YVES BLANCKE IMPULS SERVICE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YVES BLANCKE IMPULS SERVICE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 477.295.527

Publication

02/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 02.12.2013, NGL 27.12.2013 13701-0189-010
05/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 01.12.2014, NGL 27.12.2014 14708-0294-010
28/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 03.12.2012, NGL 21.12.2012 12675-0027-010
04/04/2012
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I

*izoesa s*

NEERGELEGD

2 3 HAART 2012 .

iltEci3Tinie VAN

KOOPHA1Vllk.L TI. G1rl%[~

Ondernemingsnr : 0477.295.527

Benaming

(voluit) : YVES BLANCKE IMPULS SERVICE

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : 9880 Aalter, Sterrewijk 50

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Uit de notulen van de buitengewone vergadering opgemaakt door notaris HENRY DECLERCK te Lichtervelde op één en twintig maart twee duizend en twaalf, blijkt dat ondermeer de volgende besluiten werden genomen met eenpa-righeid van stemmen:

1De nominale waarde der aandelen af te schaffen en te bepalen dat de aande-len thans een fractiewaarde van het kapitaal zullen aanduiden.

2.Het kapitaal het kapitaal te verhogen door inbreng in geld met drie honderd duizend euro (300.000 ¬ ) om het te brengen van achttien duizend zes honderd euro (18.600 ¬ ) op drie honderd achttien duizend zes honderd euro (318.600¬ ) zonder het creëren van nieuwe aandelen. Deze kapitaalverhoging dient te geschieden in geld.

3.Uitoefening van het voorkeurrecht.

4.Onderschrijving en volledige volstorting door 1)Heer Goossens Kurt, wonende te 9880 Aalter, Sterrewijk', 50 en 2) Mevrouw Withouck Kathy, wonende te 9880 Aalter, Sterrewijk 50.

5.Het bankattest werd bezorgd aan nctaris Declerck Henry en berust in zijn das-sier.

6.Vaststelling dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is

7,De tekst van artikel vijf van de statuten te wijzigen om het in overeenstem-ming te brengen met de nieuwe toestand van het kapitaal van de vennoot-schap en wel door de tekst ervan te schrappen en te vervangen door ' de vol-gende tekst:

"Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op drie honderd achttién duizend zes honderd euro (318.600,- euro), en is vertegenwoordigd door honderd zes en tachtig (186) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk éénlhorlderd zes en tachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle honderd zes en tachtig (186) aandelen zijn gelijkwaardig en geven dezelf-de rechten en voordelen." 8.Het register van aandelen onder elektrcnische vorm mag gehouden worden zodra de wet het toelaat.

9.De mogelijkheid te voorzien om bij eenparig akkoord van alle bestuurders de techniek van de tele- of

videoconferentie aan te wenden voor het houden van een vergadering van de raad van bestuur.

10,Artikel zeven aan te vullen met volgende tekst:

"Bij eenparig akkoord van alle zaakvoerders kan de techniek van de tele- of videoconferentie aangewend worden voor het houden van een vergadering van de raad van bestuur, Dit akkocrd kan blijken uit de effectieve deelname van aile zaakvoerders aan een dergelijke vergadering of kan op voorhand verleend worden per brief, fax of e-mail en dit voor één bepaalde vergadering of tot nader order voor alle op dergelijke wijze te houden vergaderingen, Dit akkoord, kan "ad nutum° ingetrokken worden op één van de voormelde wijzen, doch niet tijdens een vergadering zelf.

Dergelijke vergaderingen (per tele- of videoconferentie) kunnen enkel dienen als forum voor discussie en beraadslaging. Zelfs wanneer hierin besluiten worden genomen, worden deze pas van kracht wanneer zij een, schriftelijke vorm hebben aangenomen en dcor alle zaakvoerders zijn ondertekend, met dien verstande dat gebruik kan worden gemaakt van alle voomoemde informatiedragers."

11.De tekst van artikel negen te vervangen door nagemelde tekst:

"De beschikkingen aangaande de aandelen en hun overdracht worden ge-regeld overeenkomstig het, wetboek vennootschappen.

In afwijking van het wetboek vennootschappen mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van, nietigheid niet worden afgestaan onder levenden noch overgedragen wegens overlijden dan met unanieme' toestemming van de vennoten, De weigering van toestemming is zonder verhaal.

Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden afgestaan of overgedragen aan medevennoten of aan de echtgeno(o)t(e) van de overdragen of de overleden vennoot."

12.De tekst van artikel negen aan te vullen door nagemelde tekst:

"Behoudens minnelijke overeenkomst, wordt de prijs van de aandelen vastgesteld door een deskundige, aangeduid in onderlinge overeenstemming tus-sen partijen; bij gebrek aan akkocrd over de aanstelling van de,

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

deskundige, wordt de deskundige aangesteld door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de zetel van de vennootschap.»

13.1-let ontslag gegeven door de vroegere zaakvoerders, zoals aanvaard door de bijzondere algemene vergadering van twee januari twee duizend en zeven te aanvaarden. Deze beslissing werd bekendgemaakt zoals gemeld op twintig februari nadien onder nummer 07029157. De vergadering beslist uitdrukkelijk artikel twintig te vervangen door nagemelde tekst luidend als volgt:

"Behoudens hetgeen bepaald is in titel Iil in geval de vennootschap één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlij-ke of rechtspersonen, al dan niet vennoten,. Wanneer een rechtspersoon tot zaak-voerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, be-stuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurdedzaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te be-noemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering der vennoten bij gewone meerderheid, die hun bevoegdheid en de duur van hun mandaat zal bepalen."

14.Artikel één en twintig te vervangen door nagemelde tekst luidend als volgt:

"De zaakvoerder(s) heeft (hebben) afzonderlijk de meest uitgebreide mach-ten om namens de vennootschap in alle omstandigheden te handelen en om alle daden van beheer en beschikking, die betrekking hebben op het doel van de ven-pootschap, uit te voeren of toe te laten, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Zullen echter door twee zaakvoerders dienen ondertekend te worden, voor het geval de vennootschap verschillende zaakvoerders telt, alle akten betreffende uitleningen, ontleningen en borgstellingen, alle verrichtingen be-+treffende onroe-rende goederen en handelsfondsen en in het algemeen alle akten waarbij een mi-nisterieel ambtenaar zijn ambt verleent, tenzij er bij de benoeming anders wordt beslist.

Indien er tegenstrijdigheid van belangen ontstaat bij de uitvoering van een verrichting of een beslissing, moet men zich schikken naar de bepalingen van arti-kel 259 en volgende van het wetboek vennootschappen.

De zaakvoerder mag zich door mandatarissen naar zijn keus laten verte-genwoordigen op voorwaarde dat hiermee geen algemene volmacht wordt gege-ven.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens voor ieder geval afzonderlijk, andersluidende beslissing van de algemene vergadering genomen bij gewone meerderheid.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten haar doel val-len, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs"

15.Artikel drie en twintig te vervangen door de volgende tekst luidend als volgt:

'De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regel-matigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar, Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen,

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepa-ling voorzien bij artikel 141, 2° van het wetboek vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Niettemin heeft de al-gemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te bene-men en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant."

16.Volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst, alsook na schrapping van alle overbodig geworden bepalingen en na verwijdering van alle verwijzingen naar (de artikelen van) de Vennootschappenwet, evenals de zetel aan te passen aan deze zoals bekendgemaakt en beslist door de algemene vergadering van twee januari twee duizend en zeven te aanvaarden. Deze beslissing werd bekendgemaakt zoals gemeld op twintig februari nadien onder nummer 07029157,

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt

RECHSVORM - BENAMING: een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt; "YVES BLANCKE IMPULS SERVICE", af-gekort "Y. B. i. S",

ZETEL: 9880 Aalter, Sterrewijk 50.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buiten-land:

De groot- en kleinhandel, de import en export, zo voor eigen rekening ais voor rekening van derden, zelfs als tussenpersoon of commissionair, van:

-Alle tabakswaren en rookartikelen, niet alcoholische en alcoholische dranken chocoladeartikelen, confiserie, suikerwaren, doopsuiker, snoep, voedingswaren, wasprodukten, sportartikelen, huishoud- en tafellinnen, lingerie, batterijen en cassetten, fantasieartikelen, uurwerken, snuisterijen, kunstvoorwerpen, speelgoed, geschenkartikelen, papierwaren, gadgets, kranten en tijdschriften, en alle toebehoren en aanverwante produkten;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

-Kantoorartikelen en  machines, bureelbenodigdheden, telecommunica-tiemiddelen in de meest ruime zin, toestellen, telefoonkaarten;

-Uitbaten van automatische toestellen voor de verkoop van kruidenierswa-ren, evenals alle hierboven genoemde producten;

-Alle producten, onderhoudsproducten en apparaten voor de fabricatie, verwerking, het serveren, de verdeling, van alle voorgemelde producten;

-Alle relatiegeschenken, textiel en werkkledij, al dan niet bedrukt voor publiciteits- of andere doeleinden. Deze opsomming is aanwijzend en geenszins beperkend.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, verhuren of huren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doei, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

De vennootschap mag zich tevens borg stellen, ook onder de vorm van hy-pothecaire inschrijving op haar onroerende goederen.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uit-oefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk

welke vorm en voor gelijk welke duur, aal .

deze laatste toestaan

Zij mag bij wijze van inbreng in s eciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare.

DUUR: onbepaald.

KAPITAAL: Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op drie honderd achttien duizend zes honderd euro (318.600,- euro) en is vertegenwoordigd door honderd zes en tachtig (186) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderd zes en tachtigste (186) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle honderd zes en tachtig (186) aandelen zijn gelijkwaardig en geven de-zelfde rechten en voordelen.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoer-ders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Wanneer een rechts-persoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering der vennoten bij gewone meerderheid, die hun bevoegdheid en de duur van hun mandaat zal bepalen.

MACHTEN; De zaakvoerder(s) heeft (hebben) afzonderlijk de meest uitga-breide machten om namens de vennootschap in aile omstandigheden te handelen en om alle daden van beheer en beschikking, die betrekking hebben op het doel van de vennootschap, uit te voeren of toe te laten, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Zullen echter door twee zaakvoerders dienen ondertekend te worden, voor het geval de vennootschap verschillende zaakvoerders telt, alle akten betreffende uitleningen, ontleningen en borgstellingen, alle verrichtingen betreffende onroe-rende goederen en handelsfondsen en in het algemeen alle akten waarbij een ministerieel ambtenaar zijn ambt verleent, tenzij er bij de benoeming anders wordt beslist.

Indien er tegenstrijdigheid van belangen ontstaat bij de uitvoering van een verrichting of een beslissing, moet men zich schikken naar de bepalingen van het wetboek vennootschappen.

De zaakvoerder mag zich door mandatarissen naar zijn keus laten verte-genwoordigen op voorwaarde dat hiermee geen algemene volmacht wordt gege-ven.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens voor ieder geval afzonderlijk, andersluidende beslissing van de algemene vergadering genomen bij gewone meerderheid.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

CONTROLE: De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien in het wetboek vennootschappen, heeft iedere vennoot conform het wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks-en controlebevoegdheid van een commissaris. Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

ALGEMENE VERGADERING: op eerste maandag van de maand decem-ber om negentien uur, in de zetel van de vennootschap of elke andere overeen te komen plaats.

indien die dag een weitefijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvol-gende werkdag op hetzelfde uur gehouden worden.

De algemene vergadering zal beraadslagen en besluiten volgens de rege-len voorzien bij het wetboek vennootschappen. Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR: één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar.

WINSTVERDELING: Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten en ° de noodzakelijke afschrijvingen, is de nettowinst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks ten minste één/twintigste voorafgenomen voor het aanleggen van een , wettelijk reservefonds. Die voorafneming is niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve het tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt.

Het overschot van de winst zal tussen de vennoten verdeeld worden vol-gens het aantal van hun aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijkwaardig recht. Evenwel, mogen de vennoten in algemene vergadering be-slissen dat geheel of een deel van het overschot van de winst op het volgend boekjaar zal worden overgedragen of dienen zal voor het aanleggen van een bui-tengewoon reservefonds of bij wijze van extra bezoldiging aan de zaakvoerders zal worden uitbetaald.

97,De nodige machten te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de genomen besluiten, tot i coordinatie van de statuten en neerlegging van de ge-coördineerde tekst van de statuten cvereenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-Afschrift van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voc

I ehau.

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 05.12.2011, NGL 22.12.2011 11649-0356-010
29/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 06.12.2010, NGL 23.12.2010 10643-0213-010
29/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 07.12.2009, NGL 04.01.2010 10001-0264-011
05/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 01.12.2008, NGL 30.12.2008 08879-0067-009
12/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 03.12.2007, NGL 10.12.2007 07825-0003-009
19/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 04.12.2006, NGL 13.12.2006 06907-1955-011
30/12/2005 : GE204464
03/01/2005 : GE204464
05/01/2004 : GE204464

Coordonnées
YVES BLANCKE IMPULS SERVICE

Adresse
STERREWIJK 50 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande