MAMBO & CO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MAMBO & CO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 827.377.435

Publication

17/01/2014
ÿþMod Word 11.1

sn de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

IIl

Rechtbank van koophandel

0 0 JAN. 2014

r-~.t t-iraa~l" .1 -~

Griffie

Ondernemingsnr : 0827.377.435

Benaming

(voluit) : MAMBO & C°

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Martelarenlaan 14 bus 10, 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening - décharge vereffenaar - Plaats van bewaring der boeken

Het blijkt uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering dd. 25 november 2013 dat ontslag en décharge werd verleend aan mevrouw Yvette Quintens, wonende te 3500 Hasselt, Sint-Katharinalaan 2 bus 7, als vereffenaar, dat de vereffening van de vennootschap werd gesloten en dat de documenten van de vennootschap gedurende tenminste vijf jaren zullen worden bewaard op het adres van de heer Michel Degens, Meldertstraat 14 bus 2, 3500 Hasselt.

Opgemaakt te Hasselt op 25 november 2013.

Mevrouw Quintens Yvette,

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

25/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 21.10.2013 13635-0345-008
22/11/2012
ÿþ" 1.

,... Mad Word 11.1

(A-7:".->ii ,A..: ::,..~ir; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

: ~ _" . ~



Bijlagen bij Tiet Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0827.377.435

Benaming (voluit) : Mambo & C°

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Martelarenlaan 14 bus 10 - 3500 Hasselt

Onderwerp(en) akte : Ontbinding

Uit een akte verleden voor notaris Karl Smeets te Hasselt op vierentwintig oktober tweeduizend en twaalf, geregistreerd drie bladen, zonder verzendingen te Hasselt 1, de vijfentwintig oktober tweeduizend en twaalf, boek 794, blad 37, vak 19, Ontvangen : vijfentwintig euro (25¬ ), getekend de e.a. inspecteur K. Blondeel, blijkK dat de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen heeft genomen

A. VOORLEGG1NG VERSLAGEN EN STAAT VAN ACTIEF EN PASSIEF

De voorzitter legt het verslag voor van de zaakvoerder waarbij de voorgestelde ontbinding van de vennootschap wordt toegelicht.

Tevens wordt de staat van activa en passiva van de vennootschap voorgelegd, die afgesloten werd per' éénendertig augustus tweeduizend en twaalf.

Vervolgens legt de voorzitter het verslag voor van de heer Luc Beckers, bedrijfsrevisor, voor de BVBA "BECKERS, LOENDERS & PARTNERS", met kantoor te 3510 Kermt (Hasselt), Diestersteenweg 146, welk opgesteld werd met betrekking tot deze ontbinding.

Het verslag werd opgesteld op zevenentwintig september tweeduizend en twaalf.

De besluiten van dat verslag luiden als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van de BVBA `MAMBO & C"" een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten op 31 augustus 2012, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap een balanstotaal opgeeft van dertienduizend zevenhonderdvierennegentig Euro negentien Eurocent (13.794,19) en een netto-actief van elfduizend zeshonderddrieënzestig Euro elf Eurocent (11.663,11).

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre. de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar."

B. VROEGTIJDIGE ONTBINDING

De vergadering beslist de vennootschap vroegtijdig te ontbinden met ingang vanaf heden en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden. De vennootschap zal nog enkel bestaan voor de noodwendigheden van, haar vereffening.

C. ONTSLAG VAN DE ZAAKVOERDER

Ingevolge voormelde beslissing tot vrijwillige ontbinding beslist de vergadering uit haar functie van zaakvoerder

te ontslaan :

Mevrouw QUINTENS Yvette Mathilde André Marie, geboren te Hasselt op dertien april negentienhonderd,

tweeënvijftig, nationaal nummer 52.04.13-352.87, wonende te 3500 Hasselt, Sint-Katarinalaan 2 bus 7,

Kwijting voor haar bestuur voor het lopende boekjaar zal gegeven worden op de eerstvolgende jaarvergadering

of op de vergadering van de sluiting van de vereffening.

D. BENOEMING VAN DE VEREFFENAAR

De vergadering beslist te benoemen tot vereffenaar :

Mevrouw QUINTENS Yvette Mathilde André Marie, geboren te Hasselt op dertien april negentienhonderd tweeënvijftig, nationaal nummer 52.04.13-352.87, wonende te 3500 Hasselt, Sint-Katarinalaan 2 bus 7,

Mevrouw QUINTENS Yvette, voornoemd, verklaart dit mandaat te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich daartegen verzet.

Genoemde vereffenaar verklaart van ondergetekende notaris toelichting te hebben gehad wat betreft artikel 184; van het Wetboek van Vennootschappen, inzonderheid dat de benoeming van de vereffenaar aan de Voorzitter'. van de Rechtbank ter bevestiging moet worden voorgelegd.

De vereffenaar verbindt zich om - binnen een termijn van tien dagen vanaf heden - een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie van haar benoeming door de Voorzitter van de Rechtbank, aan'

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

12 -11- 2012

Griffie

HASSELT

" 12188582*





, , a

Voor- Luik B - Vervnln

beho4.idën aan het Belgisch ondergetekende notaris te bezorgen, om bij onderhavige akte te voegen, ten einde de neerlegging overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen mogelijk te maken.

Staatsblad E. BEVOEGDHEDEN VAN DE VEREFFENAAR.

De vergadering beslist dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht zal hebben voor de uitvoering van haar opdracht, en namelijk voor deze voorzien bij artikel 186 van het Wetboek van vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van een nieuwe algemene vergadering in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet.

in het bijzonder zal zij de macht hebben alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te laten gelden of eraan te verzaken, opheffing te verlenen voor of na de betaling, van alle inschrijvingen van voorrechten of hypotheken, overschrijvingen, beslag of bevel, verzet en beletsel, en de hypotheekbewaarders vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen.

Zij zal lasthebbers mogen aanstellen en ze algemene of bijzondere machten toekennen die zij passend zal oordelen. Zij wordt ervan ontslagen inventaris te maken en zal zich mogen beroepen op boeken en bescheiden van de vennootschap.

Behoudens bijzondere volmacht, wordt de vennootschap in vereffening verbonden, in en buiten rechte, door de enige vereffenaar, alleen optredend.

F. MACHTEN AAN DE VEREFFENAAR.

De vergadering geeft aan de vereffenaar de nodige machten om de genomen beslissingen uit te voeren.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte, verslag van de zaakvoerder, staat van activa en passiva,

verslag van de bedrijfsrevisor, homologatie aanstelling vereffenaar.

Meester Karl Smeets, Notaris.

;A





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/09/2012
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ih

" izisoaia" il

Mod word 1 .1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

I 7 SEP, 2012 te HAefiieT

Ondernemingsnr : 0827.377.435

Benaming

(voluit) : MAMBO & C°

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Meldertstraat 14 Bus 2, 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG, BENOEMING EN ADRESWIJZIGING

Het blijkt dat bij beslissing der bijzondere algemene vergadering, gehouden op 27 augustus 2012, volgende beslissingen werden genomen

1. Ontslag en décharge werd gegeven aan de Heer Degens Michel, Meldertstraat 14 Bus 2, 3500 Hasselt, als zaakvoerder en dewelke verklaart te aanvaarden met ingang vanaf heden.

2. Benoeming als enige zaakvoerster van Mevrouw Quintens Yvette, Sint-Katarinalaan 2 b7, 3500 Hasselt, met ingang vanaf heden en dit voor onbepaalde duur. Het mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

3. Ingevolge beslissing van de zaakvoerster, werd de maatschappelijke zetel overgebracht naar Martelarenlaan 14 b 10, 3500 Hasselt en dit met ingang vanaf 27 augustus 2012.

Opgemaakt te Hasselt, 27 augustus 2012.

QUINTENS Yvette,

Zaakvoerster,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 28.08.2012 12485-0134-009

Coordonnées
MAMBO & CO

Adresse
MARTELARENLAAN 14 B 10 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande