THUISZORG HILDE MEERMAN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THUISZORG HILDE MEERMAN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 866.480.709

Publication

13/02/2014
ÿþ'4 ModWord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

O lt FE 2014

Griffie

1113091J

VI ber aai Belt Staa

II

III

Ondememingsnr : 0866.480.709

Benaming

" (voluit) THUISZORG HILDE MEERMAN

(verkort) :

Rechtsvorm: Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Spoorwegstraat 12A, 9500 Geraardsbergen (Nederboelare) (volledig adres)

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Luc Van Vaerenbergh te Lierde op 27 januari 2014, geregistreerd'

" negen blad, één verzendingen te Geraardsbergen op 30 januari 2014. Boek 5/515, bled 9, vak 5. Ontvangen:, vijftig euro (50E). De ontvanger, (getekend) Dirk ADRIAENSENS, Adviseur, dat de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen is der vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'THUISZORG HILDE MEERMAN", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9500 Geraardsbergen (Nederboelare), Spoorwegstraat 12A, ingeschreven in het rechtspersonen register onder nummer 0866..480.709 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer BE 866..480.709, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris op 8 juli 2004, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van 30 juli daarna onder nummer 04114647, waarvan de statuten tot op heden ongewijzigd gebleven zijn.

Welke vergadering werd geopend onder voorzitterschap van mevrouw MEERMAN Hilde, zaakvoerder,, geboren te Geraardsbergen op 3 april 1964, echtgenote van de heer D'HOSE Filip, nagenoemd, Wonende te; 9500 Geraardsbergen, Spoorwegstraat 12A, als secretaris en als stemopnemer de heer D'HOSE Filip, vertaler-tolk, geboren te Geraardsbergen op 7 juli 1966, echtgenoot van mevrouw MEERMAN Hilde, voornoemd, met haar wonende.

Er blijkt uit de samenstelling van de vergadering dat alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn, tei weten mevrouw MEERMAN Hilde voornoemd, titularis van 90 aandelen en de heer D'HOSE Filip voorgenoemd,: titularis van 10 aandelen, TOTAAL: honderd (100) aandelen, zijnde de totaliteit van de bestaande aandelen 25.000,00 euro, volledig volgestort.

De vergadering vat de dagorde aan en neemt, na beraadslaging, de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen

EERSTE BESLISSING - Kapitaalverhoging door inbreng in speciën.

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek; van inkornstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent van het tussentijds bruto-dividend (90% van 222.500,00 euro), zijnde tweehonderdduizend tweehonderd vijftig euro (200.250,00 euro), om het te brengen van vijfentwintigduizend euro (25.000,00 euro) op tweehonderd: vijfentwintigduizend tweehonderd vijftig euro (225.250,00 euro), zonder uitgifte of creatie van nieuwe aandelen.. De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in speciën. TWEEDE BESLISSING - Verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

Zijn vervolgens tussengekomen, mevrouw MEERMAN Hilde voornoemd en de heer D'HOSE Filip voornoemd, die verklaren alle aandelen van de vennootschap te bezitten en die vervolgens verklaren volledig, op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap.

Na deze uiteenzetting verklaren de vennoten mevrouw MEERMAN Hilde en de heer D'HOSE Filip, negentig procent (900Ic) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een bedrag van tweehonderdduizend tweehonderd vijftig euro (200.250,00 euro) in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende. voorheffing wordt ingehouden en doorgestort. Dit bedrag van tweehonderdduizend tweehonderd vijftig euro (200.260,00 euro) staat ter beschikking van de vennootschap, zoals hierna bevestigd aan de hand van de: bankattesten die aan de werkende notaris worden overhandigd.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien, in artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

Bankattesten:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ir

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering stelt vast dat het gezegd bedrag van tweehonderdduizend tweehonderd vijftig euro (200.250,00 euro) werd gedeponeerd op 2 bijzondere rekeningen, namelijk:

- rekening 13E98 068-8989638-93 bij de nv 13elfius Bank te Brussel zoals blijkt uit een bewijs van deponering, afgeleverd door laatstgenoemde financiële instelling op 13 januari laatst;

- en rekening BE28 751-2015155-20 bij de nv AXA Bank te Brussel zoals blijkt uit een bewijs van deponering, afgeleverd door laatstgenoemde financiële instelling op 14 januari laatst;

welke bewijzen in het dossier van de werkende notaris zullen bewaard blijven.

DERDE BESLISSING - Vaststelling van de daadwerkelijke kapitaalverhoging.

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging van tweehonderdduizend tweehonderd vijftig euro (200.250,00 euro) aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op tweehonderd vijfentwintigduizend tweehonderd vijftig euro (226.250,00 euro), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam en zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

VIERDE BESLISSING Wijziging van de statuten.

Teneinde de statuten ln overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de algemene vergadering artikel vijf van de statuten te vervangen door volgende tekst: "Artikel 5 :Kapitaal

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd vijfentwintigduizend tweehonderd vijftig euro (225.250,00 euro), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap werd opgericht op 8 juli 2004 met een geplaatst kapitaal van vijfentwintigduizend euro (25.000,00 euro), vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, volledig volgestort.

Ingevolge proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van vennoten, gehouden docr het ambt van notaris Luc Van Vaerenbergh te Lierde, op 27 januari 2014 werd beslist het kapitaal te verhogen met tweehonderdduizend tweehonderd vijftig euro (200.250,00 euro), door inbreng in speciën, zonder creatie van nieuwe aandelen, volledig volgestort, om het aldus te brengen van vijfentwintigduizend euro (25.000,00 euro) naar tweehonderd vijfentwintigduizend tweehonderd vijftig euro (225.250,00 euro), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigent

VIJFDE BESLISSING  AANPASSING STATUTEN

De vergadering beslist vervolgens om de statuten aan te passen aan de wetten houdende wijziging van de vereffeningsprocedure en ean de meest recente wetswijzigingen, en stelt bijgevolg de statuten van de vennootschap als volgt vast, onder meer teneinde ze in overeenstemming te brengen met de hierboven genomen beslissingen

STATUTEN

HOOFDSTUK I - RECHTSVORM - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1 - RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een burgerlijke vennootschap, die de vorm van een handelsvennootschap aanneemt met als rechtsvorm een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam 'THUISZORG HILDE MEERMAN".,

Artikel 2 - ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Geraardsbergen (Nederboelare), Spoorwegstraat 12A.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, raits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3  DOEL

De vennootschap heeft tot doel in België, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening, het verstrekken van verpleegkundige zorgen en prestaties aan huis, met inbegrip van aile daaraan inherente praktijken.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, ondermeer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inolusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 4 - DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

HOOFDSTUK Il - KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 5- KAPITAAL

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd vijfentwintigduizend tweehonderd vijftig euro (225.250,00 euro), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen,

à

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap werd opgericht op 8 juli 2004 met een geplaatst kapitaal van vijfentwintigduizend euro (25.000,00 euro), vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, volledig volgestort.

Ingevolge proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van vennoten, gehouden door het ambt van notaris Luc Van Vaerenbergh te Lierde, op 27 januari 2014 werd beslist het kapitaal te verhogen met tweehonderdduizend tweehonderd vijftig euro (200.250,00 euro), door inbreng in speciën, zonder creatie van nieuwe aandelen, volledig volgestort, om het aldus te brengen van vijfentwintigduizend euro (25.000,00 euro) naar tweehonderd vijfentwintigduizend tweehonderd vijftig euro (225250,00 euro), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het Kapitaal vertegenwoordigen.

HOOFDSTUK III - ORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAP

AFDELING 1 - Algemene vergadering

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten, in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering.

Artikel 11 - JAARVERGADERING-BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand mei om 19 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap. Zij mag tevens worden gehouden in één van de negentien gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 21 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door aile vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De buitengewone aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Artikel 14- VERTEGENWOORDIGING

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek),

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen vôôr de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Artikel 17- ANTWOORDPLICHT ZAAKVOERDERS/COMMISSARISSEN

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dal zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders of de commissarissen zich hebben verbonden.

Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag vôôr de algemene vergadering ontvangen.

Artikel 19 STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. ln dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de

handtekening hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags vôôr de

vergadering op de zetel toekomen.

AFDELING 2- Bestuur

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Artikel 23- BESTUURSORGAAN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die

Voorbehouden -aan het Belgisch Staatsblad

Bijiàgélïbirliëf Bêtise-h Staatsblad - 13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

belast wordt met de uitvoering' van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de

, rechtspersoon.

Voor de benoeming en beeindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels

van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid

om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de iijdsdutir door haar vast te stellen.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd, mevrouw Hilcre_MEERMAN voornoemd, hier aanwezig en die

' verklaart dit mandaat te aanvaarden en bevestigt dat geen enkele verbodsbepaling zich daartegen verzet.

" Het ambt van statutair zaakvoerder is bezoldigd en de bezoldiging zat worden vastgesteld tijdens de eerste

algemene vergadering.

Artikel 24 - BESTUURSBEVOEGDHEID

; ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het

doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van yennootschappen alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur Voeren

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder

handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. indien er meerdere zaakvoerders zijn,

dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 25- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger.

HOOFDSTUK IV - BOEKJAAR - JAARREKENINGEN - WINSTVERDE-1LING

Artikel 27- BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening

bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig

de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het

Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een

jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 10 van

het Wetboek van vennootschappen.

HOOFDSTUK VI - BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN

VENNOOT TELT

" Artikel 31 ALGEMENE BEPALING

Aile bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot ,

telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheld.

Artikel 36- ZAAKVOERDER.- BENOEMING

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen

; van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot ais een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

; Artikel 39 - ALGEMENE VERGADERING

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die be-ivoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een ' register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene ; vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Luc VAN VAERENBERGH, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd

- voor eensluidend afschrift der akte;

- de tekst der gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzil van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 22.05.2013, NGL 02.08.2013 13397-0083-010
26/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.06.2012, NGL 20.06.2012 12196-0076-010
19/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 16.08.2011 11404-0023-010
06/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.04.2010, NGL 03.05.2010 10106-0398-011
24/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 20.07.2009 09440-0202-011
24/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 18.06.2008, NGL 19.06.2008 08248-0270-011
10/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 05.07.2007 07359-0199-011
28/09/2006 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 27.09.2006 06802-5185-012
27/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 25.07.2006 06530-2224-012
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 22.07.2016, NGL 29.08.2016 16507-0025-009

Coordonnées
THUISZORG HILDE MEERMAN

Adresse
SPOORWEGSTRAAT 12A 9500 GERAARDSBERGEN

Code postal : 9500
Localité : GERAARDSBERGEN
Commune : GERAARDSBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande