INCUBATHOR WETENSCHAPSPARK WATERSCHEI

Divers


Dénomination : INCUBATHOR WETENSCHAPSPARK WATERSCHEI
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 842.636.624

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 03.07.2014 14271-0140-032
28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 24.06.2013 13214-0225-032
20/01/2012
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MOIVrTEti

bfREC

I11I* CII2 Al01 9 9IA 6I4 11H11

Ondernemingsar : f42, 6 62

Benaming

(voluit) : INCUBATHOR WETENSCHAPSPARK WATERSCHEI

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3600 GENK, Stadsplein 1

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Ivo VRANCKEN te Genk op 23 december 2011, dragende de melding : Geregistreerd tien bladen geen verzending te Genk op 29 december 2011. Boek 5/137 blad 20 vak 17. Ontvangen : vijfentwintig euro. De e.a. inspecteur (getekend) Y. JORIS", blijkt dat er een vennootschap werd, opgericht als volgt :

OPRICHTERS :

1. De naamloze vennootschap HOLDING WETENSCHAPSPARK WATERSCHEI, met maatschappelijke zetel te 3600 Genk, Stadsplein 1, met ondernemingsnummer BTW BE 0837.304.196, RPR Tongeren.

2. De naamloze vennootschap MIJNEN, met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Kempische Steenweg

555, met ondernemingsnummer  BTW BE 0406.218.182, RPR Hasselt.

ARTIKEL 1  JURIDISCHE VORM  BENAMING : De vennootschap is opgericht en neemt de vorm aan van

een naamloze vennootschap onder de naam INCUBATHOR WETENSCHAPSPARK WATERSCHEI.

ARTIKEL 2  MAATSCHAPPELIJKE ZETEL : De maatschappelijke zetel van de vennootschap bij de

oprichting is 3600 Genk, Stadsplein 1.

ARTIKEL 3 -- MAATSCHAPPELIJK DOEL : De vennootschap zal als doel hebben:

I. Specifieke activiteiten

A/ Het aankopen, verkopen, huren, verhuren, leasen, verkavelen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, inrichten, uitbaten, verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden, het verlenen van alle adviezen in verband met bovenvermelde activiteiten, het in eigendom behouden en uitbaten van alle onroerende goederen.

BI Het beheer van vastgoed in de meest ruime betekenis, als syndicus, rentmeester, beheerder van' gebouwen enzovoort.

CI Het ter beschikking stellen van ruimten, het leveren van diensten en prestaties allerhande, rechtstreeks of onrechtstreeks, zowel van roerende als onroerende aard, met inbegrip onder andere prestaties van onderhoud van goederen, bewaking, tuinonderhoud en  werken en onderhoudswerken aan alle roerende en onroerende goederen, op het grondgebied van de provincie Limburg voor onder meer hoogtechnologische bedrijven.

II. Algemene activiteiten

A/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

B/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

C/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

D/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

E/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

F/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

G/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroe-Op de laatste blz. van Luik B vermeiden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notar,s. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

8 3 -01

BLGISCFr

E3ESTLr

JaEJ-cE -iO,N ,z, -Neergelegd ter grole der htbank v, koophandel te TONGEREN

2012

tien, -

- 6 -01- 2012

Hoofdgriffier,Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

rende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

ARTIKEL 4  DUUR : De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

ARTIKEL 5  KAPITAAL : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen zeshonderd zevenenvijftig duizend euro (1.657.000,00 EUR).

ARTIKEL 6  AARD VAN DE AANDELEN : Het kapitaal van de vennootschap wordt vertegenwoordigd door duizend zeshonderd zevenenvijftig (1.657) aandelen zonder nominale waarde die allen stemrecht hebben.

Al deze aandelen luiden op naam of kunnen worden uitgegeven onder de vorm van gedematerialiseerde effecten.

De aandelen zullen worden onderverdeeld in twee klassen, met name Klasse A en Klasse B.

INBRENGEN

INBRENG IN NATURA

Op het maatschappelijk kapitaal wordt ingeschreven door de HOLDING WETENSCHAPSPARK WATERSCHEI, voor honderd zesenvijftig (156) aandelen klasse A, voor een totaal bedrag van honderd zesenvijftig duizend en vier euro vierenvijftig cent (156.004,54 EUR) door inbreng in natura van het RECHT VAN ERFPACHT op volgend onroerend goed:

BESCHRIJVING VAN HET ONROEREND GOED

STAD GENK, derde afdeling:

Een perceel grond, DEEL van het perceel bekend ten kadaster, volgens titel en recent volgens kadaster sectie B nummer 1298/S13 met een opgemeten oppervlakte van negenentwintig are vijfentachtig komma vierenvijftig centiare (29a 85,54ca), zoals dit goed staat afgebeeld tussen de letters BCDEFGB op het metingplan, opgesteld door landmeter-expert L. Bijnens te Genk voor de Technische Dienst van de stad Genk op 20 december 2011, welk plan aan deze akte zal gehecht blijven, om er één geheel mee te vormen.

VERSLAGEN INBRENG IN NATURA  WAARDERING  PLAATSING KAPITAAL

Voor de waardering van de inbreng wordt verwezen naar de volgende verslagen:

VERSLAGEN

- Het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN HAVERMAET GROENWEGHE BEDRIJFSREVISOREN, ingeschreven op de ledenlijst van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren onder nummer B-00065-1988, met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 83, vertegenwoordigd door de heer Axel ERCKENS, bedrijfsrevisor, de dato 23 december 2011, opgesteld overeenkomstig artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het besluit van de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

" Na onderzoek van het geheel van de bestanddelen, verricht in overeenstemming met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, is ondergetekende de heer Axel ERCKENS, bedrijfsrevisor, ingeschreven op de ledenlijst van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren onder nummer A 02099, vertegenwoordiger van VAN HAVERMAET GROENWEGHE BEDRIJFS-REVISOREN BURG. VENN. O.V.V. CVBA, ingeschreven op de ledenlijst van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren onder nummer B - 00065, met maatschappelijke zetel te B - 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 83, van oordeel dat bij de oprichting van INCUBATHOR WETENSCHAPSPARK WATERSCHEI NV:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid:.

3. dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

Onder voorbehoud van de mogelijke effecten op de waardering van het ontbreken van een overeenkomst tussen de 2 erfpachters meer bepaald over de resttermijn die ontstaat na afloop van het ingebrachte erfpachtrecht van 69 jaar en de oorspronkelijke looptijd van 99 jaar, komen de waardebepalingen waartoe deze methode van waardering leiden, tenminste overeen met de als tegenprestatie verstrekte vergoeding. De inbreng is dan ook niet overgewaardeerd.

We wensen er evenwel op te wijzen dat de fractiewaarde (1.000,03 EUR) van de voor de inbreng in natura toegekende aandelen niet overeenstemt met de fractiewaarde (999,99 EUR) van de inbreng in speciën toegekende aandelen en dit in het kader van de totale inbreng die gebeurt door HOLDING WETENSCHAPSPARK WATERSCHE1 NV.

4. De inbreng expliciet beperkt is tot de in het verslag vermelde elementen.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 156 aandelen op naam van de vennootschap INCUBATHOR WETENSCHAPSPARK WATERSCHEI NV, zonder vermelding van nominale waarde met een fractiewaarde van van 1l156ste van het geplaatst kapitaal van 156.004,00 EUR of 1.000,03 EUR per aandeel.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te goeder trouw,

Hasselt, 23 december 2011

VAN HAVERMAET GROENWEGHE BEDRIJFSREVISOREN

BURG. VENN. O.V.V. CVBA

Vertegenwoordigd door

Axel ERCKENS

Bedrijfsrevisor"

- Het bijzonder verslag van de oprichters de dato 23 december 2011, opgesteld overeenkomstig artikel 444 Wetboek van Vennootschappen dat de redenen omvat waarom de inbreng in natura voor de vennootschap van belang is, wijkt niet af van het verslag van de bedrijfsrevisor.

WAARDERING VAN DE INBRENG IN NATURA

Het recht van erfpacht op voorschreven onroerend goed wordt ingebracht aan een waarde die kan begroot worden op honderd zesenvijftig duizend en vier euro vierenvijftig cent (156.004,54 EUR), zoals ook in detail omschreven staat in het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

PLAATSING VAN HET KAPITAAL

De HOLDING WETENSCHAPSPARK WATERSCHEI heeft honderd zesenvijftig (156) aandelen onderschreven en volstort door voormelde inbreng in natura ten bedrage van honderd zesenvijftig duizend en vier euro vierenvijftig cent (156.004,54 EUR), bestemd ter plaatsing van het kapitaal, zoals dit gedetailleerd staat omschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

INBRENG IN SPECIËN

Verder wordt op het maatschappelijk kapitaal in speciën ingeschreven voor duizend vijfhonderd en één (1.501) aandelen, voor een totaal bedrag van één miljoen vijfhonderd duizend negenhonderd vijfennegentig euro zesenveertig cent (1.500.995,46 EUR).

AFBETALING

Alle aandelen werden volledig onderschreven, doch slechts volstort voor een bedrag van driehonderd vijfenzeventig duizend tweehonderd achtenveertig euro zesentachtig cent (375.248,86 EUR) zodat dit bedrag vanaf heden ter beschikking van de vennootschap is op een bijzondere rekening nummer BE43 0688 9418 2201 op naam van de vennootschap.

De instrumenterende notaris bevestigt dat het voormelde gestort kapitaal voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 449 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij de Dexia Bank te Brussel zoals blijkt uit een attest van voormelde instelling, afgeleverd op 22 december 2011, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

ARTIKEL 9 -- RAAD VAN BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie leden, al dan niet vennoten, als volgt:

- 3 bestuurders, of een veelvoud daarvan, zullen worden benoemd onder de kandidaten voorgedragen door de aandeelhouders eigenaar van aandelen Klasse A ("A-aandeelhouders"), waarbij de A-aandeethouders, tevens houders van respectievelijk A-aandelen, 8-aandelen en C-aandelen in Holding Wetenschapspark Waterschel NV, voornoemd sub 1, elkeen kandidaten zullen voordragen voor respectievelijk 1 bestuurdersmandaat, of een veelvoud daarvan, in die zin dat de A-aandeelhouders, B-aandeelhouders en C-aandeelhouders van Holding Wetenschapspark Waterschei NV op ieder moment evenredig vertegenwoordigd zijn in de raad van bestuur.

- 2 bestuurders kunnen worden benoemd onder de kandidaten voorgedragen door de aandeelhouders eigenaar van Klasse A en zullen onafhankelijke bestuurders zijn conform artikel 526ter van het wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 15  BEVOEGDHEDEN:

1. De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet of onderhavige statuten.

2. De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad van bestuur delegeren aan hetzij

ti Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge één of meer bestuurders, gedelegeerd bestuurder(s) genoemd, aan directeurs of bijzondere volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keuze toekennen.

ARTIKEL 16  DIRECTIECOMITE  ADVISEREND COMITE:

1. De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

2. Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, mag de raad van bestuur zijn bevoegdheden overdragen aan een directiecomité, met uitzondering van de bepaling van het algemeen beleid, de beslissingen die door de wet specifiek aan de raad van bestuur worden voorbehouden en het toezicht op dit directiecomité.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

Het directiecomité oefent haar bevoegdheden uit onder toezicht van de raad van bestuur, voor dewelke het comité verantwoording moet afleggen over zijn handelingen en verslag moet uitbrengen.

De aanstelling van het directiecomité en de vertegenwoordigingsbevoegdheid van de directieleden is slechts tegenwerpelijk aan derden vanaf de dag van de bekendmaking in het Belgisch Staatsblad, behoudens indien de vennootschap bewijst dat deze derden er voordien kennis van hadden.

De beperkingen aan de bestuursbevoegdheid van het directiecomité, noch de eventuele interne taakverdeling, is aan derden tegenwerpelijk.

Indien een rechtspersoon wordt benoemd als directeur, dient deze overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen een natuurlijke persoon als "vaste vertegenwoordiger" te benoemen, belast met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

3. Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen

ARTIKEL 17  VERTEGENWOORDIGING: Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door:

1.hetzij twee bestuurders, die gezamenlijk optreden;

2.hetzij, binnen hun bevoegdheidssfeer, door de personen belast met het dagelijks bestuur: uit de openbaarmaking van hun benoeming moet in ieder geval blijken of de personen, die de vennootschap vertegenwoordigen, wat het dagelijks bestuur aangaat, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden;

3. hetzij, indien de raad van bestuur een directiecomité heeft aangesteld en daarbij de vertegenwoordigingsbevoegdheid heeft voorzien voor een bepaald directielid, door dit aangeduid directielid;

4.hetzij, binnen de perken van hun mandaat, door de bijzondere gevolmachtigden.

Indien deze personen die de vennootschap vertegenwoordigen rechtspersonen zijn, dienen zij, zoals voormeld in artikel 9 en 16 van de statuten en in het Wetboek van vennootschappen, op hun beurt vertegenwoordigd te worden door de aangestelde "vaste vertegenwoordiger".

ARTIKEL 20  TOEZICHT: Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht op de maatschappelijke verrichtingen. Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van al de boeken, briefwisseling, de processen-verbaal en over het algemeen van al de geschriften der vennootschap; eventueel mag hij zich laten bijstaan door een accountant of bedrijfsrevisor, zoals wettelijk voorzien.

Indien de wet daartoe verplicht of bij gebreke aan wettelijke verplichting, indien de algemene vergadering ertoe beslist, wordt de controle over de verrichtingen der vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaren en wordt hun vergoeding vastgesteld door de algemene vergadering.

ARTIKEL 21  ALGMENE VERGADERING: Elk jaar op de eerste vrijdag van de maand juni om tien uur, en indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag, zal de gewone algemene vergadering gehouden worden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangeduid in de bijeenroeping.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

ARTIKEL 23 - STEMMINGEN:

(a) Elk aandeel geeft recht op één stem.

De Algemene Vergadering van de Vennootschap zal slechts rechtsgeldig kunnen beraadslagen indien de meerderheid van de eigenaars van de aandelen Klasse A en van de aandelen Klasse B aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Indien aan dat vereiste niet is voldaan tijdens een eerste vergadering, zal de Algemene Vergadering tijdens een volgende vergadering die binnen veertien dagen zal plaatsvinden met dezelfde agenda rechtsgeldig kunnen beraadslagen ongeacht of de meerderheid van de eigenaar(s) van Aandelen van elke categorie aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Beslissing door de Algemene Vergadering worden genomen met gewone meerderheden, ongeacht de aandeelhoudersklassen.

(b) De vennoot die niet persoonlijk op de algemene vergadering zal kunnen aanwezig zijn, mag zijn stem vooraf schriftelijk uitbrengen of zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen.

De lasthebber moet zelf stemgerechtigde vennoot zijn; minderjarigen, ontzetten en rechtspersonen mogen evenwel vertegenwoordigd worden door een lasthebber of vertegenwoordiger die geen stemgerechtigde vennoot is, hetgeen eveneens geldt als de vennootschap slechts twee stemgerechtigde vennoten telt.

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 30  BOEKJAAR: Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde kalenderjaar.

Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2012.

ARTIKEL 32  WINSTVERDELING: Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste éénitwintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het winstsaldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering, mits inachtneming van de beperkingen voorzien in de wet.

ARTIKEL 34  ONTBINDING: Ingeval van ontbinding van de vennootschap zal het liquidatiesaldo in gelijke delen worden verdeeld onder al de aandelen.

BENOEMING BESTUURDERS: Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op drie (3) en worden benoemd tot deze functies:

A. Op voordracht van de houder van aandelen klasse A in de Holding Wetenschapspark Waterschei, zijnde de NV MIJNEN:

De naamloze vennootschap LIMBURGSE RECONVERSIE MAATSCHAPPIJ, afgekort LRM, met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Kempische Steenweg 555, niet ondernemingsnummer  BTW BE 0452.138.972, RPR Hasselt, met als vaste vertegenwoordiger de heer ENGELEN Roeland, wonende te 2340 Beerse, Peggersstraat 24.

B. Op voordracht van de houder van aandelen klasse B in de Holding Wetenschapspark Waterschei, zijnde

KULEUVEN:

De heer GOEDSEELS Victor, wonende te 3010 Kessel-Lo, Slangenstraat 41.

C. Op voordracht van de houder van de aandelen klasse C in de Holding Wetenschapspark Waterschei, zijnde het AGB GENK:

Mevrouw LAPORTE Annita, wonende te 3600 Genk, Oosterwennel 14.

De bestuurders worden benoemd vanaf 23 december 2011 met dien verstande dat zij vanaf 23 december 2011 tot op de datum van neerlegging overeenkomstig de wet, zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het Wetboek van vennootschappen. Zij hebben de bevoegdheid om reeds vóór de neerlegging over te gaan tot benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en de gedelegeerd-bestuurders overeenkomstig de bepalingen van de oprichtingsakte, welke benoemingen ook na de neerlegging zullen blijven gelden voor de rechtspersoon, onder voorbehoud van ontslag overeenkomstig de statuten en de wettelijke bepalingen.

De duur van de toegekende mandaten gaat in op 23 december 2011 en vervalt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2017.

De toegekende mandaten zijn onbezoldigd, behalve bij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BENOEMING COMMISSARIS: Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen terzake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd :

-expeditie van de oprichtingsakte.

-één vormacht

-verslag van de bedrijfsrevisor.

-bijzonder verslag van de oprichters.

-opmetingsplan

Notaris Ivo VRANCKEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nf en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

09/07/2015
ÿþ Mod WON 11.1

,i;5 (gil In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

------~-'.-^ - ~

séárG~ 8t Qt s gt

li AIjIetp$i~~~~, I1nue[.n

201~

'tfier

Ondernemingsnr 0842636624 Benaming

(voluit) :

(verkort)

1

11111.111111111.11,1.1161111 1111

INCUBATHOR WETENSCHAPSPARK WATERSCHEI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Stadsplein 1, 3600 Genk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders - zetelverplaatsing - benoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van 1 april 2015 :

'De vergadering beslist om, met ingang van heden, 3 bijkomende bestuurders te benoemen

conform artikel 9 van haar statuten, te weten:

1/ op voordracht van de houder van aandelen klasse A in de NV Holding Wetenschapspark Waterschei,

zijnde de NV MIJNEN:

LRM Beheer NV, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Annemie Steegen, wonende te

3500 Hasselt, Helstraat 23.

2/ op voordracht van de houder van aandelen klasse B in de NV Holding Wetenschapspark Waterschei,

zijnde KULEUVEN:

MdbM BVBA, met als vaste vertegenwoordiger de heer Michael De Blauwe, wonende te

3212 Pellenberg, Kleine Ganzendries 8.

3/ op voordracht van de houder van aandelen klasse C in de NV Holding Wetenschapspark Waterschei,

zijnde AGB Genk:

De heer Erik Gerits, wonende te 3600 Genk, Stationsstraat 59 bus 4.1.`

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 1 april 2015 :

'De Raad van Bestuur verleent haar akkoord om de maatschappelijke zetel van de vennootschap "IncubaihorWetenschapspark Waterschei" te verplaatsen van Stadsplein 1, 3600 Genk naar Thor Park 8300, Poort Genk 8300, 3600 Genk.'

Uittreksel uit de notulen van de Jaarlijkse Algemene Vergadering van 5 juni 2015 :

'Met unanimiteit wordt beslist om Van Havermaat Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door Carlo Dewitte, te benoemen ais commissaris van de vennootschap voor een periode van 3 jaren om te eindigen op de algemene vergadering die beslist over het boekjaar 2017,'

LRM NV Annita Laporte

met als vaste vertegenwoordiger Bestuurder klasse C

Roeland Engelen

Bestuurder klasse A



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
INCUBATHOR WETENSCHAPSPARK WATERSCHEI

Adresse
Zetel : Stadsplein 1, 3600 Genk

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande