MERLO & DELILLE, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MERLO & DELILLE, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.588.952

Publication

17/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 12.06.2014 14166-0160-015
28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 26.06.2013 13218-0205-015
19/10/2011
ÿþ " 'w..~~.~~ Med 2.0

~ _ ~3.ri ,: .zx "



RAM ,3j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111 11111M11111

*11158164*

Vt behi Bell peli Staa

ie

rechtbank v. koophandel te TONGEREN



Ondernemingsnr : 0838588952

Benaming

(voluit) : MERLO & DELILLE, geassocieerde notarissen

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Pater Verboislaan 13, 3621 Lanaken

Onderwerp akte : Verslag bedrijfsrevisor, verslag zaakvoerder

Verslag van de bedrijfsrevisor en verslag van de zaakvoerder bij het verkrijgen door de vennootschap, na

haar oprichting, van belangrijke vermogensbestanddelen, toebehorend aan de oprichter

(Artikel 220 Wetboek van Vennootschappen).





Dorine Merlo, geassocieerd Notaris, Véronique Delille, geassocieerd notaris,

BV o.v.v.e. BVBA BV o.v.v.e. BVBA

statutair zaakvoerder statutair zaakvoerder

Rechtsgeldig vertegenwoordigd Rechtsgeldig vertegenwoordigd

door haar vaste vertegenwoordiger, door haar vaste vertegenwoordiger,

MERLO Dorine Gerda Gilbert DELILLE Véonique Wilhelmina Alice Marie Johanna























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

29/08/2011
ÿþ Med 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

IIIHII III 1 IIIII IIi n

*11131636*

Neergelegd ter griffie der rechtbank v. koophandel te TONGEREN

17 -08- 2011 eer

De Hoofdgriffier, Griffie

Bijlagen bij- het-Belgisch Staatsblad = 29/08/2011 - Annexes du Moniteur b

Ondernemingsnr : 0 8 3 8. 5 8 8. 9 5 2

Benaming

(voluit) : MERLO & DELILLE, geassocieerde notarissen

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3621 Rekem-Lanaken, Pater Verboislaan 13

" Onderwerp akte : Uittreksel uit de oprichtingsakte:

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Tine SMEETS te Eisden-Maasmechelen, op tien augustus tweeduizend en elf, dat door.

1. Mevrouw MERLO Dorine Gerda Gilbert, geassocieerd notaris, van Belgische nationaliteit, geboren te Maaseik op vijftien november negentienhonderd drieënzeventig, echtgenote van de heer SCHOOFS Luc, wonende te 3690 Zutendaal, Pandenstraat 24.

2. Mevrouw DELILLE Véronique Wilhelmina Alice Marie Johanna, geassocieerd notaris, van Belgische nationaliteit, geboren te Genk op eenentwintig april negentienhonderd éénentachtig, echtgenote van de heer LIPKENS Jozef, wonende te 3630 Maasmechelen, Heirstraat 120.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met naam "MERLO & DELILLE, geassocieerde notarissen" en met zetel te 3621 Rekem-Lanaken, Pater Verboislaan 13.

Het kapitaal wordt bepaald op VIJFENVEERTIGDUIZEND EURO  45.000,00 EUR en is vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en hebbende elk een fractiewaarde van één/honderdste deel van het kapitaal. Het is bij de oprichting volstort.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

Het uitoefenen van het beroep van notaris, al dan niet in associatief verband, onder eerbiediging van de wettelijke en deontologische bepalingen die het notariaat beheersen.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die bevoegd zijn voor alle handelingen, die nuttig of noodzakelijk zijn voor het bereiken van het vennootschapsdoel onder voorbehoud der; bevoegdheden die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De vennootschap kan enkel worden bestuurd door haar vennoot of vennoten die notaris is of zijn, door één of meerdere notariële participatievennootschappen of door één of meerdere notariële bestuursvennootschappen.

Een zaakvoerder is van rechtswege ontslagnemend en kan niet meer optreden als zaakvoerder zodra hij: geen notaris meer is of zijn beroep niet meer kan of mag uitoefenen. Dit geldt niet alleen in geval van ontslag of; afzetting als notaris van de betrokken zaakvoerder maar ook, in geval van zijn preventieve of disciplinaire; schorsing als notaris, tijdens de duur van de schorsing.

In alle gevallen waar de (enige) zaakvoerder als notaris vervangen wordt door een notaris-plaatsvervanger, zal deze plaatsvervanger automatisch opvolgend zaakvoerder zijn, behoudens andersluidende beslissing van de bevoegde rechter.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten,: zaakvoerders, een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor; rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een; opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou; vervullen.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder:

a.- door haar zaakvoerder(s) die, als er meer dan één zaakvoerder is, ieder afzonderlijk bevoegd zijn de vennootschap te verbinden;

b.- door haar volmachtdrager(s).

Een volmacht is beperkt in de tijd of beperkt tot één of meer rechtshandelingen.

Zolang de vennootschap het hierboven onder artikel drie vermelde doel uitoefent, zullen uitsluitend de notaris-oprichters, de notariële participatievennootschappen of de notariële bestuursvennootschappen, opgericht door de notaris-oprichters, zaakvoerder mogen zijn en slechts volmacht mogen verlenen voor de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

verrichtingen waarvoor een notaris volmacht mag verlenen. De volmacht mag niet de notariële activiteit zelf tot voorwerp hebben.

Tot statutaire zaakvoerders worden benoemd voor de duur van de vennootschap:

- De burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DORINE MERLO, geassocieerd notaris", met zetel te 3621 Rekem-Lanaken, Pater Verboislaan 13 en met ondernemingsnummer 0479.239.584.

Opgericht onder de benaming "NOTARIS DORINE MERLO" ingevolge akte verleden voor notaris Thierry Velghe te Maasmechelen op drie januari tweeduizend en drie, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van veertien januari daama onder het nummer 03005974.

De maatschappelijke zetel werd verplaatst van 3621 Rekem-Lanaken, Sint Pieter 28 naar 3621 Rekem-Lanaken, Pater Verboislaan 13 ingevolge besluit van de statutaire zaakvoerder met ingang van zes januari tweeduizend en vier, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig januari daarna onder het nummer 04014035.

De statuten werden voor het Jaatst gewijzigd ingevolge de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Tine SMEETS te Eisden-Maasmechelen, vervangende notaris Dorine MERLO te Rekem-Lanaken, wettelijk belet, op heden, nog te publiceren in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De statuten werden sedertdien niet gewijzigd.

- De burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VE=RONIQUE DELILLE, geassocieerd notaris", met zetel te 3630 Maasmechelen, Heirstraat 120.

Opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Tine SMEETS te Eisden-Maasmechelen, vervangende notaris borine MERLO te Rekem-Lanaken, wettelijk belet, op heden, nog te publiceren in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Voor de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DORINE MERLO, geassocieerd notaris" voornoemd wordt aangesteld als vaste vertegenwoordiger: mevrouw Dorine MERLO voornoemd.

Voor de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VÉRONIQUE DELILLE, geassocieerd notaris" voornoemd wordt. aangesteld als vaste vertegenwoordiger: mevrouw Véronique DELILLE voornoemd.

Jaarvergadering:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni om zeventien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden telkens een vennoot erom verzoekt. Maatschappelijk jaar:

Het boekjaar loopt van één januari tot en met éénendertig december van ieder jaar.

Verdeling winst:

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor het oprichten 'f van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering. Elke aandeelhouder deelt in de winst en draagt bij in de verliezen van de vennootschap naar verhouding van ieders aantal aandelen.

Slotverklaringen:

- Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, dienst burgerlijke vennootschappen, en eindigt op éénendertig december van het jaar tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering (of) (gewone algemene vergadering) zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni tweeduizend en dertien om zeventien uur.

- Het mandaat van statutaire zaakvoerders is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, om te worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, voor Registratie.

Tegelijk hiermee neergelegd: -expeditie oprichtingsakte.





Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

08/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 03.06.2015 15145-0422-015
28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 24.06.2016 16218-0059-015

Coordonnées
MERLO & DELILLE, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN

Adresse
PATER VERBOISLAAN 13 3621 REKEM

Code postal : 3621
Localité : Rekem
Commune : LANAKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande