KRACMAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KRACMAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 887.638.486

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 01.07.2014 14238-0321-008
11/02/2014
ÿþmod 11.1

~~- E In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

uhI' i b



Ondernemingsnr : 0887.638.486

Benaming (voluit) : KRACMAN

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tongersesteenweg 221A

3840 Borgloon

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalswijziging

Tekst : Uit een akte voor Meester Jean-Marie THIJS, notaris te Tongeren de dato 23 december 2013, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «KRACMAN» met zetel te 3840 Borgloon, Tongersesteenweg 221A, ondernemingsnummer 0887.638.486, werd gehouden.

Uit deze akte blijkt dat de agenda en de beraadslaging letterlijk luidt als volgt :

"Agenda,

1. Kennisneming van de bijzondere algemene vergadering de dato 20 december 2013 tot uitkering van een dividend overeenkomstig artikel 537 WIB.

2. Kennisname van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

3. Kennisname van het verslag van het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging.

4. Onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 W1B, verhoging van het kapitaal met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijds dividend, zijnde honderd vijfenvijftigduizend zevenhonderd zevenenzestig komma nul twee euro (¬ 155.767,02,-) om het van twintigduizend euro (¬ 20.000,00,-) op honderd vijfenzeventigduizend zevenhonderd zevenenzestig komma nul twee euro (E 175.767,02,-) te brengen door inbreng in natura van één of meerdere rekening-couranten gecreëerd door uitkering van voormeld tussentijds bruto-dividend.

Op deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen de prijs van driehonderd negenenzestig komma negenenzeventig euro (¬ 369,79,-) per aandeel.

5. Onderschrijving van de kapitaalverhoging - vergoeding

6. Vaststelling verwezenlijking kapitaalverhoging

7. Wijziging van het betreffende artikel van de statuten om het in overeenstemming te brengen met de nieuwe kapitaaltoestand.

8, Volmacht voor de coördinatie van de statuten.

9, Machtiging aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de te nemen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend,

BERAA P SIAGING.

Eerste beslissing

De vergadering der aandeelhouders stelt vast dat bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 20 december 2013 besloten werd tot uitkering van een bruto-dividend van honderddrieënzeventigduizend vierenzeventig komma zevenen-veertig euro (¬ 173.074,47).

Na inhouding van de roerende voorheffing blijft een netto dividend ter beschikking van honderdvijfenvijftigduizend zeven-honderd zevenenzestig komma nul twee euro (¬ 155.767,02,). De algemene vergadering van 20 december 2013 heeft beslist dit netto-bedrag te boeken op rekening-courant in het voordeel van de huidige aandeelhouders,

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, erg meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren,

-- _._.. - - - . .

Op de laatste blz. van Le __< B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Neergelegd ter griffie der

rechtbank y. koophandel te TONGEREN

3 0 -01- 201

De Hoofdgriferiffie\I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

Tweede beslissing

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan de

dato 20 november 2013 met betrekking tot de voorgenomen dividenduitkering en kapitaalsverhoging en ontslaat

de voorzitter de voorlezing ervan.

Derde beslissing

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het revisoraal verslag van de BVBA THEO VAN

HERCK BEDRIJFSREVISOR BVBA, met zetel te Wommelgem, vertegenwoordigd door de heer VAN HERCK

Theo, bedrijfsrevisor de dato 6 december 2013 met betrekking tot de voorgenomen kapitaalsverhoging.

De besluiten luiden ais volgt:

"2.4. BESLUIT

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van KRACMAN BVBA bestaat uit vorderingen ten laste van de

vennootschap voor een totaal bedrag van 155.767,02 euro.

Ons verslag is opgesteld onder de volgende cumulatieve opschortende voorwaarden:

a) dat de algemene vergadering voorafgaand aan de kapitaalverhoging, beoogd in dit verslag, heeft besloten tot de toekenning van een dividend voor een bedrag van 173.074,47 euro in toepassing van de in artikel 537 WIB92 bedoelde procedure.

b) dat de algemene vergadering voorafgaand aan de kapitaalverhoging, beoogd in dit verslag, heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 WIB 92 bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te nemen in de kolom "credit" van een schuldrekening op naam van de iedere aandeelhouder.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

2, de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3, dat de voor cie inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn.

De vergoeding van de inbreng in natura ten belope van 155.767,02 euro in kapitaal bestaat uit 421 aandelen van de vennootschap KRACMAN BVBA, zonder vermelding van nominale waarde.

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

De buitengewone algemene vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

Neerleaainq

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van bet onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel. Vierde beslissing

De vergadering der aandeelhouders beslist het kapitaal te verhogen met honderd vijfenvijftigduizend zevenhonderd zevenenzestig komma nul twee euro (¬ 155.767,02,-) om het van twintigduizend euro (¬ 20.000,00,-) op honderd vijfenzeventigduizend zevenhonderd zevenenzestig komma nul twee euro (¬ 175.767,02,-) door inbreng in natura van één of meerdere rekening-couranten gecreëerd door uitkering van voormeld tussentijds bruto-dividend.

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van vierhonderd eenentwintig (421) nieuwe aandelen van dezelfde aard; die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Op deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen de prijs van driehonderd negenenzestig komma negenenzeventig euro (¬ 369,79,-) per aandeel, volledig te boeken als kapitaal. De aandeelhouders verzaken aan het vorderen van een eventuele uitgiftepremie en aan hun voorkeurrechten, nu de inbreng voor elk der aandeelhouders gelijk is en de nieuwe aandelen worden toegekend in dezelfde verhouding als de bestaande aandelen verhouding, zodat geen der aandeelhouders zich als benadeeld beschouwt,

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

Vijfde beslissing

De kapitaalverhoging wordt volledig onderschreven en volstort door volgende inbreng in natura, door de heer RAEDSCHELDERS Kristof en Mevrouw PUNIE Sandra, beiden voornoemd.

Beschrijving van de inbreng in natura.

De inbreng in natura betreft vorderingen in rekening-courant in totaal ten bedrage van honderdvijfenvijftigduizend zevenhonderd zevenenzestig komma nul twee euro (¬ 155.767,02,-), hetzij:

- Voor honderd vierenvijftigduizend tweehonderd eenenzestig komma tachtig euro (¬ 154.261,80) op naam van de heer RAEDSCHELDERS Kristof voornoemd;

- Voor zevenhonderd achtenzeventig komma vierentachtig euro (¬ 778,84,-) op naam van Mevrouw PUNIE

Sandra voornoemd.

De ingebrachte vorderingen zijn uitvoerig beschreven in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

ele

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

[ F,

mod 11.1

Voorbehouden aan het * Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering der aandeelhouders beslist dat er voor de kapitaalverhoging volgende nieuwe volledig volstortte

aandelen worden uitgegeven

- vierhonderd negentien (419) aandelen aan de heer RAEDSCHELDERS Kristof voornoemd;

- twee (2) aandelen aan Mevrouw PUNIE Sandra voornoemd.

Zesde beslissing

De vergadering der aandeelhouders stelt vast dat de kapitaalverhoging gerealiseerd werd en het kapitaal thans

honderd vijfenzeventigduizend zevenhonderd zevenenzestig komma nul twee euro (¬ 175.767,02,-) bedraagt

en vertegenwoordigd wordt door zeshonderd eenentwintig (621) aandelen.

Zevende beslissing

De vergadering der aandeelhouders beslist met eenparigheid van stemmen het betreffende artikel van de

statuten als volgt te vervangen: "Het kapitaal bedraagt honderd vijfenzeventigduizend zevenhonderd

zevenenzestig komma nul twee euro (¬ 175.767,02,-). Het is verdeeld in zeshonderd eenentwintig (621) gelijke

aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde."

Achtste beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten

van de Vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank

van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake

Negende beslissing

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen,

waaronder en voor zover nodig de betaling van de roerende voorheffing ten belope tien procent (10%) van het

tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.

VOOR ANALYTISCH UZITREKSEL

Worden gelijktijdig met neergelegd

- eensluidend afschrift van de voormelde akte;

- gecoördineerde statuten;

- verslag van de revisor;

- verslag van het bestuursorgaan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 07.08.2013 13403-0210-008
31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.06.2012, NGL 28.08.2012 12447-0382-008
04/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.06.2011, NGL 29.06.2011 11217-0368-008
29/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 09.06.2009, NGL 25.06.2009 09281-0294-008
24/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 10.06.2008, NGL 20.06.2008 08250-0010-008

Coordonnées
KRACMAN

Adresse
TONGERSESTEENWEG 221A 3840 BORGLOON

Code postal : 3840
Localité : BORGLOON
Commune : BORGLOON
Province : Limbourg
Région : Région flamande