BAVAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BAVAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 865.443.896

Publication

01/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 01.12.2012, NGL 28.02.2013 13049-0285-012
30/03/2012
ÿþ _,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Mod Word 11.T

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGECÉGD

20. 03. 2012

RECHTBANK KOOPHANDEL

Dll

" iaosseea

Ondernemingsnr : 0865.443.896

Benaming

(voluit) : BAVAR

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei : Sint-Elooiswinkelstraat 127 - 8880 Ledegem (Rollegem-Kapelle) (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 6 maart 2012 blijkt dat de vergadering kennis heeft genomen van het ontslag ais zaakvoerder, aangeboden door de heer Marc Baekelandt, wonende te 8880 Ledegem (Rollegem-Kapelle), Sint-Elooiswinkelstraat 127. Zijn mandaat eindigt per 31 maart 2012 (laatste actieve dag). Er werd beslist voorlopig niet in zijn vervanging te voorzien.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid (artikel 22)

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en ira rechte als eiser of.als verweerder.

Gedaan te Ledegem (Rollegem-Kapelle),

Getekend:

Mevrouw Roosmarijke Van Reeth

Zaakvoerder

27/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 03.12.2011, NGL 22.12.2011 11643-0494-017
23/12/2011
ÿþRechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Elooiswinkelstraat 127, 8880 Ledegem (Rollegem-Kapelle)

Onderwerp akte : Benoeming bijkomende zaakvoerder

Er blijkt uit de notulen d.d. 1 juli 2011 dat de bijzondere algemene vergadering heeft beslist te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder en dit met ingang vanaf 1 juli 2011, voor onbepaalde duur en tot eenvoudige herroeping van het mandaat:

- De vennootschap INBV spri, met zetel te 7522 Blandain, rue du Mont des Carliers 30, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0476.551.595, alhier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Korneel Baekelandt, die aanvaardt.

Ingevolge de beslissing d.d. 1 juli 2011 van de zaakvoerder van de vennootschap INBV sprl d.d. 1 juli 2011 werd de heer Korneel Baeckelandt, voornoemd, aangesteld als vaste vertegenwoordiger voor het mandaat als zaakvoerder van de SPRL INBV in de BVBA BAVAR. De heer Komeel Baekelandt aanvaardt dit mandaat.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid (artkel 22)

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Getekend te Ledegem (Rollegem-Kapelle),

Mevrouw Roosmarijke Van Reeth

Zaakvoerder

Les i n

AAod 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" 11193471

RECHYB,Gr+ffieOPHANDEL

ttr" lc -ri.lK

Ondernemingsnr : 0865.443.896 Benaming

(voluit) : BAVAR

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 04.12.2010, NGL 06.12.2010 10622-0368-016
25/03/2015
ÿþ Mod word 17.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

3ELGE "

?015 i\TSBL,G

NEERGELEGD

- 3 FEB. 2015

r Rechtbank van KOOPHANDEL Gent, altnriffiçitUK



~ MONITEUR E

17-03-

BEL GISCH STA

111

" 15044,



Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

o ~ 6~ ~3. g96

QI~Yi~

L

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Sint-Eloois-Winkelstraat 127 - 8880 Ledegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : splitsingsvoorstel

VOORSTEL TOT EEN MET SPLITSING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

Voorafgaande toelichting:

Uitgaande van de respectieve bestuursorganen (m.n. de raad van bestuur van MARO RECYCLING. NV en de zaakvoerder van BAVAR BVBA) van de bij de voorgenomen verrichting betrokken vennootschappen, werd dit voorstel tot een met splitsing gelijkgestelde verrichting (hierna "het Splitsingsvoorstel") opgemaakt, ter attentie van en ter goedkeuring door de respectieve buitengewone algemene vergaderingen van vennoten van de betrokken vennootschappen, welke normaliter zullen worden gehouden voor notaris op 28 april 2015,

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen hebben het initiatief genomen ertoe strekkende een krachtens artikel 677 van het Wetboek van vennootschappen (hierna "W, Venn.") met een splitsing door overneming gelijkgestelde verrichting te realiseren, waarbij MARO RECYCLING NV bepaalde vermogensbestanddelen zal overdragen aan BAVAR BVBA dit volgens de procedure ingesteld door de artikelen 728 e.v. van het W. Venn. (hierna "de Afsplitsing"). Ingevolge deze procedure verbinden de bestuursorganen van voornoemde vennootschappen zich er wederzijds toe te doen wat in hun macht ligt om tussen de voornoemde vennootschappen de Afsplitsing tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen ze bij deze het Splitsingsvoorstel vast, dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectieve algemene vergaderingen van vennoten van deze vennootschappen.

1 De betrokken vennootschappen zijn:

a) MARO RECYCLING NV (hierna "de Overdragende Vennootschap")

De maatschappelijke zetel van de Overdragende Vennootschap is gevestigd te 8880 Ledegem Sint Elooiswinkelstraat 127 Ze heeft als ondernemingsnummer BTW BE 0450.238.762 en ressorteert onder het RPR Kortrijk.

Het maatschappelijk doel van de Overdragende Vennootschap luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel;

Fabricatie, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel in verpakkings- en stockeringsmateriaal, en alle tweehandsgoederen alsook van alle materialen in verband met behandeling, opslag, verplaatsing en verzending van goederen;

Recycleren van verpakking, verkleinen van recyclagemateriaal iin hout en kunststof.

De vennootschap kan daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij best geschikt zal achten.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, roerende en onroerende verhandelingen magen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend te zijn."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

rA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

b) BAVAR BVBA (hierna "Verkrijgende Vennootschap")

De maatschappelijke zetel van de Verkrijgende Vennootschap is gevestigd te 8880 Ledegem, Sint-Elooiswinkelstraat 127. Ze heeft als ondernemingsnummer BTW BE 0865.443.896 en ressorteert onder het RPR Kortrijk.

Het maatschappelijk doel van de Verkrijgende Vennootschap luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, alleen of in samenwerking met derden, zowel in België ais in het buitenland:

-Het besturen van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, afgevaardigd-bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandig manager kunnen worden uitbesteed.

-Het verlenen van dienstprestaties van administratieve, technische en bedrijfseconomische aard in de meest uitgebreide betekenis, zowel in eigen beheer als in deelname met derden.

Daarin wordt andere begrepen:

oHet verlenen aan bedrijven van advies en bijstand en het voeren voor deze bedrijven van het beleid en het beheer op technisch, commercieel, administratief en bedrijfseconomisch vlak;

oHet organiseren van de administratieve diensten van de ondernemingen, evenals de consult inzake deze organisaties;

oHet organiseren van het aankoop- en verkoopbeleid van de ondernemingen;

oTussenpersoon in de handel;

oOntwerp en ontwikkeling van machines;

oOrganisatie van reizen.

De vennootschap kan aile verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand houden van eigen onroerende goederen, onder meer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag onder meer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, doch allen met het oog op beheer en opbrengst, en dus niet met het verkoop of wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst.

De vennootschap kan alle financiële, commerciële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met dit doel. De vennootschap kan tevens alle handelingen stellen met betrekking tot het beheer van alle roerende goederen en waarden? De vennootschap mag op welke wijze dan ook, belangen nemen in andere vennootschappen en ondernemingen. De vennootschap mag leningen verstrekken aan derden of waarborgen stellen voor derden.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren, zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

2 Motivering van de splitsing

Herschikking van de activiteiten

Het is de bedoeling van de partiële splitsing om deze verschillende activiteiten op te splitsen. Na deze herstructurering zullen de economische activiteiten beter aansluiten met de juridische entiteiten binnen de groepsstructuur.

3 Ruilverhouding van de aandelen - Geen opleg in speciën

De af te splitsen vermogensbestanddelen hebben een vermogenswaarde (= marktwaarde) van EUR 35.000 (terreinen) en EUR 7.495 (installaties, machines). De netto boekwaarde van het af te splitsen vermogen bedraagt EUR 57.312,98 zoals hierna gedetailleerd. Het gecorrigeerd nettoactief (na aanpassing van latente meerwaardes) van de Ovememende Vennootschap bedraagt EUR 478.852,00, wiens kapitaal wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen. De vermogenswaarde van elk aandeel van de Overnemende Vennootschap bedraagt aldus EUR 2.574,47.Door de vermogenswaarde van de af te splitsen vermogensbestanddelen te delen door de vermogenswaarde van één aandeel in het kapitaal van de Overnemende Vennootschap komt men tot het aantal door de Overnemende Vennootschap nieuw uit te geven aandelen (EUR 42.495/EUR 2.574,47 = 17).

Aan de aandeelhouders van de Overdragende Vennootschap worden ter vergoeding van de overgedragen vermogensbestanddelen dus afgerond 17 aandelen uitgereikt van de Overnemende Vennootschap, zonder opleg in speciën. Deze uit te reiken aandelen luiden op naam.

Er bestaan thans 2.750 aandelen in de Overdragende Vennootschap. Aan hun houders worden per aandeel 0,006182 aandeel uitgereikt van de Overnemende Vennootschap. Aldus verkrijgt elke aandeelhouder van de

,

+.., a~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Overdragende Vennootschap in verhouding tot zijn aandelenbezit verhoudingsgewijs het daarmee overeenstemmende aantal aandelen in het kapitaal van de Overnemende Vennootschap.

4 De wijze waarop de aandelen in de Verkrijgende Vennootschap worden uitgereikt

De aandelen van de Verkrijgende Vennootschap die ter vergoeding van de af te splitsen vermogensbestanddelen aan de vennoten van de Overdragende Vennootschap worden toegekend, worden als volgt aan hen uitgereikt. De van de Verkrijgende Vennootschap tekent, binnen de tien dagen na de publicatie van de besluiten van de respectieve buitengewone algemene vergaderingen in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, de volgende gegevens aan in het aandelenregister van de Verkrijgende Vennootschap:

" de identiteit van de vennoten van de Overdragende Vennootschap;

" het aantal aandelen van de Verkrijgende Vennootschap dat hen toekomt;

" de datum van het afsplitsingsbesluit.

Deze inschrijving wordt door de zaakvoerder namens de Verkrijgende Vennootschap ondertekend, alsook door de nieuwe vennoten.

5 Het dividend op de nieuwe aandelen uitgegeven door de Verkrijgende Vennootschap

De nieuw uitgegeven aandelen in het kapitaal van de Verkrijgende Vennootschap nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 januari 2015. Er worden geen bijzondere regelingen voorzien voor deze nieuw uitgegeven aandelen.

6 Verrichtingen gesteld door de Overdragende Vennootschap

Vanaf 1 januari 2015 (deze datum inbegrepen) worden de verrichtingen gesteld door de Overdragende Vennootschap met betrekking tot de af te splitsen vermogensbestanddelen boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap. De resultaten (winst of verlies) met betrekking tot deze vermogensbestanddelen, behaald vanaf 1 januari 2015 (deze datum inbegrepen), worden eveneens toegerekend aan de Verkrijgende Vennootschap.

7 Revisorale controleverslagen

Aan Grant Thomton Bedrijfsrevisoren CVBA zal door de Verkrijgende Vennootschap opdracht worden verleend om het verslag inzake inbreng in natura op te maken dat voorgeschreven wordt door artikel 313 W. Venn,

De bijzondere bezoldiging voor deze opdracht, gemeen overleg vastgelegd, bedraagt in totaal EUR 2.000 (excl. BTW)

Aan de vennoten van de bij de Afsplitsing betrokken vennootschappen wordt gevraagd om, conform artikel 734 W. Venn., op de respectieve buitengewone algemene vergaderingen die over de deelneming aan de Afsplitsing moeten besluiten, unaniem te verzaken aan de wettelijk voorgeschreven verslagen in het kader van de artikelen 730 en 731 W. Venn. en aan de publiciteitsmaatregelen van art. 733 W.Venn., voor zover deze betrekking hebben op de verslagen conform de artikelen 730 en 731 W.Venn.

8 Voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen  bijzondere rechten toegekend aan vennoten van de Overdragende Vennootschap

Aan de leden van de bestuursorganen van de Verkrijgende en de Overdragende Vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

De Verkrijgende Vennootschap kent geen bijzondere rechten toe aan (en stelt geen maatregelen voor betreffende) vennoten van de Overdragende Vennootschap of gebeurlijke houders van andere effecten van de Overdragende Vennootschap.

9 Af te splitsen vermogensbestanddelen

Aan de Verkrijgende Vennootschap zullen ingevolge de Afsplitsing de volgende bestanddelen pan het vermogen van de Overdragende Vennootschap toebedeeld:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

OVERGEDRAGEN ACTIVA

Balanspost Omschrijving Netto boekwaarde op 31/12/2014

220000 Terreinen EUR 57.312,98

230000 Installaties, machines EUR 00,00

NETTO BOEKWAARDE AF TE SPLITSEN VERMOGEN EUR 57.312,98

Ingeval de hierboven weergegeven toebedeling van de af te splitsen vermogensbestanddelen geen uitsluitsel zou geven, hetzij omdat de gedane toewijzing voor interpretatie vatbaar is, hetzij omdat het vermogensbestanddelen betreft die door onachtzaamheid of onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de toebedeelde vermogensbestanddelen, wordt uitdrukkelijk bedongen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden gesteld dat zij aan de Verkrijgende Vennootschap, dan wel aan de Overdragende Vennootschap zijn toebedeeld, toekomen aan de Verkrijgende Vennootschap.

De Overdragende Vennootschap is eigenaar van een onroerend goed, gelegen te 8880 Ledegem, Sint-Elooiswinkelstraat, gekend op het kadaster 2de afdeling, sectie B, nummer 6301C + 616/H (hierna 'het Onroerend Goed"), dat ingevolge de splitsing zal worden overgedragen aan de Overnemende Vennootschap.

Derhalve dient in toepassing van art. 101 van het decreet van de Vlaamse Raad dd. 27 oktober 2006 betreffende de bodemsanering en de bodembescherming (hierna "Bodemdecreet") er voorafgaand aan de overdracht een bodemattest worden aangevraagd, waarvan de inhoud (i) dient te worden meegedeeld aan de verwerver en (ii) dient te worden opgenomen in de onderhandse akte waarin de overdracht wordt vastgelegd. De ondertekening van een splitsingsvoorstel wordt door art. 2, 19°, b) van het Bodemdecreet als een overdracht beschouwd.

De zaakvoerder van de Overdragende Vennootschap geeft aan dat het bodemattest thans nog niet beschikbaar is. De zaakvoerder van de Overdragende Vennootschap verklaart dat zo snel als mogelijk, en uiterlijk tegen de datum van de buitengewone algemene vergaderingen die over de splitsing zullen besluiten, de Overnemende Vennootschap in het bezit zal worden gesteld van het meest recent afgeleverde bodemattest en dat de vennoten van toe Overnemende Vennootschap zuilen worden verzoc % om tijdens voormelde buitengewone algemene vergadering te verzaken aan de nietigheidsvordering vermeld in art. 116 § 1 van het Bodemdecreet.

Zonder afbreuk te doen aan de juridische continuïteit van de splitsing, zullen de kosten met betrekking tot de eventuele vervuiling van het overgedragen Onroerend Goed worden gedragen door de Overdragende Vennootschap.

10 Slotbepalingen

Indien het Splitsingsvoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de Afsplitsing gedragen door de bij de Afsplitsing betrokken vennootschappen, ieder voor een gelijk deel. Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de Verkrijgende Vennootschap.

De uiterste streefdatum voor de goedkeuring van dit Splitsingsvoorstel door de respectieve buitengewone algemene vergaderingen van vennoten van de betrokken vennootschappen is 28 april 2015.

Dit Splitsingsvoorstel zal, in beginsel tegelijkertijd voor de betrokken vennootschappen, worden neergelegd op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk, op 2 maart 2015.

Aldus opgemaakt en door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen ondertekend in minstens 7 exemplaren, waarbij ieder bestuursorgaan erkent twee door of namens alle bestuursorganen getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er;

.twee bestemd zijn om in de respectieve vennootschapsdossiers te worden neergelegd; .twee bestemd zijn om op de zetel van de respectieve vennootschappen te worden bewaard;

" één bestemd is voor de bedrijfsrevisor, die belast is met de wettelijk vereiste controleverslagen;

" één bestemd is voor de notaris die de afsplitsingsakte zal verlijden;

" minstens één reserve-exemplaar.

Te Ledegem, 2 maart 2015

Dit Splitsingsvoorstel werd opgesteld en ondertekend door de bestuursorganen van de bij de Afsplitsing betrokken vennootschappen.

Namens Verkrijgende Vennootschap: BAVAR BVBA

INBV BVBA

Zaakvoerder

Vast vertegenwoordigd door

Baekelandt Korneel

VAN REETH Roosmarijke

Zaakvoerder

Namens Overdragende Vennootschap; MARO RECYCLING NV

INBV BVBA

Gedelegeerd Bestuurder

Vast vertegenwoordigd door

Baekelandt Korneel

VAN REETH Roosmarijke

Bestuurder

BAVAR BVBA

Bestuurder

Vast vertegenwoordigd door

Van Reeth Roosmarijke

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

f&

" 'M~

Vuor- I)L'tl[RldelY

aan net tsulglscti stdatstitad

JL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(t:u s bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/03/2015
ÿþMM Wort! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neeriegging ter griffie van dp akte ,

ONITEUR BELGE

111111011

" 1504e7 i 7 -oa- 2015

- 3 FR r3

Rechtbank van KOOP, + MDEL

Gent, afd. KORTRIJc,

BE_GISCH STAATSBIK:

oe s-.

Ondernerningsnr : BAVAR

Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm: BVBA

Zetel : Sint-Eloois-Winkelstraat 127 - 8880 Ledegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : splitsingsvoorstel

VOORSTEL TOT EEN MET SPLITSING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

Voorafgaande toelichting:

Uitgaande van de respectieve bestuursorganen (m.n, de raad van bestuur van COBRA Packaging & Recycling NV en de zaakvoerder van BAVAR BVBA) van de bij de voorgenomen verrichting betrokken vennootschappen, werd dit voorstel tot een met splitsing gelijkgestelde verrichting (hierna "het Splitsingsvoorstel") opgemaakt, ter attentie van en ter goedkeuring door de respectieve buitengewone algemene vergaderingen van vennoten van de betrokken vennootschappen, welke normaliter zullen worden gehouden voor notaris op 28 april 2015,

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen hebben het initiatief genomen ertoe strekkende een krachtens artikel 677 van het Wetboek van vennootschappen (hierna "W, Venn.") met een splitsing door overneming gelijkgestelde verrichting te realiseren, waarbij COBRA Packaging & Recycling NV bepaalde vermogensbestanddelen zal overdragen aan BAVAR BVBA dit volgens de procedure ingesteld door de artikelen 728 e.v, van het W, Venn, (hierna "de Afsplitsing"), Ingevolge deze procedure verbinden de bestuursorganen van voornoemde vennootschappen zich er wederzijds toe te doen wat in hun macht ligt om tussen de voornoemde vennootschappen de Afsplitsing tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen ze bij deze het Splitsingsvoorstel vast, dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectieve algemene vergaderingen van vennoten van deze vennootschappen.

1 De betrokken vennootschappen zijn:

a) COBRA Packaging & Recycling NV (hierna "de Overdragende Vennootschap")

De maatschappelijke zetel van de Overdragende Vennootschap is gevestigd te 7522 Blandain rue du Mont des Cartiers 30, Ze heeft als ondernemingsnummer BTW BE 0461.534.413 en ressorteert onder het RPR Doornik.

Het maatschappelijk doel van de Overdragende Vennootschap luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

Fabricatie, in- en uitvoer, groot en kleinhandel in verpakkings- en stockeringsmateriaal, en alle tweehandsgoederen alsook van alle materialen in verband met behandeling, opslag, verplaatsing en verzending van goederen;

Recycleren van verpakking, verkleinen van recyclagemateriaal in hout en kunststof.

De vennootschap kan haar doel realiseren voor eigen rekening of voor rekening van derden, op elke plaats, op elke wijze en volgens de methodes die haar het meest geschikt lijken, hierin ook begrepen vertegenwoordiging, invoer of uitvoer.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende verhandelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken. Ze mag, zonder dat deze opsomming beperkend zou zijn, kopen, verkopen, ruilen, in huur nemen of verhuren van alle roerende en onroerende goederen; nemen,

Up de laatste blz. van luika vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

JL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

verkrijgen, kopen of verkopen van alle brevetten, handelsmerken of licenties; financiële investeringen in roerende of onroerende goederen; deelnemingen nemen door samenwerking, door inbreng, door onderschrijving, fusie of elke andere wijze, in elke vereniging en onderneming, zowel in bestaande, als in nog op te richten.

De vennootschap mag waarborgen, zowel zakelijke ais persoonlijke, stellen voor derden.

b) BAVAR BVBA (hierna "Verkrijgende Vennootschap")

De maatschappelijke zetel van de Verkrijgende Vennootschap is gevestigd te 8880 Ledegem, Sint-Elooiswinkeistraat 127. Ze heeft als ondernemingsnummer BTW BE 0865.443.896 en ressorteert onder het RPR Kortrijk.

Het maatschappelijk doel van de Verkrijgende Vennootschap luidt ais volgt.

"De vennootschap heeft tot doel, alleen of in samenwerking met derden, zowel in België als in het buitenland:

-Het besturen van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, afgevaardigd-bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandig manager kunnen worden uitbesteed.

-Het verlenen van dienstprestaties van administratieve , technische en bedrijfseconomische aard in de meest uitgebreide betekenis, zowel in eigen beheer als in deelname met derden.

Daarin wordt andere begrepen

oliet verlenen aan bedrijven van advies en bijstand en het voeren voor deze bedrijven van het beleid en het beheer op technisch, commercieel, administratief en bedrijfseconomisch vlak;

oliet organiseren van de administratieve diensten van de ondernemingen, evenals de consult inzake deze organisaties;

oHet organiseren van het aankoop- en verkoopbeleid van de ondernemingen;

oTussenpersoon in de handel;

oOntwerp en ontwikkeling van machines;

oOrganisatie van reizen.

De vennootschap kan aile verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand houden van eigen onroerende goederen, onder meer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag onder meer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, doch allen met het oog op beheer en opbrengst, en dus niet met het verkoop of wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst.

De vennootschap kan alle financiële, commerciële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met dit doel. De vennootschap kan tevens alle handelingen stelten met betrekking tot het beheer van aile roerende goederen en waarden? De vennootschap mag op welke wijze dan ook, belangen nemen in andere vennootschappen en ondernemingen. De vennootschap mag leningen verstrekken aan derden of waarborgen stellen voor derden. Aile opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren, zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

2 Motivering van de splitsing

Herschikking van de activiteiten

Het is de bedoeling van de partiële splitsing om deze verschillende activiteiten op te splitsen. Na deze herstructurering zullen de economische activiteiten beter aansluiten met de juridische entiteiten binnen de groepsstructuur.

3 Ruilverhouding van de aandelen - Geen opleg in speciën

De af te splitsen vermogensbestanddelen hebben een vermogenswaarde (= marktwaarde) van EUR 2.943.449,58 tegenover een netto boekwaarde van het af te splitsen vermogen van EUR 438.186,47 zoals hierna gedetailleerd. Het gecorrigeerd nettoactief (na aanpassing van latente meerwaarden) van de Overnemende Vennootschap bedraagt EUR 478.852,00, wiens kapitaal wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen. De vermogenswaarde van elk aandeel van de Overnemende Vennootschap bedraagt aldus EUR 2.574,47,Door de vermogenswaarde van de af te splitsen vermogensbestanddelen te delen door de vermogenswaarde van één aandeel in het kapitaal van de Overnemende Vennootschap komt men tot het aantal door de Overnemende Vennootschap nieuw uit te geven aandelen (EUR 2.943.449,58/EUR 2.574,47 1.143).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Aan de aandeelhouders van de Overdragende Vennootschap worden ter vergoeding van de overgedragen vermogensbestanddelen dus afgerond 1.143 aandelen uitgereikt van de Ovememende Vennootschap, zonder opleg in speciën. Deze uit te reiken aandelen luiden op naam.

Er bestaan thans 2.500 aandelen in de Overdragende Vennootschap. Aan hun houders worden per aandeel 0,4572 aandeel uitgereikt van de Overnemende Vennootschap, Aldus verkrijgt elke aandeelhouder van de Overdragende Vennootschap in verhouding tot zijn aandelenbezit verhoudingsgewijs het daarmee overeenstemmende aantal aandelen in het kapitaal van de Ovememende Vennootschap.

4 De wijze waarop de aandelen in de Verkrijgende Vennootschap worden uitgereikt

De aandelen van de Verkrijgende Vennootschap die ter vergoeding van de af te splitsen vermogensbestanddelen aan de vennoten van de Overdragende Vennootschap worden toegekend, worden als volgt aan hen uitgereikt. De zaakvoerders van de Verkrijgende Vennootschap tekenen, binnen de tien dagen na de publicatie van de besluiten van de respectieve buitengewone algemene vergaderingen in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, de volgende gegevens aan in het aandelenregister van de Verkrijgende Vennootschap:

" de identiteit van de vennoten van de Overdragende Vennootschap;

" het aantal aandelen van de Verkrijgende Vennootschap dat hen toekomt;

" de datum van het afsplitsingsbesluit.

Deze inschrijving wordt door de zaakvoerders namens de Verkrijgende Vennootschap ondertekend, alsook door de nieuwe vennoten.

5 Het dividend op de nieuwe aandelen uitgegeven door de Verkrijgende Vennootschap

De nieuw uitgegeven aandelen in het kapitaal van de Verkrijgende Vennootschap nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 januari 2015.' Er worden geen bijzondere regelingen voorzien voor deze nieuw uitgegeven aandelen.

6 Verrichtingen gesteld door de Overdragende Vennootschap

Vanaf 1 januari 2015 (deze datum inbegrepen) worden de verrichtingen gesteld door de Overdragende Vennootschap met betrekking tot de af te splitsen vermogensbestanddelen boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap. De resultaten (winst of verlies) met betrekking tot deze vermogensbestanddelen, behaald vanaf 1 januari 2015 (deze datum inbegrepen), worden eveneens toegerekend aan de Verkrijgende Vennootschap.

7 Revisorale controleverslagen

Aan Grant Thornton Bedrijfsrevisoren CVBA zal door de Verkrijgende Vennootschap opdracht worden verleend om het verslag inzake inbreng in natura op te maken dat voorgeschreven wordt door artikel 313 W, Ven n.

De bijzondere bezoldiging voor deze opdracht, gemeen overleg vastgelegd, bedraagt in totaal EUR 2.000 (excl. BTW)

Aan de vennoten van de bij de Afsplitsing betrokken vennootschappen wordt gevraagd om, conform artikel 734 W. Venn., op de respectieve buitengewone algemene vergaderingen die over de deelneming aan de Afsplitsing moeten besluiten, unaniem te verzaken aan de wettelijk voorgeschreven verslagen in het kader van de artikelen 730 en 731 W. Venn. en aan de publiciteitsmaatregelen van art. 733 W.Venn., voor zover deze betrekking hebben op de verslagen conform de artikelen 730 en 731 W,Venn.

8 Voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen  bijzondere rechten toegekend aan vennoten van de Overdragende Vennootschap

Aan de leden van de bestuursorganen van de Verkrijgende en de Overdragende Vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

De Verkrijgende Vennootschap kent geen bijzondere rechten toe aan (en stelt geen maatregelen voor betreffende) vennoten van de Overdragende Vennootschap of gebeurlijke houders van andere effecten van de Overdragende Vennootschap.

e 9 Af te splitsen vermogensbestanddelen

Aan de Verkrijgende Vennootschap zullen ingevolge de Afsplitsing de vermogen van de Overdragende Vennootschap toebedeeld: volgende bestanddelen van het

OVERGEDRAGEN ACTIVA Balanspost

220000

220100

220030

221000

221100

222000

230000

240000 Omschrijving

Terreinen

Terreinen fase Il

Terreinen Doornik West

Constructies fase I

Constructies fase II

Bebouwd terrein

Installaties, machines en uitrusting

Bureelmeubilair (hall/ingang) Netto boekwaarde op 31/12/2014

EUR 233.961,91

EUR 272.553,35

EUR 341.399,00

EUR.17.759,39

EUR 41.110,39

EUR 62.50

EUR 83.084,17

EUR 2.680,00

EUR 992.610,71

NETTO BOEKWAARDE OVERGEDRAGEN ACTIVA

OVERGEDRAGEN PASSIVA Balanspost

150010

150020

150100

150150

150200

150250

150300

151300

168000

168010

168020

168050

168100

168150

173000

173005

173006

173008

420000

420005

420006

420009 Omschrijving

Opgenomen subsidie  Opgenomen subsidie  Toegekende subsidie  Toegekende subsidie  Toegekende subsidie  Toegekende subsidie  Toegekende subsidie  Opgenomen subsidie Uitgestelde belastingen Uitgestelde belastingen Uitgestelde belastingen Uitgestelde belastingen Uitgestelde betastingen Uitgestelde belastingen Investeringskrediet > ij Financiering > ij Financiering > 1j Financiering > 1.1 Investeringskrediet < 1j Financiering < 1j Financiering < 1j Financiering < 1j

boekwaarde op 31/12/2014 EUR 120.998,85 EUR 235.822,29 (EUR 47.025,38) (EUR 46.777,24) (EUR 138.715,63) (EUR 235.822,29) (EUR 251.326,38) EUR 204.028,09 (EUR 23.162,23) EUR 70,188,49 EUR 121.430,08 (EUR 24.086,63) (EUR 78,744,97) (EUR 121.430,08) (EUR 50.699,08) (EUR 26.250,00) (EUR 49.832,83) (EUR 113.333,62) (EUR 21.685,68) (EUR 15.000,00) (EUR 23.000,04) (EUR 39.999,96) EUR 554.424,24 EUR 438,186,47

a

NETTO BOEKWAARDE OVERGEDRAGEN PASSIVA NETTO BOEKWAARDE AF TE SPLITSEN VERMOGEN

Netto

andere

fase II

terreinen

terreinen fase II

andere

fase II

dossier III

 terreinen

 andere

- fase II

 terreinen fase II

 andere

 andere fase II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ingeval de hierboven weergegeven toebedeling van de af te splitsen vermogensbestanddelen geen uitsluitsel zou geven, hetzij omdat de gedane toewijzing voor interpretatie vatbaar is, hetzij omdat het vermogensbestanddelen betreft die door onachtzaamheid of onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de toebedeelde vermogensbestanddelen, wordt uitdrukkelijk bedongen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden gesteld dat zij aan de Verkrijgende Vennootschap, dan wel aan de Overdragende Vennootschap zijn toebedeeld, toekomen aan de Verkrijgende Vennootschap.

De Overdragende Vennootschap is eigenaar van een onroerend goed, gelegen te 7522 Doornik (Blandain), rue du Mont des Carliers 30, gekend op het kadaster 29ste afdeling, sectie D, nummer 174N (hierna "het Onroerend Goed"), dat ingevolge de splitsing zal worden overgedragen aan de Overnemende Vennootschap.

Derhalve dient in toepassing van art. 101 van het decreet van de Vlaamse Raad dd. 27 oktober 2006 betreffende de bodemsanering en de bodembescherming (hierna "Bodemdecreet") er voorafgaand aan de overdracht een bodemattest worden aangevraagd, waarvan de inhoud (I) dient te worden meegedeeld aan de verwerver en (ii) dient te worden opgenomen in de onderhandse akte waarin de overdracht wordt vastgelegd. De ondertekening van een splitsingsvoorstel wordt door art. 2, 19°, b) van het Bodemdecreet als een overdracht beschouwd.

De zaakvoerder van de Overdragende Vennootschap geeft aan dat het bodemattest thans nog niet beschikbaar is. De zaakvoerder van de Overdragende Vennootschap verklaart dat zo snel als mogelijk, en

uiterlijk tegen de datum van de buitengewone algemene vergaderingen die over de splitsing zullen besluiten, de Overnemende Vennootschap in het bezit zal worden gesteld van het meest recent afgeleverde bodemattest en

" dat de vennoten van de Overnemende Vennootschap zullen worden verzocht om tijdens voormelde buitengewone algemene vergadering te verzaken aan de nietigheidsvordering vermeld in art. 116 § 1 van het Bodemdecreet,

Zonder afbreuk te doen aan de juridische continuïteit van de splitsing, zullen de kosten met betrekking tot de eventuele vervuiling van het overgedragen Onroerend Goed worden gedragen door de Overdragende Vennootschap.

10 Slotbepalingen

Indien het Splitsingsvoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de Afsplitsing gedragen door de bij de Afsplitsing betrokken vennootschappen, ieder voor een gelijk deel. Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de Verkrijgende Vennootschap.

De uiterste streefdatum voor de goedkeuring van dit Splitsingsvoorstel door de respectieve buitengewone algemene vergaderingen van vennoten van de betrokken vennootschappen Is op 28 april 2015.

Dit Splitsingsvoorstel zal, in beginsel tegelijkertijd voor de betrokken vennootschappen, worden neergelegd op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk, normaliter op 2 maart 2015.

Aldus opgemaakt en door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen ondertekend in minstens 7 exemplaren, waarbij ieder bestuursorgaan erkent twee door of namens aile bestuursorganen getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er:

-twee bestemd zijn om in de respectieve vennootschapsdossiers te worden neergelegd;

" twee bestemd zijn om op de zetel van de respectieve vennootschappen te worden bewaard;

" één bestemd is voor de bedrijfsrevisor, dike belast is met de wettelijk vereiste controleverslagen;

" één bestemd is voor de notaris die de afsplitsingsakte zal verlijden;

-minstens één reserve-exemplaar.

Te Ledegem, 2 maart 2015

Dit Splitsingsvoorstel werd opgesteld en ondertekend door de bestuursorganen van de bij de Afsplitsing betrokken vennootschappen.

Namens Verkrijgende Vennootschap: BAVAR BVBA

INBV BVBA

Zaakvoerder

Vast vertegenwoordigd door

Baekelandt Korneel

VAN REETH Roosmarijke

Zaakvoerder

Namens Overdragende Vennootschap: COBRA PACKAGING & RECYCLING NV

INBV BVBA

Gedelegeerd Bestuurder

Vast vertegenwoordigd door

Baekelandt Komeel

BAVAR BVBA

Bestuurder

Vast vertegenwoordigd door

Van Reeth Roosmarijke

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)rr(r.ir)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i !

Vnor-

hehouden

aan liet

Cetoisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

22/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 05.12.2009, NGL 18.12.2009 09892-0045-015
14/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 06.12.2008, NGL 08.01.2009 09004-0214-015
16/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 13.12.2007, NGL 14.01.2008 08010-0006-011
07/02/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 29.12.2006, NGL 31.01.2007 07032-3932-012
01/07/2015
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEU R BELGE

W

Ondernemingsnr : 0865.443.896 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

BAVAR

ELGISCH

2 4 -0

6- 2015 STAATSBf_

NEERGELEGD

1 2 JUNI 2015

,.Rechtbank van KOOPHANDEL

U Gent. afd. KORTRIJK

GIiîfre

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8880 LEDEGEM Sint Eloois Winkelstraat, 127

(volledig adres)

Onderwerp akte ; OVERNEMING UIT PARTIELE SPLITSING -- BOEKJAAR  ALGEMENE VERGADERING --- ZETELVERPLAATSING

Uit de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Sylvie DELCOUR te Dottignies op

achttien mei tweeduizend vijftien, werd beslist:

EEFZSTE BESLUIT

Afstand van de splitsingsverslagen opgesteld door de bestuursorganen en door een bedrijfsrevisor of een

externe accountant - Kennisneming en bespreking van stukken en verslagen.

a) Afstand van de splitsingsverslagen opgesteld door de bestuursorganen en door een bedrijfsrevisor of een externe accountant.

De vergadering neemt kennis van de artikelen 730 en 731 §1 laatste lid en van artikel 734 van het Wetboek van vennootschappen en stelt uitdrukkelijk de afstand vast door de vennoten van de onderhavige vennootschap van de toepassing van de artikelen 730, 731 en 733 (in zoverre dit laatste artikel naar de voormelde splitsingsverslagen verwijst) van het Wetboek van vennootschappen.

b) De voorstellen tot partiële splitsing.

Na kennisneming, aanvaardt de enige vennoot de uiteenzetting vervat in het door de zaakvoerders in

toepassing van artikel 728 Wetboek van vennootschappen opgestelde voorstel met betrekking tot de partiële

splitsingen.

De enige vennoot verklaart ontslag te geven van de integrale lezing van voormeld voorstellen.

c) De verslagen met betrekking tot de inbrengen in natura opgesteld in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

Vervolgens neemt de enige vennoot kennis van de verslagen met betrekking tot de inbrengen in natura opgesteld in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen enerzijds door de voornoemde bedrijfsrevisor aangesteld door de onderhavige overnemende vennootschap en anderzijds door de: zaakvoerders van de onderhavige overnemende vennootschap.

De besluiten van de verslagen van de voornoemde bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt wat betreft de kapitaalverhoging voortvloeiende uit de partiële splitsing van de naamloze vennootschap "COBRA PACKAGING & RECYCLING":

"Besluit

De inbreng in natura bij kapitaalsverhoging bestaat in de inbreng door nv Cobra Packaging & Recycling in bvba BAVAR van de vermogensbestanddelen zoals omschreven in hoofdstuk 'Beschrijving van de inbreng en de toegepaste methoden van waardering' van dit verslag.

De Buitengewone Aandeelhoudersvergaderingen van nv Cobra Packaging & Recycling en bvba BAVAR, die over het voorstel inzake partiële splitsing dienen te beraadslagen, zullen eind april 2015 gehouden worden. Vanuit boekhoudkundig en fiscaal standpunt wordt de verrichting geacht voor rekening van bvba BAVAR gedaan te zijn vanaf 1 januari 2015.

De waardering van de inbreng in natura is gebaseerd op de marktwaarde van de activa en passiva van het afgesplitste vermogen van nv Cobra Packaging & Recycling per 31 december 2014, zoals die in de betreffende staat van activa en passiva op die datum is opgenomen. De zaakvoerders van bvba BAVAR zijn verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bedrijfstak evenals voor de bepaling van het aantal aandelen, die ais tegenprestatie voor de inbreng uitgegeven worden. Zoals blijkt uit de bepaling van de ruilverhouding is de netto actiefwaarde hoger dan de vermogenswaarde (=marktwaarde).

In overeenstemming met artikel 81 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 zullen de ingebrachte activa, passiva en eventuele buiten balansverbintenissen worden geboekt tegen boekwaarde zoals deze door nv Cobra Packaging & Recycling op de datum van de overdracht geboekt werden. De netto-boekwaarde van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

ti "

Op de laatste blz. van kjik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

ingebrachte activa en passiva zal dus EUR 438.188,47 bedragen. De kapitaalsverhoging door inbreng In natura zal EUR 33.740,03 bedragen.

Op basis van het voorstel inzake partiële splitsing zullen de aandelen, die de bvba BAVAR zal uitgeven als tegenprestatie voor de inbreng van de activa en passiva, aan de aandeelhouders van nv Cobra Packaging & Recycling worden toegekend in verhouding tot hun aandelenbezit in nv Cobra Packaging & Recycling. Elke aandeelhouder van nv Cobra Packaging & Recycling zal verhoudingsgewijs een aantal aandelen bvba BAVAR ontvangen dat gelijk Is aan het aantal aandelen die hij op de datum van de partiële splitsing in nv Cobra Packaging & Recycling heeft.

Naar aanleiding van de inbreng in natura zal het kapitaal van bvba BAVAR verhoogd worden met EUR 33.740,03 en zal het saldo toebedeeld worden aan de wettelijke reserve met EUR 3.374,00 en aan de beschikbare reserves met EUR 401.072,43.

Op basis van de resultaten van onze controleprocedures die we hebben toegepast voor de beoogde verrichting, zoals in dit verslag beschreven, is ons oordeel als volgt:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura, waarbij het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk blijft voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen evenals voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen die als tegenprestatie voor de inbreng zullen worden uitgereikt.

2. de beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid en is van die aard dat ze voorziet in de behoefte aan informatie.

3. de op de inbreng in natura toegepaste waarderingsmethode, dit wil zeggen de boekwaarde van het afgesplitst vermogen zoals die door nv Cobra Packaging & Recycling per 31 december 2014 uitgedrukt is, voldoet aan de toepasselijke wetgeving en reglementering wanneer rekening gehouden wordt met het wettelijk kader volgens hetwelk de inbreng in natura dient te worden verantwoord, zijnde het continuïteitsbeginsel en het artikel 81 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001. In het kader van de partiële splitsing is deze waarderingsmethode aanvaardbaar. De netto-boekwaarde van de ingebrachte activa en passiva ten belope van EUR 438.186,47, komt, rekening houdend met bovenvermelde opmerkingen, overeen met minstens het aantal en de fractiewaarde van de aandelen die als tegenprestatie voor de inbreng zullen worden uitgegeven.

De vergoeding van de inbreng bestaat uit 1.143 nieuwe aandelen van de vennootschap bvba BAVAR, zonder vermelding van nominale waarde. Er bestaan thans 2.500 aandelen van nv Cobra Packaging & Recycling. Aan deze aandeelhouders worden per aandeel 0,4572 aandeel van de bvba BAVAR toegekend. Deze nieuwe aandelen zullen genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en zullen delen in de winst vanaf 1 januari 2015.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'fairness opinion' is.

Onderhavig verslag werd opgemaakt voor het gebruik van de zaakvoerders van de vennootschap in het kader van de kapitaalsverhoging door inbreng in natura zoals hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel worden gebruikt.

Antwerpen, 12 mei 2015

Grant Thornton Bedrijfsrevisoren CVBA vertegenwoordigd door

(handtekening)

Bart Meynendonckx

Bedrijfsrevisor"

De besluiten van de verslagen van de voornoemde bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt wat betreft de kapitaalverhoging voortvloeiende uit de partiële splitsing van de naamloze vennootschap "MARO RECYCLING": "Besluit

De inbreng in natura bij kapitaalsverhoging bestaat in de inbreng door nv Maro Recycling in bvba BAVAR van de vermogensbestanddelen zoals omschreven in hoofdstuk 'Beschrijving van de inbreng en de toegepaste methoden van waardering' van dit verslag.

De Buitengewone Aandeelhoudersvergaderingen van nv Maro Recycling en bvba BAVAR, die over het voorstel inzake partiële splitsing dienen te beraadslagen, zullen eind april 2015 gehouden worden. Vanuit boekhoudkundig en fiscaal standpunt wordt de verrichting geacht voor rekening van bvba BAVAR gedaan te

zijn vanaf 1 januari 2015. -

De waardering van de inbreng in natura is gebaseerd op de marktwaarde van de activa en passiva van het afgesplitste vermogen van nv Maro Recycling per 31 december 2014, zoals die in de betreffende staat van activa en passiva op die datum is opgenomen. De zaakvoerders van bvba BAVAR zijn verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bedrijfstak evenals voor de bepaling van het aantal aandelen, die als tegenprestatie voor de inbreng uitgegeven worden. Zoals blijkt uit de bepaling van de ruilverhouding is de netto actiefwaarde hoger dan de vermogenswaarde (-marktwaarde).

In overeenstemming met artikel 81 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 zullen de ingebrachte activa, passiva en eventuele buiten balansverbintenissen worden geboekt tegen boekwaarde zoals deze door nv Maro Recycling op de datum van de overdracht geboekt werden. De netto-boekwaarde van de ingebrachte activa en passiva zal dus EUR 57,312,98 bedragen. De kapitaalsverhoging door inbreng in natura zal EUR 4.995,10 bedragen.

Op basis van het voorstel inzake partiële splitsing zullen de aandelen, die de bvba BAVAR zal uitgeven ais tegenprestatie voor de inbreng van de activa en passiva, aan de aandeel-houders van nv Maro Recycling worden toegekend in verhouding tot hun aandelenbezit in nv Mara Recycling . Elke aandeelhouder van nv Maro

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Recycling zal verhoudingsgewijs een aantal aandelen bvba BAVAR ontvangen dat gelijk is aan het aantal aandelen die hij op de datum van de partiële splitsing in nv Marc Recycling heeft.

Naar aanleiding van de inbreng in natura zal het kapitaal van bvba BAVAR verhoogd worden niet EUR 4.995,10 en zal het saldo toebedeeld worden aan de wettelijke reserve met EUR 499,51, aan de beschikbare reserves met EUR 46.608,81 en aan het overgedragen resultaat met EUR 5.209,56.

Op basis van de resultaten van onze controleprocedures die we hebben toegepast voor de beoogde verrichting, zoals in dit verslag beschreven, is ons oordeel als volgt:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura, waarbij het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk blijft voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen evenals voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen die als tegenprestatie voor de inbreng zullen worden uitgereikt.

2, de beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid en is van die aard dat ze voorziet in de behoefte aan informatie.

3. de op de inbreng in natura toegepaste waarderingsmethode, dit wil zeggen de boekwaarde van het afgesplitst vermogen zoals die door nv Marc Recycling per 31 december 2014 uitgedrukt is, voldoet aan de toepasselijke wetgeving en reglementering wanneer rekening gehouden wordt met het wettelijk kader volgens hetwelk de inbreng in natura dient te worden verantwoord, zijnde het continuïteitsbeginsel en het artikel 81 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001. In het kader van de partiële splitsing, is deze waarderingsmethode aanvaardbaar, De netto-boekwaarde van de ingebrachte activa en passiva ten belope van EUR 57.312,98, komt, rekening houdend met bovenvermelde opmerkingen, overeen met minstens het aantal en de fractiewaarde van de aandelen die als tegenprestatie voor de inbreng zullen worden uitgegeven. Wij merken op dat de boekwaarde ten belope van EUR 57.312,98, rekening houdende met de huidige realisatiewaarde van de terreinen, mogelijks overgewaardeerd is ten bedrage van EUR 22.312,98, hetgeen geen invloed heeft op de berekende ruilverhouding, maar wel een invloed zou kunnen hebben op het overgedragen eigen vermogen.

De vergoeding van de inbreng bestaat uit 17 nieuwe aandelen van de vennootschap bvba BAVAR, zonder vermelding van nominale waarde. Er bestaan actueel 2.750 aandelen Maro Recycling nv. Aan deze aandeelhouders worden per aandeel 0,006182 aandeel van de bvba BAVAR toegekend. Deze nieuwe aandelen zullen genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en zullen delen in de winst vanaf 1 januari 2015.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'fairness opinion' is

Onderhavig verslag werd opgemaakt voor het gebruik van de zaakvoerders van de vennootschap in het kader van de kapitaalsverhoging door inbreng in natura zoals hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel worden gebruikt.

Antwerpen, 12 mei 2015

Grant Thornton Bedrijfsrevisoren CVBA vertegenwoordigd door

(handtekening)

Bart Meynendonckx

Bedrijfsrevisor"

De enige vennoot verklaart ontslag te geven van de integrale lezing van voornoemde verslagen en verklaart in te stemmen met alle gegevens en besluiten erin vervat.

d) Belangrijke wijziging in de activa en passiva van het vermogen.

De voorzitter verklaart, namens de zaakvoerders, dat geen enkele belangrijke wijziging zich heeft voorgedaan in de activa en de passiva van het vermogen van de onderhavige vennootschap sinds de datum van het opstellen van de voorstellen tot partiële splitsingen,

Bovendien verklaart de voorzitter namens de zaakvoerders van de onderhavige vennootschap, dat deze door de bestuursorganen van de beide partieel gesplitste vennootschappen niet werd ingelicht van belangrijke wijzigingen die zich hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van deze vennootschappen sinds zelfde datum.

Stemming: Dit besluit wordt aangenomen met unanimiteit

TWEEDE BESLUIT

Partiële splitsingen.

PARTIËLE SPLITSING VAN "COBRA PACKAGING & RECYCLING"

1.1 Goedkeuring van de partiële splitsing - Kapitaalverhogingen.

De enige vennoot keurt de voorstellen tot partiële splitsing goed zoals ze werden neergelegd ter griffie van de rechtbanken van koophandel en betuigt zijn instemming met de verrichtingen waarbij de onderhavige besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BAVAR", overnemende vennootschap, bij wijze van partiële splitsing de een deel van de activa en passiva van de naamloze vennootschap "COBRA PACKAGING & RECYCLING", partieel overgenomen vennootschap, overneemt.

Door deze verrichting gaat een deel van het vermogen van de overgenomen vennootschap "COBRA PACKAGING & RECYCLING" ten algemene titel over op de overnemende vennootschap als volgt de onderhavige overnemende vennootschap ontvangt de vermogensbestanddelen hierna opgesomd met een nettowaarde van vierhonderd achtendertigduizend honderd zesentachtig euro zevenenveertig cent (¬

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

438.186,47) en dienovereenkomstig wordt haar kapitaal, oorspronkelijk groot achttienduizend zeshonderd euro gebracht op tweeënvijftïgduizend driehonderd veertig euro drie cent (¬ 52.340,03). Ten gevolge van deze kapitaalverhoging worden duizend honderd drieënveertig (1.143) volledig volgestorte aandelen uitgegeven, zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/duizend driehonderd negenentwintigste (111.329ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Dit besluit tot splitsing heeft gevolgen vanaf het heden, met name ogenblik van het nemen door de algemene vergadering van zowel de partieel gesplitste vennootschappen als de ovememende vennootschap, van overeenstemmende besluiten tot partiële splitsingen door overdracht van een deel van de activa en passiva van het vermogen van de partieel gesplitste vennootschappen naar de overnemende vennootschap, en dit, na goedkeuring door de enige vennoot in algemene vergadering van de overnemende vennootschap van de statutenwijzigingen die uit de partiële splitsingen voortvloeien, overeenkomstig artikel 738 van het Wetboek van vennootschappen.

Vergoeding

1. Globale vergoeding.

Aan de Heer Korneel BAEKELANDT en Mevrouw Roosmarijke VAN REETH, beiden voornoemd, zijnde alle aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap "COBRA PACKAGING & RECYCLING", voornoemd, worden duizend honderd drieënveertig (1.143) aandelen van de onderhavige overnemende vennootschap toegekend, zonder oplegsom, pro rata hun aandelenbezit in de partieel gesplitste vennootschap "COBRA PACKAGING & RECYCLING".

2. Vergoeding per aandeel.

In de partieel gesplitste vennootschap "COBRA PACKAGING & RECYCLING" bestaan tweeduizend

vijfhonderd (2.500) aandelen waarvoor ais hierboven gezegd duizend honderd drieënveertig (1.143) aandelen

van de onderhavige overnemende vennootschap "BAVAR" worden uitgereikt.

Aan de Heer Kameel BAEKELANDT, voornoemd, houder van tweeduizend vierhonderd negentig (2.490)

aandelen van de partieel gesplitste vennootschap "COBRA PACKAGING & RECYCLING" komen duizend

honderd achtendertig (1.138) aandelen van de onderhavige overnemende vennootschap "BAVAR" toe.

Aan Mevrouw Roosmarijke VAN REETH, voornoemd, houdster van tien (10) aandelen van de partieel

gesplitste vennootschap "COBRA PACKAGING & RECYCLING" komen vijf (5) aandelen van de onderhavige

overnemende vennootschap "BAVAR" toe.

Uitreikingswijze

De nieuw uitgegeven aandelen van de onderhavige overnemende vennootschap "BAVAR", zullen aan de

aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap "COBRA PACKAGING & RECYCLING" worden

uitgereikt, waarbij het bestuursorgaan van de ovememende vennootschap de volgende gegevens aanbrengt in

het register van aandelen van de ovememende vennootschap:

- het aantal aandelen van de ovememende vennootschap dat aan hen toekomt

- de datum van het splitsingsbesluit.

Deze inschrijving wordt door het bestuursorgaan namens de overnemende vennootschap en door de

betrokken vennoot of zijn gevolmachtigde ondertekend.

Deelname in de winsten

De nieuw uitgegeven aandelen van de onderhavige overnemende vennootschap "BAVAR" delen In het

bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf één januari tweeduizend vijftien.

Boekhoudkundige retroactiviteit

Vanaf één januari tweeduizend vijftien worden de verrichtingen gesteld door de partieel gesplitste

vennootschap "COBRA PACKAGING & RECYCLING" boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening

van de ovememende vennootschap.

Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de partieel gesplitste vennootschap "COBRA PACKAGING & RECYCLING" geen bevoorrechte

aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend,

Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de bij de partiële splitsing

betrokken vennootschappen

Aan de leden van de bestuursorganen van de aan de partiële splitsing deelnemende vennootschappen

worden geen bijzondere voordelen toegekend.

1.2 Vaststelling van de eigendomsovergang ingevolge partiële splitsing Voorwaarden van de inbreng.

De enige vennoot keurt de eigendomsoverdracht van de hierna vermelde activa- en passivabestanddelen van de partieel gesplitste vennootschap "COBRA PACKAGING & RECYCLING", voornoemd, naar de onderhavige overnemende vennootschap "BAVAR", goed en verzoekt de instrumenterende notaris een omschrijving te geven van het overgegane vermogen en van de wijze waarop het afgescheiden wordt naar de onderhavige overnemende vennootschap "BAVAR",

A. Algemene omschrijving van de overgegane vermogensbestanddelen,

Het vermogen van de partieel gesplitste vennootschap "COBRA PACKAGING & RECYCLING" omvat de volgende activa-en passivabestanddelen, die als volgt worden gewaardeerd en die overgaan op de onderhavige overnemende vennootschap "BAVAR".

De hierna opgesomde vermogensbestanddelen gaan over op de onderhavige overnemende vennootschap "BAVAR";

ACTIVA

Materiële vaste activa (EUR 992.610,71) deze zijn als volgt opgenomen in de boekhouding: OVERGEDRAGEN ACTIVA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Balanspost Omschrijving Netto boekwaarde op 31/12/2014

220000 Terreinen EUR 233.961,91

220100 Terreinen fase Il EUR 272.553,35

220030 Terreinen Doornik West EUR 341.399,00

221000 Constructies fase I EUR 17.759,39

221100 Constructies fase II EUR 41,110,39

222000 Bebouwd terrein EUR 62,50

230000 Installaties, machines en uitrusting EUR 83.084,17

240000 Bureelmeubilair (hall/ingang) EUR 2,680,00

NETTO BOEKWAARDE OVERGEDRAGEN ACTIVA EUR 992.610,71

PASSIVA

De volgende passiva-bestanddelen worden ingebracht:

Balanspost Omschrijving Netto boekwaarde op 31/12/2014

150010 Opgenomen subsidie  andere

- EUR 120.998,85

150020 Opgenomen subsidie  fase Il

- EUR 235.822,29

150100 Toegekende subsidie  terreinen EUR 47.025,38

150150 Toegekende subsidie  terreinen fase ll EUR 46.777,24

150200 Toegekende subsidie  andere EUR 138.715,63

150250 Toegekende subsidie  fase I1 EUR 235.822,29

150300 Toegekende subsidie  dossier III EUR 251.326,38

151300 Opgenomen subsidie

- EUR 204.028,09

168000 Uitgestelde belastingen  terreinen EUR 23.162,23

168010 Uitgestelde belastingen  andere

- EUR 70.188,49

168020 Uitgestelde belastingen - fase II

- EUR 121.430,08

168050 Uitgestelde belastingen  terreinen fase II EUR 24.086,63

168100 Uitgestelde belastingen  andere EUR 78.744,97

168150 Uitgestelde belastingen -. andere fase II EUR 121.430,08

173000 Investeringskrediet > 15 EUR 50.699,08

173005 Financiering > 15 EUR 26.250,00

173006 Financiering > Ij EUR 49.832,83

173008 Financiering > 1j EUR 113.333,62

420000 Investeringskrediet < 1ja EUR 21.685,68

420005 Financiering < 15 EUR 15.000,00

420006 Financiering < 15 EUR 23.000,04

420009 Financiering < 1j EUR 39.999,96

NETTO BOEKWAARDE OVERGEDRAGEN PASSIVA EUR 554424,24

Beschreven als volgt:

Materiele vaste activa (¬ 992.610,71) betreft

Een onroerend goed gelegen te 7522 Tournai (Blandain), rue du Mont des Carliers, 30, met als kadastrale

gegevens: Stad Tournai, negenentwintigste Afdeling, Blandain:

- industrieel complex  perceel D/0174N - met een niet geïndexeerd kadastraal inkomen van

eenenvijftigduizend honderd zesentachtig euro (E 51.186,00).

En:

Installaties en meubilair

Betreft een fabricatielijn voor paletten en diverse andere gereedschappen, zoals nagelpistolen,

stapelsystemen, blokkenzaag, robotten, transportbanden, compressors, schakelkasten__ Daarenboven wordt

er nog meubilair (meubilair in de hall) ingebracht.

Passiva

De toegekende subsidies betreffen volgende dossiers:

- Subsidie toegekend op 13 november 1999 ten belope van BEF 11.603.700 (omgerekend EUR

287.648,21), waarvan nu nog openstaat EUR 96.460,87;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

- Subsidie toegekend op 17 maart 2003 ten belope van EUR 428.116,24, waarvan nu nog openstaat EUR 70.863,47;

- Subsidie toegekend maart 2008 ten belope van EUR 251,326,38, waarvan nu nog openstaat EUR 47.298,29.

Volgende financiële schulden worden mee overgedragen,

- Investeringskrediet ING nr 85-109128-67 met een aanvankelijk kredietbedrag van BEF 17.500.000 (omgerekend EUR 433.813,67), eerste maal afgelost op 8 mei 1998, met een looptijd van 20 jaar, met maandelijkse aflossingen, met een huidige rentevoet van 2,940 % per jaar, vijfjaarlijks te herzien eerstvolgende keer op 7 januari 2018.

Waarvan nu nog openstaat op lange termijn EUR 50.699,08 en op korte termijn EUR 21.685,68, Deze bedragen zijn afgestemd met het terugbetalingsplan.

- Investeringskrediet KBC nr 726-2223446-92 met een aanvankelijk kredietbedrag van EUR 225.000,01, eerste maal afgelost op 26 juni 2002, met een looptijd van 15 jaar, met maandelijkse aflossingen, met een rentevoet van 2,62 % per jaar op 26 juni 2012, vijfjaarlijks te herzien.

Waarvan nu nog openstaat op lange termijn EUR 26.250,00 en op korte termijn EUR 15.000,00. Deze bedragen zijn afgestemd met het terugbetaiingsplan.

Investeringskrediet KBC nr 726-2223447-93 met een aanvankelijk kredietbedrag van EUR 345.000,01, eerste maal afgelost op 26 juni 2002, met een looptijd van 15 jaar, met maandelijkse aflossingen, met een rentevoet van 2,62 % per jaar op 26 juni 2012, vijfjaarlijks te herzien.

Waarvan nu nog openstaat op lange termijn EUR 49.832,83 en op korte termijn EUR 23.000,04. Deze bedragen zijn afgestemd met het terugbetalingsplan.

- Investeringskrediet KBC nr 726-5601534-58 met een aanvankelijk kredietbedrag van EUR 400.000,00, eerste maal afgelost op 20 november 2008, met een looptijd van 10 jaar, met maandelijkse aflossingen, met een rentevoet van 5,24 % per jaar op 9 oktober 2008.

Waarvan nu nog openstaat op lange termijn EUR 113.333,62 en op korte termijn EUR 39.999,96, Deze bedragen zijn afgestemd met het terugbetalingsplan,

Aldus wordt het op de onderhavige overnemende vennootschap "BAVAR" overgegane NETTOVERMOGEN van de partieel gesplitste vennootschap gewaardeerd op vierhonderd achtendertigduizend honderd zesentachtig euro zevenenveertig cent (¬ 438.186,47).

De overgang van voormelde bestanddelen van het vermogen van de partieel gesplitste vennootschap "COBRA PACKAGING & RECYCLING" op de overnemende vennootschap "BAVAR" omvat niet alleen de hiervoor vermelde bestanddelen, doch tevens de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan; kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar ondernemingen verbonden met de toebedeelde activa- en passivabestanddelen. De toescheiding van deze immateriële bestanddelen geschiedt in overeenstemming met de door de overnemende vennootschap overgenomen bestanddelen.

Aldus gaan op de onderhavige overnemende vennootschap "BAVAR" de volgende immateriële bestanddelen overr, het voordeel van de boekhouding en de bedrijfsorganisatie verbonden aan de door haar overgenomen bestanddelen.

De overnemende vennootschap ontvangt uit het archief van de partieel gesplitste vennootschap "COBRA PACKAGING & RECYCLING" de originele documenten en bescheiden die verband houden met de door haar overgenomen bestanddelen.

In de mate dat ze niet splitsbaar zijn, worden de originelen bewaard op de zetel van de partieel gesplitste vennootschap "COBRA PACKAGING & RECYCLING" waar ze ter inzage gehouden worden van de overnemende vennootschap, en hun organen van bestuur en controle. Deze laatsten kunnen er op verzoek echtverklaarde afschriften van bekomen.

Ten slotte omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten die de partieel gesplitste vennootschap "COBRA PACKAGING & RECYCLING" heeft aangegaan. Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, aok deze aangegaan met de overheid, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het spiitsingsbesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, met uitzondering van de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de hierna gemelde eigendomsovergang met betrekking tot de onroerende zakelijke rechten.

Activa (of de waarde van de activa) van de partieel gesplitste vennootschap die bij vergetelheid niet werden toegescheiden of waarvan de toescheiding niet duidelijk blijkt uit wat voorafgaat, worden geacht deel uit te maken van het vermogen dat resteert aan de partieel gesplitste vennootschap "COBRA PACKAGING & RECYCLING", tenzij deze activa betrekking hebben op de overgedragen bestanddelen. Alle activa die niet gerelateerd zijn aan ingebrachte activa, worden geacht integraal deel uit te maken van het vermogen van de partieel gesplitste vennootschap "COBRA PACKAGING & RECYCLING",

Met betrekking tot passiva van de gesplitste vennootschap die bij vergetelheid niet werden toegescheiden of waarvan de toescheiding niet duidelijk blijkt uit wat voorafgaat, worden geacht deel uit te maken van het vermogen dat resteert aan de partieel gesplitste vennootschap "COBRA PACKAGING & RECYCLING", tenzij deze passiva betrekking hebben op de overgedragen bestanddelen. Alle passiva die niet gerelateerd zijn aan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

ingebrachte bestanddelen, worden geacht integraal deel uit te maken van het vermogen van de partieel gesplitste vennootschap "COBRA PACKAGING & RECYCLING".

Meer in het bijzonder, met betrekking tot de overgedragen subsidies, heeft het Waalse Gewest, met name Service Public de Wallonie, Dirction Générale Opérationnelle de l'Economie, de ['Emploi et de la Recherche, Département de l'investissement, Direction des PME, bij schrijven gericht tot de "COBRA PACKAGING & RECYCLING", op dertig april tweeduizend vijftien, het volgende meegedeeld: "Par la présente, j'accuse réception de votre courrier daté du 24/04/2015 dans lequel vous nous signalez votre projet de scission partielle du patrimoine de la SA COBRA PACKAGING & RECYCLING.

A l'analyse de l'opération de scission telle que vous la présentez dans le courrier précité, il appareil que d'une part, la prime relative u dossier référence TR21/C2/62.626 pourra être maintenue et d'autre part que la prime octroyée par décision du 19/02/2014 pour le dossier référence TR21/C2/130.170 pourra vous être versée.

En effet, il est nécessaire que les entreprises fassent partie du même groupe, que les immeubles soient mis à disposition d'une entreprise (SA COBRA PACKAGING é RECYCLING dans votre cas) en ce compris sous forme de location, que ces entreprises soient sur le même site et que l'entreprise patrimoniale (la SPRL BAVAR) n'exerce pas pour activité habituelle l'achat et fa vente de biens immeubles, Ces conditions devraient bien être respectées suivant ce que vous nous présentez dans votre courrier.

Veuillez noter qu'en application de l'article 17 du Décret du 11 mars 2004, les investissements doivent être conservés et utilisés aux fins et conditions prévues pendant une durée de 5 ans, Dès lors, même si les investissements subsidiés sont transférés avec notre accord, cette durée reste d'application, ... ».

De overnemende vennootschap "BAVAR" verbindt zich ertoe de hierboven vermelde verbintenissen voort te zetten opgelegd voor het behoud van de overgedragen subsidies.

Voor belastingen die hun oorsprong vinden in activiteiten van de partieel gesplitste vennootschap, die na controle over de voorgaande boekjaren zouden worden ingevorderd en waarvoor in de gesplitste vennootschap geen voorziening werd getroffen, blijven uitsluitend ten laste van de partieel gesplitste vennootschap. Alle activa die niet gerelateerd zijn aan ingebrachte activa, worden geacht integraal deel uit te maken van het vermogen van de partieel gesplitste vennootschap "COBRA PACKAGING & RECYCLING".

Belastingschulden die na de splitsing worden gevestigd op de overgedragen bestanddelen ingevolge door de partiële splitsing, worden uitsluitend gedragen door de overnemende vennootschap.

De overgedragen activa- en passivabestanddelen van de partieel gesplitste vennootschap gaan over met voorbehoud van alle zakelijke en persoonlijke waarborgen eraan verbonden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de partieel gesplitste vennootschap verbonden aan de aan haar toebedeelde activa-en passivabestanddelen.

B. Bijzondere omschrijving van de eigendomsovergang van de onroerende goederen, waarvoor bijzondere publiciteitsvoorschriften gelden.

De raad van bestuur van de partieel gesplitste vennootschap "COBRA PACKAGÎNG & RECYCLING", voornoemd, vertegenwoordigd door de afgevaardigd-bestuurder, alleen optredend, te weten de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "(NBV", met zetel te 7443 Pecq (Esquelmes) rue du Village, 11, ingeschreven in het rechtspersonen register te Mons-Charleroi, afdeling Tournai, onder nummer 0476.551.595, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Korneel BAEKELANDT, voornoemd, hiertoe aangesteld in het procesverbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap "MARO RECYCLING", opgesteld door de instrumenterende notaris op heden, voorafgaandelijk dezer, verklaart, dat is inbegrepen in de overgedragen bestanddelen aan de onderhavige overnemende vennootschap "BAVAR" de navolgende onroerende goederen:

BESCHRIJVING VAN DE GOEDEREN

Stad TOURNAI, negenentwintigste afdeling, BLANDAIN,

Een industrieel complex, met medegaande grand, gelegen aan de rue du Mont des Carliers nummer 30, gekend ten kadaster blijkens eigendomstitels onder sectie D nummer 169 A en deel van nummers 86/2, 157, 158, 165/B, 165/C, 166/A, 167/A, 170/A, nummers 174/G en 170/02/B, en nummer 174/T en deel van nummer 86/02/C en volgens uittreksel uit de kadastrale legger afgeleverd op vijfentwintig maart tweeduizend vijftien, onder sectie D nummer 0174N, voor een oppervlakte van vier hectare vierenveertig are vierentachtig centiare (4ha 44a 84ca) en een kadastraal inkomen van eenenvijftigduizend honderd zesentachtig euro (¬ 51.186,00).

OORSPRONG VAN EIGENDOM

Voorschreven goed behoort toe aan de partieel gesplitste vennootschap "COBRA PACKAGING & RECYCLING" om de gebouwen te hebben laten oprichten op een perceel grond aangekocht van de intercommunale vereniging "L'ASSOCIATION INTERCOMMUNALE DE DÉVELOPPEMENT ÉCONOMIQUE DES ARRONDISSEMENTS DE TOURNAI, D'ATH ET DES COMMUNES AVOISIONANTES", afgekort "IDETA" met zetel gevestigd te Tournai, blijkens akte verleden voor notaris Anne Gahylle, te Tournai:

- wat betreft het perceel nummer 169 A en deel van nummers 86/2, 157, 158, 165/B, 165/C, 166/A, 167/A, 170/A, voor een oppervlakte van één hectare eenenzeventig are zestig centiare (1 ha 71a 60ca): op negen april negentienhonderd achtennegentig, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Tournai, op eenentwintig april volgend, boek 14.964 nummer 13;

- wat betreft het perceel nummers 174/G en 170/02/B, voor een oppervlakte van één hectare eenenzeventig are zestien centiare (1 ha 71a 16ca): op één juli tweeduizend en twee, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Tournai, op negentien juli volgend, onder neerleggingsnummer 10.173;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

- wat betreft het perceel nummer 174/T en deel van nummer 86/02/C, voor een oppervlakte van één hectare twee are acht centiare (1 ha 02a 08ca). op twintig oktober tweeduizend en acht, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Tournai, op zeventien november volgend, onder neerleggingsnummer 18.153.

HYPOTHECAIRE TOESTAND

De comparanten verklaren dat de alhier overgegane onroerende goederen vrij zijn en niet bezwaard zijn met enige inschrijving of bezwarende overschrijving, met uitzondering van een inschrijving genomen op het perceel voordien gekadastreerd sectie D nummer 169 A en deel van nummers 86/2, 157, 158, 165/B, 165/C, 1661A, 167/A, 170/A, voor een oppervlakte van één hectare eenenzeventig are zestig centiare (1 ha 71a 60ca), in het voordeel van de naamloze vennootschap "Bank Brussel Lambert", thans "ING BANK", met zetel te Brussel, blijkens akte verleden door notaris Ludovic Du Faux, destijds te Mouscron, op negen april negentienhonderd achtennegentig, ingeschreven op het hypotheekkantoor te Tournai op drieëntwintig april volgend, boek 5.011 nummer 59, voor een bedrag in hoofdsom van zeven miljoen vijfhonderdduizend Belgische frank, overeenstemmend met honderd vijfentachtigduizend negenhonderd twintig euro veertien cent (¬ 185.920,14), en van een inschrijving genomen op het perceel voordien gekadastreerd sectie D nummers 174/G en 170/02/B, voor een oppervlakte van één hectare eenenzeventig are zestien centiare (1 ha 71a l6ca), in het voordeel van de naamloze vennootschap "KBC BANK", met zetel te Brussel, blijkens akte verleden door notaris Ludovic Du Faux, destijds te Mouscron, op twaalf augustus tweeduizend en twee, ingeschreven op het hypotheekkantoor te Tournai op achtentwintig augustus volgend, onder neerleggingsnummer 11,613, voor een bedrag in hoofdsom van tweehonderd vijfenveertig euro (¬ 245.000,00).

De comparanten verklaren dat het perceel voordien gekadastreerd sectie D nummers 1741G en 170/021B, voor een oppervlakte van één hectare eenenzeventig are zestien centiare (1 ha 71a 16ca) het voorwerp uitmaken van hypothecaire volmacht ten voordele van de "KBC Bank', voor een bedrag in hoofdsom van zeshonderdduizend euro (¬ 600.000,00) te vermeerderen met de intresten en bijhorigheden, ingevolge akte verleden voor notaris Ludovic Du Faux, destijds te Mouscron, op twaalf augustus tweeduizend en twee.

De naamloze vennootschap "ING BANK" (rechtsopvolger onder algemene titel van de naamloze vennootschap "Bank Brussel Lambert", voornoemd) werd op de hoogte gebracht van de partiële splitsing van de voornoemde vennootschap "COBRA PACKAGING & RECYCLING" en heeft zich bij brief van eenendertig maart laatst, akkoord verklaard met deze partiële splitsing.

De naamloze vennootschap "KBC BANK" werd op de hoogte gebracht van de partiële splitsing van de voornoemde vennootschap "COBRA PACKAGING & RECYCLING" en heeft zich bij brief van zevenentwintig april laatst, akkoord verklaard met deze partiële splitsing, mits voldaan wordt aan de gestelde voorwaarden.

LASTEN EN VOORWAARDEN

De overgang onder algemene titel van voormelde onroerende goederen is onderworpen aan de regels van

het gemeen recht en aan de volgende bijzondere lasten en voorwaarden:

1. De onderhavige overnemende vennootschap bekomt de eigendom van de overgegane goederen met ingang van heden.

2. De partieel gesplitste vennootschap "COBRA PACKAGING & RECYCLING", vertegenwoordigd zoals voorzegd, bevestigt dat met betrekking tot bovenbeschreven goederen geen enkele volmacht tot hypothekeren werd verleend.

De onderhavige overnemende vennootschap zal de goederen nemen in hun huidige staat, zonder aanspraak te kunnen maken op enige vergoeding, noch wegens gebreken, zichtbare of onzichtbare, sleet of een andere oorzaak, noch wegens misrekening in de hoger aangeduide oppervlakte; elk verschil tussen deze oppervlakte en de werkelijke, al overtrof het één twintigste, zal in het voordeel of nadeel van de onderhavige overnemende vennootschap blijven, zonder verhaal tegen de partieel gesplitste vennootschap.

3. De bovenbeschreven onroerende goederen gaan over met al hun erfdienstbaarheden waarmee ze belast of bevoordeeld zouden kunnen zijn. Het staat de onderhavige overnemende vennootschap vrij zich tegen de nadelige te verzet ten en de voordelige in haar voordeel te doen gelden, doch dit al les voor eigen rekening en op eigen risico.

De partieel gesplitste vennootschap "COBRA PACKAGING & RECYCLING", vertegenwoordigd zoals voorzegd, verklaart zelf geen erfdienstbaarheden te hebben gevestigd in voor- of nadeel van de bij deze overgegane goederen en geen kennis te hebben van dergelijke erfdienstbaarheden, onder voorbehoud van hetgeen hierna wordt vermeld onder de hoofding "AANHALING UIT VORIGE TITEL".

4. De belastingen die met betrekking tot de overgegane goederen voor het lopende jaar geheven worden, betaalt de onderhavige overnemende vennootschap.

5. De overnemende vennootschap zet alle contracten voort die de partieel gesplitste vennootschap "COBRA PACKAGING & RECYCLING" heeft afgesloten met betrekking tot het goed, zoals verzekeringscontracten, overeenkomsten voor de levering van water, gas, elektriciteit, aansluiting op het telefoon- en het kabeldistributienet.

Zij betaalt de hiervoor verschuldigde premies en retributies vanaf de eerstvolgende vervaldag en treedt vanaf heden in de rechten en plichten van de partieel gesplitste vennootschap "COBRA PACKAGING & RECYCLING".

6, De partieel gesplitste vennootschap "COBRA PACKAGING & RECYCLING", vertegenwoordigd zoals voorzegd, verklaart dat er haar voor de overgegane goederen geen onteigeningsbesluit werd betekend en dat zij geen weet heeft van een geplande onteigening.

AANHALING UIT VORIGE TITEL

.,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

In de titels van eigendom van de partieel gesplitste vennootschap "COBRA PACKAGING & RECYCLING", namelijk de voormelde akten verleden voor voornoemde notaris Anne Gahylle op negen april negentienhonderd achtennegentig, één juli tweeduizend en twee en twintig oktober tweeduizend en acht, overgeschreven zoals voormeld, staat letterlijk vermeld wat volgt met betrekking tot het voorschreven goed:

akte van één juli tweeduizend en twee:

« Le bien présentement vendu est grevé d'une servitude étant une « zone non aedificandi » du Ministère de l'Equipement et du Transport située à l'arrière du terrain telle qu'elle figure au plan prévanté, ce qui reconnaît l'acquéreuse, laquelle s'engage à respecter et à faire respecter cette servitude tant par elle-même que par ses ayant droit ou ayant cause, »

Alle titels

« 4. L'acquéreuse reconnaît que les abords du terrain sont en bon état, Au cas où les bordures ou avaloirs seraient détériorés à l'occasion de la construction des bâtiments, l'acquéreuse s'engage à faire réparer ou à réparer à ses frais les dégâts occasionnés éventuellement par l'entreprise de construction.

La date du début des travaux de construction devra être communiquée à IDETA S.C. aux fins de dresser un état des lieux contradictoire.

CONDITIONS SPECIALES

ARTICLE UN

ARTICLE DEUX

L'acquéreuse s'engage pour elle et ses ayants-cause à implanter sur le terrain faisant l'objet du présent acte et à exploiter [akte 09/04/1998] une activité de recyclage de palettes et autres activités annexes  [akte 01/07/2002] une usine pour le traitement et la fabrication de palettes en plastique destinées à l'industrie alimentaire et autres activités annexes  [akte 20/10/2008] l'extension d'une activité de recyclage de palettes et autres activités annexes.

Elle s'y interdit toute implantation autres que les constructions industrielles, d'artisanat et de services répondant à son objet social.

Les plans de construction à ériger devront être transmis à l'IDETA, dans les huit mois du présent acte et les travaux terminés dans les deux ans à compter de la même date.

Toutefois pour des implantations importantes, IDETA, pourra au vu des plans accorder des délais plus longs en rapport avec l'importance des constructions projetées.

If est expressément stipulé que l'engagement prévu au présent article est une condition essentielle de présente vente, sans laquelle elle n'aurait pas été conclue.

ARTICLE TROIS

[akte 09/04/1998 en 01/07/2002]

L'acquéreuse s'engage à respecter les prescriptions légales relatives au rejet des eaux usées et à demander les autorisations de déversement au Ministère de l'Environnement des Ressources naturelles et de l'Agriculture.

[aanvulling akte 0910411998]

Une garantie bancaire sera demandée pour couvrir les frais occasionnés par le non respect des obligations urbanistiques concernant fes plantations et la réalisation d'un trottoir le bang de la voie publique.

[akte 20/10/2008]

L'acquéreuse s'engage à respecter les prescriptions légales relatives à la réglementation environnementale en vigueur.

ARTICLE QUATRE

[1°)] L'acquéreuse s'interdit pour elle-même est ses ayants-cause d'aliéner en tout ou en partie, les biens, objets de la présente vente ainsi que les constructions qui y seraient élevées ou de permettre à un tiers quelconque d'y élever des constructions ou autres ouvrages ou de concéder un droit de superficie ou d'emphytéose ou de louer les dits immeubles sans l'autorisation écrite et préalable de l'IDETA,

Toutefois, moyennant l'accord préalable et écrit de l'IDETA, l'acquéreuse pourra aliéner le bien, l'acte d'aliénation devant reproduire les clauses du présent acte.

[aanvulling akte 20/10/2008]

2°) SI dans le cadre de l'aménagement des parcs industriels et zonings gérés par l'intercommunale, la partie venderesse était amenée à réaliser des travaux d'équipement nécessitant l'utilisation de certaines parcelles de terrains vendues, la partie acquéreuse s'engage suivant demande lui adressée par lettre recommandée, avec un préavis de trois mois, à accorder gratuitement, les servitudes ou concessions nécessaires à cet effet, soit à céder lesdites parcelles étant entendu que dans cette hypothèse, la rétrocession devrait s'opérer quant au prix sans perte, ni profit pour fes parties.

ARTICLE CINQ

En cas d'inexécution de l'une quelconque des conditions reprises aux articles deux, trois et quatre, la venderesse se réserve la faculté

[akte 09/04/1998]

- soit de provoquer la résolution judiciaire de la vente, soit de faire l'acquisition amiable des terrains vendus ou de la partie des terrains vendus non affectés aux fins prévues à l'article deux.

[akte 01107/20021

- soit de faire l'acquisition amiable des terrains vendus ou de la partie des terrains vendus, non affectés aux fins prévues à l'article deux, en exécution de l'article 32 et de l'article 32 bis de la loi du trente décembre mil neuf cent septante sur l'expansion économique aux conditions suivantes :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

* En ce qui concerne le terrain non bâti, à concurrence de nonante pour cent du prix principal payé par l'acquéreur, sans indemnité ni majoration quelconque,

* En ce qui concerne la partie bâtie, aux conditions prévues par l'article 32 et l'article 32 bis de la loi du trente décembre mil neuf cent septante sur l'expansion économique,

- soit de provoquer la résolution judiciaire de la vente, étant entendu que dix pour cent du prix de vente reste définitivement acquis à la partie venderesse à titre de dommage et intérêts forfaitaires et que, seul nonante pour cent du prix d'achat, sans intérêts de retard, seront rembourses à la partie acquéreuse,

[akte 20110/2008]

" - soit de faire l'acquisition amiable des terrains vendus ou de la partie des terrains vendus, non affectés aux fins prévues et ce conformément à l'article 21 §3 du décret du Conseil régional wallon du onze mars deux mil quatre, ci-après reproduit

« En cas de cessation de l'activité économique ou de non-respect des diverses clauses énumérées au paragraphe ler, le vendeur peut, après une mise en demeure demeurée sans effet pendant plus d'un mois, procéder au rachat de l'immeuble,

Le rachat du terrain s'effectue au prix de la vente initiale par la Région, la commune, l'intercommunale ou la société, adapté en fonction des variations de l'indice des prix à la consommation. Dans l'hypothèse où ce prix serait supérieur à la valeur vénale du terrain, le rachat s'effectue à cette dernière valeur. Les bâtiments appartenant à l'utilisateur o à l'intermédiaire économique, à l'exclusion des immeubles par destination et des meubles, sont rachetés à la valeur vénale. Si la valeur vénale est supérieure au prix de revient comptabilisé diminué des amortissements admis en matière d'impôts sur le revenu, le rachat s'effectue à ce dernier prix.

La valeur vénale et le prix de revient sont déterminés par le comité d'acquisition, »

" - soit de provoquer la résolution judiciaire de la vente, étant entendu que tous les frais généralement quelconques y relatifs sont à charge de la partie acquéreuse au présente (ses ayant droit ou ayant cause). ARTICLE SIX

[akte 09/04/1998]

Il est ici rappelé qu'en exécution de l'article trente deux et de l'article trente deux bis de la loi du trente décembre mil neuf cent septante sur l'expansion économique, IDETA, ou la Région Wallonne représentée par les Ministres ayant l'Economie régionale et les Travaux publics dans leurs attributions, pourront racheter tout ou partie des terrains cédés par les présentes et des constructions qui y seraient érigées, au cas où l'acquéreuse cesserait l'activité économique, prévue à l'article deux ci-dessus, ou au cas où elle ne respecterait pas les autres conditions d'utilisation mentionnées aux articles deux, trois et quatre ci-dessus.

Toutefois le rachat dont question ci-dessus, s'effectuera

-En ce qui concerne le terrain non bâti à concurrence de nonante pour cent du prix principal payé par l'acquéreur sans indemnité ou majoration quelconque ;

-En ce qui concerne la partie bâtie aux conditions prévues par l'article trente deux et l'article trente deux bis de la loi du trente décembre mil neuf cent septante. »

[akten van 01/07/2002 en van 20/1012008]

En cas de difficultés quant à l'exécution ou à l'interprétation du présent acte, il est expressément convenu entre parties que seuls les tribunaux de l'arrondissement judiciaire de Tournai seront compétents. »

De onderhavige overnemende vennootschap verklaart in het bezit te zijn van een afschrift van voormelde akte waarvan de nuttige bedingen haar werden voorgelezen en toegelicht.

Overeenkomstig artikel 19 van de Organieke Wet Notariaat vormt voormelde akte samen met onderhavig proces-verbaal één geheel om als authentieke akte te gelden.

Bij e-mailbericht de dato zevenentwintig maart tweeduizend vijftien werd door de instrumenterende notaris het akkoord vanwege de intercommunale "INTERCOMMUNALE DE DÉVELOPPEMENT ECONOMIQUE DES ARRONDISSEMENTS DE TOURNAI, D'ATH ET DES COMMUNES AVOISIONANTES", afgekort "IDETA" met zetel gevestigd te 7500 Tournai, rue Saint-Jacques, 11, met ondernemingsnummer 0241.098.844, gevraagd,

Hierop werd door de "IDETA", voornoemd, bij schrijven van dertig maart tweeduizend vijftien, het volgende geantwoord:

"Nous avons fait lecture de votre courriel de ce vendredi 27 mars ayant trait au dossier émargé,

Vu la nature de l'opération et, à fortiori la pérennisation de l'activité actuellement exercée, notre Intercommunale n'émet aucune objection quant à la vente devant intervenir.

Toutefois, afin de nous permettre de poursuivre une gestion optimale des mutations de droits intervenant au sein de nos parcs d'activités, nous vous demanderons de bien vouloir nous indiquer, par retour de courrier, de l'effectivité de cet acte ainsi que de la date à laquelle celui-ci est intervenu, .., »

De onderhavige overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd in alle rechten en plichten van de partieel gesplitste vennootschap "COBRA PACKAGING & RECYCLING" betreffende voormelde lasten en bedingen. De onderhavige overnemende vennootschap verbindt zich deze te zullen eerbiedigen en uit te voeren, vrij aan haar om de rechtmatigheid van bepaalde lasten en bedingen te betwisten, zonder enige tussenkomst, noch verantwoordelijkheid vanwege de partieel gesplitste vennootschap "COBRA PACKAGING & RECYCLING".

GEBRUIK

De onderhavige overnemende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van het gebruik van de overgegane goederen en zij ontslaat uitdrukkelijk de instrumenterende notaris dit gebruik alhier te vermelden. De onderhavige overnemende vennootschap treedt dienaangaande in alle rechten en verplichtingen van de partieel gesplitste vennootschap "COBRA PACKAGING & RECYCLING".

STEDENBOUWKDUNIGE INFORMATIE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

WAALSE WETBOEK RUIMTELIJKE ORDENING

De instrumenterende notaris vermeldt en informeert, met toepassing van de artikel 85 van de Waals Wetboek van Ruimtelijke Ordening, Stedenbouw, Patrimonium en Energie, zoals blijkt uit het schrijven ontvangen van de stad Tournai, gericht tot instrumenterende notaris, op drieëntwintig april tweeduizend vijftien, die letterlijk vermeldt wat volgt

« ... En réponse à votre demande d'informations relative au bien repris sous objet, nous avons l'honneur de vous adresser ci-après les informations visées à l'article 85, § 1er, du Code wallon de l'Aménagement du Territoire, de l'Urbanisme et du Patrimoine tel que modifié par le Décret du 17 juillet 2008.

Le bien en cause :

* est situé dans te schéma de développement de l'espace régional ;

* est affecté au plan de secteur de Tournai Leuze Péruwelz approuvé par Arrêté Royal du 24 juillet 1981 et qui n'a pas cessé de produire ses effets pour le bien précité, en « zone d'aménagement communal concerté à caractère industriel » laquelle est régie par l'article 34 du nouveau Code Wallon ;

* n'est pas situé dans un projet de révision du susdit plan de secteur approuvé par Arrêté ;

* est situé dans le périmètre du plan communal d'aménagement approuvé par Arrêté Ministériel du 23.12.2001 et qui n'a pas cessé de produire ses effets pour le bien précité ;

* est situé dans le projet de schéma de structure communal adopté provisoirement par le Conseil Communal du 28/04/08 avec sur la carte de structure spatiale une affectation de «zone d'activité économique industrielle »

* n'est pas situé sur le territoire ou partie du territoire communal où un règlement régional est applicable ;

* est situé sur le territoire communal où un avant projet de règlement communal d'urbanisme au sens de l'article 78 est à l'étude tout étant qu'à ce jour les dispositions du Règlement Général de Police sur fes Bâtisses du 15 mai 1946 sont maintenues (cf. article 244 du Règlement Générai de Police du ler juillet 2002), uniquement pour l'ancien territoire de la Ville de Tournai dès lors que ce règlement a été adopté bien avant les fusions ;

* n'est pas situé dans un projet de Rapport Urbanistique et Environnemental au sens de l'article 33 dudit Code Wallon ;

* n'est pas situé dans un site à réaménager au sens de l'article 169 du Code (site d'activité économique

désaffecté);

* n'est pas situé dans un périmètre de revitalisation urbaine au sens de l'article 172 dudit Code ;

* n'est pas situé dans un périmètre de rénovation urbaine au sens de l'article 173 dudit Code ;

* n'est pas situé dans le périmètre tel que visé par l'article 136 bis (à savoir par Arrêté du Gouvernement Wallon) traitant des périmètres des zones vulnérables établies autour des établissements présentant un risque majeur au sens du décret sur l'environnement. Toutefois, il faut savoir que les zones d'activités économiques de Tournai ouest I et II accueillent deux sites SEVESO (Quaron et Exon mobil) dont les périmètres provisoires (zones vulnérables) définis par la Région Wallonne ne vont pas jusqu'au bien concerné ;

* n'est pas à notre connaissance soumis au droit de préemption à savoir que le Gouvernement n'a pas

arrêté un périmètre d'application de ce droit pour le susdit bien comme dit à l'article 176 § 3 dudit Code ;

* n'est pas repris dans les limites d'un plan d'expropriation approuvé par Arrêté ;

* n'a pas fait l'objet de classement comme Monument, comme site ou ensemble architectural ;

* n'a pas fait l'objet d'une inscription sur une liste de sauvegarde visée à l'article 193 dudit Code ;

* n'est pas inclus dans une zone de protection par Arrêté (zone de protection autour d'un monument ou site

classé) au sens de l'article 209 dudit Code Wallon ;

* est situé aux termes du PASH approuvé par Arrêté du Gouvernement Wallon du 10 novembre 2005, tel

que modifié en date du 20/03/2014, en zone d'épuration autonome. Une épuration individuelle est donc

nécessaire ;

* n'est pas dans le périmètre d'un lotissement non périmé ;

* n'a pas fait l'objet d'un certificat d'urbanisme de moins de deux ans ;

*a fait l'objet d'un permis :

- d'urbanisme (dossier 697/2912090), délivré par le Collège Echevinal du 23/0111998, pour la construction

d'un hall industriel ;

d'exploiter (dossier EC97/29/369), délivré par la Députation Permanente du 25/06/1998, pour y recycler

des palettes ;

- unique délivré le 18/03/2005 (dossier PEU04129139) à la S.A. « COBRA PACKAGING AND RECYCLiNG

», pour un bâtiment industriel pour le recyclage et la fabrication de palettes ;

A titre d'information, nous annexons copie du « dernier » courrier adressé en juin 2013 par le

SPW/Département de la police et des contrôles auquel nous supposons qu'une suite a été donnée ;

En ce qui concerne l'accès du bien à une voirie suffisamment équipée en eau, électricité, pourvue d'un

revêtement solide et d'une largeur suffisante : ces renseignements ne seront fournis qu'après consultation des

impétrants et des services cc Voirie » sur base d'un dossier de certificat d'urbanisme n° 2 ;

Tout renseignement quant à la localisation dans un site repris à l'Atlas des Sites Archéologiques ne peut

vous être communiqué, cet atlas n'étant pas établi à ce jour;

En ce qui concerne (article 85 §1 er - 3ème), les données inscrites pour ce bien dans la banque de données

de l'état des sols visée à l'article 14 du décret relatif à l'assainissement des sols pollués, nous ne sommes pas

en possession de celles ci ;

Outre les renseignements ci dessus tels que préconisés par l'article 85 dudit Code, nous vous signalons

également à titre d'information que ce bien :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

* est soumis aux dispositions du plan d'alignement du susdit plan communal d'aménagement ;

* est repris dans une zone de contrainte karstique considérée comme modérée sur la carte géologique

établie en janvier 2004 par la Faculté Polytechnique de Mans (FPMs) à la demande de la Région Wallonne ;

De onderhavige overnemende vennootschap verklaart dat zij betreffende de voorschreven goederen een kopie van de stedenbouwkundige inlichtingen verleend door de Stad Tournai de dato drieëntwintig april tweeduizend vijftien heeft ontvangen.

Er wordt er bovendien aan herinnerd:

1° - dat er geen mogelijkheid bestaat om op het goed geen enkele werken of handelingen in de zin van artikel 84 § & en 2 van het Waals Wetboek van Ruimtelijke Ordening, Stedenbouw, Patrimonium en Energie 'WNROSPE" uit te voeren zonder het bekomen van de stedenbouwkundige vergunning,

2° - dat er regels bestaan inzake het verval van de stedenbouwkundige vergunningen.

3° - dat het bestaan van een stedenbouwkundig attest niet vrijstelt van het aanvragen en het bekomen van een stedenbouwkundige vergunning,

De partieel gesplitste vennootschap, vertegenwoordigd zoals voorzegd, verklaart dat zij voor alle door haar opgerichte constructies de nodige administratieve en/of stedenbouwkundige vergunningen heeft bekomen, dat zij geen kennis heeft van stedenbouwkundige inbreuken en dat er bij haar weten geen juridische of stedenbouwkundige procedures hangende zijn betreffende de overgedragen goederen.

VERKLARINGEN INGEVOLGE DE WETGEVING OP DE MONUMENTEN, LANDSCHAPPEN, STADS- EN DORPSGEZICHTEN - NATUURBEHOUD - ARCHEOLOGISCH PATRIMONIUM

De partieel gesplitste vennootschap "COBRA PACKAGING & RECYCLING", vertegenwoordigd zoals voorzegd, verklaart met betrekking tot de overgedragen goederen geen weet te hebben, ingevolge betekening of anderszins, dat deze goederen

-geklasseerd zijn overeenkomstig artikel 196 van het WWROSPE, noch beoogd worden door een klasseringsprocedure die sedert minder dan één jaar lopende is;

-noch ingeschreven zijn in de beschermingslijst in de zin van artikel 193 van het WWROSPE;

-noch opgenomen zijn in de inventaris van het patrimonium;

-niet gelegen zijn in een beschermingsgebied in de zin van artikel 209 van het WWROSPE;

-noch gelegen in een site opgenomen in de inventaris van archeologische sites in de zin van artikel 233 van

het WWROSPE,

-gelegen zijn in een omtrek in de zin van artikelen 167 (te heraanleggen sites), 172 (stedelijke revitalisatie)

of 173 (Stadvernieuwing) van het WWROSPE;

-in de perimeters geviseerd in artikels 136 en 136bis van het WWROSPE (risicozones) noch in de nabijheid van één van hen;

-onderworpen zijn aan het voorkooprecht bedoeld in de artikelen 175 en volgende WWROSPE; -het voorwerp zijn geweest of is van een onteigeningsbesluit;

-beoogd worden door de wetgeving inzake de mijnen, open mijnen en steengroeven, noch door de

wetgeving op de Waalse afgedankte bedrijfsruimten;

-opgenomen zijn in het gebied van een wettelijke ruilverkaveling.

WATERPARAGRAAF

1. De instrumenterende notaris verklaart, in toepassing van artikel 129 van de Wet betreffende de Verzekeringen van 4 april 2014, dat zij na nazicht van de overstromingskaarten (hífp:f/geoap ps.wallonie.be/inondations/14CTX=alea#BBOX=73193.3785985522,77543.1372980696,144919.53 847354164,147441.0226831767) heeft vastgesteld dat bovenbeschreven goederen niet gelegen zijn in een risicozone vooroverstroming

2. De partieel gesplitste vennootschap "COBRA PACKAGING & RECYCLING", vertegenwoordigd zoals voorzegd, verklaart bovendien dat bovenbeschreven goederen bij haar weten nooit zijn overstroomd.

BODEMDECREET

De partijen verklaren dat hun aandacht werd gevestigd op de bepalingen van het Waalse decreet van vijf december tweeduizend en acht aangaande het beheer van verontreinigde gronden, krachtens hetwelk elke persoon die een verontreinigd of potentieel verontreinigd onroerend goed bezit of beheerst (in hoedanigheid van uitbater, eigenaar  overdrager of ovememer -- of van bezetter) kan gehouden worden tot een geheel van milieuverplichtingen van het beheer van de grond tot de sanering ervan.

in afwachting tot samenstelling van de grondendatabank verklaart de partieel gesplitste vennootschap "COBRA PACKAGING & RECYCLING", vertegenwoordigd zoals voorzegd:

1, geen activiteiten die een bodemverontreiniging zouden kunnen veroorzaken, te hebben uitgeoefend rekening houdend met het gebruik van het goed te weten recyclering en fabricatie van paletten;

2. geen weet te hebben van het bestaan op heden of in het verleden op hetzelfde goed van een inrichting en activiteiten die een bodemverontreiniging zouden kunnen veroorzaken rekening houdend met het voormelde gebruik van het goed;

3. dat er geen oriënterend of beschrijvend bodemonderzoek in de zin van het Decreet werd uitgevoerd op het overgedragen goed en dat dientengevolge geen waarborg kan verschaft worden over de aard van de bodem en eventuele vervuiling,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

De partieel gesplitste vennootschap "COBRA PACKAGING & RECYCLING", vertegenwoordigd zoals voorzegd, wordt vrijgesteld ten aanzien .van de onderhavige overnemende vennootschap van alle lasten met betrekking tot een eventuele bodemverontreiniging die in de toekomst zou vastgesteld zijn en van de eventuele saneringsverplichtingen in verband met de overgedragen bodem. Nochtans zal deze vrijstelling niet tegenstelbaar zijn aan de openbare overheden en zal worden beschouwd als nietig en onbestaande indien de partieel gesplitste vennootschap "COBRA PACKAGING & RECYCLING", door de overheden zou erkend worden ais dader van een eventuele bodemverontreiniging, of als schuldenaar, om welke reden ook, van saneringslasten of van beheersmaatregelen.

De onderhavige overnemende vennootschap, vertegenwoordigd zoals voorzegd, verklaart genoegen te nemen met voorgaande verklaringen en de overgegane goederen te aanvaarden in hun huidige staat.

Zij verklaart de partieel gesplitste vennootschap "COBRA PACKAGING & RECYCLING" te ontslaan van elke verplichting tot vrijwaring uit hoofde van eventuele bodemverontreiniging zelfs wanneer die aanleiding zou geven tot een saneringsverplichting of tot andere maatregelen die door de overheid kunnen opgelegd worden.

De onderhavige overnemende vennootschap, vertegenwoordigd zoals voorzegd, verklaart te weten dat de vrijstelling van saneringsplicht van rechtswege vervalt als de aanwezige bodemverontreiniging opnieuw een risico oplevert of kan opleveren tot nadelige beïnvloeding van mens of milieu door een wijziging van de kenmerken, functies of eigenschappen van de bodem. De onderhavige overnemende vennootschap verklaart hierbij voldoende toelichting verkregen te hebben van de notaris.

De partieel gesplitste vennootschap "COBRA PACKAGING & RECYCLING", vertegenwoordigd zoals voorzegd, verklaart dat het goed het voorwerp uitmaakt van een milieuvergunning (vroeger exploitatievergunning) zodat artikel 60 van het decreet van elf maart negentienhonderd negenennegentig betreffende de milieuvergunning moet toegepast worden en moet worden gemeld bij deze, welke luidt als volgt:

« Ait. 60. § 1er. Lorsqu'un établissement est exploité, en tout ou en partie, par une personne autre que le titulaire du permis d'environnement ou, dans le cas d'un établissement de classe 3, par une personne autre que le déclarant, le cédant ou ses ayants droit et le cessionnaire procèdent à une notification conjointe à l'autorité compétente pour délivrer le permis en première instance.

Le cessionnaire confirme par écrit, à cette occasion, avoir pris connaissance du permis ou de la déclaration et des conditions complémentaires éventuelles prescrites par l'autorité compétente sur base de l'article 14, § 5, poursuivre la même activité et accepter les conditions fixées dans le permis d'environnement ou les conditions complémentaires éventuellement prescrites.

L'autorité compétente donne aussitôt acte de sa déclaration au cessionnaire et en informe le fonctionnaire technique.

§ 2, Aussi longtemps que la déclaration conjointe du transfert n'a pas eu lieu et, le cas échéant, qu'une nouvelle sûreté n'a pas été constituée, l'exploitant cédant ou ses ayants droit demeurent solidairement responsables avec le cessionnaire pour les dommages qui pourraient résulter du non-respect par le nouvel exploitant des conditions d'exploitation applicables à l'établissement.

§ 3. Le Gouvernement peut interdire ou soumettre à d'autres conditions la transmission des permis pour les établissements qu'il désigne.

§ 4. A l'occasion de tout acte translatif ou déclaratif de droits réels immobiliers sur l'établissement, tel que visé à l'article ler de la Ici hypothécaire du 16 décembre 1851, le notaire donne lecture du présent article aux parties présentes et en fait mention dans l'acte. »

POSTINTERVENTIEDOSSIER

De instrumenterende notaris wijst comparanten op de inhoud en de gevolgen van het Koninklijk Besluit van 25 januari 2001 betreffende de tijdelijke of mobiele bouwplaatsen (hierna genoemd het K.B.).

Ingevolge dit K.B. dient een dossier opgesteld te worden, postinterventiedosier genaamd, voor werken uitgevoerd door één of meer aannemers, dat de voor de veiligheid en de gezondheid nuttige elementen bevat waarmee bij eventuele latere werkzaamheden moet worden rekening gehouden en dat aangepast is aan de kenmerken van het bouwwerk.

Onder werken wordt onder meer begrepen (zonder dat deze lijst exhaustief is): graafwerken; grondwerken; funderings- en verstevigingswerken; waterbouwkundige werken; bouwwerken; plaatsing van nutsleidingen, inzonderheid riolen, gasleidingen, elektriciteitskabels en tussenkomsten op deze leidingen voorafgegaan door andere hier vermelde werken; montage en demontage van, inzonderheid, geprefabriceerde elementen, liggers en kolommen; inrichtings- of uitrustingswerken; verbouwingswerken; vernieuwbouw; herstellingswerken; ontmantelingswerken; sloopwerken; instandhoudingswerken; onderhouds-, schilder - en reinigingswerken; saneringswerken, evenals alle werken van afwerking die met voorgaande werken in verband staan.

Het dossier dient te worden opgesteld indien de werken zijn aangevat sinds één mei tweeduizend en één.

De partieel gesplitste vennootschap "COBRA PACKAGING & RECYCLING", vertegenwoordigd zoals voorzegd, verklaart dat er werken werden uitgevoerd aan de overgedragen goederen door ten minste twee verschillende aannemers, bijgevolg is een volledig postinterventiedossier vereist. Dit post interventiedossier dient volgende elementen te bevatten:

De architecturale, technische en organisatorische elementen in verband met de verwezenlijking, de instandhouding en het onderhoud van het bouwwerk.

De informatie voor de uitvoerders van de te voorziene latere werkzaamheden inzonderheid de herstelling, vervanging of ontmanteling van installaties of constructie-elementen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

De relevante verantwoording van de keuzen in verband met onder andere de toegepaste uitvoeringsmethoden, technieken, materialen of architecturale elementen.

Na deze uiteenzetting en toelichting door de instrumenterende notaris, heeft de partieel gesplitste vennootschap "COBRA PACKAGING & RECYCLING", vertegenwoordigd zoals voorzegd, verklaard dat er voor de hoger beschreven goederen een volledig postinterventiedossier werd opgesteld.

De onderhavige overnemende vennootschap, vertegenwoordigd zoals voorzegd, verklaart het post interventiedossier te hebben ontvangen van de partieel gesplitste vennootschap "COBRA PACKAGING & RECYCLING".

C. Algemene voorwaarden van de inbreng.

Voomoemde activabestanddelen worden afgesplitst naar de onderhavige overnemende vennootschap "BAVAR", volgens

de hierna vermelde voorwaarden:

1° De hiervoor ingebrachte activabestanddelen van de partieel gesplitste vennootschap "COBRA PACKAGING & RECYCLING", voornoemd, gaan met alle rechten en verplichtingen over op de onderhavige overnemende vennootschap "BAVAR".

2° Aile rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één januari tweeduizend vijftien, met betrekking tot het deel van het vermogen dat wordt overgedragen naar de onderhavige overnemende vennootschap "BAVAR" worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de onderhavige overnemende vennootschap "BAVAR" die de overgedragen bestanddelen verkrijgt, op last om al de verplichtingen en verbintenissen van de partieel gesplitste vennootschap "COBRA PACKAGING & RECYCLING" uit te voeren die betrekking hebben op deze overgedragen bestanddelen.

3° Alle verbintenissen verbonden aan de ingebrachte bestanddelen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid en jegens haar eigen organen en de aandeelhouders gaan onverkort over op de onderhavige overnemende vennootschap "BAVAR", met aile rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijke voorgeschreven openbaarmaking van het besluit om deze overgang aan eenieder tegenstelbaar te maken.

4° De onderhavige overnemende vennootschap "BAVAR" heeft de volte eigendom van de ingebrachte bestanddelen met terugwerkende kracht sedert één januari tweeduizend vijftien. Zij heeft het genot ervan met terugwerkende kracht sedert één januari tweeduizend vijftien en draagt vanaf zelfde datum aile belastingen en taksen die betrekking hebben op deze ingebrachte bestanddelen.

1.3 Boekhoudkundige verwerking

Vervolgens verzoekt de vergadering mij, notaris, vast te stellen dat de nettowaarde van de hierboven omschreven activa- en passivabestanddelen die door de partieel gesplitste vennootschap "COBRA PACKAGING & RECYCLING", voornoemd, worden ingebracht in de onderhavige overnemende vennootschap "BAVAR", voornoemd, op grond van de tussentijdse staat per eenendertig december tweeduizend veertien, gelijk is aan vierhonderd achtendertigduizend honderd zesentachtig euro zevenenveertig cent (¬ 438.186,47).

Het afgesplitste netto-actief zal in de boeken van de onderhavige overnemende vennootschap worden opgenomen als volgt: drieëndertigduizend zevenhonderd veertig euro drie cent (¬ 33.740,03) van het kapitaal van de partieel gesplitste vennootschap "COBRA PACKAGING & RECYCLING" zal toegevoegd worden aan het kapitaal van de onderhavige ovememende vennootschap,

1.4, Fiscale verwerking

Het afgesplitste netto-actief zal fiscaal in hoofde van de onderhavige overnemende vennootschap als volgt

worden verwerkt:

drieëndertigduizend zevenhonderd veertig euro drie cent (¬ 33.740,03) zal worden toegevoegd aan het

geplaatst kapitaal van de onderhavige overnemende vennootschap

drieduizend driehonderd vierenzeventig euro (¬ 3.374,00) zal worden toegevoegd aan de wettelijke

reserves van de onderhavige overnemende vennootschap, en;

- vierhonderd en een duizend tweeënzeventig euro vierenveertig cent (¬ 401.072,44) zal worden

toegevoegd aan de beschikbare reserves van de onderhavige overnemende vennootschap.

PARTIËLE SPLITSING VAN "MARO RECYCLING"

2.1 Goedkeuring van de partiële splitsing - Kapitaalverhogingen.

De enige vennoot keurt de voorstellen tot partiële splitsingen goed zoals ze werden neergelegd ter griffie van de rechtbanken van koophandel en betuigt zijn instemming met de verrichtingen waarbij de onderhavige besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BAVAR", overnemende vennootschap, bij wijze van partiële splitsing de een deel van de activa en passiva van de naamloze vennootschap "MARO RECYCLING", partieel overgenomen vennootschap, overneemt.

Door deze verrichtingen gaat een deel van het vermogen van de overgenomen vennootschap "MARO RECYCLING" ten algemene titel over op de overnemende vennootschap als volgt

de onderhavige overnemende vennootschap ontvangt de vermogensbestanddelen hierna opgesomd met een nettowaarde van zevenenvijftigduizend driehonderd en twaalf euro achtennegentig cent (¬ 57.312,98) en dienovereenkomstig wordt haar kapitaal, oorspronkelijk groot tweeënvijftigduizend driehonderd veertig euro drie cent (¬ 52,340,03) gebracht op zevenenvijftigduizend driehonderd vijfendertig euro dertien cent (¬ 57.335,13). Ten gevolge van deze kapitaalverhoging worden zeventien (17) volledig volgestorte aandelen uitgegeven,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één! duizend driehonderd zesenveertigste (1/1.346ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Dit besluit tot splitsing heeft gevolgen vanaf het heden, met name ogenblik van het nemen door de algemene vergadering van zowel de partieel gesplitste vennootschappen als de overnemende vennootschap, van overeenstemmende besluiten tot partiële splitsingen door overdracht van een deel van de activa en passiva van het vermogen van de partieel gesplitste vennootschappen naar de overnemende vennootschap, en dit, na goedkeuring door de enige vennoot in algemene vergadering van de overnemende vennootschap van de statutenwijzigingen die uit de partiële splitsingen voortvloeien, overeenkomstig artikel 738 van het Wetboek van vennootschappen.

Vergoeding

1. Globale vergoeding.

Aan de Heer Korneel BAEKELANDT, Mevrouw Roosmarijke VAN REETH, beiden voornoemd, en de Heer Marc Jozef BAEKELANDT, geboren te Wevelgem op vier maart negentienhonderd zevenenveertig, (identiteitskaart nummer 591-3690367-07, nationaal register nummer 470304357-46), echtgenoot van Mevrouw Roosmarijke VAN REETH, wonende te 8880 Ledegem, Sint Eloois Winkelstraat nummer 127, zijnde alle aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap "MARO RECYCLING", voornoemd, worden zeventien (17) aandelen van de onderhavige overnemende vennootschap toegekend, zonder oplegsom, pro rata hun aandelenbezit in de partieel gesplitste vennootschap "MARO RECYCLING".

2, Vergoeding per aandeel.

In de partieel gesplitste vennootschap "MARO RECYCLING" bestaan tweeduizend zevenhonderd vijftig (2.750) aandelen waarvoor als hierboven gezegd zeventien (17) aandelen van de onderhavige overnemende vennootschap "BAVAR" worden uitgereikt.

Aan de Heer Komeel BAEKELANDT, voornoemd, houder van tweeduizend tweehonderd vijftig (2.250) aandelen van de partieel gesplitste vennootschap 'MARC) RECYCLING" komen dertien (13) aandelen van de onderhavige ovememende vennootschap "BAVAR" toe,

Aan Mevrouw Roosmarijke VAN REETH, voornoemd, houdster van tweehonderd vijftig (250) aandelen van de partieel gesplitste vennootschap "MARO RECYCLING" komen twee (2) aandelen van de onderhavige overnemende vennootschap "BAVAR" toe,

Aan de Heer Marc BAEKELANDT, voornoemd, houder van tweehonderd vijftig (250) aandelen van de partieel gesplitste vennootschap "MARO RECYCLING" komen twee (2) aandelen van de onderhavige overnemende vennootschap "BAVAR" toe.

Uitreikingswijze

De nieuw uitgegeven aandelen van de onderhavige overnemende vennootschap "BAVAR", zullen aan de aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap "MARO RECYCLING" worden uitgereikt, waarbij het bestuursorgaan van de ovememende vennootschap de volgende gegevens aanbrengt in het register van aandelen van de overnemende vennootschap:

- het aantal aandelen van de overnemende vennootschap dat aan hen toekomt;

- de datum van het spiitsingsbesluit.

Deze inschrijving wordt door het bestuursorgaan namens de overnemende vennootschap en door de betrokken vennoot of zijn gevolmachtigde ondertekend.

Deelname in de winsten

De nieuw uitgegeven aandelen van de onderhavige overnemende vennootschap "BAVAR" delen in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf één januari tweeduizend vijftien.

Boekhoudkundige retroactiviteit

Vanaf één januari tweeduizend vijftien worden de verrichtingen gesteld door de partieel gesplitste vennootschap "MARO RECYCLING" boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de partieel gesplitste vennootschap "MARO RECYCLING" geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen

Aan de leden van de bestuursorganen van de aan de partiële splitsing deelnemende vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

2.2 Vaststelling van de eigendomsovergang ingevolge partiële splitsing W Voorwaarden van de inbreng.

De enige vennoot keurt de eigendomsoverdracht van de hierna vermelde activa- en passivabestanddelen van de partieel gesplitste vennootschap "MARO RECYCLING", voornoemd, naar de onderhavige overnemende vennootschap "BAVAR", goed en verzoekt de instrumenterende notaris een omschrijving te geven van het overgegane vermogen en van de wijze waarop het afgescheiden wordt naar de onderhavige overnemende vennootschap "BAVAR".

A. Algemene omschrijving van de overgegane vermogensbestanddelen.

Het vermogen van de partieel gesplitste vennootschap "MARO RECYCLING" omvat de volgende activa-en passivabestanddelen, die als volgt worden gewaardeerd en die overgaan op de onderhavige overnemende vennootschap "BAVAR".

De hierna opgesomde vermogensbestanddelen gaan over op de onderhavige overnemende vennootschap "BAVAR":

ACTIVA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

II I, Materiële vaste activa: ¬ 57.312,98

TOTAAL, ACTIVA: ¬ 57.312,98

PASSIVA

nihil

Beschreven als volgt;

Materiële vaste activa (¬ 57.312,98) betreft

Een onroerend goed gelegen te 8880 Ledegem, Roeselarestraat, met als kadastrale gegevens; Gemeente

Ledegem, tweede Afdeling, Rollegem-Kapel[e:

- Neerhof -- perceel B/06301C - met een niet geïndexeerd kadastraal inkomen van vijfendertig euro (¬

35,00);"

Roeselarestraat  perceel 3106161H  met een geïndexeerd kadastraal inkomen van drie euro (¬ 3,00).

Hierna ruimer omschreven.

En:

Installaties (¬ 0,00)

Betreft lintzaag Brenta 110, blitsafkortzaag Dimter nr 89257/1995, platenzaag Striebig, infraismachine ZM

Holzher, radiaalzaag Lyonflex FT900, 4 face Weinig PN230-6 en een meerbladzaag Raimann-Carstens type

MW250,

Aldus wordt het op de onderhavige overnemende vennootschap "BAVAR" overgegane NETTOVERMOGEN van de partieel gesplitste vennootschap gewaardeerd op zevenenvijftigduizend driehonderd en twaalf euro achtennegentig cent (¬ 57.312,98),

De overgang van voormelde bestanddelen van het vermogen van de partieel gesplitste vennootschap "MARO RECYCLING" op de overnemende vennootschap "BAVAR" omvat niet alleen de hiervoor vermelde bestanddelen, doch tevens de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan; kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar ondernemingen verbonden met de, toebedeelde activa- en passivabestanddelen. De toescheiding van deze immateriële bestanddelen geschiedt in overeenstemming met de door de overnemende vennootschap overgenomen bestanddelen.

Aldus gaan op de onderhavige overnemende vennootschap "BAVAR" de volgende immateriële bestanddelen over: het voordeel van de boekhouding en de bedrijfsorganisatie verbonden aan de door haar overgenomen bestanddelen.

De overnemende vennootschap ontvangt uit het archief van de partieel gesplitste vennootschap "MARO RECYCLING" de originele documenten en bescheiden die verband houden met de door haar overgenomen bestanddelen.

In de mate dat ze niet splitsbaar zijn, worden de originelen bewaard op de zetel van de partieel gesplitste vennootschap "MARO RECYCLING" waar ze ter inzage gehouden worden van de overnemende vennootschap, en hun organen van bestuur en controle. Deze laatsten kunnen er op verzoek echtverklaarde afschriften van bekomen,

Ten slotte omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten die de partieel gesplitste vennootschap "MARC RECYCLING" heeft aangegaan. Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het splitsingsbeeluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, met uitzondering van de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de hierna gemelde eigendomsovergang met betrekking tot de onroerende zakelijke rechten.

Activa (of de waarde van de activa) van de partieel gesplitste vennootschap die bij vergetelheid niet werden toegescheiden of waarvan de toescheiding niet duidelijk blijkt uit wat voorafgaat, worden geacht deel uit te maken van het vermogen dat resteert aan de partieel gesplitste vennootschap "MARO RECYCLING", tenzij deze activa betrekking hebben op de overgedragen bestanddelen. Alle activa die niet gerelateerd zijn aan ingebrachte activa, worden geacht integraal deel uit te maken van het vermogen van de partieel gesplitste vennootschap "MARO RECYCLING".

Met betrekking tot passiva van de gesplitste vennootschap die bij vergetelheid niet werden toegescheiden of waarvan de toescheiding niet duidelijk blijkt uit wat voorafgaat, worden geacht deel uit te maken van het vermogen dat resteert aan de partieel gesplitste vennootschap "MARO RECYCLING", tenzij deze passiva betrekking hebben op de overgedragen bestanddelen. Alle passiva die niet gerelateerd zijn aan ingebrachte bestanddelen, worden geacht integraal deel uit te maken van het vermogen van de partieel gesplitste vennootschap "MARC RECYCLING".

Voor belastingen die hun oorsprong vinden in activiteiten van de partieel gesplitste vennootschap, die na controle over de voorgaande boekjaren zouden worden ingevorderd en waarvoor in de gesplitste vennootschap geen voorziening werd getroffen, blijven uitsluitend ten laste van de partieel gesplitste vennootschap, Alle activa die niet gerelateerd zijn aan ingebrachte activa, worden geacht integraal deel uit te maken van het vermogen van de partieel gesplitste vennootschap "MARC RECYCLING",

Belastingschulden die na de splitsing worden gevestigd op de overgedragen bestanddelen ingevolge door de partiële splitsing, worden uitsluitend gedragen door de overnemende vennootschap.

De overgedragen activa- en passivabestanddelen van de partieel gesplitste vennootschap gaan over met voorbehoud van alle zakelijke en persoonlijke waarborgen eraan verbonden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de partieel gesplitste vennootschap verbonden aan de aan haar toebedeelde activa-en passivabestanddelen.

B. Bijzondere omschrijving van de eigendomsovergang van de onroerende goederen, waarvoor bijzondere publiciteitsvoorschriften gelden.

De raad van bestuur van de partieel gesplitste vennootschap "MARO RECYCLING", voornoemd, vertegenwoordigd door de afgevaardigd-bestuurder, alleen optredend, te weten de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INBV", met zetel te 7443 Pecq (Esquelmes) rue du Village, 11, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mons-Charleroi, afdeling Tournai, onder nummer 0476.551.595, niet als vaste vertegenwoordiger de Heer Komeel BAEKELANDT, voornoemd, hiertoe aangesteld in het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap "MARO RECYCLING", opgesteld door de instrumenterende notaris op heden, voorafgaandelijk dezer, verklaart, dat is inbegrepen in de overgedragen bestanddelen aan de onderhavige overnemende vennootschap "BAVAR" de navolgende onroerende goederen:

BESCHRIJVING VAN DE GOEDEREN

Gemeente LEDEGEM, tweede afdeling, ROLLEGEM-KAPELLE,

Een perceel grond met uitweg, gelegen aan de Roeselarestraat en gehucht "Neerhof, gekend ten kadaster blijkens eigendomstitel en volgens uittreksel uit de kadastrale legger afgeleverd op zevenentwintig maart tweeduizend vijftien, onder sectie B nummers 0630/0 en 0616/H, voor een globale oppervlakte van zesenvijftig are zesennegentig centiare (56a 96ca) en een totaal kadastraal Inkomen van achtendertig euro (¬ 38,00).

OORSPRONG VAN EIGENDOM

Voorschreven goed behoort toe aan de partieel gesplitste vennootschap "MARO RECYCLING" onï het samen met een ander onroerend goed aangekocht te hebben van de naamloze vennootschap "MARO", met zetel gevestigd te Ledegem (Rollegem-Kapelle), blijkens akte verleden voor notaris Tillo Deforce, destijds te Wannegem-Lede, op twee maart negentienhonderd vijfennegentig, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Kortrijk, op zes maart volgend, boek 4.853 nummer 8.

HYPOTHECAIRE TOESTAND

De comparanten verklaren dat de alhier overgegane onroerende goederen vrij zijn en niet bezwaard zijn met enige inschrijving of bezwarende overschrijving, met uitzondering van een inschrijving genomen in het voordeel van de naamloze vennootschap "Bank Brussel Lambert", thans "ING BANK", met zetel te Brussel, blijkens akte verleden door voornoemde notaris Tillo Deforce, op drie mei negentienhonderd zesennegentig, ingeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Kortrijk op tien mei volgend, boek 1.858 nummer 44, voor een bedrag in hoofdsom van vier miljoen vijfhonderdduizend Belgische frank, overeenstemmend met honderd en elfduizend vijfhonderd tweeënvijftig euro negen cent (¬ 111,552,09).

De naamloze vennootschap "ING BANK' (rechtsopvolger onder algemene titel van de naamloze vennootschap "Bank Brussel Lambert", voornoemd) werd op de hoogte gebracht van de partiële splitsing van de voornoemde vennootschap "MARO RECYCLING" en heeft zich bij brief van eenendertig maart laatst, akkoord verklaard met deze partiële splitsing.

De comparanten verklaren dat de voorschreven goederen het voorwerp uitmaken van hypothecaire volmacht toegestaan ten voordele van de KBC Bank, voor een bedrag in hoofdsom van driehonderdduizend euro (¬ 300.000,00), te vermeerderen met intresten en bijhorigheden, ingevolge een akte verleden voor notaris Benedikt Deberdt, te Tielt, op elf augustus tweeduizend en vijf.

De naamloze vennootschap "KBC BANK" werd op de hoogte gebracht van de partiële splitsing van de voornoemde vennootschap "MARO RECYCLING" en heeft zich bij brief van zevenentwintig april laatst, akkoord verklaard met deze partiële splitsing mits naleving van de gestelde voorwaarden.

LASTEN EN VOORWAARDEN

De overgang onder algemene titel van voormelde onroerende goederen is onderworpen aan de regels van

het gemeen recht en aan de volgende bijzondere lasten en voorwaarden:

1. De onderhavige overnemende vennootschap bekomt de eigendom van de overgegane goederen met ingang van heden.

2. De partieel gesplitste vennootschap "MARO RECYCLING", vertegenwoordigd zoals voorzegd, bevestigt dat met betrekking tot bovenbeschreven goederen geen enkele volmacht tot hypothekeren werd verleend.

De onderhavige ovememende vennootschap zal de goederen nemen in hun huidige staat, zonder aanspraak te kunnen maken op enige vergoeding, noch wegens gebreken, zichtbare of onzichtbare, sleet of een andere oorzaak, noch wegens misrekening in de hoger aangeduide oppervlakte; elk verschil tussen deze oppervlakte en de werkelijke, al overtrof het één twintigste, zal in het voordeel of nadeel van de onderhavige overnemende vennootschap blijven, zonder verhaal tegen de partieel gesplitste vennootschap.

3. De bovenbeschreven onroerende goederen gaan over met al hun erfdienstbaarheden waarmee ze belast of bevoordeeld zouden kunnen zijn. Het staat de onderhavige overnemende vennootschap vrij zich tegen de nadelige te verzet ten en de voordelige in haar voordeel te doen gelden, doch dit al les voor eigen rekening en op eigen risico.

De partieel gesplitste vennootschap "MARO RECYCLING", vertegenwoordigd zoals voorzegd, verklaart zelf geen erfdienstbaarheden te hebben gevestigd in voor- of nadeel van de bij deze overgegane goederen en geen kennis te hebben van dergelijke erfdienstbaarheden, onder voorbehoud van hetgeen hierna wordt vermeld onder de hoofding "AANHALING UIT VORIGE TITEL".

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

4, De belastingen die met betrekking tot de overgegane goederen voor het lopende jaar geheven worden, betaalt de onderhavige overnemende vennootschap.

5. De overnemende vennootschap zet aile contracten voort die de partieel gesplitste vennootschap "MARO RECYCLING" heeft afgesloten met betrekking tot het goed, zoals verzekeringscontracten, overeenkomsten voor de levering van water, gas, elektriciteit, aansluiting op het telefoon- en het kabeldistributienet.

Zij betaalt de hiervoor verschuldigde premies en retributies vanaf de eerstvolgende vervaldag en treedt vanaf heden in de rechten en plichten van de partieel gesplitste vennootschap "MARO RECYCLING

6. De partieel gesplitste vennootschap "MARO RECYCLING", vertegenwoordigd zoals voorzegd, verklaart dat er haar voor de overgegane goederen geen onteigeningsbesluit werd betekend en dat zij geen weet heeft van een geplande onteigening.

AANHALING UIT VORIGE TITEL

In de titel van eigendom van de partieel gesplitste vennootschap "MARO RECYCLING", namelijk de voormelde akte verleden voor voornoemde notaris Tillo Deforce op twee maart negentienhonderd vijfennegentig, overgeschreven zoals voormeld, staat letterlijk vermeld wat volgt met betrekking tot het voorschreven goed:

"BIJZONDERE VOORWAARDEN:

1)

2) Recht van uitweg: Het goed beschreven sub 2. [zijnde een magazijn, gelegen aan de Sint-Elooiswinkelstraat +127, te Ledegem (Rollegem-Kapelle), gekadastreerd tweede afdeling, sectie B nummer 6161M, voor vijf are tweeëntachtig centiare] zal eeuwig en onvergeld uitweg mogen nemen van en naar de Roeselarestraat alover de grond gelegen tussen het magazijn en de straat (eigendom van de echtgenote Baekelandt Van Reeth voornoemd), zoals thans geschiedt."

De onderhavige overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd in alle rechten en plichten van de partieel gesplitste vennootschap "MARO RECYCLING" betreffende voormelde lasten en bedingen. De onderhavige overnemende vennootschap verbindt zich deze te zullen eerbiedigen en uit te voeren, vrij aan haar om de rechtmatigheid van bepaalde lasten en bedingen te betwisten, zonder enige tussenkomst, noch verantwoordelijkheid vanwege de partieel gesplitste vennootschap "MARO RECYCLING".

De onderhavige overnemende vennootschap verklaart in het bezit te zijn van een afschrift van voormelde akte waarvan de nuttige bedingen haar werden voorgelezen en toegelicht.

Overeenkomstig artikel 19 van de Organieke Wet Notariaat vormt voormelde akte samen met onderhavig proces-verbaal één geheel om als authentieke akte te gelden.

GEBRUIK

De onderhavige overnemende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van het gebruik van de overgegane goederen en zij ontslaat uitdrukkelijk de instrumenterende notaris dit gebruik alhier te vermelden. De onderhavige overnemende vennootschap treedt dienaangaande in alle rechten en verplichtingen van de partieel gesplitste vennootschap "MARO RECYCLING".

STEDENBOUWKDUNIGE INFORMATIE

VLAAMSE CODEX RUIMTELIJKE ORDENING

De instrumenterende notaris vermeldt en informeert, met toepassing van de artikelen 5.2.1. en 5.2.3. van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening:

10 dat voor de voorschreven goederen geen stedenbouwkundige vergunningen werden afgegeven, volgende aanvragen hebben gestuit op een weigering:

- aanvraag stedenbouwkundige vergunning oud stelsel 1996161 overdekte inrit, palettenstapelplaats met verharding en groenscherm (dossiernummer gemeente: 36010/9005421B11996/61), geweigerd de dato 21 oktober 1996;

aanvraag stedenbouwkundige vergunning reguliere procedure- CODEX 2009 2013/34 regularisatiedossier plaatsen verharding en aanvraag plaatsen waterput (dossiemummer gemeente: 3601019040211B12013134) geweigerd de dato 29 juli 2013 en geweigerd in beroep op 28 november2013;

2° dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van de voorschreven goederen volgens het plannenregister is:

- overeenkomstig het Gewestplan "Roeselare-Tielt" (goedgekeurd op 17 december 1979): agrarisch gebied; overeenkomstig het Bijzonder Plan van Aanleg 2.24 20,1  Sectoraal BPA Zondevreemde Bedrijven (goedgekeurd op 20 februari 2003): Private parkeerplaatsen, toeritten, laad- en losplaatsen, weegbrug en bufferzone;

3° dat, zoals blijkt uit het hypothecaire getuigschrift voor de voorschreven goederen goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig de artikelen 6.1.1. of 6.1.41 tot en met 6.1.43 Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening;

4° dat de voorschreven goederen goed niet zijn gelegen in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn aangeduid als een zone met voorkooprecht;

5° dat voor de onroerende goederen geen verkavelingsvergunning van toepassing is;

60 dat het krachtens artikel 4.2.12, §2, 2° Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening voor de overdracht verplichte as-builtattest niet is uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

De onderhavige overnemende vennootschap verklaart dat zij betreffende de voorschreven goederen een kopie van het stedenbouwkundig uittreksel verleend door de Gemeente Ledegem de dato eenentwintig april tweeduizend vijftien heeft ontvangen.

De instrumenterende notaris verwijst de comparanten naar artikel 42.1. van de voormelde codex inzake bepaalde vergunningsplichtige handelingen die niet mogen verricht worden zonder een voorafgaande stedenbouwkundige vergunning.

De comparanten erkennen voorafgaandelijk aan de ondertekening van deze akte kennis genomen te hebben van de tekst van voormeld artikel 4.2.1. middels een kopie hen bezorgd door de instrumenterende notaris.

De partieel gesplitste vennootschap, vertegenwoordigd zoals voorzegd, verklaart dat zij voor alle door haar opgerichte constructies de nodige administratieve en/of stedenbouwkundige vergunningen heeft bekomen, dat zij geen kennis heeft van stedenbouwkundige inbreuken en dat er bil haar weten geen juridische of stedenbouwkundige procedures hangende zijn betreffende de overgedragen goederen.

VERKLARINGEN INGEVOLGE DE WETGEVING OP DE MONUMENTEN, LANDSCHAPPEN, STADS- EN DORPSGEZICHTEN - NATUURBEHOUD - ARCHEOLOGISCH PATRIMONIUM

De partieel gesplitste vennootschap "MARO RECYCLING", vertegenwoordigd zoals voorzegd, verklaart met betrekking tot de overgedragen goederen geen weet te hebben, ingevolge betekening of anderszins, van enige voorlopige of definitieve bescherming, als monument, stads- en dorpsgezicht, als landschap, ais duingebied of voor het duingebied belangrijk landbouwgebied, of als archeologisch monument of zone..

De partieel gesplitste vennootschap, vertegenwoordigd zoals voorzegd, verklaart bovendien dat de overgedragen goederen niet zijn opgenomen in de inventaris van het bouwkundig erfgoed, de landschapsatlas, de inventaris van archeologische zones, de inventaris van houtige beplantingen met erfgoedwaarde of de inventaris van historische tuinen en parken.

HEFFING TER BESTRIJDING VAN LEEGSTAND EN VERKROTTING VAN GEBOUWEN EN/OF WONINGEN EN LEEGSTAND VAN BEDRIJFSRUIMTEN

De partieel gesplitste vennootschap "MARO RECYCLING", vertegenwoordigd zoals voorzegd, verklaart dat zij geen kennisgeving heeft ontvangen dat het overgedragen goederen zijn opgenomen in de inventaris van de leegstaande en/of verwaarloosde bedrijfsruimten (Decreet van 19 april 1995), of in de inventaris van de leegstaande gebouwen en/of woningen, de inventaris van de verwaarloosde gebouwen en/of woningen of de inventaris van de ongeschikte en/of onbewoonbare woningen (Decreet van 22 december 1995),

WATERPARAGRAAF

1. De instrumenterende notaris verklaart, in toepassing van artikel 129 van de Wet betreffende de Verzekeringen van 4 april 2014, dat zij na nazicht van de overstromingskaarten (http://geovlaanderen.agiv.be/geo-vlaanderen/watertoets-2014/) " heeft vastgesteld dat bovenbeschreven goederen niet gelegen zijn in een risicozone voor overstroming.

2. De instrumenterende notaris verklaart tevens, in toepassing van artikel 17bis van het Decreet van 18 juli

2003 betreffende het integraal waterbeleid, dat zij na nazicht van zelfde overstromingskaarten (http://geo-

vlaanderen.agiv.be/geo-vlaanderenlwatertoets-20141) en het geoloket recht van voorkoop

(http:I/geovlaanderen.agiv.be/geo-vlaanderen/rvvl) heeft vastgesteld dat bovenbeschreven goederen:

- niet gelegen zijn in een mogelijk overstromingsgevoelig gebied;

- niet gelegen zijn in een effectief overstromingsgevoelig gebied;

- niet gelegen zijn in een afgebakend overstromingsgebied;

- niet gelegen zijn in een afgebakende oeverzone.

3. De partieel gesplitste vennootschap "MARO RECYCLING", vertegenwoordigd zoals voorzegd, verklaart bovendien dat bovenbeschreven goederen bij haar weten nooit zijn overstroomd.

BODEMDECREET

De comparanten verklaren te weten dat het decreet van 27 oktober 2006 betreffende de bodemsanering en de bodembescherming (hierna genoemd "het Bodemdecreet) op deze partiële splitsing van toepassing is, evenals het besluit van de Vlaamse regering van 14 december 2007 houdende vaststelling van het Vlaams reglement betreffende de bodemsanering en de bodembescherming (hierna genoemd "het VLAREBO"), beiden in werking get reden op 1 juni 2008.

De partijen verklaren daarbij voldoende toelichting verkregen te hebben van de instrumenterende notaris.

1. De partieel gesplitste vennootschap "MARO RECYCLING", vertegenwoordigd zoals voorzegd, verklaart dat de grond van voorschreven goederen, voorwerp van onderhavige akte, bij haar weten geen risicogrond is (daarmee wordt bedoeld dat op deze grond geen risico-inrichtingen gevestigd zijn of geweest zijn, zoals fabrieken, werkplaatsen, opslagplaatsen, machines, installaties, toestellen en handelingen die een verhoogd risico op bodemverontreiniging kunnen inhouden en die voorkomen op de lijst door de Vlaamse Regering opgesteld in overeenstemming met artikel 6 van het Decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming);

2. In tegenstrijd met de bepalingen van artikel 101§1 en §2 van het genoemde Decreet verklaren de comparanten dat de inhoud van de bodemattesten niet aan de onderhavige overnemende vennootschap werd meegedeeld voor het onder tekenen van het splitstingsvoorstel en dat de inhoud ervan evenmin werd opgenomen in het voormelde splitsingsvoorstel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

3. De overnemende vennootschap, vertegenwoordigd zoals voorzegd, verklaart te weten dat, gezien het

splitsingsvoorstel in strijd met hogergenoemde bepalingen plaatsvond, zij de nietigheid van de overdracht kan

vorderen.

Zij verklaart echter uitdrukkelijk te verzaken aan alle nietigheidsvorderingen die zij om voormelde redenen

zou kunnen instellen. Zij erkent dat zij in het bezit werd gesteld van de meest recent afgeleverde bodemattesten

of van bodemattesten waarvan de inhoud identiek is aan de inhoud van de meest recent afgeleverde

bodemattesten vooraleer de onderhavige akte ondertekend werd.

De bodemattesten met bet rekking tot voorschreven goederen bepalen telkens:

"2. Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten,

Opmerkingen:

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden ais er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

4. De onderhavige overnemende vennootschap, vertegenwoordigd zoals voorzegd, verklaart genoegen te nemen met voorgaande verklaringen en de overgegane goederen te aanvaarden in hun huidige staat

Zij verklaart de partieel gesplitste vennootschap "MARO RECYCLING" te ontslaan van elke verplichting tot vrijwaring uit hoofde van eventuele bodemverontreiniging zelfs wanneer die aanleiding zou geven tot een saneringsverplichting of tot andere maatregelen die-door de overheid kunnen opgelegd worden.

5. De onderhavige overnemende vennootschap, vertegenwoordigd zoals voorzegd, verklaart te weten dat de vrijstelling van saneringsplicht van rechtswege vervalt als de aanwezige bodemverontreiniging opnieuw een risico oplevert of kan opleveren tot nadelige beïnvloeding van mens of milieu door een wijziging van de kenmerken, functies of eigenschappen van de bodem. De onderhavige overnemende vennootschap verklaart hierbij voldoende toelichting verkregen te hebben van de notaris.

De onderhavige ovememende vennootschap verklaart bovendien te weten dat, wanneer zij de bodem wil uitgraven, zij de bepalingen betreffende het gebruik van uitgegraven bodem moet naleven, vervat in de artikelen 136 tot en met 139 van het genoemd Decreet en in de artikelen 158 tot en met 210 van het besluit van de Vlaamse regering van 14 december 2007 houdende vaststelling van het Vlaams reglement betreffende de bodemsanering en de bodembescherming. De ovememende vennootschap verklaart hierbij eveneens voldoende toelichting verkregen te hebben van de notaris,

6. De instrumenterende notaris bevestigt dat de bepalingen van hoofdstuk VIII van het decreet betreffende

de bodemsanering en de bodembescherming werden toegepast.

De notaris wijst de koper er echter op dat

- dit geen enkele garantie inhoudt met betrekking tot het al dan niet zuiver zijn van de bodem;

- dit niet verhindert dat de regels met betrekking tot het grondverzet (Hoofdstuk XIII van zelfde decreet) onverminderd van toepassing blijven.

POSTINTERVENTIEDOSSIER

De instrumenterende notaris wijst comparanten op de inhoud en de gevolgen van het Koninklijk Besluit van 25 januari 2001 betreffende de tijdelijke of mobiele bouwplaatsen (hierna genoemd het K.B.).

Ingevolge dit K.B. dient een dossier opgesteld te worden, postinterventiedosier genaamd, voor werken uitgevoerd door één of meer aannemers, dat de voor de veiligheid en de gezondheid nuttige elementen bevat waarmee bij eventuele latere werkzaamheden moet worden rekening gehouden en dat aangepast is aan de kenmerken van het bouwwerk.

Onder werken wordt onder meer begrepen (zonder dat deze lijst exhaustief is): graafwerken; grondwerken; funderings- en verstevigingswerken; waterbouwkundige werken; bouwwerken; plaatsing van nutsleidingen, inzonderheid riolen, gasleidingen, elektriciteitskabels en tussenkomsten op deze leidingen voorafgegaan door andere hier vermelde werken; montage en demontage van, inzonderheid, geprefabriceerde elementen, liggers en kolommen; inrichtings- of uitrustingswerken; verbouwingswerken; vernieuwbouw; herstellingswerken; ontmantelingswerken; sloopwerken; instandhoudingswerken; onderhouds-, schilder - en reinigingswerken; saneringswerken, evenals alle werken van afwerking die met voorgaande werken in verband staan.

Het dossier dient te worden opgesteld indien de werken zijn aangevat sinds één mei tweeduizend en één. De partieel gesplitste vennootschap "MARO RECYCLING", vertegenwoordigd zoals voorzegd, verklaart dat er geen werken werden uitgevoerd aan de overgedragen goederen zoals hiervoor omschreven.

C. Algemene voorwaarden van de inbreng.

Voornoemde activabestanddelen worden afgesplitst naar de onderhavige overnemende vennootschap

"BAVAR", volgens

de hierna vermelde voorwaarden:

1 ° De hiervoor ingebrachte activabestanddelen van de partieel gesplitste vennootschap "MARO

RECYCLING", voornoemd, gaan met alle rechten en verplichtingen over op de onderhavige ovememende

vennootschap "BAVAR".

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

2° Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één januari tweeduizend vijftien, met betrekking tot het deel van het vermogen dat wordt overgedragen naar de onderhavige overnemende vennootschap "BAVAR" worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de onderhavige overnemende vennootschap "BAVAR" die de overgedragen bestanddelen verkrijgt, op last om al de verplichtingen en verbintenissen van de partieel gesplitste vennootschap "MARO RECYCLING" uit te voeren die betrekking hebben op deze overgedragen bestanddelen,

3° Alle verbintenissen verbonden aan de ingebrachte bestanddelen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid en jegens haar eigen organen en de aandeelhouders gaan onverkort over op de onderhavige overnemende vennootschap "BAVAR", met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijke voorgeschreven openbaarmaking van het besluit om deze overgang aan eenieder tegenstelbaar te maken.

4° De onderhavige ovememende vennootschap "BAVAR" heeft de volle eigendom van de ingebrachte bestanddelen met terugwerkende kracht sedert één januari tweeduizend vijftien. Zij heeft het genot ervan met terugwerkende kracht sedert één januari tweeduizend vijftien en draagt vanaf zelfde datum alle belastingen en taksen die betrekking hebben op deze ingebrachte bestanddelen.

2.3 Boekhoudkundige verwerking

Vervolgens verzoekt de vergadering mij, notaris, vast te stellen dat de nettowaarde van de hierboven omschreven activa- en passivabestanddelen die door de partieel gesplitste vennootschap "MARO RECYCLING", voornoemd, worden ingebracht in de onderhavige overnemende vennootschap "BAVAR", voornoemd, op grond van de tussentijdse staat per eenendertig december tweeduizend veertien, gelijk is aan zevenentwintigduizend driehonderd en twaalf euro achtennegentig cent (¬ 57.312,98).

Het afgesplitste netto-actief zal in de boeken van de onderhavige overnemende vennootschap worden opgenomen als volgt vierduizend negenhonderd vijfennegentig euro tien cent (¬ 4.995,10) van het kapitaal van de partieel gesplitste vennootschap "MARO RECYCLING" zal toegevoegd worden aan het kapitaal van de onderhavige overnemende vennootschap.

2.4. Fiscale verwerking

Het afgesplitste netto-actief zal fiscaal in hoofde van de onderhavige overnemende vennootschap als volgt

worden verwerkt:

- vierduizend negenhonderd vijfennegentig euro tien cent (¬ 4.995,10) zal worden toegevoegd aan het

geplaatst kapitaal van de onderhavige ovememende vennootschap;

- vierhonderd negenennegentig euro eenenvijftig cent (¬ 499,51) zal worden toegevoegd aan de wettelijke

reserves van de onderhavige ovememende vennootschap;

- zesenveertigduizend zeshonderd en acht euro eenentachtig cent (¬ 46.608,81) zal worden toegevoegd

aan de beschikbare reserves van de onderhavige overnemende vennootschap, en,

- vijfduizend tweehonderd en negen euro zesenvijftig cent (¬ 5.209,56) zal worden toegevoegd aan de

overgedragen winst /verlies van de onderhavige overnemende vennootschap.

Stemming: Dit besluit wordt aangenomen met unanimiteit.

DERDE BESLUIT

Vaststelling van de verwezenlijking van de partiële splitsingen.

Alle voorgaande besluiten zijn gencmen onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat dezelfde besluiten ook worden goedgekeurd in de buitengewone algemene vergaderingen van de alle aan de partiële splitsingsverrichting deelnemende vennootschappen.

De instrumenterende notaris stelt vast dat in de algemene vergaderingen van alle aan de partiële splitsingen deelnemende vennootschappen aile punten van de onderscheiden agenda's besproken zijn en dat hierover telkens werd besloten met eenparigheid van stemmen binnen elke algemene vergadering.

De instrumenterende notaris stelt bijgevolg vast dat de partiële afsplitsingen voor de voormelde activa- en passivabestanddelen van de naamloze vennootschappen "COBRA PACKAGING & RECYCLING" enerzijds en "MARO RECYCLING", anderzijds, beiden voornoemd, naar de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BAVAR", heeft plaatsgevonden.

De instrumenterende notaris wijst er evenwel op dat de schuldeisers van elke vennootschap zekerheid kunnen eisen, uiterlijk tot twee maanden na bekendmaking van de partiële splitsingen in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Stemming: Dit besluit wordt aangenomen met unanimiteit.

VIERDE BESLUIT

Wijziging van de statuten van de vennootschap.

4.1. Aanpassing van artikel 5 van de statuten.

De enige vennoot stelt vast dat de kapitaalverhoging ingevolge de partiële splitsingen van de voornoemde

vennootschappen "COBRA Packaging & Recycling" en "MARO Recycling" volledig werd verwezenlijkt.

Dientengevolge besluit de enige vennoot artikel 5 van de statuten te schrappen en te vervangen door:

"Artikel 5 - Kapitaal

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenenvijftigduizend driehonderd vijfendertig euro dertien cent (¬ 57.335,13).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend driehonderd zesenveertig (1.346) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/duizend driehonderd zesenveertigste (1/1.346ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

Stemming: Dit besluit wordt aangenomen met unanimiteit,

4.2. De enige vennoot beslist om het boekjaar van de vennootschap te wijzigen teneinde het boekjaar te

laten beginnen op één januari tot en met eenendertig december van ieder jaar,

Huidig boekjaar is aldus gestart op één juli tweeduizend veertien om te eindigen op eenendertig december

tweeduizend vijftien.

Dientengevolge besluit de enige vennoot artikel 24, eerste lid, van de statuten te schrappen en te vervangen

door;

"Artikel 24  Boekjaar Jaarrekening - jaarverslag

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Stemming: Dit besluit wordt aangenomen met unanimiteit,

4.3. De enige vennoot besluit de datum voor het houden van de gewone algemene vergadering te bepalen

op de eerste zaterdag van de maand juni van ieder jaar om negentien uur.

Te dien einde beslist de enige vennoot dat de gewone algemene vergadering die gehouden zal worden tot

stemming over de jaarrekening van het lopende boekjaar gehouden zal worden op de eerste zaterdag van de

maand juni van het jaar tweeduizend zestien om negentien uur.

Dientengevolge besluit de enige vennoot artikel 11, eerste lid, van de statuten te schrappen en te vervangen

door:

°Artikel 11 -- Jaarvergadering  buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni om negentien uur.

Stemming: Dit besluit wordt aangenomen met unanimiteit.

4.4, De voorzitter stelt vast dat de artikelen 69 en 226 van het Wetboek van vennoot-Ischap-Ipen slechts eisen dat de zetel van de vennootschap nauwkeurig wordt opge-'ge`'ven in de oprichtings-i-lakte van de ven-moot`'schap.

De vermelding van de zetel in de statuten zelf (het normatief ge-deelte van de akte) is bijgevolg niet nodig. Dientengevolge besluit de enige vennoot, de zetel van de vennoot-schap niet meer in de statuten te vermelden.

Bovendien besluit de enige vennoot om de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar volgend adres: 7522 Tournai (Blandain), rue du Mont des Carliers nummer 30.

Dientengevolge besluit de enige vennoot artikel 2, eerste lid, van de statuten te schrappen en niet te vervangen.

Stemming: Dit besluit wordt aangenomen met unanimiteit.

VIJFDE BESLUIT

Vertaling statuten.

Als gevolg van de verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar het Franstalige gebied, dient een algemene vergadering gehouden te worden teneinde de Nederlandstalige statuten te vervangen door Franstalige statuten, met aanpassing van de statuten aan het Wetboek van Vennootschappen, zoals het gewijzigd werd.

De enige vennoot beslist om de coördinatie van de statuten uit te stellen tot deze volgende vergadering en de statuten, in gecoördineerde vorm, te vervangen de overeenstemmende Franstalige statuten.

Stemming: Dit besluit wordt aangenomen met unanimiteit,

ZESDE BESLUIT

Bijzondere volmacht,

De enige vennoot verleent alle nodige machten aan de voormelde zaakvoerders, met mogelijkheid om elk afzonderlijk op te treden, voor de uitvoering van de hiervoor genomen besluiten en geeft opdracht en volmacht de instrumenterende notaris om de formaliteiten van openbaarmaking van de partiële splitsing met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten.

Hij stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om aile wijzigingen

f 4

F; Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Steatsbiad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

in de kruispuntbank voor ondernemingen te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, alsmede om dienaangaande de nodige formaliteiten te vervullen bij enig ondernemingsloket naar keuze van de volmachtdrager, met name de hierna volgende medewerkers van de burgerlijke besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEKEGELEER", rue de fa Grande Couture, 2 te 7522 Tournai (Marquain).

Voor gelijkvormige analytische uittreksel

Tegelijk neergelegd: expeditie van de akte + aangehechte stukken, formulier 1+ kopij, gecoordineerde

statuten, cheque.

De notaris Sylvie DELCOUR

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/12/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 03.12.2005, NGL 19.12.2005 05898-2786-011
30/07/2015
ÿþr + ~~

('Ir(-) '

1 L1lII1iN ,I.II~I~~gI11N1

Mod 2.0

Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

DÉPOSÉ AU GREFFE LE

1 7 -07- 2015

TRIBUNAL DE COIIIMERC GDerOURN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

N° d'entreprise :0865.443.896

Dénomination :

(en entier) : BAVAR

Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée

Siège : rue du Mont des Carliers, 30 à 7522 Tournai (Blandain) Objet de l'acte : TRADUCTION DES STATUTS sprl

D'une assemblée générale extraordinaire tenue devant le notaire associé Sylvie Delcour à Mouscron ex Dottignies en date du dix huit mai deux mil quinze, il a été décidé :

PREMIÈRE RESOLUTION

Traduction des statuts

Vu le déplacement du siège social de la région flamande vers la région francophone du pays, les modifications statutaires décidées lors de l'assemblée générale extraordinaire tenue ce jour devant le notaire soussigné et l'adaptation des statuts au Code des Sociétés modifié depuis la rédaction des statuts initiaux de la société, l'assemblée générale décide de remplacer les statuts rédigés en néerlandais par de nouveaux statuts de langue française, qui sans être une traduction littérale des statuts, reprennent l'esprit des statuts initiaux. Après avoir délibérer et voter chaque article séparément, l'assemblée décide que les statuts seront énoncés comme suit:

STATUTS

TITRE PREMIER: DENOMINATION-SIEGE-OBJET-DUREE

Article I: Dénomination

La société adopte la forme d'une société privée à responsabilité limitée.. Elle est dénommée : « BAVAR ».

Tous les actes, factures, annonces, publications, lettres, notes de commande, sites Internet et autres documents, sous forme électronique ou non, émanés de la société doivent contenir les indications suivantes : 1° la dénomination de la société; 2° la forme, en entier ou en abrégé; 3° l'indication précise du siège de la société; 4° le numéro d'entreprise; 5° le terme "registre des personnes morales" ou I'abréviation "RPM", suivi de l'indication du siège du tribunal dans le ressort territorial duquel la société a son siège social; et 6° le cas échéant, l'indication que la société est en liquidation.

Article 2: Siège

Par simple décision de l'organe de gestion, à publier aux Annexes du Moniteur belge, le siège peut être transféré en Belgique à tout endroit dans la Région Bruxelloise ou dans la Région Wallonne, ainsi qu'en Région Flamande, à condition de se conformer à la législation linguistique.

Par simple décision de l'organe de gestion, la société pourra ouvrir des succursales, des agences et des entrepôts en Belgique et à l'étranger.

Article 3: Obtet

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

La société a pour objet, pour son propre compte ou en participation avec les tiers, tant en Belgique qu'à l'étranger

La gestion de sociétés et associations, notamment la participation à et l'assistance à la gestion, l'administration et le management de sociétés, quel que soit leur objet et activité, via l'exercice de mandat d'administrateur, d'administrateur-délégué, directeur, directeur-général, manager, et toute autre haute fonction qui peut être allouée par la société sur base d'une convention à un manager indépendant ;

- La prestation de services dans le domaine administratif, technique ou d'économie d'entreprise, dans le sens le plus large du terme, tant pour son propre compte qu'en participation avec des tiers ;

Cela comprend notamment :

" La prestation de services et l'aide aux entreprises, ainsi que la gestion de ces entreprises et la gestion dans le domaine technique, commercial, administratif ou économique ;

" L'organisation de prestations administratives d'entreprises, ainsi que la consultance en matière de cette organisation ;

" L'organisation d'une politique d'achat et vente dans les entreprises ;

" Intermédiaire commercial ;

" La création et le développement de machines ;

" L'organisation de voyages.

La société pourra effectuer toutes opérations qui ont directement ou indirectement un rapport à la gestion judicieuse ou la conservation d'un patrimoine immobilier propre, notamment par la location en toute autre convention avec des tiers concernant son usage et sa jouissance. La société pourra notamment acquérir, faire construire, faire améliorer, faire transformer, mais seulement en vue d'une gestion et du rapport, et donc pas en vue d'une vente ou revente ; elle peut aliéner ses biens immeubles en vue d'un réinvestissement de ses revenus.

La société pourra effectuer toutes opérations financières, commerciales, mobilières et immobilières qui ont un lien direct ou indirect avec son objet. La société pourra également effectuer toute opération relative à la gestion de biens meubles et valeurs. La société peut, de toutes les manières, participer dans d'autres sociétés ou entreprises. La société peut prêter ou donner de garanties au profit de tiers.

Toutes énumérations sont à interpréter dans le sens large du terme, sans qu'elles soient limitées de quelque façon.

Article 4: Durée

La société existe pour une durée indéterminée,

TITRE DEUX: CAPITAL -- PARTS SOCIALES

Article 5: Capital

Le capital est fixé à cinquante sept mille trois cent trente cinq euros treize cents (£ 57.335,13). II est représenté par mille trois cent quarante six (1.346) parts sociales sans désignation de valeur nominale, chacune représentant un pair comptable égal du capital.

Libération

Le capital est entièrement souscrit.

La gérance fait Ies appels de fonds sur les parts souscrites et non entièrement libérées au fur et à mesure des besoins de la société et aux moments qu'elle jugera utile.

r L Y

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Tant que les paiements dûment demandés et exigibles n'ont pas été effectués, l'exercice du droit de vote lié aux parts pour lesquelles les paiements n'ont pas été effectués, sera suspendu.

L'associé qui est en retard pour accomplir cette libération obligatoire, devra payer à la société un intérêt égal au taux de l'intérêt légal, à partir du moment de l'exigibilité jusqu'au versement effectif.

Après un second avis par lettre recommandée, signifié au plus tôt un mois après le premier avis et resté infructueux pendant un mois, la gérance peut prononcer la déchéance de l'associé et faire vendre ses parts sans préjudice au droit de lui réclamer le restant dû ainsi que tous dommages et intérêts éventuels.

Le prix que la vente des parts aura rapporté, servira d'abord à la libération de ces parts et puis au paiement des frais entraînés par la vente, seul le solde sera remboursé à l'associé négligent. Si la société ne trouve pas d'acheteur, elle peut elle-même procéder au t'achat conformément aux dispositions légales en cette matière,

En cas de vente des parts, celles-ci seront soumises à la procédure de préemption et d'approbation telle que prévue ci-après dans les statuts.

Article 6: Parts -- registre

Les parts sont nominatives.

Il sera tenu au siège social un registre des parts, qui contient

1° La désignation précise de chaque associé et du nombre des parts lui appartenant.

20 L'indication des versements effectués.

3° Les transferts ou transmissions de parts avec leur date, datés et signés par le cédant et

le cessionnaire dans le cas de cession entre vifs, par le gérant et le bénéficiaire dans le

cas de transmissions pour cause de mort.

La propriété des parts s'établit par l'inscription sur le registre des parts. Des certificats

constatant ces inscriptions devront être délivrés aux titulaires de parts.

Les cessions ou transmissions n'ont d'effet vis-à-vis de la société et des tiers qu'à dater

de leur inscription dans le registre des parts.

Tout associé ou tout tiers intéressé pourra prendre connaissance de ce registre.

Article 7: Modification du capital

Si la société compte plus d'un associé, les parts à souscrire en numéraire doivent lors d'une augmentation de capital, être offertes par préférence aux associés proportionnellement à la partie du capital que représentent leurs parts,

Le droit de souscription peut être exercé pendant un délai qui ne peut être inférieur à quinze jours à dater de l'ouverture de la souscription. Le délai est fixé par l'assemblée générale.

L'ouverture de la souscription ainsi que son délai d'exercice sont annoncés par un avis porté à la connaissance des associés par lettre recommandée.

Les parts qui n'ont pas été souscrites conformément aux dispositions ci-avant, ne peuvent l'être que par les personnes auxquelles selon l'article 10 des statuts, les parts sont librement cessibles, sauf l'agrément de la moitié au moins des associés possédant au moins trois quarts du capital.

Ar icle 8: Indivisibilité des parts

Les parts sont indivisibles à l'égard de la société, Pour l'exercice des droits afférents aux parts sociales, la société ne reconnaît qu'un seul propriétaire par part sociale.

Les droits attachés aux parts grevées d'usufruit, y compris le droit de vote, sont exercés par l'usufruitier.

Article 9: Droits et obligations attachés aux parts

Les héritiers et légataires de parts ou les créanciers d'un associé ne peuvent, sous aucun prétexte, provoquer l'apposition des scellés sur les biens et valeurs de la société ou en requérir l'inventaire, ni demander le partage ou la licitation, ni ne s'immiscer en aucune manière dans l'administration de la société. Ils doivent pour l'exercice de leurs droits,

T

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

s'en rapporter aux écritures sociales et aux décisions de l'assemblée générale et suivre la procédure prévue par les présents statuts.

Article 10: Cession et transmission de parts sociales

§1. Dans le cas où la société ne compte qu'un associé, l'associé unique décide seul sur la cession totale ou partielle de ses parts.

En cas de décès de I'associé unique sans que les parts passent à un successible, la société sera dissoute de plein droit et l'article 344 du Code des Sociétés sera applicable.

En cas de décès de l'associé unique avec successible(s), le décès de l'associé unique n'entraîne pas la dissolution de la société. Lorsque l'associé unique est décédé, les droits afférents aux parts sont exercés par les héritiers et légataires régulièrement saisis ou envoyés en possession, proportionnellement à leurs droits dans la succession, jusqu'au partage desdites parts ou jusqu'à la délivrance des legs portant sur celles-ci. Par dérogation à cette dernière disposition, celui qui hérite de l'usufruit des parts d'un associé unique exerce les droits attachés à celles-ci.

§2. Dans l'hypothèse où la société compte plus d'un associé, Ies dispositions suivantes seront d'application;

Les parts sociales d'un associé ne peuvent, sous peine de nullité, être cédées entre vifs ou transmises pour cause de décès qu'avec l'agrément de la moitié au moins des associés, possédant les trois/quarts au moins du capital, déduction faite des droits dont la cession est proposée.

Toutefois, cet agrément n'est pas requis lorsque les parts sont cédées ou transmises:

1) à en associé;

2) au conjoint du cédant ou du testateur;

3) à des ascendants ou descendants en ligne directe du cédant ou testateur;

§3. Dans les cas où la cession entre vifs ou la transmission pour cause de décès des parts sociales est soumise à l'approbation des associés conformément au paragraphe 2 de cet article, le ou les gérant(s) appellera(ont) - à la demande de l'associé qui souhaite céder ses parts sociales ou en cas de transmission pour cause de décès, à la demande de l'héritier / des héritiers ou des ayants-droit - les associés en assemblée générale afin de délibérer au sujet de la transmission proposée. La proposition de cession entre vifs devra contenir Ies conditions et le prix pour lesquels la cession aura lieu,

En cas de refus d'approbation, les associés qui s'y sont opposés doivent racheter - endéans les trois mois - les parts sociales pour lesquelles la cession ou la transmission a été refusée, en proportion des parts sociales déjà en leur possession hormis accord entre eux d'une autre répartition, Le prix de rachat est fixé sur base des fonds propres de la société, ainsi qu'il résulte du dernier bilan approuvé par les associés, hormis autre accord entre Ies parties. A défaut d'accord entre les parties concernant le prix de rachat, celui,ci sera fixé par le tribunal compétent à la demande de la partie la plus diligente,

Les parts qui, endéans les trois mois du refus de l'approbation, n'auraient pas été rachetées par les associés en question conformément à l'alinéa qui précède, seront valablement cédées au cessionnaire proposé par l'associé cédant moyennant les conditions et le prix qui ont été mentionnés dans la proposition de cession ou seront transmises valablement aux héritiers ou ayants-droit de l'associé décédé,

TITRE TROIS: GESTION

Article 11: Gérance

La société est administrée par un ou plusieurs gérants, personnes physiques ou personnes morales, associés ou non.

Lorsqu'une personne morale est nommée gérant, celle-ci est tenue de désigner parmi ses associés, gérants, administrateurs ou travailleurs, un représentant permanent, personne physique, chargé de l'exécution de cette mission au nom et pour le compte de la personne morale.

La désignation et la cessation des fonctions du représentant permanent sont soumises aux mêmes règles de publicité que s'il exerçait cette mission en nom et pour compte propre. Les gérants sont nommés par l'assemblée générale pour une durée à déterminer par elle.

Article 12: Pouvoirs des gérants

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

L'unique gérant ou chaque gérant, s'il y en a plusieurs, alont les pouvoirs les plus étendus de procéder dans le cadre de l'objet de la société, à tous les actes de disposition, d'administration et de gestion la concernant,

Leur pouvoir comprend tout ce que la loi ou les présents statuts ne réserve pas explicitement à l'assemblée générale.

Lorsque la société connaît deux gérants, ils agiront conjointement pour la gestion de la société,

Au cas oit il y aurait trois gérants ou plus, ils forment un conseil de gérance qui désigne un président et qui délibère, décide et agit comme le conseil d'administration en société anonyme.

Dans les cas exceptionnels dûment justifiés par l'urgence et l'intérêt social, les décisions des gérants, formant un collège, peuvent être prises, par consentement unanime des gérants, exprimé par écrit, Il ne pourra cependant pas être recouru à cette procédure pour l'arrêt des comptes annuels et l'utilisation du capital autorisé.

En cas d'intérêt contraire à celui de la société, le(s) gérant(s) agir(a)(ont) conformément aux dispositions légales en cette matière.

Chaque gérant, agissant seul, a le pouvoir de représenter la société dans les actes judiciaires et extrajudiciaires.

Dans tous les actes qui engagent la responsabilité de la société, la signature du/des gérant(s) et d'autres préposés de la société sera immédiatement précédée ou suivie par la mention de la qualité en vertu de laquelle il(s) agi(ssen)t.

Chaque gérant peut, sous sa responsabilité, déléguer à une ou plusieurs personnes, telle partie de leurs pouvoirs de gestion, qu'il détermine et pour la durée qu'il fixe,

Article 13: Rémunération

Le mandat du gérant peut être rémunéré.

Chaque gérant peut, outre le remboursement de ses frais, toucher une rémunération, dont

le montant fera partie des frais généraux de la société.

TITRE QUATRE: CONTROLE

Article 14: Contrôle.

Le contrôle de la situation financière, des comptes annuels et de la régularité des opérations à constater dans les comptes annuels doit être confié à un ou plusieurs commissaires. Les commissaires sont nommés par l'assemblée générale des associés parmi les membres, personnes physiques ou morales, de l'Institut des Réviseurs d'Entreprises. Les commissaires sont nommés pour un terme renouvelable de trois ans. Sous peine de dommages-intérêts, ils ne peuvent être révoqués en cours de mandat que par l'assemblée générale et pour un juste motif.

Toutefois, aussi longtemps que la société pourra bénéficier des exceptions prévues à l'article 141, 2° du Code des sociétés, chaque associé aura, conformément à l'article 166 du Code des sociétés, individuellement les pouvoirs de contrôle et d'investigation des commissaires.

Nonobstant toute disposition légale en la matière, l'assemblée générale aura le droit de nommer un commissaire. S'il n'a pas été nommé de commissaire, chaque associé pourra se faire représenter ou se faire assister par un expert-comptable. La rémunération de l'expert-comptable incombe à la société s'il a été désigné avec son accord ou si cette rémunération a été mise à sa charge par décision judiciaire. En ce cas les observations de l'expert-comptable sont communiquées à la société.

TITRE IN I : ASSEMBLEES GENERALES

Article 15: Réunions

I1 est tenu une assemblée générale ordinaire chaque année le premier samedi de juin à dix neuf heures dans la commune du siège social. Si ce jour est férié, l'assemblée aura lieu le premier jour ouvrable suivant.

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

L'assemblée se réunit spécialement ou extraordinairement chaque fois que l'intérêt de la société l'exige ou à la demande d'associés représentant le cinquième du capital. Elle se tient à l'endroit indiqué dans les convocations.

Article 16: Convocation

Les assemblées générales sont convoquées par le(s) gérant(s), et le cas échéant, les commissaires.

A défaut d'initiative de la part de la gérance, l'assemblée générale peut être tenue sur l'initiative de l'assemblée générale,

Lorsque la société compte plus d'un associé, les convocations se font quinze jours avant l'assemblée aux associés, titulaires de certificats émis en collaboration avec la société, porteurs d'obligation, commissaires et gérants. Cette convocation se fait par lettre recommandée à la poste, sauf si les destinataires ont, individuellement, expressément et par écrit, accepté de recevoir la convocation moyennant un autre moyen de communication,

Il ne doit pas être justifié de l'accomplissement de cette formalité lorsque tous Ies associés, obligataires, titulaires de certificats émis avec la collaboration de la société, commissaires et gérants sont présents ou représentés à une assemblée générale.

Article 17: Représentation

Tout associé empêché peut donner procuration à un fondé de pouvoir spécial, associé ou non, pour le représenter à une assemblée générale et voter en ses lieu et place, par écrit, par télex, par télégramme, par télécopie, par courrier électronique, ou par tout autre moyen de communication qui se matérialise par un document écrit chez le destinataire et la preuve écrite de l'envoi chez I'expéditeur.

Article 18: Délibération

Aucune assemblée ne peut délibérer sur des points qui ne figurent pas à l'ordre du jour, sauf si le capital est représenté dans sa totalité et tout obligataire, titulaire de certificats émis avec la collaboration de la société est présent ou représenté à l'assemblée générale.

Les associés ou l'associé unique peu(ven)t, à l'unanimité, prendre par écrit toutes les décisions qui relèvent du pouvoir de l'assemblée générale, à l'exception de celles qui doivent être passées par un acte authentique.

Tout associé est autorisé à voter par correspondance au moyen d'un formulaire établi et mis à la disposition des associés par la société.

Ce formulaire contient les mentions suivantes

 les nom, prénoms, raison ou dénomination sociale de l'associé, son domicile ou siège social;

 sa signature;

- le nombre et la forme des parts sociales pour lesquelles il prend part au vote;

- la preuve de l'accomplissement des formalités préalables pour être admis à l'assemblée;

 l'ordre du jour de l'assemblée générale avec l'indication des sujets à traiter et les propositions de décisions;

 le sens du vote ou l'abstention sur chaque proposition;

 le pouvoir éventuellement donné au président ou à une personne déterminée de voter, au nom de l'associé, sur les amendements ou résolutions nouvelles soumis à l'assemblée. II ne sera pas tenu compte des formulaires non parvenus à la société trois jours ouvrables au plus tard avant la date de l'assemblée. Les formalités d'admission doivent avoir été accomplies.

La gérance peut organiser un vote par correspondance sous forme électronique via un ou plusieurs sites internet. Elle détermine les modalités pratiques de ce vote électronique en veillant à ce que le système utilisé permette d'introduire les mentions visées au deuxième alinéa qui précède cet alinéa ci et de contrôler le respect de l'alinéa précédent,

Les porteurs d'obligations, détenteurs d'un droit de souscription ou de certificats visés à l'article 271 du Code des Sociétés, peuvent prendre connaissance de ces décisions.

z ' '

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Les associés ont la possibilité de participer ou de voter à distance à l'assemblée générale si les moyens de communication électronique permettent à l'associé de prendre connaissance de manière directe, simultanée et continue des discussions au sein de l'assemblée. L'associé peut également exercer son droit de vote par voie électronique sur tous les points sur lesquels l'assemblée est appelée à se prononcer, pour autant que l'on puisse vérifier l'identité de l'associé.

Les associés ont également la possibilité de poser des questions à l'assemblée générale oralement ou par écrit.

Article 19: Droit _de vote

Chaque part sociale donne droit à une voix.

Article 20: Prorogation de l'assemblée générale

L'organe de gestion a le droit de proroger, séance tenante, la décision de l'assemblée annuelle telle que mentionnée dans l'article 15 des présents statuts, ainsi que toute assemblée générale spéciale ou extraordinaire. Cette prorogation n'annule pas les autres décisions prises, sauf si l'assemblée générale en décide autrement.

L'organe de gestion doit convoquer une nouvelle assemblée générale ayant le même ordre du jour dans Ies trois semaines suivant la décision de prorogation.

Il ne peut y avoir qu'une seule prorogation. La deuxième assemblée générale décide de manière définitive sur les points à l'ordre jour ayant fait l'objet d'une prorogation.

TITRE SIX: COMPTES ANNUELS - RESERVES - DIVIDENDES

Article 21: Exercice social

L'exercice social débute le premier janvier et se termine le trente et un décembre de chaque année.

Article 22: Répartition des bénéfices

L'excédent favorable du bilan, déduction faite des frais généraux, charges sociales, provisions et amortissements nécessaires, constitue le bénéfice net.

Sur le bénéfice il est prélevé cinq pour cent pour la formation de la réserve légale. Ce prélèvement cesse d'être obligatoire lorsque la réserve légale a atteint le dixième du capital social.

L'affectation à donner au solde du bénéfice est décidée par l'assemblée générale à la simple majorité des voix valablement émises. A défaut d'une telle majorité, la moitié de ce solde est distribuée et l'autre moitié réservée.

TITRE SEPT: DISSOLUTION - LIQUIDATION

Article 23: Dissolution

En cas de dissolution de la société, pour quelque cause et à quelque moment que ce soit, la liquidation s'opère par les soins du ou des gérants ou de l'un d'entre eux, agissant en qualité de liquidateurs ou, à défaut, par un ou plusieurs liquidateurs nommés par l'assemblée générale, qui fixe leurs pouvoirs. La nomination des liquidateurs doit être soumise au président du tribunal pour confirmation. Le président du tribunal statue également sur les actes que le liquidateur a éventuellement accomplis entre sa nomination par l'assemblée générale et la confirmation de cette nomination. Il peut les annuler s'ils constituent une violation manifeste des droits de tiers.

Article 24: Répartition de l'actif

Après apurement de toutes Ies dettes, charges et frais de Iiquidation, l'actif net sert à rembourser en espèces ou en titres le montant libéré non amorti des parts.

, I 1

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Réserv4

au'

Moniteur

belge

z

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Si les parts ne sont pas toutes libérées dans une égale proportion, les liquidateurs, avant de procéder aux répartitions, tiennent compte de cette diversité de situations et rétablissent l'équilibre en mettant toutes les parts sur un pied d'égalité absolue, soit par des appels de fonds complémentaires à charge des titres insuffisamment libérés, soit par des remboursements préalables en espèces au profit des parts libérées dans une proportion supérieure. Le solde est réparti également entre toutes les parts.

Sans préjudice de l'article 181 du Code des Sociétés, une dissolution et une liquidation dans un seul acte ne sont possibles que moyennant le respect des conditions suivantes : 1° aucun liquidateur n'est désigné;

2° toutes les dettes à l'égard des tiers ont été remboursées ou les sommes nécessaires à leur paiement ont été consignées;

3° tous les associés sont présents ou valablement représentés à l'assemblée générale et décident à l'unanimité des voix.

L'actif restant est repris par les associés mêmes.

TITRE HUIT: DISPOSITION GENERALE

Article 25: Election de domicile

Pour l'exécution des statuts, tout associé, obligataire, titulaire de certificats émis avec la collaboration de la société, commissaire, gérant ou liquidateur qui n'a pas fait élection de domicile en Belgique, est censé avoir fait élection de domicile au siège social ou toutes les communications, sommations, assignements ou significations peuvent leur être valablement faites.

Vote : Cette résolution est adoptée à l'unanimité.

DEUXIÈME RÉSOLUTION

Pouvoirs.

L'assemblée générale accorde à la gérance les pouvoirs nécessaires à l'exécution des

dispositions prises ci-dessus et accorde tous pouvoirs au notaire instrumentant afin :

- de procéder à toutes les formalités de publication de la traduction des statuts;

- de procéder à la rédaction, la signature et le dépôt au greffe du Tribunal de Commerce du texte coordonné des statuts.

Elle désigne comme mandataire spécial, avec pouvoir de substitution, tous effectifs ou membres de personnel de la société civile privée à responsabilité limitée DEKEGELEER,  rue de la Grande Couture, 2 à 7522 Tournai (Marquain), à qui il donne pouvoir d'apporter toutes les modifications à la banque carrefour des entreprises, et à cet effet de signer tous actes et pièces et de remplir toutes les formalités auprès d'un guichet d'entreprises de son choix

Vote : Cette résolution est adoptée à l'unanimité,

Pour extrait analytique conforme

Déposé en même temps : expédition de l'acte + pièces y annexées, formulaire I + copie, chèque, statuts

coordonnes

Le requérant,

Le notaire associé Sylvie Delcour à Dottignies

Volet B - Suite

28/06/2016 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2015, APP 04.06.2016, DPT 23.06.2016 16214-0255-012

Coordonnées
BAVAR

Adresse
RUE DU MONT DES CARLIERS 30 7522 BLANDAIN

Code postal : 7522
Localité : Blandain
Commune : TOURNAI
Province : Hainaut
Région : Région wallonne