IMOLIM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMOLIM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 407.165.418

Publication

23/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 02.05.2013, NGL 21.05.2013 13123-0238-017
26/11/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0407.165.418 Benaming (voluit) : !N'OUM

1

Vo beho

aan

Belg

Staat

IIIII11.11.19116111111 IW

'Erl-ii*RApIK VAN KOOPHANDEL

î ~ -11- 2012,

HASSELT

Grittie

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Zuivelmarkt 5 bus 3

3500 Hasselt

Onderwerp akte :NV: kapitaalswijziging

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Carlos De Baecker te Antwerpen op 16 oktober 2012 geregistreerd vijf bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 26 OKT. 2012 boek " 170 blad 25 vak 4 ontvangen: vijfentwintig euro (25 ¬ ) De Ontvanger getekend Wuytack, dat een buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "IMOLIM", met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Zuivelmarkt 5 bus 3, werd gehouden waarbij volgende beslissingen werden genomen:

1. Uitdrukking van het maatschappelijk kapitaal in euro, hetzij zeshonderdnegentienduizend zevenhonderddrieëndertig euro éénentachtig cent (¬ 619.733,81).

2. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap wordt verhoogd met zeshonderdtachtigduizend tweehonderdzesenzestig euro negentien cent (E 680.266,19) om het te brengen van ' zeshonderdnegentienduizend zevenhonderddrieëndertig euro éénentachtig cent (¬ 619.733,81) op een miljoen driehonderdduizend euro (E 1.300.000,00)), zonder uitgifte van nieuwe aandelen, door inbreng in geld ten bedrage van zeshonderdtachtigduizend tweehonderdzesenzestig euro negentien cent (¬ 680.266,19).

Comparanten hebben op elk aandeel de som bijgestort van tweehonderdzesentwintig euro vijfenzeventig cent (E 226,75) zodat het maatschappelijk kapitaal thans volledig volstort is.

Het totaal bedrag van de bijstortingen in speciën, hetzij zeshonderdtachtigduizend tweehonderdzesenzestig euro negentien cent (E 680.266,19) staat geboekt op een speciale rekening nummer BE42 7350 3171 5954 ten name van de vennootschap, bij de KBC Bank.

3. Verzaking door de aandeelhouders aan hun voorkeurrecht met betrekking tot de kapitaalverhoging door inbreng in geld.

4. Wijziging van het eerste alinea "1.- Kapitaal" van artikel 5 der statuten dat voortaan als volgt zal luiden:

"Artikel 5. Kapitaal.

1.- Kapitaal

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt een miljoen driehonderdduizend euro (¬ 1.300.000,00)

en is vertegenwoordigd door drieduizend (3.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.".

5. Aanpassing van artikel 6 der statuten ais volgt:

' "De aandelen zijn op naam. Zij zijn voorzien van een volgnummer.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden. De houders van aandelen kunnen

er inzage van nemen evenals elke belanghebbende derde.

De eigendom van de aandelen wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen. Naar

aanleiding van de inschrijving in dit register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan '

overhandigd."

6. Volledige herformulering van de statuten om ze in overeenstemming te brengen met de terminologie en bepalingen van het wetboek van vennootschappen door vervanging van de volledige tekst der statuten zonder een wijziging aan te brengen aan de benaming, de zetel, het doel en de duur van de vennootschap als volgt: "INHAM - ZETEL -DOEL -DUUR

Artikel 1. Soort en naam.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap en haar naam luidt: IMOLIM.

Artikel 2. Zetel van de vennootschap.

2.1. De zetel is gevestigd te 3500 Hasselt, Zuivelmarkt 5 bus 3.

2.2. Bij besluit van de raad van bestuur, bekend te maken in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, kan de zetel verplaatst worden naar elke andere gemeente binnen het Vlaamse Gewest of het Brussels Hoofdstedelijk gebied. Gelet op de taalwetgeving vereist een verplaatsing naar een ander gewest of een andere gemeenschap, een besluit van de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11 I

2.3. Agentschappen en bijkantoren kunnen in het binnen en buitenland opgericht worden na een besluit de

raad van bestuur.

Artikel 3. Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

1) De aan- en verkoop, de uitbating, het in huur geven of nemen, het laten veranderen, verbouwen of oprichten van onroerende goederen, in één woord alle immobiliënverhandelingen.

2) Hypothecaire leningen, kredieten, fmancementen, beleggingen, verzekeringen, herverzekeringen en alle aanverwante dienstendienstverleningen.

Alle handels-, financiële, industriele, roerende en onroerende verrichtingen van aard om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met bovenstaand doel, en met alle gelijkaardige of verbandhoudende doelen, zo in België als in het buitenland. Alle beheer, alle deelname of rechtstreekse of onrechtstreekse belangen nemen, in alle verrichtingen in verband met haar maatschappelijk doel, hetzij door oprichting van vennootschappen, inbreng in bestaande vennootschappen of bij alle personen, van geheel of gedeelte van haar roerende en onroerende goederen, van inschrijving, aankoop en verkoop van effecten en maatschappelijke rechten van commandiet, voorschot, lening of anderszins, zo in België als in het buitenland.

Artikel 4. Duur.

De duur van de vennootschap is onbepaald.

II KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 5. Kapitaal

1.- Kapitaal

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt een miljoen driehonderdduizend euro (¬ 1.300.000,00) en is vertegenwoordigd door drieduizend (3.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

2. - Kapitaalverhoging - voorkeurrecht.

Bij elke kapitaalverhoging waartoe wordt overgegaan door de algemene vergadering of waartoe wordt overgegaan door de raad van bestuur, in uitvoering van een machtiging gegeven door de algemene vergadering, zullen de aandelen waarop in geld wordt ingeschreven eerst aangeboden worden aan de aandeelhouders naar evenredigheid van hun bezit aan aandelen en zulks overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Voor zover de vennootschap geen publiek beroep doet of gedaan heeft op beleggers en niet alle deelgenoten van hun voorkeurrecht gebruik hebben gemaakt, kan de raad van bestuur beslissen dat de aandeelhouders die van hun voorkeurrecht gebruik hebben gemaakt de kans krijgen om in te schrijven op het saldo, in

evenredigheid met het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd, het al op de wijze te bepalen

door de raad van bestuur.

Artikel 6

De aandelen zijn op naam. Zij zijn voorzien van een volgnummer.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden. De houders van aandelen kunnen er inzage van nemen evenals elke belanghebbende derde.

De eigendom van de aandelen wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen. Naar aanleiding van de inschrijving in dit register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Artikel 7

De overdracht van de aandelen op naam geschiedt door een verklaring van afstand in het register der aandelen op naam, gedagtekend en getekend door de overdrager en de cessionaris of hun volmachthouders, of op gelijk welke andere wijze door de wet aanvaard.

Nochtans mogen de aandelen niet overgedragen worden zonder de voorafgaande uitdrukkelijke toestemming van de raad van beheer. Uitzondering hierop is de overdracht bij overlijden aan de echtgenote en de erfgenamen in dalende rechte linie.

Na twee weigeringen, zal de raad van bestuur gehouden zijn, binnen een termijn van dertig dagen, één of meer verkrijgers aan te duiden aan de cedant.

Bij gebreke daarvan, zal de overdracht plaats hebben ten voordele van de cessionaris(sen), voorgesteld door de cedant.

De maatschappelijke aandelen zijn onverdeelbaar.

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel. In geval van overdracht bij overlijden of anderszins en telkens er meerderen aanspraak maken op de eigendom van eenzelfde aandeel, zal de raad van bestuur het . recht hebben de aan dit aandeel verbonden rechten te schorsen totdat, ten opzichte van de vennootschap, één enkel persoon als eigenaar van het aandeel is aangeduid. Hetzelfde geldt indien het aandeel werd in pand gegeven; de eigenaar en de pandhoudende schuldeiser dienen zich te verstaan over het aanstellen van één enkele vertegenwoordiger.

Is het eigendomsrecht op een maatschappelijk aandeel gesplitst in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan zullen, behoudens afwijkende overeenkomst, alleen de vruchtgebruikers de aan dit aandeel verbonden rechten mogen uitoefenen.

Doch bij de inschrijving op een kapitaalsverhoging, behoort het eventueel voorkeurrecht toe aan de naakte eigenaar.

ArtikeI 8

De raad van bestuur vordert de fondsen in op de ingeschreven aandelen, naargelang de behoeften van de vennootschap. Hij stelt eigenmachtig het tijdstip van de invordering vast. De aandeelhouder die verzuimt de ingevorderde fondsen te storten binnen de vijftien dagen na betekening van een aanmaning door aangetekende ' brief, zal een interest gelijk aan de wettelijke interest verhoogd met vier ten honderd per jaar ten bate van de vennootschap moeten betalen, te beginnen van de dag van eisbaarheid tot de dag van de werkelijke storting.

V oor

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekeninc

mod 11 1

De raad van bestuur kan bovendien, na een tweede aanmaning die gedurende een maand zonder gevolg is gebleven, de aandeelhouder vervallen verklaren en zijn aandeel verkopen. De raad van bestuur kan de aandeelhouders toelaten hun aandelen bij voorbaat te volstorten. Daartoe kan hij alle voorwaarden stellen. III. BESTUUR-TOEZICHT.

Artikel 9

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit minstens drie leden, al dan niet aandeelhouders. De bestuurders worden door de algemene vergadering benoemd voor ten hoogste zes jaar. De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone ' algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. De statutaire bepaling die aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekent, houdt van rechtswege op gevolg te hebben tot de raad van bestuur opnieuw uit ten minste drie leden bestaat. Artikel 10

De bestuurders kiezen een voorzitter. Mocht de voorzitter weerhouden zijn dan wordt hij vervangen door de , oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

Artikel 11

De bestuurders vergaderen op bijeenroeping van de voorzitter zo vaak het belang van de vennootschap dit vergt. Deze vergadering moet samengeroepen worden op aanvraag van drie bestuurders. De vergadering wordt ' gehouden op de maatschappelijke zetel of op de plaats die in de bijeenroepingen wordt aangeduid.

Artikel 12

De vergadering van de bestuurders mag enkel beraadslagen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is.

De bestuurder die belet is, kan bij eenvoudige brief, telegram, telex of telefax volmacht geven aan één van zijn collega's van de raad, maar slechts voor één vergadering. Nochtans kan een bestuurder slechts één medelid van de raad vertegenwoordigen.

De beslissingen worden getroffen met meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen zal de stem van de voorzitter beslissen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.

Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening en de aanneming van het toegestane kapitaal.

Artikel 13: Intern bestuur - beperkingen

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern beheer te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de taken onder mekaar verdelen.

De raad van bestuur kan inzonderheid het degelijks bestuur toevertrouwen:

- aan één of meer van zijn leden, gekozen binnen de raad.

- aan één of meer directeurs gekozen buiten de raad.

Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Artikel 14: Externe vertegenwoordigingsmacht

Door de raad van bestuur als college. De raad van bestuur vertegenwoordigd als college de vennootschap in

alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Artikel 15

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de

vennootschap in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd:

- hetzij door de gedelegeerd bestuurder alleen optredend

- hetzij door twee bestuurders die samen optreden

- hetzij, binnen hun bevoegdheidssfeer, door de personen gelast met het dagelijks bestuur

- hetzij, binnen de perken van hun mandaat, door de bijzondere gevolmachtigden.

Artikel 16

In de gevallen waarin de wet dit voorschrijft zullen één of meerdere commissarissen worden benoemd. Zolang

dit niet noodzakelijk is, wordt het toezicht van de vennootschap toevertrouwd aan de aandeelhouders.

Indien er één of meerdere commissarissen worden aangesteld zullen zij worden benoemd voor ten hoogste drie

jaar. De uittredende commissarissen zullen herkiesbaar zijn.

Artikel 17

De mandaten van bestuurders worden niet bezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

IV ALGEMENE VERGADERING.

Artikel 18

Elk jaar wordt er een algemene vergadering gehouden, op de vennootschappelijke zetel of op een andere in de

bijeenroepingen aangeduide plaats. Deze jaarvergadering vindt plaats op de eerste donderdag van de maand

mei van elk jaar te elf uur. Indien het die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven

naar de eerstvolgende werkdag.

Artikel 19

De jaarvergadering hoort lezing van de verslagen van de raad van bestuur en van de commissaris(sen) zo er

een of meerdere aangesteld zijn, keurt de jaarrekening goed, benoemt bestuurders en commissarissen en

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

"

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11 1

beraadslaagt over al de punten op de agenda. Na goedkeuring van de jaarrekening, beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de bestuurders en de eventueel aan de commissaris(sen) te verlenen kwijting.

Artikel 20

Buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op voorstel van de raad van bestuur of wanneer daartoe verzocht wordt door aandeelhouder(s) welke samen tenminste één vijfde van de uitgegeven aandelen vertegenwoordigen.

Artikel 21

Om tot een algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de aandeelhouders de raad van bestuur tenminste vijf dagen voor de vergadering schriftelijk verwittigen dat zij de vergadering wensen bij te wonen. Artikel 22

De aandeelhouders mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen die zelf stemrecht heeft. De volmacht moet voldoen aan de door de raad van bestuur voorgeschreven vorm. Zij moet op de vennootschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Artikel 23

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 24

De algemene vergadering kan enkel beraadslagen over punten die op de agenda voorkomen. De agenda wordt opgesteld door de raad van bestuur. Voorstellen van aandeelhouder(s) komen niet in aanmerking, indien zij niet vooraf werden ondertekend door aandeelhouder(s) welke samen tenminste één vijfde van de uitgegeven aandelen vertegenwoordigen en indien zij niet tijdig werden meegedeeld aan de raad van bestuur om in de oproepingen te worden opgenomen.

De vergadering beslist met meerderheid van stemmen, om het even welk deel van het kapitaal van de vennootschap is vertegenwoordigd, behoudens toepassing van de wet voor statutenwijziging. Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen,

Artikel 25

Van elke vergadering worden notulen opgesteld. Deze worden ondertekend door de leden van het bureau, welk samengesteld wordt door de vergadering en door de aandeelhouders welke er om verzoeken. Afschriften en uittreksels worden ondertekend door een of meer bestuurders.

V. BOEKJAAR INVENTARIS - JAARREKENING.

Artikel 26

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december. Elk jaar, op éénendertig december, ,

worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de wet.

Artikel 27

De opbrengst van de activiteiten van de vennootschap, na aftrek van de algemene kosten en lasten,

afschrijvingen op actief, vooruitzichten van commerciële, financiële, industriële en fiscale risico's, maakt de

zuivere winst uit

Artikel 28

Op de netto winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. Deze

voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt

heeft.

Zo de winst het toelaat kan een dividend toegekend worden.

Indien blijkt dat de boekhoudkundige winst niet volstaat, kan de vergadering beslissen een voorafname te doen

op de voorheen belaste reserves. De dividenden worden uitbetaald op de plaatsen en tijdstippen bepaald door

de raad van bestuur.

Bovendien mag de raad van bestuur interimdividenden of voorschotten op dividenden toekennen en uitkeren.

Het saldo wordt aangewend in overeenstemming met de besluiten van de algemene vergadering, op voorstel

van de raad van bestuur en in de mate dat de wet hei toelaat.

VI. ONTBINDING - VEREFFENING.

Artikel 29

De vennootschap kan op elk ogenblik ontbonden worden, door beslissing van de algemene vergadering in de "

vorm zoals voorzien voor wijzigingen aan de statuten.

Artikel 30

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering een of meer vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheid en

hun vergoeding vaststellen. Na gelijkstelling van de aflossingen op aandelen wordt het batig saldo van de

vereffening onder de aandeelhouders verdeeld in verhouding tot hun deelname in het kapitaal.

VII. WOONSTKEUZE - ALLERLEI.

Artikel 31

Iedere in het buitenland wonende aandeelhouder, bestuurder, commissaris of vereffenaar, moet woonst in

België kiezen voor alles wat de uitvoering van deze statuten betreft. Is dergelijke woonstkeuze niet bekend, dan

zullen alle berichten, kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen met betrekking tot de

zaken van de vennootschap, geldig geschieden op de zetel van de vennootschap.

Artikel 32

Voor al wat niet in deze statuten wordt voorzien, gelden alleen de bepalingen van het Wetboek van

Vennootschappen.

Voor-`behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

DE NOTARIS, Carlos DE BAECKER

Tegelijk hiermee neergelegd :

Uitgifte statutenwijziging

Coördinatie der statuten

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 03.05.2012, NGL 05.06.2012 12147-0024-016
05/03/2015
ÿþi

Mod Word 77.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoUde

aan net

BelgiSef

Staatsbla

TIECHTBANKvan KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

2 3 FEB, 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0407.165.418

Benaming

(volvet) : IMOLIM

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Zuivelmarkt 5 bus 3 te 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING BIJKOMEND BESTUURDER 1 AANSTELLING VASTE VERTEGENWOORDIGER DER BESTUURDER-RECHTSPERSOON

Blijkens de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der Aandeelhouders d.d. 18 december 2014 werd beslist om te benoemen tot bijkomend bestuurder van de vennootschap:

- BVBA ANGIL,

met maatschappelijke zetel te 3510 Kermt (Hasselt), Tuilterstraat 38,

hierbij vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Gilbert ECTOR

(blijkens verslag van de Enige Zaakvoerder d.d. 17/12/2014).

De bestuurder wordt benoemd voor bepaalde tijd, haar mandaat neemt een aanvang op 01/01/2015 en eindigt op de jaarvergadering te houden in 2015.

Getekend, voor NV HUIS RIJSWIJCK, gedelegeerd bestuurder,

Jules-André HAYEN, vaste vertegenwoordiger.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik 6 vermelden " Recto . Naam en hoedanigheid van de instbumenterende notaris, hetzij van de pers.o(o)n(en)

bevoegd de eehtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

09/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 05.05.2011, NGL 06.06.2011 11142-0507-017
31/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 06.05.2010, NGL 25.05.2010 10129-0056-017
09/04/2015
ÿþRechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Zuivelmarkt 5 bus 3 te 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL IN DE ZIN VAN ARTIKEL 676,1° EN 719 W. VENN.

Blijkens het fusievoorstel d.d. 23 maart 2015 tussen NV IMOLIM (Overnemende Vennootschap) en NV CLOVER INVESTMENT (Over Te Nemen Vennootschap) werd uiteengezet als volgt:

De comparanten verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen onderhavig fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door overneming door te voeren waarbij het gehele vermogen per 31/12/2014 van NV CLOVER INVESTMENT, met inbegrip van alle rechten en verplichtingen hieraan verbonden, zullen overgaan op de NV IMOLIM, en dit overeenkomstig en met toepassing van de artikelen 676, 1° en 719 e.v. W. Venn. (met fusie gelijkgestelde verrichting, geruisloze fusie), waarbij NV CLOVER INVESTMENT zal ophouden te bestaan, zonder vereffening.

De voorgenomen fusie door overneming wordt voorgesteld op basis van cijfers minder dan 3 maanden oud op datum van onderhavig fusievoorstel, met name cijfers per 31/12/2014 voor de Overdragende Vennootschap en 31/12/2014 voor de Over Te Nemen Vennootschap.

Alle verrichtingen m.b.t. de over te dragen activa- en passiva bestanddelen, gedaan door de Over Te Dragen Vennootschap sedert 1/1/2015, zullen aldus voor rekening en voor risico zijn van de Overnemende Vennootschap.

De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

" de naamloze vennootschap IMOLIM,

Overnemende Vennootschap,

met zetel te 3500 HASSELT, Zuivelmarkt 5 bus 3.

Deze vennootschap heeft als ondernemingsnummer 0407.165.418, RPR Antwerpen, afdeling Hasselt.

De vennootschap heeft tot doel:

1.De aan- en verkoop, de uitbating, het in huur geven of nemen, het laten veranderen, verbouwen of oprichten van onroerende gcederen, in één woord aile immobiliënverhandelingen.

2.Hypothecaire leningen, kredieten, financementen, beleggingen, verzekeringen, herverzekeringen en alle aanverwante dienstendienstverleningen.

Alle handels-, financiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen van aard om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met bovenstaand doel, en met alle gelijkaardige of verbandhoudende doelen, zo België als in het buitenland.

Alle beheer, aile deelname of rechtstreekse of onrechtstreekse belangen nemen, in alle verrichtingen in verband met haar maatschappelijk doel, hetzij door oprichting van vennootschappen, inbreng in bestaande vennootschappen of bij alle personen, van geheel of gedeelte van haar roerende en onroerende goederen, van inschrijving, aankoop en verkoop van effecten en maatschappelijke rechten van commandiet, voorschot, lening of anderszins, zo in België als in het buitenland.

Zij wordt hierna 'de Overnemende Vennootschap' genoemd.

Op de laatste bfz van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa Naam en handtekening.

ModWard 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iw11MN111MMIll

Ondernemingsnr : 0407.165.418 Benaming

(voluit) : IMOLIM

(verkort) .

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

2 l MfIRÎ 2015

Griffie

Bijlagen beStlgisch.Staahshlad -_04111412015 Annexes du Manite.urbEl$e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar voltallige raad van bestuur:

- de Naamloze Vennootschap HUIS RIJSWIJCK, gedelegeerd bestuurder,

met zetel te 2000 Antwerpen, Lange Gasthuisstraat 9-11,

ondememingsnummer 0447.540.776, RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen,

hier rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger,

de heer Jules HAVEN;

- de Naamloze Vennootschap ALKIMMO, bestuurder,

met zetel te 3500 Hasselt, Zuivelmarkt 5 bus 3,

ondememingsnummer 0418.666.351, RPR Antwerpen, afdeling Hasselt,

hier reohtsgeldig vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger,

de heer Eric PUTCUYPS;

- de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ANBEL!, bestuurder,

met zetel te 2110 Wijnegem, Lange Kruisweg 28,

ondememingsnummer 0809.516.567, RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen,

hier rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger,

de heer Rudy VAN DEN BROECK;

- de Naamloze Vennootschap HIMO, bestuurder,

met zetel te 3500 Hasselt, Zuivelmarkt 5 bus 3,

ondernemingsnummer 0419.881.326, RPR Antwerpen, afdeling Hasselt,

hier rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger,

mevrouw Isabelle HAVEN;

- de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ANGIL, bestuurder,

met zetel te 3510 Hasselt, Tuilterstraat 38,

ondememingsnummer 0506.731.463, RPR Antwerpen, afdeling Hasselt,

hier rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger,

de heer Gilbert ECTOR.

" de naamloze vennootschap CLOVER INVESTMENT,

Over Te Nemen Vennootschap,

met zetel te 3500 HASSELT, Zuivelmarkt 5 bus 3.

Deze vennootschap heeft als ondernemingsnummer 0475.722.939, RPR Antwerpen, afdeling Hasselt.

De vennootschap heeft tot doel:

1.Het vermogensbeheer voor eigen rekening in de ruimste zin van het woord. Hieronder is te verstaan alle daden van koophandel verband houdend met beleggingsobjecten, zowel van roerende als van onroerende aard. Deze bedrijvigheid omvat onder meer:

a.Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen, promotie van onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing.

De vennootschap mag tevens als algemene onderneming de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouwvoltoolingswerken door onderaannemers. b.De handel in het algemeen en het vervaardigen of laten vervaardigen van alle producten en materialen en materieel, die verband houden met de voormelde activiteiten.

Als tussenhandelaars en makelaars van goederen het leggen van kontakten tussen fabrikanten een handelaars in het binnen- en buitenland.

c.-let verlenen van alle leningen en kredieten aan alle derden en/of het in hypotheekstellen van haar onroerende goederen, en het in pand stellen van ai haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds en het verlenen van borgstelling voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als van aile derden.

d.Het uitbaten van een onderneming voor het beheer van beleggingen en vermogens en van een instelling die in andere maatschappijen belangen heeft om hun beheer te controleren of er een deel in te hebben, inzake beheren of medebeheren van andere ondernemingen, een en ander met uitsluiting van die activiteiten die het voorwerp uitmaken van bijzondere vergunningen en reglementering krachtens de wetgeving op het vermogensbeheer en de kredietinstellingen.

Zich bezighouden met de handel in en het beheer van roerende goederen, beleggingsgoederen en kunstvoorwerpen.

2.De import en export, groothandel in menigvuldige goederen. Als tussenhandelaars en makelaars van goederen, het leggen van contacten tussen fabrikanten en handelaars in het binnen- en buitenland. 3.Ue uitbating van een onderneming van dienstverlening in de ruimste zin van het woord.

4.1-let deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en ondernemingen, al dan niet door middel van de uitoefening van een bestuursmandaat.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen, uitgezonderd de activiteiten die onderworpen zijn aan bijzondere beroepsreglementering of wetgeving.

Zij wordt hierna 'de Over Te Nemen Vennootschap' genoemd.

Hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar voltallige raad van bestuur.

- de Naamloze Vennootsohap HUIS RIJSWIJCK, gedelegeerd bestuurder,

met zetel te 2000 Antwerpen, Lange Gasthuisstraat 9-11,

ondernemingsnummer 0447.540.776, RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen,

hier rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger,

de heer Jules HAVEN;

- de Naamloze Vennootschap IMOLIM, bestuurder,

met zetel te 3500 HASSELT, Zuivelmarkt 5 bus 3.

ondernemingsnummer 0407.165.418, RPR Antwerpen, afdeling Hasselt,

hier rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger,

de heer Eric PUTCUYPS;

- de Naamloze Vennootschap ALKIMMO, bestuurder,

met zetel te 3500 Hasselt, Zuivelmarkt 5 bus 3,

ondernemingsnummer 0418.666.351, RPR Antwerpen, afdeling Hasselt,

hier rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger,

de heer Jules HAYEN;

- de Naamloze Vennootschap HIMO, bestuurder,

met zetel te 3500 Hasselt, Zuivelmarkt 5 bus 3,

ondernemingsnummer 0419.881.326, RPR Antwerpen, afdeling Hasselt,

hier rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger,

mevrouw Isabelle HAYEN;

- de Naamloze Vennootschap HUIS LEOPOLD, bestuurder,

met zetel te 2000 Antwerpen, Lange Gasthuisstraat 9-11,

ondernemingsnummer 0894.741.559, RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen,

hier rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger,

mevrouw Béatrice HAYEN.

Het doel van de Overnemende Vennootschap dient in het kader van de voorgenomen fusie door overneming niet uitgebreid of gewijzigd te worden, doch zal in het licht van de verduidelijking van de huidige activiteiten vervangen worden door navolgende bepalingen:

"De vennootschap heeft tot doel:

1.Het vermogensbeheer voor eigen rekening in de ruimste zin van het woord. Hieronder is te verstaan alle daden van koophandel verband houdend met beleggingsobjecten, zowel van roerende als van onroerende aard. Deze bedrijvigheid omvat onder meer:

a.Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen, promotie van onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing.

De vennootschap mag tevens als algemene onderneming de bedrijvigheden coíirdineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouwvoltooiingswerken door onderaannemers. b.De handel in het algemeen en het vervaardigen of laten vervaardigen van aile producten en materialen en materieel, die verband houden met de voormelde activiteiten.

Als tussenhandelaars en makelaars het leggen van contacten tussen fabrikanten een handelaars in het binnen- en buitenland.

c.Het verlenen van alle leningen en kredieten aan alle derden en/of het in hypotheekstellen van haar onroerende goederen, en het in pand stellen van al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds en het verlenen van borgstelling voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als van alle derden.

d.Het uitbaten van een onderneming voor het beheer van beleggingen en vermogens en van een instelling die in andere maatschappijen belangen heeft om hun beheer te controleren of er een deel in te hebben, inzake beheren of medebeheren van andere ondernemingen, een en ander met uitsluiting van die activiteiten die het voorwerp uitmaken van bijzondere vergunningen en reglementering krachtens de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

wetgeving op het vermogensbeheer en de kredietinstellingen.

Zich bezighouden met de handel In en het beheer van roerende goederen, beleggingsgoederen en kunstvoorwerpen.

2.De import en export, groothandel in menigvuldige goederen. Ais tussenhandelaars en makelaars van goederen, het leggen van contacten tussen fabrikanten en handelaars in het binnen- en buitenland. 3.De uitbating van een onderneming van dienstverlening in de ruimste zin van het woord.

4.Het deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en ondernemingen, als dan niet door middel van de uitoefening van een bestuursmandaat.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen, uitgezonderd de activiteiten die onderworpen zijn aan bijzondere beroepsreglementering of wetgeving."

De zetel en de naam van de Overnemende Vennootschap zal niet worden gewijzigd.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL -AANDELEN

NV IMOL1M zal als Overnemende Vennootschap het gehele vermogen van de Over Te Nemen vennootschap NV CLOVER INVESTMENT ontvangen.

Het geplaatste kapitaal van NV NMOL1M bedraagt één miljoen driehonderdduizend euro (1.300.000,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door drieduizend (3.000) aandelen op naam.

Het geplaatste kapitaal van NV CLOVER INVESTMENT bedraagt tweeënzestigduizend euro (62.000,000 EUR) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam.

Aangezien de voorgestelde fusie een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting betreft, zoals bedoeld in artikel 676, 1° W.Venn, met name een geruisloze fusie ingevolge vereniging van alle aandelen in één hand, worden er aan de enige aandeelhouder van de Over Te Nemen Vennootschap (NV 1MOLIM) geen nieuwe aandelen in de NV IMOLIM uitgereikt ter vergoeding voor de overgang van het vermogen van de Over Te Nemen Vennootschap.

DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De datum, vanaf welke de handelingen van de Over Te Dragen Vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap is vastgesteld op 1 januari 2015. Alle verrichtingen die door de Over Te Nemen Vennootschap vanaf deze datum werden verricht,

zullen worden geacht te zijn gevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap, die bijgevolg alle baten en kosten verbonden aan de activa en passiva die aan laatstgenoemde vennootschap worden overgedragen, zal dragen.

ONROERENDE GOEDEREN

Het bestuursorgaan van de Over Te Nemen Vennootschap CLOVER INVESTMENT, verklaart dat de vennootschap eigenaar is van de hierna vermelde onroerende goederen, en dit voor 51 % in volle eigendom:

STAD ANWERPEN, vierde afdeling

A. een handelshuis, op en met grond en aanhorigheden, gestaan en gelegen ter plaatse "Oudaan 26", ten kadaster gekend of het geweest zijnde volgens recent kadastraal uittreksel sectie D,

perceelnummer 1634 N, met een oppervlakte van 04a 29ca,

Kadastraal inkomen: tienduizend vierhonderdenvier euro (¬ 10.404,00);

B. een hotel, op en met grond en aanhorigheden, gestaan en gelegen ter plaatse "Lange Gasthuisstraat 12114", ten kadaster gekend of het geweest zijnde volgens recent kadastraal uittreksel sectie D, perceelnummer 1639 M, met een oppervlakte van 09a 58ca,

Kadastraal inkomen: zevenenveertigduizend zevenhonderdzevenenzestig euro (¬ 47.767,00);

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

C. een handelshuis, op en met grond en aanhorigheden, gestaan en gelegen ter plaatse "Lange Gasthuisstraat 8/10", ten kadaster gekend of het geweest zijnde volgens recent kadastraal uittreksel sectie D, perceelnummer 1634 M, met een oppervlakte van 03a 20ca,

Kadastraal inkomen: zesduizend vijfhonderdvierenzeventig euro (¬ 6.574,00);

D. een handelshuis, op en met grond en aanhorigheden, gestaan en gelegen ter plaatse "Oudaan 30132",

ten kadaster gekend of het geweest zijnde volgens recent kadastraal uittreksel sectie D,

perceelnummer 1633 M, met een oppervlakte van 01 a 44ca,

Kadastraal inkomen: vierduizend vierhonderdenvijf euro (¬ 4.405,00);

E. een huis, op en met grond en aanhorigheden, gestaan en gelegen ter plaatse "Oudaan 28", ten kadaster

gekend of het geweest zijnde volgens recent kadastraal uittreksel sectie D, perceelnummer 1633 K,

met een oppervlakte van OOa 73ca, Kadastraal inkomen: tweeduizend tweehonderdeenendertig euro

(¬ 2,231,00).

Verklaringen aangaande de bodemtoestand  bodemattest OVAM

a. Het bestuursorgaan van de Over Te Nemen Vennootschap NV CLOVER INVESTMENT verklaart dat naar haar weten er op of in de hiervoor beschreven onroerende goederen sub c, d en e, geen inrichting gevestigd is of was, of geen activiteit wordt of werd uitgevoerd die opgenomen is in de lijst van risicoinrichtingen, zoals bedoeld in het Bodemdecreet.

Het bestuursorgaan van de Over Te Nemen Vennootschap NV CLOVER INVESTMENT verklaart met betrekking tot de betreffende gronden geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de Overnemende Vennootschap NV IMOLIM of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een beschrijvend bodemonderzoek, een saneringsverplichting of risicobeheer, tot gebruiks- of bestemmingsbeperkingen of andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

b. Het bestuursorgaan van de Overnemende Vennootschap NV IMOLIM verklaart voorafgaandelijk aan de ondertekening van huidig fusievoorstel kennis te hebben genomen van de door OVAM op 5 februari 2015 afgeleverde attesten, met (respectievelijk) refertenummers A: 20150063267  R: 20150062051; A: 20150063266  R: 20150062050; A: 20150063265  R: 20150062049, waarvan de inhoud letterlijk luidt als volgt:

'2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtregelîng: www.overdracht.ovam.be.

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens".

c. Het bestuursorgaan van de Over Te Nemen Vennootschap NV CLOVER INVESTMENT verklaart dat naar haar weten er op of in de hiervoor beschreven onroerende goederen sub a en b destijds een inrichting gevestigd is of was, of een activiteit werd uitgevcerd die opgenomen is in de lijst van risico-inrichtingen, zoals bedoeld in het Bodemdecreet.

Het bestuursorgaan van de Over Te Nemen Vennootschap NV CLOVER INVESTMENT verklaart dat sedert de aflevering van de hierna opgenomen eindverklaring naar haar weten op of in de hiervoor beschreven onroerende goederen sub a en b geen inrichting gevestigd is of was, of geen activiteit wordt/werd uitgevoerd die opgenomen is in de lijst van risico-inrichtingen, zoals bedoeld in het Bodemdecreet.

Het bestuursorgaan van de Over Te Nemen Vennootschap NV CLOVER INVESTMENT verklaart met betrekking tot de betreffende gronden geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de Overnemende Vennootschap NV IMOLIM of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een beschrijvend bodemonderzoek, een saneringsverplichting of risicobeheer, tot gebruiks- of bestemmingsbeperkingen of andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

Het bestuursorgaan van de Over Te Nemen Vennootschap NV CLOVER INVESTMENT verklaart dat zij alle verplichtingen opgelegd door artikel 102 en volgende van het Bodemdecreet werden nagekomen.

d. Het bestuursorgaan van de Overnemende Vennootschap NV IMOLIM verklaart voorafgaandelijk aan de ondertekening van huidig fusievoorstel kennis te hebben genomen van de door OVAM op 5 februari 2015 en 18 maart 2015 afgeleverde attesten, met (respectievelijk) refertenummers A: 201500632-68  R: 20150062054- D: 20524 en A:20150128058  R: 20150062053  D: 20524, waarvan de inhoud letterlijk luidt als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

"2 Inhoud van het bodemattest

Deze grond ins opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen te worden uitgevoerd.

2.1.1 Historische verontreiniging

In overeenstemming met het Bodemdecreet is voldaan aan de volgende verplichtingen:

- Het eindevaluatierapport van 24.08.2013 werd bij de OVAM ingediend op 24.08.2013. Hierop werd door

de OVAM een eindverklaring afgeleverd. Deze verklaring omvat de resultaten van de

bodemsaneringswerken zoals beschreven in het bodemsaneringsproject d.d. 31.03.2004. Door de

uitgevoerde bodemsaneringswerken zijn, met betrekking tot de bodemverontreiniging opgenomen in

voornoemd bodemsaneringsproject en gelet op de hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de

grond, volgens het Bodemdecreet geen verdere maatregelen noodzakelijk.

2.2 Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1 Historische verontreiniging

DATUM: 06.01.2004

TYPE: Beschrijvend bcdemonderzoek

TITEL: Beschrijven Bodem- en Grondwateronderzcek 1.o.v. Bouwonderneming Vooruitzicht N.V. te 2000

Antwerpen, Vleminckveld 15-17

AUTEUR: Esher BVBA

DATUM: 31.03.2004

TYPE: Bodemsaneringsproject

TITEL: Bodemsaneringsproject i.o.v. Bouwonderneming Vooruitzicht NV te 2000 Antwerpen, Vleminckveld

45-47(040121)

AUTEUR: Esher BVBA

DATUM: 24.08.2013

TYPE: Eindevaluatierapport

TITEL: Eindevaluatierapport bodemsaneringswerken Site Graffito, Vleminckveld 15-17 te Antwerpen

AUTEUR: Ecorem NV

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd.

2. Bijkomende informatie cver de overdrachtregeling: www.overdracht.ovam.be.

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

5. Voor inzage van de bovenstaande documenten: www.ovam.beînzage."

RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ASLOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

Er zijn in de Over Te Nemen Vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen rechten toegekend of maatregelen voorgesteld dienen te worden.

IEDER BIJZONDERE VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN HET BESTUURSORGAAN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de leden van het bestuursorgaan van de Ovememende Vennootschap en de Over Te Nemen Vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

STATUTENWIJZIGINGEN

Behoudens de voormelde wijzigingen, worden er geen andere wijzigingen van de statuten van de Overnemende Vennootschap vooropgesteld.

ALGEMENE BEPALINGEN

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de ondergetekende bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, zal het aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd worden, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

Alle kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de Overnemende Vennootschap. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, ieder voor een gelijk deel.

Getekend, voor NV HUIS RIJSWIJCK, gedelegeerd bestuurder,

Jules HAVEN, vaste vertegenwoordiger.

Tegelijk hiermee neergelegd:

Getekend fusievoorstel d.d. 23 maart 2015.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bil het Belgisch Staatsblad - 09/04/21115 Annexes.du.Moniteur_.belge

Op de laatste blz van _ik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van do persa(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

04/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 07.05.2009, NGL 02.06.2009 09178-0168-017
07/07/2008 : HA043197
24/06/2008 : HA043197
10/08/2007 : HA043197
09/07/2007 : HA043197
02/06/2015
ÿþ Mod Wood i 1 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

!11.1J19119

Ondernemingsnr : 0407.165.418 Benaming

(voluit) : IMOLIM (verkort) .

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

21 MEI 2015

Griffie

111

i

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetel : Zuivelmarkt 5 bus 3 te 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : (HER)BENOEMING RAAD VAN BESTUUR

Blijkens de notulen van de Gewone Algemene Vergadering der Aandeelhouders en van de Vergadering van

de Raad van Bestuur d.d. 7 mei 2015 werd beslist te (her)benoemen voor een periode van zes jaar,

hun mandaat eindigt op de jaarvergadering van 2021:

- NV HIMO, met zetel te 3500 Hasselt, Zuivelmarkt 5 bus 3,

als bestuurder, gedelegeerd bestuurder, en voorzitter van de Raad van Bestuur,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw Isabelle HAVEN,

- NV ALK1MMO, met zetel te 3500 Hasselt, Zuivelmarkt 5 bus 3,

als bestuurder,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Eric PUTCUYPS,

- BVBAANBELI, met zetel te 2110 Wijnegem, Lange Kruisweg 28,

ais bestuurder,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Rudy VAN DEN BROECK,

- BVBA ANGIL, met zetel te 3510 Hasselt - Kermt, Tuilterstraat 38,

als bestuurder,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Gilbert ECTOR.

Volgende mandaten worden aldus niet verlengd:

- NV HUIS RIJSWIJCK, met zetel te 2000 Antwerpen, Lange Gasthuisstraat 9-11, bestuurder, gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de Raad van Bestuur, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Jules-André HAVEN, - BVBA KRISONAX, met zetel te 3510 Hasselt - Kermt, Diestersteenweg 309, bestuurder,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Gilbert ECTOR. (ingevolge sluiting van de vereffening d.d. 5 februari 2015).

Getekend, voor NV HIMO, gedelegeerd bestuurder,

Isabelle HAVEN, vaste vertegenwoordiger.

Op de tante,' pl.% von vr.rrrlckin Recto N<,orr3 >ryn hoetfaniilrlorrt ct. rrrstrunerlte.n,rlr,e notaris hetzil Van dD perce(o)n(en)

tJe,:v3t;.yC1 {.të rGC'ntsRr.r5oUr1 aanzien van ttC.r(ir," ,1 te veItL'jé's34vt,~Cpdn3C('

Vc:rsc iwaatrr.i,qandtek81ai~g

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

28/06/2005 : HA043197
16/08/2004 : HA043197
05/03/2004 : HA043197
21/08/2015
ÿþmcd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II II llhI 1111111111111 I11I1 iiii i

*15121013*

RECHTSANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

12 A116. 2015

Griffie

Ondememingsnr: 0407.165.418

Benaming (voluit) : IMOLIM

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Zuivelmarkt 5 bus 3

3500 Hasselt

Onderwerp akte :NV: fusie door overneming - statutenwijziging

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Carlos De Baecker te Antwerpen de dato 25 juni 2015,, 'geregistreerd ter registratiekantoor Antwerpen) AA op twee juli twee duizend vijftien (02-07-2015) Register 5: Boek 000 Blad 000 Vak 14590, Ontvangen registratierechten: vijftig euro (¬ 50,00), De Ontvanger', dat een: buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van De naamloze vennootschap "IMOLIM", met: maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Zuivelmarkt 5 bus 3, werd gehouden waarbij volgende beslissingen: werden genomen:

Vaststelling dat aan de voorafgaande wetteliike vereisten voldaan werd

A. De comparanten verklaren dat

1. Op 23 maart 2015 een fusievoorstel werd opgemaakt door de bestuursorganen van de naamloze; vennootschap `IMOLIM' en de naamloze vennootschap 'CLOVER INVESTMENT'.

2. Het fusievoorstel werd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel van de fuserende; vennootschappen neergelegd op 27 maart 2015_

3. De neerlegging van het fusievoorstel werd per mededeling bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch' Staatsblad van 9 april 2015 onder nummers 15051521 en 15051520.

4, De stukken bedoeld in artikel 720 van het Wetboek van Vennootschappen lagen minstens één maand voor de datum van deze vergadering in de zetel van de vennootschappen ter inzage.

B. De bestuursorganen van ieder van de betrokken vennootschappen zich hebben ervan vergewist dat de overnemende vennootschap IMOLIM aile effecten bezit uitgegeven door de overgenomen vennootschap CLOVER INVESTMENT en dat de overgenomen vennootschap CLOVER INESTMENT geen effecten bezit: uitgegeven door de overnemende vennootschap IMOLIM. Aangezien de voorgestelde fusie een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting betreft zoals bedoeld in artikel 676, 1°, juncto artikel 719 en volgende van: het wetboek van vennootschappen, dienden de bestuursorganen van de beide betrokken vennootschappen: geen schriftelijk verslag op te stellen, noch diende een bedrijfsrevisor te worden aangesteld terzake de opmaak:

van een schriftelijk verslag. "

Na onderzoek worden volgende besluiten genomen:

EERSTE BESUAT

De buitengewone algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen nemen, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen, volgend besluit

Zij verklaren kennis te hebben genomen van de inhoud van het aangekondigde fusievoorstel.

Zij besluiten tot ontbinding van de naamloze vennootschap CLOVER INVESTMENT met ingang van 1 januari 2015, zonder vereffening, met het oog op de voormelde fusie met de naamloze vennootschap IMOLIM.

Zij besluiten tot fusie door overneming door de naamloze vennootschap IMOLIM van de naamloze: vennootschap CLOVER INVESTMENT.

Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de naamloze vennootschap 'CLOVER INVESTMENT', zowel de` rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, onder algemene titel over op de naamloze vennootschap 'IMOLIM', die houdster is van alle aandelen van de naamloze vennootschap 'CLOVER INVESTMENT. Vermits de overnemende naamloze vennootschap IMOLIM houdster is van alle aandelen van de overgenomen naamloze vennootschap CLOVER INVESTMENT, zullen de aandelen van de overgenomen, naamloze vennootschap CLOVER INVESTMENT worden vernietigd en worden er geen nieuwe aandelen In de: overnemende naamloze vennootschap IMOLIM uitgereikt ter vergoeding voor de overgang van het vermogens: van de overgenomen naamloze vennootschap CLOVER INVESTMENT.

Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de naamloze vennootschap 'IMOLIM' enó zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per 31 december 2014. Alle verrichtingen, verbintenissen en handelingen en alle rechten en plichten gesteld door de naamloze

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

vennootschap 'CLOVER INVESTMENT', hetzij zijn ontstaan in hoofde van de naamloze vennootschap' CLOVER 1NVESTMENT sedert 1 januari 2015, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de naamloze vennootschap 'IMOLIM'.

TWEEDE BESLUIT

Als gevolg van voornoemde fusie gaat gans het vermogen van de naamloze vennootschap 'CLOVER INVESTMENT', met aile rechten en plichten, over op de naamloze vennootschap 'IMOLIM' en dit met ingang vanaf 1 januari 2015. De aandelen van de naamloze vennootschap 'CLOVER INVESTMENT' in het bezit van de naamloze vennootschap 'IMOLIM' zullen door de naamloze vennootschap 'IMOLIM' worden vernietigd.

De overgang geschiedt onder algemene titel, zonder kapitaalverhoging en zonder omwisseling van aandelen op basis van een balanstoestand afgesloten op 31 december 2014.

Aile rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf voormelde datum van 1 januari 2015 worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de naamloze vennootschap 'IMOUM', De schulden van de naamloze vennootschap 'CLOVER 1NVESTMENT gaan over op de naamloze vennootschap 'IMOLIM'.

Alle contracten, vergunningen, rechten en verplichtingen van de naamloze vennootschap 'CLOVER 1NVESTMENT worden bijgevolg onder dezelfde geldende modaliteiten overgedragen naar de verkrijgende vennootschap 'IMOLIM'.

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

Er zijn geen bijzondere voordelen toegekend aan de bestuurders van de te fuseren vennootschappen.

Alle rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming zijn ten laste van de naamloze vennootschap 'IMOLIM'.

De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, enlof het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom; alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

- alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergaderingen ontslaan ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen.

- alle handels- en huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

- alle intellectuele rechten omvattende onder meer: alle tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of ben eficiaris is.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan. Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbadrmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap hetgeen hierna opgenomen wordt.

De naamloze vennootschap 'CLOVER INVESTMENT' is eigenaar voor éénenvijftig procent (51%) van nagemelde onroerende goederen, die krachtens de goedkeuring van onderhavige fusie op de overnemende vennootschap 'IMOLIM' op de nagemelde wijze overgaan ingevolge rechtsovergang ten algemene titel; a) Beschriivinq van de onroerende goederen:

1. STAD ANTWERPEN - VIERDE AFDELING

Een gebouw (volgens titel gekend als een kantoorgebouw) op en met grond en alle verdere aanhorigheden gestaan en gelegen te 2000 Antwerpen, Oudaan 26, volgens het uittreksel uit de kadastrale legger, afgeleverd op 16 februari laatstleden, gekend op het kadaster als een handelshuis, Sectie D nummer 16341N, groot vierhonderd negenentwintig vierkante meter (429 m2).

Kadastraal inkomen: tienduizend vierhonderdenvier euro (¬ 10.404,00).

2. STAD ANTWERPEN -VIERDE AFDELING

Een huis op en met grond en alle verdere aanhorigheden gestaan en gelegen te 2000 Antwerpen, Oudaan 28,

volgens het uittreksel uit de kadastrale legger, afgeleverd op 16 februari laatstleden gekend Sectie D nummer

16331K, groot drieënzeventig vierkante meter (73 m2).

Kadastraal inkomen: tweeduizend tweehonderdeenendertig euro (¬ 2.231,00),

3. STAD ANTWERPEN - VIERDE AFDE=LING

Een handelshuis op en met grond en alle verdere aanhorigheden gestaan en gelegen te 2000 Antwerpen,

Oudaan 30-32, volgens het uittreksel uit de kadastrale legger, afgeleverd op 16 februari laatstleden, gekend

sectie D nummer 16331M, groot honderd vierenveertig vierkante meter (144 m2).

Kadastraal inkomen: vierduizend vierhonderdenvijf euro (¬ 4.405,00).

4. STAD ANTWERPEN - VIERDE AFDELING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

mad 1 t.1

Een handelshuis op en met grond en alle verdere aanhorigheden gestaan en gelegen te 2000 Antwerpen,' Lange Gasthuisstraat 8-10, volgens het uittreksel uit de kadastrale legger, afgeleverd op 16 februari laatstleden, gekend Sectie D nummer 1634/M groot driehonderd twintig vierkante meter (320 m2).

Kadastraal inkomen: zesduizend vijfhonderdvierenzeventig euro (¬ 6.574,00).

5. STAD ANTWERPEN - VIERDE AFDELING

Een gebouw (volgens titel gekend als een bankgebouw) op en met grand en aile verdere aanhorigheden gestaan en gelegen te 2000 Antwerpen, Lange Gasthuisstraat 12-14, volgens het uittreksel uit de kadastrale legger, afgeleverd op 16 februari laatstleden, gekend op het kadaster als hotel, ten kadaster gekend Sectie D nummer 16391M, voor een oppervlakte van negenhonderd achtenvijftig vierkante meter (958 m2),

Kadastraal inkomen: zevenenveertigduizend zevenhonderdzevenenzestig euro (¬ 47.767,00).

b) Oorsprong van eigendom

Oorspronkelijk hoorden voormelde goederen toe aan: 1. de naamloze vennootschap `CLOVER INVESTMENT voor dertig procent (30%) in voile eigendom, 2. de naamloze vennootschap 'IMOLIM' voor negenenveertig procent (49%) in voile eigendom en 3. de commanditaire vennootschap op aandelen 'SOLANA', te Antwerpen voor éénentwintig procent (21%) in voile eigendom om ze te hebben aangekocht van de naamloze vennootschap ING België blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris Carlos De Baecker te Antwerpen, minuuthouder, met tussenkomst van notaris Bertrand Nerincx te Brussel op 28 augustus 2003, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Antwerpen op 23 september 2003 onder formaliteit 57-T-2310912003-08889, Bij akte van afstand onverdeelde paarten tussen verleden voor ondergetekende notaris Carlos De Baecker op 1 september 2011, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Antwerpen op 16 september nadien onder formaliteit nummer 57-T-16109/2011-10547 heeft de commanditaire vennootschap op aandelen Satana, voormeld, al haar onverdeelde aandelen van en in voorbeschreven goederen aan de naamloze vennootschap Ciover investment, voormeld afgestaan,

cl Hypothecaire toestand

Het bestuur van de overgenomen vennootschap CLOVER INVESTMENT bevestigt dat de goederen de laatste vijf jaar niet onder bezwarende titel overgedragen zijn en dat ze niet met hypotheken of andere zakelijke rechten zijn bezwaard, noch door toedoen van de overgenomen vennootschap zelf, noch uit hoofde van vorige eigenaars. De raad van bestuur van de overgenomen naamloze vennootschap CLOVER INVESTMENT verklaart dat er geen schulden verbonden aan de onroerende goederen zijn.

d) Erfdienstbaarheden:

De goederen gaan in volle eigendom over op de overnemende vennootschap, met aile actieve en passieve, heersende en lijdende, voortdurende en niet voortdurende, gekende en ongekende, zichten onzichtbare rechten en dienstbaarheden, waarmede zij kunnen bevoor of benadeeld zijn.

De Raad van bestuur van de overgenomen vennootschap CLOVER INVESTMENT bevestigt geen dienstbaarheden te hebben gevestigd noch te hebben toegestaan in het voor of nadeel van de goederen, en geen kennis te hebben van het bestaan van erfdienstbaarheden, behoudens deze opgenomen in voormelde eigendomstitel verleden voor geassocieerde notaris Carlos De Baecker, houder der minuut en notaris Bertrand Nerincx op 28 augustus 2003 die hierna letterlijk worden weergegeven:

"I.BESTAANDE ERFDIENSTBAARHEDEN.

Ze worden verkocht met alle zichtbare en verborgen gebreken, alle voor- en nadelige, bekende en onbekende, heersende en lidende rechten, gemeenschappen en dienstbaarheden, waarmee ze zouden kunnen bevoor- of benadeeld zijn, vrij aan de kopers de ene te doen gelden en zich tegen de andere te verzetten, doch alles op eigen verantwoordelijkheid, kosten en gevaar en zonder tussenkomst van de verkopende vennootschap. ln de titels van eigendom staat letterlijk het volgende vermeld:

Met betrekking tot het goed 1:

'Dienaangaande wordt er alhier te kennen gegeven en bedongen dat er vermeld staat in voorberoepen akte-verkoop verleden voor meesters Charles Van der Avoort en Antoine Cols, beide destijds Notaris te Antwerpen, in datum van dertig juli negentienhonderd éénen vijftig, letterlijk hetgene volgt:

'Concernant les servitudes, la société venderesse fait remarquer que dans l'acte reçu par les notaires Cols et Gheysens le seize avril mil neuf cent dix neuf dont question dans l'origine de propriété ci-dessus, il est stipulé littéralement ce qui suit:

La fenêtre se trouvant sur le palier de l'étage de la fenêtre sur le petit escalier donnant toutes le deux sur la propriété jadis de Madame Veuve Leemans, actuellement de Monsieur Henri de Ravenne, devront rester fermées, être á verres dormants et munies de barreaux de fer, telles et ainsi que ces fenêtres existent actuellement.

La citerne se trouvant sur la ligne de séparation de la propriété ci-dessus et de la propriété de Monsieur Raymond Geelhand située à l'angle de la Longue rue de l'Hôpital et de la rue Oudaen, restera comme entre ces deux propriétaires, le propriétaire de la propriété actuellement vendue sera obligé, s'il fait usage de la dite citerne, d'y laisser écouller les eaux pluviales de sa propriété et de supporter pour moitié les frais d'entretien de cette citerne'.

Met betrekking tot het goed 513:

'Dienaangaande staan er verschillende bepalingen vermeld in een akte genaamd "Convention de servitudes", verleden voor notaris Frédéric Deckers te Antwerpen op dertig mei negentienhonderd achtenzestig, overgeschreven ten eerste hypotheekkantoor te Antwerpen op éénentwintig juni volgend, deel 4306 nummer 1, tussen de toenmalige eigenaars van het bij deze verkochte pand en het eigendom nummer 16 van de Lange Gasthuisstraat, toen reeds eigendom van de koper'.

De kopers verklaren en erkennen kopij van voormelde akte verleden voor notaris Frédéric Deckers de dato dertig mei negentienhonderd achtenzestig ontvangen te hebben, en ontslaan ondergetekende notarissen van integrale overname van deze bepalingen in onderhavige akte.

Met betrekking tot het goed sub 5:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

ln de akte verleden voor notaris Troquet te Antwerpen, op twintig februari negentienhonderd vierenzestig houdende verkoping van de eigendommen te Antwerpen Lange Gasthuisstraat 16 en 18, staat ondermeer letterlijk hetgeen volgt:

Dans l'acte précité reçu par Maître Femand ijstas à Anvers, le premier octobre mil neuf cent vingt-neuf, se trouve ce qui suit:

Dans l'acte de vente précité reçu par le Notaire Leclef à Anvers, le vingt-trois juillet mil huit cent quatre vingt il est littéralement stipulé ce qui suit:

1) La propriété se vend aussi libre de tous droits de père de famille avec la propriété voisine, nie de l'Hôptal 14 et appartenant également au vendeur. Ces biens devant être considérés comme n'ayant jamais appartenu à un même propriétaire.

2) Le mur séparant le jardin de la propriété vendue de la cour de Monsieur della Faille vendeur, Longue nie de l'Hôpital 14, ne pourra jamais être exhaussé par l'acquéreur.

Les fenêtres et ouvertures existant actuellement dans la façade du bâtiment d'écuries et remises de la dite propriété, longue rue de l'Hôpital 14 et prenant jour sur le jardin de la propriété vendue pourront être maintenues à perpétuité à leur hauteur et dans leur état actuels.

ii est interdit à l'acquéreur d'établir dans la propriété vendue une industrie ou un commerce incommode ou insalubre et soumis par la loi à l'autorisation préalable.

dl est interdit en outre à l'acquéreur de faire servir la propriété vendue pour une école ou une maison d'éducation.

Dans l'acte précité du Notaire Cols en date du trent-et-un mai mil neuf cent dix-neuf, se trouvant reproduites les clauses ci-dessus transcrites à l'exception de celle trascrite cl- dessus sous le numéro I et il est ajouté: L'acquéreur est subrogé dans tous les droits et obligations de la venderesse relativement aux stipulation ci dessus mais sans aucune intervention ni responsabilité de la venderesse.

Les acquéreurs aux présentes seront subrogés de plein droit dans tous le droits et obligations résultant des clauses ci-dessus transcrites pour le vendeur aux présentes sans aucune intervention ni responsabilité de ce dernier.

3. les acquéreurs déclarent parfaitement connaître l'état et les conditions d'occupation et de location du bien présentement vendu; déclarent dispenser le vendeur et le notaire instrumentant d'en faire la mention ou la description aux présentes.

La société acquéreuse aux présentes est subrogé à cet égard dans tous les droits et/ou obligations des vendeurs.

De kopers treden dienaangaande in alle rechten en verplichtingen van de verkopende vennootschap in zoverre deze bedingen nog van toepassing zijn.

Il. VESTIGING NIEUWE ERFDIENSTBAARHEDEN.

Partijen verklaren en erkennen dat pagemelde nieuwe erfdienstbaarheden door de verkopende vennootschap in voordeel van de kopers werden toegestaan:

'De verkoper zal, vanaf het verstrijken van zijn bezettingsrecht waarvan sprake hierna, hetzij ten laatste op éénendertig december tweeduizendendrie een erfdienstbaarheid op haar pand gelegen te Antwerpen, Lange Gasthuisstraat 16, toestaan ten gunste van het pand te Antwerpen, Lange Gasthuisstraat 14, zodat de kopers, hun rechthebbenden en rechtverkrijgenden, in- en uitgang krijgen tot de zestien (16) ondergrondse parkeerplaatsen van het gebouw Lange Gasthuisstreat 14.

De verkopende vennootschap en de kopers komen overeen de praktische modaliteiten van dit recht van uitweg in onderling akkoord te bepalen, rekening houdend met aile veiligheidsmaatregelen voorzien voor de activiteiten van de verkopende vennootschap en het immobiliénprojekt van de kopers voor het perceel grond gelegen aan het Vleminckveld.

In dezelfde zin zullen kopers en de verkopende vennootschap, in samenspraak met de kopers van het perceel grond gelegen aan het Vleminckveld, de praktische modaliteiten overwegen om, op kosten van de kopers, een doorgang voor voetgangers aan te leggen tussen de gebouwen gelegen aan de Oudaan en de aan te leggen ondergrondse parking onder het Vleminckveld.

Partijen komen uitdrukkelijk overeen dal indien de kopers, en/of hun rechthebbenden, ooit beroep doen op deze mogelijkheid en indien het aanleggen van deze doorgang tot gevolg heeft dat een aantal parkeerplaatsen in de parking die eigendom blijft van de verkopende vennootschap afgeschaft moeten worden, de kopers en/of hun rechthebbenden ervoor zullen zorgen dat een recht van eigendom aan de verkopende vennootschap en/of hun rechthebbenden zal worden overgedragen ten belope van een gelijk aantal parkeerplaatsen in voormelde parking onder het Vleminckveld.

De kopers staan ten gunste van het pand te Antwerpen, Lange Gasthuisstraat 16, eigendom van de verkopende vennootschap, een erfdienstbaarheid van lucht en licht op de binnenkeer palend aan het gebouw genaamd "Koetshuis" en deel uitmakend van huidige verkoop.

Deze erfdienstbaarheid heeft tot gevolg dat de kopers, en/of hun rechthebbenden, op deze patio nooit zullen mogen bouwen of een vaste inrichting oprichten behoudens hetgeen hierna volgt.

De verkopende vennootschap of haar rechtsopvolgers geven toestemming aan de kopers of hun rechtsopvolgers om op de "patio", voormeld, een glazen serre (doorgang) te mogen bouwen, zijnde een verbinding van en naar het Koetshuis, gelegen tegen de bestaande doorgang van het Koetshuis (kant Oudaan), De doorgang zal maximaal volgende afmetingen hebben: lengte: op voile lengte; breedte: twee meter vijftig centimeter; en hoogte: drie meter. Zo en gelijk deze doorgang is afgebeeld en in het blauw gemerkt op vorenbedoeld plan.

De kopers zullen op hun kosten, en dit ter afscheiding van de kavels een muur plaatsen tussen beiden panden (Lange Gasthuisstraat 14 en 16) met een maximum hoogte van twee meter vijftig centimeter boven het peil van de patio, en niet boven het peil van de gang zoals aangeduid in groen op vorenbedoeld plan.

De verkopende vennootschap zal de uitsluitende eigendom en het genot behouden van de koker die gelegen is





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vetmelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

in de scheidingsmuur tussen de gebouwen te Antwerpen, Lange Gasthuisstraat 14, goed sub 5 voormeld, en

het gebouw te Antwerpen, Lange Gasthuisstraat 16, eigendom van de verkopende vennootschap. (Spouw van

circa zestig centimeter over de hele lengte van beide vorenbeschreven gebouwen). Eventuele toegangen tot

deze spouw via het pand Lange Gasthuisstraat 14 zullen op kosten van de verkopende vennootschap worden

gedicht uiterlijk bij het verstrijken van het bezettingsrecht van de verkopende vennootschap waarvan sprake

hierna.

Ingeval van afbraak van het pand te Antwerpen, Lange Gasthuisstraat 14 dienen de kopers of hun

rechtsopvolgers deze erfdienstbaarheid te eerbiedigen en te zorgen dat op eigen kosten alle mogelijke

leidingen tijdens de werken beschermd en behouden blijven.

in geval van afbraak van het pand te Antwerpen, Lange Gasthuisstraat 16 houdt zelfde erfdienstbaarheid op."

De overnemende vennootschap treedt als rechtverkrijgende onder algemene titel in alle rechten en

verplichtingen van de overgenomen vennootschap CLOVER INVESTMENT.

e) Ruimtelijke ordening

STEDENBOUWKUNDIGE INFORMATIE:

Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening (hierna VCRO).

. De notaris vermeldt en informeert, met toepassing van artikel 5.2.1. VCRO, zoals eveneens blijkt uit de vijf

stedenbouwkundige uittreksels, waarvan comparanten verklaren een exemplaar te hebben ontvangen, zijnde

informatieve uittreksels uit het plannen- en vergunningenregister, de dato 25 juni 2015:

1° dat voor de onroerende goederen stedenbouwkundige vergunningen zijn uitgereikt, zoals opgesomd in de

voormelde stedenbouwkundige uittreksels;

2° dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van deze onroerende goederen is: Artikel 6: Zone

voor Centrumfuncties-Stedelijke Functies (Ce6);

3° dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift (en de verklaring van de verkoper), voor het goed geen

dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikel 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43 VCRO;

4° dat de goederen niet gelegen zijn in een zone die In een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn

aangeduid als een zone met voorkooprecht en dat op de goederen evenmin een voorkooprecht rust zoals

vermeld in artikel 34 van het decreet van 25 april 2014 betreffende complexe projecten;

5° dat voor de onroerende goederen geen verkavelingsvergunning van toepassing is;

6° dat het krachtens artikel 4.2.12, §2, 2° VCRO voor de overdracht verplichte as-builtattest niet is uitgereikt en

gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden;

7° dat de onroerende goederen niet het voorwerp uitmaken van een voorkeursbesluit of een projectbesluit.

. De stad Antwerpen heeft met betrekking tot de goederen nog volgende aanvullende stedenbouwkundige

inlichtingen verstrekt:

"D. AANVULLENDE INLICHTINGEN

Over de gegevens met betrekking tot de aanvullende inlichtingen kan de stad geen zekerheid bieden. De stad is

niet verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van deze informatie.

0.1. MILIEU

Er werden voor dit onroerend goed ARAB- en/of VLAREM vergunningen aangetroffen met activiteiten die

opgenomen zijn in de lijst van het VLAREBO?:

Neen

Voorzover bekend is op het onroerend goed een VLAREM milieuvergunning van toepassing?

Neen

Dossiemummer:

Klasse

Gunstige rubrieken :

Opgelet:

Voor inlichtingen over deze rubriek kan u malien naar mllieuvergunningen@stad.antwerpen.be

tij vestigen er uw aandacht op dat het noodzakelijk is dat men contact opneemt met OVAM Mechelen (OVAM,

Stationsstraat 110, 2800 Mechelen), met de vraag of er voor het onroerend goed een attest is teruggevonden in

het OVAM register van verontreinigde gronden.

D.2. HUISVESTING EN ECONOMIE DEEL 1

Ligt het onroerend goed in een woonvemieuwingsgebied: Neen

Ligt het onroerend goed in een woningbouwgebied: Ja

Kan het voorkooprecht Vlaamse Wooncode enkel uitgeoefend worden

voor de realisatie van sociale koopwoningen: Neen

Is het voorkooprecht Vlaamse Wooncode van toepassing? Neen

Het onroerend goed is opgenomen in de Vlaamse inventaris van

verwaarloosde gebouwen en/of woningen: Neen

- Verwaarlozing :

Datum opname :

Het onroerend goed is ongeschikt en/of onbewoonbaar verklaard

door de burgemeester volgens de Vlaamse Wooncode:

- Ongeschikt/onbewoonbaar: Neen

Datum besluit ongeschikt- en/of onbewoonbaarverklaring

Het onroerend goed is opgenomen in de Vlaamse inventaris van

ongeschikte en/of onbewoonbare gebouwen en/of woningen

volgens de Vlaamse Wooncode: Neen

- datum opname

D.3. HUISVESTING EN ECONOMIE DEEL 2

Het onroerend goed is opgenomen in de Vlaamse inventaris van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

Voor-betouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

- Leegstaande bedrijfsruimten: Neen

- Verwaarloosde bedrijfsruimten: Neen

Opgelet:

Voor inlichtingen over deze rubriek kan u malien naar SVcluster.noordetad.antwerpen.be

D.4. BESCHERMING ONROEREND GOED Geen

D,5. BELASTINGEN

Het onroerend goed is gekend voor:

Belastingen op woningen, gebouwen:

- Verwaarloosd  ongeschikt/onbewoonbaar: Neen

- Verwaarloosd  uiterlijke gebreken : Neen

- Leegstand: Neen

Datum opname leegstandsregister

Belasting op bedrijfsgebouwen:

- Verwaarloosd: Neen

- Leegstand: Neen

Bijkomende informatie:

Ter info;

Voor nieuwe eigenaars van leegstaande en/of verwaarloosde woningen, gebouwen of bedrijfsgebouwen in

Antwerpen geldt in principe een tijdelijke vrijstelling van belasting.

Op onbebouwde bouwgronden kan de stad Antwerpen een belasting heffen (*)

Voor inlichtingen over deze rubriek kan u mailen naar eigendoms-belastinoestad.antwerpen.be

(*), de stedelijke belastingreglementen kan u terugvinden op de website van de stad Antwerpen.

Opgelet:

1Mj vestigen er uw aandacht op dat het wettelijk verplicht is in verband met de verkoop ook een "fiscale

notificatie" aan te vragen. Dit moet door middel van een aangetekend schrijven gebeuren aan de Dienst

Financiën, Grote Markt 1 te 2000 Antwerpen.

Indien een pand als belastbaar is aangeduid in het vak D5 dient de notaris de gemeentelijke administratie

binnen de 2 maanden na het verf jden van de akte de overdracht van zakelijke rechten mee te delen. Dit kan via

htto://eforms. antwemen.be/formulier/scMeldinosplichtNota,is.aspx

Indien deze meldingsplicht niet wordt gerespecteerd wordt een administratieve geldboete van 90 EUR

opgelegd.

D.6. AANVULLENDE INFORMATIE Geen"

. De notaris verwijst partijen naar artikel 4.2.1 VCRO, Deze bepaling omschrijft de vergunningsplichtige

handelingen.

f) Bodemattest

De overgenomen vennootschap verklaart dat zij de bodemattesten met betrekking tot de goederen heeft

aangevraagd bij OVAM en de inhoud ervan heeft meegedeeld aan de overnemende vennootschap in

overeenstemming met artikel 101 § 1 van genoemd decreet.

Deze inhoud is wat de goederen sub 2. sub 3 en sub 4: "De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante

gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.'

Deze inhoud is wat het goed sub 1 betreft:

"2 Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen te worden uitgevoerd.

2.1,1 Historische verontreiniging

ln overeenstemming met hef Bodemdecreet is voldaan aan de volgende verplichtingen:

- Het eindevaluatierapport van 24.08.2013 werd bij de OVAM ingediend op 24.08.2013. Hierop werd door de

OVAM een eindverklaring afgeleverd. Deze verklaring omvat de resultaten van de bodemsaneringswerken

zoals beschreven in het bodemsaneringsproject d.d. 31.03.2004. Door de uitgevoerde bodemsaneringswerken

zijn, met betrekking tot de bodemverontreiniging opgenomen in voornoemd bodemsaneringsproject en gelet op

de hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond, volgens het Bodemdecreet geen verdere

maatregelen noodzakelijk.

2.2 Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1 Historische verontreiniging

DATUM: 06.01.2004

TYPE: Beschrijvend bodemonderzoek

TITEL: Beschrijven Bodem- en Grondwateronderzoek i.o.v. Bouwonderneming Vooruitzicht N.V. te 2000

Antwerpen, Vleminckveld 15-17

AUTEUR: EsherBVBA

DATUM: 31.03.2004

TYPE: Bodemsaneringsproject

TITEL: Bodemsaneringsproject i.o.v. Bouwonderneming Vooruitzicht N.V. te 2000 Antwerpen, Vleminckveld 15-

17 (040121)

AUTEUR: EsherBVBA

DATUM: 24.08.2013

TYPE: Eindevaluatierapport

TITEL: Eindevaluatierapport bodemsaneringswerken Site Graffitto, Vleminckveld 15-17 te Antwerpen

AUTEUR: Ecorem NV

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mcd 11.1

Voor-

be1iouden aan het Belgisch

Staatsblad

Opmerkingen

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachfregeling: www.overdrachtovam.be.

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.befgrondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens".

Het bestuursorgaan van de Over Te Nemen Vennootschap NV CLOVER INVESTMENT verklaart dat naar haar

weten er op of in de hiervoor beschreven onroerende goederen sub 2, sub 3 en sub 4, geen inrichting

gevestigd is of was, of geen activiteit wordt of werd uitgevoerd die opgenomen is in de lijst van risico-

inrichtingen, zoals bedoeld in het Bodemdecreet,

Het bestuursorgaan van de Over Te Nemen Vennootschap NV CLOVER 1NVESTMENT verklaart met

betrekking tot de betreffende gronden geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan

berokkenen aan de Overnemende Vennootschap NV IMOLIM of aan derden, of die aanleiding kan geven tot

een beschrijvend bodemonderzoek, een saneringsverplichting of risicobeheer, tot gebruiks- of

bestemmingsbeperkingen of andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

Deze inhoud is wat het goed sub 5 betreft:

2 Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen te worden uitgevoerd

2.1.1 Historische verontreiniging

In overeenstemming met het Bodemdecreet is voldaan aan de volgende verplichtingen:

- Het eindevaluatierapport van 24.08.2013 werd bij de OVAM ingediend op 24.08.2013. Hierop werd door de

OVAM een eindverklaring afgeleverd. Deze verklaring omvat de resultaten van de bodemsaneringswerken

zoals beschreven in het bodemsaneringsproject d.d. 31,03.2004. Door de uitgevoerde bodemsaneringswerken

zijn, met betrekking tot de bodemverontreiniging opgenomen in voornoemd bodemsaneringsproject en gelet op

de hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond, volgens het Bodemdecreet geen verdere

maatregelen noodzakelijk.

2.2 Documenten over de bodemkwaliteit

2.2,1 Historische verontreiniging

DATUM: 03.07.2003

TYPE: Oriënterende bodemonderzoek

TITEL: Oriënterende Bodem- en Grondwateronderzoek f.o.v. Bouwonderneming Vooruitzicht N.V. te 2000

Antwerpen, Vleminckveld dd. 01.02.2002 + Aanvullend Rapport

AUTEUR: Esher BVBA

DATUM: 06.01.2004

TYPE: Beschrijvend bodemonderzoek

TITEL: Beschrijven Bodem- en Grondwateronderzoek i.o.v. Bouwonderneming Vooruitzicht N.V, te 2000

Antwerpen, Vleminckveld 15-17

AUTEUR: Esher BVBA

DATUM: 31.03.2004

TYPE: Bodemsaneringsproject

TITEL: Bodemsaneringsproject i.o. v. Bouwonderneming Vooruitzicht N.V, te 2000 Antwerpen, Vleminckveld 15-

17 (040121)

AUTEUR: Esher BVBA

DATUM: 24.08.2013

TYPE: Eindevaluatierapport

TITEL: Eindevaluatierapport bodemsaneringswerken Site Graffitto, Vleminckveld 15-17 te Antwerpen

AUTEUR: Ecorem NV

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtregeling: www.overdracht.ovam.be.

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens"

Het bestuursorgaan van de Over Te Nemen Vennootschap NV CLOVER INVESTMENT verklaart dat naar haar weten er op of in de hiervoor beschreven onroerende goederen sub 1 en sub 5 destijds een inrichting gevestigd is of was, of een activiteit werd uitgevoerd die opgenomen is in de lijst van risico-inrichtingen, zoals bedoeld in het Bodemdecreet.

Het bestuursorgaan van de Over Te Nemen Vennootschap NV CLOVER INVESTMENT verklaart dat sedert de aflevering van de hierna opgenomen eindverklaring naar haar weten op of in de hiervoor beschreven onroerende goederen sub 1 en sub 5 geen inrichting gevestigd is of was, of geen activiteit wordt/werd uitgevoerd die opgenomen is in de lijst van risico-inrichtingen, zoals bedoeld in het Bodemdecreet.

Het bestuursorgaan van de Over Te Nemen Vennootschap NV CLOVER INVESTMENT verklaart met betrekking tot de betreffende gronden geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de Overnemende Vennootschap NV IMOLIM of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een beschrijvend bodemonderzoek, een saneringsverplichting of risicobeheer, tot gebruiks- of







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,,, Voor-befiouden mod 11.1

aan het Belgisch Staatsblad

bestemmingsbeperkingen of andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

Het bestuursorgaan van de Over Te Nemen Vennootschap NV CLOVER INVESTMENT verklaart dat zij alle

verplichtingen opgelegd door artikel 102 en volgende van het Bodemdecreet werden nagekomen.

g) Eigendom, genot en lasten

Eigendom en genot van de goederen gaan bij wijze van overgang onder algemene titel over op de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2015.

De overnemende vennootschap ontvangt de goederen in de staat, de toestand en de gelegenheid waarin zij zich bevonden op die datum.

Alle verrichtingen sindsdien door de overgenomen vennootschap CLOVER INVESTMENT gesteld met betrekking tot de goederen en of hun bestanddelen worden geacht te zijn gedaan ten bate van en voor risico van de ovememende vennootschap die de goederen ontvangt zoals de overgenomen vennootschap ze tot op heden bezat.

De overnemende vennootschap verkrijgt vanaf de gestelde datum het genot van de niet verhuurde gedeelten door inbezitneming en van de verhuurde gedeelten door de inning van de huurgelden.

De overnemende vennootschap is naar behoren ingelicht over de bestaande huurovereenkomst(en) die zij als rechtverkrijgende onder algemene titel van de overgenomen vennootschap onverkort overneemt en voortzet. Voor zoveel ais nodig wordt de raad van bestuur van de ovememende vennootschap IMOLIM gemachtigd om alle huurders op de hoogte te stellen van onderhavige fusie en aldus over te gaan tot de overname van alle contracten, waarborgen en invorderingsrechten verbonden aan de bestaande huurovereenkomst(en).

De overnemende vennootschap draagt vanaf de gestelde datum alle belastingen en taksen die geheven worden op het bezit en het genot van de goederen.

h) Verzekeringen  Distributiecontracten

De overnemende vennootschap zet alle contracten voort die de overgenomen vennootschap CLOUER

INVESTMENT heeft afgesloten met

betrekking tot de goederen, zoals verzekeringscontracten, overeenkomsten voor de levering van water, gas,

elektriciteit,

aansluiting op het telefoon en het kabeldistributienet.

Zij betaalt de hiervoor verschuldigde premies en retributies vanaf de eerstvolgende vervaldag en treedt vanaf 1

januari 2015 in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap CLOVER INVESTMENT.

i) Verklaringen in verband met de hypothecaire formaliteit

De overschrijving van deze akte geeft geen aanleiding tot het nemen van een ambtelijke inschrijving vermits de eigendomsovergang geschiedt onder algemene titel.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht Is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op te overnemende vennootschap, die er het voordeel van genieten, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkocht behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap.

De diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen naamloze vennootschap CLOVER INVESTMENT zoals hiervoor en in gemeld fusievoorstel werd beschreven, alsmede zoals deze blijkt uit de boekhoudkundige stukken, worden in de boekhouding van de overnemende naamloze vennootschap 1MOLIM opgenomen, in vervanging van de aandelen van de overgenomen naamloze vennootschap CLOVER INVESTMENT, die naar aanleiding van onderhavige fusie worden vernietigd zoals hiervoor beschreven.

DERDE BESLUIT

a. De vergadering stelt het van rechtswege ontslag van de voltallige raad van bestuur van de overgenomen vennootschap CLOVER INVESTMENT ingevolge de ontbinding zonder vereffening van gencemde vennootschap:

- de naamloze vennootschap HUIS RIJSWIJK, met zetel te 2000 Antwerpen, Lange Gasthuisstraat 9-11, met ondernemingsnummer 0447.540.776, met als vaste vertegenwoordiger de heer HAVEN Jules André Jean Joseph Ghislain, wonende te 3500 Hasselt, Oude-Maasstraat 10, als bestuurder en gedelegeerd bestuurder;

- de naamloze vennootschap HIMO, met zetel te 3500 Hasselt, Zuivelmarkt 5 bus 3, met ondernemingsnummer 0419.881.326, met als vaste vertegenwoordiger Mevrouw HAVEN Isabelle Elisabeth Philippine Marie Josée, wonende te 96000 Monaco, Le Mirabeau, Avenue des Citronniers 2;

- de naamloze vennootschap HUIS LEOPOLD, met zetel te 2000 Antwerpen Lange Gasthuisstraat 9-11, met ondernemingsnummer 0894.741.559, met als vaste vertegenwoordiger Mevrouw HAVEN Beatrice Marie-José Elisabeth, wonende te MC 98000 Monaco, avenue des Citronniers 2;

- de naamloze vennootschap IMOLIM, voormeld, vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder de naamloze vennootschap HIMO, met als vaste vertegenwoordiger Mevrouw HAVEN Isabelle, voornoemd;

- de naamloze vennootschap ALKIMMO, voormeld, met als vaste vertegenwoordiger de naamloze vennootschap HUIS RIJSWIJCK, voormeld, op haar beurt vertegenwoordigd door de heer HAVEN Jules, voornoemd.

De vergaderingen beslissen dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende naamloze vennootschap IMOLIM van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de fusie, meteen kwijting zal inhouden voor de bestuurders van de overgenomen naamloze vennootschap CLOVER INVESTMENT voor de uitoefening van hun mandaat vanaf 1 januari 2015 tot op heden.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

b. Met het oog op de publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad herneemt de algemene vergadering haar besluitvorming van heden, voorafgaandelijk deze, inhoudende de rechtzetting van de materiële vergissing inzake de benoeming van navolgende bestuurder:

De vergadering verwijst naar de beslissing tot (her)benoeming van NV ALKIMMO, met zetel te 3500 Hasselt, Zuivelmarkt 5 bus 3, met ondernemingsnummer 0418.666.351, RPR Antwerpen, afdeling Hasselt als bestuurder van de vennootschap (de benoeming werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 2 juni 2015, onder nummer 15077390).

De vaste vertegenwoordiger van de bestuurder NV ALKIMMO, om namens en voor rekening van deze vennootschap een bestuurdersmandaat waar te nemen binnen NV IMOLIM, werd wegens een materiële vergissing steeds verkeerdelijk opgenomen.

De vertegenwoordiging dient, met ingang van 8 mei 2008, gelezen te worden als volgt:

"de naamloze vennootschap ALKIMMO, met zetel te 3500 Hasselt, Zuivelmarkt 5 bus 3, met ondernemingsnummer 0418.666.351, RPR Antwerpen, afdeling Hasselt, hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LANDMANN, met zetel te 2000 Antwerpen, Meir 21, met ondernemingsnummer 0897.786.270, RPR Antwerpen afdeling Antwerpen, vaste vertegenwoordiger, op haar beurt rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer PUTCUYPS Eric, wonende te 2000 Antwerpen, Meir 21, vaste vertegenwoordiger.

Beraadslaging: Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

ViERDE BESLUIT

Na voorlezing en goedkeuring van het bijzonder verslag van de raad van bestuur waaraan gehecht een staat van activa en passiva niet ouder dan drie maanden, opgesteld overeenkomstig artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen, volledige vervanging van het doel van de vennootschap met de volgende bepalingen: "De vennootschap heeft tot doel:

1. Het vermogensbeheer voor eigen rekening in de ruimste zin van het woord. Hieronder is te verstaan

alle daden van koophandel verband houdend met beleggingsobjecten, zowel van roerende als van onroerende aard. Deze bedrijvigheid omvat onder meer:

a. Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen, promotie van onroerende goederen, evenals aile welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing.

De vennootschap mag tevens als algemene onderneming de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouwvoltooiingswerken door onderaannemers.

b. De handel in het algemeen en het vervaardigen of laten vervaardigen van aile producten en materialen en materieel, die verband houden met de voormelde activiteiten.

Ais tussenhandelaars en makelaars het leggen van contacten tussen fabrikanten een handelaars in het binnen-en buitenland.

c. Het verlenen van alle leningen en kredieten aan aile derden en/of het in hypotheekstellen van haar onroerende goederen, en het in pand stellen van al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds en het verlenen van borgstelling voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf ais van aile derden.

d. Het uitbaten van een onderneming voor het beheer van beleggingen en vermogens en van een instelling die in andere maatschappijen belangen heeft om hun beheer te controleren of er een deel in te hebben, inzake beheren of medebeheren van andere ondernemingen, een en ander met uitsluiting van die activiteiten die het voorwerp uitmaken van bijzondere vergunningen en reglementering krachtens de wetgeving op het vermogensbeheer en de kredietinstellingen.

Zich bezighouden met de handel in en het- beheer van roerende goederen, beleggingsgoederen en kunstvoorwerpen.

2. De import en export, groothandel in menigvuldige goederen. Als tussenhandelaars en makelaars van

goederen, het leggen van contacten tussen fabrikanten en handelaars in het binnen- en buitenland.

3. De uitbating van een onderneming van dienstverlening in de ruimste zin van het woord.

4. Het deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en ondernemingen, ais dan niet door middel

van de uitoefening van een bestuursmandaat.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen, uitgezonderd de activiteiten die onderworpen zijn aan bijzondere beroepsreglementering of wetgeving.".

Vervolgens stelt de algemene vergadering vast samen met ondergetekende notaris

-enerzijds dat de fusie door overneming van de naamloze vennootschap 'CLOVER INVESTMENT', met zetel te 3500 Hasselt, Zuivelmarkt 5 bus 3, door de naamloze vennootschap 'IMOLIM' met zetel te 3500 Hasselt, Zuivelmarkt 5 bus 3 werd verwezenlijkt;

-anderzijds dat de naamloze vennootschap 'CLOVER INVESTMENT' is ontbonden en definitief opgehouden heeft te bestaan zonder vereffening ingevolge de fusie door overname.

Deze vaststellingen worden, in al hun onderdelen, met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering heeft hierbij volmacht aan de instrumenterende Notaris om de gecoördineerde statuten op te stellen en neer te leggen, alsmede over te gaan tot de openbaarmaking aan de fusie door publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

ZESDE BESLUIT: VOLMACHTEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-befiouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



De algemene vergaderingen machtigen de gedelegeerd bestuurder van de overnemende vennootschap IMOLIM om de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot aile aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten, dit alles in de mate dit niet zou geschieden door de instrumenterende notaris.

Volmacht wordt verleend aan de Burgerlijke Vennootschap ow NV Van Havermaet Groenweghe, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen (wonende te 3941 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42) en/of mevrouw Stephanie Casado (wonende te 3665 As, Zander Leënstraat 48), met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondememingsioket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting/wijziging bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de overgenomen en overnemende vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling









DE NOTARIS, Carlos De Baecker

Tegelijkertijd neergelegd

Uitgifte van akte

Coördinatie der statuten



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/07/2003 : HA043197
18/12/2002 : HA043197
21/06/2000 : HA043197
17/06/2000 : HA043197
24/08/1999 : HA043197
17/07/1996 : HA43197
11/01/1995 : HA43197
09/07/1994 : HA43197
09/07/1992 : HA43197
05/09/1991 : HA43197
24/06/1989 : HA43197
01/01/1989 : HA43197
01/01/1988 : HA43197
17/02/1987 : HA43197
24/07/1986 : HA43197
01/01/1986 : HA43197

Coordonnées
IMOLIM

Adresse
ZUIVELMARKT 5, BUS 3 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande