REFRACTION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : REFRACTION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.421.019

Publication

11/03/2014
ÿþV beh

aa

Bel Stan

-J

mod

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

2 8 FER, 2014

Griffie

3

;

1

1

l

1

Ondernemingsnr : 0845.421.019 Benaming (voluit) : REFRACTION

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Fortuinberg 2

EI 1

9600 Ronse

Onderwerp akte :Buitengewone algemene vergadering: statutenwijziging

AI ~

Uit het proces-verbaal verleden voor Jeroen PARMENTIER, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op 13 december 2013, geregistreerd te Gent 2 op 1g december 2013, boek 253, blad 41, vak 12, en de verbeterende akte de dato 24 februari 2014, eerstdaags te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering gehouden van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "REFRACTION", met maatschappelijke zetel te 9600 Ronse, Fortuinberg 2, ondernemingsnummer BE 0845.421.019, RPR Oudenaarde, volgende besluiten met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

BEVESTIGING VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vergadering bevestigt de verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap naar 9600 Ronse, Fortuinberg 2.

;; WIJZIGING VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist de verplichte toetreding van een kandidaat-vennoot in de bestaande; aandeelhoudersovereenkomsten te schrappen. De eerste zin van het artikel 7 van de huidige;

statuten wordt bijgevolg geschrapt.

"

AANNEMING NIEUWE VERSIE VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist, ingevolge de zetelverplaatsing naar het Nederlandstalige gebied de tekst; van de bestaande statuten te vertalen en integraal te vervangen door een nieuwe versie om ze in! overeenstemming te brengen met de taalwetgeving en de hiervoor genomen besluiten. De tekst; van deze statuten die als coördinatie zal gelden, luidt als volgt:

TITEL I. RECHTSVORM - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1: Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "REFRACTION". Deze naam moet steeds door de woorden "besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA" of, in het Frans, door de woorden "société privée à responsabilité limitée" of de afkorting "SPRL" worden voorafgegaan of gevolgd.

i! Artikel 2: Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9600 Ronse, Fortuinberg 2.

De zaakvoerder kan deze verplaatsen naar iedere andere plaats in het Nederlandstalig of tweetalig! landsgedeelte van België. Hij draagt zorg voor de publicatie van elke verandering van de zetel van! de vennootschap in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

;{ 1

(verkort) ;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.9

1 . Voor-behoua n aan het Belgisch Staatsblad



De zaakvoerder is eveneens bevoegd kantoren, bedrijfszetels, filialen en dochtervennootschappen in België en in het buitenland op te richten.

Artikel 3: Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, alle handelingen betrekking hebbende, rechtstreeks of onrechtstreeks, op volgende activiteiten:

1. verkoop, verdeling, import, export, fabricatie, ontwikkeling van audiovisueel, technisch en/of informatica-materiaal, rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden aan optredens en aan het organiseren van events;

2. audiovi5uele en scenografische vormgeving;

3. handelstussenpersoon ïn het algemeen;

Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen en mandaten van bestuurder, beheerder, directeur, commissaris of vereffenaar in andere vennootschappen.

De vennootschap mag daarenboven in het algemeen alle handelingen stellen, handels-, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen bevorderen.

Artikel 4: Duur

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht en begint te werken vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

TITEL Il. KAPITAAL

Artikel 5: 1-let maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, genummerd van 1 tot en met 100, die ieder één honderste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6: Wijziging van het maatschappelijk kapitaal

De algemene vergadering, beraadslagend onder de voorwaarden vereist voor de wijziging van de statuten, kan het maatschappelijk kapitaal verhogen of verminderen.

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst worden aangeboden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd gedurende een termijn van tenminste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. De algemene vergadering bepaalt de inschrijvingsprijs waartegen, en de periode tijdens dewelke, het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend.

Op aandelen waarvoor het voorkeurrecht niet werd uitgeoefend overeenkomstig de bepalingen van dit artikel, kan slechts worden ingeschreven door de in artikel 10 van deze statuten genoemde personen en onder de in datzelfde artikel bepaalde voorwaarden.

Indien de algemene vergadering beslist om een uitgiftepremie te vragen, dient deze volledig volgestort te worden bij de inschrijving en geboekt te worden op een onbeschikbare reserverekening die slechts kan worden verminderd of weggeboekt door een besluit van de algemene vergadering genomen op de wijze die vereist is voor de wijziging van de statuten. De uitgiftepremie zal in dezelfde mate als het maatschappelijk kapitaal de waarborg voor derden uitmaken.

Bij vermindering van het geplaatst kapitaal moeten de vennoten die zich in gelijke omstandigheden bevinden, gelijk worden behandeld.

Artikel 7: Opvraging van storting

De zaakvoerder besluit soeverein over het opvragen van stortingen op aandelen.

Indien een vennoot de opgevraagde storting op zijn aandelen niet heeft verricht binnen de door de zaakvoerder bepaalde termijn, wordt de uitoefening van de rechten verbonden aan de betrokken aandelen van rechtswege geschorst, zolang deze storting niet is verricht. Bovendien zal deze vennoot van rechtswege aan de vennootschap een nalatigheidsinterest verschuldigd zijn gelijk aan de wettelijke interest.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik E3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-tlblehou'den aan het Belgisch Staatsblad



Indien de vennoot geen gevolg geeft aan een ingebrekestelling verzonden door de zaakvoerder bij aangetekend schrijven tenminste één maand na verloop van de door de zaakvoerder bepaalde termijn, mag de zaakvoerder de betrokken aandelen op de meest aangepaste wijze verkopen, onverminderd het recht van de vennootschap de niet voldane storting alsook eventuele schadevergoeding van de vennoot te vorderen en mits eerbiediging van artikel 10 van deze statuten.

Vervroegde stortingen op aandelen kunnen niet zonder voorafgaande instemming van de zaakvoerder worden gedaan.

Artikel 8: Aard van de aandelen - register van aandelen

De aandelen zijn altijd op naam.

Op de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden. Elke vennoot of belanghebbende derde kan van dat register inzage nemen.

Het register bevat:

1. de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsook het aantal van de hem toebehorende aandelen;

2. de aanduiding van de gedane stortingen;

3. de overdrachten en overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer of hun gevolmachtigden, ingeval van overdracht onder de levenden; door de zaakvoerder en de rechtverkrijgende, ingeval van overgang wegens overlijden. De overdrachten en de overgangen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Artikel 9: Uitoefening van de aan de aandelen verbonden rechten

Ten aanzien van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. Indien een aandeel aan verschillende personen toebehoort of indien de aan een aandeel verbonden rechten verdeeld zijn over meerdere personen, mag de zaakvoerder de uitoefening van de eraan verbonden rechten opschorten totdat één enkele persoon als vennoot is aangewezen ten aanzien van de vennootschap, zonder dat hierdoor afbreuk mag worden gedaan aan de rechten die krachtens de wet worden toegekend aan diegene die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot.

Artikel 10: Overdracht van de aandelen

Op straffe van nietigheid mogen de aandelen niet worden overgedragen onder levenden dan met de toestemming van tenminste de helft van de vennoten, in het bezit van tenminste drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen (i) aan een vennoot, of (ii) aan de echtgenoot van de overdrager, of (iii) aan bloedverwanten in rechte lijn van de overdragende vennoot.

De overgang van aandelen wegens overlijden wordt beheerst door dezelfde regels als die die gelden voor de overdracht onder levenden.

In geval van overdracht die ingevolge dit artikel is onderworpen aan de goedkeuring van de vennoten dient de vennoot die één of meer aandelen wenst over te dragen, of dienen desgevallend de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden die één of meer aandelen verwerven, de zaakvoerder van de vennootschap hiervan in kennis te stellen bij een aangetekend schrijven. De vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen, dient, in geval van overdracht onder levenden, de prijs, de identiteit van de overnemer en de voorwaarden waartegen de overdracht zal gebeuren mee te delen aan de zaakvoerder.

Van zodra hij dit schrijven heeft ontvangen, roept de zaakvoerder een algemene vergadering bijeen om te beslissen over de voorgestelde overdracht.

In geval van weigering van de goedkeuring dienen de andere vennoten binnen twee maanden te rekenen van de dag waarop de algemene vergadering werd gehouden, de aandelen waarvan de overdracht is geweigerd aan te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat ze reeds bezitten behoudens onderling akkoord over een andere verdeling. De prijs van de overdracht wordt vastgesteld op basis van het eigen vermogen van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 19.1

a,, ,Vooç. behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

balans door de algemene vergadering goedgekeurd, behoudens andersluidende overeenkomst tussen partijen.

De aandelen die binnen twee maanden te rekenen vanaf voornoemde algemene vergadering niet door de andere vennoten zouden zijn gekocht overeenkomstig dit artikel worden geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde overnemer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen. De regeling van artikel 252 van het Wetboek van vennootschappen is van toepassing indien een erfgenaam, legataris of andere rechtverkrijgende van aandelen die overgaan bij overlijden, niet wordt toegelaten door de algemene vergadering.

Artikel 11: Rechtverkrijgenden

De rechten en verplichtingen blijven aan het aandeel verbonden, in welke handen het ook overgaat.

Artikel 12: Obligaties

De vennootschap kan, bij beslissing van de zaakvoerder, obligaties uitgeven, binnen de limieten en onder de voorwaarden voorzien in artikel 243 van het Wetboek van vennootschappen.

TITEL III. BESTUUR EN CONTROLE

Artikel 13: Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering.

Hun aantal en de duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerders waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Aile zaakvoerders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering beslissend met een gewone meerderheid.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is.

De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerders.

Artikel 14: Bevoegdheden van de zaakvoerder

De zaakvoerder heeft met de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Hij is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerder kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen vennoot is, bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden opdragen.

Artikel 15: Vergoedingen

De opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Artikel 16: Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder of, in geval er meerdere zaakvoerders zijn, door elk afzonderlijk optredende zaakvoerder, die desgevallend geen bewijs van een voorafgaand besluit van de zaakvoerders tegenover derden moet leveren.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

aan het

Belgisch

Staatsblad



Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en de vennootschappenwet.

De vennootschap wordt eveneens geldig vertegenwoordigd door een lasthebber, binnen de perken van zijn mandaat.

Artikel 17: Tegenstrijdig belang

Indien een zaakvoerder bij een verrichting of een te nemen beslissing, rechtstreeks of onrechtstreeks, een tegenstrijdig belang heeft in de zin van artikel 259 van het Wetboek van vennootschappen, dienen de wettelijke bepalingen en formaliteiten nageleefd te worden.

Artikel 18: Controle

Indien de vennootschap wettelijk niet verplicht is een commissaris te benoemen en besluit om er geen te benoemen, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

In de mate dat de wet deze verplichting oplegt, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid vanuit het oogpunt van het Wetboek van vennootschappen en de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, opgedragen aan één of meer commissarissen die worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut van Bedrijfsrevisoren en die de titel van commissaris dragen.

De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt hun bezoldiging vast.

De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen, mits eerbiediging van de wettelijke procedure.

Bij ontstentenis van commissarissen wanneer de wet het vereist, of wanneer alle commissarissen zich in de onmogelijkheid bevinden hun taak uit te voeren, roept de zaakvoerder onmiddellijk de algemene vergadering bijeen om in hun benoeming of vervanging te voorzien.

Artikel 19: Taak van de commissarissen

De commissarissen hebben, gezamenlijk of afzonderlijk, een onbeperkt recht van controle over alle verrichtingen van de vennootschap. Zij mogen ter plaatse inzage nemen van de boeken, de briefwisseling, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Er wordt hun ieder semester door de zaakvoerder een staat overhandigd waarop de actieve en passieve toestand van de vennootschap wordt samengevat.

De commissarissen kunnen zich bij de uitoefening van hun taak, op hun kosten, doen bijstaan door aangestelden of andere personen voor wie zij instaan.

TITEL IV. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 20: Samenstelling en bevoegdheden

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt de algemeenheid van de vennoten. De besluiten van de algemene vergadering zijn bindend voor alle vennoten, zelfs voor de afwezigen of zij die tegenstemden.

Telt de vennootschap slechts één vennoot, dan oefent hij alle bevoegdheden van de algemene vergadering uit. Hij kan die niet overdragen.

Een natuurlijk persoon kan de enige vennoot zijn en blijft beperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. Hij kan de enige vennoot zijn van meerdere besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid doch verliest dan het voordeel van de beperkte aansprakelijkheid voor de tweede en volgende besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid, behalve wanneer de aandelen in die vennootschap wegens overlijden aan hem zijn overgegaan.

Artikel 21: Vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op eerste woensdag van de maand mei om 17 uur.

Indien deze dag wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daarop volgende werkdag gehouden.

Een buitengewone algemene vergadering kan worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist en moet worden bijeengeroepen telkens de vennoten die samen een vijfde van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen er om vragen.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

M. s mod 11.1



d, Noor

-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tenzij anders vermeld in de oproeping vinden de algemene vergaderingen plaats op de zetel van de vennootschap.

Artikel 22: Bijeenroeping

De zaakvoerder of, in voorkomend geval, de commissaris roept de algemene vergadering bijeen.

Zij moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Elk jaar wordt tenminste één algemene vergadering gehouden waarvan de agenda tenminste de volgende punten vermeldt: in voorkomend geval, de bespreking van het jaarverslag en het verslag van de commissaris, de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening en de bestemming van de netto-winst, de kwijting aan de zaakvoerder en in voorkomend geval de commissaris, en in voorkomend geval, de benoeming van een zaakvoerder en/of commissaris.

De regelmatigheid van de bijeenroeping kan niet worden betwist indien alle vennoten aanwezig of regelmatig vertegenwoordigd zijn.

Artikel 23: Toelating

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten en indien de zaakvoerder dit in de oproeping vereist, moet elke vennoot minstens drie werkdagen vóór de vergadering aan de zaakvoerder zijn inzicht te kennen geven de algemene vergadering bij te wonen.

De houder van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en van obligaties mogen de algemene vergadering bijwonen, maar enkel met een raadgevende stem en voor zover zij de toelatingsvoorwaarden vereist voor de vennoten naleven.

Artikel 24: Vertegenwoordiging

Iedere vennoot kan per brief, fax of op een andere schriftelijke wijze een volmacht geven om zich op de algemene vergadering te laten vertegenwoordigen. De lasthebber moet geen vennoot zijn. De zaakvoerder mag in de oproeping de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij minstens drie werkdagen vóór de algemene vergadering op de in de oproeping aangeduide plaats worden neergelegd.

Artikel 25: Bureau

ledere algemene vergadering wordt voorgezeten door één van de zaakvoerders of, bij diens afwezigheid, door een vennoot aangewezen door de algemene vergadering.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt de algemene vergadering voorgezeten door de vennoot.

De voorzitter duidt de secretaris aan die geen vennoot of zaakvoerder dient te zijn.

Indien het aantal vennoten het toelaat, kiest de vergadering twee stemopnemers. De zaakvoerders vullen het bureau aan.

Artikel 26: Verdaging

De zaakvoerder mag elke algemene vergadering, staande de zitting, tot drie weken verdagen. Deze verdaging vernietigt elk genomen besluit.

Artikel 27: Stemrecht

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 28: Aanwezigheidslijst - Beraadslaging

Een aanwezigheidslijst waarop de naam van de vennoten en het aantal aandelen waarmee ze aan de vergadering deelnemen wordt vermeld, wordt door ieder van hen of door hun lasthebber ondertekend alvorens de zitting wordt geopend.

De algemene vergadering kan niet beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld staan, tenzij alle vennoten persoonlijk op de vergadering aanwezig zijn en ze met eenparigheid besluiten tot uitbreiding van de agenda.

De zaakvoerder en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voorzover de mededeling van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de~ vennoten of het personeel van de vennootschap.

Behoudens andersluidende wettelijke of statutaire bepalingen, worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid, ongeacht het aantal op de vergadering vertegenwoordigde aandelen. Blanco en ongeldige stemmen worden niet bij de uitgebrachte stemmen geteld.

Wanneer bij een benoeming geen enkele kandidaat de volstrekte meerderheid behaalt, gaat men over tot een herstemming tussen de beide kandidaten die de meeste stemmen hebben behaald. Indien bij de herstemming het aantal stemmen gelijk is, is de oudste kandidaat in leeftijd verkozen. De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit. Het stemrecht mag niet schriftelijk uitgebracht worden.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De houders van certificaten en obligaties bepaald in artikel 271 van het Wetboek van vennootschappen, mogen van die besluiten kennis nemen.

Artikel 29: Notulen

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die er om vragen.

De afschriften of uittreksels, in rechte of anderszins voor te leggen, worden ondertekend door de meerderheid van de zaakvoerders en de eventuele commissarissen.

TITEL V. JAARREKENING - WINSTVERDELING

Artikel 30: Jaarrekening

Het boekjaar begint op 1 januari van elk jaar en eindigt op 31 december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris op alsmede de jaarrekening. in de mate dat de wet dit vereist, stelt de zaakvoerder tevens een jaarverslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap, evenals van de verdere informatie voorgeschreven door de wet.

Artikel 31: Goedkeuring van de jaarrekening

De jaarvergadering hoort in voorkomend geval het jaarverslag en het verslag van de commissaris en beslist over de goedkeuring van de jaarrekening.

Na goedkeuring van de jaarrekening spreekt de algemene vergadering zich uit, bij afzonderlijke stemming, over de kwijting aan de zaakvoerders en de commissarissen. Deze kwijting is slechts geldig indien de balans noch weglatingen, noch valse vermeldingen bevat die de werkelijke toestand van de vennootschap verbergen, en, wat betreft handelingen strijdig met de statuten, slechts wanneer deze speciaal in de oproeping werden aangeduid.

De zaakvoerder draagt er zorg voor dat de jaarrekening, het jaarverslag en de overige door de wet vermelde documenten binnen dertig dagen na de goedkeuring van de jaarrekening bij de Nationale Bank van België worden neergelegd.

Artikel 32: Uitkering

Jaarlijks wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt.

Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering jaarlijks bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 33: Betaling van dividenden

De uitbetaling van de dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaats door de zaakvoerder vastgesteld.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

À,. gVOQf behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

4 . r ,F Voor; behouden aan het Belgisch Staatsblad



V TITEL VI. ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 34: Ontbinding

Algemeen

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Alarmbelprocedure

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief is gedaald tot minder dan de helft van het geplaatst kapitaal, moet de zaakvoerder de vraag van de ontbinding van de vennootschap en eventueel andere maatregelen voorleggen aan de algemene vergadering, die zal beraadslagen overeenkomstig de wettelijke voorschriften.

Wanneer het netto-actief ten gevolge van het geleden verlies is gedaald tot minder dan een vierde van het geplaatst kapitaal, kan tot de ontbinding worden besloten door een vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief is gedaald tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap in rechte vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren. Voortbestaan -- ontbindingsprocedure

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Het besluit tot ontbinding door de algemene vergadering dient te worden genomen volgens de procedure voorzien in het Wetboek van vennootschappen

Artikel 35: Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming door de beslissing van de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder of door de zaakvoerders van de vennootschap, handelend in hoedanigheid van vereffeningscomité.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

In afwijking van het bepaalde hiervoor is een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden:

1° er is geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen;

3° alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Artikel 36: Verdeling

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

TITEL VII. ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 37: Woonstkeuze

Ieder in het buitenland gedomicilieerde zaakvoerder, directeur en vereffenaar doet voor de duur van zijn opdracht woonstkeuze op de zetel van de vennootschap, waar hem dagvaardingen en betekeningen betreffende de zaken van de vennootschap en de verantwoordelijkheid voor zijn bestuur, geldig kunnen worden gedaan met uitzondering van de oproepingen die zullen gebeurep overeenkomstig deze statuten.

De vennoten zijn verplicht de vennootschap kennis te geven van elke verandering van woonplaats. Bij ontstentenis van kennisgeving worden zij geacht keuze van woonplaats te hebben gedaan in hun vroegere woonplaats.

Artikel 38: Wettelijke bepalingen

De statutaire bepalingen die een letterlijke weergave zijn van de wettelijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen worden enkel vermeld ter inlichting en verwerven hierdoor niet het karakter van statutaire bepaling.

ONTSLAG

De vergadering neemt kennis van en aanvaardt het ontslag aangeboden door de heer Frédéric José Alexandre Van Durmen, gedomicilieerd te 7500 Tournai, Sentier d'Ere 11, in hoedanigheid van zaakvoerder te rekenen vanaf 12 december 2013.

MACHTIGING ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van Vennootschap Onder Firma Accountancy Eechaudt-Meersman gevestigd te 9052 Gent/Zwijnaarde, Grote Steenweg Zuid 39, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, elk van hen bevoegd om afzonderlijk te handelen en allen woonplaats kiezende op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

Voor ontledend uittreksel

Samen hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal en de verbeterende akte

- gecoördineerde statuten

Geassocieerd notaris Jeroen Parmentier

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ t ,y AVior

.~ behouden

~ aan het

Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

17/01/2014
ÿþ~ 1 od PDF 11.1

Ar i Copie à publier aux annexes du Moniteur belge

après dépôt de l'acte au greffe

Tribunal de Commerce de Tournai déposé au greffe le 0 8 JAM. 7014

~ ?e1 1U

N°d'entreprise : 0845.421.019

Dénomination (en entier) : Refraction

(en abrégé) :

Forme juridique : Société Privé à Responsabilité Limitée

lUl!~uuinsi~u

1 OZ 25"

I I i

II

Grr~t,~r~~~~~+ ~~~~~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Siège : Rue de la paix 24/26, 7500 Tournai, Belgique

(adresse complète)

Obiet(s) de l'acte : Changement du siège social sur décision des gérants Texte :

En date du 11/12/2013, le gérant Moerman Jelle a décidé de transférer le siège social de la

société vers Renaix, Fortuinberg 2. Cette modification entre en vigueur le 11112/2013.

Moerman Jelle,

Gérant

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter a personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature.

21/06/2013
ÿþ Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe MOD WORD 11.1

I --

11

309a384

; N° d'entreprise ; 0845.421.019 Dénomination

(en entier) REFRACTION

Tribunat de Commerce de Tournai

déposé au greffe le 1 2 JUIN 2013

elf

Grellot _ a

Greffier assuio~.

e-Guy

(en abregé)

Forme juridique : Société Privée à Responsabilité Limitée

Siège : Rue du Progrès 1 7503 FROYENNES

(adresse compléte)

©bJefi(sl de l'acte :CHANGEMENT D'ADRESSE DU SIEGE SOCIAL

En date du 0311212012, le gérant, Monsieur Frédéric VAN DURMEN a décidé de changer l'adresse du siège; social de la société de la rue du Progrès 1 à 7503 FROYENNES, vers la rue de la Paix 24/26 à 7500 TOURNAI.

Frédéric VAN DURMEN,

Gérant

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mentionner sur la darniere page du Volet 0 : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentent ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des Fiers

Au verso . Nom et signature

14/06/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2012, APP 10.06.2013, DPT 11.06.2013 13168-0219-009
03/05/2012
ÿþ~

Mon WORO 11.1

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

IUI~IIWIi~IIM~VIIWIWII~V~IW

*12083403*

Ré;

Niai bi

Tribunal de Commerce de Tournai

dépa`'~ au greff, ~ AVR, zon

4l 1  ." . ~`~" _

Greffe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

N° d'entreprise :O'& i 5 . ~t 24 _ O.15

Dénomination

(en entier) : REFRACTION

(en abrégé) :

Forme juridique : société privée à responsabilité limitée

Siège : Rue du Progrès 1 à 7503 Froyennes

(adresse complète)

Obiet(s) de l'acte : Constitution - Nominations

D'un acte dressé par le notaire Emmanuel GHORAIN, à Péruwelz, en date du 18 avril 2012, en cours d'enregistrement, il résulte que: Ont comparu

1. La société privée à responsabilité limitée « YES RENTAL », dont le siège social est sis à 7503 Tournai (Froyennes), rue du Progrès 1, immatriculée au registre des personnes morales sous le numéro 0837.974.783,

2. Monsieur MOERMAN Jelle Roger Johanna, domicilié à 9600 Renaix, Fortuinberg 2 ;

Les comparants l'ont requis de constater authentiquement les statuts d'une société privée à responsabilité limitée au capital de dix-huit mille six cents euros (18.600,00 EUR), représenté par cent parts sociales sans; désignation de valeur nominale qu'ils déclarent souscrire en numéraire au prix de cent quatre-vingt-six (186 EUR) euros chacune comme suit;

1. par la société privée à responsabilité limitée « YES RENTAL », prénommée, à concurrence de soixante (60) parts, soit un montant de onze mille cent soixante (11.160,00 EUR) euros;

2. par Monsieur Jelle MOERMAN, prénommé, à concurrence de quarante (40) parts, soit un montant de

sept mille quatre cent quarante (7.440,00 EUR) euros;

Total: cent parts: dix-huit mille six cents euros (18.600,00 EUR).

Souscription - Libération

Les comparants déclarent et reconnaissent que tes parts ainsi souscrites sont toutes libérées à concurrence

d'un tiers par versement en numéraire et que la société a de ce chef dès à présent à sa disposition, une somme

de six mille deux cents (6.200,00 EUR) euros.

A l'appui de cette déclaration, les comparants remettent au notaire soussigné, conformément à l'article 224

du Code des sociétés, une attestation bancaire dont il résulte que le montant dont la libération a été décidée a,

fait l'objet préalablement aux présentes d'un dépôt spécial auprès de la Banque DEXIA.

Le plan financier prévu par l'article 215 du code des sociétés a été remis au notaire soussigné,',

antérieurement aux présentes.

Statuts

Article ler

La société est constituée sous forme d'une société privée à responsabilité limitée et est dénommée :

« REFRACTION ».

Article 2

Le siège de la société est établi à 7503 Tournai (Fráyennes), rue du Progrès 1.

Article 3

La société a pour objet, tant en Belgique qu'à l'étranger, pour compte propre et pour compte de tiers, toutes;

opérations se rapportant directement ou indirectement aux activités suivantes

1. Vente, distribution, importation, exportation, fabrication, création de matériel audiovisuel, technique et /ou

informatique lié directement ou indirectement aux spectacles et à l'organisation événementielle.

2, Conception audiovisuelle et scénographique.

3. Intermédiaire commercial en tout genre.

Elle peut s'intéresser par toutes voies dans toutes affaires, entreprises ou scciétés ayant en tout ou en partie un objet identique, analogue ou connexe au sien, ou qui sont de nature à favoriser le développement de son entreprise, et notamment exercer un mandat d'administrateur dans d'autres sociétés.

Elle peut en outre accomplir toutes opérations généralement quelconques, commerciales, industrielles, financières, mobilières ou immobilières, se rapportant directement ou indirectement à son objet.

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter fa personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Volet B - Suite

Article 5

Le capital social est fixé au montant de dix-huit mille six cents euros (18.600 EUR) divisé en cent parts sociales sans désignation de valeur nominale, numérotées de 1 à 100, représentant chacune une fraction équivalente du capital, et conférant les mêmes droits et avantages.

Article 15

L'assemblée générale se réunit chaque fois que l'intérêt de la société l'exige sur convocation d'un gérant, L'assemblée générale annuelle se réunit obligatoirement au siège social, le premier mercredi du mois de mai de chaque année à 17 heures.

Si ce jour est férié, l'assemblée se réunit le premier jour ouvrable suivant à la même heure.

Les convocations contenant l'ordre du jour sont envoyées aux associés sous pli recommandé à la poste quinze jours francs au moins avant l'assemblée, sauf si les destinataires ont, individuellement, expressément et par écrit, accepté de recevoir la convocation moyennant un autre moyen de communication.

I1 n'y a pas lieu de justifier du mode de convocation lorsque tous les associés sont présents ou représentés.

Chaque associé peut se faire représenter par un autre associé porteur d'une procuration spéciale, il peut même émettre son vote par écrit ou même par tout moyen technique de communication aboutissant à un support matériel,

Les associés peuvent, à l'unanimité, prendre par écrit toutes les décisions qui relèvent du pouvoir de l'assemblée générale, à l'exception de celles qui doivent être passées par acte authentique.

Les associés peuvent participer à l'assemblée générale à distance, grâce à un moyen de communication électronique mis à la disposition par la société.

Ce moyen de communication électronique doit permettre à l'associé de participer au délibérations et , d'exercer son droit de poser des questions.

La convocation à l'assemblée générale contient une description claire et précise des procédures établies par le gérant, relatives à la participation à distance.

L'assemblée délibère conformément au code des sociétés.

Usufruitier et nu propriétaire peuvent tous deux assister à toute assemblée générale, leur droit de vote étant réglé par l'article 7.

Chaque part sociale donne droit à une voix, l'assemblée délibère valablement quelle que soit la portion du capital représenté et les décisions sont prises à la majorité simple des voix.

Article 15

L'exercice social commence le premier janvier et finit le trente et un décembre de chaque année.

Article 17

Sur le bénéfice net, tel qu'il découle des comptes annuels arrêtés par la gérance, il est prélevé annuellement au moins cinq (5 %) pour cent pour être affectés au fonds de réserve légale. Ce prélèvement cesse d'être obligatoire lorsque la réserve légale atteint le dixième du capital.

Le solde reçoit l'affectation que lui donne l'assemblée générale statuant sur proposition de la gérance, dans le respect des dispositions légales.

Article 18

En cas de dissolution de la société pour quelque cause que ce soit, la liquidation s'opère par les soins d'un ou plusieurs liquidateurs, nommés par l'assemblée générale et dont la nomination aura été confirmée par le tribunal de commerce dans le ressort territorial duquel la société a son siège depuis plus de six mois au jour de la décision de la dissolution. Lorsque le liquidateur nommé est une personne morale, l'acte de nomination doit désigner la personne physique qui représente le liquidateur.

Après réalisation de l'actif et apurement du passif ou consignation à cette fin, le solde sera réparti entre les associés dans la proportion des parts sociales par eux possédées, après réalisation de l'équilibre des libérations.

Dispositions temporaires

1. Exceptionnellement, le premier exercice commence le jour du dépôt pour se clôturer le trente et un décembre deux mille douze. La première assemblée générale ordinaire aura lieu en mai deux mille treize.

2. Nomination des gérants

Sont nommés en qualité de gérant pour une durée illimitée

- Monsieur Frédéric VAN DURMEN, domicilié à Tournai, Sentier d'Ere 11 ;

- Monsieur Jelle MOERMAN, prénommé ; tous deux ici présents et qui acceptent.

Leur mandat sera exercé à titre gratuit, sauf décision contraire de l'assemblée générale. Ils ont tous

pouvoirs pour poser tous les actes nécessaires ou utiles à l'accomplissement de l'objet social, sauf ceux que la

loi réserve à l'assemblée générale, et pour représenter la société vis-à-vis des tiers ou en justice, soit en

demandant, soit en défendant, en agissant concurremment.

Toutefois, ils devront agir conjointement pour toute opération dépassant 5.000,00 EURO en mouvement de

fonds, de même que pour toute opération engageant la société pour une durée de plus de vingt-quatre mois.

3. Au vu du plan financier, il est décidé de ne pas nommer de commissaire.

Pour extrait conforme délivré avant enregistrement aux fins de publicité

(s) Emmanuel GHORAIN

Notaire

Déposé-en-même" tempsi-expédition" de-l'acte ....... ................

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Ré. erve

au

Moniteur

belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

07/03/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.02.2016, NGL 01.03.2016 16056-0210-012

Coordonnées
REFRACTION

Adresse
FORTUINBERG 2 9600 RONSE

Code postal : 9600
Localité : RENAIX
Commune : RENAIX
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande