HOSTAHEAD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOSTAHEAD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 822.547.825

Publication

30/05/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.05.2013, NGL 30.07.2013 13360-0511-012
28/06/2013
ÿþ ~ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL-

. t 9 -06- 2u8

r.~SELT

ai~uoui~uiui

1 989 3*

va iu

beha aan aetc Staat





Ondememingsnr : 0822.547.825

8en.aming

(voluit) : Hostahead

Rechtsvorm Vennootschap onder firma

Zetel : 3980 Tessenderlo, Industrieweg 45

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING EN VERMINDERING en OMZETTING IN EEN BVBA

Er blijkt uit een akte verleden door Meester Filip JUNILIS, notaris te Hasselt (Kiewit), op 12 juni 2013 , gte registreren houdende de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de Vennoten van de Vennootschap onder firma "Hostahead" waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3980 Tessenderlo, Industrieweg 45; rechtsgebied Hasselt met ondernemingsnummer 0822,547.825.

vooraf

Opgericht bij onderhandse akte de dato 1 december 2009, bekendgemaakt in de Bijlage tct het Belgisch Staatsblad van 3 februari 2010, onder nummer 0018203. Waarvan de statuten sindsdien niet werden gewijzigd

Samenstelling vennotenvergadering

1.de heer Roberta Tibollo, geboren te Beringen op 20 november 1981, wonende te 2490 Balen, Puttestraat 10, eigenaar van één (1) aandeel.

2.de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ten Steps Ahead" afgekort "10SA" met zetel te 3980 Tessenderlo, Industrieweg 45 (rechtsgebied Hasselt met ondememingsnummer 0807.474.223), eigenares i van negenennegentig (99) aandelen.

Totaal : honderd (100) aandelen

LDeze vergadering heeft als agenda :

(weglating)

IL.Het maatschappelijk kapitaal is volledig vertegenwoordigd op de algemene vergadering.

Ili. Gezien het maatschappelijk kapitaal volledig vertegenwoordigd is, bestaat er geen reden om de bijeenroeping van de algemene vergadering te verantwoorden en kan zij geldig beraadslagen.

IV. Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke bepalingen.

V_ Om aangenomen te worden dienen de voorstellen vermeld in de agenda, minstens het aantal stemmen te bekomen, die vermeld zijn in de wet en de statuten.

VI. De statuten bepalen geenszins dat de vennootschap geen andere vorm mag aannemen.

Vil. De beherende vennoten en het bestuursorgaan van de vennootschap zijn hier aanwezig respectievelijk vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die verklaren te verzaken aan elke oproepingsformaliteit en zich betekend te achten.

VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG lS SAMENGESTELD

Op de laatste blz. Van Luik 8 vermelden ; Recto l Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en). bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Neem en handtekening,

.. Al deze feiten zijn nagezien en juist bevonden door de vergadering, die erkent geldig te zijn samengesteld en bevoegd om over de agenda te beraadslagen.

De voorzitter zet de redenen uiteen, die de grondslag vormen van de inhoud van de agenda.

BERAADSLAGING

De vergadering vat de beraadslaging aan over het voorstel tot kapitaalverhoging door inbreng in natura

LEZING EN ONDERZOEK VAN DE BIJZONDERE VERSLAGEN TERZAKE DE KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA (ARTIKEL 313 WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN)

A) VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREV1SOR

De voorzitter overhandigt aan de ondergetekende notaris het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BECKERS, LOENDERS & C" met zetel te 3510 Kermt (Hasselt), Diestersteenweg 146, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder mevrouw Els Loenders.

Dit verslag heeft betrekking op de beschrijving van de inbreng in natura, op de toegepaste methoden van waardering en op de vergoeding die ais tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt en besluit als volgt :

"IV. Conclusies

Ondergetekende, Els LOENDERS, bedrijfsrevisor, handelend in haar hoedanigheid van zaakvoerder van de BV BVBA "BECKERS, LOENDERS & C", bedrijfsrevisoren, met zetel te 3510 KERMT (HASSELT), Diestersteenweg 146, benoemd krachtens verzoekschrift dd. 23 april 2013 van de heer Roberto TIBOLLO en de BVBA "TEN STEPS AHEAD", vennoten van de VOF "HOSTAHEAD", verklaart op basis van haar controlewerkzaamheden met be-'trek-'king tot de inbreng in natura, verricht naar aanleiding van de kapitaalverhoging van de VOF "HOSTAHEAD" door inbreng van een schuldvordering van de BVBA "TEN STEPS AHEAD" lastens deze vennootschap, dat:

-de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-de verrichting werd nagezien en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

-de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal (47.494) en de fractiewaarde van de nieuw uitgegeven aandelen (10,00 Euro), zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit zevenenveertigduizend vierhonderd vierennegentig (47.494) aandelen van de VOF "HOSTAHEAD".

Wij wensen erop te wijzen dat de berekening van het aantal uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura met akkoord van alle betrokkenen stoelt op de fractiewaarde van de bestaande aandelen in plaats van hun intrinsieke waarde welke zelfs negatief is.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Kermt, 29 mei 2013

(getekend)

Voor de BVBA "BECKERS, LOENDERS & C"

Bedrijfsrevisoren

Els LOENDERS .

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

B) Bijzonder verslag van het bestuursorgaan

De voorzitter leest het bijzonder verslag voor van het bestuursorgaan waarin zowel de kapitaalverhoging als het belang van de inbreng voor de vennootschap wordt uiteengezet, In dit verslag wordt niet afgeweken van de conclusie van de bedrijfsrevisor.

Na onderzoek neemt de vergadering de volgende besluiten ;

EERSTE BESLUIT: GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN.

De vergadering stelt vast dat erop de verslagen geen opmerking wordt gemaakt door de vennoten; zij sluit zich aan bij de conclusies van de verslagen

Het origineel van beide verslagen, getekend "ne varietur" door de no-'taris en de voorzitter, zal met een uitgifte van deze akte worden neergelegd op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

TWEEDE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met vierhonderd vierenzeventigduizend negenhonderd eenenveertig Euro (474.941 ¬ ) om het kapitaal te brengen van duizend Euro (1.000 ¬ ) op vierhonderd vijfenzeventigduizend negenhonderd eenenveertig Euro (475,941 E) door uitgifte van zevenenveertigduizend vierhonderd vierennegentig (47.494) nieuwe aandelen,

Deze zevenenveertigduizend vierhonderd vierennegentig (47.494) nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen en zullen in de winst delen vanaf 1 april 2013, pro rata temporis.

DERDE BESLUIT: PLAATSING - VOLSTORTING

Is hier tussenbeide gekomen : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ten Steps Ahead" voornoemd en hier vertegenwoordigd zols gezegd, die bij monde van haar vertegenwoordiger verklaart volledig op de hoogte te zijn van van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap "Hostahead" evenals van het ontwerp van de statuten na omvorming in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en verklaart dat zij een lening heeft toegestaan aan de vennootschap "Hostahead" ten belope van vierhonderd vierenzeventigduizend negenhonderd eenenveertig Euro (474.941 ¬ ). Deze schuldvordering is zeker en vaststaand.

Na deze uiteenzetting verklaart gezegde interveniënt de schuldvordering van vierhonderd vierenzeventigduizend negenhonderd eenenveertig Euro (474.941 ¬ ) die zij heeft ten laste van de vennootschap "Hostahead" in deze vennootschap in te brengen.

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan alle aanwezigen op de vergadering erkennen volledig op de hoogte te zijn, worden zevenenveertigduizend vierhonderd vierennegentig (47.494) nieuwe volstortte aandelen verstrekt.

VIERDE BESLUIT: VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPT-TAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, bij akte vast te leggen dat het kapitaal werd verhoogd tot vierhonderd vijfenzeventigduizend negenhonderd eenenveertig Euro (475.941 E), verdeeld over zevenenveertigduizend vijfhonderd vierennegentig (47.594) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

VIJFDE BESLUIT: KAPITAALVERMINDERING

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verminderen met vijfduizend driehonderd eenenveertig Euro (5.341 E) om het kapitaal terug te brengen van vierhonderd vijfenzeventigduizend negenhonderd eenenveertig Euro (475.941 E) op vierhonderd zeventigduizend zeshonderd Euro (470.600 E), door aanzuivering van verliezen ten belope van van vijfduizend driehonderd eenenveertig Euro (5.341 E), en zonder vermindering van het aantal aandelen.

ZESDE BESLUIT: OMRUILING VAN DE AANDELEN

De vergadering besluit, onder de opschortende voorwaarde van de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid het aantal aandelen te reduceren tot tienduizend (10.000) aandelen, door elk aandeel van de VOF "HOSTAHEAD" te vervangen door nul komma eenentwintig (0,21) aandelen van de BVBA "HOSTAHEAD", met dien verstande dat de heer Roberto Tibollo één aandeel behoudt. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ten Steps Ahead" gaat hier uitdrukkelijk mee akkoord, er zich bewust van zijnde dat er zich aldus een vermogensverschuiving in voordeel van de andere vennoot voordoet.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijgevolg bedraagt het geplaatste kapitaal thans vierhonderd zeventigduizend zeshonderd Euro (470.600 ¬ ), vertegenwoordigd door tienduizend (10.000) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde,

Aldus is het aandelenbezit thans als volgt :

1.de heer Roberto Tibollo, eigenaar van één (1) aandeel.

2, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ten Steps Ahead", eigenares van negenduizend negenhonderd negenennegentig (9.999) aandelen.

Totaal : tienduizend (10.000) aandelen

ZEVENDE BESLUIT: WIJZIGING VAN HET BOEKJAAR

De vergadering besluit het boekjaar van de vennootschap voortaan te laten aanvangen op één oktober van elk jaar om het af te sluiten om dertig september van het daaropvolgende jaar.

ACHTSTE BESLUIT: WIJZIGING VAN DE DATUM VAN DE JAARVERGADERING

De vergadering besluit de jaarvergadering van de vennoten voortaan te beleggen op de eerste zaterdag van de maand maart om tien uur.

NEGENDE BESLUIT: OVERGANGSBEPALINGEN

Als overgangsbepaling besluit de vergadering het lopend boekjaar, aangevangen op 1 januari 2013 te verlengen tot 30 september 2014. De eerstvolgende jaarvergadering van vennoten wordt bijgevolg gehouden de eerste zaterdag van de maand maart om tien uur.

Vervolgens vat de vergadering de beraadslaging aan over de omvorming van de vennootschap.

LEZING EN ONDERZOEK VAN DE BIJZONDERE VERSLAGEN TERZAKE DE OMZETTING (ARTIKEL 777 EN 778 WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN)

A) BIJZONDER VERSLAG VAN HET BESTUURSORGAAN

De voorzitter leest het verslag van het bestuursorgaan voor. Dit verslag geeft een omstandige verantwoording van het voorstel tot omzetting van de vennootschap in een naamloze vennootschap; bij dit verslag is een samenvattende staat gevoegd van de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per 31 maart 2013.

B) VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR

De vergadering onderzoekt vervolgens het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BECKERS, LOENDERS & C" met zetel te 3510 Kermt (Hasselt), Diestersteenweg 146, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder mevrouw Els Loenders, opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, over de samenvattende staat van de actieve en passieve toestand, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

Het verslag besluit als volgt ;

"V. Conclusies

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 maart 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld en welke rekening houdt met de geplande voorafgaande kapitaalverhoging en - verlaging, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad, waarbij wij een voorbehoud dienen te formuleren ten aanzien van de naar verwachting toekomstige economische voordelen voor de onderneming van de immateriële vaste activa. Het netto-actief volgens deze staat van vierhonderd zeventigduizend zeshonderd drieënveertig Euro vierenzeventig Eurocent (470.643,74) is drieënveertig Euro vierenzeventig Eurocent (43,74) groter dan het maatschappelijk kapitaal van vierhonderd zeventigduizend zeshonderd (470.600,00) Euro.

Hasselt (Kermt), 31 mei 2013

(getekend)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor de BVBA "BECKERS, LOENDERS & C°"

Bedrijfsrevisoren

Els LOENDERS

Zaakvoerder"

TIENDE BESLUIT: GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN

Na dit onderzoek bevestigt de vergadering dat er op de verslagen noch op de staat enige opmerking gemaakt wordt vanwege de vennoten.

Een origineel van beide verslagen, getekend "ne varietur" door de Notaris en de voorzitter van het bureau zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel met een uitgifte van deze notulen.

ELFDE BESLUIT: OMZETTING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vergadering besluit de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar

rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

De activiteit en het doel blijven ongewijzigd, de reserves en het kapitaal zoals samengesteld na de kapitaalverhoging- en vermindering, blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding, die door de vennootschap onder firma werden gehouden voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondememingsnummer.

De omzetting gebeurt op basis van het aktief en passief van de vennootschap, afgesloten op 31 maart 2013.

Alle handelingen die sedert die datum werden verricht door de vennootschap onder firma, worden geacht verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

TWAALFDE BESLUIT: ONTSLAG VAN HET BESTUURSORGAAN

Het bestuursorgaan in functie verklaart ontslag te nemen uit zijn opdracht van zaakvoerder van de vennootschap, omwille van de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vergadering aanvaardt dit ontslag.

DERTIENDE BESLUIT: GOEDKEURING VAN DE NIEUWE STATUTEN

De vergadering stelt de statuten van de naamloze vennootschap als volgt vast

STATUTEN (uittreksel)

Artikel 1 : Rechtsvorm - Naam.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "Hostahead"

Artikel 2. : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3980 Tessenderlo, Industrieweg 45.

Artikel 3. : Doel

De vennootschap heeft tot doel:

-Het registreren van domeinnamen, het verhuren van internetruimte door middel van web-hosting, door middel van co-located (huur van een ruimte voor een server in een speciaal daar toe ingerichte serverruimte) en dedicated (huur van een server in een speciaal daartoe ingerichte serverruimte).

-Het verlenen van advies over computers en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Het analyseren van behoeften en problemen van computergebruikers en het aanbieden van oplossingen.

-Het ontwikkelen en verkopen van software en het verlenen van bijstand bij de toepassing van computers en programma's.

-Het geven van opleidingen en cursussen.

-Evenals alle overige activiteiten in verband met computers, netwerken en het internet.

Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt uitoefenen. Via inbreng of fusie, deelnemingen bezitten in andere vennootschappen al dan niet van uitsluitend professionele aard.

De vennootschap mag het mandaat van bestuurder opnemen in andere vennootschappen. De vennootschap mag investeringen doen in onroerende goederen en zakelijke rechten afsluiten teneinde het vermogen dat zij verwerft optimaal te kunnen beheren of om haar doelstelling te ondersteunen.

Artikel 4.: Duur

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

TITEL II. - KAPITAAL - AANDELEN

Artikel 5. : Kapitaal

Het geplaatste kapitaal bedraagt vierhonderd zeventigduizend zeshonderd Euro (470.600 ¬ ), vertegenwoordigd doortienduizend (10.000) aandelen, zonder vermelding van waarde, die elk éénitienduizendste (1I10.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

TITEL lil. - BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING - CONTROLE

Artikel 9: Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering voor de door haar te bepalen duur en steeds door de algemene vergadering afzetbaar.

Indien een rechtspersoon benoemd wordt als zaakvoerder dient deze overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen een natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiger aan te duiden, belast met de uitvoering van deze opdracht ïn naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van de zaakvoerder onbezoldigd uitgeoefend.

Artikel 10. Bestuur

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alieen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er twee zaakvoerders worden benoemd zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren

Indien er drie of meer zaakvoerders worden benoemd vormen zij een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Het college van zaakvoerders vergadert zo dikwijls ais de belangen van de vennootschap dit vereisen, op uitnodiging van een zaakvoerder. De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elke andere plaats vernield in de bijeenroepingen,

Artikel 11. Vertegenwoordiging

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, met inachtname van de wettelijke regeling inzake het tegenstrijdig belang.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen hetzij gezamenlijk of als college optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering.

Artikel 12. : Bijzondere volmachten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

TITEL 1V. - ALGEMENE VERGADERING DER VENNOTEN

Artikel 14. : Jaarvergadering - Buitengewone Algemene vergadering

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de eerste zaterdag van de maand maart om tien uur,

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Artikel 18.: Wijze van stemmen -Vertegenwoordiging

a)Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

b)Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijk volmacht. De volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering, om aangehecht te worden aan de notulen van de vergadering.

Schriftelijk stemmen is toegelaten, In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht, naast elk punt van de agenda de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening. Deze brief wordt aangetekend aan de vennootschap toegezonden en moet ten laatste vbbr de vergadering op de zetel besteld zijn.

TITEL V. JAARREKENING - BESTEMMING VAN DE WINST

Artikel 22. : Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktober en eindigt op 30 september van het daaropvolgende jaar.

Artikel 23.; Bestemming van de winst

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de toepasselijke bepalingen van de vennootschappenwet.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder.

TITEL VI, - ONTBINDING - VERDELING NA VEREFFENING

Artikel 25. : Verdeling

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effekten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

VEERTIENDE BESLUIT: BENOEMING

De vergadering besluit het aantal zaakvoerders vast te stellen op één. Wordt benoemd tot zaakvoerder voor onbepaalde duur: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ten Steps Ahead" afgekort

a

d Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

r"1OSA" met zetel te 3980 Tessenderlo, Industrieweg 45 (rechtsgebied Hasselt met ondernemingsnummer 0807.474.223), vertegenwoordigd door haar statutair zaakvoerder de heer Roberto Tibollo, voornoemd.

Hij aanvaardt zijn opdracht. Zijn opdracht wordt niet bezoldigd.

Gezegde vennootschap "Ten Steps Ahead" duidt de heer Roberto Tibollo aan als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van de bestuursopdracht .

STEMMING

De voorafgaande besluiten worden afzonderlijk en achtereenvolgens aangenomen met eenparigheid van stemmen,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

notaris F. Junius

tegelijk neergelegd

- de expeditie van de akte

- het verslag van de bedrijfsrevisor (inbreng in natura)

- het verslag van de zaakvoerder (inbreng in natura);

- het verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief (omzetting);

- het verslag van de bedrijfsrevisor (tomzetting)

Op de laatste blz. van Luik B vermelderl : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetze van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/11/2012
ÿþ Mod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermeicfen : facto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoude aan Het Belg¬ ech

Staatsble

.iZieoiiz"

RECHT8ANK VAN KOOPHANDEL

2 3 -10- 2012

HA ifTQ

Ondememingsnr : 0822.547.825

Benaming (voluit) ; 1-lostAhead

(verkort) :

Rechtsvorm Vennootschap onder firma

Zetel : Schoterweg 87, 3980 Tessenderlo, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders

Tekst

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder wordt met ingang vanaf 1 oktober 2012 de maatschappelijke zetel en de exploitatiezetel verplaatst van de Schoterweg 87 te 3980 Tessenderlo naar de Industrieweg 45 te 3980 Tessenderlo.

BVBA Ten Steps Ahead

Vertegenwoordigd door Roberto Tibollo

Zaakvoerder



Coordonnées
HOSTAHEAD

Adresse
INDUSTRIEWEG 45 3980 TESSENDERLO

Code postal : 3980
Localité : TESSENDERLO
Commune : TESSENDERLO
Province : Limbourg
Région : Région flamande