EXIMIUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EXIMIUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 479.387.658

Publication

06/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.05.2014, NGL 31.07.2014 14383-0425-010
20/02/2014
ÿþVoor behouc

aan h

Belgis

Staatsti

Mal word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 1 -02- 2O1

G$$ %ELT

i 11111 7078nN

*3A~iMaiw*

IA

Bijlagen-R Tiëï Belgisch Staatsblad - 2IJ1 2f2Ô14 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0479.387.658

Benaming

(voluit) : EXIMIUS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3582 Beringen (Koersel), Albert I laan 141/3

(volledig adres)

Onderwerp akte : kapitaalverhoging - statutenwijziging

In een proces-verbaal, opgemaakt door Véronique DESPIEGELAERE, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Tournier & Despiegelaere, geassocieerde notarissen", met zetel te Beverlo (Beringen), Koolmijnlaan 386 op vijfentwintig november tweeduizend dertien, staat onder meer het volgende:

IS BIJEENGEKOMEN

De buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EXIMIUS", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3582 Beringen (Koersel), Albert 1 laan 141/3, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Hasselt met ondernemingsnummer 0479.387.658, opgericht bij akte verleden voor notaris Fi-lip Segers te Weelde op twintig december tweeduizend en twee, bekendgemaakt in de Bijla-gen bij het Belgisch Staatsblad onder referentie 2003-0103/0000879, en waarvan de statuten werden gewijzigd blijkens proces-verbaal opgemaakt door voornoemde notaris Filip Segers op twee oktober tweeduizend en zes, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad onder referentie 2006-11-22/0175190. De maatschappelijke zetel werd verplaatst naar de huidige zetel ingevolge beslissing van de algemene vergadering de dato negentien december tweeduizend en acht, bekendge-maakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad onder referentie 2009-01-26/0013299.

De voorzitter stelt vast dat er op heden honderd zesentachtig (186) aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn, zodat geheel het kapitaal is vertegenwoordigd en de huidige vergade-ring geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda staan zonder dat enige rechtvaardiging vereist Is aangaande de bijeenroeping en de toelatingsvoorwaarden tot de vergadering.

De voorzitter verklaart dat deze buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen om over de volgende agendapunten te besluiten:

2/ Kennisname van het verslag van de heer Roland VOS, Bedrijfsrevisor, kantoor hou-dende te 3511 Hasselt, Galgebergstraat 42 de dato vijftien november tweeduizend dertien be-treffende voormelde inbreng in natura, opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het wet-boek van vennootschappen. De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"10 BESLUIT

Ondergetekende, de heer Roland Vos, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3511 Hasselt, Galgebergstraat 42 verklaart overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, met inachtname van de norm voorgeschreven door het Instituut der Bedrijfsrevisoren dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Be-drijfsrevisoren;

2. het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de Inbreng in nature en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen en alle eventuele andere voordelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

3. de beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeu-righeid beantwoordt;

4. het bestuursorgaan bij de bepaling van de uit te geven aandelen geen rekening houdt met het tussentijds resultaat per 30/9/2013 en met de niet in de boekhouding uitgedrukte meer- en/of minwaarden of mogelijke latente schulden;

5. de door partijen weerhouden methoden van waardering van de in te brengen dividendvor-dering bij beslissing van de algemene vergadering d.d. 30 september 2013 voor een in-brengwaarde van zeshonderd zeven en tachtig duizend vijfhonderd euro (687.500,00 EUR) ira het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch ver-antwoord is;

6. de waarde waartoe de methode van waardering heeft geleid voor een inbrengwaarde van zeshonderd zeven en tachtig duizend vijfhonderd (687.500,00 EUR) euro komt onder voorbehoud van de effectieve

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(e)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

betaalbaarstelling op 15 november 2013, tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de aan de heer Moons Jos en de heer Moons Jean Desiré, beiden wonende te 3581 Beverlo, Witte Vennestraat 8, toe te kennen 4.859 aande-!en van de EXIMIUS BVBA. Elk aandeel vertegenwoordigt 115.045ste van het maatschappelijk kapitaal, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" is.

De waarde waartoe de methode van waardering heeft geleid voor de inbreng van zeshonderd zeven en tachtig duizend vijfhonderd euro (687.500,00 EUR) komt tenminste overeen met de toebedeling van het aantal en de fractiewaarde van de aandelen als volgt:

identificatie van de vennoot Aantal aandelen

- de heer Moons Jos 4.833 aandelen

- de heer Moons Jean Desiré 26 aandelen

Totaal aantal aandelen 4.859 aandelen

Volledigheidshalve wenst ondergetekende te benadrukken dat enkel en alleen de in het huidig verslag beschreven dividendvordering voor een waarde van zes honderd zeven en tachtig duizend vijfhonderd euro (667.500,00 EUR) za! deel uitmaken van deze inbreng in natura. De inbrengers zullen alle in het huidig verslag niet beschreven vermogensbestanddelen voor ei-gen rekening houden en zullen instaan voor de vereffening van de in het huidig verslag niet vermelde schulden tegenover derden.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig met artikel 313 van het Wetboek van Vennoot-schappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de EXIMIUS BVBA en het huidig verslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Hasselt, 15 november 2013

(getekend)

Roland Vos

Bedrijfsrevisor"

Overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen heeft het be-stuursorgaan op vijftien november tweeduizend dertien een bijzonder verslag uitgebracht waarom zowel de inbreng in natura ais de kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennoot-schap.

Na beraadslaging neemt de buitengewone algemene vergadering bij eenparigheid van stemmen navolgende besluiten:

Eerste besluit.

De algemene vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van zeshonderd zevenentachtig duizend vijfhonderd euro (687.500,00 EUR), om het kapitaal van de vennootschap te brengen van achttiendulzend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op zevenhonderd en zes duizend honderd euro (706.100,00 EUR), door inbreng in na-tura van twee dividendvorderingen op de vennootschap voor een totaal bedrag van zeshon-derd zevenentachtig duizend vijfhonderd euro (687.500,00 EUR), waarvoor vierduizend achthonderd negenenvijftig (4.859) nieuwe aandelen zullen worden uitgegeven.

Op de kapitaalverhoging wordt ingeschreven voor het totaal bedrag van zeshonderd zevenentachtig duizend vijfhonderd euro (687.500,00 EUR) door inbreng in natura als volgt:

- door de heer MOONS Jos voornoemd door inbreng van zijn dividendvordering op de vennootschap voor een bedrag van zeshonderd drieëntachtig duizend achthonderd en drie euro zesenzeventig cent (683.803,76 EU R);

door de heer MOONS Jean voornoemd door inbreng van zijn dividendvordering op de vennootschap voor een bedrag van drieduizend zeshonderd zesennegentig euro vieren-twintig cent (3.696,24 EUR).

Voormelde inbrengers verklaren en erkennen dat de door elk van hen ingebrachte vor-dering op de vennootschap ontstaan is ingevolge de tussentijdse dividenduitkering voor een totaal bedrag van zevenhonderd drieënzestig duizend achthonderd achtentachtig euro ne-genentachtig cent bruto, welk bedrag werd onttrokken aan de beschikbare reserves, bij be-slissing van de bijzondere algemene vergadering de dato dertig september tweeduizend der-tien.

De inbrengers verklaren elk dat het door hen onderschreven bedrag van de kapitaal-verhoging het netto dividend uitmaakt welk elk van hen is toegekomen ingevolge de tussen-tijdse dividenduitkering waartoe beslist werd op de bijzondere algemene vergadering de dato dertig september tweeduizend dertien zoals hiervoor vermeld

Dit alles zo en gelijk de voormelde ingebrachte dividendvorderingen uitvoerig staan be-schreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor de dato vijftien november tweedui-zend dertien.

Als vergoeding voor voormelde inbrengen in natura worden aan de inbrengers samen vierduizend achthonderd negenenvijftig (4.859) nieuwe aandelen toegekend, als volgt:

- aan de heer MOONS Jos voornoemd : vierduizend achthonderd drieëndertig (4.833) nieuwe aandelen;

- aan de heer MOONS Jean voornoemd : zesentwintig (26) nieuwe aandelen.

De nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen en in de resultaten delen vanaf het huidige boekjaar.

Derde besluit.

De algemene vergadering stelt vast dat voormelde kapitaalverhoging verwezenlijkt is.

Het kapitaal werd verhoogd tot zevenhonderd en zes duizend honderd euro (706.100,00 EUR).

Vierde besluit.

,a

De algemene vergadering beslist om de statuten van de vennootschap aan te passen aan de genomen

besluiten door artikel 5 te wijzigen ais volgt:

"Artikel 5 : Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenhonderd en zes dui-zend honderd euro

(706.100,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door vijfduizend vijfenveertig (5.045) aandelen op naam, zon-der vermelding van

nominale waarde,"

Vijfde besluit.

De algemene vergadering beslist bij deze om bijzondere volmacht te geven aan de be-sloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid JACOBS DANY te 3580 Beringen, Hekstraat 60, evenals aan haar vennoten,

bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of

noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de Inschrijving van de vennootschap bij een ondememingsloket en

eventuele andere bevoeg-de instellingen en diensten.

Zesde besluit.

De vergadering geeft de notaris opdracht tot coördinatie van de statuten en neerlegging ervan bij de griffie

van de bevoegde rechtbank van Koophandel.

Voor ontledend uittreksel.

Neergelegd samen met eensluidende uitgifte van het proces-verbaal, verslag van de zaakvoerder, verslag

van de bedrijfsrevisor en gecoördineerde statuten.

Notaris Luc Tournier,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

`e Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

05/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 29.07.2013 13366-0478-013
07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.05.2012, NGL 30.08.2012 12509-0064-013
19/07/2012 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.05.2011, NGL 13.07.2012 12296-0238-011
18/07/2012 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.05.2010, NGL 13.07.2012 12296-0222-010
17/02/2012
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1.1111.aooasi"

Rechtbank van kooghandal

0 6 FEB. 2012

te HASSELT

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0479.387.658

Benaming EXIMIUS

(voluit):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Albert I laan 141 bus 3, 3582 Koersel, België

Onderwerp akte ; Uittreksel uit akte benoeming zaakvoerder; Uittreksel uit akte ontslag zaakvoerder

Tijdens een buitengewone algemene vergadering gehouden ten maatschappelijke zetel op 28 december 2011 wordt beslist :

-ontslag en décharge te verlenen aan de heer Moons Jean Desiré ais zaakvoerder op 31 december 2011.

-BVBA immo Jomo vertegenwoordigd door de heer Jos Moons te benoemen als zaakvoerder vanaf 01 januari 2012.

zaakvoerder

Immo Jomo

Jos moons

Bijlagen biij hët Bè1gisch Staïtsblad - l'771JZT2U 2 - Annexes au Moniteur belge

10/08/2011
ÿþMod 2.1

riLUL Vi In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo.

beho aan Belg

Staat

1111tufligipm

1 fECHTPANK VAN KOOPHANDEL

28-7er ~

.âefeuI

0479.387.858

EXIMIUS

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALBERT I LAAN 141, 3582 Koersel, België

Uittreksel uit akte benoeming zaakvoerder; Uittreksel uit akte ontslag zaakvoerder

Ondememingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte

Tijdens een buitengewone algemene vergadering gehouden ten maatschappelijke zetel op 28 juni 2011 wordt beslist :

-ontslag en décharge te verlenen aan de heer Moons Jos ais zaakvoerder op 30 juni 2011

-de heer Moons Jean Désiré te benoemen als zaakvoerder vanaf 1 juli 2011. Het mandaat is

onbezoldigd.

Moons Jean Désiré

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.05.2011, NGL 30.07.2011 11362-0550-009
06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.05.2010, NGL 31.08.2010 10491-0319-008
13/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.05.2009, NGL 02.07.2009 09374-0014-010
26/01/2009 : HAA020630
24/06/2008 : HAA020630
12/07/2007 : HAA020630
22/11/2006 : HAA020630
29/06/2006 : HAA020630
08/06/2005 : HAA020630
11/06/2004 : HAA020630
03/01/2003 : HAA020630

Coordonnées
EXIMIUS

Adresse
ALBERT I LAAN 143, BUS 3 3582 KOERSEL

Code postal : 3582
Localité : Koersel
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande