NISSENS HERMAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NISSENS HERMAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.931.368

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 26.06.2014 14218-0242-011
28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 26.06.2013 13217-0131-011
04/03/2011
ÿþmod 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : $33 ab 4 3(A

Benaming : NISSENS HERMAN

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

11 Zetel : Donklaan 59

9290 Berlare

:? Onderwerp akte :Oprichting-statuten-benoeming

Ten jare tweeduizend en elfachttien februari.

Voor Ons, Meester ANNE VANDER DONCKT, Notaris te Dendermonde, Is verschenen:

Mijnheer NISSENS Herman Leo Celeste,geboren te Merchtem op ;'dertig april negentienhonderd acht en vijftig, rijksregisternummer 580430-397.46,echtgescheiden,wonende te 9290 Berlare, Donklaan 59. Welke verschijner ons verzocht heeft bij authentieke akte de ;;statuten vast te stellen van een éénpersoonsvennootschap die de ;;vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ;;heeft aangenomen en waarvan hij de enige vennoot zal zijn.

Hij erkent dat ondergetekende Notaris zijn aandacht heeft ;,gevestigd op artikel 212 van het Wetboek van Vennootschappen en op ,;het feit dat de natuurlijke persoon die enige vennoot is van een; ;besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt geacht hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van iedere andere; 'besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die hij nadien 'alleen zou oprichten of waarvan hij nadien de enige vennoot zou; worden,behalve wanneer de aandelen wegens overlijden aan hem;

'overgaan.

I. OPRICHTING EN INBRENGEN.

A. Verklaring van oprichting - financieel plan.

B. Plaatsing van het kapitaal en storting.

De oprichter verklaart dat het maatschappelijk kapitaal van ; achttienduizend zeshonderd euro volledig geplaatst is als volgt: Inbreng in geld.

de Heer Herman Nissens voornoemd verklaart inbreng te doen van achttienduizend zeshonderd euro, waarvoor hem honderd ;aandelen zonder aanduiding van nominale waarde worden toegekend.

De comparant verklaart dat hij de geldelijke inbreng heeft volgestort ten belope van achttienduizend zeshonderd euro.

II. STATUTEN

De oprichter verklaart dat de statuten van de vennootschap

;;luiden als volgt .

HOOFDSTUK I. RECHTSVORM - NAAM - ZETEL - DOEL- DUUR

I _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch _

Staatsblad

*11034974*

VAN KOOPHANDÉNL.K

2~ 2 T12, 2011

DEN.D.ERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Voor-

'behbuden

aan het

Belgisch

Staatsblad



ARTIKEL 1 : RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennoot-

schap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming

"NISSENS HERMAN".

ARTIKEL 2 : ZETEL.

De zetel is gevestigd te 9290 Berlare,Donklaan 59.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2011- Annexes du Moniteur belge ARTIKEL 3 : DOEL.

De vennootschap heeft zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel:

- De rechtstreekse of onrechtstreekse participatie in alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende vennootschappen of ondernemingen.

- De controle op hun beheer op het participeren hierin door het opnemen van alle mogelijke mandaten binnen die vennootschappen of ondernemingen.

- Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, ondermeer op het vlak van adminstratie, management, bedrijfsorganisatie, promotie en informatica.

- Import, export en handel van alle consumptiegoederen, grondstoffen, halffabrikaten en fabrikaten, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden opdrachtgevers.

- De aankoop, het beheer en de verkoop van alle mogelijke roerende en onroerende waarden, van alle mogelijke maatschappelijke rechten en, meer algemeen, alle mogelijke verrichtingen met betrekking tot het beheer van de aldus gevormde portefeuille.

- De vennootschap mag eveneens onroerende goederen, met of zonder aankoopoptie, in leasing geven en investeren in zakelijke rechten op onroerende goederen.

Dit alles met uitdrukkelijke uitsluiting van vermogensbeheer, beleggingsadvies of handelingen als vastgoedmakelaar.

De vennootschap zal zich derhalve mogen interesseren, door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins, zowel in België als in het buitenland in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband met het hare staat.

Ze kan, in één woord, alle verrichtingen ondernemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap zal mogen optreden als vereffenaar in andere vennootschappen.

ARTIKEL 4 : DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

HOOFDSTUK II. KAPITAAL EN AANDELEN

ARTIKEL 5 : MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro(18.600,00). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

HOOFDSTUK III. ORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAP

Afdeling 1: bestuur

ARTIKEL 9 : BESTUURSORGAAN.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voor-behduden aan het Belgisch Staatsblad

Het bestuur der vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten,zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bij ontstentenis van een statutair zaakvoerder wordt de zaakvoerder door de algemene vergadering benoemd bij meerderheid van stemmen hetzij voor onbepaalde duur, hetzij voor bepaalde duur.

ARTIKEL 10 : BESTUURSBEVOEGDHEDEN

A. INTERNE BESTUURSBEVOEGDHEDEN.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschap-pen alleen de algemene vergadering bevoegd is. De statuten kunnen de bevoegdheid van de zaakvoerders beperken. Zodanige beperking kan aan derden niet worden tegengeworpen,00k niet al is ze openbaar gemaakt.

B. EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk,00k wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder, zelfs indien die handelingen buiten het doel van de vennootschap vallen, tenzij zij bewijst dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel van de vennootschap overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de aansprakelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Afdeling 2: algemene vergadering

ARTIKEL 11 : ALGEMENE VERGADERINGEN-OPROEPING.

De jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni om 18 uur en in geval dat een wettelijke feestdag is, de eerst volgende werkdag op de maatschappelijke zetel.

ARTIKEL 15 : CONTROLE.

Het toezicht op de vennootschap is zo nodig opgedragen aan één of meer commissarissen, aangesteld, bezoldigd en afzetbaar, overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

Is de vennootschap met toepassing van het wetboek van vennootschappen niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

HOOFDSTUK IV. BOEKJAAR  JAARREKENING - WINSTVERDELING

ARTIKEL 16 : BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voor-

.behóuden aan het Belgisch

Staatsblad



ARTIKEL 17 : WINSTVERDELING.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de maatschappelijke lasten en aflossingen, vormt de netto-winst van de vennootschap. Op deze winst wordt voorafgenomen:

1) Vijf ten honderd voor de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

2) Zolang er eigen aandelen verkregen door de vennootschap opgenomen zijn in het actief van de balans, moet een onbeschikbare reserve worden gevormd, gelijk aan de waarde waarvoor de aandelen in de inventaris zijn ingeschreven.

3) De winst die overblijft na deze bewerkingen staat ter beschikking van de algemene vergadering die over de verdere aanwending geldig zal beslissen bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

HOOFDSTUK V. ONTBINDING EN VEREFFENING

ARTIKEL 18: ONTBINDING

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering,die beraadslaagt op de wijze voor de wijziging van statuten.

De vereniging van alle aandelen in één hand heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt. Indien in de éénhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot is opgenomen of deze niet is ontbonden,wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand,tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering, behoudens strengere bepalingen in de statuten, bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering ter beschikking van de vennoten wordt gesteld op de zetel van de vennootschap. Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteit voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift ervan wordt verzonden overeenkomstig de bepalingen in het Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het nettoactief ten gevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan een vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2011- Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

mod 21

vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen. ARTIKEL 19 : ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening heeft de algemene vergadering de meest uitgebreide macht om vereffenaars aan te stellen, hun getal en hun bevoegdheid te bepalen en hun vergoeding te regelen. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders als vereffenaars aangeduid. De vereffenaars treden in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan.Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen,dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

De vereffenaars moeten op regelmatige tijdstippen een omstandige staat van de toestand van de vereffening overmaken aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel heeft. Hij moet,voor de afsluiting, het plan van voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan zelfde rechtbank.De vereffening kan niet afgesloten worden zonder het akkoord van de rechtbank.

HOOFDSTUK VI. BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT.

ARTIKEL 20

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

ARTIKEL 21 : Overdracht van aandelen onder levenden.

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist.

ARTIKEL 22 : Overlijden van de enige vennoot zonder overgang van de aandelen.

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344 van het wetboek van vennootschappen toegepast.

ARTIKEL 23 : Overlijden van de enige vennoot met erfgerechtigden.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Indien de enige vennoot erfgenamen of legatarissen nalaat zijn de beperkingen van de overgang van aandelen in eigendom bepaald of toegestaan in het wetboek van vennootschappen of in deze statuten niet van toepassing.

ARTIKEL 24 : ALGEMENE VERGADERING.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen.Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

ARTIKEL 25 : TEGENSTRIJDIG BELANG.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor een tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de verrichting doen onder de voorwaarden bepaald door artikel 261 van het Wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

' tieh'ouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 2.1



HOOFDSTUK VII. ALGEMENE BEPALINGEN

ARTIKEL 26: GEMEEN RECHT.

Voor al wat niet uitdrukkelijk voorzien is als afwijking van

de wettelijke bepalingen, verklaren partijen zich te onderwerpen

aan de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 27. WOONSTKEUZE

Elke zaakvoerder, commissaris of vereffenaar met buitenlandse

woonplaats moet woonst kiezen in België, bij gebreke waarvan hij

geacht zal worden woonst te hebben gekozen in de maatschappelijke

zetel.

III.OVERGANGSMAATREGELEN

Onmiddellijk heeft de oprichter volgende beslissingen genomen:

1. Eerste maatschappelijk boekjaar

Het eerste boekjaar vangt aan op de datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft en eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

3.Benoeming van niet-statutaire zaakvoerders,

De oprichter beslist tot zaakvoerder te benoemen voor onbepaalde duur:

De Heer Herman Nissens,voornoemd.

Hij wordt benoemd tot herroeping en kan rechtsgeldig de vennootschap verbinden zonder kwantitatieve beperking.

4 . Commissaris

De vergadering beslist geen commissaris te benoemen vermits zij er niet toe verplicht is.

5.Hernemen van verbintenissen onderschreven namens de vennootschap in oprichting.

In toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, herneemt de vennootschap de verbintenissen aangegaan door de oprichter binnen het doel van de vennootschap vanaf zeventien december tweeduizend en tien.

De voorafgaande beslissingen zullen slechts in werking treden op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk op de dag van neerlegging van een uittreksel van de onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Volmacht

De oprichters en de aangestelde zaakvoerders geven volmacht

aan DEMDES BVBA met zetel te 9240 Zele, Avil Geerincklaan 58, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap bij de rechtbank van koophandel, het ondernemingsloket en de fiscale instanties.

Recht op geschriften

De instrumenterende notaris bevestigt dat het recht op

geschriften voor onderhavige akte vijf en negentig euro bedraagt.

WAARVAN AKTE.

Verleden te Dendermonde, datum als ten hoofde vermeld.

En na gedane voorlezing aan comparant, heeft deze met ons,

Notaris, genaamtekend.

Get. H.Nissens;A.Vander Donckt,not.

Geregistreerd zes bladen één verzending te Dendermonde 1 op 21

februari 2011, Boek 5/117, Blad 25 Vak 9, ontvangen: 25 euro,

Eerstaanwezend Inspecteur, (handtekening), M.Kindermans.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voo r-'béhóuden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Notaris Anne Vander Donckt

Dendermonde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 31.08.2016 16535-0090-010

Coordonnées
NISSENS HERMAN

Adresse
DONKLAAN 59 9290 BERLARE

Code postal : 9290
Localité : BERLARE
Commune : BERLARE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande