MASURE BIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MASURE BIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.595.701

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 23.08.2014, NGL 30.09.2014 14622-0083-013
17/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

0 8 JAN. 2014 Griffie

lUl lll IlUl liii

*iaoiaiaz*

W bel aE Be stal

SI

Ondernemingsnr : 0502.595.701

Benaming

(voluit) : MASURE BIS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : WOLFSVELD 18, 9570 LIERDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerleggen verslag quasi inbreng

Verslag zaakvoerder en verslag bedrijfsrevisor bij het verkrijgen van belangrijke vermogensbestanddelen van de zaakvoerder in toepassing van art, 220 W. Venn.

Claude MASURE,

Zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/12/2013
ÿþMod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tà,

i

Oudenaarde

0 4 DEC. 2013

Griffie

-

111

*13186296*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0502.595.701

Benaming

(voluit) : MASURE BIS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Populierenhof 15, 9570 Lierde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Overbrenging maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het verslag van de zaakvoerder van 19 november 2013 :

Er wordt beslist om de maatschappelijk zetel te verplaatsen naar: Wolfsveld 18, 9570 Sint-Maria-Lierde.

Deze adreswijziging gaat in vanaf 01 december 2013.

Voor eensluidend uittreksel,

Claude Masure,

zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/01/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bjragen billet Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort)

050,/ 5952-o" MASURE BIS

Oudenaarde

1 8 JAN, 2013

Griffie

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9570 Lierde (Deftinge), Populïerenstraat 15

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting BVBA - benoeming zaakvoerder

UIT EEN AKTE verleden voor geassocieerd notaris Ingrid EVENEPOEL, te Ninove, de dato 17 januari 2013

BLIJKT:

1/ Dat tussen 1/ De heer MASURE Claude, geboren te Geraardsbergen op 11 augustus 1970, echtgenoot van mevrouw Tiefemans Estelle, wonende te 9570 Lierde, Populierenstraat 15, 21 mevrouw TIELEMANS Estelle, geboren te Geraardsbergen op 20 december 1972, echtgenote van de heer Masure Claude, wonende: te 9570 Lierde, Populierenstraat 15 en 3/ de heer MASURE Christian, geboren te Geraardsbergen op 26: december 1971, echtgenoot van mevrouw Bailleur Inge Agnes, wonende te 9570 Lierde, Wassegemstraat 57. een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met als naam MASURE BIS, en met' zetel te 9570 Lierde (Deftinge), Populierenstraat 15.

2/ Dat het doel van de vennootschap in de oprichtingsakte letterlijk als volgt wordt omschreven:

"De vennootschap heeft tot doel:

Alle werkzaamheden inzake centrale verwarming, verwarming in het algemeen, brandertechniek, loodgieterij, sanitair, lood- en zinkwerk, dakwerken en dichtingswerken, roofing, waterdicht maken van bouwwerken, klimaatregeling, airconditioning, ventilatie en verluchting, koelinstallaties, industriële pijpleidingen en kanalisatie, thermische en akoestische isolatie, metalen constructies, smeedwerk en metalen schrijnwerk, algemene mechaniek, elektrisohe en elektrotechnische installaties, domotica en ICT; alarminstallaties voor diefstal- en brandbeveiliging, bewakings- en beveiligingssystemen, automatisatiesystemen, diverse speciale installaties; dit omvat de vervaardiging, installatie en plaatsing, montage en demontage, herstelling en onderhoud.

Het plaatsen van vuren, kachels en radiatoren; het plaatsen van sierschouwen; het reinigen van schoorstenen, kachels, ovens, uitlaatsystemen, branders en ketels.

Het uitvoeren van alle activiteiten i.v.m. interieur en decoratie, vormgeving, binnenhuisinrichting, binnenhuisarchitectuur en totaalinrichting, gaande van het ontwerp tot de effectieve realisatie; de coördinatie en begeleiding van totaalprojecten.

In het algemeen het uitvoeren van alle activiteiten behorende tot de sector bouw, metaal en elektriciteit, al dan niet in coördinatie met onderaannemers, omvattende (niet-limitatief) alle werkzaamheden en activiteiten gaande van de voorbereidingswerken tot de volledige afwerking en binneninrichting; omvat tevens alle onderhouds-, renovatie- en herstellingswerken; het uitvoeren van algemene en bijzondere aannemingen, in coördinatie met onderaannemers; algemene bouwonderneming, al dan niet in coordinatie met onderaannemers; de coördinatie van werken op de werf.

Groot- en kleinhandel en handelsbemiddeling in artikelen i.v.m. verwarming, sanitair, elektriciteit, bouwmaterialen en aanverwante artikelen, interieurartikelen; fabricaten en halffabricaten, grondstoffen, afvalstoffen, diverse consumentenartikelen, loten van falingen, opkopingen, tweedehandse goederen, menigvuldige goederen.

Het verrichten van alle handelsbemiddeling, het optreden als agent en zelfstandig vertegenwoordiger in diverse sectoren en voor diverse producten en diensten.

De uitbouw van een of meerdere organisaties inzake verkoop en dienstverlening; verkoop en dienstverlening via internet en via diverse kanalen.

De verhuur en terbeschikkingstelling van diverse machines, materialen en goederen.

Advies-, audit- en expertisebureau voor de bouwsector en voor bouwtechnische aangelegenheden. Diverse consultanoy in de bouwsector, het optreden als veiligheidscoôrdinator en ais toezichthoudende instantie. Het verrichten van onderzoek en studiewerk, van diverse technische studies. Advies- en dienstverlening inzake projectmanagement; het ontwerpen en realiseren van diverse vastgoedprojecten;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Advies- en dienstverlening inzake algemeen management, bedrijfsvoering en beheer; inzake commercieel, strategisch, financieel en administratief management; inzake technisch management, productmanagement, changemanagement; de begeleiding van de administratieve organisatie en de implementatie van bedrijfsprocessen, informatica en automatisering; managementsupport op algemeen vlak en op diverse deeldomeinen; management van diverse totaalprojecten; projectontwikkeling en totaalmanagement; inzake public-relations en communicatie, marketing en publiciteit, reclamewezen in het algemeen.

Het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen en trainingen bij middel van alle mogelijke voordrachten, cursussen, seminaries, workshops, ontwikkelingsactiviteiten en publicaties.

Diverse zakelijke en administratieve dienstverlening.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van licenties, brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

Het vervaardigen, ontwikkelen en commercialiseren van diverse toepassingen, diensten en producten in verband met voormelde activiteiten.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een onroerend patrimonium; het stellen van aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; het optreden als bouwpromotor; projectontwikkeling en handel in onroerend goed; het ontwerpen en realiseren van diverse vastgoedprojecten;

De activiteit van vastgoedmakelaar en bemiddeling in vastgoed voor rekening van derden, op voorwaarde van het bekomen van een inschrijving bij het BIV of andere bevoegde instanties.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een roerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de reglementering op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Aldus zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring of vergunning van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) of andere bevoegde instanties.

De vennootschap kan in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan onder eender welke vorm participaties verwerven en/of aanhouden in bestaande of nog op te richten maatschappijen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de ondememing(en) waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coördineren.

De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij kan optreden ais managementvennootschap en instaan va« het beheren van vennootschappen, optreden als holding en instaan voor aile managementactiviteiten van holdings; zij kan deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen.

De vennootschap kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap kan leningen en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, in eender welke vorm. De vennootschap kan zich, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, tevens kan zij hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

Al deze werkzaamheden kunnen warden uitgeoefend, zowel in België als in het buitenland. De vennootschap kan als deze activiteiten uitoefenen voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in deelneming en samenwerking met derden."

3/ Dat het geheel geplaatste kapitaal is vastgesteld op 18.600,00 euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde, volledig volstort door inbreng in geld.

4/ Dat zij opgericht werd voor onbepaalde duur, aanvangende op datum van de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

5/ Dat de vennootschap intern wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, dewelke collegiaal beschikken, aan wie volledige bestuursbevoegdheid is toegekend.

6/ Dat extern iedere zaakvoerder de vennootschap individueel vertegenwoordigt jegens derden en namens haar optreedt in en buiten rechte.

7/ Dat als niet-statutair zaakvoerder, voor onbepaalde duur, is aangesteld: de heer Masure Claude, voornoemd.

~ Voor-

~ behouden van het Belgisch

Staatsblad

8/ Dat het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar; Dat het eerste boekjaar is beginnen te lopen op de dag van de oplichting en zal eindigen op 31 december 2013, met dien verstande dat de vennootschap alle verrichtingen sedert 2 januari 2013 namens haar aangegaan door de oprichters, bekrachtigt en voor haar rekening neemt.

9i Dat de jaarvergadering ieder jaar wordt gehouden op de derde zaterdag van de maand juni om 17u00 in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in het bericht van bijeen-roeping vermeld; Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering verlegd naar de volgende werkdag, zelfde plaats en uur.

10/ Dat de algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerders over de bestemming van het resultaat. Deze kan beslissen dat een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividend uitgekeerd wordt aan de aandeelhouders, en een ander als tantième aan de zaakvoerders. Zonder inbreuk te plegen op de rechten van de houders van aandelen zonder stemrecht, is de algemene vergadering bevoegd om te besluiten dat winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of zal worden overgedragen naar het volgend boekjaar. Aan houders van aandelen zonder stemrecht wordt vooraf op de winst, een preferent dividend uitgekeerd waarvan het bedrag tien % zal bedragen van het gestorte kapitaal. Het dividend worden voorafgenomen op de krachtens artikel 319 van het wetboek van vennootschappen uitkeerbare winst. ZIJ hebben daarenboven recht op hun deel in de uitkering van het winstoverschot zonder dat dit lager mag zijn dan de uitkering van het winstoverschot dat aan de houders van aandelen met stemrecht toekomt. De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

111 Dat als bijzondere lasthebber wordt aangesteld: de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een cciiperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AB Partners Oudenaarde, met zetel te 9700 Oudenaarde, )cinestraat 26, met ondernemingsnummer 0473.997.329, RPR Oudenaarde, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebber, aan wie de macht wordt verleend om het nodige te doen voor de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank en voor de registratie van de vennootschap als BTW-belastingplichtige, alsook voor het opvolgen en afhandelen van allerhande administratieve formaliteiten in verband met onderhavige oprichting.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Geassocieerd notaris Ingrid Evenepoel, te Ninove





Bijlagen bijiiet Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd:

de expeditie van de oprichtingsakte;







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.12.2015, NGL 22.12.2015 15701-0224-013

Coordonnées
MASURE BIS

Adresse
WOLFSVELD 18 9570 ST-MARIA-LIERDE

Code postal : 9570
Localité : Deftinge
Commune : LIERDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande