TANDARTSPRAKTIJK BONTINCK-DE VRIESE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TANDARTSPRAKTIJK BONTINCK-DE VRIESE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 882.542.820

Publication

21/01/2014
ÿþOndernerningsnr 0882542820

Benaming

(voluit) : TANDARTSPRAKTIJK BONTINCK-DE VRIESE

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9260 Wichelen-Schellebelle, Hekkergemstraat 103

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - Kapitaalverhoging

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Bernard De Lafonteyne geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bracke Hildegard & De Lafonteyne Bernard, geassocieerde notarissen", met zetel te 9260 Wichelen, Margote 751001 -- RPR Dendermonde 0812.317.491 op 16 december 2013, geregistreerd op het registratiekantoor te Wetteren de drieëntwintig december tweeduizend en dertien. Boek 451, blad 4, vak 20. Vier bladen, geen verzendingen. Ontvangen: vijftig euro. De ontvanger ( get.): Ilse De Neef, dat er werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van

de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Tandartspraktijk Bontinck - De Vriese" waarvan de zetel gevestigd is te Wichelen- Schellebelle, Hekkergemstraat, nr 103. Ondememingsnummer 882.542.820. Opgericht blijkens akte verleden voor het ambt van notaris Ariane Van Nieuwenhuyse te Schellebelle op vier juli tweeduizend en zes, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zesentwintig juli tweeduizend en zes daarna onder nummer 06121619, waarbij met algemeenheid van stemmen navolgende beslissingen werden getroffen:

EERSTE BESLISSING

Voorafgaande verslagen:

De vergadering heeft de Voorzitter ontslagen van de voorlezing van:

De notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden ter maatschappelijke zetel van de vennootschap op 4 december 2013 en waarbij volgende beslissingen werden genomen:

1. uitkering van een tussentijds dividend in het kader van Artikel 537 WIB ten belope van tachtig duizend euro.

2. unanieme verbintenis van alle vennoten tot opname van het netto te ontvangen tussentijdse dividend (72 000,00 euro) in het kapitaal van de vennootschap (zijnde tachtig duizend euro tussentijds dividend verminderd met de te betalen roerende voorheffing ten belope van tien procent of acht duizend euro).

b) het verslag opgesteld door het bestuursorgaan op 4 december 2013 over het belang voor de Vennootschap van de voorgestelde kapitaalverhoging

De vennoten hebben verklaard voorafgaand.aan deze beslissing een exemplaar van deze notulen en verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze hebben verklaard er geen opmerkingen op te formuleren.

TWEEDE BESLISSING

Kapitaalverhoging

De vergadering heeft beslist onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IIII

V( beh1 aai Bel! Staa

Mod Wwd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VAN KOOPHANDEL

HANDELS

10 JAN. 2014

--~^vrittie

DENDERMONDE

*19020719*.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

kapitaajl van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde tweeënzeventig duizend euro, om het van achttien duizend zes honderd euro te brengen op negentig duizend zes honderd euro.

De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden als volgt:

a)'Op basis van voornoemde verslagen heeft de vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal een eerste maal te verhogen met achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 eur) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro naar zevenendertigduizend tweehonderd euro, dit door inbreng in speciën door de heer BONTINCK Paul Noël, R.R. N° 541225 231 43 en zijn echtgenote, mevrouw DE VRIESE Marleen, R.R. n° 550716 340 93, samenwonende te Wichelen Schellebelle, Hekkergemstraat, nr 103, van een bedrag van tweeënzeventig duizend euro.

Deze inbreng wordt ten belope van achttienduizend zeshonderd euro toegewezen aan het maatschappelijk kapitaal en het saldo of drieënvijftigdiii7end vierhonderd euro wordt geregistreerd als uitgiftepremie.

Deze inbreng wordt vergoed door de creatie van honderd zesentachtig nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die volledig volgestort aan de inbrengers worden toegekend.

b) En alle vennoten, aanwezig als gezegd, elk individueel, hebben verklaard te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals" voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

c) Verwezenlijking van de inbreng:

Tussenkomst; Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging.

Vervolgens zijn tussengekomen:

1. De heer BONTINCK Paul Noël, voornoemd,

2. Mevrouw DE VRIESE Marleen, voornoemd,

die verklaard hebben volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap " Tandartspraktijk Bontink-De Vriese", en in persaonliike naam in te schrijven op de honderd zesentachtig nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap en onder de hoger gestelde voorwaarden, te weten:

- door de heer Bontrock Paul, voornoemd, ten belope van drieënnegentig kapitaalaandelen:

- door mevrouw De Vriese Marleen, voornoemd, ten belope van drieënnegentig kapitaalaandelen;

De voorzitter heeft verklaard en alle aanwezigen op de vergadering hebben erkend dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is ten belope van honderd ten honderd (100,00 %).

De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van tweeënzeventigduizend euro.

De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE24 0017 1336 3338 op naam van de vennootschap bij BNP Paribas Fortis Agentschap Schellebelle, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 28 november 2013.

d) Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering heeft vastgesteld en verzocht genoemde notaris De Lafonteyne, akte te nemen van het feit dat de voormelde eerste kapitaalverhoging van achttienduizend zeshonderd euro daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op zevenendertig duizend tweehonderd euro, vertegenwoordigd door driehonderd tweeënzeventig identieke en volledig volgestorte kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

AIle aanwezigen op de vergadering hebben tevens erkend dat van gemelde inbreng ter waarde van tweeënzeventigduizend euro er achttienduizend zeshonderd euro werd toegewezen aan het kapitaal en drieënvijftigduizend vierhonderd euro wordt geregistreerd als uitgiftepremie.

DERDE BESLI:$SING : Plaatsing van de uitgiftepremie op een onbesehikbare rekening "Iritiaiftei remies".

De vergadering heeft beslist het bedrag van de uitgiftepremie; zijnde globaal drieënvijftigduizend vierhonderd euro te plaatseá op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die, zoals de

Vodr-

,b houdea

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B iiermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

. r



r Vonr-prbshoudko aan het Belgisch Staatsblad



andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

VIERDE BESLISSING. Tweede kapitaalverhoging.

De vergadering heeft beslist het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met drieënvijftigduizend vierhonderd euro om het te brengen van zevenendertig duizend tweehonderd euro op negentigduizend zeshonderd euro, door incorporatie bij het kapitaal van de voormelde uitgiftepremie ten belope van een bedrag van drieënvijftigduizend vierhonderd euro.

Deze tweede kapitaalverhoging wordt gerealiseerd zonder creatie van nieuwe aandelen.

VY,tr'llE BESLISSING: Vaststelling dat de tweede kapitaaIverhoEin gerealiseerd is.

De vergadering heeft vastgesteld en verzocht ons, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde tweede kapitaalverhoging van drieënvijftigduizend vierhonderd euro daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op negentigduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door driehonderd tweeënzeventig kapitaalaandelen zonder nominale waarde, die ieder één/driehonderd tweeënzeventigste van het kapitaal

vertegenwoordigen.

ZESDE BESLISSING. Wijziging van artikel zes van de statuten.

Ingevolge de genomen besluiten heeft de vergadering beslist tot wijziging van artikel 6 van de statuten als volgt:

Het maatschappelijk kapitaal is bepaald op negentigduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door driehonderd tweeënzevezitig aandelen op naam met stemrecht; zonder nominale waarde met een fractiewaarde van één/driehonderd tweeënzeventigste van het kapitaal volledig onderschreven.

ZEVENDE BESLISSING:

De vergadering heeft elke machtiging verleend aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermede neergelegd:

-uitgifte akte statutenwijziging dd. 16/12/2013

- gecoordineerde statuten

Notaris BERNARD DE LAFONTEYNE, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bracke Hildegard & De Lafonteyne Bernard, geassocieerde notarissen", met zetel te 9260 Wichelen, Margote 75/001 RPR Dendermonde 0812.317.491. ,





Op de laatste blz. van Luik B itermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening







17/12/2014
ÿþMcd Wort! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

8 DEC. 2014

AFDELI r NDERMONDE

Ondernemingsnr : 0882.542.820

Benaming

(voluit) : tandartspraktijk Bontinck - De Vriese

(verkort)

lls

*1A223694*

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Hekkergemstraat 103 , 9260 Wichelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag zaakvoerder + stopzetting vestigingsplaats

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 7 maart 2014 blijkt dat Mevrouw De Vriese Hekkergemstraat 103 te Wichelen, ontslag neemt als zaakvoeder. Mevrouw De Vriese zal geen bezoldiging meer ' ontvangen van de vennootschap. Dit ontslag vanaf heden. de vestiging te Schoonaardebaan 95 te 9200 Schoonaarde zal niet meer gehuurd worden vanaf 3 december 2014,

Bipagen liij-het Belgisch- Staatsûiad - .17i1-V2014 _ AiiiiexeráülVióiiiteurTiërgë

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

11/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 03.07.2012 12268-0089-011
27/02/2015
ÿþ10

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111131JUilJli i

Ondernemingsnr : 0882.542.820

Benaming

(voluit) : tandartspraktijk Bontinck - De Vriese

~rericartl

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Hekkergemstraat 103 , 9260 Wichelen

(volledig adres)

Onderwerp ~ : benoeming zaakvoeder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 13/01/2015 blijkt dat Mevrouw De Vriese Hekkergemstraat 103 te Wichelen, benoemd wordt ais bezoldigd zaakvoerder en dit vanaf 15101/2015 met éénparigheid van stemmen.

GhIFi-iL RCCI 1TDANK

KOOPHANDEL GENT

17 FEB. 2015

AFDELING DENDERMONDE

Griffte

Bontinck Paul zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

04/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 29.07.2011 11365-0008-012
10/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 31.07.2010 10391-0234-012
04/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.06.2009, NGL 27.08.2009 09695-0331-012
14/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 09.07.2008 08385-0210-012
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 04.06.2015, NGL 27.08.2015 15485-0045-010

Coordonnées
TANDARTSPRAKTIJK BONTINCK-DE VRIESE

Adresse
HEKKERGEMSTRAAT 103 9260 WICHELEN

Code postal : 9260
Localité : WICHELEN
Commune : WICHELEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande