SCHROOTEN ACCOUNTANTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SCHROOTEN ACCOUNTANTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 871.765.427

Publication

23/10/2014
ÿþ ModWorc111.1

friZBI In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernerningsnr 0871.766.427

Benaming

(voluit) MORELCO

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel 3670 Meeuwen-Gruitrode, Hoogmolenweg 3

(volledig adres)

Onderwerp akte Statutenwijziging

Uit proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MORELCO", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Hoogmolenweg 3, verleden voor notaris Bart VAN DER MEERSCH te Bree op 23 september 2014 blijkt:

1. Kennisname van het bijzonder verslag van de zaakvoerders en van de staat van activa en passiva de dato 30 juni 2014

De algemene vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan de dato 23 september 2014, overeenkomstig artikel 287 Wetboek van Vennootschappen, betreffende de aanpassing van het doel van de vennootschap, en ontslaat de voorzitter van de vergadering van het voorlezen van dit verslag..

Bij dit verslag is tevens een staat van activa en passiva gevoegd, minder dan drie maanden oud, afgesloten per 30 juni 2014.

Een origineel van dit verslag zal samen met een uitgifte van deze akte worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Tongeren.

2. Wijziging van het doel van de vennootschap

De algemene vergadering besluit het doel van de vennootschap te wijzigen. Dienovereenkomstig integrale schrapping van artikel 4 van de statuten en vervanging door navolgende bepaling:

"Artikel 4 - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel de burgerlUke werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Naargelang hun aard, worden deze activiteiten uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben van accountant of van belastingconsulent, of die de hoedanigheid hebben van een van de personen zoals vermeld in artikel 6 § 1, 7°, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, die hen zou toelaten deze activiteiten in eigen naam uit te oefenen, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Behoren met name tot de activiteiten van de accountant:

1° het nazien en corrigeren van aile boekhoudstukken;

20 zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procedés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3* het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5 het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in ni-, 6° of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de activiteiten van de belastingconsulent:

1° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

*14194745*

be a

stE

IO- 2014 ".URBELV,:,-rephadril

STAAT Neergelrel Kr erIffin er rechtbank Aril;,pirrrern et Tongsren

03 -10- 2014

Se. A grifflAriffie

MON in

1 6 -

BELGISCH

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

e Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge 2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3' het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Behoort onder meer tot de verenigbare activiteiten:

" de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent, voor zover dit niet geschiedt ais hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent;

" het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen;

" het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, loonberekeningen of het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaalrechtelfike formaliteiten, voor zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit is die niet het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturatie.

De vennootschap mag tevens alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in overeenstemming is met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant en van belastingconsulent, tot stand brengen.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant en belastingconsulent, een eigen roerend en onroerend vermogen aanleggen en beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontologie van de accountant en belastingconsulent.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als voor alle derden, met uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

" vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten;

" rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

" rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast."

De algemene vergadering stelt vast dat ingevolge het voorgaande besluit tot doelwijziging de vennootschap niet langer het stellen van handelsactiviteiten of objectieve daden van koophandel tot doel heeft. De algemene vergadering stelt dan ook vast en bevestigt dat de rechtsaard en het karakter van de vennootschap burgerlijk is. Onderhavige vennootschap zal dan ook vanaf heden een Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zijn,

3, Naamswijziging

De algemene vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen van "MORELCO" naar "Schrooten Accountants". Dienovereenkomstig integrale schrapping van artikel 1 van de statuten en vervanging ervan door navolgende bepaling:

"Artikel 1 - NAAM.

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij is een vennootschap waaraan de hoedanigheden van accountant en van belastingconsulent zijn verleend in de zin van artikel 4, 2° van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

De vennootschap is ais besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht en heeft als naam "Schrooten Accountants"."

4. Aanpassing van de statuten aan voorgaande besluiten, vaststellingen en de huidige vennootschapswetgeving

De algemene vergadering besluit tot aanpassing van de statuten om deze in overeenstemming te brengen met de vereisten opgelegd aan een professionele vennootschap die als doel de uitoefening van het beroep van accountant en/of belastingconsulent heeft, met in het bijzonder de vereisten opgelegd door de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, gewijzigd bij Koninklijk Besluit van 16 oktober 2009 en meer in het bijzonder aan alle vereisten opgelegd door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering besluit, na lezing van de statuten, ln acht genomen de voorgaande besluiten,

vaststellingen en de opeenvolgende aanpassingen van de toepasselijke wetgeving en in het bijzonder het

vernieuwde Wetboek van Vennootschappen van 7 met 1999, voor het laatst gewijzigd bij Wet van 25 april 2014,

de bestaande statuten volledig op te heffen en te vervangen door volledig nieuwe statutaire bepalingen.

De statuten luiden thans als volgt:

1.! NAAM: De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en heeft ais naam °Schrooten Accountants".

2f ZETEL: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Hoogmolenweg 3.

3J DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

4.! DOEL:

De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent uit

te oefenen, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd

negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle

hiermee verenigbare activiteiten.

Naargelang hun aard, worden deze activiteiten uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van

natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben van accountant of van belastingconsulent, of die de

hoedanigheid hebben van een van de personen zoals vermeld in artikel 6 § 1, 7°, derde alinea van het

Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, die

hen zou toelaten deze activiteiten in eigen naam uit te oefenen, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met

betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Behoren met name tot de activiteiten van de accountant:

1° het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

20 zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van

ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procedés, van de positie en werking van

ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken

van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

50 het verstrekken van advies in aile belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de

nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het

vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr. 6° of waarin hij de

opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 50 en waarvan de uitvoering

hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de activiteiten van de belastingconsulent:

1° het verstrekken van advies in aile belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakonning van hun fiscale verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Behoort onder meer tot de verenigbare activiteiten:

" de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent;

" het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen;

" het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, loonberekeningen of het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaalrechtelijke formaliteiten, voor zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit is die niet het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturatie.

De vennootschap mag tevens aile opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in overeenstemming is met de plichtenieer die geldt voor het beroep van accountant en van belastingconsulent, tot stand brengen.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant en belastingconsulent, een eigen roerend en onroerend vermogen aanleggen en beheren en aile handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontologie van de accountant en belastingconsulent.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek steilen en mag borgstelling verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als voor alle derden, met uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

" vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten;

" rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkanto ren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor,

" rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen In handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast.

5./ KAPITAAL:

Het geheel geplaatste maatschappelijke kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 E). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal elk. De aandelen zijn genummerd van één (1) tot en met honderd (100).

6./ BESTUUR:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, personen, al dan niet vennoot.

Zij worden door de vennoten benoemd voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

INTERN BESTUUR

Iedere zaakvoerder kan, behoudens afwijkingen voorzien in deze statuten, alle handelingen van intern bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) die de hoedanigheid van accountant en/of belastingconsulent niet heeft (hebben), mag (mogen) meer in het bijzonder geen enkele handeling stellen of beslissing nemen die, direct of indirect, een inmenging zou betekenen ln de uitoefening van het beroep en de opdrachten van de accountant en/of de belastingconsulent, zoals vermeld in artikelen 34 en 38 van de wet van 22 april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen. Deze beperking is niet van toepassing op de zaakvoerder(s) die een hoedanigheid heeft (hebben) die vermeld is onder artikel 14, lid 4 van deze statuten die ze toelaat om deze opdrachten in eigen naam uit te oefenen.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, vormen deze een college, dat verder handelt zoals een beraadslagende vergadering.

Het college ven zaakvoerders kiest bij gewone meerderheid een voorzitter onder haar leden die de hoedanigheid hebben van accountant en/of belastingconsulent en die ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten. Het college van zaakvoerders bepaalt tevens bij gewone meerderheid de duur van het mandaat van de voorzitter.

De voorzitter zit het college van zaakvoerders en de algemene vergadering voor. Bij gebrek aan voorzitter, wordt zijn functie voor de betreffende vergadering waargenomen door de oudste aanwezige zaakvoerder in leeftijd, tenzij de voorzitter zelf zijn plaatsvervanger heeft aangeduid onder de overige zaakvoerders.

Elke beslissing van het college van zaakvoerders wordt genomen met gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders, en bij onthouding van één of meerdere onder hen, met de meerderheid ven de andere zaakvoerders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

EXTERN BESTUUR

De zaakvoerders kunnen elk afzonderlijk optreden teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht. bijzonder gevolmachtigden die geen lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, mogen geen handelingen stellen of beslissingen nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van accountant en van belastingconsulent, of met het voeren van de titel van accountant en van belastingconsulent.

7J CONTROLE - BENOEM

Zolang de benoeming van een commissaris niet wettelijk vereist is, zal iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid hebben. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria.

De commissarissen worden benoemd en ontslagen door de algemene vergadering der vennoten die tevens de duur van de opdracht en de bezoldiging vaststelt.

8./ JAARVERGADERING:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand december om achttien uur (18:00 uur). Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.



Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepan orn te beraadslagen en te '

besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten

inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige

wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van

de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd

is, aangewezen in de oproeping.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

9.1 VERTEGENWOORDIGING VAN VENNOTEN:

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse

vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een

gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

SCHORSING

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het

stemrecht dat ean cie betrokken aandelen toekomt, geschorst.

AANDELEN IN ONVERDEELDHEID - VRUCHTGEBRUIK OP AANDELEN

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon

met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van

de vennootschap slechts uitgeoefend warden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk 1s aangewezen

door aile gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven aile aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden

stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

BESLU1TVORMING IN DE GEWONE EN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Tenzij wanneer de wet er anders over beschikt, worden de beslissingen der algemene vergadering

genomen met een gewone meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen, welke ook het aantal op de

vergadering vertegenwoordigde aandelen weze.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De

personen bedoeld in artikel 271 van het wetboek van vennootschappen mogen van die besluiten kennis nemen.

10./ BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE;

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief,

zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het

gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet

of de statuten niet mogen uitgekeerd worden, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van

artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans,

verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten;

1° het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

20 behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening,

het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan Wie de uitkering is verricht, worden

terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de

voorschriften was of daman, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenamen om de wettelijke reserve te vormen, totdat

deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal

aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

11./ BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 jull en eindigt op 30 juni van ieder jaar.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Bart VAN DER MEERSCH

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel te Tongeren.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte van het proces-verbaal van statutenwijziging;

-bijzonder verslag van het bestuursorgaan de dato 23 september 2014 betreffende de aanpassing van het

doel van de vennootschap;

-staat van actief en passief afgesloten per 30 juni 2014;

-gecoördineerde statuten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

18/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 06.12.2013, NGL 13.02.2014 14036-0203-008
28/06/2013
ÿþ Mod Waal 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0871765427

Benaming

(voluit) : Morelco

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kabienstraat 3B 3950 Bocholt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders - Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 13 juni 2013 blijkt:

Met éénparigheid van stemmen wordt:

- ontslag en kwijting verleend aan de huidige zaakvoerder, Miranda Van Hout en dit met ingang vanaf

heden.

- in haar vervanging voorzien door de benoeming ais zaakvoeder van dhr. Kurt Schrooten, wonende te 3670

Meeuwen-Gruitrode, Rondestraat 23 voor een onbepaalde duur met ingang vanaf heden.

- de maatschappelijke zetel met onmiddellijke ingang verplaatst naar Hoogmolenweg 3 te 3670 Meeuwen-

Gruitrode

Kurt Schrooten

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IIII I lul llU IlUlU Ill IA

*13099000*

hl





Neergelegd ter griffie der

rechtbank V. koophandel te TONGEREN

~ g -06- 2013

De Hoofdgriffier, Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 05.12.2014, NGL 12.01.2015 15010-0088-008
01/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 07.12.2012, NGL 28.02.2013 13050-0170-008
12/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 03.12.2010, NGL 07.04.2011 11079-0355-008
12/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 04.12.2009, NGL 07.04.2011 11079-0354-009
23/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 05.12.2008, NGL 22.12.2008 08859-0273-008
18/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 07.12.2007, NGL 17.01.2008 08015-0319-008
22/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 01.12.2006, NGL 15.12.2006 06912-2093-011
15/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 04.12.2015, NGL 09.12.2015 15685-0164-009

Coordonnées
SCHROOTEN ACCOUNTANTS

Adresse
HOOGMOLENWEG 3 3670 MEEUWEN-GRUITRODE

Code postal : 3670
Localité : Gruitrode
Commune : MEEUWEN-GRUITRODE
Province : Limbourg
Région : Région flamande