MONTEA MANAGEMENT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MONTEA MANAGEMENT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 882.872.026

Publication

07/07/2014
ÿþMOdWori1.1

(Ti'.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

Voor-behoude aan het Belgiscl Staatsble

111111.U.11,1)11191111111

*,

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

26 JUNI 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr 0882.872.026

Benaming

(voluit) : Montea Management

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetel : 9320 Erembodegem, Industrielaan 27

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslag en benoeming bestuurder

Uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering van Montea Management NV van 20 mei 2014 blijkt dat het mandaat van Gerard Van Acker BVBA een einde heeft genomen en dat de heer Gerard Van Acker met eenparigheid van stemmen werd benoemd als bestuurder van de vennootschap voor een termijn van 1 jaar, zijnde tot de jaarvergadering van 2015. De heer Gerard Van Acker heeft verklaard zijn mandaat te aanvaarden.

De benoeming werd goedgekeurd door de FSMA op 20 mei 2014.

Jo De Wolf BVBA,

gedelegeerd bestuurder,

vertegenwoordigd door

Jo De Wolf,

vaste vertegenwoordiger.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening,

21/10/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

W.111.11101111

KECH I 1:3AN1 VAN KOOPHANDEL GENT

10 OKT. 2014

AFDELING DENDERMONDE

Ondernemingsnr 0882.872.026

Benaming

(voluit) MONTEA MANAGEMENT

(verkort) :

Rechtsvorm NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel Industrielaan 27  B-9320 Erembodegem

(volledig adres)

Onderwerp akte: WIJZIGING AAN DE STATUTEN  TOEPASSING VAN ARTIKEL 666 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN MACHTIGINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Vincent Vroninks, geassocieerd notaris te Elsene, op 1 oktober

2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "MONTEA MANAGEMENT", met maatschappelijke zetel in B-9320 Erembodegem, Industrielaan 27, de volgende besluiten heelt genomen:

EERSTE BESLUIT: WIJZIGING VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering beslist de statuten van de Vennootschap ais volgt aan te passen, teneinde ze in overeenstemming te brengen met het statuut van Montea Comm. VA als gereglementeerde, vastgoedvennootschap:

- Artikel 3: vervanging van elke verwijzing naar vastgoedbevak of vastgoedbevakwetgeving door, verwijzing naar gereglementeerde vastgoedvennootschap of de wetgeving van toepassing op de: gereglementeerde vastgoedvennootschappen.

Artikel 12: vervanging van de tekst van artikel 12 door de volgende tekst:

"De raad van bestuur moet op een zodanige wijze zijn samengesteld dat Montea Comm. VA conform artikel 4 van de wet van 12 mei 2014 betreffende de gereglementeerde vastgoedvennootschappen (GVV wet) kan worden bestuurd. De raad van bestuur telt minstens vijf leden, al dan niet aandeelhouders, die voor maximum zes jaar worden benoemd door de algemene vergadering van de aandeelhouders en te allen tijde door deze laatste kunnen worden herroepen, geschorst of ontslaan.

De raad van bestuur telt ten minste drie onafhankelijke leden in de zin van artike1526ter van het Wetboek van vennootschappen. De naleving van de in artikel 526ter bedoelde criteria wordt ook beoordeeld aise het betrokken onafhankelijke lid van de raad van bestuur van de vennootschap zelf bestuurder van Montea Comm VA zou zijn.

De duur van de opdracht van bestuurder mag zes jaar niet overschrijden. De algemene vergadering kan deze benoeming op elk moment herroepen en kan een bestuurder ten allen tijde schorsen of ontstaan. ' Indien het aantal bestuurders, om welke reden ook, gedaald is beneden het wettelijk of statutair minimum aantal bestuurders en zolang de algemene vergadering de vacature niet opvult, blijven de bestuurders,: waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Zolang de vennootschap statutaire zaakvoerder is van de gereglementeerde vastgoedvennootschap naar Belgisch recht Montea Comm. VA, zullen de leden van de raad van bestuur de vereiste professionele betrouwbaarheid en de voor de uitoefening van hun taken passende ervaring moeten bezitten overeenkomstig de toepasselijke wetgeving."

Artikel 18: vervanging van elke verwijzing naar vastgoedbevak of vastgoedbevakwetgeving door verwijzing naar gereglementeerde vastgoedvennootschap of de wetgeving van toepassing op de' gereglementeerde vastgoedvennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op-de-faatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)r(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 21: vervanging van de tekst van artikel 21 door de volgende tekst:

De raad van bestuur of, indien een directiecomité werd ingesteld en de raad van bestuur zich niet de bevoegdheid heeft voorbehouden om het dagelijks bestuur te delegeren, het directiecomité, kan het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan twee uitvoerende bestuurders, die fysieke personen dienen te zijn maar die geen aandeelhouder moeten zijn, eventueel aangevuld met bijkomende personen aangeduid door de raad van bestuur.,

In geval van delegatie van het dagelijks bestuur bepaalt de raad van bestuur de vergoeding die aan deze opdracht is verbonden.

Elke persoon belast met het dagelijks bestuur kan aan een lasthebber, zelf indien deze geen aandeelhouder of bestuurder is, zijn bevoegdheden in het kader van het dagelijks bestuur voor bijzondere en welbepaalde aangelegenheden overdragen"

Artikel 39: vervanging van elke verwijzing naar vastgoedbevak of vastgoedbevakwetgeving door verwijzing naar gereglementeerde vastgoedvennootschap of de wetgeving van toepassing op de gereglementeerde vastgoedvennootschappen.

invoering van een overgangsbegalina: Artikel 43 - Overgangsbepalingen

De rechtspersonen die, op de datum van inwerkingtreding van de GVV wet een functie uitoefenen van bestuurder mogen hun lopend mandaat blijven uitoefenen tot het verstrijkt. Tot het verstrijken van zijn mandaat, moet de vaste vertegenwoordiger van de desbetreffende rechtspersoon permanent over de voor de uitoefening van zijn functie vereiste professionele betrouwbaarheid en passende deskundigheid beschikken.

De eenhoofdige besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid die, op de datum van inwerkingtreding van GVV wet, belast waren met de effectieve leiding van Montea Comm. VA, mogen hun lopend mandaat blijven uitoefenen tot het verstrijkt Tot het verstrijken van zijn mandaat, moet de permanente vertegenwoordiger van de desbetreffende eenhoofdige besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid permanent over de voor de uitoefening van zijn functie vereiste professionele betrouwbaarheid en passende deskundigheid beschikken."

TWEgDE BESLUIT: TOEPASSING VAN ARTIKEL 556 WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

De algemene vergadering neemt kennis van de principiële beslissing van de raad van bestuur van 12 mei 2014 tot uitgifte door Montea Comm. VA van obligaties met een nominale waarde van honderdduizend euro (100.000,00 EUR) elk en voor een totale waarde van dertig miljoen euro (30.000.000,0000 EUR), met een looptijd van zeven (7) jaar met vervaldatum op 28 mei 2021, die een vast jaarlijks bruto rendement bieden van drie komma driehonderd vijfenvijftig procent (3,355%) (de Obligaties), alsook van de goedkeuring door de raad van bestuur van de uitgiftevoorwaarden (de Ternis and Conditions) en het ontwerp van informatie memorandum dat deze uitgifte zou begeleiden (het Information Memorandum).

Meer bepaald neemt de algemene vergadering kennis van artikel 5.6.3 van de Terms and Conditions Ingevolge waarvan een vroegtijdige terugbetaling van de uitgegeven obligaties kan plaatsvinden bij het optreden van een wijziging In de controle over Montea Comm. VA. ledere obligatiehouder zal In dat geval het recht hebben om de wederinkoop van zijn obligaties door Montea Comm. VA te vorderen ten belope van honderd (100) per cent van hun nominale hoofdsom, samen met de daarop vervallen, maar nog niet betaalde interest.

