ROMEO ALLIANCE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ROMEO ALLIANCE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.632.186

Publication

17/12/2014
ÿþ

Luik B



UIL11(ItII~~~~~m~nu~u

1 3724

t

mod 11.9

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

-- 8 DEC. 2014

RECHTBAN AN

KOOPHANDEL TeGENT

"

Ondernemingsnr : p S o 6, 6.3e...

Benaming (voluit) ROMEO ALLIANCE

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel ZEBRASTRAAT 20/203

9000 GENT

Onderwerp akte :OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Ludwig Vermeulen te Merelbeke op vier 11 december tweeduizend veertien, dat tussen

:1I de heer VERMEULEN Paul Jacques, geboren te Gent op éénentwintig januari; :: negentienhonderd zestig, nationaal nummer 600121 401-42, wonende te 9000 Gent,; Zebrastraat 20 1203 ; en,-

2/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INTACON", met zetel der

vennootschap te 9070 Destelbergen, Damvalleistraat 51. Ingeschreven in het:

rechtspersonenregister onder nummer 0464.575.065 ;

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht werd voor: :; onbepaalde duur, onder de benaming "Romeo Alliance", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Zebrastraat 201203.

ij Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op twintigduizend euro, verdeeld in tienduizend aandelen op naam, zonder nominale waarde.

Op de aandelen werd ingeschreven als volgt :

- de heer Paul Vermeulen doet inbreng van een som geld ten bedrage van! achtienduizend euro (18.000,00¬ ), waarvoor hem negenduizend aandelen toegekend; worden (9000) ; hij volstort zijn inbreng ;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Intacon", doet inbreng van;

een som geld ten bedrage van tweeduizend euro (2.000,00¬ ), waarvoor haar duizend! aandelen toegekend worden (1000) ; zij volstort haar inbreng.

Een bedrag van twintigduizend euro werd voorafgaandelijk aan de oprichting;

overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een; bijzondere rekening bij Belfius Bank NV, zoals blijkt uit een door de voormelde financiële! instelling, op vijfentwintig november tweeduizend veertien afgeleverd attest,

De vennootschap neemt bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van; Vennootschappen de verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn gesteld vanaf één oktober tweeduizend en veertien.

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland

a) het ontwerpen, bouwen, verkopen, verhuren, onderhouden of exploiteren van; ;r technische installaties en machines in het algemeen, en meer in het bijzonder installaties; en machines welke verband houden met milieuvriendelijke reinigingstechnieken voor; metalen onderdelen en gereedschappen ;

b) de studie, het onderzoek, de ontwikkeling van hiervoor geschikte technologie en het; verlenen van advies met betrekking tot voormelde en aanverwante activiteiten

c) het afsluiten van partnerships, joint ventures, agentuur en distributieovereenkomsten,; licentieovereenkomsten, technologie transfer overeenkomsten, franchiseovereenkomsten,;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

lidmaatschappen of tijdelijke verenigingen met betrekking tot voormelde en aanverwante activiteiten ;

d) voor eigen rekening verwerven (door middel van aankoop, inschrijving, ruil of op een andere wijze), beheren en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, certificaten of andere effecten uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen.

De vennootschap mag in het algemeen aile industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele verband houden met haar doel of die van aard zijn om het te vergemakkelijken of om verwezenlijking ervan te bevorderen.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (20.000,00¬ ), en wordt vertegenwoordigd door tienduizend aandelen op naam, zonder nominale waarde ; elk aandeel heeft een fractiewaarde van 119 0,000ste.

De vennootschap wordt bestuurd door één statutaire zaakvoerder. Zijn mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd, de heer Vermeulen Paul voornoemd. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle akten en in rechte. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen verricht door de zaakvoerder, zelfs indien deze handelingen buiten het doel van de vennootschap vallen, tenzij hij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel van de vennootschap overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. De bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Er wordt geen commissaris benoemd.

De gewone algemene vergadering van aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand maart om vijftien uur dertig. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. leder aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september. Op het einde van ieder boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening die uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting bestaat en een geheel vormt.

Het batig saldo van de winst wordt ter beschikking van de algemene vergadering gesteld, na afhouding van vijf procent voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat deze reserve tien procent van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij ontbinding van de vennootschap is (zijn) de zaakvoerders) die op dat tijdstip in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s), tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemt met vaststelling van hun bevoegdheden en de aan hun mandaat verbonden vergoeding.

Het batig saldo van de vereffening wordt tussen vennoten verdeeld in verhouding tot het deel van het maatschappelijk kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, na betaling van schulden, lasten en kosten van de vereffening.

Het eerste maatschappelijk jaar begint vanaf het neerleggen van een uitgifte uit deze akte op de bevoegde griffie en eindigt op dertig september tweeduizend zestien.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag vande maand maart van het jaar tweeduizend zeventien, om vijftien uur dertig.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Eensluidende uitgifte van de oprichtingsakte.

Ludwig Vermeulen, notaris te Merelbeke.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

L

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

goor' behouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
ROMEO ALLIANCE

Adresse
ZEBRASTRAAT 20/203 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande