JEUGDWERKING AS-NIEL

Association sans but lucratif


Dénomination : JEUGDWERKING AS-NIEL
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 890.304.305

Publication

27/08/2014
ÿþ Urs MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

MONITEUR

11111InIglim BELGISCH STAA

20 -08-

Ondernemingsnr : 890.304.305 Benaming

(voluit): VZW Jeugdwerking As-Niel (verkort) :

Rechtsvorm: Verenging zonder winstoogmerk

Zetel: Stationsstraat 117, 3665 As

Onderwerp akte Wijziging Statuten

De algemene vergadering van 1 maart 2014, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten volgende artikels te wijzigen:

Art. 2. - De vereniging heeft haar maatschappelijke zetel te Nieuwebeekstraat 3 3665 As, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Tongeren. Hij kan bij beslissing van de Algemene Vergadering verplaatst worden naar elke andere plaats in de gemeente.

Art. 3. - De vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van enig winstoogmerk, het ontwikkelen en ondersteunen van jeugdwerking in de gemeente As.

De vereniging kan elle activiteiten inrichten of eraan deelnemen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van dit doel, de VZW kan ondermeer alle activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot, de verwezenlijking van voormelde niet-winstgevende doelstellingen, met inbegrip van bijkomstige commerciële, en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten ten allen tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de niet-winstgevende doelstellingen.

Art. 4. - De vereniging is van onbepaalde duur. Zij kan te allen tijde ontbonden worden.

Art. 11. - § 1. ln de loop van het eerste semester van elk burgerlijk jaar wordt ten minste één gewone algemene vergadering gehouden voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en van de begrotingen voor het volgend jaar.

Art 12. 

§ 5, De bestuurders duiden onder elkaar een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en een

schatbewaarder aan.

Art. 15.- Het boekjaar loopt van I juni tot 31 mei

Art. 17, - In geval van ontbinding wordt het overblijvend actief, na het vereffenen der schulden en het aanzuiveren der lasten, overgedragen aan een vereniging met het gelijkaardig doel als de vereniging, aan te duiden door de algemene.

Wordt VERVANGEN door:

Art, 2. - De vereniging heeft haar maatschappelijke zetel te Stationsstraat 117 3665 As, gelegen in het' gerechtelijk arrondissement Tongeren. Hij kan bij beslissing van de Algemene Vergadering verplaatst worden naar eike andere plaats in de gemeente.

Art. 3. - De vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van enig winstoogmerk, het ontwikkelen en ondersteunen van Chiro As-Niel in de gemeente As, ondermeer door het toekennen van financiële en materiële middelen.

De vereniging Kan aile activiteiten inrichten of eraan deelnemen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken

van dit doel de_VZVV kan ondermeer alle activiteiten ontplooien die. rechtstreeks of onrechtstreeks _bijdragen tot

Op de laatste blz. van 1. un< B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

BELGE Neergelegd ter griffle der rechtbank y. koophandel Antwerpen, afd, Tongeren

12 -08- 2014

Criff"

De

griffier,

2014

TSB

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

pr-

bdhOlden

aan het

Belgisch Staatsblad

A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervob

- de verwezenlijking van voormelde niet-winstgevende doelstellingen, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten ten allen tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de niet-winstgevende doelstellingen.

Art. 4. - De vereniging is van onbepaalde duur. Zij kan te allen tijde ontbonden worden. Bij ontbinding van de ' vzw Jeugdwerking As-Niel wordt het overblijvend actief, na het vereffenen der schulden en het aanzuiveren der lasten, overgedragen aan Chiro As-Niel, Tiendenschuur zin, 3665 As op rekeningnummer 068-2291878-86.

Art. 11. - § 1. In de loop van het eerste trimester van elk burgerlijk jaar wordt ten minste één gewone algemene vergadering gehouden voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en van de begrotingen voor het volgend jaar.

Art. 12. 

§ 5. De bestuurders duiden onder elkaar een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en een

penningmeester aan.

Art. 15. - Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december

Art. 17. - De vereniging is van onbepaalde duur. Zij kan te allen tijde ontbonden worden. Bij ontbinding van de vzw Jeugdwerking As-Niel wordt het overblijvend actief, na het vereffenen der schulden en het aanzuiveren der lasten, overgedragen aan Chiro As-Niel, Tiendeschuur zin, 3665 As op rekeningnummer 068-2291878-86.

Wijziging dagelijks bestuur:

Tevens neemt de Raad van Bestuur kennis van het ontslag van Dhr. Regoudt Wim en Mej. Pannemans Anke ais leden van het Dagelijks Bestuur met ingang vanaf heden en gaat de Raad van Bestuur akkoord met het aanstellen van Mej. Meyers Kathleen en Mej. Hoogmartens Ann als lid van de Raad van Bestuur.

Vanaf heden ziet het Dagelijks Bestuur er als volgt uit:

Dhr. Tenten Christoph, voorzitter

Mej. Meyers Kathleen, ondervoorzitter

Dhr. Baeten Jan, penningmeester

Mej, Hoogmartens Ann, secretaris

Tevens neemt de raad kennis van het ontslag van Mej. Pannemans Anke als lid van de Raad van Bestuur met ingang vanaf heden en gaat de raad akkoord met het aanstellen van Mej. Meyers Kathleen, Mej. Hoogmartens Ann, Dhr, Gerrits Thomas en Dhr Hendrikx Michaël als lid van de Raad van Bestuur.

Vanaf heden ziet de Raad van Bestuur er dus als volgt uit:

Dhr. Regoudt Wim

Dhr. Baeten Jan

Dhr. ReysKens Jean

Dhr. Tenten Christoph

Dhr. Comhair Bert

Mej. Meyers Kathleen

Mej. Hoogmartens Ann

Dhr. Hendirlo( Michaël

Dhr. Gerrits Thomas

te As, op 27 juni 2014

Tenten Christoph Hoogmartens Ann

Voorzitter Secretaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/03/2011
ÿþ. r'"~-- - ~- MOD 2.2

" ,~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

(....---1-------------"-

De~fier,

Neergelegd ter griffie der rechtbank v. koophandel te TONGEREN

1 l -02- 2011

11111

'71033079K

ber

a:

Be Sta

Ondememingsnr : 890.304.305 Benaming

(voluit) : VZW Jeugdwerking As-Mér

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Nieuwebeekstraat 3, 3665 As

Onderwerp akte : Ontslag en aanstelling bestuurders

Op de vergadering van 29 november 2010 werd het ontslag van Flore Jansen als bestuurder unaniem goedgekeurd. Verder werden ook Tenten Christophe en Pannemans Anke aanvaard als nieuwe bestuurder in de hoedanigheid van respectievelijk ondervoorzitter en secretaris.

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
JEUGDWERKING AS-NIEL

Adresse
NIEUWEBEEKSTRAAT 3 3665 AS

Code postal : 3665
Localité : AS
Commune : AS
Province : Limbourg
Région : Région flamande