De algemene vergadering neemt kennis van het feit dat, in het geval van een wijziging van de controle over Montea Comm. VA, de vroegtijdige terugbetaling van de uitgegeven obligaties kan worden gevorderd door de obligatiehouders, wat een impact zal hebben op de rechten en verplichtingen van Montea. Krachtens artikel 5.82 van de Terms and Conditions wordt een controlewijziging over Montea Comm. VA onder andere geacht te hebben plaatsgevonden in geval van controlewijziging over de Vennootschap. Ais gevolg van een controlewijziging over de Vennootschap, kan met andere woorden de vroegtijdige terugbetaling van de uitgegeven obligaties door Montea Comm. VA worden gevorderd door de obligatiehouders, De Vennootschap is als statutaire zaakvoerder hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van Montea Comm. VA.

De algemene vergadering beslist, in toepassing van artikel 556 van het Wetboek van vennootschappen, tot goedkeuring en bekrachtiging van de bepalingen van artikel 5.6.3 van de Terms and Conditions..

DERDE BESLUIT: MACHTIGINGEN

De algemene vergadering besluit om aan de raad van bestuur elle bevoegdheden te verlenen tot uitvoering van de genomen besluiten, met recht op delegatie, en aan notaris Vincent Vroninks, te Elsene, aile machten te verlenen tot coördinatie van de statuten in overeenstemming met de beslissingen van de vergadering. VciiDR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL (opgemaakt véér registratie in toepassing van

artikel 173, 1°bis van het Wetboek der Registratierechten).

Vincent VRONINKS, geassocieerd notaris.

t,e7-

Voor- _--- . - -

behouden GelgiseigeneadagIIng:

aan het - de expeditie van de akte van I oktober 2014, met bijiagen

Belgisch - 6 onderhandse volmachten;

Staatsblad - de gecoördineerde statuten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik vennmldnn: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notari perso(o)n(en

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

18/10/2013
ÿþRechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9320 Erembodegem, Industrielaan 27

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge Uit de eenparige schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders van Montea Management NV van 3' oktober 2013 blijkt dat Insumat NV, met maatschappelijke zetel in 9000 Gent, Moutstraat 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondememingsnummer (RPR Gent) 0437.119.216, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Sophie Maes, geboren te Gent op 29 april 1957, werd benoemd met onmiddellijke ingang in de hoedanigheid van onafhankelijk bestuurder in de zin van artikel 526ter van het Wetboek van Vennootschappen, voor een termijn van 3 jaar, zijnde tot de algemene vergadering van 2016.

De algemene vergadering geeft bijzondere volmacht aan Hilde Vanhoutte en Eline Dujardin, die kantoor, houden in 8500 Kortrijk, President Kennedypark 8a10001, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht wordt verleend om alle voorgeschreven administratieve formaliteiten te vervullen bij de diensten van het Belgisch Staatsblad, de Griffie, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de BTW-administratie en te dien einde: ook alle stukken en akten te tekenen en alles te verklaren wat nodig of nuttig zou zijn voor de uitvoering van het, genomen besluit,

Eline Dujardin,

lasthebber.









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Moi Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VAN K~OOPHANDELK

O 9 OKT, 2013

DENDERMONDE

Griffie

----------------

Ondernemingsnr : 0882.872.026

Benaming

(voluit) : Montea Management

(verkort) :

19/09/2013
ÿþMoa Word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

1113111M! i









~VPHÁÁNKQÓNbANK

E_

10 SEP. 2013

DENDERMONDE

urltrre

Ondememingsnr : 0882.872.026

Benaming

(voluit) : Montea Management

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9320 Erembodegem, Industrielaan 27

(volledig adres)

Onderwerp akte : Toepassing art. 556 W.Venn.

Uit de eenparige schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders van 26 juni 2013 blijkt dat de bepalingen van artikel 5.6.3 van de uitgiftevoorwaarden van de obligaties uitgegeven op 28 juni 2013, in toepassing van artikel 556 van het Wetboek van vennootschappen werden goedgekeurd en bekrachtigd.

Je De Wolf BVBA,

gedelegeerd bestuurder,

vertegenwoordigd door

Je De Wolf,

vaste vertegenwoordiger,

02/09/2013
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de

t,Sad Word 11.1

GRIFFIF PPr.H-tTRANK

VAN KOOPHANDEL

2 2 AUG 2013

DENDERMONDE

Griffie

Voor"

behoud

aan hE

Belgis<

Staatsbl

III DIIIIIIIIIIII~III

+13139528







Ondernemingsnr : 0882.872.026

Benaming

(voluit) : Montea Management

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9320 Erembodegern, industrielaan 27

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders en herbenoeming commissaris

Uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders van 21 mei 2013 blijkt dat: - het mandaat van de heer Eddy Hartung als bestuurder van de Vennootschap tot een einde kwam.

- het mandaat van Philip Van gestel BVBA, met maatschappelijke zetel in 2930 Brasschaat, Binnenhof 19, met ondernemingsnummer 0477.380.649 (RPR Antwerpen), vertegenwoordigd door de heer Philip Van gestel, als bestuurder van de Vennootschap, tot een einde kwam.

- het mandaat van First Stage Management NV, met maatschappelijke zetel in 2900 Schoten, Botermelkdijk; 422, met ondernemingsnummer 0447.861.470 (RPR Antwerpen), vertegenwoordigd door de heer Hugo Van Hoof, als bestuurder van de Vennootschap, tot een einde kwam,

- het ontslag van Stratefin Management BVBA, met maatschappelijke zetel in 1640 Sint-Genesius-Rode, Struikenlaan 31, met ondernemingsnummer 0873.464.016 (RPR Brussel), vertegenwoordigd door de heer Christian Terlinden, als bestuurder van de Vennootschap, werd aanvaard met ingang van 21 mei 2013.

- EMOR BVBA, met maatschappelijke zetel in 2018 Antwerpen, Bosmanslei 23 bus 8, met ondernemingsnummer 0475.178.056 (RPR Antwerpen), vertegenwoordigd door de heer Francis Rome, benoemd werd als bestuurder benoemd voor een looptijd van 3 jaar (tot de jaarvergadering van 2016).

- Ciska Servais BV ovve BVBA, met maatschappelijke zetel in 2650 Edegem, Boerenlegerstraat 204, met ondernemingsnummer 0867,862.463 (RPR Antwerpen), vertegenwoordigd door mevrouw Ciska Servais, werd als bestuurder benoemd voor een looptijd van 3 jaar (tot de jaarvergadering van 2016).

- ERNST & YOUNG BEDRIJFSREVISOREN, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, ondernemingsnummer 0446.334.711 (RPR Brussel), vertegenwoordigd door mevrouw Christel Weymeersch, bedrijfsrevisor, werd herbenoemd voor een termijn van 3 jaar, zijnde tot de jaarvergadering van 2016,

Jo De Wolf BVBA,

gedelegeerd bestuurder,

vertegenwoordigd door

Jo De Wolf,

vaste vertegenwoordiger.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden - Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

29/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.05.2014, NGL 18.12.2014 14699-0026-021
12/11/2012
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

uh1I*iuiNuuami

iaie3esi*

Vo beho aan Belg Staat

l.Ïî!II-rIE "

VAN KOOPHANDEL

; 0 OKT. 2012

DENDFP 191 C.'

o D

Ondernemingsnr : 0882.872.026

Benaming

(voluit) : Montea Management

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9320 Erembodegem, Industrielaan 27

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming, herbenoeming, ontslag bestuurders

Uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders van 15 mei 2012 blijkt dat:

- Federale Verzekering, met zetel te 1000 Brussel, Stoofstraat 12, vertegenwoordigd door de heer Jean-Marc Mayeur, benoemd werd als bestuurder van NV Montea Management, voor een looptijd van 3 jaar.

Bij brief van 5 september 2012 werd deze benoeming goedgekeurd door de FSMA.

- De NV Dexia Insurance Belgium, met zetel te 1210 Brussel, Galileelaan 5, vertegenwoordigd door de heer Dirk Vanderschrick, benoemd werd als bestuurder van NV Montea Management, voor een looptijd van 3 jaar.

Bij brief van 19 september 2012 werd deze benoeming goedgekeurd door de FSMA.

- De BVBA DOP Management, met als vaste vertegenwoordiger de heer Dirk De Pauw, herbenoemd werd als bestuurder van NV Montea Management, voor een looptijd van 3 jaar.

Bij brief van 11 september 2012 werd deze benoeming goedgekeurd door de FSMA.

- De BVBA PSN Management, met als vaste vertegenwoordiger de heer Peter Snoeck, herbenoemd als bestuurder van NV Montea Management, voor een looptijd van 3 jaar.

Bij brief van 11 september 2012 werd deze benoeming goedgekeurd door de FSMA.

- De BVBA André Bosmans, met als vaste vertegenwoordiger de heer André Bosmans, herbenoemd als bestuurder van NV Montea Management, voor een looptijd van 3 jaar.

Bij brief van 11 september 2012 werd deze benoeming goedgekeurd door de FSMA.

- De BVBA Stratetin Management, met als vaste vertegenwoordiger de heer Christian Terlinden, herbenoemd als bestuurder van NV Montea Management, voor een looptijd van 3 jaar.

Bij brief van 11 september 2012 werd deze benoeming goedgekeurd door de FSMA.

Jo De Wolf BVBA, gedelegeerd bestuurder, vertegenwoordigd door Jo De Wolf,

vaste vertegenwoordiger.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

12/10/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0882.872.026

Benaming

(voluit) : Montea Management

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9320 Erembodegem, Industrielaan 27

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming, herbenoeming, ontslag bestuurders

Uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders van 17 mei 2011 blijkt dat:

- De NV Gemeentelijke Holding met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Staatsbladstraat 8, vertegenwoordigd door de heer Carlos Bourgeois, ontslag heeft genomen als bestuurder van NV Montea Management, statutair zaakvoerder van Montea Comm VA., openbare vastgoedbevak naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te 9320 Erembodegem, Industrielaan 27, ondernemingsnummer 0417.186.211, RPR Dendermonde, met ingang van 24 januari 2012.

Bij brief van 7 mei 2012 heeft de FSMA akte genomen van dit ontslag.

- De BVBA Gerard Van Acker, met als vaste vertegenwoordiger de heer Gerard Van Acker, herbenoemd werd als Voorzitter van de raad van bestuur van de NV Montea Management, voor een looptijd van 3 jaar.

Bij brief van 7 december 2011 werd deze herbenoeming goedgekeurd door de FSMA.

- Het mandaat van de BVBA Philip Van Gestel, met als vaste vertegenwoordiger de heer Philip Van Gestel, als bestuurder van de NV Montea Management, ingekort werd met 3 jaar.

Bij brief van 7 december 2011 werd deze inkorting goedgekeurd door de FSMA.

- De NV First Stage Management, met als vaste vertegenwoordiger de heer Hugo Van Hoof, herbenoemd werd als bestuurder van de NV Montea Management, voor een looptijd van 2 jaar.

Bij brief van 7 december 2011 werd deze herbenoeming goedgekeurd door de FSMA,

- De heer Eddy Hartung herbenoemd werd als bestuurder van NV Montea Management, voor een looptijd van 2 jaar.

brief van 7 december 2011 werd deze herbenoeming goedgekeurd door de FSMA,

Jo De Wolf BVBA,

gedelegeerd bestuurder,

vertegenwoordigd door

Jo De Wolf,

vaste vertegenwoordiger.

,-' ~,I~II

GVÁN KOOPHANDEL

- 3 OKT. 2012

DENDERMONDE

Lirittie

1111!11111111111.11911j11111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.05.2012, NGL 11.06.2012 12165-0548-022
12/03/2012
ÿþe *Or Mod Wied 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

2 8 FEB. 2012

DENDER~f~

" 1205395* 1111

be

a

BE St

Ondernemingsnr : 0882.872.026

Benaming

(voluit) : Montea Management

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9320 Erembodegem, Industrielaan 27

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

Uit een kennisgeving van de naamloze vennootschap in vereffening 'Gemeentelijke Holding', met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel, Sint Annadreef 68b, ondernemingsnummer 0203.211.040, RPR Brussel, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Carlos Bourgeois, blijkt dat zij ontslag heeft genomen als bestuurder van de naamloze vennootschap Montea Management, statutair zaakvoerder van Montea Comm. VA., openbare vastgoedbevak naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te 9320 Erembodegem, industrielaan 27, ondernemingsnummer 0417186.211, RPR Dendermonde, met ingang van 24 januari 2012.

Jo De Wolf BVBA,

gedelegeerd bestuurder,

vertegenwoordigd door

Jo De Wolf,

vaste vertegenwoordiger.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

19/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.05.2011, NGL 11.10.2011 11580-0011-018
16/09/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0882.872.026

Benaming

(voluit) : MONTEA MANAGEMENT

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Industrielaan 27  Erembodegem (B-9320 Aalst)

Onderwerp akte : WIJZIGING VAN HET DOEL  ACTUALISATIE EN OMWERKING VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Vincent Vroninks, geassocieerd notaris te Elsene, op 30 juni 2011, met als registratievermelding :

" Geregistreerd tien bladen, drie renvooien op het 3de Registratiekantoor van Elsene op 14 juli 2011. Boek 64, blad 06, vak 15. Ontvangen : vijfentwintig euro (25 ¬ ). De Eerstaanwezend inspecteur w.n.(getekend); MARCHAL D.",

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "MONTEA MANAGEMENT", waarvan de zetel gevestigd is te Erembodegem (B-9320 Aalst), industrielaan, 27,: besloten heeft :

1. het doel van de vennootschap te wijzigen en artikel 3 van de statuten te vervangen door de tekst hierna vermeld in de nieuwe statuten.

2. de statuten van de vennootschap als volgt te herschrijven en om te werken, teneinde deze aan te passen;

aan de vigerende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, zonder echter enige fundamentele wijzigingen te brengen aan de andere statutaire bepalingen bedoeld in artikel 69 van gezegd Wetboek, rekening houdend met (a) het besluit dat voorafgaat, (b) van het door de raad van bestuur, op 28 januari] 2010 genomen besluit om de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar haar huidig adres :

"STATUTEN.

HOOFDSTUKI- NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

ARTIKEL 1 - RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "MONTEA

MANAGEMENT".

De naam van de vennootschap moet steeds door de woorden "naamloze vennootschap" of de

afkorting "NV", of in het Frans "société anonyme" of de afkorting "SA" worden voorafgegaan of gevolgd.

ARTIKEL 2 - ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Erembodegem (B-9320 Aalst), Industrielaan, 27.

De raad van bestuur kan deze verplaatsen naar iedere andere plaats in België mits inachtneming van:

de taalwetgeving terzake. Hij draagt zorg voor de publicatie van elke verandering van de zetel van de:

vennootschap in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De raad van bestuur is eveneens bevoegd kantoren, bedrijfszetels, filialen en dochtervennootschappen

in België en in het buitenland op te richten.

