TANDARTSPRAKTIJK WILLEMS MARK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TANDARTSPRAKTIJK WILLEMS MARK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.255.982

Publication

27/08/2014
ÿþ_

lb ire 1:

'

Mal Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

MON ITEU

BE GEN EERGELEGD

20 -0 204 2 9 MI! 2014

ELGISCH S TAA SBUO:CHTBANIC VAN

4 ..*PDF,Glefffier )77qT

111111111 j111,1111j1j!,111111111

Voc

behot aan I Belg!

Staats

Ondernemingsnr :0849.255.982

Benaming

(voluit) TANDARTSPRAKTIJK WILLEMS MARK

(verkort) :

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Ottergemsesteenweg 389 bus 201, 9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte Zetelverplaatsing

Uittreksel uit het Verslag van de zaakvoerder

Ingevolge artikel 2 van de statuten beslist ondergetekende zaakvoerder bij eenvoudig besluit de maatschappelijke zetel te verplaatsen met ingang vanaf 3 juli 2014 naar Oude Brusselse Weg 44, 9090 MELLE.

getekend

WILLEMS Mark

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van 1._01k B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

12/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



` I~IW'~MEYW~IV'MIW~WII~~~N

*12169003*

Ondernemingsnr : lego 55 .

Benaming

(voluit) : TANDARTSPRAKTIJK WILLEMS MARK

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Ottergemsesteenweg 389 bus 201, 9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Joost Eeman te Gent op 20 september 2012, ter registratie aangeboden, blijkt dat De heer WILLEMS Mark , geboren te Stockholm op 18 oktober 1986, wonende te 9000 Gent, Krijgslaan 171, de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid TANDARTSPRAKTIJK WILLEMS MARK" opgericht heeft door inbreng in geld ¬ 18.600,00, volstort ¬ 12.400,00 ten belope van 100 aandelen.

Artikel 1.- RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming

"TANDARTSPRAKTIJK WILLEMS MARK". Artikel 2. ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Ottergemsesteenweg 389 bus 201.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan,: mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3. DOEL,

De vennootschap heeft tot doel in de meest ruime zin, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en in het buitenland, het uitoefenen van de tandartsgeneeskunde door de tandarts-vennoot, en dit rekening houdend met de medische plichtenleer van de tandartsgeneeskunde.

Dit kan onder andere omvatten:

- het inrichten van algemene medische diensten en medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

- de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur, producten en begeleidende accomodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de tandarts-vennoot of een collega tandarts;

- het scheppen van mogelijkheden om de tandarts-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde activiteit, teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

- het organiseren van cursussen en opleidingen;

De eigenlijke tandartsgeneeskunde zal enkel door de tandarts-vennoot worden uitgeoefend en geenszins door de vennootschap.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening, De werkende vennoten kunnen rekenen op een billijke vergoeding al dan niet in natura.

De vennootschap is gerechtigd om reserves aan te leggen voor investeringen en uitgaven met het oog op de realisatie van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan haar reserves investeren en beleggen. Teneinde deze reserves te beveiligen, kan zij alle roerende en onroerende transacties doen die kaderen binnen het normale patrimoniumbeheer van een vennootschap, In het kader van deze investeringen kunnen kredieten worden aangegaan zonder het doel van de vennootschap in gevaar te brengen. Het beheer van de reserves dient te gebeuren op een wijze die niet strijdig is met de medische deontologie, met burgerlijk karakter van de vennootschap en met haar geneeskundige roeping.

Het doel wordt aldus aangevuld met volgende activiteiten:

-het nemen van participaties in andere vennootschappen ongeacht hun aard of doel;

-het beleggen van gelden in andere ondernemingen en vennootschappen, ongeacht hun aard of doel;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

r NEERGELEGD

0 3 OKT. 2012

RECH773ZKVAN

KC?Oi F.a\Ol':r TE CENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

-het beleggen van gelden in onroerende en roerende goederen of waarden;

-net aankopen, verkopen, opschikken uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, onderverhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld;

-het adviseren op gebied van management, zowel algemeen, financieel, administratief, economisch, juridisch of anderszins;

-net vervullen van mandaten in en voeren van directie over vennootschappen, ongeacht hun aard of doel. Oe vennootschap mag alle industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot het verwezenli}ken van het maatschappelijk doet, met ïnbegrip van bet deelnemen ln alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband staat met het hare, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen praktijk.

Overeenkomsten die tandartsen niet mogen afsluiten met andere tandartsen of derden zullen ook door de vennootschap niet mogen worden afgesloten.

Artikel 5.- KAPITAAL.

}vlet maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 18.600,00 (achttienduizend zeshonderd euro) l let wordt vertegenwoordigd door 100 (honderd) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder 11100ste (één/honderdste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 9.- OVERDRACHT OF OVERGANG VAN DE AANDELEN.

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels :

Oe aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan met de goedkeuring van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van ten minste drie/vierde van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

Alsdan zal de zaakvoerder, op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of, in geval van overgang ingevolge overlijden, op verzoek van de erfgena(a)m(en) of rechtverkrijgende(n), de vennoten in algemene vergadering samenroepen ten einde zich over de voorgedragen overdracht te beraden. Het voorstel tot overdracht onder levenden zal de voorwaarden en de prijs waar tegen deze zal gebeuren dienen te omvatten.

in geval van weigering van de goedkeuring, dienen de vennoten die zich verzet hebben binnen de drie maanden de aandelen waarvan de overdracht of overgang is geweigerd zelf in te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten behoudens onderling akkoord over een andere verdeling. De afkoopprijs wordt vastgesteld op basis van de intrinsieke boekwaarde van de vennootschap zoals dit blijkt uit de Matste balans door de aandeelhouders goedgekeurd, behoudens andere overeenkomst tussen de partijen. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen over de afkoopprijs, dan zal deze vastgesteld worden door de bevoegde rechtbank op verzoek van de meest gerede partij.

0e aandelen die binnen de drie maanden van de weigering tot goedkeuring niet door de bedoelde vennoten zouden zijn afgekocht overeenkomstig de alinea die voorafgaat worden geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde overnemer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen of gaan geldig over op de erfgenamen of rechthebbenden van de overleden vennoot.

ingeval van overdracht aan een rechtspersoon gelden dezelfde regels als voor een overdracht onder levenden.

Artikel 11.- JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

0e jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand maart om 20 uur.

Artikel 14.- STEMRECHT - VERTEGENWOORDIGING

blk aandeel geeft recht op één stem.

AFDELING 2.- Bestuur

behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Artikel 20.- BESTUURSORGAAN.

0e vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechts-personen, al dan niet vennoten.

0e zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen,

Artikel 21.- BESTUURSBEVOEGDHEID

tedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren,

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

0e zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

0e zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

0e zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder,

b

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden' door -de - bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 24.- BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september.

Artikel 25.- WINSTVERDELING,

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de : vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo ven de nettowinst.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, met aenvangnemende op 1 oktober 2012 en dit voor onbepaalde duur, bevoegd zoals vermeld in artikel tweeëntwintig:

- De heer Willems Mark, voornoemd.

Haar mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor aile verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 ven het Wetboek van vennootschappen, heeft bekrachtigd. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vôôr de ondertekening van de oprichtingsakte.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van 1 oktober 2012 en zal worden afgesloten op 30 september 2014.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015,

AANSTELLING VASTE VERTEGENWOORDIGER

De Algemene Vergadering besluit om de heer Willems Mark, voornoemd, aan te stellen als vaste vertegenwoordiger ingeval de vennootschap een bestuursmandaat in andere vennootschappen zou opnemen. Voor eensluidende uittreksel, getekend notaris Joost Eeman - mede-neergelegd: expeditie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TANDARTSPRAKTIJK WILLEMS MARK

Adresse
OTTERGEMSESTEENWEG 389, BUS 201 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande