DE BINNENAKKERS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DE BINNENAKKERS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 837.237.286

Publication

07/04/2014
ÿþ IodV4cti 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Noergelogd tor gTliIIQ uer rechtbank y. koophandol to TONGEREN

26 -03- 2014

De Hootdgritiler, Griffie

Voorbehouden 111111i11,1111114111111111111111111

aan het

Belgisch Staatsbla(

Ondernemingsnr : 0837237286

Benaming

(voluit) : DE BINNENAKKERS

(verkort):

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: Industrieterrein Kanaal-Noord 2002 3960 Bree

(volledig adres)

Onderwerp akte: BENOEMING EN ONTSLAG DAGELIJKS BESTUURDER

Bij notulen van de Raad van Bestuur van 21 februari 2014 heeft de Raad van Bestuur van de NV De Binnenakkers volgende besluiten genomen:

- de Raad van Bestuur beslist met eenparigheid om MAVAC bvba, vast vertegenwoordigd door mevrouw Marleen Vaesen, het dagelijks bestuur van de vennootschap te ontnemen vanaf 21 februari 2014 en de NV NOLIKO, met maatschappelijke zetel te 3960 Bree, Industrieterrein Kanaal-Noord 2002, met verwijzing naar de bijzondere vertegenwoordigingsbevoegdheid van de heer Dominiek Stinckens, te benoemen als algemeen directeur (niet bestuurder) belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap vanaf 21 februari 2014. MAVAC bvba, vast vertegenwoordigd door mevrouw Marieen Vaesen, blijft bestuurder van de vennootschap«

- de Raad van Bestuur geeft volmacht aan elke bestuurder afzonderlijk en aan mevrouw Valerie Vanhoutte, wonende te 8500 Kortrijk, Deken Camerlynckaan 81, elk individueel en met mogelijkheid van indeplaatsstelling om voor de Vennootschap alle zaken te verrichten die nuttig zijn in het kader van de uitvoering van de in de Notulen opgenomen agendapunten.

Valerie Vanhoutte,

gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

02/10/2014
ÿþMod wad 1I.i

tàfkl~`9 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~

19- :»i:" ;'; UR Fe

.;1 A! 1 ilivl 5" ~l" ~~ Li.i aíi7T7`? ga--.+sS1aiT1T

15o0pitandel Antwerpen, afd. Tongeren

15 -09- 2014

liter` gritfierGriffie

i~um~um~~MW~u~~w MONIr~

417979 25-

3ELGISCFI

Ondernemingsnr : 0837.237.286

Benaming

(voluit): DE BINNENAKKERS

(verkort) :

Rechtsvorm ; Naamloze vennootschap

Zetel : 3960 Bree, Industrieterrein Kanaal-Noord 2002

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

UITTREKSEL UIT HET FUSIEVOORSTEL DD. 12/09/2014 OPGEMAAKT DOOR DE BESTUURSORGANEN VAN DE NV NOLIKO REAL ESTATE EN DE NV DE B1NNENAKKERS

Op 12 september 2014 hebben de bestuursorganen van de naamloze vennootschap NOLIKO REAL ESTATE en de naamloze vennootschap DE BINNENAKKERS, hierna genoemd, overeenkomstig artikel 693 Wetboek van vennootschappen , besloten om in gemeen overleg over te gaan tot het opmaken van het voorstel van de fusie door ovememeing, zoals bedoeld in artikel 671 van het Wetboek van vennootschappen, waarbij de naamloze vennootschap NOLIKO REAL ESTATE de naamloze vennootschap DE BINNENAKKERS zal overnemen.

Met het oog op de geplande fusie worden hierna de gegevens in het fusievoorstel opgenoemen zoals voorgeschreven in artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen.

A. IDENTIFICATIE VAN DE AAN DE FUSIE DEELNEMENDE VENNOOTSCHAPPEN

1. De overnemende vennootschap:

NV NOLIKO REAL ESTATE (= overnemende vennootschap)

Deze vennootschap werd opgericht onder de benaming SCANA NOLIKO REAL ESTATE bi] akte verleden voor notaris Bart VAN DER MEERSCH te Bree op 22 april 2010, waarvan een ulttreksel werd gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 10 mei daarna, onder nummer 10068157.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd Ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders waarvan het proces-verbaal werd verleden voor notaris Bart VAN DER MEERSCH te Bree op 26 november 2013, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 december daaropvolgend onder nummer 13187285.

De vennootschap heeft tot doel:

-Het beheer, de Instandhouding en valorisatie van onroerend patrimonium en daartoe: het kopen en verkopen, huren en verhuren, onderhouden, ruilen, verkavelen, bouwen, verbouwen en afbreken van. onroerende goederen, met inbegrip van het aangaan in gelijk welke hoedanigheid van onroerende leasing,; zowel in leasing geven als in leasing nemen, opstal en erfpachtcontracten; het In vruchtgebruik geven en: nemen van onroerende goederen, het ontwikkelen van of deelnemen aan projecten betreffende het! patrimoniumbeheer van onroerende goederen in het algemeen;

-het beheer, de instandhouding en valorisatie van roerend patrimonium met inbegrip van onderhoud en verhuring ervan;

-het beheren van vennootschappen of ondernemingen, ongeacht het doel dat deze mochten hebben en dit zelfs In hoedanigheid van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen;

-Alle mogelijke advies en/of dienstenfuncties op het vlak van algemeen bedrijfsbeheer, organisatie en planning, budgettaire en financiële aangelegenheden, commerciële en promotionele activiteiten, en marketing;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ti

ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Het verlenen van bijstand en het leveren van diensten op het vlak van administratie en algemeen bestuur van zelfstandige beroepen, ondernemingen en vennootschappen; Consultancy, opleiding en bijstand geven op voornoemde gebieden.

-het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

Zij mag zich voor vennootschappen met een gelijkaardig doel en/of vennootschappen binnen dezelfde groep borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken tot zekerheid van hun verbintenissen.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard Is dat van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks In verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van alle intellectuele rechten en commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag aile roerende en onroerende goederen ais investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap. Dit alles in de ruimste zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, In commissie, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke en commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt thans 2.223.000,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 139.058 aandelen zonder vermelding van een nominale waarde.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 396 Bree, Industrieterrein Kanaal-Noord 2002. Het boekjaar gaat in op 1 april en eindigt op 31 maart van het daaropvolgende jaar.

De vennootschap is ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Tongeren onder het nummer 0825.485.638 en is Belasting over de Toegevoegde Waarde-plichtige onder het nummer BE.0825.485.638.

2. De over te nemen vennootschap:

NV DE BINNENAKKERS (= over te nemen vennootschap)

Deze vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Philip COPPENS, destijds te Boechout op 20 juni 2011, waanvan een uittreksel werd gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 6 Juli daarna, onder nummer 11101960.

De, statuten werden gewijzigd bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders, waarvan het proces-verbaal werd verleden voor notaris Ellen VANSLAMBROUCK te ILangemark-Poolkapelle op 19 december 2013, waarvan een uittreksel werd gepubliceerd in de bljiagen tot het Belgisch Staatsbiad van 17 januari daarna, onder nummer 14018354.

De vennootschap heeft tot doel:

1. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals

N het aankopen, beheren, verhuren en verkopen van onroerende goederen;

BI alle activiteiten van bemiddeling met het oog op de verkoop, aankoop, ruil, verhuring of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen;

Cl in erfpacht geven of nemen, opstalrecht verlenen of krijgen, verhuren of in huur nemen van onroerende en roerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld;

DI het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie van de ontwikkeling en Investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

EI het toestaan van leningen en kredietopeningen aan verbonden rechtspersonen en ondernemingen onder om het even welke Vorm; in dit kader ken zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

Fl het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

II. Voor eigen rekening:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

lil. Bijzondere bepalingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de wetten en de Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies,

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Het geplaatste kaptaal van de vennootschap bedraagt 100.000,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 1.000 aandelen zonder vermelding van een nominale waarde.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3960 Bree, Industrieterrein Kanaal-Noord 2002. Het boekjaar gaat in op 1 april en eindigt op 31 maart van het daaropvolgende jaar.

De vennootschap is ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Tongeren onder het nummer 0837.237.286 en is Belasting over de Toegevoegde Waarde-plichtige onder het nummer BE, 0837.237.286.

B. RUILVERHOUDING

1.Huidige situatie

De naamloze vennootschap "DE BINNENAKKERS" heeft een kapitaal van honderd duizend euro (100.000,00 ¬ ), vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen op naam zonder aanduiding' van nominale waarde, die leder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Voor de verrichtingen van onderhavige fusie wordt het netto-vermogen gewaardeerd op de boekhoudkundige waarde zoals blijkt uit de staat van actief en passief per 31 maart 2014, welke werd voorgelegd aan de commissaris ter nazicht, en waaruit een eigen vermogen blijkt van honderd tweeëntwintigduizend vierhonderd zesenveertig euro vijfenzestig cent (122.446,65 ¬ ).

De naamloze vennootschap "NOLIKO REAL ESTATE", heeft een kapitaal van twee miljoen tweehonderd drieëntwintigduizend euro (2.223.000,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd negenendertigduizend achtenvijftig (139.058) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die Ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Voor de verrichtingen van onderhavige fusie wordt het netto-vermogen gewaardeerd op de boekhoudkundige waarde zoals blijkt uit de staat van actief en passief per 31 maart 2014, welke werd voorgelegd aan de commissaris ter nazicht, en waaruit een algen vermogen blijkt van drie miljoen achthonderd negenenzestigduizend zestig euro achttien cent (3.869.060,18 £).

2.Ruilverhouding

Aangezien de overnemende vennootschap "NOLIKO REAL ESTATE" NV eigenares is van 990 aandelen van de over te nemen vennootschap "DE BINNENAKKERS" NV, zal er overeenkomstig artikel 703 §2 van het Wetboek van vennootschappen geen omruiling plaatsvinden van aandelen van de overnemende vennootschap tegen aandelen van de over te nemen vennootschap die worden gehouden door de overnemende vennootschap zelf.

Bijgevolg zal slechts aan de overige aandeelhouder van de naamloze vennootschap "DE BINNENAKKERS", andere dan de ovememende vennootschap, nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de overnemende vennootschap worden toegekend.

Ter vergoeding van de inbreng van het volledig actief en passief vermogen van de naamloze vennootschap "DE BINNENAKKERS" worden er aan de aandeelhouders van deze laatste vennootschap, andere dan de ovememende vennootschap zelf, 44 nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de ovememende vennootschap toegekend, zonder dat enige opleg verschuldigd is.

F

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijgevolg wordt een ruilvoet toegepast van 44 nieuwe aandelen tegen 10 oude aandelen van de over te nemen vennootschap.

Gezien het feit dat rekening houdend met voormelde ruilverhouding en de fractiewaarde van de als vergoeding toegekende aandelen, het bedrag waarmee het kapitaal van de overnemende vennootschap wordt verhoogd kleiner is dan het kapitaal van de overgenomen vennootschap, wordt het verschil geboekt als uitgiftepremie In overeenstemming met artikel 78 §4 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen.

De uit te reiken nieuwe aandelen zijn van dezelfde aard als de bestaande.

Er zal geen opleg In geld worden betaald.

C. WIJZE VAN UITREIKING VAN DE NIEUWE AANDELEN

De aandelen van de overnemende vennootschap die in vergoeding van de overgang van het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap worden toegekend, worden als volgt aan hen uitgereikt:

De nieuw uitgereikte aandelen zullen vermeld worden In het aandelenregister van de overnemende vennootschap. Van de inschrijving in dit register za! een certificaat worden afgegeven aan de aandeelhouder die erom verzoekt. In het aandeelhoudersregister van de overgenomen vennootschap wordt de melding "vernietigd opgenomen. Dit vernietigd aandeelhoudersregister wordt bewaard in de archieven van de overnemende vennootschap.

Voor de fusie is het kapitaal vertegenwoordigd door 139.058 aandelen.

De 44 nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen. Zij zuilen worden verdeeld onder de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap a rato van 10 aandelen van de over te nemen vennootschap voor 44 aandelen van de overnemende vennootschap.

D. DE DATUM VANAF WELKE DEZE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST

De vierenveertig (44) nieuwe aandelen, gecreëerd ter gelegenheid van de fusie, zullen deelnemen in de winst vanaf 1 april 2014.

Deze vierenveertig (44) nieuwe aandelen hebben dezelfde rechten en delen in de winst zoals de bestaande aandelen.

E. DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het gehele vermogen -- zowel rechten ais verplichtingen  van de overgenomen vennootschap, gaat over naar de overnemende vennootschap op basis van de staat van activa en passiva per 31 maart 2014 en alle verrichtingen verwezenlijkt door de over te nemen vennootschap worden vanaf 1 april 2014 geacht te zijn gedaan voor rekening van de ovememende vennootschap.

F, TOE TE KENNEN RECHTEN AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVERGEDRAGEN VENNOOTSCHAP DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

In de overgenomen vennootschap zijn er geen andere effecten uitgegeven dan kapitaalaandelen. Er zijn geen bijzondere rechten verbonden aan deze aandelen.

Aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap zullen bijgevolg geen bijzondere rechten worden toegekend.

G. BIJZONDERE VOORDELEN

Aan de bestuursorganen van de overnemende vennootschap en van de over te nemen vennootschap worden geen bijzondere rechten toegekend.

H. BIJZONDERE BEZOLDIGINGEN AAN DE COMMISSARIS

el,

t ,

11,

Voor- behouden aan het Boigise Staatsblad

Aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DELOITTE BEDRIJFSREVISOREN / RÉVISEURS D'ENTREPRISES, met zetel te 1831 Diegem, Berkentaan 8/B, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het nummer 0429.053.863 en gekend bij de B.T.W.-administratie onder het nummer BE 0429.053.663, vertegenwoordigd door de heer Dominique ROUX, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesinget 13, wordt door de overnemende en de over te nemen vennootschap opdracht verleend om het verslag op te maken waarvan sprake in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen,

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

BVBA "MAVAC"

Bestuurder

Vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger mevrouw VAESEN Marleen

NV "VIJVERBOS"

Bestuurder

Vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger de heer DEJONGHE Herwig Arthur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/01/2014
ÿþVoor

behoud

aan h

Belgis

Staatsk

MM Word 11.1

rrt.-F In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IHI liii IIIUII II IUII

*14026855*

M

11111 DNITEUR BELGE

º% . -Irgrl ter g*a Per rechtbank v. koophandel te TONGEREN

i 3 -01- 2014

3ISCH STAATSBLAi Qe Hoofdgriffigr,riffie

Ondernemingsnr : 0837.237.286

Benaming

(volutt) : DE BINNENAKKERS

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : INDUSTRIETERREIN KANAAL-NOORD 2002 3960 BREE (volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING SCHRIFTELIJK BESLUIT VAN DE AANDEELHOUDERS OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 556 WETBOEK VENNOOTSCHAPPEN

Neerlegging van het schriftelijk besluit van de aandeelhouders van de vennootschap dd.11 december 2013 overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen.

Valerie Vanhoutte

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

17/01/2014
ÿþerPavrosatt

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



UR BELGE )I-201k Neergelegd ter griffie der rechtbank v. koophandel te TONGEREN

" `

30-t2-2013

t

" De Flooldgiejor,S

MONlTf

}pp-- 1 0 - EC.t,79~

19 18356

Bijlagen-bij het -Belgiseh Staatsblad 17/01/2014 - Annexes du Moniteur be

Ondernem{ ncJsnr : 0837.237.286

Benaming

(voluit) DE BINNENAKKERS

(verkort) .

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel Industrieterrein Kanaal Noord 2002, 3960 Bree

(volledig adres)

Onder r, ak : VERLENGING BOEKJAAR - WIJZIGING DATUM GEWONE ALGEMENE VERGADERING - STATUTENWIJZIGINGEN - BENOEMING COMMISSARIS

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Ellen VANSLAMBROUCK te Langemark-Poelkapelle op NEGENTIEN DECEMBER TWEEDUIZEND EN DERTIEN, nog ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DE BINNENAKKERS", -'met zetel te 3960 Bree, Industrieterrein Kanaal Noord 2002. RPR Tongeren. Ondernemingsnummer : 0837.237.266. BTW-nummer : BE 0837.237.286, de volgende beslissingen heeft genomen :

EERSTE BESLISSING -- VERLENGING BOEKJAAR

De algemene vergadering beslist het lopende boekjaar, dat begonnen is op 1 januari 2013, te verlengen tot en met 31 maart 2014.

Elk van de volgende boekjaren zal ingaan op 1 april en eindigen op 31 maart van het volgende jaar. TWEEDE BESLISSING  WIJZIGING DATUM VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering beslist de datum van de gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, de jaarvergadering genoemd, te wijzigen. Voortaan wordt de jaarvergadering gehouden op de laatste maandag van de maand augustus om 15 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerstkomende gewone algemene vergadering vindt plaats in 2014.

DERDE BESLISSING  WIJZIGING VAN DE STATUTEN

1. De algemene vergadering beslist de eerste zin van artikel 31 van de statuten te vervangen door de

volgende tekst:

" Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 april en eindigt op 31 maart van het volgende jaar. "

2. De algemene vergadering beslist de eerste zin van artikel 23 van de statuten te vervangen door de volgende zin :

" De gewone algemene vergadering van aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de laatste maandag van de maand augustus om 15 uur. "

VIERDE BESLISSING: BENOEMING VAN DE COMMISSARIS

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Deloitte Bedrijfsrevisoren I Réviseurs d'Entreprises, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8B, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondernemingsnummer 0429.053.863, en met B.T.W.-nummer BE-0429.053.863, vertegenwoordigd door de heer Dominique Roux, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13, te benoemen voor een termijn van 3 jaar, zijnde tot de jaarvergadering van 2016.

De algemene vergadering keurt op voorstel van de raad van bestuur de bezoldiging voor het mandaat van commissaris voor de enkelvoudige jaarrekening voor een bedrag van drieduizend vijfhonderd euro (3.500 EUR) per jaar met eenparigheid van stemmen goed.

VIJFDE BESLISSING: MACHTIGING

De algemene vergadering verleent elke machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande

beslissingen uit te voeren.

ZESDE BESLISSING: COORDINATIE STATUTEN

De algemene vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst

van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de

bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

UW, C vo,:rialÛcEi fi4Cte Nath-, trO?okr.ev;ErÈ " ,_,I : ;rls;iorerne.rtnik" rot E" .s, r.K°21; " ,:i" i C1f

bc',P.ergi oC"c^^G'~~~:~:(~G.^i r'r eer, tirefi cerce'1 t:' s*F:G9f .rO)"eili l'17

4f {:~xr. I}<Z.,!=mij i. rt f~í~rS4lSí VE"~1" lo

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

3t" Iz,:h +ras;:E=t

(Getekend ; notaris Ellen Vanslambrouck ter standplaats Langemark-Poelkapelle)

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte buitengewone algemene vergadering

(afgeleverd vóór registratie)

-

gecoördineerde statuten

Bijlagen. bij het Belgisch Staatsblad-17/01/2014. Annexes du Moniteur

tp (18 pa;" " 1w' Recto 'N2rr E!; ho--.De IÇ3l;;i(! "Rq ( 8 117,,"" fS.'Y1Efltelc'jVde noiarS hP,fZ1j van (]->

bevoegd :;, {" 3'i . " í7r 31.71^1 vgti fii:rûerl te ;rCft^f1cn:,rof11Ei" 0:á1)

Ve75L5 . Ile,am e^ b%a..k" -" .,."'g

24/10/2013
ÿþtminlammaimumm

Mod Word 11.1

rate In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

V

beh aa Bel

Ste

i TVR



"OR1PFIf RlmCKI BANK

VAN OOi HANDEL

1 5 0Kï, 2013

DENDERUfil,,NDE

Ondememingsnr : 0837.237.286

Benaming

(voiuity : DE BINNENAKKERS

(verkort)

Rechtsvoren : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9111 Sint Niklaas (Belsele), Kasteeldreef 13

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel - Ontslag en benoeming bestuurders - Benoeming gedelegeerd bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 30 augustus 2013:

"De raad van bestuur beslist met eenparigheid van stemmen om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van 9111 Sint-Niklaas (Belsele), Kasteeldreef 13, naar 3960 Bree, industrieterrein Kanaal Noord 2002, en dit met onmiddellijke ingang"

Uittreksel uit de notulen van de eenparige schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders van 30 augustus 2013:

"1.De algemene vergadering neemt akte van het ontslag als bestuurder van:

- Mevrouw Veerle DEPREZ, wonende te 3191 Haver, Consciencelaan 13, en dit met ingang van 30 augustus 2013, en

- De heer Hein DEPREZ, wonende 9111 Sint-Niklaas (Belsele), Kasteeldreef 15, en dit met ingang van 30, augustus 2013.

2.De algemene vergadering gaat over tot de benoeming van:

- Vijverbos NV, met maatschappelijke zetel te 8840 Staden, Ommegang Oost 6, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondernemingsnummer RPR leper 0405.551.753, met ais vaste vertegenwoordiger Herwig Dejonghe, en

- Mavac BVBA, met maatschappelijke zetel te 1852 Beigem, Daalstraat 34, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondememingsnummer RPR Brussel 0824.965.994, met als vaste vertegenwoordiger Marleen Vaesen,

tot bestuurder van de Vennootschap, en dit met ingang van 30 augustus 2013.

Zij worden benoemd voor een periode van zes jaar en verstrijkt, behoudens herverkiezing, na de jaarlijkse' algemene vergadering van 2018. Hun mandaat is onbezoldigd."

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 30 augustus 2013:

"De raad van bestuur beslist met eenparigheid van stemmen om Mavac BVBA, met maatschappelijke zetel te 1852 Beigem, Daalstraat 34, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondernemingsnummer RPR Brussel 0824.965.994, met als vaste vertegenwoordiger Marleen Vaesen, te benoemen tot gedelegeerd bestuurder, en dit met onmiddellijke ingang."

Voor eensluidend uittreksel,

MAVAC BVBA,

gedelegeerd bestuurder,

vertegenwoordigd door Marleen Vaesen,

vaste vertegenwoordiger

r~Î

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/12/2014
ÿþOndernemingsnr : 0837.237.286

Benaming

(voluit) : DE BINNENAKKERS

(verkort) ;

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3960 Bree, Industrieterrein Kanaal-Noord 2002

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DE BINNENAKKERS", hierna genoemd, verleden voor notaris Bart VAN DER MEERSCH, te BREE op 27 november 2014, blijkt dat:

A. De naamloze vennootschap "NOLIKO REAL ESTATE", met maatschappelijke zetel te 3960 Bree, Industrieterrein Kanaal-Noord 2002 en als ondememingsnummer 0825.485.638.

Hierna genoemd de "overnemende vennootschap".

B, De naamloze vennootschap "DE BINNENAKKERS", met maatschappelijke zetel te 3960 Bree, Industrieterrein Kanaal-Noord 2002 en als ondememingsnummer 0837.237.286.

Hierna genoemd de "over te nemen vennootschap" of de "overgenomen vennootschap",

EERSTE BESLUIT KENNISNAMEEN BESPREKING VAN DE STUKKEN

De buitengewone algemene vergaderingen van de beide betrokken vennootschappen nemen kennis van en bespreken de hierna vermelde stukken, dewelke in de agenda werden vermeld en waarvan de aandeelhouders de mogelijkheid hebben gehad kosteloos een afschrift te bekomen:

-het fusievoorstel, overeenkomstig artikel 693 Wetboek van Vennootschappen opgesteld door de bestuursorganen van de over te nemen vennootschap, de naamloze vennootschap "DE BINNENAKKERS", en de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap "NOLIKO REAL ESTATE", beide voornoemd, bij onderhandse akten van 12 september 2014, en neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Tongeren door zowel de over te nemen vennootschap als de overnemende vennootschap, telkens op 15 september 2014 en gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatblad op 2 oktober daarna onder nummers 14179749 en 14179747;

-de verslagen van de commissaris van de beide bij de fusieverlichting betrokken zijnde vennootschappen, opgesteld in toepassing van artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen waarvan de besluiten letterlijk luiden als volgt:

"7. BESLUIT

Op basis van onze controles, uitgevoerd conform de normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren met betrekking tot fusie van vennootschappen, verklaren wij hetgeen volgt:

" De ruilverhouding van 44 nieuwe aandelen van Noliko Real Estate op naam en zonder nominale waarde in ruil voor 10 aandelen van De Binnenakkers op naam is in de gegeven omstandigheden van een volledige intragroepstransactie redelijk;

" De weerhouden waarderingsmethode, zijnde het eigen vermogen per 31 maart 2014 (122,45 EUR per

aandeel) voor de overgenomen vennootschap De Binnenakkers enerzijds en het eigen vermogen per 31 maart

2014 (27,82 EUR per aandeel) voor de overnemende vennootschap Noliko Real Estate anderzijds is in de

gegeven omstandigheden van een volledige intra-groepstransactle passend en verantwoord.

Hasselt, 19 november 2014

De commissaris

[getekend]

DELOITTE Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door Dominique Roux"

-de tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen van beide bij de fusie betrokken

vennootschappen vastgesteld per 29 augustus 2014;

-het bijzonder verslag van het bestuursorgaan van de voornoemde naamloze vennootschap "NOLIKO REAL

ESTATE" de dato 17 november 2014, overeenkomstig artikel 559 Wetboek van Vennootschappen, betreffende

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

,Lui.k B

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie dor rechtbank y, koophandel Antwerpen, efd, Tongeren

-

12 -12- 2014

De grilriffie

*19227622'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

i'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

de aanpassing van het doel van de vennootschap. Bij dit verslag is een staat van activa en passiva gevoegd,

afgesloten niet meer dan drie maanden voor heden;

Kennisname van artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen. De algemene vergaderingen besluiten

unaniem tot toepassing van artikel 694 in fine van het Wetboek van Vennootschappen.

TWEEDE BESLUIT FUSIE

De buitengewone algemene vergaderingen van de over te nemen vennootschap, de voomoemde naamloze vennootschap "DE BINNENAKKERS", en de overnemende vennootschap, de voomoemde naamloze

vennootschap "NOLIKO REAL ESTATE", keuren het fusievoorstel goed zoals het werd neergelegd in twee (2) exemplaren, één (1) voor de over te nemen vennootschap, de voomoemde naamloze vennootschap "DE BINNENAKKERS" en één (1) voor de overnemende vennootschap, de voomoemde naamloze vennootschap "NOLIKO REAL ESTATE", op de griffie van de rechtbank van koophandel te Tongeren, telkens op 15 september 2014, beiden bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 2 oktober daarna, onder het nummer 14179749 voor de over te nemen vennootschap, de voomoemde naamloze vennootschap "DE BINNENAKKERS", en het nummer 14179747 voor de overnemende vennootschap, de voomoemde naamloze vennootschap "NOLIKO REAL ESTATE" en besluiten tot fusie door overneming van het gehele vermogen van de voomoemde naamloze vennootschap "DE BINNENAKKERS".

A. ONTBINDING ZONDER VEREFFENING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

De buitengewone algemene vergadering van de voornoemde naamloze vennootschap 'DE BINNENAKKERS" besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, ingevolge voormelde fusie met de voornoemde naamloze vennootschap "NOLIKO REAL ESTATE".

Door deze verrichting gaan alle activa en passiva van de overgenomen vennootschap, de voomoemde naamloze vennootschap "DE BINNENAKKERS", met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap, de voornoemde naamloze vennootschap "NOLIKO REAL ESTATE".

B, KAPITAALVERHOGING IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP  RUILVERHOUDING  VERGOEDING  BEPALING VAN DE AARD EN DE RECHTEN VAN DE NIEUWE AANDELEN  WIJZE VAN UITREIKING.

1. Kapitaalverhoging in de overnemende vennootschap

Als gevolg van de fusie door overneming wordt het kapitaal van de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap "NOLIKO REAL ESTATE", in toepassing van artikel 78§2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen, verhoogd met zevenhonderd en drie euro negenendertig cent (703,39 ¬ ) om het kapitaal te brengen van twee miljoen tweehonderd drieëntwintigduizend euro (2.223.000,00 ¬ ) op twee miljoen tweehonderd drieëntwintigduizend zevenhonderd en drie euro negenendertig cent (2.223.703,39 ¬ ), mits creatie van vierenveertig (44) nieuwe aandelen op naam, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van ieder één/honderd negenendertigduizend honderd en tweede (1/139.102de) van het maatschappelijk kapitaal.

In toepassing van artikel 78 § 4 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen wordt, aangezien het bedrag waarmee het kapitaal wordt verhoogd kleiner is dan het kapitaal van de overgenomen vennootschap, het verschil, belopende op tweehonderd zesennegentig euro eenenzestig cent (296,61 ¬ ) geboekt als uitgiftepremie.

2. Vergoeding  ruilverhouding bepaling van de rechten van de aandeelhouders- nieuwe fractiewaarde bestaande aandelen

Aangezien de overnemende vennootschap, de voomoemde naamloze vennootschap "NOLIKO REAL ESTATE", eigenares is van negenhonderd negentig (990) aandelen van de over te nemen vennootschap, de voornoemde naamloze vennootschap "DE BINNENAKKERS", zal er overeenkomstig artikel 703 § 2, 1° van het Wetboek van vennootschappen geen omruiling plaatsvinden van aandelen van de overnemende vennootschap tegen aandelen van de over te nemen vennootschap die worden gehouden door de overnemende vennootschap zelf. In casu bezit de overnemende vennootschap negenhonderd negentig (990) aandelen van de duizend (1.000) aandelen van de overgenomen vennootschap, waardoor slechts tien (10) aandelen voor omruiling in aanmerking komen.

Bijgevolg zal slechts aan de overige aandeelhouder van de voomoemde naamloze vennootschap "DE BINNENAKKERS", andere dan de overnemende vennootschap, nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de overnemende vennootschap worden toegekend,

a) Ten gevolge van de inbreng van het volledig actief en passief vermogen van de voomoemde naamloze vennootschap "DE BINNENAKKERS" worden vierenveertig (44) volledig volgestorte aandelen op naam, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van ieder één/honderd negenendertigduizend honderd en tweede (1(139.102de) van het maatschappelijk kapitaal, van de overnemende vennootschap uitgegeven en toegekend aan de enige andere aandeelhouder van de overgenomen vennootschap.

b) De bestaande tien (10) aandelen in de overgenomen vennootschap, de voomoemde naamloze vennootschap "DE BINNENAKKERS", die niet gehouden zijn door de overnemende vennootschap, dienen allen ingeruild te worden voor aandelen in de overnemende vennootschap, de voornoemde naamloze vennootschap "NOLIKO REAL ESTATE",

Deze aandelen worden geruild in de verhouding van tien (10) aandelen in de overgenomen vennootschap, de voomoemde naamloze vennootschap "DE BINNENAKKERS", voor vierenveertig (44) aandelen in de overnemende vennootschap, de voornoemde naamloze vennootschap "NOLIKO REAL ESTATE".

In ruil voor de tien (10) aandelen in de overgenomen vennootschap, de voomoemde naamloze vennootschap "DE BINNENAKKERS", worden aldus vierenveertig (44) nieuwe aandelen uitgereikt in de overnemende vennootschap, de voomoemde naamloze vennootschap "NOLIKO REAL ESTATE" en toegekend aan de enige andere aandeelhouder van de overgenomen vennootschap.

Er wordt geen opleg in geld betaald.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

c) Deze vierenveertig (44) nieuwe aandelen hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 april 2014, zijnde de datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap. De nieuw gecreëerde aandelen bekomen vanaf nu stemrecht. Zij zullen in de winst delen vanaf 1 april 2014.

De begunstigde van de kapitaalverhoging ingevolge de fusie, zijnde de enige overige aandeelhouder van de overgenomen vennootschap, neemt vervolgens deel aan de verdere beraadslaging en besluitvorming in de hoedanigheid van aandeelhouder van de ovememende vennootschap.

d) De fractiewaarde van de bestaande honderd negenendertigduizend achtenvijftig (139.058) aandelen van de overnemende vennootschap, voor kapitaalsverhoging ieder één/honderd negenendertigduizend achtenvijftigste (1/139.058ste) van het maatschappelijk kapitaal, wordt vervangen door een fractiewaarde van ieder één/honderd negenendertigduizend honderd en tweede (1/139.102de) van het maatschappelijk kapitaal

3. Toekenning aan de aandeelhouder van de overgenomen vennootschap, de voornoemde naamloze vennootschap "DE BINNENAKKERS", van deze vierenveertig (44) nieuwe aandelen van de ovememende vennootschap, de voornoemde naamloze vennootschap "NOLIKO REAL ESTATE":

Ten gevolge van deze kapitaalverhoging worden vierenveertig (44) volledig volgestorte aandelen op naam, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van ieder één/honderd negenendertigduizend honderd en tweede (1/139.102de) van het maatschappelijk kapitaal, van de overnemende vennootschap uitgegeven en toegekend aan de enige overige aandeelhouder van de overgenomen vennootschap;

Voor de negenhonderd negentig (990) aandelen van de over te nemen vennootschap, de voornoemde naamloze vennootschap "DE BINNENAKKERS", gehouden door de overnemende vennootschap, de voornoemde naamloze vennootschap "NOLIKO REAL ESTATE", zal er overeenkomstig artikel 703 § 2, 1° van het Wetboek van vennootschappen geen omruiling plaatsvinden van aandelen van de overnemende vennootschap tegen aandelen van de over te nemen vennootschap.

4. Wijze van uitreiking

De vierenveertig (44) nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap zullen uitgereikt worden als volgt:

De nieuw uitgereikte aandelen zullen vermeld worden in het aandelenregister van de overnemende vennootschap. Van de inschrijving in dit register zal een certificaat worden afgegeven indien de aandeelhouder erom verzoekt, in het aandeelhoudersregister van de overgenomen vennootschap wordt de melding "vernietigd" opgenomen. Dit vernietigd aandeelhoudersregister wordt bewaard in de archieven van de overnemende vennootschap.

DERDE BESLUIT  ONTSLAG EN KWIJTING

De buitengewone algemene vergaderingen van de overnemende en van de overgenomen vennootschap stellen het ontslag vast van de bestuurders en de commissaris van de overgenomen vennootschap, ingevolge de fusie. De goedkeuring door de algemene vergadering der aandeelhouders van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie zal gelden als kwijting voor de bestuurders en commissaris van de overgenomen vennootschap voor hun opdracht uitgeoefend gedurende de periode na 31 maart 2014, zijnde de datum van de laatste goedgekeurde afgesloten jaarrekening, en de dag van de verwezenlijking van de fusie.

ViERDE BESLUIT  MACHTIGINGEN

a/ Aan het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap, de voornoemde naamloze vennootschap "NOLIKO REAL ESTATE", worden alle bevoegdheden verleend voor de uitvoering van de besluiten over de voorgaande punten van de agenda.

b/ De vergaderingen van de overgenomen en de overnemende vennootschap verlenen een bijzondere volmacht aan de heer STINCKENS Dominique, geboren te Hasselt op 19 februari 1959, wonende te 3520 Zonhoven, Averasbergstraat 6, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om voor de overgenomen vennootschap en de overnemende vennootschap alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging, doorhaling in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO) te verrichten, alsmede alle formaliteiten te vervullen die nuttig of noodzakelijk zijn bij ondernemingsloketten en bij aile private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de belasting over de toegevoegde waarde, de belastingen, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag van registraties en erkenningen, enzovoort.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Bart VAN DER MEERSCH te BREE

Tegelijk hiermee neergelegd.,

-uitgifte van het proces-verbaal van statutenwijziging;

-verslag van de commissaris overeenkomstig artikel 695 Wetboek van Vennootschappen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 24.07.2013 13348-0581-014
05/08/2011
ÿþ Mod2.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V

becs

aa Bel Stan





.w y.

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

2 E. 07. 201

D E t\blane9 M ON DE

Ondernemingsnr ; 0837.237.286

Benaming

(voluit) : DE BINNENAKKERS

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetei : KASTEELDREEF 13, 9111 BELSELE

Oaderwarp akIIe : ONTSLAG I BENOEMING BESTUURDER - VOLMACHT

Uittreksel uit het unaniem schriftelijk besluit van de aandeelhouders van 19 juli 2011 1.De algemene vergadering neemt akte van het ontslag van:

-FOOD INVEST INTERNATIONAL NV, met vaste vertegenwoordiger Hein Deprez; en

-SCANA NOLIKO REAL ESTATE NV, met vaste vertegenwoordiger Wouter Verlinden;

als bestuurders van de Vennootschap, met ingang van vandaag.

2.De algemene vergadering beslist:

- Veerle DEPREZ, wonende te Consciencelaan 13, 3191 Boortmeerbeek-Hever; en

-Hein DEPREZ, wonende te Kasteeldreef 15, 9111 Belsele;

te benoemen als bestuurder van de Vennootschap voor een periode van zes jaar met ingang van vandaag.

Beiden zullen onderhavig besluit ondertekenen voor akkoord.

3.De vergadering besluit de beslissing goed te keuren om elk van de bestuurders van de Vennootschap individueel en met mogelijkheid van indeplaatsstelling, alsook:

a.Herwig Dejonghe, wonende te Ommegang Oost 6, te 8840 Westrozebeke

b.Steven D'haene, wonende te Lakemeers 20, 9881 Aalter  Beltem

alle volmachten toe te kennen die nodig zijn om deze besluiten verder uit te voeren, neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel van Dendermonde en te publiceren in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Voor eensluidend uittreksel,

HERWIG DEJONGHE

VOLMACHTHOUDER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/07/2011
ÿþln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

--- ;= " , ~ :1

G 4 ,.

VAN KOOPHANDEL

2 4, M 2011

DENDERMONDE

f P.O\ Liiik B



191\pmee§

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : ~ 9-3.4 6

Benaming : De Binnenakkers

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kasteeldreef 13

9111 Sint-Niklaas (Belsele)

Onderwerp akte : Oprichting - benoemingen

Uit een akte verleden voor notaris Philip COPPENS te Boechout op 20 juni 2011 blijkt wat volgt.

1. De naamloze vennootschap "DE BINNENAKKERS" werd opgericht, door: a. de naamloze vennootschap "Scana Noliko Real Estate" te 3960 Bree, Industrieterrein Kanaal-Noord 2002; b. de naamloze vennootschap "FOOD INVEST INTERNATIONAL" te 9111 Belsele, Kasteeldreef 13.

2. De zetel is gevestigd te 9111 Belsele, Kasteeldreef 13.

3. De vennootschap heeft tot doel:

I. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals

A/ het aankopen, beheren, verhuren en verkopen van onroerende goederen; B/ alle activiteiten van bemiddeling met het oog op de verkoop, aankoop, ruil,. verhuring of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen;

C/ in erfpacht geven of nemen, opstalrecht verlenen of krijgen, verhuren of in huur nemen van onroerende en roerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld;

D/ het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en: ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

E/ het toestaan van leningen en kredietopeningen aan verbonden rechtspersonen en ondernemingen onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

F/ het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

II, Voor eigen rekening:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Bijzondere bepalingen:

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving

------ _of op -elke andere wijze,_in_de ondernemingen, verenigingen of. vennootschappen, die

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

y

Annexes du Moniteur- bëlgë

Bijlagen bij 1f ïBëlgiscli-Sta tsbl d - nb10-7120Yï

Luik B - Vervolg

een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en de Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

4. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, vanaf twintig juni tweeduizend elf.

5. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdduizend euro, vertegenwoordigd door duizend aandelen op naam, vertegenwoordigend elk één/duizendste van het kapitaal. Er is geen toegestaan kapitaal.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort. Ondergetekende notaris Philip Coppens te Boechout verklaart dat dit bedrag van 100.000 euro gestort werd bij ING België.

6. Verdeling van de winst en van het vereffeningssaldo.

Van de netto winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één tiende van het kapitaal bedraagt. Over het saldo besluit de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen, op voorstel van de raad van bestuur.

Na betaling van aile schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het netto vereffeningsactief verdeeld onder de aandeelhouders in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten.

7. Het boekjaar loopt van één januari tot éénendertig december van het zelfde volgend jaar; het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel, tot éénendertig december tweeduizend twaalf.

8. De jaarvergadering heeft plaats op de eerste vrijdag van de maand juni om negentien uur, of op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur, in de zetel van de vennootschap of op de in de oproeping vermelde plaats. Om tot de vergadering te worden toegelaten moeten de houders van aandelen uiterlijk vijf dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering, kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen, bij gewone brief te richten aan de zetel van de vennootschap. De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering. Bestuurders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteiten.

9. De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur van ten minste drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders. Indien echter op een algemene vergadering van de aandeelhouders is vastgesteld dat de vennootschap slechts twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit twee leden bestaan, dit tot op de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college wordt de vennootschap ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder, rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders samen handelend, of door elke gedelegeerd-bestuurder. Indien slechts twee bestuurders werden benoemd, wordt de vennootschap ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder, rechtsgeldig vertegenwoordigd hetzij door beide bestuurders, gezamenlijk handelend, hetzij door de gedelegeerd-bestuurder.

10. Zijn benoemd tot eerste twee bestuurders tot op de jaarvergadering van tweeduizend zeventien:

- de naamloze vennootschap "Scana Noliko Real Estate" voornoemd; voor de i uitoefening van dit mandaat werd de heer Wouter Vertinden, wonende te 9840 De Pinte, Rubenslaan 4, aangeduid als vaste vertegenwoordiger;

- de naamloze vennootschap "Food Invest International" voornoemd voor de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij Ut BeIgiscl Staátsbl d"- O6/071Z01t = Annexes du IVIoniteur belgë

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

uitoefening van dit mandaat wordt aangeduid als vaste vertegenwoordiger:

de naamloze vennootschap 'Deprez Invest" met maatschappelijke zetel te 9111 Belsele, Kasteeldreef 13; en op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Hein Deprez, wonende te 9111 Belsele, Kasteeldreef 13.

11. Bijzondere volmacht werd verleend aan

de heer Johan Vanovenberghe, wonende te 9750 Zingem, Weistraat 128, en alle door hem aangestelde personen, met macht om ieder afzonderlijk te handelen, om volgende taken uit te voeren:

- het aanvragen van alle nodige attesten (onder meer bij de kamer van ambachten en neringen);

- het vervullen van alle formaliteiten bij de diensten van de ondernemingsloketten, de kruispuntbank ondernemingen, alle fiscale en sociale overheidsdiensten en besturen, inclusief het handelsregister en de BTW, en zo nodig, het melden of laten inschrijven van alle wijzigingen bij deze diensten;

- het vervullen en indienen van alle fiscale verplichtingen en aangiften en het indienen en verdedigen van bezwaarschriften tegen alle aanslagen bij alle fiscale besturen en overheden.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Opgemaakt en ondertekend door notaris Philip Coppens te Boechout op 21 juni 2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DE BINNENAKKERS

Adresse
INDUSTRIETERREIN KANAAL NOORD 2002 3960 BREE

Code postal : 3960
Localité : BREE
Commune : BREE
Province : Limbourg
Région : Région flamande