ARTIKEL 3 - DOEL

De vennootschap heeft tot doel het bestuur in de ruimste zin van het woord, al dan niet in.

samenwerking met andere personen, van rechtspersonen in het binnen en het buitenland.

De vennootschap kan alle handelingen stellen die nuttig of nodig zijn ter verwezenlijking van haar doel,

inbegrepen het stellen van alle materiële handelingen en rechtshandelingen, het aangaan van verbintenissen,

de verwerving van zakelijke en persoonlijke rechten en het stellen van proceshandelingen.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, ,

verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële,

Il 1111 1111 1111111111

*11140288*

ti bel

a; BE Sta

GCi1CCiC RECHT5 ANK

VAN KOOPHANDEL

ó6" 09. 2011

DENDERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle vennootschappen en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur toestaan. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

in het bijzonder is de vennootschap statutaire zaakvoerder van de vastgoedbevak naar Belgisch recht Comm. VA Montea en beheert in die hoedanigheid de Montea Comm. VA en haar dochtervennootschappen. De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, daden te stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de Montea Comm. VA.

De vennootschap, als statutaire zaakvoerder van de Montea Comm. VA, handelt in het uitsluitend belang van alle aandeelhouders.

De opdracht van de statutaire zaakvoerder, handelend door de raad van bestuur, bestaat uit de volgende taken:

1) het stellen van alle nodige handelingen nodig of nuttig voor de realisatie van het doel van de vastgoedbevak naar Belgisch recht Montea Comm. VA, met uitzondering van deze die de wet of de statuten voorbehouden aan de algemene vergadering, en het vertegenwoordigen van de vastgoedbevak Montea bij deze handelingen;

2) het nemen van belangrijke beslissingen, onder meer inzake strategie, investeringen en desinvesteringen, de kwaliteit en de bezetting van gebouwen, de financiële voorwaarden, de financiering over langere termijn; stemmen over de begroting; uitspraak doen over ieder initiatief dat aan de raad van bestuur wordt voorgelegd; de nodige handelingen treffen om ondernemingen die een gelijkaardig doel hebben als de vastgoedbevak naar Belgisch recht Montea Comm. VA, via fusie of enige andere vorm te laten toetreden tot de vastgoedbevak Montea;

3) het opzetten van structuren en procedures ten gunste van de goede werking en het vertrouwen van de aandeelhouders, onder meer de mechanismen ter voorkoming en beheer van belangenconflicten; belangenconflicten behandelen;

4) het bepalen van de jaarrekeningen en het opmaken van de halfjaarlijkse - en driemaandelijkse rekeningen van de vastgoedbevak naar Belgisch recht Montea Comm. VA; het goedkeuren van fusievoorstellen, uitspraak doen over het gebruik van het toegestane kapitaal en het bijeenroepen van de gewone en buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders;

5) het opstellen van en toezicht houden op de nauwgezetheid, de juistheid en de transparantie van de mededeling aan aandeelhouders, de financiële analisten en aan het publiek, zoals: de prospectussen, jaar-, halfjaarlijkse en driemaandelijkse verslagen en de persberichten;

6) het aanduiden, in naam van de vastgoedbevak naar Belgisch recht Montea Comm. VA, van de vastgoeddeskundige overeenkomstig artikel 6 van het Koninklijk Besluit van 7 december 2010 (die samen met de wet van 20 juli 2004 betreffende bepaalde vormen van collectief beheer van beleggingsportefeuilles hierna gezamenlijk aangeduid worden als de "vastgoedbevak wetgeving");

8) aan elke afgevaardigde van de vastgoedbevak naar Belgisch recht Montea Comm. VA de nodige bijzondere volmachten toekennen, beperkt tot bepaalde handelingen of een reeks vooraf bepaalde handelingen, met uitzondering van deze die de wet of de statuten voorbehouden aan de algemene vergadering;

9) de vergoeding van deze afgevaardigde(n), die wordt toegeschreven aan de beheerskosten van de vennootschap, bepalen en deze herroepen indien nodig;

10) het kapitaal van de vastgoedbevak naar Belgisch recht Montea Comm. VA verhogen binnen het toegestane kapitaal zoals beschreven in haar statuten;

11) alle documenten of uittreksels, en kopijen daarvan, die om gerechtelijke of andere reden dienen te worden opgesteld, tekenen;

12) in geval van ontbinding van de vastgoedbevak naar Belgisch recht Montea Comm. VA, alle nodige vereffeningsmaatregelen nemen bij gebrek aan benoeming van (een) vereffenaar(s) door de algemene vergadering van de vastgoedbevak naar Belgisch recht Montea Comm; VA; en

13) in het algemeen, alle handelingen stellen nodig in haar hoedanigheid van beheerder van de vastgoedbevak naar Belgisch recht Montea Comm. VA.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

In het geval de vennootschap haar ontslag zou indienen als statutaire zaakvoerder van de vastgoedbevak naar Belgisch recht Montea Comm VA, en de vennootschap enige statutaire zaakvoerder is, zal de vennootschap een algemene vergadering van de vastgoedbevak naar Belgisch recht Montea Comm. VA samenroepen die dient te beraadslagen over het ontslag en de te nemen maatregelen.

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, aile industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen en die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. Zij mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van vennootschappen of particulieren, in de meest ruime zin.

Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee samenwerken of fusioneren.

ARTIKEL 4 - DUUR

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht. Zij kan worden ontbonden door een beslissing van de algemene vergadering beraadslagend volgens de voorwaarden en vormen vereist voor een statutenwijziging.

TITEL ll - KAPITAAL

ARTIKEL 5 - GEPLAATST KAPITAAL

Het geplaatst kapitaal bedraagt éénenzestigduizend (61.500,-) euro en is volledig volgestort.

Het is vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

ARTIKEL 6 - WIJZIGING VAN HET GEPLAATST KAPITAAL

De algemene vergadering, beraadslagend overeenkomstig de regels die gelden voor een wijziging van de statuten, kan het geplaatst kapitaal verhogen of verminderen.

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst worden aangeboden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. De algemene vergadering bepaalt de inschrijvingsprijs waartegen, en de periode tijdens dewelke, het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend.

Indien de algemene vergadering besluit om een uitgiftepremie te vragen, dient deze op een onbeschikbare reserverekening te worden geboekt die slechts kan worden verminderd of weggeboekt door een besluit van de algemene vergadering genomen op de wijze die is vereist voor de wijziging van de statuten. De uitgiftepremie zal in dezelfde mate als het maatschappelijk kapitaal de waarborg voor derden uitmaken.

Bij vermindering van het geplaatst kapitaal moeten de aandeelhouders die zich in gelijke omstandigheden bevinden, gelijk worden behandeld, en dienen de overige bepalingen vervat in de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen te worden geëerbiedigd.

ARTIKEL 7 - OPVRAGING VAN STORTING

De raad van bestuur beslist soeverein over het opvragen van stortingen op aandelen.

Vervroegde stortingen op aandelen kunnen niet zonder voorafgaande instemming van de raad van bestuur worden verricht.

indien een aandeelhouder de opgevraagde storting op zijn aandelen niet heeft verricht binnen de door de raad van bestuur bepaalde termijn, wordt de uitoefening van de rechten verbonden aan de betrokken aandelen van rechtswege geschorst. Tevens is de aandeelhouder van rechtswege vanaf de dag, waarop de termijn bepaald door de raad van bestuur voor de volstorting verstrijkt, aan de vennootschap een nalatigheidinterest verschuldigd gelijk aan de wettelijke interest vermeerderd met twee (2) procentpunten.

Indien de aandeelhouder geen gevolg geeft aan de ingebrekestelling die door de raad van bestuur wordt verzonden bij aangetekend schrijven na verloop van de door de raad van bestuur bepaalde termijn, verklaart de eerstvolgende raad van bestuur, de aandeelhouder vervallen van zijn rechten en verkoopt de betrokken aandelen op de meest aangepaste wijze, onverminderd het recht van de vennootschap de niet voldane storting alsook eventuele schadevergoeding van de aandeelhouder te vorderen. De prijs voor de verkoop van de aandelen wordt in de eerste plaats aangewend tot hun volstorting en vervolgens tot de vergoeding van de kosten van de verkoop, terwijl het saldo wordt uitgekeerd aan de nalatige aandeelhouder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Indien de vennootschap geen koper vindt, kan zij zelf overgaan tot inkoop mits toepassing van de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 8 - AARD VAN DE AANDELEN EN OVERDRACHTSBEPERKINGEN

De aandelen zijn op naam.

De overdracht of verkoop van aandelen aan een derde, met uitzondering van de andere aandeelhouders van de vennootschap, op welke manier ook, is onderworpen aan de unanieme goedkeuring van de andere aandeelhouders en wordt als volgt bepaald:

De aandeelhouder die een deel of het geheel van zijn aandelen wenst te verkopen of over te dragen, dient een aanvraag tot goedkeuring van verkoop of overdracht van aandelen tot de raad van bestuur te richten. In deze aanvraag dient de identiteit van de ovememer duidelijk omschreven te worden alsmede het aantal aandelen waarop de voorgenomen overdracht betrekking heeft, de geboden pnjs alsmede aile andere voorwaarden verbonden aan de overdracht;

De raad van bestuur stuurt deze aanvraag door naar alle andere aandeelhouders en nodigt hen uit hun standpunt schriftelijk mede te delen aan de raad van bestuur binnen één maand na datum van de verzending van de uitnodiging door de raad van bestuur;

Deze andere aandeelhouders worden geacht de verkoop of overdracht van aandelen goed te keuren indien zij geen schriftelijk standpunt hebben toegestuurd binnen één maand na verzending van de uitnodiging door de raad van bestuur;

De goedkeuring van verkoop of overdracht van aandelen wordt geweigerd indien één of meerdere aandeelhouders die, gezamenlijk of afzonderlijk, tien procent (10%) of meer van de aandelen vertegenwoordigen, niet akkoord gaan met de aanvraag;

Een geweigerde goedkeuring wordt door de raad van bestuur aan de aandeelhouder die de aanvraag tot goedkeuring heeft ingediend meegedeeld binnen de twee maand na ontvangst van het antwoord van alle andere aandeelhouders;

De aandeelhouder wiens aanvraag tot goedkeuring wordt geweigerd, kan daarna, indien hij dit wenst, binnen de drie maanden na ontvangst van het antwoord van de raad van bestuur zijn aandelen aanbieden aan één of meerdere aandeelhouders van de vennootschap, of, in voorkomend geval, aan de vennootschap zelf.

Indien erbij dergelijke overdracht geen overeenstemming van prijs wordt bekomen, wordt de prijs van de over te dragen aandelen vastgesteld op basis van de netto-actief-waarde, zoals die zal blijken uit de laatst voor de overdracht goedgekeurde jaarrekening.

ARTIKEL 9 - UITOEFENING VAN AAN DE AANDELEN VERBONDEN RECHTEN

Ten aanzien van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. Indien een aandeel aan verschillende personen toebehoort of indien de aan een aandeel verbonden rechten zijn verdeeld over meer personen, mag de raad van bestuur de uitoefening van de eraan verbonden rechten opschorten totdat één enkele persoon tegenover de vennootschap als aandeelhouder is aangewezen.

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel op naam voor wat betreft de uitoefening van hun rechten, nl de eigenaar waarvan de naam is ingeschreven in het aandelenregister. Aandelen op naam, waarop een vruchtgebruik is gevestigd, zullen worden ingeschreven in het aandelenregister op naam van de blote eigenaar en op naam van de vruchtgebruiker.

De bepalingen van dit artikel zijn ook van toepassing op alle effecten (obligaties, winstbewijzen en warrants) uitgegeven door de vennootschap.

ARTIKEL 10 -- RECHTVERKRIJGENDEN

De rechten en verplichtingen blijven aan het aandeel verbonden, in welke handen het ook overgaat. ARTIKEL 11 - VERWERVING EN VERVREEMDING VAN EIGEN AANDELEN

De vennootschap kan haar eigen aandelen of winstbewijzen slechts verkrijgen door aankoop of ruil, en vervreemden, rechtstreeks of door een persoon die handelt in eigen naam maar voor rekening van de vennootschap, overeenkomstig de artikelen 620 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

TITEL III - BESTUUR EN CONTROLE

ARTIKEL 12 - SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur moet op een zodanige wijze zijn samengesteld dal Montea Comm. VA autonoom en in het uitsluitend belang van haar aandeelhouders kan worden bestuurd. De raad van bestuur telt minstens vijf leden, al dan niet aandeelhouders, die voor maximum zes jaar worden benoemd door de algemene vergadering van de aandeelhouders en te allen tijde door deze laatste kunnen worden herroepen, geschorst of ontslaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur telt ten minste drie onafhankelijke leden in de zin van artikel 526ter van het Wetboek van vennootschappen. De naleving van de in artikel 526ter bedoelde criteria wordt ook beoordeeld alsof het betrokken onafhankelijke lid van de raad van bestuur van de vennootschap zelf bestuurder van Montea Comm VA zou zijn.

Indien een rechtspersoon wordt aangewezen tot bestuurder, dient deze een vaste vertegenwoordiger te benoemen overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen die de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon zal uitoefenen.

De duur van de opdracht van bestuurder mag zes jaar niet overschrijden. De algemene vergadering kan deze benoeming op elk moment herroepen en kan een bestuurder ten allen tijde schorsen of ontslaan. Indien het aantal bestuurders, om welke reden ook, gedaald is beneden het wettelijk of statutair minimum aantal bestuurders en zolang de algemene vergadering de vacature niet opvult, blijven de bestuurders, waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Zolang de vennootschap statutaire zaakvoerder is van de vastgoedbevak naar Belgisch recht Montea Comm. VA, zullen de leden van de raad van bestuurde vereiste professionele betrouwbaarheid en de voor de uitoefening van hun taken passende ervaring moeten bezitten overeenkomstig de vastgoedbevak wetgeving. ARTIKEL 13 - VOORTIJDIGE VACATURE

In geval van een vacature in de raad van bestuur, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig de vacature op te vullen totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst. Elke op deze wijze door de algemene vergadering benoemde bestuurder beëindigt de opdracht van de bestuurder die hij vervangt. ARTIKEL 14 VOORZITTERSCHAP TOEZICHT

De raad van bestuur mag onder zijn leden een voorzitter kiezen.

ARTIKEL 15 - VERGADERINGEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vergaderingen van de raad van bestuur worden bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders telkens de belangen van de vennootschap het vereisen.

De oproepingen vermelden plaats, datum, uur en agenda van de vergadering en worden tenminste twee volle dagen vôôr de vergadering per brief, fax, elektronische post of op een andere schriftelijke wijze verzonden.

In uitzonderlijke omstandigheden, wanneer de hierna vermelde oproepingstermijn niet werkzaam is, kan de oproepingstermijn korter zijn. Indien noodzakelijk kan de oproeping telefonisch gebeuren.

Indien de voorzitter is verhinderd, wordt de raad van bestuur voorgezeten door een bestuurder door zijn collega's aangeduid.

De regelmatigheid van de bijeenroeping dient niet te worden gerechtvaardigd indien aile bestuurders aanwezig of regelmatig vertegenwoordigd zijn en zich akkoord verklaren met de agenda.

Vergaderingen van de raad van bestuur kunnen geldig worden gehouden bij wijze van video- of telefoonconferentie. In dergelijk geval, wordt de vergadering geacht te zijn gehouden op de zetel van de vennootschap indien tenminste één bestuurder fysiek aanwezig was op de zetel van de vennootschap.

ARTIKEL 16 - BERAADSLAGING

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien dit quorum niet is bereikt, kan een nieuwe vergadering van de raad van bestuur worden bijeengeroepen met dezelfde agenda, die geldig zal beraadslagen en beslissen indien tenminste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

ln uitzonderlijke gevallen, wanneer de hoogdringendheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kan de raad van bestuur schriftelijk beslissingen nemen zonder bijeen te komen, op voorwaarde dat deze beslissingen worden genomen met eenparig akkoord van alle bestuurders. De bestuurder die de beslissing voorstelt, dient de hoogdringendheid, het belang van de vennootschap bij de toepassing van de schriftelijke procedure en de reden en verantwoording voor de beslissing uitvoerig toe te lichten in het schriftelijk voorstel dat hij doorzendt aan alle bestuurders. De bestuurders nemen slechts hun beslissing nadat zij dit voorstel hebben ontvangen, door middel van een schriftelijke instemming, met kopie te verzenden aan alle bestuurders, Deze procedure kan niet worden gevolgd voor de vaststelling van het ontwerp van jaarrekening en het jaarverslag, en de beslissing over de verhoging van het kapitaal. [Net schriftelijk voorstel en de schriftelijke instemming van de bestuurders worden gekleefd in het notulenboek van de raad van bestuur.]

Over punten die niet op de agenda werden vermeld, kan hij slechts geldig beraadslagen met de instemming van de voltallige raad van bestuur en voor zover alle bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

ledere bestuurder kan per brief, fax of op een andere schriftelijke wijze alsook per elektronische post aan een ander bestuurder volmacht geven om hem op een vergadering van de raad van bestuur te vertegenwoordigen.

De bestuurder die, bij een beslissing of de uitvoering van een verrichting of een beslissing, rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdt met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur moet zich richten naar de bepalingen van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen. In dergelijk geval dient de statutaire zaakvoerder voorafgaandelijk aan de transactie de Autoriteit Financiële Diensten en Markten of "FSMA" hiervan op de hoogte te brengen en dient dergelijke transactie afzonderlijk te worden toegelicht in het jaarverslag of, in voorkomend geval, het halfjaarverslag.

De besluiten van de raad van bestuur worden bij meerderheid van de uitgebrachte stemmen genomen. Blanco en ongeldige stemmen worden niet bij de uitgebrachte stemmen geteld.

Bij gelijkheid of staking van de uitgebrachte stemmen is de stem van de voorzitter van de raad van bestuur, doorslaggevend.

ARTIKEL 17 - NOTULEN

De beraadslagingen en beslissingen van de raad van bestuur, met inbegrip van deze genomen tijdens video- of telefoonconferentie, worden vastgelegd in notulen die door de aanwezige leden worden ondertekend. Deze notulen worden in een speciaal register opgenomen. De volmachten worden aan de notulen gehecht.

De afschriften of uittreksels, in rechte of anderszins voor te leggen, worden door de voorzitter van de raad van bestuur, twee bestuurders of door een persoon belast met het dagelijks bestuur ondertekend. Deze bevoegdheid kan worden opgedragen aan een lasthebber.

ARTIKEL 18 - BEVOEGDHEDEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de statuten of de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

In het bijzonder, doch zonder dat dit een limitatieve opsomming is, heeft de raad van bestuur van de vennootschap de volgende kerntaken:

- definitie van de strategie van de Montea Comm. VA;

goedkeuring van alle belangnjke investeringen en verrichtingen van de Montea Comm. VA;

- opvolging en goedkeuring van kwartaal, halfjaar- en jaarresultaten en balansen van de Montea Comm. VA;

- zorgen voor het overeenstemmen van het dagelijks beheer van de Montea Comm. VA met de strategie;

goedkeuring van de financiële communicatie van de Montea Comm. VA met de pers en de financiële analisten; en

voorstellen van dividend aan de algemene jaarvergadering van de Montea Comm. VA.

De raad van bestuur kan aan een lasthebber, zelf indien deze geen bestuurder of aandeelhouder is, zijn bevoegdheden voor bijzondere of bepaalde aangelegenheden opdragen.

De raad van bestuur kan al zijn bevoegdheden of een deel ervan binnen de grenzen van artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen overdragen aan een directiecomité met uitzondering van het algemeen beleid van de vennootschap alsook alle handelingen die op grond van het Wetboek van vennootschappen of de vastgoedbevak wetgeving aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn verantwoordelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hun samenstelling en opdracht worden omschreven door de raad van bestuur.

ARTIKEL 19 - VERGOEDINGEN

De opdracht van de vennootschap als statutaire zaakvoerder van de Montea Comm. VA is bezoldigd. Deze bezoldiging telt twee gedeelten: één vast gedeelte en één variabel gedeelte overeenkomstig hetgeen voorzien is in de statuten van Montea Comm. VA.

De statutaire zaakvoerder heeft ook recht op terugbetaling van de kosten welke rechtstreeks met zijn opdracht verbonden zijn.

ARTIKEL 20 VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee gezamenlijk optredende bestuurders die geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur moeten leveren.

Wanneer meer personen zijn belast met het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap in ai haar handelingen van het dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door één van de personen belast met het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

dagelijks bestuur, die ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van welk orgaan van de vennootschap ook moeten leveren.

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers binnen de grenzen van hun opdracht.

ARTIKEL 21 - DAGELIJKS BESTUUR

De raad van bestuur of, indien een directiecomité werd ingesteld en de raad van bestuur zich niet de bevoegdheid heeft voorbehouden om het dagelijks bestuur te delegeren, het directiecomité, kan het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan twee uitvoerende bestuurders, die fysieke personen of éénhoofdige besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid dienen te zijn maar die geen aandeelhouder moeten zijn, eventueel aangevuld. met bijkomende personen aangeduid door de raad van bestuur.

ln geval van delegatie van het dagelijks bestuur bepaalt de raad van bestuur de vergoeding die aan deze opdracht is verbonden.

Elke persoon belast met het dagelijks bestuur kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen aandeelhouder of bestuurder is, zijn bevoegdheden in het kader van het dagelijks bestuur voor bijzondere en welbepaalde aangelegenheden overdragen.

ARTIKEL 22 - CONTROLE

Indien de vennootschap hiertoe wettelijk is verplicht, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid vanuit het oogpunt van het Wetboek van vennootschappen en de statuten van de verrichtingen weergegeven in de jaarrekening, opgedragen aan één of meer commissarissen die worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut van Bedrijfsrevisoren. Indien een rechtspersoon tot commissaris wordt benoemd, dient zij een vaste vertegenwoordiger te benoemen overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen die de opdracht in naam en voor rekening van deze rechtspersoon zal uitoefenen.

De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt hun bezoldiging vast.

De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Zij kunnen tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen, mits eerbiediging van de procedure beschreven in artikel 135 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij ontstentenis van commissarissen of wanneer alle commissarissen zich in de onmogelijkheid bevinden om hun taak uit te voeren, roept de raad van bestuur onmiddellijk de algemene vergadering bijeen om in hun benoeming of vervanging te voorzien.

TITEL IV - ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 23 - SAMENSTELLING EN BEVOEGDHEDEN

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt de algemeenheid van de aandeelhouders. De besluiten van de algemene vergadering zijn bindend voor alle aandeelhouders, zelfs voor de afwezigen of zij die tegenstemden.

ARTIKEL 24 - VERGADERINGEN

Er wordt ieder jaar een algemene vergadering gehouden op de derde dinsdag van de maand mei om negen uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerst daarop volgende werkdag gehouden.

Een buitengewone algemene vergadering kan worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist en moet worden bijeengeroepen telkens cie aandeelhouders die samen een vijfde van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen erom vragen.

Op de agenda van de gewone algemene vergadering worden tenminste de volgende items geplaatst: de bespreking van het jaarverslag en desgevallend het verslag van de commissaris(sen), de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening en de bestemming van de netto-winst, de kwijting aan de bestuurders en desgevallend de commissaris(sen), en in voorkomend geval, de benoeming van de bestuurders en de commissans(sen).

De gewone algemene vergadering zal worden gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap. De aandeelhouders kunnen eenpang en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die besluiten die bij authentieke akte moeten worden genomen.

Daartoe zal de raad van bestuur een rondschrijven, hetzij per gewone brief of per fax met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit verzenden aan alle aandeelhouders met kopie aan de commissaris(sen) met de vraag aan de aandeelhouders om de daarin opgenomen voorstellen tot besluit goed

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn ondertekend voor goedkeuring terug te zenden naar de maatschappelijke zetel van de vennootschap of enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Indien de raad van bestuur gebruik maakt van de in het voormelde artikel beschreven schriftelijke procedure voor de beslissingen van de algemene vergadering dient de vennootschap de schriftelijke goedkeuring van alle aandeelhouders te hebben ontvangen, ten laatste op de laatste statutair bepaalde dag voor het houden van de gewone algemene vergadering.

Indien de vennootschap niet de schriftelijke goedkeuring van alle aandeelhouders heeft ontvangen aangaande een voorstel van beslissing door de raad van bestuur binnen de in het rondschrijven vermelde termijn, wordt de betreffende beslissing geacht niet te zijn goedgekeurd.

De houders van warrants, (converteerbare) obligaties en certificaten die met de medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, hebben het recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de door de algemene vergadering genomen beslissingen in vergadering of door middel van de schriftelijke procedure.

ARTIKEL 25 - BIJEENROEPING

De raad van bestuur roept de algemene vergadering bijeen.

De oproepingen vermelden de agenda en geschieden overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Een oproeping wordt tevens aan de bestuurders en de eventuele commissarissen gezonden.

De stukken die overeenkomstig artikel 535 van het Wetboek van vennootschappen ter beschikking moeten worden gesteld, worden meegezonden met de oproepingsbrieven die aan de houders van aandelen op naam en winstbewijzen op naam, obligaties of warrants op naam, de bestuurders en de eventuele commissaris(sen) worden verstuurd.

De oproepingen gericht tot houders van effecten op naam worden geacht te zijn gedaan op de datum van verzending.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van de schriftelijke algemene vergadering zoals uiteengezet in artikel 24 van deze statuten, zal de raad van bestuur samen met haar rondschrijven waarvan sprake in artikel 24, aan de houders van effecten op naam, de bestuurders en commissaris(sen) die er om verzoeken, een afschrift toezenden van de stukken die hen overeenkomstig artikel 535 van het Wetboek van vennootschappen ter beschikking moeten worden gesteld.

ARTIKEL 26 - TOELATINGSVOORWAARDEN

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, obligaties, warrants of met medewerking van de vennootschap uitgegeven certificaten, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, aan de raad van bestuur zijn inzicht te kennen geven de algemene vergadering bij te wonen. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

ARTIKEL 27 - VERTEGENWOORDIGING

ledere aandeelhouder kan per brief, fax, elektronische post of op een andere schriftelijke wijze een volmacht geven om hem op de algemene vergadering te vertegenwoordigen. De lasthebber moet geen aandeelhouder zijn. Een lasthebber mag meer dan één aandeelhouder vertegenwoordigen.

De raad van bestuur of het directiecomité, indien dit er is, mag in de oproeping de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de in de oproeping aangeduide plaats en binnen de daarin gestelde termijn worden neergelegd.

ARTIKEL 28 - BUREAU

ledere algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of bij diens afwezigheid, door de oudste bestuurder. Hij wordt bijgestaan door de aanwezige bestuurders.

Zij vormen het bureau, en stellen voorafgaandelijk aan elke andere beslissing een aanwezigheidslijst op. Deze aanwezigheidslijst moet door iedere aanwezige aandeelhouder, effectenhouder of lasthebber worden ondertekend met vermelding van het aantal stemgerechtigde effecten dat hij aanhoudt of vertegenwoordigt. ARTIKEL 29 - VERDAGING

De raad van bestuur mag de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening, tijdens de zitting, tot drie weken verdagen.

Aan alle andere genomen besluiten wordt hierdoor geen afbreuk gedaan, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende algemene vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

ARTIKEL 30 - AANTAL STEMMEN - UITOEFENING VAN HET STEMRECHT

leder aandeel geeft recht op één stem.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

De houders van obligaties, warrants of certificaten mogen de algemene vergadering bijwonen, doch enkel met raadgevende stem.

ARTIKEL 31 - BERAADSLAGING

De algemene vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze ongeacht het aanwezige of vertegenwoordigde deel van het maatschappelijk kapitaal, behoudens in de gevallen waarvoor het Wetboek van vennootschappen een aanwezigheidsquorum vereist.

De algemene vergadering kan niet beraadslagen over punten die niet op de agenda zijn opgenomen, tenzij alle aandeelhouders op de vergadering persoonlijk aanwezig zijn en ze met eenparigheid besluiten tot uitbreiding van de agenda.

Voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap, geven de bestuurders antwoord op de vragen die de aandeelhouders stellen met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten. De commissaris geeft antwoord op de vragen die de aandeelhouders stellen met betrekking tot zijn verslag.

Behoudens andersluidende wettelijke of statutaire bepalingen, worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen, ongeacht het aantal op de vergadering vertegenwoordigde aandelen. Blanco en ongeldige stemmen worden niet bij de uitgebrachte stemmen geteld.

Wanneer bij een benoeming tot bestuurder (of commissaris) geen enkele kandidaat de volstrekte meerderheid van de uitgebrachte stemmen behaalt, gaat men over tot een herstemming tussen de beide kandidaten die de meeste stemmen hebben behaald. Indien bij de herstemming het aantal stemmen gelijk is, is de oudste kandidaat verkozen.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over beslist.

ARTIKEL 32 - NOTULEN

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de aandeelhouders die er om vragen.

De afschriften in rechte of anderszins voor te leggen, worden door één bestuurder ondertekend. TiTEL V - JAARREKENING - WINSTVERDELING

ARTIKEL 33  JAARREKENING

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris op alsmede de jaarrekening. De bestuurders stellen tevens, in zover zulks wettelijk is verplicht, een verslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap, evenals de informatie opgelegd door artikel 96 van het Wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 34 - GOEDKEURING VAN DE JAARREKENING

De jaarvergadering hoort desgevallend het jaarverslag en het verslag van de commissaris(sen) en beslist over de goedkeuring van de jaarrekening.

Na goedkeuring van de jaarrekening spreekt de algemene vergadering zich uit, bij afzonderlijke stemming, over de kwijting aan de bestuurders en, desgevallend de commissaris(sen). Deze kwijting is slechts geldig indien de jaarrekening noch weglatingen, noch valse vermeldingen bevat die de werkelijke toestand van de vennootschap verbergen, en, wat betreft handelingen strijdig met de statuten of met het Wetboek van vennootschappen, slechts wanneer deze speciaal in de oproeping werden aangeduid.

De raad van bestuur draagt er zorg voor dat de jaarrekening, desgevallend het jaarverslag en de overige in artikel 100 van het Wetboek van vennootschappen vermelde documenten, binnen dertig dagen na de goedkeuring van de jaarrekening worden neergelegd bij de Nationale Bank van België.

ARTIKEL 35 - WINSTUITKERING

Jaarlijks wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de netto-winst, mits eerbiediging van de artikelen 617 tot en met 619 van het Wetboek van vennootschappen.

Geen uitkering kan geschieden indien, op de dalem van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om, met inachtneming van de wettelijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, interimdividenden uit te keren.

ARTIKEL 36 - BETALING VAN DIVIDENDEN

De uitbetaling van de dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaats door de raad van bestuur vastgesteld.

Niet-geinde dividenden uitgekeerd aan aandelen op naam en/of winstbewijzen op naam verjaren ten gunste van de vennootschap door verloop van vijf jaar vanaf de datum van inbetalingstelling.

TITEL Vi - ONTBINDING - VEREFFENING

ARTIKEL 37 - VERVROEGDE ONTBINDING

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief is gedaald tot minder dan de helft van het geplaatst kapitaal, moeten de bestuurders de vraag van de ontbinding van de vennootschap en eventueel andere maatregelen voorleggen aan de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 633 van het Wetboek van vennootschappen.

Wanneer het netto-actief tengevolge van het geleden verlies gedaald is tot minder dan een vierde van het geplaatst kapitaal, kan tot de ontbinding worden besloten door een vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief is gedaald tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap in rechte vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

ARTIKEL 38 VERENIGING VAN ALLE AANDELEN IN EEN HAND

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk wordt ontbonden.

indien binnen een jaar geen nieuwe aandeelhouder in de vennootschap is opgenomen of deze niet geldig is omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of ontbonden, wordt de enige aandeelhouder geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap, ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe aandeelhouder in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of van haar ontbinding.

ARTIKEL 39 - VEREFFENING

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de raad van bestuur, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden het ontslag van de vennootschap in te dienen als statutaire zaakvoerder van de vastgoedbevak naar Belgisch recht Montea Comm. VA alsmede een algemene vergadering

van de vastgoedbevak naar Belgisch recht Montea Comm. VA samen te roepen die dient te beraadslagen over

het ontslag en de te nemen maatregelen.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders

die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

ARTIKEL 40 - VERDELING

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de '

activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het

arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. "

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. "

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij " voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

TITEL VII - ALGEMENE BEPALINGEN

ARTIKEL 41 - WOONSTKEUZE

leder in het buitenland gedomicilieerde bestuurder, directeur en vereffenaar doet voor de duur van zijn ' opdracht woonstkeuze op de zetel van de vennootschap, waar hem dagvaardingen en betekeningen betreffende de zaken van de vennootschap en de verantwoordelijkheid voor zijn bestuur, geldig kunnen worden gedaan, met uitzondering van de oproepingen die zullen gebeuren overeenkomstig deze statuten.

De houders van effecten op naam zijn verplicht de vennootschap kennis te geven van elke verandering van woonplaats. Bij ontstentenis van kennisgeving worden zij geacht te wonen op hun vroegere woonplaats. ARTIKEL 42  GESCHILLEN

Alle geschillen die tussen de vennootschap, haar aandeelhouders, warranthouders, obligatiehouders, bestuurders, vereffenaars, en eventuele directeurs en commissaris(sen) met betrekking tot de zaken van de vennootschap en de interpretatie en uitvoering van deze statuten mochten ontstaan, zullen worden beslecht door de rechtbanken van het gerechtelijk arrondissement waar zich de zetel van de vennootschap bevindt.".

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Vincent VRONINKS, geassocieerd notaris.

Gelyktijdige neerlegging:

de expeditie van het proces-verbaal met bijlagen :

- 6 onderhandse volmachten;

- verslag van de raad van bestuur;

- verslag van de commissaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B versnelden - Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de nersorc)nren) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

15/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.05.2010, NGL 10.09.2010 10539-0324-015
16/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.05.2009, NGL 12.06.2009 09221-0237-015
24/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.05.2008, NGL 18.06.2008 08225-0358-017
17/08/2015
ÿþMotl WaN 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

06 AR 2015

AFDELING DElferefONDE

I,E11.1121J1111

*

I

iu

Ondernemingsnr : 0882.872.026

Benaming

(voluit) : MONTEA MANAGEMENT

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Industrietaan 27, 9320 Aalst (Erembodegem) (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - benoeming bestuurders

1. Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur d.d. 18 augustus 2014:

De voorzitter [Gerard Van Acker] heeft besloten om zijn ontslag [als bestuurder] in te dienen en zal zijn mandaat ais voorzitter eindigen op 30 september 2014.

If. Uittreksel uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering d.d. 19 mei 2015:

De algemene vergadering neemt kennis van het feit dat de bestuursmandaten van de volgende bestuurders eindigen op datum van deze jaarvergadering:

a) DDP Management BVBA, met maatschappelijke zetel in 1730 Asse, Gentsesteenweg 11, met ondernemingsnummer 0806.167.691 (RPR Brussel), met ais vaste vertegenwoordiger Dirk De Pauw;

b) PSN Management BVBA, met maatschappelijke zetel in 9300 Aalst, Oude Gentbaan 10, met ondememingsnummer 0806.373.668 (RPR Dendermonde), met ais vaste vertegenwoordiger Peter Snoeck;

c) André Bosmans Mgt BVBA, met maatschappelijke zetel in 9000 Gent, Posteernestraat 42, met: ondememingsnummer 0476.029.577 (RPR Gent), met als vaste vertegenwoordiger André Bosmans;

d) Federale Verzekering, met maatschappelijke zetel in 1000 Brussel, Rue de l'Etuve 12, 1000 Brussel, met ondernemingsnummer 0408.183.324 (RPR Brussel), met als vaste vertegenwoordiger Jean-Marc Mayeur; en

e) Belfius Insurance NV, met maatschappelijke zetel in 1210 Brussel, Gafileelaan 5, met ondememingsnummer 0405.764.064 (RPR Brussel), met als vaste vertegenwoordiger Dirk Vanderschrick.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de heer Jean-Marc Mayeur te benoemen als bestuurder van de Vennootschap voor een termijn van drie jaar, zijnde tot de jaarvergadering van 2018, De heer Mayeur verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de heer Dirk Vanderschrick te benoemen als bestuurder van de Vennootschap voor een termijn van drie jaar, zijnde tot de jaarvergadering van, 2018. De heer Vanderschrick verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de heer Peter Snoeck te benoemen ais bestuurder van de Vennootschap voor een termijn van drie jaar, zijnde tot de jaarvergadering van 2018. De heer Snoeck verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de heer André Bosmans te benoemen als bestuurder van de Vennootschap voor een termijn van drie jaar, zijnde tot de jaarvergadering van 2018. De heer Bosmans verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de heer Dirk De Pauw te benoemen als bestuurder van de Vennootschap voor een termijn van zes jaar, zijnde tot de jaarvergadering van 2021. De heer De Pauw verklaart zijn mandaat te aanvaarden,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op 5 mei 2015 keurde de FSMA deze benoemingen in toepassing van artikel 14 van de Wet van 12 mei 2014 betreffende de gereglementeerde vastgoedvennootschappen goed, zodat deze mandaten onmiddellijk in werking kunnen treden.

Ja De Wolf BVBA,

gedelegeerd bestuurder,

vertegenwoordigd door

Jo De Wolf,

vaste vertegenwoordiger.

R !1~

Voorbehouden aan het telgisch Staatsblad

Staatsblad -17/08/2015 - Annexés du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.05.2015, NGL 26.08.2015 15564-0083-020

Coordonnées
MONTEA MANAGEMENT

Adresse
INDUSTRIELAAN 27 9320 EREMBODEGEM

Code postal : 9320
Localité : Erembodegem
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande