PARAMEDISCH CENTRUM LVDB

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PARAMEDISCH CENTRUM LVDB
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 862.605.459

Publication

18/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 26.10.2013, NGL 17.12.2013 13686-0269-012
24/04/2013
ÿþ tuod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

*13069295*

Oudenaarde

15 APR. 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0862.605.459

Benaming

(voluit) : PARAMEDISCH CENTRUM LVDB

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 9750 ZINGEM - PEPERSTRAAT 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : OVERNEMING - FUSIE

Uit de processen-verbaal opgemaakt door notaris François Van Innis te Zingem op 19 maart 2013, geregistreerd te Kruishoutem op 2 april 2013, boek 475 blad 81 vak 7, ontvangen: E 25,00, en boek 475 blad 81 vak 8, ontvangen: E 25,00; Vr. de e.a, inspecteur ai. (getekend) S, DE SMET;

blijkt dat op 19/03/2013 de BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERINGEN werden gehouden van :

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PARAMEDISCH CENTRUM LVDB, overnemende vennootschap, en

-de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte, aansprakelijkheid LIEVEN VAN DEN BOSSCHE, overgenomen vennootschap;

Waarbij de vergaderingen ieder afzonderlijk hebben besloten tot fusie door overneming van de BV ovv bvba LIEVEN VAN DEN BOSSCHE, met zetel te 9750 Zingem, Peperstraat 2, RPR Oudenaarde 0434.958.589, ontbonden op 23/1212008 erf in vereffening, door de bvba PARAMEDISCH CENTRUM LVDB, met zetel te 9750 Zingem, Peperstraat 2, RPR Oudenaarde 0862.605.459.

Na beraadslaging werden volgende besluiten met eenparigheid van stemmen goedgekeurd door de; voormelde buitengewone algemene vergadering van de vennootschap PARAMEDISCH CENTRUM LVDB EERSTE BESLISSING - Fusievoorstel

TWEEDE BESLISSING - Besluit tot fusie

De vergadering keurt het fusievoorstel goed en stemt in met de verrichting waarbij de overnemende' vennootschap BVBA PARAMEDISCH CENTRUM LVDB de over te nemen vennootschap BVBA LIEVEN VAN, DEN BOSSCHE, hierna genoemd, in vereffening, bij wijze van fusie overneemt.

De vergadering besluit tot de fusie, door middel van de overdracht zonder uitzondering noch voorbehoud, van het gehele vermogen, de algeheelheid van activa en passiva, zowel de rechten als de verplichtingen, van

" de vennootschap BVBA LIEVEN VAN DEN BOSSCHE, in vereffening, aan de overnemende vennootschap, overeenkomstig de in het fusievoorstel opgenomen voorwaarden.

Overgenomen vennootschap:

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LIEVEN VAN DEN BOSSCHE, in vereffening, waarvan de zetel gevestigd is te 9750 Zingem, Peperstraat 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde, ondernemingsnummer 0434.958.589, opgericht bij ' akte verleden voor (...) notaris Van Innis op vier augustus negentienhonderd achtentachtig, bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 27 augustus daarna, onder nummer 19880827-269, waarvan de statuten tot heden ongewijzigd bleven.

Hierbij wordt gepreciseerd dat:

a)de overdracht gebeurt op basis van de op 30 juni 2009 afgesloten boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap; de activa en passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen worden overgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschap, tegen de waarde die blijkt uit de voormelde staat.

b)de overnemende vennootschap reeds sedert 30 juni 2009 in het bezit is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap, zodat geen ruilverhouding moet worden bepaald overeenkomstig van het Wetboek van Vennootschappen, en de overneming geen aanleiding geeft tot toekenning van aandelen.

c)vanuit boekhoudkundig oogpunt alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap vanaf 1 juli 2009: worden beschouwd als zijnde voltrokken voor rekening van de overnemende vennootschap, zodat alle verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van de overnemende vennootschap zullen zijn gebeurd.

DERDE BESLISSING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen leiij Iièt Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge 1

arà- De vergadering stelt vast, overeenkomstig artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen, dat de fusie van rechtswege en gelijktijdig tot gevolg heeft:

1. de ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap, die ophoudt te bestaan;

2. de overdracht aan de overnemende vennootschap van het gehele vermogen, rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

VIERDE BESLISSING  Beschrijving en voorwaarden van de overdracht

De heer Lieven VAN DEN BOSSCHE, (...) komt hier tussen in zijn hoedanigheid van vereffenaar van de overgenomen vennootschap, en handelend overeenkomstig de machtiging hem verleend door de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LIEVEN VAN DEN BOSSCHEE, in vereffening, waarvan het proces-verbaal werd opgesteld door ondergetekende notaris op U19 maart 2013].

Genoemde heer VAN DEN BOSSCHE verwijst naar het fusievoorstel, waarin het vermogen van de overgenomen vennootschap beschreven werd. Hij verklaart dat in het overgedragen vermogen geen onroerende activa begrepen zijn, en dat de roerende activa worden overgedragen onder de hierna vermelde voorwaarden.

De vergadering verklaart voldoende kennis te hebben van het overgedragen vermogen, en er in onderhavige akte geen nadere omschrijving van te geven.

Algemene voorwaarden

1. De goederen zijn overgedragen in de staat waarin zij zich bevinden. De vennootschap verklaart volledig kennis te hebben van de overgedragen goederen en rechten en geen omstandige beschrijving meer te vereisen.

2. Voorbeschreven overdracht is verricht op basis van cijfers afgesloten op 30 juni tweeduizend en negen, eronder verstaan dat alle handelingen gedaan sinds 1 juli 2009 door de overgenomen vennootschap omtrent de overgedragen goederen beschouwd worden verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap. Onderhavige vennootschap heeft aldus de eigendom en het genot van de overgedragen goederen vanaf 1 juli 2009.

3. De overdracht omvat het geheel van de activa en passiva van het vermogen van de vennootschap BVBA LIEVEN VAN DEN BOSSCHE, in vereffening, met zetel te 9750 Zingein, Peperstraat 2. De overnemende vennootschap in wier voordeel de overdracht is gebeurd, wordt in de plaats gesteld in alle rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

4. In het algemeen omvat de overdracht alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke rechtsvorderingen, administratieve verhaalmiddelen, persoonlijke, zakelijke of ander waarborgen, waarvan de overgenomen vennootschap geniet of om enigerlei reden titularis is, ten overstaan van derden, do administraties inbegrepen.

5. Huidige overdracht is gebeurd, doch op last van de overnemende vennootschap om :

-, de geheelheid der schulden van de overgenomen vennootschap tegenover derden te dragen, en alle verplichtingen en verbintenissen van de overgenomen vennootschap uit te voeren;

- alle akkoorden of verbintenissen na te leven die de overgenomen vennootschap zou hebben afgesloten tegenover derden of tegenover haar personeel, haar bestuur, haar bedienden en werklieden, evenals alle andere akkoorden of verbintenissen die haar op gelijk welke wijze verplichten;

- belastingen, taksen, contributies, premies en verzekeringsbijdragen, in het algemeen alle gewone en buitengewone lasten die de overgedragen goederen bezwaren of zullen bezwaren, te dragen.

VIJFDE BESLISSING  Vaststellingen overeenkomstig art. 719, 2de lid, 4° en 726 van het Wetboek van Vennootschappen

De vergadering stelt vast, overeenkomstig artikel 719, tweede lid, 4° van het Wetboek van Vennootschappen, dat geen enkel bijzonder voordeel toegekend is aan de leden van de bestuursorganen van enerzijds de overnemende vennootschap en anderzijds de overgenomen vennootschap.

De vergadering stelt vast, overeenkomstig artikel 726 van het Wetboek van Vennootschappen, dat deze overdracht niet leidt tot de toekenning van aandelen, daar alle aandelen van de overgenomen vennootschap toebehoren aan de overnemende vennootschap.

ZESDE BESLISSING  Beslissing omtrent het doel en de statuten in het algemeen van de overnemende vennootschap

De vergadering stelt vast dat het doel van de overgenomen vennootschap en van de overnemende vennootschap gelijklopend is, zodat er zich ingevolge deze fusie geen wijzigingen voordoen In de doelsomschrijving van de overnemende vennootschap, naar aanleiding van deze fusie.

De vergadering stelt vast dat er zich naar aanleiding van deze fusie geen wijzigingen in de statuten voordoen, zodat de fusie gebeurt zonder statutenwijziging voor de overnemende vennootschap.

ZEVENDE BESLISSING - Modaliteiten voor opstellen en goedkeuren van de laatste jaarrekening. Kwijting aan de vereffenaar

Voor het opstellen en goedkeuren van de laatste jaarrekening van de overgenomen vennootschap zal gehandeld worden naar de voorschriften van artikel 727 van het Wetboek van Vennootschappen.

Er zal beslist worden over de kwijting voor de vereffenaar van de overgenomen vennootschap door de algemene vergadering van aandeelhouders van de overnemende vennootschap ter gelegenheid van de goedkeuring van de eerste na de fusie opgemaakte jaarrekening,

ACHTSTE BESLISSING  Volmachten

De aandeelhouders verlenen alle bevoegdheden aan de zaakvoerder van de vennootschap te weten de heer Lieven VAN DEN BOSSCHE, voornoemd, hier aanwezig en die aanvaardt, teneinde over te gaan tot de uitvoering van de hoger vermelde genomen beslissingen, de overnemende vennootschap te vertegenwoordigen

0 C

Voor-hehrden aap het Belgisch Staatsblad

in de werkzaamheden van de fusie en te waken over het verloop van de handelingen van overdracht naar de overnemende vennootschap van de algeheelheid van de activa en passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschap; in het bijzonder betreffende de inschrijving van de verschillende bestanddelen van de activa en passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschap op hun boekhoudkundige waarde zoals hoger beschreven in de boeken van de overnemende vennootschap.

In het kader van deze overdracht door fusie, wordt de zaakvoerder bovendien gemachtigd om :

-de hypotheekbewaarder te ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen, aan alle rechten, voorrechten, ontbindende rechtsvorderingen te verzaken, opheffing te verlenen, met of zonder betaling van alle bevoorrechte ° of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslag, verzet of andere beletselen.

-op te treden in alle verbeterende of aanvullende akten in geval van vergissing of vergetelheid in de opsomming van de overgedragen goederen door middel van algemene vermogensoverdracht tengevolge van ontbinding zonder vereffening.

-onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde opdrachten, een bepaald deel van zijn bevoegdheid over te dragen, zoals hij dat bepaalt voor de door hem vastgelegde duur.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Get, de notaris, François Van Innis

Tegelijk hiermee werd neergelegd :

-een gelijkvormig afschrift van de akten van de bij de fusie betrokken vennootschappen.

jlagéri [iijiiéi Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van LA____( B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 27.10.2012, NGL 15.01.2013 13008-0134-012
02/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 12.12.2011, NGL 29.12.2011 11654-0145-012
20/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 15.12.2010, NGL 17.12.2010 10633-0378-013
29/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 08.01.2010, NGL 11.01.2010 10008-0200-013
14/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 09.01.2009, NGL 13.01.2009 09008-0026-013
31/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 31.12.2007, NGL 30.01.2008 08027-0108-013
25/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 28.07.2006, NGL 24.08.2006 06657-2037-014
15/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 18.06.2005, NGL 13.07.2005 05481-0941-013
15/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 24.10.2015, NGL 14.12.2015 15686-0426-012

Coordonnées
PARAMEDISCH CENTRUM LVDB

Adresse
PEPERSTRAAT 2 9750 ZINGEM

Code postal : 9750
Localité : ZINGEM
Commune : ZINGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande