MEGANCK WAY OF LIVING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MEGANCK WAY OF LIVING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 442.850.332

Publication

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 20.06.2014 14201-0480-014
20/08/2014 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 12.08.2014 14420-0303-015
27/08/2014
ÿþ-

 lit

na neerlegging ter griffie van º% e ~k~~FrË RECHTBANK VAN

Mad Word 71.7

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

18 AR 2014

AFDELING DENDERMONDE Griffie

Ondernerningsnr : 0442.850.332

Benaming

(voluit) : MEGANCK Way of Living

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Churchillsteenweg 39 9320 EREMBODEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte ; ontslag - benoeming en herbenoeming bestuurders

uittreksel uit de verslaggeving van de algemene vergadering van 2 juni 2014

Goedkeuring ontslag, benoeming en herbenoeming Bestuurders.

De vergadering stelt voor om te herbenoemen tot bestuurder met ingang van heden, 2 juni 2014 voor

een periode van 6 jaar :

Meganck Luc, Churchillsteenweg 39 9320 Erembodegen

De vergadering keurt de herbenoeming unaniem goed.

De Vergadering neemt kennis van het feit dat Dhr. Meganck Tom zijn ontslag als bestuurder wenst in

te dienen met ingang 30 mei 2014. De vergadering keurt het ontslag unaniem goed en houdt

eraan Dhr. Meganck Tom te danken voor de bewezen diensten. Dhr. Meganck Tom wordt kwijting

verleend voor de duur van zijn mandaat.

Verder stelt de vergadering voor om te benoemen tot bestuurder met ingang van heden,2 juni 2014

voor een periode van 6 jaar :

BVBA M.D.N.  0448.634.106

Churchillsteenweg 39

9320 Erembodegem

Vertegenwoordigd door Dhr. Meganck Luc, vaste vertegenwoordiger.

De vergadering keurt de benoeming unaniem goed. Dhr. Meganck Luc aanvaardt het mandaat.

Tot slot bekrachtigt de vergadering de beslissing van de raad van bestuur van 07/05/2014 om Dhr.

Meganck Luc aan te stellen als afgevaardigd bestuurder.

Meganck Luc,

Afgevaardigd Bestuurder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 25.10.2013 13639-0491-016
16/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 13.08.2012 12403-0104-015
05/02/2015
ÿþc

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

E St

IuwiMiiii~i~,I111bu1!ufldi

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE

KOOPHANDEL GENT

2 6 iAti. 2U15

AFDELiNG fwNpERMONDE

mod 11.1

Ondernemingsnr : 0442.850,332

Benaming (voluit) : MEGANCK Way of Living

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Churchillsteenweg 39

9320 Erembodegem

Onderwerp akte : Wijziging naam  verplaatsing zetel - wijziging (uitbreiding) doel  uitdrukking kapitaal in euro - volledige herwerking van de statuten naar aanleiding van de genomen beslissing(en) en recente wijzigingen aan het vennootschapsrecht - diversen - coördinatie statuten - machtiging bestuursorgaan - volmacht:

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Ide, notaris te Hamme, op 22 januari 2015, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "MEGANCK Way of Living", met zetel gevestigd te 9320 Erembodegem, Churchillsteenweg 39, ondernemingsnummer 0442.850.332, RPR Gent, afdeling Dendermonde, met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen:

Punt 1 : Wijziging naam :

Beslissing om de bestaande naam van de vennootschap, zijnde "MEGANCK Way of Living", met ingang vanaf 22 januari 2015 te vervangen door de volgende, nieuwe naam, namelijk: "Arvum Group". De statuten van de vennootschap worden dienovereenkomstig aangepast, zoals hierna weergegeven.

Punt 2 : Verplaatsing zetel :

Beslissing om de zetel van de vennootschap met ingang vanaf 22 januari 2015 te verplaatsen van 9320 Erembodegem, Churchillsteenweg 39 naar 9620 Zottegem, Ballingsweg 1.

Punt 3 : Wiiziginq (uitbreiding) doel:

-Verklaring voorlezing gekregen te hebben van het verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap, waarin het voorstel tot navermelde wijziging van het doel wordt toegelicht de dato 5 l januari 2015 met aangehechte staat van activa en passiva, niet ouder dan drie maanden. Verklaring hierover geen opmerkingen te hebben.

-Verklaring voorafgaandelijk dezer een afschrift van gezegd verslag van het bestuursorgaan ontvangen te hebben, met aangehechte staat van activa en passiva niet ouder dan drie maanden. -Beslissing om de bestaande statutaire omschrijving van het doel van de vennootschap ingevolge bijkomende activiteiten volledig te vervangen door de volgende, nieuwe statutaire omschrijving, met : name:

"De vennootschap heeft tot doel :

Alle activiteiten van import, export, aankoop en verkoop, holding, patrimoniumvennootschap, beheersmaatschappij, managementvennootschap, bouwpromotie, projectcoördinatie, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op alle markten waarin zijn competent is en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de i wet van 4 december 1990 en de latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zover daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen van beroep. Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en betreffen onder andere:

- Alle verrichtingen van import, export, aan- en verkoop van roerende goederen in de ruimste

zin van het woord, in eigen naam of voor rekening van derden. .,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium.

Alle verrichtingen in roerende en onroerende goederen en aanverwante dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; het verwerven, bouwen, ruilen, verbouwen, in huur geven of nemen, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van alle onroerende goederen in de breedste zin zoals appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

De coördinatie van alle aannemingen en onderaannemingen, uitgevoerd door onderaannemers, directie van bouwprojecten en werven, alle studiewerk, en alle inrichtingen.

- Alle handelsfondsen met inbegrip van hoteluitbatingen, serviceflats, rusthuizen, winkels, horeca-uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen verhuren, onderverhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van alle bestuursmandaten, en het ter beschikking stellen van personen,

gespecialiseerd in het adviseren en besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

- Het verrichten van intellectuele prestaties, studies en dergelijke op het gebied van administratie, financiële aangelegenheden, marketing, human resources, juridische domeinen, fiscaliteit en management. Het geven van advies aan derden op voorgaande domeinen.

De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, symposa en alles wat daarmee verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimte, logistieke en intellectuele bijstand.

- De redactie en het uitgeven van teksten bestemd om te worden gepubliceerd in tijdschriften, cursussen, boeken, brochures en nieuwsbrieven.

- De aankoop, verkoop, huur, verhuur, onderhoud, plaatsing, herstelling, invoer, uitvoer, ontwikkeling, financiering en leasing evenals alle industriële handels-, financiële roerende en onroerende verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op gegevensverwerkende systemen, machine, rollend materieel, personenwagens, lichte vrachtwagens, bureelinrichtingen en meubileringen. Het uitbaten van alle ondernemingen van vervoer, bevrachting en bewaring van goederen, volgens de wijzen die haar het meest geschikt lijken, inbegrepen de vertegenwoordiging, de invoer en de uitvoer,

- De installatie van alle verwarmingsinstallaties, sanitaire installaties, waterverzachters, alle diensten die betrekking hebben op het sanitair. Handelsbemiddeling in loodgietermateriaal, elektrische materialen, huishoudtoestellen en verwarmingsinstallaties. Handelaar in hout- en bouwmaterialen.

De totaalinrichting van onroerende goederen zoals uitbouw van projecten, totaalinrichting badkamers, keukens, het inrichten van kantoren en bedrijfsgebouwen, aan en verkoop van aanverwante producten.

- Het aanhouden van porfefeuillewaarden (aandelen, obligaties, certificaten, en dergelijke), voor eigen rekening, en dit zowel voor lange als korte duur.

- De deelname onder welke vorm het ook zij, aan de oprichting, de uitbreiding, de omzetting en de controle van elke Belgische of buitenlandse onderneming. Het verwerven bij wijze van deelname, inbreng, onderschrijving, optie tot aankoop, en elke andere wijze van deelname van effecten en rechten (verwerven van brevetten, licenties en intellectuele rechten in het algemeen), hun beheer en hun tegeldemaking.

Het waarnemen van bestuurdersmandaten in andere vennootschappen of verenigingen, alsook optreden als volmachthouder, mandataris of vereffenaar van andere vennootschappen of verenigingen.

Het verstrekken van leningen en kredieten onder welke vorm ook en voor zover wettelijk toegelaten.

De vennootschap zal alle burgerlijke industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk of nuttig zijn. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen, groeperingen, bestaande of op te richten, die een gelijkluidend, aanvullen of soortgelijk doel nastreven, en die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van de ondernemingen met gelijkaardige aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten, borgstellingen of participatie, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en administratie,"

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-bghouden, aan het Belgisch Staatsblad

'Voor- mod 11.1

bghouden,

aan het

Belgisch

Staatsblad



De statuten van de vennootschap worden dienovereenkomstig aangepast, zoals hierna weergegeven.

Punt 4 : Uitdrukking kapitaal in EURO :

Beslissing om het maatschappelijk kapitaal uit te drukken in EURO: het bedraagt voortaan vierenzeventigduizend driehonderdachtenzestig euro vijf cent (¬ 74.368,05). Het is vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde. De statuten van de vennootschap worden dienovereenkomstig aangepast, zoals hierna weergegeven.

Punt 5 : Volledige herwerking van de statuten naar aanleiding van de genomen beslissing(enl en recente wilzigingen aan het vennootschapsrecht :

Beslissing om de statuten van de vennootschap volledig te herwerken als volgt:

TITEL 1- AARD VAN DE VENNOOTSCHAP:

ARTIKEL EEN - RECHTSVORM - BENAMING:

De vennootschap heeft de vorm van een Naamloze Vennootschap.

Haar naam luidt: "Arvum Group".

ARTIKEL TWEE - WERKELIJKE ZETEL:

De zetel van de vennootschap kan bij de oprichting of bij besluit van het bestuursorgaan, zonder statutenwijziging, gevestigd of verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad,

Het bestuursorgaan kan zowel in België als in het buitenland exploitatie- en administratieve zeteis oprichten, alsmede bijhuizen en agentschappen.

ARTIKEL DRIE - DOEL:

De vennootschap heeft tot doel :

Alle activiteiten van import, export, aankoop en verkoop, holding, patrimoniumvennootschap, beheersmaatschappij, managementvennootschap, bouwpromotie, projectcoördinatie, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op alle markten waarin zijn competent is en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van 4 december 1990 en de latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zover daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen van beroep. Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en betreffen onder andere:

- Alle verrichtingen van import, export, aan- en verkoop van roerende goederen in de ruimste zin van het woord, in eigen naam of voor rekening van derden.

Aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium.

- Alle verrichtingen in roerende en onroerende goederen en aanverwante dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; het verwerven, bouwen, ruilen, verbouwen, in huur geven of nemen, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van alle onroerende goederen in de breedste zin zoals appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

De coördinatie van alle aannemingen en onderaannemingen, uitgevoerd door onderaannemers, directie van bouwprojecten en werven, alle studiewerk, en alle inrichtingen.

Alle handelsfondsen met inbegrip van hoteluitbatingen, serviceflats, rusthuizen, winkels, horeca-uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen verhuren, onderverhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen,

- Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van alle bestuursmandaten, en het ter beschikking stellen van personen, gespecialiseerd in het adviseren en besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

Het verrichten van intellectuele prestaties, studies en dergelijke op het gebied van administratie, financiële aangelegenheden, marketing, human resources, juridische domeinen, fiscaliteit en management. Het geven van advies aan derden op voorgaande domeinen.

De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, symposa en alles wat daarmee verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimte, logistieke en intellectuele bijstand.

- De redactie en het uitgeven van teksten bestemd om te worden gepubliceerd in tijdschriften, cursussen, boeken, brochures en nieuwsbrieven,

- De aankoop, verkoop, huur, verhuur, onderhoud, plaatsing, herstelling, invoer, uitvoer, ontwikkeling, financiering en leasing evenals aile industriële handels-, financiële roerende en onroerende verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" mod 11.1

'Voor-

4houden,

aan het

Belgisch

Staatsblad



gegevensverwerkende systemen, machine, rollend materieel, personenwagens, lichte vrachtwagens, bureelinrichtingen en meubileringen. Het uitbaten van aile ondernemingen van vervoer, bevrachting en bewaring van goederen, volgens de wijzen die haar het meest geschikt lijken, inbegrepen de vertegenwoordiging, de invoer en de uitvoer.

De installatie van alle verwarmingsinstallaties, sanitaire installaties, waterverzachters, alle diensten die betrekking hebben op het sanitair, Handelsbemiddeling in loodgietermateriaai, elektrische materialen, huishoudtoestellen en verwarmingsinstallaties. Handelaar in hout- en bouwmaterialen.

De totaalinrichting van onroerende goederen zoals uitbouw van projecten, totaalinrichting badkamers, keukens, het inrichten van kantoren en bedrijfsgebouwen, aan en verkoop van aanverwante producten.

Het aanhouden van portefeuillewaarden (aandelen, obligaties, certificaten, en dergelijke), voor eigen rekening, en dit zowel voor lange ais korte duur.

De deelname onder welke vorm het ook zij, aan de oprichting, de uitbreiding, de omzetting en de controle van elke Belgische of buitenlandse onderneming. Het verwerven bij wijze van deelname, inbreng, onderschrijving, optie tot aankoop, en elke andere wijze van deelname van effecten en rechten (verwerven van brevetten, licenties en intellectuele rechten in het algemeen), hun beheer en hun tegeldemaking.

Het waarnemen van bestuurdersmandaten in andere vennootschappen of verenigingen, alsook optreden als volmachthouder, mandataris of vereffenaar van andere vennootschappen of verenigingen.

Het verstrekken van leningen en kredieten onder welke vorm ook en voor zover wettelijk toegelaten.

De vennootschap zal alle burgerlijke industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in verband niet haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk of nuttig zijn. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen, groeperingen, bestaande of op te richten, die een gelijkluidend, aanvullen of soortgelijk doel nastreven, en die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van de ondernemingen met gelijkaardige aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten, borgstellingen of participatie, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en administratie.

ARTIKEL VIER - DUUR:

De vennootschap bestaat voor een onbepaalde duur.

TITEL II - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - AANDELEN:

ARTIKEL VIJF - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - AARD VAN DE AANDELEN:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierenzeventigduizend driehonderdachtenzestig euro vijf cent (¬ 74.368,05), vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde.

De aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen. ARTIKEL ZES - KAPITAALVERHOGING EN -VERMINDERING:

Het maatschappelijk kapitaal kan worden verminderd of verhoogd bij beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend volgens de vormen en de voorwaarden, voorgeschreven voor de wijziging aan de statuten.

Bij een kapitaalverhoging in twee fasen, dienen twee notariële akten te worden opgesteld. ARTIKEL ZEVEN - VOORKEURRECHT VAN INSCHRIJVING:

Bij elke kapitaalverhoging moeten de nieuwe aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid van hun aandelen met inachtname van de termijn en de modaliteiten voorzien door het Wetboek van Vennootschappen. Evenwel kan het voorkeurrecht worden beperkt of opgeheven door de algemene vergadering in het belang van de vennootschap en overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL ACHT - OPVRAGINGEN VAN STORTING:

Zolang de aandelen niet volledig werden afbetaald zal de aandeelhouder die nalaat de gevraagde stortingen te verrichten, waartoe hij verzocht werd per aangetekend schrijven, aan de vennootschap een intrest verschuldigd zijn gelijk aan de wettelijke intrest, te rekenen vanaf de eisbaarheid van de door hem verschuldigde afbetaling.

Nadat een tweede aanmaning gedurende een maand zonder gevolg zou zijn gebleven, mag de raad van bestuur daarenboven de aandeelhouder vervallen verklaren van zijn rechten en zijn effecten





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



doen verkopen, zulks onverminderd het recht alsnog het verschuldigd saldo van hem te vorderen, alsmede alle schadevergoeding.

De raad van bestuur beslist eigenmachtig tot het opvragen van stortingen. Zolang de behoorlijk opgevraagde en eisbare stortingen niet werden verricht, wordt de uitoefening van het stemrecht, verbonden aan deze aandelen geschorst.

ARTIKEL NEGEN - AFLOSSING VAN KAPITAAL - AFSTAND (OVERDRACHT) EN OVERGANG VAN AANDELEN:

AFLOSSING VAN KAPITAAL:

Het kapitaal kan worden afgelost, zonder te worden verminderd, middels een terugbetaling aan de kapitaalaandelen van een gedeelte van de uitkeringsvatbare winst krachtens de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De beslissing tot aflossing wordt genomen door de algemene vergadering beraadslagend met een eenvoudige meerderheid, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen. Alleen volledig afbetaalde aandelen kunnen worden afgelost. Indien de aandelen slechts ten dele werden volstort, kan de terugbetaling niet meer bedragen dan het volstorte gedeelte; het meerdere zal worden geplaatst op een onbeschikbare reserve. De af te lossen aandelen worden bij lottrekking bepaald en worden a pari terugbetaald, met eerbiediging van de gelijkheid onder de aandeelhouders, en ten belope van het gedeelte van de winsten nodig voor deze aflossing. De volledig afgeloste aandelen worden vervangen door bewijzen van deelgerechtigdheid, door middel van uitgifte van nieuwe effecten en vernietiging of nietigverklaring van de afgeloste aandelen. De aandeelhouders wiens aandelen zijn afgelost behouden hun rechten in de vennootschap met uitzondering van het recht op terugbetaling van hun inbreng ingeval van latere aflossing of vereffening.

ARTIKEL TIEN - OBLIGATIES:

De vennootschap mag te allen tijde hypothecaire of andere bons of obligaties creëren en uitgeven bij besluit van de raad van bestuur die de voorwaarden van de uitgifte bepaalt. Tot de uitgifte van in aandelen converteerbare obligaties of obligaties met inschrijvingsrecht mag slechts besloten worden door de algemene vergadering die beraadslaagt met naleving van de voorschriften omtrent statutenwijzigingen.

TITEL III - BESTUUR EN CONTROLE:

ARTIKEL ELF - SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR - VASTE VERTEGENWOORDIGER:

De vennootschap wordt bestuurd door minstens drie bestuurders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er méér dan twee aandeelhouders zijn.

De termijn van hun mandaat mag de zes jaar niet te boven gaan. Zij worden benoemd door de algemene vergadering. De bestuurders kunnen te allen tijde door haar afgezet of herkozen worden. Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Daarenboven kan, bij besluit van de algemene vergadering, waarbij duidelijk bepaald wordt voor welke bestuurders en voor welke periode, onverminderd de vergoeding van hun kosten en/of van speciale opdrachten of taken, aan bepaalde bestuurders, een vaste vergoeding worden toegekend, waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld en dat bij de algemene kosten van de vennootschap wordt geboekt.

Het mandaat van de uittredende bestuurders eindigt onmiddellijk na de algemene vergadering die overging tot de herkiezing.

in het geval dat een plaats van bestuurder vrij komt, door overlijden, ontslag of door welke andere reden dan ook hebben de overblijvende bestuurders en de commissaris (voor zover die benoemd werd) verenigd in Algemene Raad, het recht tijdelijk zelf iemand te kiezen, tot de eerstvolgende algemene vergadering die zal overgaan tot de definitieve benoeming of de verkiezing van een nieuwe bestuurder.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder (bestuurder) of lid van een directiecomité wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten (aandeelhouders), zaakvoerders (bestuurders) of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die gelast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder (bestuurder) of lid van een directiecomité, in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder (zaakvoerder) of lid van een directiecomité wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te

benoemen toe aan het bestuursorgaan

ARTIKEL TWAALF - VOORZITTERSCHAP:

De raad van bestuur kan, onder zijn leden, een voorzitter benoemen.

ARTIKEL DERTIEN - VERGADERINGEN:

De raad van bestuur vergadert na oproeping en onder het voorzitterschap van zijn voorzitter of, bij diens verhindering, van een bestuurder door zijn collega's aangeduid, telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens minimum twee bestuurders het aanvragen.

De vergaderingen worden gehouden in de plaats aangewezen in de oproepingsbrieven.

De raad van bestuur kan enkel geldig beraadslagen en beslissen bij meerderheid van stemmen van zijn leden.

Elke bestuurder, die belet is of afwezig, kan schriftelijk één van zijn collega's afvaardigen om hem te vertegenwoordigen op de vergaderingen van de raad en er te stemmen in zijn plaats.

Geen enkele bestuurder mag méér dan een collega vertegenwoordigen.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

ARTIKEL VEERTIEN - PROCESSEN-VERBAAL:

De besluiten van de raad van bestuur warden vastgesteld in notulen, ondertekend door de aanwezige leden. Die notulen worden in een bijzonder register ingeschreven. De volmachten worden er bijgevoegd.

Afschriften of uittreksels voor te leggen in en buiten rechte worden ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur,

ARTIKEL VIJFTIEN - BEVOEGDHEDEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR:

De raàd van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

ARTIKEL ZESTIEN - INTERN BESTUUR - DIRECTIECOMITE - BEPERKINGEN:

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en controle, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Zodanige verdeling van taken kan aan een derde of door derden niet worden tegengeworpen. De raad van bestuur kan inzonderheid aan één of meer van haar leden, elkeen "gedelegeerd bestuurder" genoemd, het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen.

De raad van bestuur bepaalt de bezoldiging van een gedelegeerd bestuurder.

De raad van bestuur mag zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité warden bepaald door de raad van bestuur.

De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt.

Deze beperking en de eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

ARTIKEL ZEVENTIEN - DAGELIJKS BESTUUR:

Als zaken van dagelijks bestuur worden beschouwd deze die behoren tot de courante activiteit van de vennootschap, noodzakelijk voor de goede gang van de dagelijkse werking en waarvoor, gelet op de aard en de belangrijkheid, de samenroeping van de raad van bestuur niet noodzakelijk of gebruikelijk is.

Worden hoe dan ook niet geacht tot het dagelijks bestuur te behoren; het verwerven of vervreemden van onroerende goederen of van zakelijke rechten hierop, het aangaan van leningen en/of kredieten, al dan niet met zakelijke waarborgen, het negociëren en/of verkrijgen van kredietfaciliteiten bij om het even welke financiële instelling; het in pand geven van het handelsfonds, het aanvaarden of toestaan van huur- en leasingcontracten waarvan de duurtijd drie jaar overtreft, de verwerving of vervreemding van investeringsgoederen of verbintenissen in het algemeen waarvan de waarde de helft van het geplaatst kapitaal overtreft.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

\foor-

behouden.

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





In geen geval moet een gedelegeerd bestuurder of een bestuurder van enige voorafgaande machtiging doen blijken, mits zijn benoemingsbesluit op de vereiste wijze is bekendgemaakt. ARTIKEL ACHTTIEN - EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT:

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college handelend, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door een gedelegeerd bestuurder, zowel voor handelingen die kaderen binnen het dagelijks bestuur als daar buiten.

ARTIKEL NEGENTIEN - CONTROLE:

De controle op de vennootschap zal worden toevertrouwd aan één of meer commissarissen, benoemd en afzetbaar door de algemene vergadering, zodra de vennootschap, voor wat betreft het laatst afgesloten maatschappelijk boekjaar, niet meer voldoet aan de uitzonderingsvoorwaarden vermeld in het Wetboek van Vennootschappen.

Zo er geen commissaris wordt benoemd zal iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid hebben die normaliter toekomt aan een commissaris. Hij zal zich mogen laten bijstaan door een extern accountant, mits hiervan zelf de kosten te betalen, tenzij de accountant met instemming van de vennootschap werd aangesteld.

TITEL IV - ALGEMENE VERGADERINGEN:

ARTIKEL TWINTIG - VERGADERING:

leder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de eerste maandag van de maand juni, om achttien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, zoals hierna uiteengezet, dan dient de vennootschap het randschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de bepaalde dag voor het houden van de vergadering.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. Zij moet worden bijeengeroepen wanneer aandeelhouders die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De aandeelhouders, alsook de bestuurders en eventuele commissaris(sen) worden per aangetekende brief, vijftien dagen voor de vergadering, uitgenodigd, De raad van bestuur kan tevens beslissen, voor zover geen wettelijke verbodsbepalingen of beperkingen terzake bestaan, om de uitnodiging voor de algemene vergadering via e-mailbericht of faxbericht te versturen. De oproepingsbrief of het bericht bevat een opgave van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen.

Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam (met medewerking van de vennootschap uitgegeven). Deze personen bekomen samen met de oproepingsbrief of het bericht, de bij wet bepaalde stukken.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de plaats aangewezen in de oproeping, en bij gebrek aan aanwijzing, in de werkelijke zetel.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals hierna uiteengezet, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan hiervoor sprake, aan de aandeelhouders en aan de eventuele commissaris(sen), een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld. ARTIKEL EENENTWINTIG - VERTEGENWOORDIGING:

ledere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, die zelf aandeelhouder van de vennootschap is.

De raad van bestuur kan eventueel de formule van de volmachten opstellen en eisen dat zij neergelegd zouden worden op een door haar aangeduide plaats vijf volle dagen voor de algemene vergadering.

De volmachten blijven bij het proces-verbaal gevoegd.

De minderjarigen, ontzette personen, onbekwamen in het algemeen, en de rechtspersonen worden vertegenwoordigd door hun wettelijke of statutaire organen.

De mede-eigenaars, de vruchtgebruikers en naakte eigenaars, de schuldeisers en pandnemers moeten zich door telkens één en dezelfde persoon laten vertegenwoordigen.

Voor zover dit niet het geval is zal de vennootschap het recht hebben, de rechten verbonden aan de eventueel betwiste aandelen op te schorten tot één enkele vertegenwoordiger aangeduid werd, en dit door middel van een aangetekend schrijven gericht aan de vennootschap, als eigenaar van de aandelen tegenover de vennootschap.

De vruchtgebruiker en de naakte eigenaar moeten eveneens vertegenwoordigd worden door één van hen; in geval van onenigheid, zal de vennootschap slechts de vruchtgebruiker erkennen voor alle berichtgevingen aan de aandeelhouders evenals voor de uitoefening van het stemrecht. ARTIKEL TWEEENTWINTIG - STEMMING:





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

`Voor-behouderi aan het Belgisch Staatsblad



Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda. Ieder aandeel in het kapitaal geeft recht op één stem; onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen en behalve in de gevallen voorzien in de wet of in de statuten, worden de beslissingen genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen, welke ook het aantal vertegenwoordigde aandelen in de vergadering is.

SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING:

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van verlies van kapitaal en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders en naar de eventuele commissaris(sen), met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle aandeelhouders zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de aandeelhouders.

De houders van warrants, de houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

ARTIKEL DRIEENTWINTIG - WERKING:

De algemene vergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij zijn afwezigheid, door een bestuurder verkozen door de leden van de raad of bij afwezigheid van de bestuurders, door een lid van de algemene vergadering verkozen door de aanwezige aandeelhouders.

De voorzitter wijst een secretaris aan. De vergadering kiest twee stemopnemers op voorstel van de voorzitter, tenzij het aantal aanwezigen het niet toelaat.

De bestuurders en de eventuele commissaris(sen) geven antwoord op de vragen die door hun aandeelhouders worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de aandeelhouders of het personeel van de vennootschap.

De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering . hieromtrent.

De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

De processen-verbaal worden getekend door de voorzitter, de secretaris, de stemopnemers, de aanwezige bestuurders en door de aandeelhouders die dat wensen.

De afschriften of uittreksels van de processen-verbaal worden ondertekend door een gedelegeerd bestuurder ofwel door twee bestuurders.

TITEL V - BOEKJAAR - WINSTVERDELING:

ARTIKEL VIERENTWINTIG - BOEKJAAR:

Het boekjaar begint op één januari van ieder jaar, om te eindigen op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Op het einde van ieder boekjaar, worden de geschriften van de vennootschap beëindigd en maakt de raad van bestuur de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel. ARTIKEL VIJFENTWINTIG - WINSTVERDELING - DIVIDENDEN:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, van de maatschappelijke lasten bepaald door de raad van bestuur en van de nodige afschrijvingen, vormt de netto-winst.

Van die netto-winst wordt eerst en vooral vijf ten honderd (5 %) voor de wettelijke reserve afgenomen; deze voorafneming zal niet meer verplicht zijn wanneer deze reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, over de verdere bestemming van het saldo van de netto-winst.

Indien de algemene vergadering beslist de dividenden uit te keren, dan worden deze op gelijke wijze verdeeld volgens aandelen en naar rato van hun volstorting.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i d mod 11.1

Voor-

behoudera

aan het Belgisch Staatsblad



De uitbetaling van dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaatsen aangeduid door de raad van bestuur.

De raad van bestuur kan beslissen over te gaan tot uitkering van interimdividenden, mits inachtneming van de desbetreffende voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de desbetreffende voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Al de dividenden, uitgekeerd in tegenstrijd met deze bepalingen moeten door de begunstigden terugbetaald worden als de vennootschap kan bewijzen dat deze hierover niet onwetend konden zijn rekening houdend met de omstandigheden.

TITEL VI - ONTBINDING - VEREFFENING:

ARTIKEL ZESENTWINTIG:

Bij ontbinding met vereffening worden één of méér vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, onder voorbehoud van homologatie van het mandaat door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) over alle machten genoemd in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist,

TITEL VII - ALGEMENE BESCHIKKING:

ARTIKEL ZEVENENTWINTIG - KEUZE VAN WOONPLAATS:

Voor de uitvoering van de statuten doen alle bestuurders, commissarissen, vereffenaars, aandeelhouders die niet woonachtig zijn in Belgïe of zijn gedomicilieerd in het buitenland, keuze van woonst op de werkelijke zetel voor alle mededelingen, betekeningen en dagvaardingen die hen geldig kunnen worden gedaan.

ARTIKEL ACHTENTWINTIG - GEMEEN RECHT:

Voor al hetgeen in de statuten niet voorzien werd, wordt er verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

Punt 6 : Ontslag en (her)benoeming van bestuurders -- vaststelling aanstelling vaste vertegenwoordiger besturende vennootschap:

A) Aanvaarding van het ontslag van de hierna vermelde personen, in hun navermelde hoedanigheden, met ingang vanaf 22 januari 2015 en kwijtingverlening over hun beheer, eveneens te rekenen tot 22 januari 2015, met name:

- De heer Meganck Luc Rosa Arthur, geboren te Kerksken op 28 januari 1955, rijksregisternummer 55 01 28 139 86, echtgenoot van mevrouw De Neve Christiane, wonende te 9320 Aalst, Churchillsteenweg 39, als (gedelegeerd) bestuurder.

-De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "M.D.N.", met zetel te 9320 Erembodegem, Churchillsteenweg 39, ondernemingsnummer 0448.634106, RPR Gent, afdeling Dendermonde, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger voornoemde heer Luc Meganck, als bestuurder.

B) Beslissing om de hierna vermelde personen als bestuurder van de vennootschap te (her)benoemen, voor een duur van zes (6) jaar, met ingang vanaf 22 januari 2015, met name:

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bovinvest", met zetel te 3381 Glabbeek (Kapellen), Groenstraat 42A, ondernemingsnummer 0464.609.610, RPR Leuven, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Bovin Yves, geboren te Sint-Truiden op 14 december 1974, rijksregisternummer 74 12 14 287 58, echtgenoot van mevrouw Vanstappen Femke, wonende te 3381 Glabbeek, Groenstraat 42A, in deze hoedanigheid benoemd bij beslissing van het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bovinvest" (voorheen genaamd B-Consult), voornoemd, de dato 31 augustus 2002 en waarvan het benoemingsbesluit werd gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsbiad op 14 juni 2007, onder nummer 07084811.

-De heer Decramer Klaas Jan Maarten, geboren te leper op 24 juni 1983, rijksregisternummer 83 06 24 211 78, echtgenoot van mevrouw Dieryckx Stefanie, wonende te 8900 leper, Vaubanstraat 59.

-De heer De Corte Marc Alois, geboren te Gent op 22 april 1958, rijksregisternummer 58 04 22 521

65, echtgenoot van mevrouw T'Joen Sabine, wonende te 9770 Kruishoutem, Lozerstraat 52.

Die elkeen deze benoeming als bestuurder hebben aanvaard.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Het mandaat van bestuurder zal onbezoldigd worden uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering van de aandeelhouders.

C) Vervolgens zijn voormelde benoemde bestuurders, in aparte vergadering samengekomen en hebben zij met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen:

-Als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap wordt benoemd, voor een duur van zes (6) jaar, te rekenen vanaf 22 januari 2015:

*de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bovinvest"s voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer Yves Bovin,

*de heer Decramer Klaas, voornoemd;

*de heer De Corte Marc, voornoemd;

Die elfteen deze benoeming ais gedelegeerd bestuurder hebben aanvaard.

-Als voorzitter van de raad van bestuur van de vennootschap wordt (her)benoemd, voor een duur van zes (6) jaar, te rekenen vanaf 22 januari 2015: de heer De Corte Marc, voornoemd, die dit mandaat heeft aanvaard. Het mandaat van gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur zal onbezoldigd worden uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de raad van bestuur,

- De aangestelde bestuurders van de Naamroze Vennootschap "Arvum Group" hebben tenslotte nog de volgende beslissing genomen: ingeval deze Naamloze Vennootschap aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van een directiecomité, wordt de hierna genoemde natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiger van de Naamloze Vennootschap "Arvum Group"" aangesteld, gelast met de uitvoering van dit mandaat, in naam en voor rekening van deze vennootschap, met name: de heer De Corte Marc, voornoemd, die dit mandaat aanvaardde. Het mandaat van vaste vertegenwoordiger wordt onbezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Punt 7 : Volmacht coördinatie statuten

Verlening aan ondergetekende notaris, van aiie machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Punt 8 : Machtiging bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen - volmacht: -Machtiging aan het bestuursorgaan van de vennootschap tot uitvoering van de genomen beslissingen en aanpassing van de statuten.

-Verlening bij deze van bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de heer De Corte Marc Alois, wonende te 9770 Kruishoutem, Lozerstraat 52 en diens medewerkers en aangestelden en dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij alle Federale Overheidsdiensten,

VERKLARING

Verkraring door de instrumenterende notaris toelichting te hebben gekregen bij artikel 65 van het Wetboek van vennootschappen en meer bepaald de bepaling die stelt dat indien de naam gelijk is aan een andere of er zozeer op gelijkt dat er verwarring kan ontstaan, iedere belanghebbende hem kan doen wijzigen en, indien daartoe grond bestaat, schadevergoeding kan eisen. De vergadering ontslaat de notaris van enige aansprakelijkheid in dit kader,

Voor ontledend uittreksel

De Notaris

Michel ide

Tegeluk hiermee neergelegd

- Uitgifte akte

- Verslag bestuursorgaan met staat van actief en passief (wijziging doel)

- Coordinatie van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

r

Voor-

aan aan het Belgisch Staatsblad

23/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 20.06.2011 11183-0206-014
16/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 12.07.2010 10300-0274-015
17/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 12.08.2009 09569-0138-018
09/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 01.07.2008 08359-0047-017
04/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.06.2007, NGL 30.08.2007 07677-0053-019
01/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 06.06.2006, NGL 30.08.2006 06698-2614-016
22/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 06.06.2005, NGL 21.09.2005 05690-1662-016
25/01/2005 : AA542819
15/09/2004 : AA542819
14/07/2003 : AA542819
09/12/2002 : AA542819
10/10/2002 : BL542819
08/09/2001 : BL542819
01/09/1999 : ANA006180
18/01/1991 : BL542819

Coordonnées
MEGANCK WAY OF LIVING

Adresse
CHURCHILLSTEENWEG 39 9320 EREMBODEGEM

Code postal : 9320
Localité : Erembodegem
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande