A. TOP. RENOVATIE

Société en commandite simple


Dénomination : A. TOP. RENOVATIE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 837.209.473

Publication

21/11/2014
ÿþCopie à publier aux annexes du Moniteur belge

après dépôt de ('acte au greffe

r MONITEL

111111111MIRIP

[II [Ill IIIII[I[lIt 4 -11

IIIII(II IIIII IIII181* BËLGISCH S

~

MOI] WORD tt.t

N° d'entreprise : 0837,209.473 Dénomination

(en entier) : A. TOP. RENOVATIE

(en abrégé) :

Forme juridique : Société en commandite simple

Siège : Avenue Pasteur 6H, 1300 Wavre

(adresse complète)

Oblet(s) de l'acte :Démission et nomination d'un associé commanditaire.

Par décision de l'assemblée générale extraordinaire du 30/09/2013 a décidé de:

- La démission de monsieur Markov Ivan comme actionnaire et associé commanditaire à la date du` 30/09/2013

- La nomination de monsieur Petar Yachev comme actionnaire et associé commanditaire à la date du 01/04/2014, domicilié à 3111 Wezemaal, Wingebemt 10,

Edward Gijsegom

Gérant

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

04/06/2012
ÿþVoc behoi

aan Belg Staat:

Mod 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I Rechtbank van koophandel

Illit11111111j11111111,111,1!1111111

2 3 MEI 2012

te HASSELT

Griffie

Ondememingsnr : 0837.209.473

Benaming A.TOP. RENOVATIE

(voluit) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Luikersteenweg 125, 3800 Sint-Truiden, België

Onderwerp akte : Uittreksel uit akte benoeming zaakvoerder; Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders; Uittreksel uit akte ambtsbeëindiging zaakvoerder

De zaakvoerderheeft beslist om de maatschappelijke zetel over te brengen naar 1300 Wavre, Av. Pasteur 6H vanaf 1 juni 2012.

Op 1 januari 2012 traden de volgende aandeelhouders toe als gecommanditeerde vennoten, Markov Ivan, woonst kiezende op de maatschappelijke zetel en Milkov Kiril eveneens woonst kiezende op de maatschappelijke zetel.

Op 1 april 2012 heeft de heer Spronkmans Ivan, ontslag genomen als zaakvoerder en als gecommanditeerd vennoot.

De heer Spronkmans Ivan ontving kwijting over de uitvoering van zijn mandaat.

Tot nieuwe zaakvoerder word benoemd de heerEdward Gijsegom wonende te Kessel-lo, Martelarenlaan 227, hij neemt zijn mandaat waar vanaf 1 april 2012. De heer Edward Gijsegom treedt toe toe het aandeelhoudersschap als gecommanditeerde vennoot.

Getekend

Edward Gijsegom

Zaakvoerder.

Op de laatste blz van Luik B vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/07/2011
ÿþ Mal 2.1

Lulk B In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehoudt

aan he

Belgisc Staatsbh

111M!!iuo~~m~u;~§

01051

o.ae~m:.z.., a 83Z.1o9.k»

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 3 -06- 2011

Na,RçPI.T

ri le

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge (voluit) : A. TOP. RENOVATIE

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Luikersteenweg 125 te 3800 Sint-Truiden

Onderwerp akte : Verslag van de algemene vergadering van aandeelhouders dd. 08/04/2011 betreffende oprichting- benoeming zaakvoerder

Heden 14 juni 2011 zijn samengekomen:

De heer Ivan Spronkmans met rijksregisternummer 66100918531 en geboren te Genk op 09 oktober 1966

en

IBIDA O.O.D. geregistreerd bij registry agency Sofia Bulgarije onder nummer 20090306112715 op datum; van 06.03.2009 met domiciliezetel te 1415 Sofia, Yana "502" nummer 14 district Simeonovo, hebbende als' vaste vertegenwoordiger/wettelijke vertegenwoordiger de heer Flueran Jane Constantin Elena, wonende te 1100 Sat. Giubega (Com. Giubega) Jud. Dolj nr. 149 (Romania)  geboren op 28.05.1969 te Com. Cioroiasi: Jud. Dolj (Romania).

met de bedoeling een vennootschap op te richten onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap.

1.OPRICHTING



De vennootschap wordt opgericht onder de naam :

"A. TOP. RENOVATIE

met zetel Luikersteenweg 125 te 3800 Sint-Truiden, waarvan het kapitaal is vastgesteld op vijftienhonderd euro (¬ 1.500,00), vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde. De inschrijvers verklaren dat: ieder aandeel, waarop zij ingeschreven hebben, volstort is. De vennootschap beschikt uit dien hoofde van` heden over een bedrag van vijftienhonderd euro. De gelden werden gestort in de kas van de vennootschap. Als: vergoéding van plaatsing en volstorting worden aan de verschijner de aandelen, die hij heeft geplaatst en die hij: volstort heeft, toegekend.





2. STATUTEN:

De oprichters verklaren dat de statuten van de vennootschap als volgt luiden:

ARTIKEL EEN : NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap. Haar naam luidt "A. TOP. RENOVATIE"

ARTIKEL TWEE : MAATSCHAPPELIJKE ZETEL





De maatschappelijke zetel is gevestigd Luikersteenweg 125 te 3800 Sint-Truiden.

De maatschappelijke zetel mag overgebracht worden naar gelijk welke andere plaats in België op' eenvoudig besluit van de zaakvoerders, bekend te maken in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De zaakvoerders zullen eveneens mogen overgaan tot het oprichten van administratieve en uitbatingzetels,; agentschappen en bijhuizen.

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden -------- --

Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL DRIE : DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

De binnen en buitenlandse activiteiten in de ruimste zin en dit zowel uit eigen initiatief als in opdracht van derden  zelfs via uitbesteding  inzake ondernemen, algemene bouwactiviteiten, renovatie, vastgoedverrichtingen, zoals onder andere maar niet uitsluitend  met dien verstande dat deze lijst een opsomming is van  maar geenszins een beperking tot:

Algemene bouwactiviteit, kluswerken in de bouw, renovatie van gebouwen, met inbegrip van maar niet beperkt tot: bouwen van gebouwen, montage van bouwsteigers, reparatie en reiniging van gevels, warmte-en geluidsisolatie, graaf-en rioleringswerkzaamheden, plaatsen van hekken, leggen van bestrating, tegels en stucwerk, montage van scheidingsmuren en hangende plafonds, montage van ijzeren elementen, land-en tuinbouwwerken, bouwbegeleiding, opbouw van metalen constructies, montage van metaal of pvc goten, productie van metalen onderdelen voor derden, uitvoeren van kleine reparaties, reiniging en afvalverwijdering van gebouwen en bouwplaatsen, sloop van woningen en andere gebouwen, schilderen van gebouwen en ruimten, behangen, montage metalen, houten of pvc deuren en ramen, montage van keukens en badkamers metselen, waterleidingen, montage van ruiten, leggen van vloerbedekking (tegels of houten vloerbedekking) en elke andere activiteit, die niet verboden is bij de wet.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijze die zij het best geschikt acht.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die eenzelfde, gelijkaardige of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door overname van de aandelen, inbreng, fusie, splitsing, als commissionair of handelsagent, of op welke andere wijze ook.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

ARTIKEL VIER : DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. Zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging van een uittreksel bij de griffie van de rechtbank van koophandel.

ARTIKEL VIJF : MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijftienhonderd euro (¬ 1.500,00) vertegenwoordigd door

honderd aandelen zonder nominale waarde.

De verdeling is als volgt bepaald:

Ivan Spronkmans: 1 aandeel, zaakvoerder

IBDA O.O.D.: 99 aandelen, optredend als beherend vennoot

Bij verhoging van het maatschappelijk kapitaal moeten de aandelen, waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal, door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. De termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht, dat bij aangetekende brief ter kennis van de aandeelhouders wordt gebracht.

Op aandelen, waarop niet werd ingeschreven zoals hierboven is bepaald, kan slechts worden ingeschreven door de andere vennoten, behoudens instemming van de beherende vennoot.

ARTIKEL ZES : AANDELEN

Alle rechten, verbonden aan met vruchtgebruik bezwaarde aandelen zullen, ten opzichte van de vennootschap, door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend tenzij anders bepaald.

ARTIKEL ZEVEN : OVERDRACHT VAN AANDELEN EN VOORKEURRECHT

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden afgestaan onder levenden, noch overgedragen worden wegens overlijden, tenzij met uitdrukkelijke goedkeuring van de beherende vennoot.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL ACHT : AANSPRAKELIJKHEID

De beherende vennoot is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden van de vennootschap.

ARTIKEL NEGEN : BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen. De zaakvoerders mogen belangen hebben, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, in bedrijven die een gelijkaardig doel nastreven.

Ingeval van overlijden van één van de zaakvoerders, indien er meer dan één, is, zal het bestuur waargenomen worden door de overige zaakvoerders tot de eerstvolgende vergadering, waarbij tot de vervanging van de overleden zaakvoerder zal worden overgegaan.

Ingeval van overlijden van de enige zaakvoerder, of indien hij aan zijn ambt wenst te verzaken zullen de vennoten binnen de maand in algemene vergadering dienen bijeen te komen teneinde in zijn vervanging te voorzien, dit op bijeenroeping door de vennoot, die de meeste aandelen bezit. Een stille vennoot mag geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht.

Adviezen en raadgevingen, daden van controle en toezicht, alsmede machtigingen aan zaakvoerders gegeven voor handelingen die buiten hun bevoegdheid liggen, verbinden de stille vennoot niet.

ARTIKEL TIEN : BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDERS

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijke doel, met als uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoeders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten is hiertoe geen voldoende bewijs.

Derhalve worden alle akten, die de vennootschap verbinden, alsmede alle volmachten betreffende deze akten, geldig ondertekend door de zaakvoerders, afzonderlijk handelend.

ARTIKEL ELF : ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op 31 mei van ieder jaar om 20.00 uur, op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België door de zaakvoerders vast te stellen en in de oproepingsbrieven aangeduid. Indien deze dag een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De bijeenroepingbrieven voor elke algemene vergadering bevatten de agenda. Zij worden aangetekend verzonden tenminste veertien dagen voor de datum van de vergadering. De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen door de zaakvoerders telkens het belang van de vennootschap dit vereist. Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf vennoot is. Elk aandeel heeft één stem.

Welke ook het op de algemene vergadering vertegenwoordigde kapitaal mag zijn, de besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de beherende vennoot doorslaggevend. De algemene vergadering zal verder beraadslagen en besluiten volgens de regels voorzien in het wetboek vennootschapsrecht. De notulen van de algemene vergadering zullen worden ondertekend door alle aanwezige vennoten. De regelmatig genomen besluiten van de algemene vergadering zijn bindend voor alle vennoten, ook voor de onbekwame, de afwezigen en degenen die tegenstemden.

ARTIKEL TWAALF : MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR JAARREKENING.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Op het einde van het boekjaar wordt door de zaakvoerders een inventaris opgesteld waarin worden opgenomen alle roerende en onroerende goederen en waarden van de vennootschap, alle activa en passiva.

In deze inventaris zal worden overgegaan tot het opstellen van de jaarrekening en de toelichting. Deze jaarrekening dient niet te worden gepubliceerd.

ARTIKEL DERTIEN : WINSTVERDELING.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle kosten en delgingen, maakt de nettowinst uit van de vennootschap. De algemene vergadering zal met gewone meerderheid van stemmen besluiten over de aanwending van de winst voor zover deze niet in strijd zijn met de bepaling van het huishoudelijk reglement.

ARTIKEL VEERTIEN : ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP.

De vennootschap is ontbonden door het faillissement, kennelijk onvermogen, ontzetting, onder gerechtelijke raadsman te stelten van een zaakvoerder of van een vennoot, door het overlijden ervan, of door een beslissing van de beherende vennoot.

ARTIKEL VIJFTIEN : VEREFFENING VAN DE VENNOOTSCHAP.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening gedaan worden door de in functie zijnde zaakvoerders. Na betaling van de schulden van de vennootschap zal het batig saldo onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten en in overeenstemming met de bepalingen hieromtrent van het huishoudelijk reglement.

ARTIKEL ZESTIEN: ALGEMENE BEPALING.

Alle clausules van de statuten, die naar inhoud wettelijke voorschriften hernemen, worden aldaar ten " informatieve titel aan de aandeelhouders en de zaakvoerders opgenomen, zonder het karakter te krijgen van statutaire voorschriften.

3.OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

EERSTE BOEKJAAR

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2012.

Het eerste maatschappelijke boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2012.

4. BENOEMING

Nadat de vennootschap aldus werd opgericht hebben de aandeelhouders, in hun hoedanigheid van de algemene vergadering besloten tot zaakvoerder, voor onbepaalde duur, aan te stellen vanaf heden, Ivan Spronkmans, met rijksregisternummer 66100918531, die verklaard deze functie te aanvaarden.

Aldus opgemaakt te plaats in vier exemplaren waarvan elke verschijner erkent één exemplaar te hebben ontvangen.

De twee overige exemplaren werden overhandigd aan de zaakvoerder  teneinde de nodige wettelijke formaliteiten te kunnen vervullen.

Ivan Spronkmans IBDA Q.O.D.

oprichter oprichter

Flueran Jane (vaste vertegenwoordiger)





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
A. TOP. RENOVATIE

Adresse
AV. PASTEUR 6H 1300 WAVRE

Code postal : 1300
Localité : WAVRE
Commune : WAVRE
Province : Brabant wallon
Région : Région wallonne