ADVOCAAT MARC SCHILDERMANS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCAAT MARC SCHILDERMANS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 466.229.807

Publication

27/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.12.2013, NGL 21.08.2014 14453-0379-012
29/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

ELGE

011t

ATSl3LAD

Neergelegd ter griffie der rechtbank v, koophandel te TONGEREN

f3 -01- 2011t

De Hoofdgeene

Voorbehouden MONITEUR

aan het

Belgisch Staatsblad



1111111

*14028817*







Ondernemingsnr : 0466.229.807

Benaming

(voluit) : Advocaat Marc Schildermans

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3670 Meeuwen-Gruitrode, Gruitroderbaan 39 bus 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding - benoeming vereffenaar

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Advocaat Marc. Schildermans", met maatschappelijke zetel te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Gruitroderbaan 39 bus 1, verleden. voor notaris Bart VAN DER MEERSCH te Bree op 23 december 2013, blijkt:

1. Kennisname en bespreking van de stukken

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de aandeelhouder hier aanwezig; verklaart kennis te hebben van deze verslagen door het ontvangen van een exemplaar ervan voorafgaandelijk aan deze, met name:

- het voorstel tot ontbinding zoals toegelicht in het verslag opgemaakt door de zaakvoerder op 04 december 2013, waarbij een staat van activa en passiva is gevoegd die niet meer dan drie maanden voordien werd vastgesteld;

- de staat van activa en passiva afgesloten op 28 november 2013 en van het daarbij horend verslag van een bedrijfsrevisor, de heer Hubert VENCKEN namens de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Hubert Vencken", met zetel te 3960 Bree, Millenstraat 34, opgesteld op 18 december 2013, die daartoe door de zaakvoerder is aangewezen.

De conclusies van voormeld revisoraal verslag, opgemaakt overeenkomstig artikel 181, § 1 van het: Wetboek van Vennootschappen, luiden letterlijk als volgt:

"BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft het bestuursorgaan van de vennootschap ADVOCAAT MARC SCHILDERMANS BVBA een tussentijdse boekhoudkundige staat afgesloten op 28.11.2013 opgesteld, die een balanstotaal opgeeft van ¬ 188.070,72 en een netto actief van ¬ 153.290,56.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft met voorbehoud van de volledigheid van de schulden ten opzichte van de schuldeisers en de inbaarheid van de rekening courant op naam van de zaakvoerder.

Er werden geen provisies aangelegd voor de kosten van deze vereffening.

De tussentijdse boekhoudkundige staat op datum van 28.11.2013 werd evenwel opgesteld in continuiteitswaarden.

Opgemaakt te Bree, 18 december 2013,

Voor BVBA HUBERT VENCKEN

Hubert VENCKEN

Bedrijfsrevisor"

Om te voldoen aan artikel 181, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt notaris Bart Van Der Meersch voorafgaandelijk aan het besluit tot ontbinding, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid ván de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181, § 1 van het Wetboek: van Vennootschappen gehouden is.

2. Ontbinding van de vennootschap

De vergadering besluit dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Advocaat Marc Schildermans" gevestigd te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Gruitroderbaan 39 bus 1, voortijdig ontbonden wordt, en; in vereffening treedt vanaf 23 december 2013.

3. Benoeming van de vereffenaar en bepaling van zijn machten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

* Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vergadering besluit tot onbezoldigde vereffenaar te benoemen onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging van de benoeming daartoe door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel te Tongeren: de voomoernde heer SCHILDERMANS Marc Robert, geboren te Bree op 26 februari 1959, wonende te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Gruitroderbaan 39 bus 0001, die verklaart zijn benoeming te aanvaarden en die tevens verklaart te voldoen aan de voorwaarden gesteld door artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen en tevens dat er geen tegenstrijdigheid van belangen bestaat tussen zichzelf ais vereffenaar en de te vereffenen vennootschap, zoals gesteld door de artikelen 191 juncto 261 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaar is bevoegd om zelfstandig en zonder machtiging van de algemene vergadering aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de vereffening van de vennootschap, met inbegrip van, maar niet beperkt tot de handelingen bedoeld in de artikelen 186, 187, 188 en 190 van het Wetboek van vennootschappen.

Meer bepaald kan de vereffenaar de rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door artikelen 187 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen voorzien worden,

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189 bis Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg in de zevende en dertiende maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde respectievelijk twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van Koophanden Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie te worden overgezonden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar artikel 190 Wetboek van Vennootschappen en dient bijgevolg aan de bevoegde griffie van de rechtbank van Koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor te leggen en dit alvorens de vereffening af te sluiten.

4. Machtiging bevestiging benoeming

De vergadering verleent alle machten aan de benoemde vereffenaar om het verzoekschrift met het oog op de vérkrijging van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de bevoegde rechtbank van Koophandel in overeenstemming met artikel 184 Wetboek van Vennootschappen tezamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva.

De vereffenaar mag geen handelingen stellen, behalve het indienen van het verzoekschrift ais voormeld, zolang zijn benoeming niet is bevestigd door de bevoegde voorzitter van de Rechtbank van Koophandel,

5. Beëindiging mandaat- kwijting zaakvoerder

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige zaakvoerder, de heer Marc Schildermans, wonende te 3680 Meeuwen-Gruitrode, Gruitroderbaan 39 bus 0001.

De enige vennoot besluit om over de kwijting van de zaakvoerder te besluiten ter gelegenheid van de eerst volgende jaarvergadering die zal samengeroepen worden door de vereffenaar of bij de sluiting van de vereffening,

Alle besluiten werden met éénparigheid van stemmen goedgekeurd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Bart Van Der Meersch te Bree

neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Tongeren

tegelijk hiermee neergelegd;

- uitgifte van het proces-verbaal van statutenwijziging

- verslag van de zaakvoerder de dato 04 december 2013

- staat van activa en passiva afgesloten per 28 november 2013

- verslag van de bedrijfsrevisor de dato 18 december 2013

vonnis aanstelling vereffenaar

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/11/2014
ÿþ üod9dhN 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : BVBA

Zetel : GRUITRODERBAAN 39/1, 3670 MEEUWEN-GRUITRODE (volledig adres)

Onderwerp akte : AFSLUITING VEREFFENING -BEWARING BOEKEN

Op 30,09.2014 heeft de Algemene Vergadering van de in vereffening zijnde vennootschap, waarop

alle aandeelhouders aanwezig waren, unaniem beslist na kennisname van de rekeningen en de

stukken tot staving en na uitoefening van hun onderzoeksrecht décharge te verlenen aan

vereffenaar Marc Schildermans, Gruitroderbaan 39/1, 3670 Meeuwen-Gruitrode, en de vereffening

af te sluiten. Aan voormelde vereffenaar werd vomacht gegeven om tot bekendmaking van de sluiting van

de vereffening over te gaan.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende minstens 5 jaar bewaard worden

op het adres van de vereffenaar, Marc Schildermans, Gruitroderbaan 39/1, 3670 Meeuwen-

Gruitrode.

Er dienen geen maatregelen genomen voor consignatie van gelden en waarden die aan

schuldeisers en/of vennoten toekomen, vermits er geen schuldeisers en/of vennoten meer zijn die hierop

gerechtigd zijn.

Meeuwen-Gruitrode, 30 september 2014.

Marc Schildermans,

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd ter griffie der reetbánk~ v. koophandel Aniwerpen, afd. Tongeren

0 4 -11- 2014

De griffie~riffie

" " " »" " " Mailly.e...».0.1" 110.

Ondernemingsnr : 0466.229.807

Benaming

(voluit) : ADVOCAAT MARC SCHILDERMANS

(verkort) :

20/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 13.08.2012 12409-0068-013
23/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 18.08.2011 11411-0467-013
06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 30.08.2010 10487-0112-013
30/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.06.2009, NGL 23.07.2009 09469-0148-012
25/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 17.07.2008 08433-0089-012
01/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 05.06.2007, NGL 26.07.2007 07482-0378-013
20/11/2006 : TG087355
03/08/2006 : TG087355
26/09/2005 : TG087355
15/03/2005 : TG087355
22/11/2002 : TG087355
06/11/2002 : TG087355
28/10/2002 : TG087355
25/10/2002 : TG087355
09/02/2002 : TG087355
24/10/2001 : TG087355
18/08/1999 : TGA010056

Coordonnées
ADVOCAAT MARC SCHILDERMANS

Adresse
GRUITRODERBAAN 39, BTE 1 3670 MEEUWEN-GRUITRODE

Code postal : 3670
Localité : Gruitrode
Commune : MEEUWEN-GRUITRODE
Province : Limbourg
Région : Région flamande