TER BEKE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TER BEKE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 421.364.139

Publication

16/06/2014
ÿþRechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Beke 1 - 9950 Waarschoot

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming en benoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering dd. 28 mei 2014

1. De algemene vergadering beslist om Mevrouw Dominique Coopman, Via Donizetti 14, 20082 Noviglio (Mi), Italië, te herbenoemen als bestuurder, voor een periode van vier jaar, die ingaat na afloop van de jaarlijkse algemene vergadering van 2014 en die eindigt bij afloop van de jaarlijkse algemene vergadering van 2018.

2. De algemene vergadering beslist om NV Holbigenetics, Kere 103, 9950 Waarschoot, vast vertegenwoordigd door de heer Frank Coopman, te herbenoemen als bestuurder, voor een periode van vier jaar, die ingaat na afloop van de jaarlijkse algemene vergadering van 2014 en die eindigt bij afloop van de jaarlijkse algemene vergadering van 2018.

3. De algemene vergadering beslist om NV Fidigo, Oudeheerweg-Heide 77, 9250 Waasmunster, vast vertegenwoordigd door de heer Dirk Goeminne, te herbenoemen als bestuurder, voor een periode van vier jaar, die ingaat na afloop van de jaarlijkse algemene vergadering van 2014 en die eindigt bij afloop van de jaarlijkse algemene vergadering van 2018.

4. De algemene vergadering beslist om Lemon Comm. V., Zegersdreef 3, 2930 Brasschaat, vast vertegenwoordigd door de heer Jules Noten, te herbenoemen als onafhankelijk bestuurder in de zin van art. 524 en 526 ter W. Venn, voor een periode van vier jaar, die ingaat na afloop van de jaarlijkse algemene vergadering van 2014 en die eindigt bij afloop van de jaarlijkse algemene vergadering van 2018.

5. Het mandaat van onafhankelijk bestuurder van BVBA Delvaux Transfer, Stationsstraat 79, 1730 Asse, vast vertegenwoordigd door de heer Willy Delvaux, loopt af op de algemene vergadering van 28 mei 2014. Aangezien het mandaat van BVBA Delvaux Transfer al tweemaal werd verlengd, kan hij niet langer als onafhankelijk bestuurder optreden. Zijn mandaat wordt daarom niet verlengd.

6. De algemene vergadering beslist om BVBA Ann Vereecke, Rijsbrugge 22, 9051 Afsnee, vast vertegenwoordigd door mevrouw Ann Vereecke, te benoemen als onafhankelijk bestuurder in de zin van art.' 524 en 526 ter W. Venn. voor een periode van vier jaar, die ingaat na afloop van de jaarlijkse algemene; vergadering van 2014 en die eindigt bij afloop van de jaarlijkse algemene vergadering van 2018,

Louis-H. Verbeke

(voor BVBA Louis Verbeke)

Voorzitter raad van bestuur

x j&efiZ

" M

Mod word 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie

ni1~Hi~i11.1iuisnuNi11



Ondernemingsnr : 0421.364.139

Benaming

(voluit) : Ter Beke

(verkort) :

11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/06/2014
ÿþ mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1M1 HIII 1RI

II

bel^

Be Ste;

111111

" " " " " " " " " " " " " .......

NEERGELECD 0 6 JUNI 2014

-RECHTBANK VAN

KOOPHAN DENT

Táje-n-biree-nkleîé-liSfiátiblad --f87-6672-0i4 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0421.364.139

Benaming (voluit) : TER BEKE

(verkort):

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap die een publiek beroep doet op het spaarwezen

Zetel: Bekel

9950 Waarschoot

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGINGEN als gevolg van de VERDWIJNING VAN EFFECTEN AAN TOONDER - HERNIEUWING MACHTIGING TOEGESTAAN KAPITAAL EN MACHTIGINGEN TOT VERWERVING VAN EIGEN AANDELEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op achtentwintig mei tweeduizend veertien, door Meester Frank DE RAEDT, notaris te Waarschoot, vervangende zijn ambtgenoot Meester Eric SPRUYT, geassocieerd notaris te Brussel, belet ratione loci,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap die een publiek beroep doet op het spaarwezen TER BEKE, waarvan de zetel gevestigd is te 9950 Waarschoot, Beke 1, hierna "de Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft:

1° De vergadering besliste de artikelen 9, 13 en 31 van de statuten met betrekking tot de aard van de effecten en de toegang tot de algemene vergadering te wijzigen als gevolg van het verdwijnen van effecten aan toonder in overeenstemming met de wetgeving terzake en besliste derhalve om de overgangsbepalingen in de artikelen 9, 13 en 31 van de statuten te schrappen alsook artikel 31 te wijzigen als volgt:

"Het recht om deel te nemen aan de algemene vergadering en om er het stemrecht uit te oefenen, wordt slechts verleend op grond van de boekhoudkundige registratie van de aandelen op naam van de aandeelhouder op de veertiende dag v66r de betreffende algemene vergadering, om vierentwintig uur, zijnde de registratiedatum, hetzij door hun inschrijving in het register van de aandelen op naam van de vennootschap, hetzij door hun inschrijving op de rekeningen van een erkende rekeninghouder of vereffeningsinstelling, ongeacht het aantal aandelen dat de aandeelhouder bezit op de dag van de algemene vergadering. De aandeelhouder dient uiterlijk op de zesde dag v6c5r de algemene vergadering zijn wens om deel te nemen aan de algemene vergadering te melden aan de vennootschap of aan een door de raad van bestuur aangestelde persoon, overeenkomstig de door de raad van bestuur vastgestelde procedure. De aandeelhouder bezorgt de vennootschap of een door de raad van bestuur aangestelde persoon, ingeval hij gedematerialiseerrie aandelen aanhoudt, overeenkomstig de door de raad van bestuur vastgestelde procedure, een attest van de erkende rekeninghouder of vereffeningsinstelling, waaruit blijkt met hoeveel gedematerialiseerde aandelen, die op naam van de aandeelhouder op zijn rekening zijn ingeschreven op de registratiedatum, de aandeelhouder heeft aangegeven te willen deelnemen aan de algemene vergadering. ln een door de raad van bestuur aangewezen register wordt voor elke aandeelhouder die zijn wens om deel te nemen aan de algemene vergadering kenbaar heeft gemaakt, zijn naam en adres of de maatschappelijke zetel opgenomen, het aantal aandelen dat hij bezat op de registratiedatum en waarmee hij heeft aangegeven te willen deelnemen aan de algemene vergadering, alsook de beschrijving van de stukken die aantonen dat hij op die registratiedatum in het bezit was van de aandelen."

20 De vergadering besliste om de machtiging inzake toegestaan kapitaal te hernieuwen voor een bedrag van vier miljoen negenhonderd en tweeduizend achthonderd euro zes en negentig cent (4.902.800,96 EUR) en voor een periode van 3 jaar zowel in toepassing van artikel 604 ais 607, tweede alinea, 20 van het Wetboek van vennootschappen, en besliste derhalve om artikel 47, lid 1 en lid 8 van de statuten als volgt te vervangen:

"De Raad van Bestuur heeft de bevoegdheid om gedurende een periode van drie jaar te rekenen van de bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van een uittreksel van de akte van de buitengewone algemene vergadering van achtentwintig mei tweeduizend en veertien (datum van de buitengewone algemene vergadering die effectief beslist heeft), het geplaatste kapitaal in één of meer malen te verhogen met een bedrag gelijk aan het maatschappelijk kapitaal op de datum van hernieuwing van deze machtiging, hetzij vier miljoen negenhonderd en tweeduizend achthonderd euro zesennegentig cent (4.90Z800,96)"

"De Raad van Bestuur is uitdrukkelijk gemachtigd om het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap te verhogen in één of meerdere keren, vanaf de datum van de kennisgeving door de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) aan de Vennootschap, door inbreng in speciën met opheffing of

Op de laatste b12. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzil van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

beperking van het voorkeurrecht van de bestaande aandeelhouders of door inbrengen in natura in , overeenstemming met de bepalingen ter zake. Deze bevoegdheid wordt toegekend voor een periode van drie jaar vanaf de datum van de bekendmaking van een uittreksel van de akte van de buitengewone algemene vergadering van achtentwintig mei tweeduizend en veertien (datum van de buitengewone algemene , vergadering die effectief beslist heeft) in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en kan hernieuwd warden en wordt toegekend binnen de voorwaarden van artikel 607 Wetboek van vennootschappen."

3° De vergadering besliste om de machtiging tot het verkrijging van eigen aandelen winstbewijzen of certificaten die daarop betrekking hebben ingeval van een dreigend ernstig nadeel voor de Vennootschap te hernieuwen voor een periode van 3 jaar en besliste derhalve om het eerste lid van artikel 48 van de statuten als volgt te vervangen:

"De Raad van Bestuur is uitdrukkelijk gemachtigd' om, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, haar eigen aandelen of winstbewijzen, of certificaten die daarop betrekking hebben, te verwerven, in pand te nemen, of hierover te beschikken, indien de verkrijging, vervreemding of inpandname noodzakelijk is ter vermijding van een dreigend ernstig nadeel voor de Vennootschap. Deze machtiging geldt voor een periode van drie jaar vanaf de bekendmaking van een uittreksel van de akte van de buitengewone algemene vergadering van achtentwintig mei tweeduizend en veertien (datum van de buitengewone algemene vergadering die effectief beslist heeft) in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Deze machtiging geldt tevens voor de inkoop, ruil of inpandname van aandelen, winstbewijzen van de Vennootschap of certificaten die daarop betrekking hebben, van de Vennootschap door een rechtstreeks door haar gecontroleerde dochtervennootschap in de zin van artikel 627 van het Wetboek van Vennootschappen. De raad van bestuur wordt gemachtigd de aldus door de Vennootschap verkregen aandelen te vernietigen, deze vernietiging bij notariële akte te laten vaststellen en de statuten aan te passen en te coördineren om ze in overeenstemming te brengen met de aldus genomen beslissingen."

4° De vergadering besliste om de machtiging tot het verkrijgen van eigen aandelen winstbewijzen of certificaten die daarop betrekking hebben te hernieuwen voor een periode van 4 jaar en besliste derhalve om de. overgangsbepaling in fine van de statuten als volgt te vervangen:

"Bevoegdheid aan de raad van bestuur om voor een termijn van vier jaar, het krachtens de wettelijke bepalingen terzake maximum aantal toegelaten aandelen, winstbewlizen van de Vennootschap of certificaten die daarop betrekking hebben door aankoop of ruil te verkrijgen, of in pand te nemen.

De buitengewone algemene vergadering machtigt de raad van bestuur uitdrukkelijk het krachtens de wettelijke bepalingen terzake toegelaten aantal aandelen, winstbewijzen of certificaten van de Vennootschap die daarop betrekking hebben door aankoop, ruil of inpandname te verkrijgen aan een prijs gelijk aan minimaal de prijs waaraan deze aandelen of winstbewijzen van de Vennootschap of certificaten die daarop betrekking hebben, genoteerd worden op een Belgische effectenbeurs op het ogenblik van die aankoop, ruil of inpandname min tien procent (10%) en maximaal de prijs waaraan deze aandelen, winstbewijzen van de Vennootschap of certificaten die daarop betrekking hebben, genoteerd worden op een Belgische effectenbeurs op het ogenblik van die aankoop, ruil of inpandname, plus tien procent (10%). Deze machtiging geldt voor een periode van vier jaar vanaf de datum van de buitengewone algemene vergadering van achtentwintig mei tweeduizend en veertien . Deze machtiging geldt tevens voor de inkoop, ruil of inpandname van aandelen, winstbewijzen van de Vennootschap of certificaten die daarop betrekking hebben, van de Vennootschap door een rechtstreeks door haar gecontroleerde dochtervennootschap in de zin van artikel 627 van het Wetboek van Vennootschappen. De raad van bestuur wordt gemachtigd de aldus door de Vennootschap verkregen aandelen te vernietigen, deze vernietiging bij notariële akte te laten vaststellen en de statuten aan te passen en te coördineren om ze in overeenstemming te brengen met de aldus genomen beslissingen."

Bevoegdheid aan de raad van bestuur om aandelen van de Vennootschap die opgenomen zijn in de eerste markt van een effectenbeurs of in de officiële notering van een effectenbeurs gelegen in een Lid-Staat van de Europese Unie te vervreemden zonder voorafgaande toestemming van de algemene vergadering,

De buitengewone algemene vergadering machtigt de raad van bestuur uitdrukkelijk om aandelen van de Vennootschap die opgenomen zijn in de eerste markt van een effectenbeurs of in de officiële notering van een effectenbeurs gelegen in een Lid-Staat van de Europese Unie te vervreemden zonder voorafgaande toestemming van de algemene vergadering."

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van het proces-verbaal, de gecoördineerde tekst

van statuten)

Uitgereikt vr registratie in toepassing van artikel 173, 1"bis van het Wetboek van registratierechten.

Frank DE RAEDT

Notaris

Voor-be-filmden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

11/03/2014 : GE129647
31/12/2014 : GE129647
26/06/2013 : GE129647
13/06/2013 : GE129647
13/06/2013 : GE129647
12/06/2013 : GE129647
06/02/2013 : GE129647
12/09/2012 : GE129647
15/06/2012 : GE129647
11/06/2012 : GE129647
07/06/2012 : GE129647
16/01/2012 : GE129647
20/06/2011 : GE129647
08/06/2011 : GE129647
06/06/2011 : GE129647
16/03/2011 : GE129647
10/06/2010 : GE129647
09/06/2010 : GE129647
09/06/2010 : GE129647
25/06/2009 : GE129647
23/06/2009 : GE129647
11/06/2009 : GE129647
05/06/2009 : GE129647
02/01/2009 : GE129647
22/12/2008 : GE129647
24/06/2008 : GE129647
18/06/2008 : GE129647
12/06/2008 : GE129647
06/06/2008 : GE129647
22/02/2008 : GE129647
24/12/2007 : GE129647
13/12/2007 : GE129647
02/07/2007 : GE129647
02/07/2007 : GE129647
26/06/2007 : GE129647
26/06/2007 : GE129647
13/06/2007 : GE129647
13/02/2007 : GE129647
10/06/2015 : GE129647
08/12/2006 : GE129647
22/11/2006 : GE129647
22/11/2006 : GE129647
03/07/2006 : GE129647
05/12/2005 : GE129647
08/08/2005 : GE129647
21/06/2005 : GE129647
20/06/2005 : GE129647
20/06/2005 : GE129647
20/06/2005 : GE129647
02/06/2005 : GE129647
02/02/2005 : GE129647
09/12/2004 : GE129647
16/06/2004 : GE129647
16/06/2004 : GE129647
15/06/2004 : GE129647
08/06/2004 : GE129647
08/06/2004 : GE129647
07/11/2003 : GE129647
25/06/2003 : GE129647
25/06/2003 : GE129647
20/06/2003 : GE129647
16/06/2003 : GE129647
15/06/2002 : GE129647
13/11/2015 : GE129647
02/03/2001 : GE129647
24/05/2000 : GE129647
29/01/2000 : GE129647
09/10/1999 : GE129647
23/07/1999 : GE129647
01/07/1999 : GE129647
25/06/1999 : GE129647
21/07/1998 : GE129647
27/06/1996 : GE129647
27/01/1996 : GE129647
01/09/1994 : GE129647
01/07/1994 : GE129647
03/06/1994 : GE129647
11/02/1994 : GE129647
21/12/1993 : GE129647
13/11/1993 : GE129647
24/03/1993 : GE129647
17/07/1992 : GE129647
22/02/1990 : GE129647
30/12/1989 : GE129647
25/06/1988 : GE129647
12/05/1988 : GE129647
04/02/1988 : GE129647
30/10/1986 : GE129647
28/08/1985 : GE129647
27/06/2016 : GE129647
15/06/2017 : GE129647
16/06/2017 : GE129647
14/06/2018 : GE129647

Coordonnées
TER BEKE

Adresse
BEKE 1 9950 WAARSCHOOT

Code postal : 9950
Localité : WAARSCHOOT
Commune : WAARSCHOOT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande