POLYBE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : POLYBE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.208.105

Publication

27/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 25.08.2014 14458-0412-012
08/06/2012
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

cát~it-rfE RttsHTEANK

VAN KOOPHANDEL

3 0 MEl 2012

DEfrlD~E~tcMO~lDE

r~

*12102641>

Ondernemingsnr : G. 9.0 %. -4OS Benaming

(voluit) : (verkort) :

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

"POLYBE"

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9120 Beveren, Ciamberlanidreef 42 en 50

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING COÖPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Uittreksel uit een akte verleden voor meester Frederik VLAMINCK, geassocieerd Notaris te Antwerpen, op vierentwintig mei tweeduizend en twaalf.

I. De identiteit van de natuurlijke personen of van de rechtspersonen die de oprichtingsakte hebben ondertekend of uit wier naam zij werd ondertekend:

1. Dokter DIELEN Daniel Willem Martin, geboren te Antwerpen op 9 mei 1955, wonend te 2540 Hove, Jozef Mattheessensstraat 50.

2. Dokter DE CLERCK Luc Stephanie Theodoor, geboren te Merksem op 29 juli 1954, wonend te 2170 Antwerpen, Ringlaan 162.

3. De burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. M. VAN BETSBRUGGE", gevestigd te 2640 Mortsel, Grotenhof 49, met ondernemingsnummer 0882.305.268.

4. De burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. R. Van Paesschen", gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Grote Markt 40 B006, met ondernemingsnummer 0832.800.032.

5. De burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. G. WITTERS, Urologie", gevestigd te 2600 Antwerpen-Berchem, Fruithoflaan 105, met ondernemingsnummer 0444.647.208,

6. De burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. W. VAN LANDEGEM", gevestigd te 2018 Antwerpen, Miraeusstraat 33, met ondernemingsnummer 0875.504.083.

7. De burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Centrum Orthopedie", gevestigd te 2170 Merksem, Roetschoorvelden 284, met ondernemingsnummer 0477.442.017.

8, De burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. FILIP VANDEN BORRE", gevestigd te 9120 Beveren, Vesten 7, met ondememingsnummer 0467.215.841.

9. De burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. P. ORTMANNS", gevestigd te 2547 Lint, Liersesteenweg 341, met ondernemingsnummer 0464.310.690.

10. De burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GASTRO-KLINIEK", gevestigd te 2018 Antwerpen, Karel Oomsstraat 44, met ondernemingsnummer 0453.363.647.

11. De burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER WIM HENDRICKX", gevestigd te 2018 Antwerpen, Desguinlei 90 appt. 1D, met ondernemingsnummer 0860.143.738.

II. a) De rechtsvorm van de vennootschap:

coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, afgekort "CVBA"

b) De naam van de vennootschap: "POLYBE"

I I I Het doel van de vennootschap:

De vennootschap heeft tot doel :

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het beroep van geneesheer door haar vennoten mogelijk

te maken, te vergemakkelijken en/of te ondersteunen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Dit geschiedt door het ter beschikking stellen aan die vennoten van middelen, zoals onder meer uitrusting, computermateriaal, praktijkruimte, enzovoort, alsook door de organisatie van gemeenschappelijke diensten, zoals onder meer administratieve diensten en inningsdiensten, dit alles gekoppeld aan de deling van de kosten

die daarmee samenhangen over de vennoten. " De vennootschap kan bijgevolg belast worden met het ontvangen van de aan de vennoten verschuldigde honoraria, dit uitsluitend in hun naam en voor hun rekening.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren, bijvoorbeeld ingevolge beleggingen en investeringen.

De vennootschap kan alle verbintenissen aangaan die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen, dit evenwel onder de uitdrukkelijke voorwaarde dat daardoor het burgerlijk doel van de vennootschap niet wordt gewijzigd en bovendien voor zover dat daardoor geen handelsactiviteit wordt ontwikkeld.

Het is de vennootschap in elk geval uitdrukkelijk verboden met andere geneesheren of derden overeenkomsten aan te gaan die door de medische deontologie verboden worden.

IV. De zetel van de vennootschap: 9120 Beveren, Ciamberlanidreef 42 en 50, in het gerechtelijk arrondissement Dendermonde

V. De duur van de vennootschap: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

VI. Het bedrag van het kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk.

Het vaste gedeelte van het kapitaal bedraagt achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ .18.550,00)

VII. De bepalingen betreffende

a) het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst:

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de zuivere winst van de vennootschap over het betrokken

boekjaar.

Van deze winst moet tenminste vijf ten honderd worden voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen

" L. tot deze één/tiende van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen op voorstel van de raad van bestuur,

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bil afzonderlijke stemming over de aan de bestuurders en, in voorkomend geval, de commissarissen of controlerende vennoten te verlenen kwijting.

e De betaling van de dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaats die door de raad van bestuur wordt aangeduid.

yq in ieder geval dient de uitbetaling plaats te vinden vd6r het einde van het boekjaar waarin het bedrag van het dividend werd vastgesteld.

b) de verdeling van het na vereffening overblijvend saldo:

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om

N die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief, in geld of In effecten, onder de aandeelhouders naar

ó verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

N VIII. Het begin en einde van het boekjaar:

c één januari - éénendertig december, en voor de eerste maal tot éénendertig december tweeduizend dertien

ó (2013).

IX. a) De dag en het uur van de gewone algemene vergadering

de eerste woensdag van de maand juni, om twintig uur, en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend

et et veertien (2014).

b) De voorwaarden voor toelating:

Om tot de vergadering te worden toegelaten moet een vennoot zijn oproepingsbericht voorleggen, samen

et

met zijn identiteitsbewijs.

Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde die zelf vennoot is en aan wie een schriftelijke volmacht werd verleend. Een vennoot mag niet meer dan één andere vennoot vertegenwoordigen.

Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door hetzij hun statutair orgaan van vertegenwoordiging, hetzij een persoon die drager is van een geldig ondertekende schriftelijke volmacht.

c) De voorwaarden voor de uitoefening van het stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

X. a) De aanwijzing van de bestuurders, commissaris en controlerende vennoot:

Bestuurders ; drie (3)

Werden tot dit ambt benoemd voor onbepaalde termijn:

1. Doktor VAN BETSBRUGGE Michiel Remi Maria Theresia, geboren te Lubbeek op 8 september 1956,

wonend te 2640 Mortsel, Grotenhof 49.

IY1 2. Dokter VANDEN BORRE Filip Johan Michel, geboren te Oudenaarde op 4 november 1957, wonend te 9120 Beveren, Vesten 7.

3. Dokter ORTMANNS Paul Maria August Alfons, geboren te Antwerpen op 30 oktober 1954, wonend te 2547 Lint, Liersesteenweg 341.

De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden krachtens artikel 30 van de statuten door door één (1) bestuurder, alleen handelend.

Commissaris / Controlerende vennoot : De vergadering beslist GEEN COMMISSARIS te benoemen en GEEN CONTROLERENDE VENNOOT te benoemen.

b) Bevoegdheden van de raad van bestuur:

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te stellen die nodig pof dienstig zijn tot' verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

c) De wijze waarop de bestuurders hun bevoegdheid uitoefenen:

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap te allen tijde, in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door één (1) bestuurder, alleen handelend.

XI. Bijzondere volmacht

Voor zover als nodig werd bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, verleend aan de heer DE MEURECHY Dirk, wonend te 9100 Sint-Niklaas, Bellestraat 82, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen tot:

a) inschrijving van deze ven-nootschap in het rechtspersonenregister (RPR) van de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO);

b) inschrijving van deze vennootschap als belastingplichtige bij het bestuur van de Belas-tingen op de

Toegevoegde Waarde.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

- Frederik VLAMINCK, Geassocieerd Notaris, -

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de oprichtingsakte dd. 24 mei 2012, met in bijlage : elf volmachten, en uittreksel.

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel,

' Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 24.06.2015, NGL 27.08.2015 15485-0143-011
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 30.08.2016 16510-0509-011

Coordonnées
POLYBE

Adresse
CIAMBERLANIDREEF 42 EN 50 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande