PROFESSIONAL CLEANING SUPPLIES, EN ABREGE : PCS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PROFESSIONAL CLEANING SUPPLIES, EN ABREGE : PCS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 416.648.256

Publication

15/07/2014
ÿþ Mod Word 11.1

EL In de bijiagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie neerlegging ter griffie van de akte



GRIFFiE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

- U~~ ~~

U 0L

4 ~~~ u~w

AFDELING PÉktRiVIONDE





Ondernemingsnr : 0418£48.256

Benaming

(voluit) : B.E.N. BROSSELITE NOBLE

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge Zetel : 83OO AALST, Diepemtramt11D

adres)

Onderwerp akte OMZETTING EURO-AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE-WIJZIGING BENAMING-WIJZIGING STATUTEN

Uit een proces-verbaal op kt do Pascale VAN DEN BOSSCHE notaris ter standplaats Aalst, op 23

juni 2014, neergelegd voor registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B.E.N. BROSSELITE NOBLE", gevestigd te 9300 Aalst, Diepestraat 118, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendennonde, onder nummer 418.648.256, met eenpatigbeld van stemmen de volgende besluiten heett genomem

EERSTE BESLUIT: OMZETI1NG EN AFRONDING IN EURO.

De vergadering besluit het in Belgische frank uitgedrukte kapitaal van de vennootschap dat zevenhonderd

vijftigduizend Belgische frank (750.000 ,-BEF) af te ronden in Eum, tegen een

omrekeningskoers waarbij één euro (1.00-EUR) gelijk is aan veertig komma drieduizend driehonderd negenennegentig Belgische frank (40,3399-BEF), zodat het kapitaal van de vennootschap na deze omzetting en afronding achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (18.592,01-EUR) bedraagt.

TWEEDE BESLUIT: AFSCHAFFING NOM1NALE WAARDE.-

De vergadering besluit de nominale waarde van de aandelen af te schaffen, zodat elk aandeel één/zevenhonderd vijftigste vertegenwoordigt van het maatschappelijk kapitaal.

DERDE BESLUIT: WIJZIGING BENAMING.

De vergadering besluit de benaming van de vennootschap te wijzigen in: "Professional Cleaning Supplies", oigekoÓ^PCS^.

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan het genomen besluit

VIERDE BESLUIT: WIJZIGING VAN ARTIKEL 12 VAN DE STATUTEN INGEVOLGE ONTSLAG STATUTAIR ZAAKVOERDER

Ingevolge het ontslag g door de statutair zaakvoerder, de heer PAEPE Walter, zoals blijkt uit een

versiag van de bijzondere honderd negenti bekendgemaakt in

de bijlagen tot het Belgisch St atsblad van vijf juli daarna, onder nummer 164, heeft de algemene vergadering

beslist artikel twaalf van de statuten te wijzigen zoals hierna vermeld.

V1JFDE BESLUIT: AANPASSING VAN DE STATUTEN.

De vergadering besluit de stat tem aan te passen aan de genomen besluiten en aan het huidig Wetboek

van Vennootschappen, door de statuten integraal te vervangen door volgende statuten, waaruit hierna een

uittreksel volgt:

NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar

naam luidt 'Professional Cleaning Supplies", afgekort "PCS".

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zete is gevestigd te 9300 Aalst, Diepestraat 118.

De maatschap elUkazeteimagovoqgebmohtvwnnÍennoorgu|Ukwm|koondenop|eato<nBelg|#opeenvoudig

beslu|tvandozookmnendam.bohnndtemokenindaBij\ugentothotBelg|ochStaatsblad.

DOEL

De Vennootschap heeft tot doel:

1° de fabricatie van aile soorten bezems, borstels, kwasten dienstig voor aile gebrulk, zowel in de nilverheid

o\ahu|o`houda|Ük.

2° de fabricatie van alle ondorhoudmarOkelen, nieuwigheden en toiletartikelen, zowel voor huishoudelijk- als

voor gebruik in de nijverheid.

'_--' '---'---'-'-'_--'_---'-'-'_-'_- '_' '_~_'__'_-' _'_'___

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen





" " " " " Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge 3° de aan- en verkoop, zowel in het groot, als in het klein met inbegrip van het uitbaten van winkels, beurzen, markten, dit zowel in binnen- en buitenland, met inbegrip van in- en uitvoer, als hoofdhandelaar, agent, makelaar, commissionair of tussenpersoon van:

-alle soorten van borstels, bezems en kwasten;

-alle onderhoudsartikelen, nieuwigheden en toiletartikelen;

-aile grondstoffen betreffende de borstel-, onderhoudsartike-ilen-, nieuwigheden-, en tolletartikelenfabricatie. Bovengenoemde opsommingen zijn niet beperkend doch enkel aan-'wijzend.

De vennootschap zal bevoegd zijn alle commerciële, industriële of .financiële verrichtingen in roerende of onroerende goederen te verrichten, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Zij zal zelf deel mogen nemen aan de bedrijvigheden van andere vennootschappen met hetzelhde, een gelijkaardig of verwant doel en dit door inbreng, verisnnelting, borgstelling of hoe dan ook.

DUUR

De duur van de vennootschap is onbepaald.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (18.592,01-EUR), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/zevenhonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bij verhoging van het maatschappelijk kapitaal moeten de aandelen, waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal, door hun aandelen vertegenwoordigd.

Is een aandeel niet vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht toe aan de bloot eigenaar, behoudens andersluidend akkoord tussen hem en de vruchtgebruiker.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die natuurlijke personen of rechtspersonen mogen zijn.

De zaakvoerders mogen belangen hebben, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, in bedrijven die een gelijkaardig maatschappelijk doel nastreven,

Ingeval van overlijden van de enige zaakvoerder of indien hij aan zijn ambt wenst te verzaken zullen de vennoten binnen de maand in algemene vergadering dienen bijeen te komen teneinde in zijn vervanging te voorzien, dit op bijeenroeping door de vennoot, die de meeste aandelen bezit.

BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDERS

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De zaakvoertiers mogen zich in hun betrekkingen met derden laten vertegenwoordigen onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid door lasthebbers van hun keuze, op voorwaarde nochtans dat deze lastgevingen bijzonder en van tijdelijke aard zijn.

BEZOLDIGING VAN DE ZAAKVOERDERS

De zaakvoerders worden niet bezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

De vennoten die geen zaakvoerder zijn, doch daadwerkelijk in de vennootschap werken kunnen eveneens bezoldigd worden. Deze bezoldiging zal voor ieder afzonderlijk eveneens door de algemene vergadering bepaald worden. Zij kan ten allen tijde aangepast worden.

CONTROLE

De controle over de vennootschap wordt opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door de algemene vergadering van de aandeelhouders:

hetzij wanneer de benoeming van een commissaris door de wet opgelegd wordt;

hetzij wanneer de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen er zo over beslist.

Ingeval er geen commissaris benoemd is, bezit ieder aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

BEVOEGDHEID VAN DE ALGEMENE VERGADERING

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de rechten uit die aan de algemene vergadering toebehoren, onder de voorwaarden voorzien in de artikelen tweehonderd zevenenzestig en tweehonderd negenenzeventig van het Wetboek van Vennootschappen. Buiten deze veronderstelling, komen de vennoten samen in algemene vergadering om te beslissen over alle onderwerpen die de vennootschap aan belangen en die niet onder de beheersbevoegdheid van de zaakvoerder vallen.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maand mei van elk jaar te veertien uur op de maatschappelijke zetel; indien deze dag een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De algemene vergadering mag verder warden bijeengeroepen door de zaakvoerders en/of door de commissarissen, indien er zijn, op de plaats, dag en uur in de oproepingsbrieven aangeduid. De algemene vergadering van de aandeelhouders moet worden bijeengeroepen op aanvraag van aandeelhouders, die samen minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf vennoot is. De' volmachten moeten schriftelijk gegeven worden, ofwel per telegram, telefax, telex, elektronische post of enig ander communicatiemiddel, dat resulteert in een schriftelijke stuk aan de zijde van de volmachtd rager.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder of bij ontstentenis door de oudste van de aanwezige vennoten, De voorzitter duidt een secretaris aan, die niet noodzakelijk vennoot moet zijn. De vergadering kiest onder haar leden een stemopnemer, indien het aantal aanwezige vennoten het toelaat.

Welke ook het op de algemene vergadering vertegenwoordigde gedeelte van het kapitaal weze, worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen, behoudens de toepassing van de wetsbepalingen inzake de wijzigingen aan de statuten.,

Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken; afschriften en uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder,

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming moet de zaakvoerder, per aangetekende brief, of per telegram, telefax, telex, elektronische post of enig ander communicatiemiddel, dat resulteert in een schriftelijk stuk, een rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit versturen aan aile vennoten, zaakvoerders en eventuele commissarissen, samen met een exemplaar van de stukken die door de wet zijn voorgeschreven, met het verzoek aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en voor akkoord getekend terug te sturen, binnen de aangegeven termijn.

Het akkoord van alle vennoten moet door de vennootschap zijn ontvangen ten laatste op de dag voor het houden van de jaarvergadering of indien een algemene vergadering wordt bijeengeroepen die geen jaarvergadering Is, binnen de aangegeven termijn.

Indien bij de procedure van schriftelijke besluitvorming, de goedkeuring van aile vennoten én met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure én met de agenda en de voorstellen van besluit binnen de voormelde termijn en op de voorgeschreven wijze niet zijn ontvangen, dan worden alle voorstellen van besluit geacht niet te zijn genomen.

MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder kalenderjaar,

WINSTVERDELI NO

De algemene vergadering zal met gewone meerderheid van stemmen besluiten over de aanwending van de winst, met inachtname van de wettelijke bepaiingert.

Een minimum van vijf procent wordt afgehouden voor het vormen van het wettelijk reservefonds; deze afhouding zal ophouden verplicht te zijn zodra de wettelijke reserve een tiende van het kapitaal bereikt heeft. Het zal opnieuw verplicht zijn van zodra de wettelijke reserve, om één of andere reden, verminderd werd.

Het saldo zal ter beschikking gesteld worden van de algemene vergadering die zal beslissen over de aanwending ervan, onder voorbehoud van de beschikkingen van artikel driehonderd twintig van het Wetboek van Vennootschappen.

ONTBINDING

Bij ontbinding van de vennootschap zal de vereffening gedaan worden door de in functie zijnde zaakvoerders, tenzij de algemene vergadering, die over de ontbinding besloot, één of meer andere vereffenaars aanstelde. De aanstelling of benoeming van (een) vereffenaar(s) vindt evenwel steeds plaats onder voorbehoud van de homologatie van de vereffenaar(s) door de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Voor beredeneerd analytisch uittreksel.

(ondertekend) notaris Pascale Van den Bossche

Tevens neergelegd: gelijkvormig afschrift van de buitengewone algemene vergadering van 23 juni 2014; analytisch uittreksel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

4. Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge



17/06/2013 : DE047697
19/06/2012 : DE047697
01/07/2011 : DE047697
28/06/2010 : DE047697
29/06/2009 : DE047697
24/06/2008 : DE047697
18/06/2007 : DE047697
30/06/2005 : AA047697
30/07/2015
ÿþrvC.r Tj\

bil.alFeetn 1111111111111111111111111111111

st:lebr,id *15109846

J

Mcd Wotd 11.1

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

20 JULI 2015

AFDELlielifgRDERMONDE

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0416.648.256

Benaming

(voluin : Professional Cleaning Supplies

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Diepestraat 118, 9300 Aalst

(volledig adres)

Onderwerp akte:" Ontslag en benoeming zaakvoerder

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 15 mei 2015 blijkt wat volgt 1. Vanaf heden wordt eervol ontslag verleend aan de heer Paepe Gerrit als zaakvoerder

2. Vanaf heden wordt de heer Van Den Bergh Gunter, Lokerenveldstraat 42, 9300 Aalst aangesteld ais zaakvoerder.

Van Den Bergh Gunter

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

02/07/2004 : AA047697
14/07/2003 : AA047697
27/06/2000 : AA047697
01/01/1989 : AA47697
01/01/1988 : AA47697
01/01/1986 : AA47697
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.05.2016, NGL 29.06.2016 16246-0002-011

Coordonnées
PROFESSIONAL CLEANING SUPPLIES, EN ABREGE : …

Adresse
DIEPESTRAAT 118 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande