RECON WALL SOLUTIONS, AFGEKORT : RWS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : RECON WALL SOLUTIONS, AFGEKORT : RWS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 847.355.871

Publication

17/12/2014
ÿþr\,\

litt1 223912 n, B

1.1ed Wad 11.1

MONITEUR B .. z NEERGELEGD

10 -12- 2tH / 4 NUI, 2014

LGISCH STAA.

KOOPX Aient. TE GENT

r" R:( F! I(rig. VAN

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0847355871

Benaming

(voluit) : RECON WALL SOLUTIONS

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Oude Weg 39, 9991 Adegem

(volledig adres)

Onderwerp akte ; ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 10/09/2014 blijkt dat de vergadering kennis neemt van het ontslag als bestuurder van BVBA MBH, BTW BE 0806.282.410 met als vaste vertegenwoordiger Bob Huys, BVBA Vicus Consulting, BTW BE 0834.162.782 met ais vaste vertegenwoordiger Vic Huys en van BVBA Huys W., BTW BE 0836.873.339 met als vaste vertegenwoordiger Wim Huys. Dit ontslag gaat in op 10/09/2014.

De vergadering heeft vervolgens tot nieuwe bestuurders benoemd

" COMM.V VICONCO, met zetel te 9991 Adegem, Oude Weg 39, BTW BE 561.702.947. De vaste vertegenwoordiger die in naam en voor rekening van de Comm.V Viconco belast wordt met de uitoefening van het bestuursmandaat is dhr. Vie Huys.

" COMM.V HUVACO, met zetel te 8310 Brugge, Polderstraat 155, BTW BE 560.902.894. De vaste vertegenwoordiger die in naam en voor rekening van de BVBA Huys W. belast wordt met de uitoefening van het bestuursmandaat is dhr. Wim Huys.

" COMM.V. HB-CONSULT, met zetel te 1620 Drogenbos, Golden Hopestraat 17B, BTW BE 561.787.970. De vaste vertegenwoordiger die in naam en voor rekening van de Comm.V HB-Consult belast wordt met de uitoefening van het bestuursmandaat is dhr. Bob Huys

Hun mandaat zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2020,

Uit de notulen van de daaropvolgende raad van bestuur blijkt dat akte genomen werd van het einde van het mandaat als gedelegeerd bestuurder van BVBA Vicus Consulting en van BVBA Huys W. per 10/09/2014 en dat met ingang van 10/09/2014 Comm.V Viconco, Comm.V Huvaco en Comm. V HB-Consult tot nieuwe gedelegeerd bestuurder benoemd werd.

Comm. Viconco

gedelegeerd bestuurder

Annexes cdü Mô Tfèüfbëlgè

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/07/2012
ÿþ014110111111

mati 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

J

*i2ia9sss"

be

a

Bt st~

III

u

NEERGELEGD

1 2 JOLI 1011

RECt i 1.8A.\ K VAN

ICO OPHArekTE GENT

Ondernemingsar: WZ:M3,355 " % 1L

Benaming (voluit) : Recon Wall Solutions

(verkort) : RWS

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Oude Weg 39

9991 Maldegem (Adegem)

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Arnold Vermeersch te Oudenburg op negen juli tweeduizend en twaalf,

blijkt:

1, UITTREKSEL STATUTEN :

1. Dat naamloze vennootschap opgericht werd door

a) "ROYAL ASCOT S.A. ", naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht, met zetel te L-1331 Luxemburg (Groot-Hertogdom Luxemburg), boulevard Grande-Duchesse Charlotte 65, ingeschreven in het handelsregister; te Luxemburg onder nummer B 48.209.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Alex Weber te Bascharage (Groot-Hertogdom Luxemburg) op acht juli negentienhonderd vierennegentig, bekendgemaakt in de Mémorial C van elf november negentienhonderd vierennegentig onder nummer 449.

Waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden blijkens notulen van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Francis Kesseler te Esch-sur-Alzette (Groot-Hertogdom Luxemburg) op twintig oktober tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de Mémorial C van eenentwintig december tweeduizend en tien onder nummer 2805.

b) De heer HUYS Benedict Joseph André Thérèse, geboren te Menen op tweeëntwintig juli;' negentienhonderd drieënvijftig (RR 53.07.22-359.46), echtgenoot van mevrouw TALPE Elisabeth Denise ' Thérèse Marie, geboren te Torhout op negentien februari negentienhonderd vijfenvijftig, wonende te Damme, GroenendijK 2.

c) De heer HUYS Bob André Benedict Elisabeth, geboren te Brugge op achtentwintig april negentienhonderd eenentachtig (RR 81.04.28-117.93), echtgenoot van mevrouw LAUWAGIE Sophie Noémie, geboren te Brugge op vijf januari negentienhonderd tweeëntachtig, wonende te Brugge, Karel de Floustraat 54.

d) De heer HUYS Vic André Martine Lieven, geboren te Brugge op zevenentwintig december, negentienhonderd tweeëntachtig (RR 82.12.27-211.09), echtgenoot van mevrouw GHESQUIÈRE Marie Rachel Fernand, geboren te Oostende op acht februari negentienhonderd zesentachtig, wonende te Damme, Juliaan, Opdedrinckstraat 7.

e) De heer HUYS Wim Benedict Robert Edward Casimir, ongehuwd, geboren te Brugge op negen augustus

" negentienhonderd vijfentachtig (RR 85.08.09-147,66), wonende te Brugge (Sint-Kruis), Polderstraat 155.

2. Naam : "Recon Wall Solutions", uQaeze~

3. Zetel : 9991 Maldegem (Adegem), Oude Weg 39.

4. Doel

I. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zowel in binnen- als buitenland

- In het algemeen onderneming voor het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onder dak zetten), metselen betonwerken, plafoneer-, cementeer- en alle pleisterwerken, tegelzetten, vloerbekleding, algemene bouwondernemingen.

Onderneming voor timmer- en schrijnwerk.

- Meer specifiek onderneming voor het optrekken van gebouwen bij middel van fabricage en montage van muren op de werf, aile vormen van prefabbouw In aparte ateliers en montage op de werf (met inbegrip van alle ruwbouw en onder dak zetten), metsel- en betonwerken, plafoneer-, cementeer- en alle pleisterwerken,

" tegelzetten, vloerbekleding, algemene bouwondernemingen.

Coördinatie van aile opgesomde activiteiten wanneer zij door onderaannemers uitgevoerd worden.

Il. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zowel In binnen- als

buiten]and _bdragen tot de_vestigiing en_ de .ontwikkeling van. ondernemingen_enánzonderht;id____ -..._

Op de laatste blz. van Luik E3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch Staats blad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Het uitbouwen en runnen van een management- en dienstenvennootschao voor de industriële- en dienstensector met inbegrip van alle activiteiten die daarbij dienstig zijn of nuttig kunnen worden, onder andere : - Het verlenen van alle mogelijke diensten, opleidingen, prestaties en adviezen inzake management, ' bedrijfsvoering en  beheer, van commerciële, organisatorische, financiële, technische, fiscale en algemeen juridische aard of betrekking hebbend op het beheer van mensen, middelen, machines of methodes;

- Het verschaffen van de nodige middelen, in de meest uitgebreide betekenis van het woord om een degelijk zakelijk beleid te verzekeren.

- Het ter beschikking stellen van gebouwen, terreinen, installaties, apparatuur, organisatie, personeel en diensten voor bedrijven, maatschappijen en personen die hierom verzoeken,

- Het verzorgen, verwerken en opvolgen van het secretariaatsgebeuren, administratief, financieel en sociaal beheer van ondernemingen.

- Alle daden van beheer, bijstand, opleiding en management van industriële, handelsvennootschappen en verenigingen, zowel door rechtstreekse deelname aan het bestuur (waarnemen van bestuursmandaten), als bij wijze van managementovereenkomst.

- Het verschaffen van de nodige middelen, in de meest uitgebreide betekenis van het woord om een degelijk zakelijk beleid te verzekeren.

- Het selecteren, aanwerven, opleiden van aangepast personeel.

_ Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden zowel in industriële en handelsvennootschappen als in verenigingen.

- Het toestaan van leningen, het stellen van zekerheden alsmede alle borgstellingen aan derden tegen vergoeding behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan de depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen..

III. Voor eigen rekening (zowel in binnen- als buitenland) :

- Een patrimonium bestaande uit zowel roerende als onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden:

a) het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse , bestaande of nog op te richten vennootschappen.

b) het beheer van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

- De bouwpromotie in de meest uitgebreide zin van het woord;

- Het verstrekken van bouwadvies in de ruimste zin van het woord (bouwmanagement).

- De makelarij en de vertegenwoordiging in onroerende goederen.

- De verhuring van materiaal;

Mits goedkeuring van de algemene vergadering der vennoten mag de vennootschap met andere vennootschappen samensmelten of ze overnemen om ze achteraf te splitsen, te ontbinden of zelf uit te baten De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, zowel in België ais in het buitenland die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband met het hare staat.

Het maatschappelijk doel breidt zich ook uit tot alle hierop aansluitende producten en activiteiten.

De vennootschap kan de uitbating van een of meerdere vestigingen of de vertegenwoordiging van één of meerdere producten/merken/diensten in franchising of in gelijk welke andere vorm uitbesteden aan derden. Deze opsomming is louter exemplatief en geenszins beperkend.

De vennootschap zal, zowel in binnen- als buitenland, alle roerende en onroerende goederen mogen ' bezitten en alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, of dit geheel of ten dele kunnen vergemakkelijken.

6. Duur ; voor onbepaalde tijd.

6. Kapitaal : EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 61.500,00), verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde die elk één/honderdste (1/100) van het kapitaal vertegenwoordigen.

7.

Inbreng : Het maatschappelijk kapitaal werd geplaatst door inbreng in geld door :

1) Royal Ascot Holding verklaart een inbreng in geld te doen van achttienduizend vierhonderd vijftig euro (¬ 18.450,00) waarvoor haar dertig aandelen toegekend worden.

2) De heer Benedict Huys verklaart een inbreng in geld te doen van drieëndertigduizend achthonderd vijfentwintig euro (¬ 33.825,00) waarvoor hem vijfenvijftig aandelen toegekend worden.

3) De heer Bob Huys verklaart een inbreng in geld te doen van drieduizend vijfenzeventig euro (¬ 3.075,00) waarvoor hem vijf aandelen toegekend worden.

4) De heer Vic Huys verklaart een inbreng in geld te doen van drieduizend vijfenzeventig euro (¬ 3.075,00)

waarvoor hem vijf aandelen toegekend worden.

6) De heer Wim Huys verklaart een inbreng in geld te doen van drieduizend vijfenzeventig euro (¬ 3.075,00)

waarvoor hem vijf aandelen toegekend worden.

samen eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) of honderd aandelen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

G

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Welke aandelen volledig volgestort werden

Welk bedrag overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen vaar de oprichting door storting

gedeponeerd werd op een geblokkeerde rekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij de

ING Bank onder nummer 363-1066930-67.

Het kapitaal werd aldus volledig onderschreven,

6. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit tenminste drie leden, al dan

niet aandeelhouders, benoemd door de algemene vergadering. Zolang artikel 518 van het Wetboek van

Vennootschappen niet gewijzigd is mag hun mandaat de zes jaar niet overtreffen. Zij zijn herbenoembaar,

Indien een rechtspersoon benoemd wordt tot bestuurder en/of lid van het directiecomité, is deze

rechtspersoon verplicht een natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiger aan te duiden, De benoeming en

de aanduiding worden dan door bestuurde vennootschap bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch

Staatsblad.

De raad van bestuur kan evenwel slechts uit twee leden bestaan in de gevallen door de wet voorzien,

Het mandaat van de aftredende bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het

jaar waarin het vervalt, behoudens de plicht om zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn

vervanging kan worden voorzien.

Bezoldiging

Het ambt van bestuurder is in principe onbezoldigd.

Evenwel kan aan ieder bestuurder of werkend vennoot als vergoeding voor zijn bedrijvigheid door de

algemene vergadering een bezoldiging en/of een aandeel in de winsten toegekend worden,

Bevoegdheid van de raad van bestuur.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te verrichten die nodig of

dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de

wet en de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht,

kunnen de bestuurders intern de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Het is de raad van bestuur toegestaan om zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een

directiecomité overeenkomstig artikel 524 bis en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Externe vertegenwoordigingsmacht.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, zal de

vennootschap geldig verbonden zijn voor aile contractuele of gerechtelijke handelingen door het optreden van

qe ele eerde bestuurders die individueel kunnen optreden.

De raad van bestuur kan gedelegeerde bestuurders benoemen.

Kwalitatieve beperking

Voor de vervreemding van bestanddelen die essentieel zijn voor de goede werking van de vennootschap is

een voorafgaande expliciete machtiging van de raad van bestuur vereist.

Dagelijks bestuur.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan één of meer

bestuurders hetzij aan één of meer directeurs, al dan niet aandeelhouders, die individueel, gezamenlijk of als

college optreden.

9. Winstverdeling : Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, lasten en noodzakelijke provisies en afschrijvingen, vormt de nettowinst van de vennootschap.

Op deze winst wordt jaarlijks minstens vijf procent genomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds. Deze verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds ééntiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Zij ontstaat opnieuw, om gelijk welke reden indien het wettelijk reservefonds verminderd wordt.

Over het saldo wordt op voorstel van de raad van bestuur beschikt door de algemene vergadering die ondermeer kan besluiten dat de winst of althans een deel daarvan wordt gereserveerd.

Bij gebrek aan akkoord wordt de helft van het saldo gereserveerd en de andere helft uitgekeerd.

10. Boekjaar : één april tot éénendertig maart.

11. Algemene vergaderinq : de tweede dinsdag van september om zeventien uur op de zetel of op elke plaats en uur aangeduid in de oproeping,

Is die dag een wettelijke feestdag dan zal de vergadering de eerstvolgende werkdag op zelfde plaats en uur gehouden worden.

Te allen tijde kunnen de raad van bestuur of de commissaris een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeenroepen, op dag, plaats en uur aangeduid in de oproeping,

Zij zijn daartoe verplicht wanneer één of meer aandeelhouders die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen dit vragen,

De algemene vergaderingen worden bijeengeroepen overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, bepalende ondermeer de oproeping van bestuurders, commissarissen en anderen met opsomming van de ter beschikking te stellen stukken,

Indien alle personen die moeten opgeroepen worden aanwezig of vertegenwoordigd zijn of aan de oproeping verzaakt hebben kunnen de convocaties achterwege gelaten worden.

Il. OVERGANGSBEPALINGEN.

A. Eerste boekiaar - eerste jaarvergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

VOor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

a ,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Het eerste boekjaar eindigt op eenendertig maart tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en veertien.

B. Benoemingen.

Met éénparigheid van stemmen

a) wordt het aantal bestuurders op vier bepaald en worden tot bestuurder benoemd

1) De heer Benedict Huys, voornoemd.

2) "MBH", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel .te Drogenbos, Golden Hopestraat 17b, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder ondernemingsnummer ' 0806.282.410, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Bob Huys, voornoemd,

3) "VICUS CONSULTING", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te Damme, Juliaan Opdedrinckstraat 7, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge onder ondernemingsnummer 0834,162.782, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Vie Huys, voornoemd.

4) "HUYS W.", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te Maldegem (Adegem), Oude Weg 39, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder ondernemingsnummer 0836.873.339, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Wim Huys, voornoemd.

Die allen aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van tweeduizend achttien.

b) overeenkomstig artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen wordt er geen oommissaris benoemd.

C) Alle verbintenissen aangegaan voor de vennootschap in oprichting alsook de verbintenissen aan te gaan na de oprichting en vôôr de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel worden bekrachtigd onder opschortende voorwaarde van voormelde neerlegging.

D.j3ondere lastgeving.

De raad van bestuur verklaart tot bijzondere lasthebbers aan te stellen, elk met individuele bevoegdheid, teneinde alle formaliteiten te vervullen op het rechtspersonenregister, bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de btw inzake de inschrijving van de vennootschap, latere aan te brengen wijzigingen en de eventuele doorhaling

Ondernemingsloket ZENITO, met kantoor te Harelbeke, Markstraat 41 en haar aangestelden.

RAAD VAN BESTUUR

Vervolgens is de raad van bestuur voltallig bijeengekomen onder opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

- Met eenparigheid van stemmen worden benoemd tot gedelegeerd bestuurder met individuele bevoegdheid

1) "VICUS CONSULTING" bvba, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Vic Huys, voornoemd,

2) "HUYS W." bvba, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Wim Huys, voornoemd.

- Met eenparigheid van stemmen wordt benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur :

De heer Benedict Huys, voornoemd.

VOOIS EENSLUIDEND UITTREKSEL.

Notaris A, Vermeersch

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie van de oprichtingsakte;

cheque ; 23 4323

rekeningnummer : 384-0221825-70

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 08.09.2015, NGL 28.09.2015 15614-0095-023

Coordonnées
RECON WALL SOLUTIONS, AFGEKORT : RWS

Adresse
OUDE WEG 39 9991 ADEGEM

Code postal : 9991
Localité : Adegem
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande