F.M BUSINESS INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : F.M BUSINESS INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.638.739

Publication

20/02/2014 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.08.2013, APP 09.01.2014, DPT 19.02.2014 14041-0099-013
29/01/2013 : ME. - JAARREKENING 31.08.2012, GGK 09.01.2013, NGL 25.01.2013 13013-0591-013
31/08/2011
ÿþ Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~~ ~~`~

~~ .

2 ealm

Griffie

*1113235]+

11

Ondernemingsnr : Benaming 3S 6M ?3s

(voluit) : F.M BUSINESS INVEST

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 1831 DIEGEM (MACHELEN), Twin Squares Building Vendôme - Culliganlaan lb

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tekst

Oprichting van een akte verleden voor Meester Olivier WATERKEYN, notaris met standplaats te Waterloo

op 16 augustus 2011 (uittreksel afgeleverd voor het registratie om gedeponeerd te zijn), blijkt het dat :

Mijnheer Fabien MARION (NN : 720109-279.97), wonende te 1325 CORROY-LE-GRAND, rue du Laid

Burniat,33

heeft een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheden F.M BUSINESS INVEST.

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 1831 DIEGEM (MACHELEN), Twin Squares

Building Vendôme  Culliganlaan i b.

Artikel 4. DOEL.

De vennootschap heeft als doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking, en dit

zowel in België of als in het buitenland:

- Het beheer van een managementvennootschap;

- De levering van adviezen en diensten aan bedrijven of personen, in het algemeen, consulting:

- In administratieve, economische, financiële, juridische (met uitzondering van zaken die toegang nodig

hebben tot een of meerdere gereglementeerde beroepen);

- In termen van corporate strategy en organisatie in de breedste zin van het woord;

- In het beheer en management in de bredere zin.

De vennootschap heeft ook als onderwerp de levering van alle soorten educatieve activiteiten en

opleidingen.

- De activiteit als commerciële tussenpersoon in de hierboven genoemde activiteiten, inclusief alle sectoren waarvan de activiteit niet gereglementeerd is op dit moment.

- De uitbating van een reclamebureau.

De vennootschap streeft er ook naar erfgoed op te bouwen, inbegrepen:

a) elk eigendom, zowel gebouwd als te bouwen, zowel in België als in het buitenland, alsook elkrecht met betrekking tot deze onroerende goederen (met inbegrip van rechten of erfpacht of op het land);

b) elke financiële investering zowel in waarden met fixed annuities als in aandelen van bedrijven in België of het buitenland;

c) De vennootschap mag enkel voor haar eigen rekening huren of verhuren, bouwen, vervreemden of ruilen enig roerend of onroerend goed, apparatuur en installaties, en in het algemeen, uitvoeren van alle commerciële, industriële of financiële transacties die rechtstreeks of onrechtstreeks gelinkt zijn aan haar doel, met uitsluiting van de activiteit van makelaar, tenzij de beheersautoriteit toegang tot het beroep heeft of die de uitvoering ervan zou vergemakkelijken, met inbegrip van onderaanneming in het algemeen en de exploitatie van alle intellectuele, industriële en commerciële eigendomsrechten die daarop betrekking hebben. De vennootschap kan als investering alle roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs zonder directe of indirecte relatie met het doel van de vennootschap.

Alle activiteiten die een toegang tot het beroep vereisen moeten uitgevoerd worden voor rekening van de vennootschap door gemachtigde trades.

De vennootschap volbrengt haar doel zowel voor zichzelf als voor derden. De vennootschap mag in België en in het buitenland alle daden en handelingen uitvoeren die een rechtstreeks of onrechtrechtstreeks verband hebben met haar doel en de verwezenlijking of groei van dat doel kunnen vergemakkelijken. Ze mag met name investeren in ondernemingen of vennootschappen die een vergelijkbaar of zelfde doel hebben

De vennootschap mag eveneens alle commerciële, roerende en onroerende transacties verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Ze mag op alle manieren belang stellen in alle vennootschappen, organisaties of ondernemingen met een zelfde of verwant doel of in vennootschappen, organisaties of ondernemingen die de ontwikkeling van haar activiteiten kunnen bevorderen.

De vennootschap kan een bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar zijn.

Artikel 6.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend duizend vijfhonderd en vijftig EUROS (18.550,00 EUR), ten bedrage van achttien duizend vijfhonderd en vijftig EUROS (18.550,00 EUR) gestort.

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aande-'len op naam, zonder nominale waarde, die ieder éénlhonderdste van het kapitaal vertegen-'woordi-ogen.

Artikel 10 Zaakvoering

De vennootschap wordt beheerd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, vennoten of niet, benoemd met of zonder beperking van duur, en die  in deze laatste hypothese  de hoedanigheid van statutaire zaakvoerder kunnen hebben.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, lid van het Directiecomité, de Raad van Bestuur of de Raad van Toezicht, moet deze onder zijn vennoten, bestuurders, leden van het Directiecomité of werknemers, een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt.

Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. (artikel 61, paragraaf 2 van het Wetboek van Vennootschappen).

De vergadering die hen benoemt, bepaalt ook hun aantal, de duur van hun mandaat en, in het geval van meervoudigheid, hun bevoegdheden. Indien er slechts één zaakvoerder is, krijgt deze alle bevoegdheden van de zaakvoering toegewezen.

Artikel 11  Bevoegdheden van de zaakvoerder

Conform artikel 257 van het Wetboek van Vennootschappen en behoudens oprichting van een beheerscollege door de algemene vergadering, vertegenwoordigt elke zaakvoerder de vennootschap jegens derden en in rechte, en kan hij alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens dit Wetboek alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Een zaakvoerder kan speciale bevoegdheden delegeren aan elke mandataris, vennoot of niet.

Artikel 14  Algemene vergaderingen

De algemene vergadering vindt elk jaar plaats op 9 januari, om vijftien uur, op de hoofdzetel of op de plaats die vermeld staat in de uitnodiging.

Als dit een feestdag is, vindt de algemene vergadering plaats op de eerstkomende werkdag.

De zaakvoering dient een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen telkens als het belang van de vennootschap dit eist of op verzoek van vennoten die een vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 18 Boekjaar

Het boekjaar start op één september en eindigt op eenendertig augustus van elk jaar.

Artikel 19  Bestemming van de winst

Van de nettowinst, vermeld in de jaarrekening die de zaakvoering opstelt, wordt elk jaar vijf procent (5%) toegewezen aan het wettelijke reservefonds. Deze afhouding is niet langer verplicht zodra dat wettelijke reservefonds een tiende van het kapitaal bedraagt.

Het saldo krijgt de bestemming die eraan gegeven wordt door de algemene vergadering die beslist over het voorstel van de zaakvoering, conform de wettelijke bepalingen.

De eventuele betaling van dividenden en tantièmes gebeurt jaarlijks, op het tijdstip en de plaats die de zaakvoering hiervoor aangeeft, in één of meer beurten.De vergaderingen vinden plaats op de hoofdzetel of op de plaats die vermeld staat in de uitnodiging op initiatief van de zaakvoering of de commissarissen. De bijeenroepingen gebeuren conform de wet. Elke persoon kan verzaken aan deze bijeenroeping en zal in elk geval worden beschouwd als correct opgeroepen indien hij op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd is.

Artikel 20 Ontbinding Vereffening

In het geval van ontbinding van de vennootschap, wordt de vereffening uitgevoerd door de zaakvoerder(s) in functie, tenzij de algemene vergadering één of meer vereffenaars zou benoemen van wie zij dan ook de bevoegdheden en bezoldiging bepaalt.

Na betaling van aile schulden, lasten en kosten voor vereffening of consignatie van de daartoe nodige bedragen, wordt het actief gelijk verdeeld over alle aandelen.

Indien aile aandelen echter niet in een gelijke verhouding volgestort zijn, herstellen de vereffenaars vooraf het evenwicht, ofwel door verzoeken tot storting, ofwel door gedeeltelijke terugbetalingen.

TIJDELIJKE BESCHIKKINGEN

1° Het eerste boekjaar begint op één september tweeduizend elf (2011) en eindigt op 31 augustus tweeduizend twaalf (2012).

2° De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal plaatsvinden in tweeduizend en twaalf (2012).

3° Werd, voor onbepaalde duur, benoemd in de hoedanigheid van niet-statutair zaakvoerder van de

vennootschap, de heer Fabien MARION, eerder vernoemd, hier aanwezig, die aanvaardt.

De zaakvoerder zal, in voorkomend geval, binnen de wettelijke termijn, de verbintenissen overnemen waartoe werd overgegaan namens de vennootschap in oprichting.

4° De zaakvoerder neemt de verbintenissen over, evenals de verplichtingen die daaruit voortvloeien, en alle activiteiten die vanaf één juni tweeduizend elf (2011) werden ondernomen door de heer Fabien MARION, hoger genoemd, namens de vennootschap in oprichting.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL GEDAAN DOOR MEESTER OLIVIER WATERKEYN, Notaris.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2011- Annexes du Moniteur belge

15/07/2015
ÿþ" Mod Word 11.1

In de billagen bij het Belgisc S,t t ~~; i~ek nd te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de a" e ontvangen op

Il MI 20l~.~

ter Rriº%;ie y pn de Neder -

si.us ~ t~li~~

rne:liul~}-i1; r~áJ

rU~^" ~1

~.e V

Griffie

15101111111 IUH

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0838638739 Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1831 DIEGEM (MACHELEN), Twin Squares Building Vendôme - Culliganlaan lb (volledig adres)

Onderwerp akte : - STATUTENWIJZIGING Tekst

Uit een akte verleden door Notaris Olivier WATERKEYN, ter standplaats te WATERLOO, op tweeëntwintig juni twee duizend en vijftien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " F.M BUSINESS INVEST", waarvan de zetel gevestigd is Te 1831 DIEGEM (MACHELEN), Twin Squares Building Vendôme  Culliganlaan 1b. De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 838 638 739, en onderworpen aan de belasting op toegevoegde waarde onder nummer BE 0838 638 739. welke volgende beslissingen genomen heeft

1) De algemene vergadering beslist het eerste zin van het artikel 14 betreffende de algemene vergadering van de vennootschap te vervangen door volgende tekst:

" De algemene vergadering vindt elk jaar plaats op achtentwintig februari, om vijftien uur, op de hoofdzetel of op de plaats die vermeldt staat in de uitnodiging."

2) De algemene vergadering beslist het artikel 18 betreffende het boekjaar van de vennootschap te

vervangen door volgende tekst:

"Het boekjaar start op één oktober en eindigt op dertig september".

Het huidige boekjaar zal daarvoor bij wijze van overgangsmaatregelen en uitzonderlijk verlengt zijn tot dertig

september 2015 in plaats van 31 augustus 2015.

3) De vergadering verleent aan Meester Olivier Waterkeyn, alle machten om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL GEDAAN DOOR MEESTER OLIVIER WATERKEYN Notaris.

F.M BUSINESS INVEST

06/03/2017 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.09.2016, APP 28.02.2017, DPT 01.03.2017 17056-0198-013

Coordonnées
F.M BUSINESS INVEST

Adresse
CHAUSSEE DE LOUVAIN 473A 1300 WAVRE

Code postal : 1300
Localité : WAVRE
Commune : WAVRE
Province : Brabant wallon
Région : Région wallonne