SPEELPLEIN HOF TER LEEUWE

Association sans but lucratif


Dénomination : SPEELPLEIN HOF TER LEEUWE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 426.833.652

Publication

17/12/2014
ÿþ MOD 2.2

ILti `.t I 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

- 8 DEC. 2014

AFDELING DeKRMONDE

Ondernemingsnr : 0426.833.652

Benaming

(voluit) x Speelplein Hof Ter Leeuwe

(verkort) :

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Priester Daensplein 4, 9300 Aalst

Onderwerp akte : gerechtelijke ontbinding - vereffening

Bij vonnis gewezen door de rechtbank van eerste aanleg Oost-Vlaanderen, afdeling Dendermonde - achtste kamer - op 07 november 2014, in de zaak gekend ter griffie onder rolnummer 13/1779/A, werd voor recht gezegd dat de vzw Speelplein Hof Ter Leeuwe zich in staat van ontbinding van rechtswege bevindt sedert 19 juli 2010 en werden ondergetekenden aangesteld als vereffenaars.

Het beschikkend gedeelte van het vonnis luidt als volgt:

"De rechtbank doet uitspraak op tegenspraak en in eerste aanleg;

Verklaart de vorderingen van eiseres ontvankelijk en in de hierna aangegeven mate gegrond;

Stelt vast dat tweede verweerster, de vereniging zonder winstoorgmark SPEELPLEIN HOF TER LEEUWE, met zetel te 9300 Aalst, Priester Daensplein 4, ingeschreven in de kruispuntbank der ondernemingen onder het nummer 0435.734.391, zich in staat van ontbinding van rechtswege bevindt en dit sedert 19 juli 2010;

Verklaart de beslissingen en vaststellingen van de raad van bestuur van tweede verweerster, de vereniging zonder winstoogmerk Speelplein hof Ter Leeuwe, met zetel te 9300 Aalst, Priester Daensplein 4, ingeschreven in de kruispuntbank der ondernemingen onder nummer 0435.734391, van 15 november 2011 nietig;

Benoemt als vereffenaars

Mter Coppens Albert, advocaat te 9300 Aalst, Parklaan 101 en Mter Wouters Koen, advocaat te 9300 Aalst, Duivekeetstraat 17 bus 202 met opdracht over te gaan tot de verrichtingen bedoeld in artikel 19 en volgende van de wet van 27 juni 1921 - betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen - en alle nodige maatregelen te treffen ter vrijwaring van de rechten van de schuldeisers;

Gelast de vereffenaars in het bijzonder te handelen overeenkomstig artikel 23 van de Wet van 27 juni 1921 alsmede over te gaan tot betekening van het vonnis en publicatie ervan in het Belgisch Staatsblad.

Get,

Albert Coppens

Koen Wouters

Vereffenaars

Op de taatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

12/01/2012
ÿþ 11.400 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

111111 I I1I I liii 11111 I I II

*12010804*

Ondernemingsnr : 0426.833.652

Benaming

(voluit) : Speelplein Hof Ter Leeuwe vzw

(verkort)

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Dorp 18 te 9470 Denderleeuw

Onderwerp akte : Wijziging Statuten en Maatschappelijke Zetel, Benoemingen en ontslagen

Uittreksel uit de Buitengewone Algemene Vergadering van 15 november 2011

1. Wijziging van de artikel 2 , 3 en 17 van de statuten :

Artikel 2 wordt vervangen door :

De vereniging heeft als maatschappelijke zetel het volgend adres :

Priester Daensplein 4 te 9300 Aalst, gelegen in het arrondissement Dendermonde

Artikel 3 wordt vervangen door :

De vereniging heeft tot doel, met de uitsluiting van elk winstoogmerk, activiteiten te organiseren, gebouwen en speelterreinen in te richten en uit te baten in de meest brede zin die aan alle leeftijdscategorieën, in. vereniging, familieverband of particulier maar vooral voor de kinderen, de kansen te geven om op een gezonde,. goedkope en gezinsvriendelijke manier aan ontspanning te doen. De vereniging wil daarom bijzondere. aandacht verlenen aan kinderen die door hun handicap, afkomst of armoedeproblematiek minder kansen krijgen.

Alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot dit doel zijn mogelijk. De vereniging zal in het, algemeen alle handelingen, burgerlijke, financiële roerende en onroerende, mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de. verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vereniging mag alle leningen aangaan en roerende en onroerende goederen van de vereniging in pand geven. Zij mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar best voorkomen.

De vzw kan eveneens economische activiteiten uitoefenen voor zover deze bijkomstig blijven en de opbrengst van deze activiteiten integraal naar de realisatie van het statutair doel gaat.

Artikel 17 wordt vervangen door :

De vereniging wordt bestuurd door een raad van minstens drie leden benoemd door de Algemene Vergadering voor een periode van zes jaar. Hun mandaat is onbeperkt hernieuwbaar. Het mandaat van de uittredende bestuurdershoudt onmiddellijk op na de vergadering die beslist over de herverkiezing. Het mandaat eindigt bovendien door overlijden, ontslag, uitsluiting en verlies van lidmaatschap.

2. De Buitengewone Algemene Vergadering keurt de begroting 2011 en de rekeningen van 2010 goed en verleent kwijting aan de bestuurders.

3. Er wordt ontslag als bestuurder verleend aan :

- Vinck Walter, De Wagter Gilbert, De Bruyn Herman, Wouters Serge, Thésin Simonne, Van Den

Brande Jozef, Van Herzele Herman, Van Pottelbergh Werner en Callebaut Willy. André Goossens is

overleden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Luik B - vervolg

4. Volgende personen worden benoemd tot bestuurder : - Van Vaerenbergh Lidwina, Wynant Els

S. De Cauwer, voorzitter

Voorbehouden ,aan het Belgisch Staatsblad

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris; hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SPEELPLEIN HOF TER LEEUWE

Adresse
PRIESTER DAENSPLEIN 4 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande