BP & MC - BEDRIJFSCOMMUNICATIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BP & MC - BEDRIJFSCOMMUNICATIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 449.235.209

Publication

21/08/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHAND::(

te ANTWERPEN

1 1 AU&, 23111

GriYié gHAS'E1.T

111

1915 168

Ondernemingsnr : 0449.235.209

Benaming

(voluit) : BP & MC - BEDRIJFSCOMMUNICATIE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3540 Herk-de-Stad  Steenweg 71

(volledig adres)

Onderwerp akte : Regime artikel 537 WIB - Kapitaalverhoging door inbreng in natura  Wijziging statuten

Uit de notulen verleden voor notaris Benoit Levecq te Herk-de-Stad op 30 juni 2014, "Geregistreerd: 3 blad(en) geen verzending te Hasselt, op 11/07/2014 boek 5/442, blad 57, vak 3 Ontvangen: vijftig euro (£ 50,00) getekend: ea. Inspecteur Els Theunissen", blijkt dat de buitengewone algemene, vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BP & MC -' BEDRIJFSCOMMUNICATIE", waarvan de zetel gevestigd is te 3540 Herk de-Stad, Steenweg 71, met ondernemingsnummer 0449.235,209  RPR Hasselt, met eenparigheid de volgende beslissingen. heeft getroffen:

EERSTE AGENDAPUNT: KAPITAALVERHOGING BIJ WIJZE VAN INBRENG IN NATURA

a) Verslagen

- Overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, heeft de door de zaakvoerders aangewezen bedrijfsrevisor, de heer Jo FRANÇOIS, bedrijfsrevisor  kantoorhoudende te 3800 Sint-Truiden, Hasselsesteenweg 331, is bij het beëindigen van de controlewerkzaamheden, op 13 juni 2014, het verslag opgemaakt met betrekking tot de beschrijving van de inbreng in natura, over de toegepaste methoden van waardering, de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden en de als tegenprestatie van de inbreng verstrekte werkelijke vergoeding.

Het besluit van dit verslag luidt letterlijk als volgt:

" VIL BESLUITEN

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel, onder voorbehoud van het, betaalbaar stellen van het dividend, zoals hiervoor omschreven, dat:

Lde verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrierevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3.de voor de inbreng in natura door partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 422 aandelen aan een fractiewaarde van ongeveer e 256,00 van de vennootschap BVBA BP & MC BEDRIJFSCOMMUNICATIE aan de' huwgemeenschap BOELEN-CLAESEN, voornoemd

Ik wil er ten slotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen: betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Sint-Truiden, 13 juni 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Jo François

Bedri fsrevisor"

- Overeenkomstig hetzelfde artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, heeft de zaakvoerder op 3 juni 2014 een bijzonder verslag uitgebracht waarom zowel de inbreng in natura als de kapitaalsverhoging van belang zijn voor de vennootschap.

Een origineel van deze verslagen zal hieraan gehecht blijven om geregistreerd te worden samen met deze notulen. Een origineel van deze verslagen zal samen met een uitgifte van deze akte worden neergelegd bij de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

b) Beslissing tot kapitaalverhoging

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van honderd en achtduizend euro (108.000,00 EUR) om het te brengen van tweeëndertigduizend euro (32.000,00 EUR) op honderd veertigduizend (140.000,00 EUR) door een inbreng door de huwgemeenschap die bestaat tussen de heer Boelen Paul en zijn echtgenote mevrouw Claesen Mariette, die verklaren inbreng te doen door opname als kapitaal van hun schuldvordering, die zeker, vaststaand en opeisbaar is, tot beloop van honderd en achtduizend euro (108.000,00 EUR), ten laste van de vennootschap.

Deze schuldvorderingen blijken uit de respectievelijke rekening-courant die voldoende gekend zijn door de vennoten.

Deze inbreng wordt vergoed door creatie van vierhonderd tweeëntwintig (422) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, dewelke worden uitgegeven zonder uitgifteprijs, doch aan een onderschrijvingswaarde van tweehonderd zesenvijftig euro (256,00 EUR) per aandeel, zijnde de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

De vergadering verklaart dat deze kapitaalverhoging gebeurt naar aanleiding van de beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 11 juni 2014 tot uitkering van een bruto-dividend ten belope van honderd twintigduizend euro (120.000,00 EUR), om vervolgens integraal het netto dividend, te weten honderd en acht duizend euro (108.000,00 EUR), terug in te brengen in de vennootschap bij wijze van kapitaalverhoging in toepassing van artikel 537 WIB92.

c) Tussenkomst - voorwaarden van de inbreng in natura - vergoeding

Vervolgens komen hier tussen: de heer BOELEN Paul en mevrouw CLAESEN Mariette, die aanwezig als gezegd, na voorlezing van het voorafgaande, verklaren:

volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven. - dat zij een zekere, opeisbare vordering bezitten op de vennootschap onder de vorm van een rekening-courant op hun naam;

dat zij hun schuldvordering lastens de vennootschap in deze vennootschap wensen in te brengen. Deze inbreng wordt vergoed door creatie van vierhonderd tweeëntwintig (422) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, dewelke worden uitgegeven zonder uitgifteprijs, doch aan een onderschrijvingswaarde van tweehonderd zesenvijftig euro (256,00 EUR) per aandeel, zijnde de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

De nieuwe aandelen die aan de inbrengers worden toegekend zijn van dezelfde aard als de bestaande aandelen en genieten van dezelfde rechten en voordelen.

De nieuwe aandelen komen bijgevolg toe aan de inbrengende partijen in verhouding tot hun inbreng, met name vierhonderd tweeëntwintig (422) aandelen aan de huwgemeenschap die bestaat tussen de heer Boelen Paul en zijn echtgenote mevrouw Claesen Mariette.

d) Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt de notaris bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt en volledig volgestort is, en dat het kapitaal aldus op honderd veertigduizend euro (140.000,00 EUR) is gebracht, verdeeld over vijfhonderd zevenenveertig (547) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, toebehorende aan de huwgemeenschap die bestaat tussen de heer Boelen Paul en zijn echtgenote mevrouw Claesen Mariette.

e) Wijziging van artikel 5 van de statuten

Ingevolge het voorgaande, beslist de vergadering om artikel 5 van de statuten te vervangen door de

volgende tekst:

"Artikel 5. : Kapitaal

;Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd veertigduizend euro (140.000,00 EUR) en is verdeeld in vijfhonderd zevenenveertig (547) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. "

TWEEDE AGENDAPUNT: MACHTIGING

De vergadering besluit alle machten te verlenen aan de zaakvoerders voor de uitvoering van de , genomen besluiten, en aan ondergetekende notaris om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN - VOLMACHT

Bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, wordt verleend aan de heer De Blauwe Charles, wonende te 3510 Spalbeek, Keizerlindestraat 60, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van en enkel met betrekking tot de bij deze vergadering genomen , besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de 'Kruispuntbank van Ondernemingen' geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Benoit LEVECQ, notaris,

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte met het verslag van de bedrijfsrevisor en het verslag van de zaakvoerder,

beiden in origineel;

- coördinatie van de statuten met lijst;

behoud-

en

Vaan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 26.11.2013, NGL 11.01.2014 14008-0245-014
29/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 25.11.2014, NGL 22.12.2014 14702-0218-014
16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 27.11.2012, NGL 02.01.2013 13001-0073-015
21/02/2012 : HA082831
30/12/2011 : HA082831
03/01/2011 : HA082831
06/12/2010 : HA082831
30/12/2009 : HA082831
16/01/2009 : HA082831
24/12/2007 : HA082831
27/12/2006 : HA082831
01/12/2005 : HA082831
22/02/2005 : HA082831
23/12/2004 : HA082831
10/12/2004 : HA082831
02/01/2004 : HA082831
19/12/2002 : HA082831
10/07/2001 : HA082831
29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 24.11.2015, NGL 18.12.2015 15698-0076-010
01/01/1997 : HA82831

Coordonnées
BP & MC - BEDRIJFSCOMMUNICATIE

Adresse
STEENWEG 71 3540 HERK-DE-STAD

Code postal : 3540
Localité : HERK-DE-STAD
Commune : HERK-DE-STAD
Province : Limbourg
Région : Région flamande