BOUW PROJECT CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOUW PROJECT CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 826.731.097

Publication

05/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.05.2012, NGL 29.08.2012 12487-0314-009
31/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 23.05.2011, NGL 26.07.2012 12345-0583-009
12/09/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vande akte

+11137671*

IY

v'

behc aar Bali Staal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/09/2011

Ondememingsnr : 0826.731.097.

Benaming

(voluit) : "BOUW PROJECT CONSULTING" afgekort "BPC"

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3500 Hasselt, Sint-Truidersteenweg 20 (bus 4)

Onderwerp akte : NEDERLANDSTALIGE TEKST VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden door Meester Filip JUN IUS, notaris te Hasselt (Kiewit), op 30 augustus 2011 , te registreren, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de beslotene vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOUW PROJECT CONSULTING" afgekort "BPC" met zetel te 3500 Hasselt, Sint-Truidersteenweg 20 (bus 4). Vallende onder het rechtsgebied Hasselt, ingeschreven in het register van rechtspersonen onder nummer 0826.731.097. ingevolge een zetelverplaatsing vanuit Wallonië naar het huidig adres, (reeds neergelegd ter bekendmaking in het Belgisch Staatsblad) een nieuwe

Nederlandstalige tekst heeft aangenomen van de statuten , waaruit een uittreksel: $,

Artikel 1.: Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "BOUW PROJECT CONSULTING" afgekort "BPC".

Artikel 2.: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd 3500 Hasselt, Sint-Truidersteenweg 20 (bus 4).

Artikel 3.: Doel

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening ais voor rekening van of in deelneming met derden, zowel in België als in het buitenland :

- alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het ontwerp, de studie, de promotie, ontwikkeling, het beheer, de analyse, de verwezenlijking en uitvoering van alle bouwprojecten;

- alle verhardingswerken;

- de aanleg en het onderhoud van sport- en speelterreinen, parken, tuinen en verscheidene terreinen;

-het ontwerp en de oprichting van gebouwen;

-de afbraak van gebouwen en kunstwerken;

-werken van afdichting en herbekleding van gebouwen en constructies met asfalt en bitumen;

-het bewerken van hardstenen en marmerwerk, alsook de fabricatie van artisanale produkten en sculpturen;

-betonwerken en betonconstructies;

-restaurantiewerken met inbegrip van de plaatsing van steigers, het opvoegen en reinigen van gevels; - de aart- en verkoop van materialen en benodigdheden in verband met de bouw en of renovatie van gebouwen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij vande perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vei( uenwoordigen

Verso : Naam en handtekening. "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

- elektriciteitswerken en loodwerken, zinkwerken, het plaatsen van ferro- en non-ferrobedekkingen ;

- het plaatsen van thermische en akoutische installaties;

- plafonneerwerken, tegelwerken en metselwerken;

- de binnenhuisinrichting en de aankleding van de buitenzijde van gebouwen waaronder schilderwerken;

-metalen timmerwerk en timmerwerk in PVC;

-het plaatsen van chassissen en valse plafonds;

-het plaatsen van ijzerwerk en rolluiken;

-het vegen van schoorstenen.

De vennootschap mag in het algemeen, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zelf of via onderaanneming alle industriële , commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of van aard de verwezenlijking van het doel van de vennootschap , rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele te bevorderen.

Zij mag eveneens belangen hebben op alle mogelijke wijzen in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, de levering van grondstoffen te faciliteren, de afzet van haar producten te bevorderen of de uitbreiding van het kliënteel te bewerkstelligen.

De vennootschap kan elke beheers- en/of bestuursfunctie in andere vennootschappen of verenigingen opnemen, zich borgstellen voor derden of engagementen voor derden op zich nemen.

Het bestuur kan de aard en de omvang van het doel interpreteren.

Artikel 4. : Duur

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Artikel 5.: Kapitaal

Het geplaatste kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen, zonder vermelding van waarde, die elk één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 9: Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering voor de door haar te bepalen duur en steeds door de algemene vergadering afzetbaar.

Indien een rechtspersoon benoemd wordt als zaakvoerder dient deze overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen een natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiger aan te duiden, belast met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van de zaakvoerder bezoldigd uitgeoefend.

Artikel 10. : Bestuur

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, en met inachtname van de wettelijke regeling inzake het tegenstrijdig belang.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet wonden tegengeworpen.

Artikel 11. : Vertegenwoordiging

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, met inachtname van de wettelijke regeling inzake het tegenstrijdig belang.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen hetzij gezamenlijk of als college optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering.

Artikel 12.: Bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Artikel 13.: Controle van de vennootschap

Indien de vennootschap hiertoe wettelijk verplicht is, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het Wetboek van Vennootschappen en van deze statuten, van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen warden benoemd voor één hemieuwbare termijn van drie jaar.

Indien de vennootschap wettelijk niet verplicht is een commissaris te benoemen, en besluit om er geen te benoemen, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

TITEL IV. - ALGEMENE VERGADERING DER VENNOTEN

Artikel 14. : Jaarvergadering - Buitengewone Algemene vergadering

leder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de vierde maandag van de maand mei om vijftien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Artikel 18. : Wijze van stemmen - Vertegenwoordiging

a)Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

b)Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijk volmacht. De volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering, om aangehecht te worden aan de notulen van de vergadering.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht, naast elk punt van de agenda de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening. Deze brief wordt aangetekend aan de vennootschap toegezonden en moet ten laatste ver de vergadering op de zetel besteld zijn.

Artikel 22. : Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van elk jaar en eindigt op eenendertig december. Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris op, alsmede de jaarrekening volgens de Artikel 23.: Bestemming van de winst

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de toepasselijke bepalingen van de vennootschappenwet.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder. Artikel 25. : Verdeling

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

VCHAr,

: bf3tl4iídÉn:-:

aan hèt

Belgisch ;Staatsblad

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effekten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

notaris F. Junius

tegelijk neergelegd : de expeditie van de akte - lijst der akten artikel 75, 2° Wetboek van Vennootschappen

Op de leatste,blz. van Luik 8 vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtsperseon tcn aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 23.05.2016, NGL 30.08.2016 16544-0208-010

Coordonnées
BOUW PROJECT CONSULTING

Adresse
RUE DES PILES 32 1410 WATERLOO

Code postal : 1410
Localité : WATERLOO
Commune : WATERLOO
Province : Brabant wallon
Région : Région wallonne