VANDER ELSTRAETEN-VAN IMPE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : VANDER ELSTRAETEN-VAN IMPE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 506.632.582

Publication

17/12/2014
ÿþMcd Wort! 11.1

e.s w in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopte

na neerlegging ter griffie van de akte

i



IR



*14223727"





Ondernemingsnr : 0 5 0 6, 632. 5S 2.

Benaming

(voluit) : Vander Elstraeten-Van Impe

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Eendrachtstraat 77 - 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Op heden 20 november 2014, wordt

tussen

1.Vander Elstreeten Laurence, wonende te 9000 Gent, Eendrachtstraat 77

en

2.Van Impe Steffi, wonende te 9070 Heusden, Postlaan 13

een vennootschap onder firma opgericht onder de naam Vander Elstraeten-Van Impe.

Artikel 1 - Rechtsvorm en naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een vennootschap onder firma, met maatschappelijke naam

VANDER ELSTRAETEN-VAN IMPE.

Artikel 2 - Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Eendrachtstraat 77.

De zetel mag zonder de toestemming van alle vennoten niet overgebracht worden naar een andere plaats.

Artikel 3 - Doel

Het doel van de vennootschap bestaat uit volgende activiteiten:

Het ontwerpen, vervaardigen, herstellen, aan- en verkopen van allerhande accessoires (tassen zoals handtassen, draagzakken, hoezen,..,), kledij en schoeisel. Deze lijst is niet limitatief.

De vennootschap zal zelf of door tussenkomst van derden alle mogelijke handelingen van commerciële of financiële aard uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel of de verwezenlijking ervan zouden kunnen vergemakkelijken.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in andere vennootschappen, ondernemingen, verenigingen, of samenwerkingsverbanden, bestaande of nog op te richten zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in of tot de overname overgaan van zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde doel hebben, of die ontwikkelingen van haar onderneming kunnen bevorderen. De vennootschap mag overgaan tot het uitgeven van obligatieleningen en vastgoedcerti-ficaten.

De vennootschap kan haar diensten verlenen onder welke vorm ook, aan alle personen, zowel rechtspersonen als natuurlijke personen, en kan elke hiertoe strekkende transactie of financiële verrichting doen en zich borg stellen ten overstaan van derden niet het oog op verhandelingen voor deze derden.

Het kopen, verkopen, afstaan, ruilen', huren, verhuren en leasen alsook het beheer zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, van alle onroerende en roerende goederen en rechten.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon zich alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en/of in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder(s) en/of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch vcor rekening van de venncotschap,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd cie rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

- 8 DEC. 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHANlfb , GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 4 - Duur

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

Artikel 5 - Kapitaal en aandelen

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 100,00 Euro, volledig volgestort, vertegenwoordigd door 100

aandelen. Het kapitaal wordt als volgt onderschreven;

-door Vander Elstraeten Laurence 50,00 euro

-door Van Impe Steffi 50,00 euro

Als vergoeding voor hun respectieve inbreng worden aan de vennoten volgende aandelen toegekend: -aan Vander Elstraeten Laurence 50 aandelen

-aan Van Impe Steffi 50 aandelen

Artikel 6 - Wijzigingen in het kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal kan verhoogd of verminderd worden, in een of meerdere keren, mits eenparige

beslissing van alle vennoten, verenigd in algemene vergadering.

Artikel 7 - Aantal, toelating, uittreding en overlijden der vennoten

7.1. Aantal

Het aantal vennoten mag niet lager zijn dan twee.

7.2. Toelating vennoten

Tot de eventuele toelating van een nieuwe vennoot, kan beslist worden bij eenparigheid der vennoten, verenigd in algemene vergadering. Deze beslissing zal bekendgemaakt warden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, De nieuwe vennoot zal slechts over rechten en plichten ten aanzien van de vennootschap beschikken vanaf zijn intrede in de vennootschap.

7.3. Uittreding vennoten

Elke vennoot heeft het recht zich op elk ogenblik terug te trekken, zonder het akkoord van de andere vennoten, mits een opzegging van zes maanden. Deze zal bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de vennootschap en van elk der andere vennoten,

De eventuele uittreding van een vennoot zal slechts uitwerking hebben, zowel ten overstaan van de vennootschap ais ten overstaan van derden, vanaf de vijftiende dag die volgt op de publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van de wijziging der statuten en de overdracht van zijn aandelen.

De vennoot die ophoudt deel uit te maken van de vennootschap blijft onder meer gehouden tot de maatschappelijke schulden die ontstaan zijn voor de vijftiende dag volgend op de publicatie van zijn vertrek.

In geval van uittreding van een vennoot, kan de overblijvende vennoot voorzien in zijn vervanging.

7.4. Verblijvingsbeding bij overlijden

Het overlijden van een vennoot zal de ontbinding van de vennootschap niet met zich meebrengen. De vennootschap zal voortgezet worden tussen de resterende vennoten. Het scheidingsaandeel dat zal worden uitbetaald wordt bepaald op het bedrag van de oorspronkelijke geldinbreng van de overleden vennoot. De zaakvoerder zal zorg dragen voor de publicatie van de handhaving van de vennootschap.

Artikel 9 - Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door twee zaakvoerders. Worden tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap en als statutaire zaakvoerders Vander Elstraeten Laurence en Van Impe Steffi.

Hun mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt. In geval van ontslag, herroeping of overlijden van een zaakvoerder, zullen de vennoten, verenigd in algemene vergadering, overgaan tot de aanduiding van een nieuwe zaakvoerder.

De zaakvoerders worden belast met het bestuur van de vennootschap, binnen de perken van maatschappelijk doel. De vennootschap wordt, binnen de nagemelde beperkingen, ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door elke zaakvoerder die alleen optreedt en aan wie individuele vertegenwoordigingsmacht is toegekend met deze restrictie dat hijlzij moet doen blijken van het akkoord van de andere vennoten voor verrichtingen waarbij een bedrag gemoeid is van meer dan 5.000,00 Euro per verrichting of waarbij de handelszaak van de vennootschap of van een andere onderneming, onroerend goed of investeringsgoederen boven een waarde van 5.000,00 Euro worden vervreemd, verworven of verpand of voor enige andere ingrijpende daden van beheer.

Artikel 11 - Bezoldiging van de zaakvoerders

Het mandaat kan bezoldigd of onbezoldigd zijn. Het bedrag en de wijze van betaling van een bezoldiging zullen bepaald worden door de vennoten verenigd in algemene vergadering. De bezoldigingen zijn te beschouwen als algemene onkosten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Artikel 12 - Boekjaar

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Ieder jaar op 31 december zal

een inventaris, een balans en een winst- en verliesrekening worden opgemaakt.

Artikel 13 - Jaarvergadering  Bijzondere algemene vergaderingen

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni om 14.00 uur ten maatschappelijke zetel.

Iedere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij alle medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste acht dagen vôbr de vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de dagorde vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door de oudste der beherende vennoten of bij afwezigheid door de oudste der stille vennoten. De vergaderingen zullen gehouden worden ten maatschappelijke zetel. Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber door middel van een schriftelijke volmacht.

Alle beslissingen van de algemene vergadering vereisen de instemming van alle vennoten, tenzij anders bepaald werd in onderhavige statuten.

Overgangsbepalingen

Het eerste boekjaar gaat in op heden en zal eindigen op 31 december 2015 en de eerste jaarvergadering

zal gehouden worden in 2016 .

Vander Elstraeten Laurence

Zaakvoerder

e Voor-

ti behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
VANDER ELSTRAETEN-VAN IMPE

Adresse
EENDRACHTSTRAAT 77 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande