BIGOEDI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BIGOEDI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.414.550

Publication

07/07/2014
ÿþMad Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

4

NEERGELEGD

2 6 JUNI 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

GriffieLeuven.



Onclernemingsnr : 0838414550

Benaming

(veut) : BIGOED1

(verkort):

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Naamsestraat 133 - 3000 Leuveri

(volledig adres}

Onderwerp akte Ontslag en benoeming zaakyoerear, wijziging maatschappelijke zet«

De bijzondere algemene vergadering van le mai ()14_ Pair elet PienParighet van Ptenlrnen Voigengq beslissingen

Eerste beslissing : De algemene vergadering stelt vast dat op dit ogenblik de vennootschap totaal: schuldenvrij is. Bijgevolg wordt het ontslag van de zaakvoerder Anne Vanderstappen met eenparigheid van stemmen aanvaard. Haar wordt volledige kwijting en décharge verleend voor haar beleid tot op datum van deze vergadering.

Tweede beslissing : Wordt benoemd tot nieuwe zaakvoerder de heer Samir Faklan rijksregisternummer 83041022384, Hij kent de situatie van de vennootschap en aanvaardt deze functie

*14130447*

Derde beslissing : de maatschappelijke zetel wordt overgebracht naar Rue De La Station 63, In 1360 Perwez

AI deze beslissingen hebben uitwerking vanaf het einde van deze vergadering.

Samir Faklan

zaakvoerder

rilIeWelaeeeeelletepreilneweitee,b19meee.eehmetterkger-ek, Hee)

fflzjgidetwetesir-emteÉ'eesem%d4f(,-tDe,AS.Éeffleled.eye

reee MI« ep PertilibMeise

03/01/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 30.12.2013 13702-0519-010
19/08/2011
ÿþ HM 2.1

19 13 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

" 11127910"

Neergelegd ter griffie dei

Rechtbank van Koophaloe

te Leuven, de O 8 AM 2011 DE GR1FF1~°

Griffie

Ondernemíngsnr : U , J((~ ï S- O

Benaming

(voluit) : BIGOEDI

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Naamsestraat 133, 3000 Leuven

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Guillaume ROBERTI de WINGHE, Notaris met standplaats te Leuven; Geassocieerde van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HOLLANDERS & ROBERTI", Geassocieerde Notarissen, met zetel te Leuven, op drie augustus tweeduizend en elf, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

a) Oprichters :

1. Mevrouw VANDERSTAPPEN Anne Gustaaf, schoonheidsspecialiste, geboren te Leuven op 27 mei 1955, weduwe van de heer CNOPS Jaak Herman, wonende te 3000 Leuven, Naamsestraat 133.

2. Mejuffrouw CNOPS Hannelore Marie-Louise Emmanuelle, schoonheidsspecialiste, geboren te Leuven op 31 juli 1993, ongehuwd, wonende te 3000 Leuven, Naamsestraat 133.

b) Plaatsing van en storting op het kapitaal

De comparanten verklaren en erkennen dat het gans maatschappelijk kapitaal volledig in geld geplaatst is en volledig gestort is door stortingen in speciën voor een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Deze som werd bij storting of overschrijving gedeponeerd op de bijzondere rekening nummer (...) geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de KBC Bank te 3001 Leuven (Heverlee), Abdijstraat 1. Het bewijs van deze deponering werd overhandigd aan ondergetekende notaris.

c) Statuten : (uittreksel)

Artikel i - Rechtsvorm en naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt "BIGOEDI".

Artikel 2 - Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3000 Leuven, Naamsestraat 133.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel :

- het inrichten, organiseren en uitbaten van een schoonheidssalon in de ruimste zin van het woord, inclusief : haartooi, epileren, lichaams- en gelaatsverzorging, manicure, pedicure, massage, gelnagels, acrylnagels;

- het verlenen van advies en begeleiding op het gebied van schoonheidszorgen en gezichtsverzorging, het aanbrengen van make-up, visagie en aile andere activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met schoonheidszorg;

- de aan- en verkoop, in- en uitvoer van de klein- en groothandel, commissiehandel en vertegenwoordiging in de ontwikkeling, de productie en de bereiding van alle mogelijke artikelen en producten op het vlak van reukwerk, cosmetica, schoonheidsartikelen, toiletartikelen en verzorgingsartikelen, pedicure, manicure, massage, relaxatie, kappersbenodigdheden;

- het organiseren van commerciële evenementen, beurzen, aankoop- en verkoopdagen en incentives;

- het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen bij middel van alle mogelijke voordrachten, cursussen, seminaries, workshops, dit alles in het algemeen en in het bijzonder in het kader van de activiteiten die verband houden met het maatschappelijke doel van de vennootschap;

- alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met gezondheids- en schoonheidszorg. De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, zaakvoerder, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, ondernemingen of verenigingen.

De vennootschap kan, alleen of door deelneming, zelf of door bemiddeling van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle handelingen stellen met roerend, onroerend, financieel, burgerlijk, handels- ent industrieel karakter, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel, of die het helpen; verwezenlijken.

Het is de vennootschap met name toegelaten om zich op aile mogelijke manieren in te mengen in alle zaken; of ondernemingen, vennootschappen, verenigingen of groeperingen met een gelijk, gelijkaardig, analoog of aan;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

het hare verbonden doel, of die van aard zijn haar ontwikkeling te bevorderen, grondstoffen te verschaffen, of de afzet van haar producten of het verlenen van haar diensten te vergemakkelijken.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 5 - Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), volledig volstort.

Artikel 9 - Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering voor een door haar bepaalde termijn.

Wanneer een rechtspersoon benoemd wordt als zaakvoerder, wordt hij in deze functie vertegenwoordigd door zijn vaste vertegenwoordiger.

Overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen, kan iedere zaakvoerder alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of deze statuten voorbehouden aan de algemene vergadering. Hij kan speciale bevoegdheden delegeren aan om het even welke mandataris.

Onverminderd de exclusieve vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vaste vertegenwoordiger waarvan hierna sprake, wordt de vennootschap bij haar handelingen, ook diegene waarbij een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt, en in rechte, vertegenwoordigd door één zaakvoerder of door haar bijzondere mandatarissen binnen de grenzen van hun mandaat.

(...)

Wanneer de vennootschap aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, wordt zij in deze opdracht vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger benoemd door het bestuursorgaan van de vennootschap.

Artikel 10 - Controle

De controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, ten aanzien van het Wetboek van vennootschap en de statuten, van de in de jaarrekening weergegeven verrichtingen, wordt opgedragen aan één of meer commissarissen wanneer de benoeming van een commissaris opgelegd wordt door de wet of wanneer de algemene vergadering zulks beslist.

indien geen commissaris benoemd wordt, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

Artikel 11 - Algemene vergadering

De algemene vergadering komt elk jaar samen op de laatste vrijdag van de maand juni om 19 uur. De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal plaatshebben in 2013. Mocht dit een wettelijke feestdag zijn wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. (...)

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel of op elke plaats in België aangewezen in de oproeping. (...)

Om tot de algemene vergadering toegelaten te worden moet elke vennoot, tenminste drie volle dagen voor de algemene vergadering, de vennootschap informeren over zijn voornemen om aan de algemene vergadering deel te nemen.

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een andere vennoot. Evenwel mogen

de minderjarigen, de onbekwaamverklaarden en andere onbekwa men alsmede de rechtspersonen,

vertegenwoordigd worden door een lasthebber die geen vennoot is.

De mede-eigenaars, de vruchtgebruikers en de naakte eigenaars, evenals de schuldeisers en pandgevers,

dienen zich door éénzelfde persoon te laten vertegenwoordigen.

(...)

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren met uitzondering van deze die bij authentieke akte moeten genomen worden.

Artikel 12 - Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar

begint op de dag dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt en eindigt op 31 december 2012.

Artikel 13 - Reserves - Verdeling van de winst

Van het batig saldo dient vooreerst minstens vijf percent te worden afgehouden om aldus de wettelijke

reserve te vormen. Deze afhouding is niet meer verplicht van zodra het reservefonds een tiende van het

maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Wat overblijft krijgt een bestemming die door de algemene vergadering wordt bepaald mits naleving van de

bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 15 - Verdeling na vereffening

Na tegeldemaking van het actief en aanzuivering van het passief wordt het batig saldo bestemd voor de

terugbetaling van de aandelen in verhouding tot hun volstorting, en daarna wordt het saldo verdeeld tussen de

vennoten overeenkomstig het aantal aandelen dat zij bezitten.

d) Benoeming van de niet-statutaire zaakvoerder.

De comparanten beslissen om het aantal zaakvoerders vast te stellen op één en stellen tot deze functie

aan, mevrouw Anne VANDERSTAPPEN, voornoemd, die uitdrukkelijk verklaart te aanvaarden.

Zij wordt benoemd voor onbepaalde duur behoudens herroeping of ontslag.

, e

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel,

Notaris Guillaume Roberti de Winghe (getekend)

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

12/09/2017 : RUBRIQUE FIN (CESSATION, ANNULATION CESSATION, NULLITE, CONC, REORGANISATION JUDICIAIRE, ETC...)

Coordonnées
BIGOEDI

Adresse
RUE DE LA STATION 63 1360 PERWEZ

Code postal : 1360
Localité : PERWEZ
Commune : PERWEZ
Province : Brabant wallon
Région : Région wallonne