

Artikel drie - DOEL

De vennootschap heeft de volgende handelsactiviteiten tot doel, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden of in deelneming met derden :

-De aankoop, verkoop, import, export, groothandel, kleinhandel, het vervoer, de stockering van alle aardewerk, tuinartikelen, bloemen, planten, smeedwerk en aile aanverwante natuurlijke of artificiële siervoorwerpen. De opsomming van de producten is slechts aanwijzend en zeker niet beperkend.

-Het verwerven, bouwen, verbouwen, opschikken en uitrusten van onroerende goederen met het oog op de verkoop, wederverkoop of beheer; het verwerven en beheren van zakelijke rechten op onroerende goederen; het verwerven en beheren van zakelijke rechten op onroerende goederen; het vormen en beheren van een onroerend patrimonium bestaande uit lichamelijke of onlichamelijke roerende goederen; het huren, verhuren, in erfpacht of gebruik nemen van onroerende en/of roerende goederen; het deelnemen in vennootschappen, bedrijven, associaties door inbreng, participatie, voorschotten; het toestaan van leningen, kredietopeningen, kasvoorschotten aan derden (gereglementeerde bankfuncties of spaarkasfuncties niet inbegrepen),

De vennootschap zal zich mogen interesseren, door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins, zowel in België als in het buitenland, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband met het hare staat.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel vier - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. Artikel vijf - KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt vierhonderdentwaalfduizend zevenhonderdtweeënnegentig euro één cent (412.792,01

¬ ).

Het is vertegenwoordigd door zevenhonderdvijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde,

die elk één/zevenhonderdvijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen. (...)

Artikel negen - BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen

of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van

de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel tien - BEVOEGDHEDEN

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid

hebben om aile akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van

diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of ais

verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere

volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde

bevoegdheidsoverdrachten doen.

Artikel elf - CONTROLE

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de

vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

a

Artikel twaalf - ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni om negentien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende

werkdag. (...)

Artikel zestien - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Artikel zeventien - VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het

kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s). (...)

Tiende besluit

De vergadering beslist dat de integrale vervanging van de tekst van de statuten door een nieuwe tekst geldt

als coördinatie van de statuten zoals voorgeschreven door artikel vijfenzeventig Wetboek van

Vennootschappen.

Elfde besluit

De vergadering beslist aan de zaakvoerder alle machten te verlenen tot uitvoering van de genomen

beslissingen.

Tiende besluit: Volmacht.

De vergadering verleent volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"DEMDES", te Zele, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Erik De Meersman, met recht van

indeplaatsstelling, om alle administratieve formaliteiten en wijzigen in het ondernemingsloket en uit te voeren.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Johan Dedoncker, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd

Uitgifte proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering.

" Notulen bijzondere algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 26.06.2013 13217-0128-011
25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.06.2012, NGL 23.07.2012 12323-0101-011
02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 29.08.2011 11470-0204-010
06/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.06.2010, NGL 01.07.2010 10254-0411-010
16/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.06.2009, NGL 09.07.2009 09399-0377-010
01/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 27.08.2008 08644-0091-010
27/06/2007 : DE056188
18/07/2006 : DE056188
27/06/2005 : DE056188
07/07/2004 : DE056188
28/07/2003 : DE056188
31/07/2002 : DE056188
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 31.08.2016 16560-0050-010

Coordonnées
LUNATRADE

Adresse
GALGENBERGSTRAAT 56D 9290 BERLARE

Code postal : 9290
Localité : BERLARE
Commune : BERLARE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande