ALBERT INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ALBERT INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 865.769.243

Publication

25/03/2014
ÿþ Mo 1 Warcc 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



mi

<14066903*

1 beY aa Be Sta.

RECHMeMK VAN KOOPHANDEL

12 -03- 2014

Griffie

HASSELT



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge Ondernerningsnr : 0865.769.243

Benaming (voluit) : Albert Invest

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Centrum Zuid 3053 - 3530 Houthalen-Helchteren

Onderwerp(en) akte : Kapitaalsverhoging

Uit een akte verleden voor Meester Frank Goddeeris, geassocieerd notaris te Houthalen-Helchteren op 23 december 2013, geregistreerd drie bladen, geen verzendingen te Houthalen-Helchteren op 03 JAN 2014 boek 5/127, blad 95, vak 10. Ontvangen: Vijftig euro (50 EUR) De ea inspecteur (get.) L. Vanderhoeydong, blijkt dai; de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "ALBERT INVEST", waarvan de zetel gevestigd is te 3530 Houthalen-Helchteren, Centrum Zuid 3053, ingeschreven in het rechtspersonenregister Hasselt onder nummer 0865.769.243, volgende besluiten met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

Eerste beslissing  kapitaaiverhoging door inbreng in natura.

Verslaggeving

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 5 december 2013 opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LUK OSTYN, met zetel te 3000 Leuven, Karel Van Lotharingenstraat 23, vertegenwoordigd door de heer Luk OSTYN, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt

"6.BESLUIT

ln het kader van de kapitaalverhoging door inbreng in natura van een bedrag van ¬ 468.000 ingeschreven per 31 oktober 2013 op de grootboekrekening 483050 `Rekening-courant Group GL' in het voordeel van de NV GROUP GL in de boeken van de NV ALBERT INVEST, werd ik door het bestuursorgaan van de NV ALBERT INVEST gecontacteerd voor de opstelling van de nodige revisorale verslaggeving.

Bij de kapitaalverhoging met inbreng in nature is het bestuursorgaan verantwoordelijk voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van door de vennootschap als tegenprestatie te verstrekken vergoeding voor de inbreng in natura.

Tot besluit van mijn werkzaamheden verklaar ik dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de Normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake controle van inbreng en quasi-inbreng.

2. De beschrijving van deze inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid,

3. De door partijen gekozen methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waarde waartoe deze methode leidt (hetzij ¬ 468.000) ten minste overeenkomt met de als tegenprestatie voor de inbreng te verstrekken vergoeding (hetzij ¬ 100 x 4.680 ¬ 468.000), zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

4. De als tegenprestatie te verstrekken vergoeding bestaat uitsluitend uit de uitgifte van 4.680 volledig

volgestorte nieuwe aandelen zonder nominale waarde met een fractiewaarde van

¬ 100. De aandelen zullen over dezelfde rechten en voordelen beschikken als de bestaande aandelen

en zullen delen in het resultaat met ingang van het begin van het lopend boekjaar. Na de

kapitaalverhoging zal het kapitaal van de vennootschap ¬ 530.000 bedragen en vertegenwoordigd

worden door 5,300 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Ik wens er tenslotte aan te herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen over de

rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Leuven, 5 december 2013

Burgerlijke BVBA LUK OSTYN,

Vertegenwoordigd door Luk OSTYN,

Bedrijfsrevisor,

Zaakvoerder"





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Beslissing

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van vierhonderd achtenzestig duizend euro (468.000,00 EUR) om het van tweeënzestig duizend euro (62.000,00 EUR) te brengen op vijfhonderd dertig duizend euro (530.000,00 EUR), door uitgifte van vier duizend zeshonderd tachtig (4.680) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de naamloze vennootschap "GROUP GL", met maatschappelijke zetel te 3530 Houthalen-Helchteren, Centrum-Zuid 3053 van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering die deze vennootschap heeft lastens de

vennootschap Albert Invest en welke beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de nieuwe aandelen zal gestort worden ten belope van honderd procent (100%).

Tweede beslissing: verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

Tussenkomst inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

De naamloze vennootschap "GROUP GL" zet uiteen dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering van vierhonderd achtenzestig duizend euro (468.000,00 EUR) heeft ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor,

Na deze uiteenzetting verklaart de naamloze vennootschap "GROUP GL" deze schuldvordering ten belope van vierhonderd achtenzestig duizend euro (468.000,00 EUR) in de vennootschap in te brengen.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, wordt aan de naamloze vennootschap "GROUP GL", met maatschappelijke zetel te 3530 Houthalen-Helchteren, Centrum-Zuid 3053, de vier duizend zeshonderd tachtig (4.680) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend. Derde beslissing: vaststelling van de kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging van vierhonderd achtenzestig duizend euro (468.000,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vijfhonderd dertig duizend euro (530.000,00 EUR), vertegenwoordigd door vijf duizend driehonderd (5.300) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

Vierde beslissing  wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst

"Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderd dertig duizend euro (530.000,00 EUR). Het is verdeeld in vijf duizend driehonderd (5.300) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van honderd euro (100,00 EUR) elk".

Vijfde beslissing  ontslag en benoeming bestuurders

De vergadering beslist met ingang van 1 januari 2014 het ontslag te aanvaarden van de voltallige raad van bestuur, bestaande uit:

- De naamloze vennootschap GROUP GL, met maatschappelijke zetel te 3530 Houthalen-Helchteren, Centrum-Zuid 3053, ingeschreven in het rechtspersonenregister Hasselt onder nummer 0808.091.657, met als vaste vertegenwoordiger, de heer LENAERS Ghislain Frederic Maria, hierna genoemd,

De heer LENAERS Ghislain Frederic Maria, geboren te Hasselt op 14 januari 1956, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Ringlaan 36;

De vergadering beslist hen kwijting te geven voor de handelingen door hen gesteld in hun hoedanigheid van bestuurder.

De vergadering beslist te benoemen tot bestuurders van de vennootschap, en dit aanvang nemend op 1 januari 2014

- De naamloze vennootschap GROUP GL, met maatschappelijke zetel te 3530 Houthalen-Helchteren, Centrum-Zuid 3053, ingeschreven in het rechtspersonenregister Hasselt onder nummer 0808.091.657, met als vaste vertegenwoordiger, de heer LENAERS Ghislain Frederic Maria, voorgenoemd,

- mevrouw MOESA Corina, geboren te Tiraspol (Moldavië), op 24 mei 1980, wonende te 3630 Maasmechelen, Koning Albertlaan 226 bus 2,

De bestuurders worden benoemd voor een periode van zes jaar.

Zesde beslissing - machtigingen.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent eveneens een bijzondere machtiging aan de instrumenterende notaris te machtigen om de statuten te coördineren.

Zevende beslissing - volmacht voor de formaliteiten.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer NOTREDAME Robert, wonende te Herk-de-Stad, Reyerstraat 1, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijvinglaanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Voor, Luik ó - Vert/clin

behquden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Frank Goddeeris

Geassocieerd notaris



Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering

verslag van de raad van bestuur.

Revisoraal verslag.

Gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/08/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

h ef iTBANA VAN i<00rhANULL

Voor behoui aan h Bolgis Staats)

2 Li -07- 2013

HASSELT

Griffie

13 1505*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0865769243

Benaming

(voluit) : Albert Invest

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Centrum Zuid 3053, 3530 Houthalen-Helchteren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag lid van het Directiecomité

De Raad van Bestuur neemt kennis van het ontslag van BVBA Gert Cowé, met maatschappelijke zetel te 2980 Zoersel, Antwerpsedreef 177, ingeschreven in het RPR Te Antwerpen onder het nummer 0441.660.497, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de Heer Gert Cowé, als lid van het directiecomité en dit met ingang van 12/10/2012

Group GL NV

Gedelegeerd bestuurder

Vertegenwoordigd door

Ghislain Lenaers

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.05.2013, NGL 25.06.2013 13216-0108-010
14/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 10.05.2012, NGL 06.08.2012 12393-0581-011
18/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.05.2011, NGL 09.08.2011 11396-0512-017
06/03/2015
ÿþ " Mod werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

111111111111110111111

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

2 4 FEB. 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0865769243

Benaming

(voluit) : Albert Invest

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Centrum Zuid 3053, 3530 Houthalen-Helchteren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming Bestuurders

Op de Buitengewone Algemene Vergadering van aandeelhouders van 26/12/2014 werd met eenparigheid van stemmen beslist te herbenoemen als bestuurder voor een periode van zes jaar en dit met ingang vanaf heden;

- de naamloze vennootschap Group GL, met maatschappelijke zetel te 3530 Houthalen-Helchteren, Centrum Zuid 3053 met als vaste vertegenwoordiger de Heer Lenaers Ghislain, wonende te 3530 Houthalen-, Helchteren, Ringlaan 36.

- de Heer Lenaers Ghislain, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Ringlaan 36.

Tevens werd door de Raad van Bestuur beslist te herbenoemen ais gedelegeerd bestuurder de heer Ghislain Lenaers en de naamloze vennootschap Group GL, met maatschappelijke zetel te 3530 Houthalen-Helchteren, Centrum Zuid 3053 met als vaste vertegenwoordiger de Heer Lenaers Ghislain, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Ringlaan 36 en dit met ingang vanaf heden.

Group GL NV

vaste vertegenwoordiger Ghislain Lenaers

Gedelegeerd-Bestuurder

Ghislain Lenaers

Gedelegeerd-Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.05.2010, NGL 05.07.2010 10273-0266-017
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 11.05.2009, NGL 30.06.2009 09333-0245-016
09/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 10.05.2008, NGL 02.07.2008 08352-0179-016
01/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 10.05.2007, NGL 25.07.2007 07478-0307-013
22/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 10.05.2006, NGL 21.08.2006 06648-2253-014

Coordonnées
ALBERT INVEST

Adresse
CENTRUM ZUID 3053 3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN

Code postal : 3530
Localité : Helchteren
Commune : HOUTHALEN-HELCHTEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande