SJK DE WOONCONSULENT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SJK DE WOONCONSULENT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 450.367.337

Publication

03/02/2014
ÿþ Mad 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

i

1

V

*19032 99*

Ondernemingsnr : 0460.367.337

Benaming

(voluit) : SJK DE WOONCONSULENT

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3580 Beringen, Graaf van Loonstraat 15/1

Onderwerp akte : geruisloze fusie - statutenwijzigingen

In een proces-verbaal, opgemaakt door Luc TOURNIER, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Tournier & De-spiegelaere, geassocieerde notarissen", met zetel te Beverco (Beringen), Koolmijntaan 386 op achttien december tweeduizend dertien, staat onder meer het volgende:

ZIJN BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergaderingen van volgende vennootschappen:

N De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SJK DE WOONCONSULENT", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3580 Beringen, Graaf van Loonstraat 15/1, ingeschreven in het rechtspersonen register te Hasselt met ondememingsnummer 0450.367.337, opgericht onder de be-naming "WOONWINKEL" bij akte verleden voor notaris Eduard Van Der Veken te Kruibeke op eenentwintig juni negentienhon-derd drieënnegentig, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch staatsblad onder referentie 1993-07-14/033, waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en dit voor het laatst waarbij de benaming werd omgezet in huidige naam, blijkens proces-verbaal opgemaakt door notaris Joost Vercou-teren te Beveren op zevenentwintig november tweeduizend en één, bekendgemaakt in de Bijiagen bij het Belgisch Staats-blad onder referentie 2001-12-221362.

BI De naamloze vennootschap "SJK L-CONSULT", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd Is te 3580 Beringen, Graaf van Loonstraat 13, ingeschreven in het rechtspersonenregis-ter te Hasselt met ondernemingsnummer 0462.340.897, opge-richt onder de benaming "L-CONSULT" bij akte verleden voor notaris Bart Drieskens te Houthalen op negentien december negentienhonderd zevenennegentig, bekendgemaakt in de Bijla-gen bij het Belgisch staatsblad onder referentie 1998-01-14/018, en waarvan de statuten werden gewijzigd waarbij de benaming werd omgezet in huidige naam, blijkens proces-verbaal opgemaakt door voornoemde notaris Bart Drieskens op negentien december tweeduizend en één, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad onder referentie 2002-01-25/475.

De voorzitter stelt vast dat er op heden duizend vierhonderd tweeënnegentig (1.492) aandelen van de cooperatieve vennoot-schap met beperkte aansprakelijkheid SJK DE WOONCONSULENT en honderd (100) aandelen van de naamloze vennootschap SJK L-CONSULT aanwezig of vertegenwoordigd zijn, zodat geheel het kapitaal van beide vennootschappen is vertegenwoordigd en de huidige vergaderingen geldig kunnen beraadslagen en beslui-ten over de punten die op de agenda's staan zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en de toelatingsvoorwaarden tot de vergaderingen.

De voorzitter deelt mee dat er in beide betrokken vennoot-schappen als commissaris is aangesteld: de CVBA VGD Be-drijfsrevisoren, kantoor houdend te 3580 Beringen, Pieter Bruegelstraat 7, vertegenwoordigd door de heer Philip De Meyer, vennoot.

Zijn tevens aanwezig de bestuursorganen van beide vennootschappen.

AGENDA

e) Wijziging van het maatschappelijk doel van de coupe-ratieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SJK DE WOONCONSULENT als volgt:

"De vennootschap zal hoofdzakelijk daden, handelingen of verrichtingen stellen met het oog op de realisatie van de bijzondere doelstelling van het Vlaamse Woonbeleid.

In het kader hiervan, of aanvullend zal de vennootschap:

"Diensten verlenen, onder welke vomi ook, met het oog op het verbeteren van woningen, woonsituaties, woonomge-vingen, de betaalbaarheid van wonen, het samenleven van bewoners, de woningmarkt en het woningpatrimonium in Vlaanderen. De diensten kunnen onder andere de vorm aannemen van ondersteuning, advies, beheer, onderzoek, begeleiding, financiering of kredietverstrekking en dit gericht op particulieren en rechtspersonen, zonder dat deze opsomming limitatief is.

"Optreden als verzekeringsagent of verzekeringsmakelaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 3 -fl1- 201k

HASSELT

Griffie

r .Optreden ais bemiddelaar of het verstrekken, voor eigen rekening of voor rekening van derden, van kredieten, leningen of financieringen onder welke vorm dan ook.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge " Ondersteunende activiteiten uitoefenen in verband met financiële of administratieve diensten, informatica-en communicatietechnologie en gegevensverwerking, voor ei-gen rekening of voor rekening van derden.

'Software ontwikkelen, beheren, verdelen, exploiteren, toegankelijk maken en het gebruik ervan ondersteunen.

.Onroerende goederen ontwikkelen, verwerven, inrichten, verhandelen, verhuren of beheren, Inclusief ervoor be-middelen.

" Participaties in bestaande en/of nog op te richten on-dememingen verwerven (op eender welke manier) en/of aanhouden; het beheren, valoriseren, en te gelde maken van de participaties.

"Een bestuursmandaat of mandaat van vereffenaar in ande-re ondernemingen uitoefenen; managementprestaties ver-lenen en interim-management opdrachten vervuilen; deel-nemen aan het toezicht op ondernemingen.

Zij mag op om het even welke manier alle activiteiten uitoefenen die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen en op enigerlei wijze aan zo'n acti-viteit deelnemen.

Zij kan via de werving van vennoten coöperatieve kapita-len samenbrengen voor de verwezenlijking van haar maatschap-pelijk doel.

Ze kan participeren in of een fusie aangaan met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken."

VOORSTEL TOT FUSIE

De comparanten verklaren dat:

Het gemelde fusievoorstel voor de coöperatieve ven-nootschap met beperkte aansprakelijkheid SJK DE WOONCONSULENT de dato vijfentwintig oktober tweeduizend der-tien werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Hasselt op vier november tweeduizend dertien, en werd bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad onder referentie 2013-11-14/0171786.

Het gemelde fusievoorstel voor de naamloze vennoot-schap SJK L-CONSULT de dato vijfentwintig oktober tweedui-zend dertien werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Hasselt op vier november tweeduizend der-tien, en werd bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad onder referentie 2013-11-14/0171787.

Na onderzoek en bespreking van het fusievoorstel, nemen de buitengewone algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen, ieder afzonderlijk, bij éénparigheid van stemmen, volgende besluiten: BESLUIT 1. Besluit tot fusie

A. De vergaderingen keuren het aangekondigde fusievoor-stel goed. Zij besluiten aldus dat het gehele vermogen van de naamloze vennootschap SJK L-CONSULT, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffe-ning, overgaat op de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SJK DE WOONCONSULENT die houdster is van alle aandelen van de naamloze vennootschap SJK L-CONSULT.

B. De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap SJK L-CONSULT boekhoudkundig geacht wor-den te zijn verricht voor rekening van de overnemende ven-naaischap SJK DE WOONCONSULENT, is vastgesteld op één januari tweeduizend veertien.

Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit de overgang voortvloeien, zullen ten laste zijn van de oveme-mende vennootschap.

C. Ten gevolge van deze fusie zal de naamloze vennoot-schap SJK L-CONSULT op éénendertig december tweeduizend dertien om vierentwintig uur ophouden te bestaan.

D. Voor een nadere toelichting van de prospectieve wer-king van onderhavige fusie wordt verwezen naar

voormeld fu-sievoorstel de dato vijfentwintig oktober tweeduizend der-tien.

BESLUIT 2. Ontslagen

De vergadering aanvaardt het ontslag ais bestuurders van de overgenomen vennootschap SJK L-

CONSULT van:

.De heer VANHEEL Joseph, bestuurder.

" De heer MACHIELS Bruno, bestuurder.

" De heer VERMEULEN Hans, bestuurder.

.De heer GOVAERT David, bestuurder.

.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk-held "PROBITASK CONSULT", vertegenwoor-digd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer VERMEULEN Hans; bestuurder en gedelegeerd bestuurder. BESLUIT 3. Wijziging maatschappelijke naam van de over-nemende vennootschap.

De algemene vergadering van de ovememende vennootschap SJK DE WOONCONSULENT beslist om de maatschappelijke naam van de vennootschap te wijzigen in "ONESTO WOONPUNT".

BESLUIT 4. Wijziging doel van de overnemende vennoot-schap.

De algemene vergadering van de overnemende vennootschap ONESTO WOONPUNT (voorheen SJK DE WOONCONSULENT) beslist om het maatschappelijk doel te wijzigen zoals voormeld in de agenda.

Overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van ven-nootschappen, heeft het bestuursorgaan van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ONESTO WOONPUNT, in het kader van deze doelwijziging het bijzonder verslag opgemaakt. In dit verslag van dertien november tweeduizend dertien wordt de doelwijziging omstandig verantwoord. Bij dit verslag is gevoegd, een staat van aotiva en passiva op-gemaakt binnen de wettelijke termijn, zoals bepaald in het wetboek van vennootschappen, te weten per dertig september tweeduizend dertien.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering ontstaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van het bestuursorgaan, evenals

van het verstag van de commissaris, de CVBA VGD Bedrijfsrevisoren, voornoemd en vertegenwoordigd door de

heer Philip De Meyer, de dato vier december tweeduizend dertien, over de staat gevoegd bij het verslag van het

bestuursorgaan conform artikel 413 van het wetboek van vennootschappen.

BESLUIT 5. Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap.

De vergaderingen besluiten in aansluiting met onderhavige fusie, de statuten van de ovememende

vennootschap te wijzigen en volledig te vervangen door nieuwe statuten, rekening houdend met de bijzondere

bepalingen van de oude statuten, de voormelde naamswijziging en doelswijziging en in overeenstemming met

het huidige wetboek van vennootschappen, als volgt:

Artikel 1.  Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

en bestaat onder de benaming: "ONESTO WOONPUNT",

Artikel 2.  Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3580 Beringen, Graaf van Loonstraat 1511.

Artikel 3.  Duur

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Artikel 4.  Doel

De vennootschap zal hoofdzakelijk daden, handelingen of verrichtingen stellen met het oog op de realisatie

van de bijzondere doelstelling van het Vlaamse Woonbeleid.

In het kader hiervan, of aanvullend zal de vennootschap:

-Diensten verlenen, onder welke vorm ook, met het oog op het verbeteren van woningen, woonsituaties,

woonomgevingen, de betaalbaarheid van wonen, het samenleven van bewoners, de woningmarkt en het

woningpatrimonium in Vlaanderen. De diensten kunnen onder andere de vorm aannemen van ondersteuning,

advies, beheer, onderzoek, begeleiding, financiering of kredietverstrekking en dit gericht op particulieren en

rechtspersonen, zonder dat deze opsomming limitatief is.

" Optreden als verzekeringsagent of verzekeringsmakelaar.

-Optreden als bemiddelaar of het verstrekken, voor eigen rekening of voor rekening van derden, van

kredieten, leningen of financieringen onder welke vorm dan ook.

-Ondersteunende activiteiten uitoefenen in verband met financiële of administratieve diensten, informatica-

en communicatietechnologie en gegevensverwerking, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

" Software ontwikkelen, beheren, verdelen, exploiteren, toegankelijk maken en het gebruik ervan ondersteunen.

-Onroerende goederen ontwikkelen, verwerven, inrichten, verhandelen, verhuren of beheren, inclusief ervoor bemiddelen.

'Participaties in bestaande en/of nog op te richten ondernemingen verwerven (op eender welke manier) en/of aanhouden; het beheren, valoriseren, en te gelde maken van de participaties.

"Een bestuursmandaat of mandaat van vereffenaar in andere ondernemingen uitoefenen; managementprestaties verlenen en interim-management opdrachten vervullen; deelnemen aan het toezicht op ondernemingen.

Zij mag op om het even welke manier alle activiteiten uitoefenen die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen en op enigerlei wijze aan zo'n activiteit deelnemen.

Zij kan via de werving van vennoten coöperatieve kapitalen samenbrengen voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Ze kan participeren in of een fusie aangaan met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken.

Artikel 5.  Kapitaal

5.1. Geplaatst kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigt de door de vennoten werkelijk verrichte inbrengen in kapitaal. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is onbeperkt en omvat een vast gedeelte en eventueel een veranderlijk gedeelte.

5.2. Het vast gedeelte

Het vast gedeelte dat achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) bedraagt, kan slechts worden verhoogd of verlaagd bij besluit van de algemene vergadering genomen die beraadslaagt en besluit met inachtneming van de regels vastgelegd voor een statutenwijziging.

5.3. Het veranderlijk gedeelte

Het kapitaal dat het vaste gedeelte overschrijdt, is veranderlijk en wordt verhoogd respectievelijk verminderd, telkens nieuwe vennoten toetreden en intekenen op één of meer nieuwe aandelen dan wel uittreden of worden uitgesloten zonder dat een nieuwe of andere vennoot in de plaats treedt, of wanneer de vennoten nieuwe inbrengen verrichten of terugnemingen verrichten op de door hen gestorte inbrengen; dit alles mits inachtneming van de statutaire bepalingen ter zake.

Voor de verhoging of vermindering van het veranderlijk kapitaal is geen statutenwijziging vereist. Het bedrag van het veranderlijk kapitaal kan zonder beperking worden verhoogd.

De raad van bestuur kan evenwel beslissen de verhoging van het veranderlijke deel van het kapitaal tijdelijk te beperken onder meer met het oog op het vrijwaren van het door de vennoten beoogde dividend wanneer hij van oordeel is dat geen passende beleggingen kunnen worden gevonden.

Artikel 6.  Aandelen op naam  Aandelenregister

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen zonder nominale waarde, gelijk aan het kapitaal gedeeld door het aantal uitgegeven aandelen.

Artikel 9.  Vennoten

Zijn vennoten:

1° alle natuurlijke personen of rechtspersonen die zijn opgetreden bij de oprichtingsakte; 2° alle natuurlijke personen of rechtspersonen die als vennoot aanvaard zijn door de raad van bestuur, beslissend met een gewone meerderheid van aanwezige of vertegenwoordigde stemmen en die tegen de voorw?arden bepaald door de raad van bestuur op ten minste één aandeel van de vennootschap inschrijven.

Door zijn toetreding verbindt de vennoot zich de statuten en in voorkomend geval het intern reglement van de vennootschap na te leven.

De toetreding van een vennoot blijkt uit het plaatsen van zijn handtekening of van diens gevolmachtigde, voorafgegaan door de dagtekening, tegenover zijn naam, in het register van de vennootschap. De raad van bestuur kan eveneens een inschrijving in het aandelenregister verrichten op grond van documenten met bewijskracht, die gedagtekend en ondertekend zijn.

Iedere vennoot verbindt zich elke adreswijziging onverwijld mee te delen aan de vennootschap die deze verandering aantekent in het register. Een vennoot die in het buitenland verblijft moet een adres in België opgeven waar hij kan worden betekend en dit laten aantekenen in het register. De vennoten kiezen ten aanzien van de vennootschap woonplaats in het adres dat overeenkomstig dit artikel opgenomen is in het register.

De raad van bestuur kan de toetreding van vennoten weigeren zonder enig verhaal en zonder zijn beslissing te moeten mo-tiveren.

Artikel 10. Uittreding

Elke vennoot kan vrijwillig uittreden binnen de perken opgelegd door de wet en de statuten van de vennootschap.

Geen enkele vennoot mag uittreden in de laatste zes maanden van het boekjaar noch binnen de twee jaar na zijn toetreding. Evenmin Is het mogelijk uit te treden van zodra een beslissing tot statutenwijziging is goedgekeurd door de raad van bestuur tot na de algemene vergadering die over deze verrichting moet beslissen.

De vennoot die wenst uit te treden dient zijn verzoek per aangetekende brief te richten aan de raad van bestuur.

De raad van bestuur kan de uittreding evenwel weigeren in volgende gevallen:

(1) indien de vennoot verplichtingen heeft tegenover de ven-nootschap of indien hij bijkomend contractueel met de ven-nootsohap is verbonden;

(2) indien daardoor het vaste gedeelte van het kapitaal niet zou behouden blijven;

(3) indien daardoor meer dan één tiende (1/10de) der vennoten of meer dan één tiende (1/10de) van het geplaatst maatschap-pelijk kapitaal in de loop van hetzelfde boekjaar zou weg-vallen;

(4) indien de financiële toestand van de vennootschap inge-volge de uittreding in het gedrang zou komen.

In geval van overlijden van een vennoot houdt het lidmaatschap van de betrokken vennoot van rechtswege op vanaf het ogenblik van het overlijden. In geval van faillissement, kennelijk onvermogen of onbekwaamverklaring van een vennoot of in geval van vereffening of ontbinding van een rechtspersoon-vennoot houdt het lidmaatschap van de betrokken vennoot van rechtswege op één maand nadat deze feiten zich hebben voorgedaan, tenzij de aandelen van de betrokken vennoot voor het verstrijken van die termijn zijn " overgedragen.

Artikel 11.  Uitsluiting

Iedere vennoot kan om een gegronde reden door de raad van bestuur worden uitgesloten. Een vennoot kan meer in het bij-zonder worden uitgesloten worden indien hij ophoudt de alge-mene voorwaarden voor toetreding te vervullen of indien hij handelingen stelt die tegen de belangen van de vennootschap indruisen. De uitsluiting heeft noodzakelijk betrekking op alle aandelen van de vennoot. De vennoot wordt bij aangete-kende brief op de hoogte gesteld van een met redenen omkleed voorstel tot uitsluiting. De betrokken vennoot moet zijn eventuele opmerkingen binnen de maand schriftelijk meedelen aan de raad van bestuur. Op zijn verzoek zal hij worden ge-boord. De gegevens die de uitsluiting wettigen worden opge-nomen in een proces-verbaal dat de raad van bestuur onderte-kent. Daarvan wordt aan de uitgesloten vennoot binnen twee (2) dagen een eensluidend afschrift bij aangetekende brief toegezonden. De uitsluiting wordt overgeschreven in het aan-delenregister,

Artikel 16.  Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit minimum drie en maximum negen bestuurders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering. De duur van het mandaat van de bestuurders is zes jaar. Ze zijn herkiesbaar.

De bestuurders zijn ten allen tijde afzetbaar door de algemene vergadering. De mandaten van bestuurder zijn onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien de bestuurders een opdracht vervullen met bijzondere of vaste prestaties, mag daarvoor een vergoeding worden toegekend. Die vergoeding mag echter in geen geval een deelname in de vennootschapswinst zijn.

De raad van bestuur kan één of meerdere adviseurs aanstellen bevoegd om technische bijstand te verlenen.

ArtiKel 19.  Beraadslagingen

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter en eventueel een ondervoorzitter. De raad van bestuur vormt een college.

Hij vergadert zo dikwijls als de belangen van de vennootschap het eisen, op bijeenroeping en onder voorzitterschap van zijn voorzitter of, in geval van belet, onder deze van de ondervoorzitter. Bij ontstentenis zit de oudste aanwezige bestuurder de vergadering voor.

.

~ a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen over de punten die op de agenda staan en indien ten minste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De beslissingen worden genomen bij de gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Bij staking van stemmen is de stem van de bestuurder die de vergadering voorzit doorslaggevend. De beslissingen worden opgenomen in notulen die worden bijgehouden in een speciaal register en ondertekend worden door alle aanwezige bestuurders. De afschriften of uittreksels, over te leggen aan het gerecht, moeten door twee bestuurders worden ondertekend.

Een bestuurder mag aan een ander lid van de raad van bestuur- per brief of telefax of elektronische post met handtekening  de opdracht geven hem te vertegenwoordigen bij de beraadslagingen en te stemmen in zijn naam bij een bepaalde vergadering van de raad van bestuur. In dit geval wordt de verhinderde bestuurder ais tegenwoordig aanzien.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van cie raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Dit schriftelijk akkoord kan worden meegedeeld per brief, per telegram, telefax, e-mail en iedere ander wijze dat in een schriftelijk stuk kan worden weergegeven. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening.

Artikel 20.  Bevoegdheden

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen van bestuur en beheer te doen die binnen het raam van het maatschappelijk doe! vallen, met uitzondering van wat de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehoudt. De raad van bestuur mag zijn bevoegdheden geheel of gedeeltelijk aan één of meer van zijn leden of aan één of meer derden toevertrouwen.

Artikel 21.  Dagelijks bestuur

Het dagelijks bestuur wordt waargenomen door een bestuurder, een directeur of een directiecomité, daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

De raad van bestuur bepaalt de bezoldiging verbonden aan de bevoegdheden die hij toevertrouwt.

Artikel 22.  Handtekening

Voor alle akten en vorderingen, gerechtelijk of niet, zal de vennootschap geldig vertegenwoordigd zijn door de gezamenlijke handtekening van twee (2) bestuurders, hetzij, binnen de perken van het dagelijks bestuur, door een afgevaardigde die overeenkomstig artikel 21 met dat bestuur belast is.

Artikel 24.  Directiecomité

De raad van bestuur mag, in zijn midden of daarbuiten een directiecomité, alsook elk raadgevend of technisch comité, al dan niet permanent, oprichten, waarvan hij de samenstelling, de duur van hun opdracht, de werkwijze, de bevoegdheden en in voorkomend geval de vaste of veranderlijke vergoeding bepaalt, ten laste van de algemene onkosten.

De raad van bestuur mag bepaalde bijzondere bevoegdheden overdragen (exclusieve bevoegdheid ten aanzien van de raad van bestuur) of geven aan (concurrerende bevoegdheden met deze van de raad van bestuur) één of meer van zijn leden, of zelfs aan derden, al dan niet aandeelhouders, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. De raad van bestuur zal daarbij tevens bepalen of de overdracht of delegatie ook de vertegenwoordigingsbevoegdheid omvat.

ln voorkomend geval, is de raad van bestuur belast met het toezicht op het directiecomité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting, die tot de bevoegdheid van het directiecomité behoort, moet dat meedelen aan de andere leden en aan de commissaris voordat het directiecomité beraadslaagt.

Zijn verklaringen moeten worden opgenomen in de notulen van de vergadering. Hij mag niet deelnemen aan de behandeling van dit agendapunt door de overige leden. Een afschrift van deze notulen wordt tijdens de volgende vergadering van de raad van bestuur overgemaakt.

Het verslag van de commissaris(sen) moet een afzonderlijke omschrijving bevatten van de vermogensrechtelijke gevolgen voor de vennootschap van de besluiten van het directiecomité, ten aanzien waarvan het strijdig belang bestaat.

Het directiecomité heeft het recht om volmachten te verlenen aan bepaalde leden van het directiecomité of aan derden voor welbepaalde handelingen waarvoor ze zelf bevoegd is.

Artikel 25. -- Auditcomité

De raad van bestuur kan in zijn midden een auditcomité op-richten, in de zin van artikel 133, zesde lid, van het Wet-boek van Vennootschappen. Het auditcomité is belast met het permanente toezicht op de afgewerkte dossiers van de commis-saris(sen). In die hoedanigheid kan het auditcomité onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris(sen), zoals be-doeld in artikel 133, zesde lid, van het Wetboek van Ven-nootschappen. Zolang de raad van bestuur geen auditcomité heeft opgericht, treedt de raad van bestuur zelf op als auditcomité.

Artikel 26.  Algemene vergadering

De algemene vergadering verenigt alle vennoten. Zij komt ten minste éénmaal per jaar bijeen, de eerste dinsdag van de maand april om veertien uur, op de plaats vastgesteld door de raad van bestuur.

Niettemin kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. Artikel 29.  Stemrecht

Ieder vennoot bezit een aantal stemmen gelijk aan het aantal maatschappelijke aandelen. Het stemrecht van vennoten die de eisbare stortingen niet hebben verricht, wordt geschorst tot op het ogenblik der storting.

" " 1

" .

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Artikel 30.  Volmacht

Een vennoot mag door middel van een schriftelijke volmacht zich laten vertegenwoordigen op de algemene

vergadering door een ander vennoot die stemrecht heeft.

Artikel 36.  Boekjaar

Het boekjaar loopt van één januari tot éénendertig december van ieder jaar.

Artikel 39. -- Bestemming van de winst

De nettowinst van het boekjaar wordt verdeeld als volgt:

" voorafname om het wettelijk reservefonds te vormen;

" op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming die aan het overige deel van de winst zal worden gegeven met inachtneming van de wettelijke en statutaire voorschriften.

Indien een vennoot toetreedt in de loop van een boekjaar, zal hij proportioneel een dividend genieten in de verhouding: aantal gehele maanden effectief lidmaatschaptaantal maanden van het volledig boekjaar.

Indien een vennoot uittreedt in de loop van een boekjaar, zal hij over dat boekjaar geen dividend genieten.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde vast kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Het bijkomend reservefonds dient geheel gebruikt te worden overeenkomstig het doel van de vennootschap. Artikel 40.  Ontbinding

Benevens de wettelijke oorzaken van ontbinding, kan de vennootschap vervroegd ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering genomen in de voorwaarden voorzien voor de statutenwijzigingen. Artikel 41. -- Vereffenaars

In al de gevallen duidt de algemene vergadering een of meer vereffenaars aan.

Zij bepaalt eveneens hun bevoegdheden, de wijze van vereffening en hun vergoedingen. Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen treden de vereffenaars pas in functie zodra hun benoeming ingevolge het besluit van de algemene vergadering is bevestigd door de bevoegde rechtbank van koophandel. Zolang er geen vereffenaars zijn benoemd, zullen de bestuurders die op het tijdstip van ontbinding in functie zijn ten aanzien van derden als vereffenaars worden beschouwd.

BESLUIT 6. (Her)benoemingen,

De algemene vergadering van de overnemende vennootschap beslist om vanaf heden te herbenoemen tot bestuurders van de vennootschap ONESTO WOONPUNT, voor een termijn van zes jaar eindigend na de algemene vergadering in het jaar tweeduizend negentien:

" De heer VANHEEL Joseph, voornoemd.

" De beer MACI-IIELS Bruno, voornoemd.

" De heer VERMEULEN Hans, voornoemd.

-De heer GOVAERT David, voornoemd.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende be-slissing van de algemene vergadering.

Gelet op het feit dat de Raad van Bestuur geldig is sa-mengesteld, verklaren de bestuurders geldig in

vergadering bijeengekomen te zijn.

Met eenparigheid van stemmen worden benoemd tot volgende ambten:

- Voorzitter: de heer VANHEEL Joseph voornoemd;

- Ondervoorzitter : de heer MACHIELS Bruno voornoemd;

- Gedelegeerd bestuurder : de heer VERMEULEN Hans voornoemd. Hij is belast met het dagelijks bestuur.

BESLUIT 7. Volmacht.

De algemene vergaderingen beslissen bij deze om bijzon-dere volmacht te geven aan de heren GOVAERT

David en VERMEULEN Hans, beiden voornoemd, en mevrouw EXELMANS Adel-held, wonend te 3670

Meeuwen-Gruitrode, Kapelstraat 54, om, elk afzonderlijk en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige

of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij een ondeme-mingsioket

en eventuele andere bevoegde instellingen en diensten.

De notaris bevestigt, na onderzoek, het be-staan en zowel de interne als de externe wettigheid van de

rechtshandelingen en formaliteiten betreffende onderhavige fusie.

Voor ontledend uittreksel.

Neergelegd samen met eensluidende uitgifte van het proces-verbaal, verslag van de commissaris inzake

doelswijziging, verslag van de raad van bestuur inzake doelswijziging en staat van actief en passief.

Notaris Luc Tournier.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/12/2013
ÿþ Mod word 11.1

ln de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III ui





Rechtbank van koophandel

2 9 NOV, 2013

t H6as kLT

ûrt~te

Ondernemingsnr : 450.367.337

Benaming

(voluit) : SSK De Woonconsulent

(verkort) : Rechtsvorm : CVBA

Zetel : GRAAF VAN LOONSTRAAT 15 bus 1 te 3584 BERINGEN (volledig adres)

Onderwerp akte ; Aanstelling commissaris en herbenoeming bestuurders

- Beslissing van de Algemene Vergadering (id. 24 mei 2012 :

De Algemene Vergadering hernieuwt het mandaat van commissaris VGD Bedrijfsrevlsoren, P. Brueghelstraat 7 te 3580 Beringen, met als vertegenwoordiger de heer Philip De Meyer, voor de boekjaren 2012 tem, 2014. De vergoeding werd bepaald op 1.155,11 EUR (geïndexeerd).

- Beslissing van de Algemene Vergadering dd, 7 juni 2013 :

De Algemene Vergadering hernieuwt volgende mandaten van bestuurder voor de termijn van zes jaar, tot en met 7 juni 2019 :

- De heer Bruno Machiels, wonende te Veldstraat 151 te 9140 Temse ;

- De heer Hans Vermeulen, wonende te Zandkuil 21 te 2200 Herentals ;

- De heer Jozef Vanheel, wonende te Cijnshofstraat 712 te 3550 Heusden-Zolder,

David Govaert

Zaakvoerder-bestuurder.

op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/11/2013
ÿþ Mort Word 11.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr ; 0480.367.337

Benaming

(voluit) : SJK De Woonconsulent

(verkort) :

Rechtsvorm : CVBA

Zetel : Graaf van Loonstraat 1511 - 3580 Beringen

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING EN BEKENDMAKING BIJ UITTREKSEL VAN FUSIEVOORSTEL

VOORSTEL TOT MET FUSIE DOOR OVERNEMING

GELIJKGESTELDE VERRICHTING

(Artikel 719 W, Venn.)

CVBA SJK De Woonconsulent NV SJK L-Consult

Graaf van Loonstraat 15/1 Graaf van Loonstraat 13

3580 Beringen 3580 Beringen

RPR Hasselt 0450.367.337 RPR Hasselt 0462.340.897

Overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen (hierna "W.Venn."), hebben de bestuursorganen van de hierna genoemde vennootschappen op 25 oktober 2013 samen, in onderling overleg, volgend fusievoorstel opgemaakt, dat zij aan hun respectievelijke algemene vergaderingen zullen voorleggen.

Dit fusievoorstel beoogt een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (hierna de "fusie") als bedoeld in artikel 676 10 W,Venn., en dit met inachtneming van de bepalingen van de artikelen 719 tot en met 727 W.Venn., tot stand te brengen tussen hierna vermelde ovememende en overgenomen vennootschap ais gevolg waarvan het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de overgenomen vennootschap zal overgaan naar de ovememende vennootschap en dit overeenkomstig artikel 682 W.Venn., te weten de volgende vennootschappen:

Ode CVBA SJK DE WOONCONSULENT met maatschappelijke zetel te 3580 Beringen, Graaf van Loonstraat 15/1 en met als ondememingsnummer 0450.367.337 (RPR Hasselt): ovememende vennootschap;

Ode NV SJK L-Consult met maatschappelijke zetel te 3580 Beringen, Graaf van Loonstraat 13 met als ondernemingsnummer 0462.340.897 (RPR Hasselt): overgenomen vennootschap.

De respectievelijke bestuursorganen van voomoemde vennootschappen verbinden zich ertoe ten aanzien van elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de voorwaarden zoals zij die hierna in dit fusievoorstel vastleggen.

Voorafgaande premissen

Op het ogenblik van het vaststellen van het onderhavige fusievoorstel, bezit de ovememende vennootschap 100 aandelen van de in totaal 100 uitgegeven en bestaande aandelen in de overgenomen vennootschap

De Raad van Bestuur van de overnemende vennootschap bevestigt dat deze aandelen niet vervreemd zullen worden, zodat de voorwaarden voor het volgen van de vereenvoudigde procedure voor een geruisloze fusie, zoals voorzien in artikelen 719 e.v. W.Venn., vervuld zullen zijn op het ogenblik dat het besluit tot fusie wordt genomen.

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111

r

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

uIII

INIIIII InIIN9flll

" 13171786+

Staatsblad -14/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Wettelijke vermeldingen

1.1. Identificatie van de betrokken vennootschappen (artikel 719, 1° W.Venn)

Identificatie van de overnemende vennootschap

Naam en rechtsvorm

De overnemende vennootschap heeft de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (CVBA) met als benaming SJK DE WOONCONSULENT,

Zij werd opgericht onder de rechtsvorm van coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (CVBA) onder de benaming "Woonwinkel" ingevolge akte verleden voor notaris Eduard Van Der Veken te Kruibeke op 21 juni 1993, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 14 juli 1993 onder nummer 930714-33.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij akte verleden voor notaris Joost Vercouteren te Beveren op 27 november 2001, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 22 december 2001 onder nummer 20011222-362, waarbij de naam werd gewijzigd in de huidige benaming "SJK De Woonconsulent",

Doel

Het doel van de ovememende vennootschap luidt thans ais volgt:

De vennootschap heeft als doel:

a)Bemiddeling bij koop en verkoop van alle onroerende goederen

b)Bemiddeling bij huur en verhuur van aile onroerende goederen

c)Projectontwikkeling

d)Beheer van onroerende goederen

e)Bemiddeling bij leningen

f)Zij kan participeren in of een fusie aangaan met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen

bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken

g)Zij kan onroerende goederen in erfpacht geven, verkopen, ruilen, alle gebouwen op deze goederen

oprichten, huren, verbouwen, inrichten, verkavelen om te verkopen of te verhuren.

h)Zij mag op om het even welke manier aile activiteiten uitoefenen die de verwezenlijking van haar

maatschappelijk doel kunnen bevorderen en op enigerlei wijze aan zo'n activiteiten deelnemen, waarbij de

opsomming welke voorafgaat slechts als voorbeeld geldt.

Maatschappelijke zetel

De overnemende vennootschap heeft haar maatschappelijke zetel te 3580 Beringen, Graaf van Loonstraat 15/1

Identificatie van de overgenomen vennootschap

Naam en rechtsvorm

De overgenomen vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap met als benaming SJK L-Consult.

Zij werd opgericht onder de rechtsvotum van een naamloze vennootschap onder de benaming "L-Consult" krachtens akte verleden voor notaris Bart Drieskens te Houthalen op 19 december 1997 bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 14 januari 1998 onder nummer 980114-18.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij akte verleden voor notaris Bart Drieskens te Houthalen op 19 december2001, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 25 januari 2002 onder nummer 20020125-475, waarbij de naam werd gewijzigd in de huidige benaming "SJK L-Consult

Doel

Het doel van de overgenomen vennootschap luidt thans als volgt:

De vennootschap heeft als doel:

" Optreden als tussenpersoon bij het verlenen van diensten en adviezen van economische, financiële en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

sociale aard, en dit in de ruimste zin van de termen. Alzo als tussenpersoon allen verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

a)Sparen en beleggen van gelden;

b)Verstrekken van kredieten en financieringen, al dan niet met onroerende waarborg

c)Het afsluiten en beheren van verzekeringen.

Deze opsomming is niet beperkend doch exemplatief.

"Onderneming in onroerende goederen, welke ondermeer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, het huren en verhuren, de ordening, de verkaveling, het doen bouwen of verbouwen, de procuratie, der tussenhandelaar, de makelaardij en of handel in de onroerende goederen, dit in de ruimste zin van het woord.

.Verwerven (op eender welke manier) en/of aanhouden van participaties in bestaande en/of nog op te richten ondernemingen; het beheren, valoriseren, en te gelde maken van de participaties.

.Uitoefenen van een bestuursmandaat of mandaat van vereffenaar in andere ondernemingen; verlenen van managementsprestaties en het vervullen van interim-management opdrachten; deelnemen aan het toezicht op ondernemingen.

.Geven van advies, informatie, bijstand en ondersteuning op administratief, financieel, organisatorisch, commercieel, informatica-, technisch, produktie-, personeels- en strategisch vlak voor zelfstandigen, vennootschappen, bestuurders, verenigingen, openbare bestuursorganen, internationale instellingen, enzovoort; het simuleren, plannen of coördineren van de ontwikkeling van ondernemingen; het uitvoeren van studies op al deze vlakken.

"Beheren, in de ruimste zin van het woord, van onroerende goederen, daaronder begrepen de huur, verhuur, onderverhuur, uitbating, herstelling, verbetering, onderhoud, verbouwing, aankoop en verkoop, de oprichting en iedere verwerving van onroerende goederen. De vennootschap mag aile industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn, in welke mate ook, rechtstreeks of onrechtstreeks, de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Zij mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen die zij het

beste geschikt acht.

Maatschappelijke zetel

De overgenomen vennootschap heeft haar maatschappelijke zetel te 3580 Beringen, Graaf van Loonstraat 13.

1.2. Datum inwerkingtreding van de fusie (artikel 719, 20 W,Venn)

Er dient een onderscheid gemaakt te worden tussen de juridische inwerkingtreding enerzijds en de boekhoudkundige inwerkintreding anderzijds. In casu heeft de fusie zowel vanuit juridisch oogpunt als vanuit boekhoudkundig en fiscaal oogpunt een prospectieve werking, met name per 31 december 2013 om 24:OOh (middernacht).

1.2 a  Juridische inwerkingtreding

De juridische inwerkingtreding verwijst naar het ogenblik waarop de overgenomen vennootschap ophoudt te bestaan (met name het ogenblik waarop deze wordt ontbonden zonder invereffeningstelling) en de overnemende vennootschap juridisch eigenaar wordt van alle activa en passiva zoals deze op het moment van de ontbinding in de overgenomen vennootschap aanwezig zijn. In casu treedt de fusie juridisch in werking op 31 december 2013 om 24:00h (middernacht).

De balans van de overnemende vennootschap per 31 december 2013 om 24:00h zal dan de balans van de overgenomen vennootschap per 31 december 2012 24:OOh bevatten.

1.2. b - Boekhoudkundige en fiscale datum van inwerkingtreding

De boekhoudkundige en fiscale inwerkingtreding verwijst naar het ogenblik vanaf wanneer de transacties en verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden geacht gedaan te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap. In casu wordt de boekhoudkundige en fiscale inwerkingtreding vastgesteld op 31 december 2013 om 24:OOh, derwijze dat alle transacties en verrichtingen die hebben plaats gevonden in 2013 nog voor rekening zijn van de overgenomen vennootschap, met dien verstande evenwel dat:

a)de rekeningen over 2013 op naam van de overgenomen vennootschap zullen worden vastgesteld door de zorgen van de raad van bestuur van de overnemende vennootschap;

b)de rekeningen over 2013 samen met de verslaggeving ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de aandeelhouders van de overnemende vennootschap;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

c)de rekeningen over 2013 samen met de verslaggeving worden neergelegd bij de Nationale Bank van België door de raad van bestuur van de overnemende vennootschap;

d)een fiscale aangifte over boekjaar 2013 op naam van de overgenomen vennootschap zal worden ingediend door de zorgen van de raad van bestuur van de overnemende vennootschap.

Alle transacties en verrichtingen met ingang van 1 januari 2014, 00:OOh worden verricht door de ovememende vennootschap in eigen naam en voor eigen rekening.

1.3. Bijzondere rechten (artikel 719 3° W.Venn)

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen zijn identiek en kennen dezelfde

rechten en voordelen toe aan de houders ervan. Er bestaan geen andere effecten dan aandelen in de

overgenomen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

1.4. Bijzondere voordelen (artikel 719 4° W.Venn)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap,

noch aan de bestuurders van de ovememende vennootschap.

1.5. Overdracht onroerend goed

Het vermogen van de overgenomen vennootschap bevat geen onroerende goederen, zakelijke rechten of

andere rechten waarop enige decretale regelgeving inzake bodemsanering van toepassing is.

2. Motivering van de fusie

Na analyse van hun bedrijfsactiviteiten zijn de bestuursorganen van de bij de fusie betrokke

vennootschappen ervan overtuigd dat een fusie zowel operationeel als financieel aanzienlijke voordelen zal bieden.

De overgenomen vennootschap heeft de voorbije maanden enkele activiteiten stopgezet of afgebouwd. De overblijvende activiteiten zijn goed te integreren in de werking van de ovememende vennootschap, die de volle eigenaar is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap.

De economische en organisatorische werkelijkheid verantwoorden niet langer het bestaan van twee afzonderlijke entiteiten. In de voorgestelde geruisloze fusie is de Juridische realiteit in feite een weerspiegeling van de reeds bestaande economische realiteit.

3. Wijziging maatschappelijk doel

Bij het ingaan van de fusie, i.e. op 31 december 2013 om 24u00, zal het maatschappelijk doel van de vennootschap gewijzigd worden, om voortaan te luiden als volgt:

'De vennootschap zal hoofdzakelijk daden, handelingen of verrichtingen stellen met het oog op de realisatie van de bijzondere doelstelling van het Vlaamse Woonbeleid.

in het kader hiervan, of aanvullend zal de vennootschap:

.Diensten verlenen, onder welke vorm ook, met het oog op het verbeteren van woningen, woonsituaties, woonomgevingen, de betaalbaarheid van wonen, het samenleven van bewoners, de woningmarkt en het woningpatrimonium in Vlaanderen. De diensten kunnen onder andere de vorm aannemen van ondersteuning, advies, beheer, onderzoek, begeleiding, financiering of kredietverstrekking en dit gericht op particulieren en rechtspersonen, zonder dat deze opsomming limitatief is.

.Optreden ais verzekeringsagent of verzekeringsmakelaar.

" Optreden ais bemiddelaar of het verstrekken, voor eigen rekening of voor rekening van derden, van kredieten, leningen of financieringen onder welke vorm dan ook.

.Ondersteunende activiteiten uitoefenen in verband met financiële of administratieve diensten, informatica-en communicatietechnologie en gegevensverwerking, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

'Software ontwikkelen, beheren, verdelen, exploiteren, toegankelijk maken en het gebruik ervan ondersteunen.

.Onroerende goederen ontwikkelen, verwerven, inrichten, verhandelen, verhuren of beheren, inclusief ervoor bemiddelen.

" Participaties in bestaande en/of nog op te richten ondernemingen verwerven (op eender welke manier en/of aanhouden; het beheren, valoriseren, en te gelde maken van de participaties.

.Een bestuursmandaat of mandaat van vereffenaar in andere ondernemingen uitoefenen; managementprestaties verlenen en interim-management opdrachten vervullen; deelnemen aan het toezicht op ondernemingen.

Zij mag op om het even welke manier alle activiteiten uitoefenen die de verwezenlijking van haar

maatschappelijk doel kunnen bevorderen en op enigerlei wijze aan zo'n activiteit deelnemen.

Zij kan via de werving van vennoten coöperatieve kapitalen samenbrengen voor de verwezenlijking van haar

u"

Voor- maatschappelijk doel.

behouden aan het Belgisch Ze kan participeren in of een fusie aangaan met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken,"

Staatsbiad 4. Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavige fusievoorstel zal worden voorgelegd aan de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen van de overgenomen en de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 719 W.Venn.

Voor de overnemende vennootschap Voor de overgenomen vennootschap

Joseph Vanheel, bestuurder Joseph Vanheel, bestuurder

Devid Govaert, bestuurder Hans Vermeulen, bestuurder



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 01.07.2013 13254-0485-022
01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 24.05.2012, NGL 27.07.2012 12355-0156-022
14/02/2012
ÿþ A4od 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van kcaahandei

Q I FEB. 2012

" te HeJ..T

Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

" iaoWoas*

1111



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Ondernemingsnr : 450367337

Benaming

(voluit) : SJK De Woonconsulent

Rechtsvorm : CVBA

Zetel : GRAAF VAN LOONSTRAAT 15 bus 1 te 3580 BERINGEN

Onderwerp akte : Benoeming en ontslag

* Uittreksel uit het verstag van de Algemene Vergadering dd. 26 juni 2009 :

De Algemene Vergadering hemieuwt het bestuurdersmandaat van de heer David Govaert, wonende te 9111 Belsele, Molenwijk 5, om te eindigen op de Algemene Vergadering van 2015 :

* Uittreksel uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 20 december 2011 :

De Bijzondere Algemene Vergadering aanvaardt het ontslag van Probitask Consult bvba, met zetel te 3580 Bering en, Graaf van Loonstraat 15/2, met als vaste vertegenwooridger de heer Hans Vermeulen, als bestuurder en als gedelegeerd bestuurder, met ingang van 31 december 2011.

David Govaert

Zaakvoerder.bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad 14/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

30/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 23.12.2011 11650-0189-021
05/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 30.07.2010 10378-0575-019
02/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 30.06.2009 09311-0324-019
11/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 05.09.2008 08723-0293-021
08/11/2007 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 07.11.2007 07796-0330-021
02/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 31.07.2007 07501-0381-017
15/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 13.05.2005, NGL 09.06.2005 05243-0310-017
30/08/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 18.06.2004, NGL 24.08.2004 04613-2030-014
03/07/2003 : SN052592
06/06/2001 : SN052592
29/07/2000 : SN052592
07/01/2000 : SN052592
13/11/1993 : SN52592
14/07/1993 : SN52592

Coordonnées
SJK DE WOONCONSULENT

Adresse
GRAAF VAN LOONSTRAAT 15, BUS 1 3580 BERINGEN

Code postal : 3580
Localité : BERINGEN
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande