ROOTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ROOTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.633.275

Publication

17/12/2014
ÿþOndernemingsnr : 050 6. ó 3 3.

Benaming (voluit) : ROOTS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pantserschipstraat 181 1 loods 007

9000 Gent

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Bernard Van der Auwermeulen te Zomergem op vier december tweeduizend veertien, heden aangeboden ter registratie, dat De Heer VERMEULEN Gino Solveer, (rijksregistemummer. 69.09.04-283.42), wonende te 9820 Merelbeke, Zwijnaardsesteenweg 35 bus 23 en Mevrouw DE WAEGENAERE Cindv Denise Maurits, (rijksregistemummer: 74.01.11-346.12), wonende te 9900 Eeklo, Philip de Wachterstraat 18 een vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de benaming "ROOTS" hebben opgericht, waarvan de statuten luiden als volgt:

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Pantserschipstraat 181 / loods 007.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het

tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

Elke verandering van de zetel zal gepubliceerd worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad door de zorgen

van de zaakvoerder.

De vennootschap kan ook, bij gewoon besluit van de zaakvoerder, administratieve of exploitatiezetels,

bijkantoren en dochtervennootschappen vestigen overal waar hij dit nodig acht, in België of in het buitenland.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, voor eigen naam of voor rekening van derden of

voor gemeenschappelijke rekening met derden:

" De verkoop en verdeling van producten, benodigdheden, werkmateriaal, en aanverwante producten voor haarkappers, schoonheidssalons en aanverwante diensten;

" De verkoop en verdeling van meubilair tot uitrusting en inrichting van kapperszaken, schoonheidssalons en aanverwante diensten;

" De verkoop en verdeling van alle cosmetica, parfumerie en haarverzorgingsproducten in de ruimste betekenis;

" Het geven van opleidingen en het verstrekken van advies aan kappers, kapperszaken, schoonheidssalons en scholen;

" Het organiseren van opleidingen in zowel binnen- als buitenland in kader van bovenstaande

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden ais bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf heden.

Kapitaal  oprichters

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mari 11.9

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEÉRC'~ELEGC1

-8 DEC. 2014

RECHTBANK VAN KOOPHANrsE~TF~3ENT

ri ia

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

k" '

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijfentwintigduizend euro nui cent (¬ 25.000,00) verdeeld in' honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één / honderdste (1/100ste) ieder en volstort tot beloop van vijfentwintigduizend euro nul cent (¬ 25.000,00).

1) De Heer VERMEULEN Gino, voornoemd, schrijft in op vijftig (50) aandelen, voor een bedrag van twaalfduizend vijfhonderd euro nul cent (¬ 12.500,00), volledig valstort;

2) Mevrouw DE WAEGENAERE Cindy, voornoemd, schrijft in op vijftig (50) aandelen, voor een bedrag van twaalfduizend vijfhonderd euro nul cent (¬ 12.500,00), volledig volstort.

Aldus is het totaal van het volstorte maatschappelijk kapitaal gebracht op vijfentwintigduizend euro nul cent (¬ 25.000,00).

Voormeld bedrag werd bij storting gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de KBC bank onder nummer BE41 7390 1038 9610 geopend op naam van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ROOTS" In oprichting,

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april om te eindigen op eenendertig maart van het

daaropvolgende jaar.

Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maand augustus om tien uur (10u00) op de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerst volgende werkdag plaats.

Reserves  winstverdeling

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, algemene kosten, afschrijvingen, en aanrekeningen wegens waardeverminderingen of wegens gevormde provisies zijn afgetrokken maakt de netto winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat ze een tiende van het kapitaal bedraagt.

Het overschot van de winst staat ter beschikking van de algemene vergadering die over de aanwending ervan zal beslissen bij eenvoudige meerderheid.

Bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer al dan niet aandeel bezittende zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, aangesteld door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan herroepen en hernieuwen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te duiden, die wordt belast met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden; en in rechte als eiser en verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders afzonderlijk worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs,

Zaakvoerders

Worden aangeduid als niet-statutair zaakvoerder(s) en dit voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden:

" De Heer Vermeulen Gino;

" Mevrouw De Waegenaere Cindy.

Volmacht

Worden aangesteld als bijzonder lasthebber van de vennootschap allen alleen handelend en met mogelijkheid van in de plaatsstelling; Hemelsoet VOF te 9921 Vinderhoute, Poekstraat 4A en/of De Luyker Services BVBA te 9000 Gent, Congreslaan 4 en/of elke door voorgaanden aangewezen persoon / personen ten einde over te gaan tot de inschrijving van huidige vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, neerleggingen en/of verklaringen op het ondememingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij aile administratieve autoriteiten. Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen en alle documenten en stukken ondertekenen wat nodig of nuttig is in het kader van deze volmacht.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Notaris Bernard Van der Auwermeulen

Gelijktijdige neerlegging:

- Voor eensluidende kopie van de oprichtingsakte

bankattest

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ROOTS

Adresse
PANTSERSCHIPSTRAAT 181 LOODS 007 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande