TESKA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TESKA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 864.509.827

Publication

17/01/2014
ÿþtl

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





MONITEUR BELGE NEERGELEGD

10 -01- 2014 ELGISCH STAATSBLAD

3 0 DEC, 2013

RECHTBANK VAN

KOOPH eLTE GENT







" .

IIIII~I~IIIIIIIII

*14018385*

Hh'I

E

Ondernemingsnr 0864,509.827

Benaming (voluit) : TESKA

(verkort) : *

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rapenbrugstraat Noord 31

9990 Maldegem

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - REGIME ARTIKEL 537 WIB  KAPITAALVERHOGING  STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Notaris Kathleen De Rop, te Maldegem, op zestien december tweeduizend en dertien, geregistreerd te Eeklo op zeventien december tweeduizend en dertien, vijf bladen geen. verzendingen, boek 5!664, blad 45, vak 2, ontvangen ; vijftig euro (50,00 EUR), T. Gaillez (getekend) adviseur', ad interim, eerstaanwezend inspecteur ad interim.

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "TESKA" met zetel te 9990 Maldegem, Rapenbrugstraat Noord 31, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met ondernemingsnummer 0864.509.827.

Opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Kathleen De Rop, destijds te Maldegem, op 18 maart 2004, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 15 april daarna, onder nummer 200404-1510058041.

Waarvan de maatschappelijke zetel werd verplaatst bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 25 januari 2010, onder nummer 2010-0125/0013480.

Waarvan de statuten sedertdien niet meer gewijzigd werden.

OPENING VERGADERING  SAMENSTELLING BUREAU.

De zitting werd geopend om tien (10.00) uur, onder voorzitterschap van de heer Dubois Philippe, hierna genoemd, De voorzitter stelde mevrouw Hoorelbeke Dominique, hierna genoemd, aan als secretaris, Gezien " het gering aantal vennoten trad de secretaris eveneens op ais stemopnemer.

AANWEZIGHEIDSLIJST.

I. Vennoten

Waren aanwezig de hierna genoemde vennoten, die naar de gedane verklaringen het hierna vermeld aantal aandelen bezitten:

1. De heer DUBOIS Philippe Robert Romana, geboren te Antwerpen op zeven maart

negentienhonderdzesenzestig,

Eigenaar van drieënnegentig (93) aandelen.

2. en zijn echtgenote Mevrouw HOORELBEKE Dominique Clothilde Françoise, geboren te Knokke op

veertien januari negentienhonderdzevenenzestig,

Eigenares van drieënnegentig (93) aandelen.

samenwonend te 9990 Maldegem, Rapenbrugstraat Noord 31.

Totaal van de aanwezige of vertegenwoordigde aandelen is honderd zesentachtig (186) aandelen of

de geheelheid van het maatschappelijk kapitaal.

li. Zaakvoerder

De heer Dubois Philippe, voornoemd, zaakvoerder, aanwezig, verklaarde te verzaken aan de

oproepingsformaliteiten en termijnen zoals voorzien bij artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen,

evenals aan het ter beschikking stellen van de stukken zoals voorzien door artikel 269 van het Wetboek van

vennootschappen, en aan het instellen van een eventuele nietigheidsvordering wegens een onregelmatigheid

naar de vorm overeenkomstig artikel 64, 1° van het Wetboek van vennootschappen,

De heer Dubois Philippe, voornoemd, werd benoemd tot statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur,

blijkens voormelde oprichting sekte.

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER.

De voorzitter heeft uiteengezet:

Op de laatste bh van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hot7ij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Al Dat de buitengewone algemene vergadering als AGENDA had

11 Kennisname dividendenuitkering

Kennisname van de notulen van de bijzondere algemene vergadering houdende de beslissing tot uitkering

van een tussentijds dividend.

21 Kapitaalverhoging confer artikel 537 WIB

a) Kapitaalverhoging door inbreng in geld

Voorstel om onder de voorwaarden van artikel 537 WEES te stemmen over een kapitaalverhoging met éénenzestig duizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) op tachtig duizend honderd euro (¬ 80.100,00), door inbreng van gelden voortvloeiend uit een eerder uitgekeerd bruto-dividend ten bedrage van achtenzestig duizend driehonderd drieëndertig euro drieëndertig eurocent (¬ 68.333,33), onder aftrek van tien procent (10%) roerende voorheffing.

De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld, zonder creatie van nieuwe aandelen, maar mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

b) Vaststelling van de kapitaalverhoging

Vaststelling dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot tachtig

duizend honderd euro (E 80.100,00).

c) Wijziging van artikel 5 van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten.

Wijziging van het artikel 5 van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten, als volgt

'Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tachtig duizend honderd euro (¬ 80.100,00), vertegenwoordigd door

honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde en met een fractiewaarde van één/honderd '

zesentachtigste (11186ste) van het maatschappelijk kapitaal,'

31 Aanpassing statuten

a) Voorstel tot toevoeging van een paragraaf aan artikel 13 van de statuten met volgende tekst:

" Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 19 bis van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld."

b) Voorstel tot toevoeging van een nieuw artikel 19 bis aan de statuten met volgende tekst:

" ARTIKEL 19 BiS  SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

Met uitzondering van de beslissingen welke b1 authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle " vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van het besluit goed te keuren en binnen de in het rondschaven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van aile vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn,

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen."

c) Voorstel tot aanpassing van artikel 26 van de statuten aan de recente wetgeving, hetzij schrapping en vervanging van de tekst van voormeld artikel door volgende tekst:

" Artikel 26. - ONTBINDING

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist door de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap, de enige vennoot een rechtspersoon is, en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeengekomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat hef verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over d ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen,

Op de laatste b17_ van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam cri handtekening

mod 11.1

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief ten gevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag in artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen."

d) Voorstel tot aanpassing van artikel 27 van de statuten aan de recente wetgeving, hetzij schrapping en vervanging van de tekst van voormeld artikel door volgende tekst:

" Artikel 27.  ONTBINDING EN VEREFFENING

ln geval van ontbinding van de vennootschap , om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke aan dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoeders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

In geval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan, De ' rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan.

Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen. De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal."

4/ Machtiging

Verlenen machten aan het bestuursorgaan om voormelde besluiten ten uitvoer te brengen.

5/ Rondvraag

Rondvraag en coördinatie.

61 Volmacht voor de administratieve formaliteiten

BI Dat alle aandelen aanwezig waren en de vergadering derhalve regelmatig was samengesteld en geldig kon beraadslagen over de punten op haar agenda, zonder dat bewijs moest worden geleverd van oproepingen. De voorzitter verklaarde dat de zaakvoerder op correcte wijze werden verwittigd, ten minste vijftien dagen voorafgaand aan de buitengewone algemene vergadering of hebben verzaakt aan de oproepingsformaliteiten.

Van de vervulling van deze formaliteit diende geen bewijs te worden voorgelegd.

De voorzitter heeft verklaard dat er in de vennootschap geen commissaris werd aangesteld.

CI Om te worden aangenomen de voorstellen van de agenda de drie/vierde van de stemmen die aan de stemming deelnemen, moet bekomen agendapunten die geen statutenwijziging inhouden moeten een gewone meerderheid bekomen om te worden aanvaard.

DI De voorzitter heeft verklaard en de vergadering heeft erkend dat er noch houders van obligaties op naam noch houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, bestaan.

E/ Dat ieder stemgerechtigd aandeel recht geeft op één stem,

F/ Dat er geen bijzondere formaliteiten in de statuten vermeld zijn om toegelaten te worden tot de algemene vergadering.

VASTSTELLING VAN DE GELDIGHEID VAN DE VERGADERING.

Op de laatste bi?. van Luik B vermelden - Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. het7ij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam cn handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Z7

Voor-

behouden

aan hot

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Deze uiteenzetting juist erkend zijnde door de vergadering, nam de vergadering, na beraadslaging, volgende besluiten met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT.

Met algemeenheid van stemmen heeft de vergadering de voorzitter ontslaan van het voorlezen van notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 13 december 2013 houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van achtenzestig duizend driehonderd drieëndertig euro drieëndertig eurocent (E 68.333,33), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij zesduizend achthonderd drieëndertig euro drieëndertig eurocent (¬ 6.833,33), en dit opname van de overgedragen winst.

De dividenden werden toegekend als volgt:

- aan de heer Dubois Philippe, voornoemd, een bruto-bedrag ten belope van vierendertig duizend honderd

zesenzestig euro zevenenzestig eurocent (¬ 34.166,67);

aan mevrouw Hoorelbeke Dominique, voornoemd, een bruto-bedrag ten belope van vierendertig duizend honderd zesenzestig euro zesenzestig eurocent (¬ 34.166,66).

Deze dividenden werden betaalbaar gesteld op 13 december 2013, door effectieve uitbetaling aan de respectieve vennoten.

TWEEDE BESLUIT.

a) Kapltaalverhocrinq confer artikel 537 WIE

1. Beslissing.

De vergadering heeft beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met éénenzestig duizend

vijfhonderd euro (E 61.500,00) om het te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op tachtig duizend honderd euro (¬ 80.100,00), door inbreng van gelden voortvloeiend uit voormelde uitkering van een tussentijds bruto-dividend, ten bedrage van achtenzestig duizend driehonderd drieëndertig euro drieëndertig eurocent (¬ 68.333,33), onder aftrek van tien procent roerende voorheffing ten bedrage van zesduizend achthonderd drieëndertig euro drieëndertig eurocent (E 6.833,33), hetzij aldus netto éénenzestig duizend vijfhonderd euro (E 61.500,00).

De vergadering heeft beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld, zonder creatie van nieuwe aandelen, maar mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

II_ Bankattesten

Het netto uitgekeerde bedrag aan dividenden, te weten éénenzestig duizend vijfhonderd euro (E 61.500,00), werd door de verkrijgende vennoten op een geblokkeerde rekening gestort, met nummer BE05 0017 1439 5275 bij BNP Panbas Fortis, zoals blijkt uit het bankattest, hetwelk bewaard blijft in het dossier van ondergetekende notaris.

III. Inbreng.

Is tussengekomen:

- de heer Dubois Philippe, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaard heeft volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaard heeft zijn nettoaandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten, dertig duizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 30.750,00), volledig in het kapitaal van de vennootschap in te brengen. Als vergoeding voor deze inbreng in speciën wordt de fractiewaarde van de bestaande aandelen verhoogd;

- mevrouw Hoorelbeke Dominique, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaard heeft volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaard heeft haar netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten, dertig duizend zevenhonderd vijftig euro (E 30.750,00) volledig in het kapitaal van de vennootschap in te brengen. Ais vergoeding voor deze inbreng in speciën wordt de fractiewaarde van de bestaande aandelen verhoogd.

De voorzitter heeft verklaard en alle aanwezigen op de vergadering erkenden dat de fractiewaarde van ieder aandeel verhoogd werd.

IV. Keuze van woonplaats.

Voor de uitvoering dezer heeft de inbrenger en de verkrijgende vennootschap keuze van woonplaats

gedaan in respectievelijk hun woonplaats en hun maatschappelijke zetel.

b) Vaststelling van de kapitaalverhoolnq

De vergadering heeft vastgesteld dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal

werkelijk werd verhoogd tot tachtig duizend honderd euro (¬ 80.100,00),

e) Wijziging van artikel 5 van de statuten overeenkomstig degenomen besluiten.

Ingevolge de genomen besluiten heeft de vergadering beslist om het artikel 5 van de statuten als volgt te

wijzigen :

'Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tachtig duizend honderd euro (¬ 80.100,00), vertegenwoordigd door

honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde en met een fractiewaarde van één/honderd

zesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk kapitaal.'

DERDE BESLUIT.

De vergadering heeft beslist om de artikelen 13, 26 en 27 van de statuten in overeenstemming te brengen

met de recente wetgeving, hetzij over te gaan tot schrapping en vervanging van de tekst van de artikelen,

evenals tot toevoegen aan de statuten van een nieuw artikel 19 bis, zoals dit alles vermeld staat in het derde

agendapunt van onderhavige akte.

VIERDE BESLUIT.

De vergadering heeft de nodige machten verleend aan het bestuursorgaan om de genomen besluiten ten

uitvoer te brengen.

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering nam kennis van de gecoördineerde tekst van de statuten.

Na rondvraag heeft de vergadering beslist de gecoördineerde tekst van de statuten goed te keuren.

ZESDE BESLUIT.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17f6112614 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste b!?. van Luik B vermelden : Recto : Naam on hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hct7ii van de perso(o)n(cn) bevoegd de rechtspersoon ten aaricien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtckcnina

ti

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De vergadering beeft bijzondere volmacht verleend aan de besloten vennootschap me beperkte aansprakelijkheid Stephan Martens, te 8300 Knokke-Heist, Meertaan 129 met ondernemingsnummer 0860.519.365, en alle aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen,

BEËINDIGING VAN DE VERGADERING

De agenda uitgeput zijnde, werd de zitting geheven om tien uur en dertig minuten (10.30) uur.

INFORMATIE - RAADGEVING.

De notaris heeft partijen er uitdrukkelijk op gewezen dat de betaling van de  naar aanleiding van de uitgekeerde dividenden - verschuldigde roerende voorheffing, confer artikel 85 van het Koninklijk Besluit tot uitvoering van het Wetboek Inkomstenbelasting dient te geschieden binnen de vijftien (15) dagen te rekenen vanaf de datum van de toekenning of betaalbaarstelling van de dividenden.

De comparant heeft verklaard dat de notaris hem volledig heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen, dewelke hij bij akte heeft gesteld en dat hij hem op onpartijdige wijze raad heeft gegeven.

De comparant heeft verklaard volledig ingelicht te zijn over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendenpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije jaren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS Kathleen De Rop

met standplaats te Maldegem

Samen neergelegd

° afschrift van de akte

° gecoördineerde tekst van de statuten

Op de laatste b17. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam on hoedanigheid van dc instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam on handtekening

27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.05.2013, NGL 24.06.2013 13209-0075-010
11/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.05.2012, NGL 06.06.2012 12152-0097-010
14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.05.2011, NGL 07.06.2011 11146-0530-010
28/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.05.2010, NGL 19.05.2010 10127-0167-010
12/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 16.05.2009, NGL 08.06.2009 09207-0236-011
12/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 17.05.2008, NGL 06.06.2008 08198-0308-011
21/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 19.05.2007, NGL 13.06.2007 07213-0167-013

Coordonnées
TESKA

Adresse
RAPENBRUGSTRAAT NOORD 31 9990 MALDEGEM

Code postal : 9990
Localité : MALDEGEM
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande