STADION ONTWIKKELING BEVEREN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STADION ONTWIKKELING BEVEREN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 806.385.942

Publication

12/02/2014
ÿþ MOd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIIV911S1YI11s

"19041010*

i

111

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

31-01-2014

De Hoofdgriffier, elft e

Ondernemingsar : 0806.385.942

Benaming

(voluit) : STADION ONTWIKKELING BEVEREN

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Neerharenweg 36 te 3620 LANAKEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering

UITTREKSEL: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA NOTULEN VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 31 december 2013, vôôr registratie, blijkt dat;

ln het kantoor van notaris Joost VERCOUTEREN met standplaats te Beveren, is gehouden de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "STADION ONTWIKKELING BEVEREN", met zetel te 3620 Lanaken, Neerharenweg 36, I3TW BE 0806385.942 RPR Tongeren.

Opgericht bij akte verleden voor notaris De Clippel François met standplaats te Dendermonde op 9 september 2008, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 24 september 2008 onder:

nummer 08153230, waarvan de statuten sindsdien niet gewijzigd werden, , Samenstelling van de vergadering  Aanwezigheidslijst

Zijn aanwezig of geldig vertegenwoordigd de hierna genoemde vennoten die verklaren het volgend aantal; aandelen in volle eigendom te bezitten:

1, De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid naar het recht van Nederland "STADION &, LEISURE GROUP B.V.", met zetel te Nederland, 6466 NH Kerkrade, Roda J.C. Ring 81,

Ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Limburg onder nummer 58427287 in et ondernemingsnummer 0538.907.452.

Opgericht op 23 juli 2013 ingevolge splitsingsakte zuivere splitsing tussen de vennootschappen enerzijds

STADIUM DEVELOPMENT COMPANY B.V. (splitsende rechtspersoon) en anderzijds SOZ HOLDING B.V. en:

STADIUM & LEISURE GROUP B.V. (verkrijgende rechtspersonen), verleden voor de heer Niels Arjan Geuze,; ' kandidaat-notaris, als waarnemer van de met verlof afwezige Meester Johannes Daniël Marie Schoonbrood, ' notaris met plaats van vestiging te Amsterdam.

Hier vertegenwoordigd door één bestuurder (directeur), te weten:

De Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar het recht van Nederland "AKERPOORT BEHEER B.V.", met zetel te 6466NH Kerkrade (Nederland), Roda JC Ring 81, ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Limburg onder nummer 14043931 en opgericht op 29 mei: 1984 ingevolge akte verleden voor notaris Michiel Tomlow met standplaats te Heerlen (Nederland), optredende= in haar hoedanigheid van bestuurder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid naar het recht van Nederland "STADION & LEISURE GROUP B.V.", hiertoe aangesteld in de oprichtingsakte de dato 23: juli 2013.

Hier vertegenwoordigd door de heer MEIJER Hessel Peter, geboren te Kerkrade (Nederland) op 12 oktober: 1958, nationaal nummer 581012-505-35, wonende te 3620 Lanaken, Neerharenweg 36, optredende in zijn; hoedanigheid van directeur van de Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar het recht van Nederland "AKERPOORT BEHEER B.V." en bevoegd om alleen op te treden.

Op zijn beurt vertegenwoordigd door mevrouw COLE Caroline, notarieel medewerker, geboren te Beveren: op 11 september 1982, nationaal nummer 82.09.11 132-62, wonende te 9120 Beveren, Verlatdreef 7 bus 301,, optredende in haar hoedanigheid van bijzondere volmachtdrager, ingevolge de volmacht haar gegeven bij akte', verleden voor notaris Mia Knapen met standplaats te Lanaken op 27 december 2013, waarvan een afschrift afs bijlage wordt gehecht aan de basisakte verleden voor notaris Joost Vercouteren met standplaats te Beveren op 30 december 2013.

Die verklaart negen en negentig (99) aandelen te bezitten,

Op de laatste blo. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

2. De Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar het recht van Nederland "AKERPOORT BEHEER B.V,", met zetel te 6466NH Kerkrade (Nederland), Roda JC Ring 81, ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Limburg onder nummer 14043931 en opgericht op 29 mei 1987 ingevolge akte verleden voor notaris Michiel Tomlow met standplaats te Heerlen (Nederland), optredende in haar hoedanigheid van bestuurder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid naar het recht van Nederland "STADION & LEISURE GROUP B.V.", hiertoe aangesteld in de oprichtingsakte de dato 23 juli 2013.

Hier vertegenwoordigd door de heer MEIJER Hessel Peter, voornoemd, optredende in zijn hoedanigheid van directeur van de Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar het recht van Nederland "AKERPOORT BEHEER B.V." en bevoegd om alleen op te treden.

Op zijn beurt vertegenwoordigd door mevrouw COLE Caroline, voornoemd, optredende in haar hoedanigheid van bijzondere volmachtdrager, ingevolge de volmacht haar gegeven bij voormelde akte verleden voor notaris Mia Knapen met standplaats te Lanaken op 27 december 2013.

Die verklaart één (1) aandeel te bezitten.

Totaal: honderd (100) aandelen

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen:

Besluiten

1. Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren voorafgaandelijk een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

 het verslag opgesteld door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VERHEYDEN, HEYVAERT & Co BVBA", Bed rijfsrevisroren gevestigd te 9200 Dendermonde, Sint-Gillisbaan 6 bus 1, vertegenwoordigd door de heer Heyvaert Geert, de bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 313§1, 1°&2° lid van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van het verslag van de heer Heyvaert Geert, bedrijfsrevisor en vertegenwoordiger van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VERHEYDEN, HEYVAERT & Co BVBA", aangesteld door de raad van bestuur, worden hierna letterlijk weergegeven:

"De kapitaalverhoging bij wijze van inbreng in natura in de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Stadion Ontwikkeling Beveren" bestaat uit de inbreng van vier geldleningen, in totaliteit ten belope van één miljoen vijfhonderd duizend EUR (1.500.000,00 EUR), van de BV Akerpoort Beheer, KvK-nummer 14625642, gevestigd te 6466 NH Kerkrade, Roda JC Ring 81.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch niet verantwoord zijn maar evenwel aanvaardbaar gelet op het feit dat zij kadert in de herstructurering van de financiële structuur van de vennootschap en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld met het oog op de kapitaalverhoging door inbreng in natura in de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Stadion Ontwikkeling Beveren" en mag voor geen andere doeleinden gebruikt worden.

Dendermonde, 20 december 2013.

Burg. BVBA Verheyden, Heyvaert en Co

Vertegenwoordigd door

Geert Heyvaert, bedrijfsrevisor,"

- het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313§1, 3° lid van het genoemde wetboek. Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, hierbij aangehecht blijven, met het oog op neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

2. Kapitaalverhoging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

I. Beslissing

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met één miljoen vijfhonderd duizend euro (¬ 1.500.000,00) te verhogen om het van achttien duizend vijf honderd vijftig euro (¬ 18.550,00) op één miljoen vijf honderd achttien duizend vijf honderd vijftig euro (¬ 1.518.550,00) te brengen door de werkelijke inbreng in natura van vier geldleningen, te weten:

- De inbreng van een geldlening ten belope van tweehonderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 275.000,00) door de BV Akerpoort Beheer, KvK-nummer 14625642, gevestigd te 6466 NH Kerkrade (Nederland), Roda JC Ring 81, voornoemd;

- De inbreng van een geldlening ten belope van tweehonderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 275.000,00) door de BV Akerpoort Beheer, KvK-nummer 14625642, gevestigd te 6466 NH Kerkrade (Nederland), Roda JC Ring 81, voornoemd;

- De inbreng van een geldlening ten belope van vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00) door de BV Akerpoort Beheer, KvK-nummer 14625642, gevestigd te 6466 NH Kerkrade (Nederland), Roda JC Ring 81, voornoemd;

- De inbreng van een geldlening ten belope van vierhonderdvijftig duizend euro (¬ 450.000,00) door de BV Akerpoort Beheer, gevestigd te 6466 NH Kerkrade (Nederland), Roda JC Ring 81, voornoemd.

De kapitaalverhoging in het voordeel van de vennootschap wordt integraal onderschreven en volgestort door de BV Akerpoort Beheer, KvK-nummer 14625642, gevestigd te 6466 NH Kerkrade (Nederland), Roda JC Ring 81, voornoemd.

Il. Vergceding voor de inbreng

Deze inbreng in natura wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van acht duizend zes en tachtig (1.086) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde, tegen de prijs van honderd vijf en tachtig euro en één en vijftig eurocent (¬ 185,51) per aandeel.

De nieuwe aandelen zijn van dezelfde aard als de oude aandelen, hebben dezelfde rechten en voordelen en zullen in de winsten delen vanaf de eerstvolgende winstuitkering.

De voornoemde acht duizend zes en tachtig (1.086) aandelen worden toebedeeld aan de BV Akerpoort Beheer, KvK-nummer 14625642, gevestigd te 6466 NH Kerkrade (Nederland), Roda JC Ring 81, voornoemd.

Ill. Stemming

De vergadering keurt dit besluit eenparig goed.

IV. Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op één miljoen vijfhonderd achttien duizend vijf honderd vijftig euro (¬ 1.518.550,00) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door acht duizend honderd zes en tachtig (8.186) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde, waarvan ieder aandeel één/acht duizend honderd zes en tachtig ste (118.186ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt.

V. Bestemming kapitaalverhoging in de boekhouding

De kapitaalverhoging zal worden geboekt in de boekhouding van de vennootschap op het kaptitaal: één

miljoen vijfhonderd duizend euro (¬ 1.500.000,00).

3. Wijziging van artikelen 5 van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen:

"ARTIKEL 5  KAPITAAL EN AANDELEN  OBLIGATIES

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op één miljoen vijfhonderd achttien duizend vijf honderd vijftig euro (¬ 1.518.550,00), vertegenwoordigd door acht duizend honderd zes en tachtig (8.186) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde. Ieder aandeel vertegenwoordigt één/acht duizend honderd zes en tachtig ste (118.186ste) van het maatschappelijk kapitaal."

4.Toekenning van bevoegdheden aan de zaakvoerder

De vergadering verleent de zaakvoerder alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren.

5.Volmacht voor de coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

6 Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VGD Accountants en Belastingconsulenten", met kantoor te 9200 Dendermonde, Kerkstraat 2, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen,

. ~ Voorbehouden met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

aan het ,Belgisch Staatsblad

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE! BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte, volmacht, verslag van de zaakvoerder, verslag van de bedrijfsrevisor en de tekst van de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

28/01/2014
ÿþ MadWord 71.7

In de billagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



BELLE . u., y.," .,y.. W,' yi,nrti, vcr rechtbank V. koophandel te TONGEREN

2014

AATSBLRL9e

1.O -01- 2014

HoofdgriífiPriffie



1!11117M!

be a

B

stt

BI

MONITEU

21 -01

S

In het kantoor van notaris Joost VERCOUTEREN met standplaats te Beveren, is gehouden de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte: Aansprakelijkheid "STADION ONTWIKKELING BEVEREN", met zetel te 3620 Lanaken, Neerharenweg 36,: BTW BE 0806.385.942 RPR Tongeren.

Opgericht bij akte verleden voor notaris De Clippel François met standplaats te Dendermonde op 9' september 2008, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 24 september 2008 onder nummer 08153230, waarvan de statuten sindsdien niet gewijzigd werden.

Samenstelling van de vergadering  Aanwezigheidslijst

Zijn aanwezig of geldig vertegenwoordigd de hierna genoemde vennoten die verklaren het volgend aantal aandelen in volle eigendom te bezitten:

1. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid naar het recht van Nederland "STADION & LEISURE GROUP B.V.", met zetel te Nederland, 6466 NH Kerkrade, Roda J.C. Ring 81.

Ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Limburg onder nummer 58427287, met ondernemingsnummer 0538.907.452.

Opgericht op 23 juli 2013 ingevolge splitsingsakte zuivere splitsing tussen de vennootschappen enerzijds STADIUM DEVELOPMENT COMPANY B.V. (splitsende rechtspersoon) en anderzijds SOZ HOLDING B.V. en STADIUM & LEISURE GROUP B.V. (verkrijgende rechtspersonen), verleden voor de heer Niels Arjan Geuze, kandidaat-notaris, als waarnemer van de met verlof afwezige Meester Johannes Daniël Marie Schoonbrood,

' notaris met plaats van vestiging te Amsterdam.

Hier vertegenwoordigd door één bestuurder (directeur), te weten:

De Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar het recht van Nederland "AKERPOORT BEHEER B.V.", met zetel te 6466NH Kerkrade (Nederland), Roda JC Ring 81, ingeschreven in het= Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Limburg onder nummer 14043931 en opgericht op 29 mei 1984 ingevolge akte verleden voor notaris Michiel Tomlow met standplaats te Heerlen (Nederland), optredende` in haar hoedanigheid van bestuurder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid naar het recht van Nederland °STADION & LEISURE GROUP B.V.", hiertoe aangesteld in de oprichtingsakte de dato 23: juli 2013.

Hier vertegenwoordigd door de heer MEIJER Hessel Peter, geboren te Kerkrade (Nederland) op 12 oktober: 1958, nationaal nummer 581012-505-35, wonende te 3620 Lanaken, Neerharenweg 36, optredende in zijn, hoedanigheid van directeur van de Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar het recht van; Nederland "AKERPOORT BEHEER B.V." en bevoegd om alleen op te treden.

Op zijn beurt vertegenwoordigd door mevrouw COLE Caroline, notarieel medewerker, geboren te Beveren: op 11 september 1982, nationaal nummer 82.09.11 132-62, wonende te 9120 Beveren, Verlatdreef 7 bus 301, optredende in haar hoedanigheid van bijzondere volmachtdrager, ingevolge de volmacht haar gegeven bij akte, verleden voor notaris Mia Knapen met standplaats te Lanaken op 27 december 2013, waarvan een afschrift als bijlage wordt gehecht aan de basisakte verleden voor notaris Joost Vercouteren met standplaats te Beveren op 30 december 2013.

Die verklaart negen en negentig (99) aandelen te bezitten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0806.385.942

Benaming

(voluit) : STADION ONTWIKKELING BEVEREN

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Neerharenweg 36 te 3620 LANAKEN

(volledig adres)

Onderwerp akte Buitengewone algemene vergadering

UITTREKSEL: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA NOTULEN VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 31; december 2013, vôôr registratie, blijkt dat:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

2. De Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar het recht van Nederland "AKERPOORT BEHEER B.V.", met zetel te 6466NH Kerkrade (Nederland), Roda JC Ring 81, ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Limburg onder nummer 14043931 en opgericht op 29 mei 1987 ingevolge akte verleden voor notaris Michiel Tomlow met standplaats te Heerlen (Nederland), optredende in haar hoedanigheid van bestuurder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid naar het recht van Nederland "STADION & LEISURE GROUP B.V.", hiertoe aangesteld in de oprichtingsakte de dato 23 juli 2013.

Hier vertegenwoordigd door de heer MEIJER Hessel Peter, voornoemd, optredende in zijn hoedanigheid van directeur van de Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar het recht van Nederland "AKERPOORT BEHEER B.V." en bevoegd om alleen op te treden.

Op zijn beurt vertegenwoordigd door mevrouw COLE Caroline, voornoemd, optredende in haar hoedanigheid van bijzondere volmachtdrager, ingevolge de volmacht haar gegeven bij voormelde akte verleden voor notaris Mia Knapen met standplaats te Lanaken op 27 december 2013.

Die verklaart één (1) aandeel te bezitten.

Totaal: honderd (100) aandelen

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen:

Besluiten

1. Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren voorafgaandelijk een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

-- het verslag opgesteld door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VERHEYDEN, HEYVAERT & Co BVBA", Bedrijfsrevisroren gevestigd te 9200 Dendermonde, Sint-Gillisbaan 6 bus 1, vertegenwoordigd door de heer Heyvaert Geert, de bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 313§1, 1°&2° lid van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van het verslag van de heer Heyvaert Geert, bedrijfsrevisor en vertegenwoordiger van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VERHEYDEN, HEYVAERT & Co BVBA", aangesteld door de raad van bestuur, worden hierna letterlijk weergegeven:

"De kapitaalverhoging bij wijze van inbreng in natura in de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Stadion Ontwikkeling Beveren" bestaat uit de inbreng van vier geldleningen, in totaliteit ten belope van één miljoen vijfhonderd duizend EUR (1.500.000,00 EUR), van de BV Akerpoort Beheer, KvK-nummer 14625642, gevestigd te 6466 NH Kerkrade, Roda JC Ring 81.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch niet verantwoord zijn maar evenwel aanvaardbaar gelet op het feit dat zij kadert in de herstructurering van de financiële structuur van de vennootschap en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld met het oog op de kapitaalverhoging door inbreng in natura in de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Stadion Ontwikkeling Beveren" en mag voor geen andere doeleinden gebruikt worden.

Dendermonde, 20 december 2013.

Burg, BVBA Verheyden, Heyvaert en Co

Vertegenwoordigd door

Geert Heyvaert, bedrijfsrevisor."

 het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313§1, 3° lid van het genoemde wetboek. Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, hierbij aangehecht blijven, met het oog op neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

2. Kapitaalverhoging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

I. Beslissing

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met één miljoen vijfhonderd duizend euro (¬ 1.500.000,00) te verhogen om het van achttien duizend vijf honderd vijftig euro (¬ 18.550,00) op één miljoen vijf honderd achttien duizend vijf honderd vijftig euro (¬ 1.518.550,00) te brengen door de werkelijke inbreng in natura van vier geldleningen, te weten:

- De inbreng van een geldlening ten belope van tweehonderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 275.000,00) door de BV Akerpoort Beheer, KvK-nummer 14625642, gevestigd te 6466 NH Kerkrade (Nederland), Roda JC Ring 81, voornoemd;

- De inbreng van een geldlening ten belope van tweehonderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 275.000,00) door de BV Akerpoort Beheer, KvK-nummer 14625642, gevestigd te 6466 NH Kerkrade (Nederland), Roda JC Ring 81, voornoemd;

- De inbreng van een geldlening ten belope van vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00) door de BV Akerpoort Beheer, KvK-nummer 14625642, gevestigd te 6466 NH Kerkrade (Nederland), Roda JC Ring 81, voornoemd;

- De inbreng van een geldlening ten belope van vierhonderdvijftig duizend euro (¬ 450.000,00) door de BV Akerpoort Beheer, gevestigd te 6466 NH Kerkrade (Nederland), Roda JC Ring 81, voornoemd.

De kapitaalverhoging in het voordeel van de vennootschap wordt integraal onderschreven en volgestort door de BV Akerpoort Beheer, KvK-nummer 14625642, gevestigd te 6466 NH Kerkrade (Nederland), Roda JC Ring 81, voornoemd.

II. Vergoeding voor de inbreng

Deze inbreng in natura wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van acht duizend zes en tachtig (1.086) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde, tegen de prijs van honderd vijf en tachtig euro en één en vijftig eurocent (¬ 185,51) per aandeel.

De nieuwe aandelen zijn van dezelfde aard als de oude aandelen, hebben dezelfde rechten en voordelen en zullen in de winsten delen vanaf de eerstvolgende winstuitkering.

De voornoemde acht duizend zes en tachtig (1.086) aandelen worden toebedeeld aan de BV Akerpoort Beheer, KvK-nummer 14625642, gevestigd te 6466 NH Kerkrade (Nederland), Roda JC Ring 81, voornoemd.

III. Stemming

De vergadering keurt dit besluit eenparig goed.

IV. Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op één miljoen vijfhonderd achttien duizend vijf honderd vijftig euro (¬ 1.518.550,00) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door acht duizend honderd zes en tachtig (8.186) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde, waarvan ieder aandeel één/acht duizend honderd zes en tachtig ste (118.186ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt.

V. Bestemming kapitaalverhoging in de boekhouding

De kapitaalverhoging zal worden geboekt in de boekhouding van de vennootschap op het kaptitaal: één

miljoen vijfhonderd duizend euro (¬ 1.500.000,00).

3. Wijziging van artikelen 5 van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen:

"ARTIKEL 5  KAPITAAL EN AANDELEN  OBLIGATIES

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op één miljoen vijfhonderd achttien duizend vijf honderd vijftig euro (¬ 1.518.550,00), vertegenwoordigd door acht duizend honderd zes en tachtig (8.186) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde. Ieder aandeel vertegenwoordigt éénlacht duizend honderd zes en tachtig ste (1/8.186ste) van het maatschappelijk kapitaal."

4.Toekenning van bevoegdheden aan de zaakvoerder

De vergadering verleent de zaakvoerder alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren.

5.Volmacht voor de coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

6 Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Codperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VGD Accountants en Belastingconsulenten", met kantoor te 9200 Dendermonde, Kerkstraat 2, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen,

Voor-bhouden aan het Belgisch Staatsblad

met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen,

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE

BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN,

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte, volmacht, verslag van de zaakvoerder, verslag van de bedrijfsrevisor en de tekst van de gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/01/2014
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUP - : " . " !e " er

rechtbank v. koophanden te TONGEREN

3 0 -12- 2013

~

Ifil BE

" 1901836

LGISCH

De Noofdgritfibriffie

10 -01 2014

Ondernemingsnr : 0806.385.942

Benaming

(voluit) : STADION ONTWIKKELING BEVEREN

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3620 Lanaken, Neerharenweg 36

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag zaakvoerder

uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de vennoten dd. 25 september 2013.

De vergadering aanvaardt het ontslag als niet-statutaire zaakvoerder, met ingang vanaf heden van.

De heer Fokele Trip, wonende te te 1261 EH Blaricum (Nederland), William Singerweg 15.

Hem wordt eervol ontslag verleend.

Voor eensluidend uittreksel

Hessel Meijer

'zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 16.05.2013, NGL 24.05.2013 13131-0185-012
25/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 17.05.2012, NGL 20.06.2012 12193-0194-013
22/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 19.05.2011, NGL 17.06.2011 11177-0163-013
27/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 20.06.2010, NGL 24.08.2010 10442-0018-013
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 11.06.2015, NGL 10.07.2015 15287-0371-014

Coordonnées
STADION ONTWIKKELING BEVEREN

Adresse
NEERHARENWEG 36 3620 LANAKEN

Code postal : 3620
Localité : Neerharen
Commune : LANAKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande