BENELUX BUSINESS ROUNDTABLE (VERKORT) BBR

Divers


Dénomination : BENELUX BUSINESS ROUNDTABLE (VERKORT) BBR
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 633.639.434

Publication

17/07/2015
ÿþM0D 2.2

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Antweroen

0 8 JULI 2015

afdeling Antwerpen

Griffie

i Iiasioaiis*IIIIelYll6111 i i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :} 0.6 3 3 ` 6 3 9 0 4 3 4

Benaming

(voluit) : Benelux Business Roundtable

(verkort) : BBR

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Graanmartk 2, 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Oprichting - benoeming bestuurders

Op 1 juli 2015 verklaren de ondergetekenden:

Sappi Europe, een naamloze vennootschap naar Belgisch recht met maatschappelijke zetel te Chaussée de la Hulpe 166, B-1170 Brussel, België;

USG People, een naamloze vennootschap naar Nederlands recht met maatschappelijke zetel te Almere, Nederland; en

Chamber of Commerce of the Grand Duchy of Luxembourg, een publieke instelling naar Luxemburgs recht met maatschappelijke zetel te Rue Alice de Gasperi 7, L-2981 Luxemburg;

een vereniging zonder winstoogmerk op te richten in overeenstemming met de wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de; stichtingen, zoals gewijzigd.

De statuten van de Benelux Business Roundtable VZW zullen als volgt luiden:

HOOFDSTUK I: RECHTSVORM  NAAM-- ZETEL  DOEL  DUUR

1 Rechtsvorm

De vereniging is opgericht als een vereniging zonder winstoogmerk op grond van de wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, zoals gewijzigd (hierna de "Wet").

2 Naam van de vereniging

De vereniging draagt de naam Benelux Business Roundtable, afgekort "BBR".

Deze naam moet voorkomen in aire akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vereniging, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk" of door de afkorting 4VZW°, steeds met nauwkeurige aanwijzing van de zetel,

3 Zetel

De zetel van de vereniging is gevestigd te Graanmarkt 2, 2000 Antwerpen, ingeschreven in het, rechtspersonenregister te Antwerpen.

4 Doel

4.1 Doeleinden

De vereniging heeft tot doel, de bevordering van de economische integratie en samenwerking in de; Benelux. De vereniging zal een discussieforum bieden aan bedrijfsleiders van ondernemingen in de Benelux die, omwille van hun omvang, marktpositie of leiderschap een belangrijke bijdrage leveren tot de welvaart van de regio. De vereniging neemt zich voor een platform te zijn om vanuit een zakelijk perspectief leidinggevende ideeën en concepten te ontwikkelen voor kritische grensoverschrijdende vraagstukken met het oog op de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2

verbetering van de concurrentie- en aantrekkingskracht van de Benelux als regio in Europa en in de globale wereldeconomie.

De vereniging kan dit doel, in nauwe samenwerking met zijn leden op allerlei manieren verwezenlijken. De vereniging kan alle handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, voor het geheel of voor een deel, betrekking hebben op haar doel of die tot de ontwikkeling ervan kunnen leiden of er de verwezenlijking van kunnen vergemakkelijken.

De raad van bestuur is bevoegd om de aard en de draagwijdte van het doel van de vereniging te interpreteren.

4.2 Activiteiten

Om haar doel te bereiken zal de vereniging (i) grondige studies uitvoeren met betrekking tot de voor haar noodzakelijke randvoorwaarden om de competitiviteit en aantrekkingskracht van de regio te verbeteren, (ii) opiniestukken opstellen en (iii) communiceren met alle nationale en Europese niveaus van de politieke besluitvorming.

De vereniging zal voor elk werkdomein één of twee leden aanduiden die hierover een opiniestuk dienen samen te stellen. De leden zullen hiervoor, indien nodig, gebruik maken van de eigen middelen die hen ter beschikking staan en zullen waar nodig werkgroepen en contactpunten tussen hun organisaties creëren.

5 Duur

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur, en kan te allen tijde ontbonden worden. HOOFDSTUK Il: LEDEN

6 Leden

6.1 Werkende leden

Het aantal werkende leden van de vereniging mag niet minder dan drie bedragen. Tot de vereniging kan als lid toetreden elke rechtspersoon die door de algemene vergadering bij gewone meerderheid wordt aanvaard.

Het kandidaat-lid dient schriftelijk de raad van bestuur om toetreding te verzoeken. De algemene vergadering zal beslissen over de aanvaarding van de kandidaat als lid op haar eerstvolgende vergadering. Op deze vergadering dient minstens de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd te zijn. De beslissing wordt genomen met een gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

De algemene vergadering kan discretionair en zonder verdere motivatie beslissen dat een kandidaat niet wordt aanvaard als lid.

De leden hebben alle rechten en verplichtingen die in de Wet en deze statuten worden beschreven.

Alle beslissingen betreffende toetreding, uittreding of uitsluiting van de werkende leden worden door de raad van bestuur in een register ingeschreven binnen acht dagen na kennisname van (de inwerkingtreding van) de beslissing.

Aan het einde van de statuten is een lijst opgenomen met de leden-oprichters van deze vereniging.

6.2 Toegetreden leden

Elke natuurlijke persoon, rechtspersoon of organisatie die de doelstellingen van de vereniging ondersteunt,

kan bij de raad van bestuur schriftelijk een aanvraag indienen om toegetreden lid te worden.

De raad van bestuur beslist discretionair en zonder verder motivatie dat een kandidaat niet wordt aanvaard

als toegetreden lid.

Toegetreden leden hebben enkel de rechten en plichten die door de raad van bestuur en deze statuten

worden bepaald,

Toegetreden leden hebben geen stemrecht.

7 Voorwaarden om lid te worden en vertegenwoordiging

Met uitzondering van de leden-oprichters, zal als werkend lid enkel aanvaard worden, die bedrijven die omwille van hun omvang, marktpositie of leiderschap een belangrijke bijdrage leveren tot de welvaart van de regio.

8 Ontslag

De leden kunnen zich te allen tijde uit de vereniging terugtrekken door een formeel schrijven te richten aan de raad van bestuur. Het ontslag zal 1 maand na dit schrijven ingaan.

Een ontslagnemend lid zal echter wel verplicht worden tot betaling van de lidmaatschapsbijdrage en tot deelname in de kosten die goedgekeurd werden voor het jaar waarin het ontslag wordt ingediend.

9 Schorsing

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De raad van bestuur kan een lid schorsen indien het op ernstige wijze tekortkomt aan de verplichtingen die krachtens deze statuten op hem rusten of indien het de verwezenlijking van het doel vrijwillig belemmert. De schorsingsmaatregel is voorlopig en geldt slechts tot de volgende bijeenkomst van de algemene vergadering.

Het lidmaatschap van leden die hun lidmaatschapsbijdrage voor het lopende jaar binnen de door de algemene vergadering bepaalde termijn niet betalen wordt opgeschort na een eerste schriftelijke aanmaning tot regularisatie binnen de maand na datum van verzending van die aanmaning.

Leden die hun lidmaatschapsbijdrage na de regularisatietermijn niet betalen, zullen geacht worden ontslagnemend te zijn.. Hun ontslag zal 1 maand na het verstrijken van de regularisatietermijn ingaan.

10 Uitsluiting

Ieder lid kan uit de vereniging gesloten worden indien het op ernstige wijze tekort komt aan de verplichtingen die krachtens deze statuten op hem rusten of indien het de verwezenlijking van het doel vrijwillig belemmert.

Tot de uitsluiting van een werkend lid kan slechts door de algemene vergadering worden besloten wanneer minstens de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is, en mits een meerderheid van twee derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Toegetreden leden kunnen door eenzijdig besluit van de raad van bestuur uitgesloten worden van lidmaatschap.

11 Rechten en plichten

Alle werkende leden zijn verplicht een jaarlijkse bijdrage te betalen. De lidmaatschapsbijdrage van de werkende leden zal jaarlijks worden vastgelegd door de algemene vergadering. De jaarlijkse bijdrage kan per werkend lid niet hoger zijn dan 20.000 EUR. De bijdrage is betaalbaar aan het begin van elk boekjaar of op het ogenblik van de aansluiting.

De lidmaatschapsbijdrage van de toegetreden leden wordt bepaald door de raad van bestuur. De jaarlijkse bijdrage kan per toegetreden lid niet hoger zijn dan 10.000 EUR.

HOOFDSTUK III: ALGEMENE VERGADERING

12 De algemene vergadering

De algemene vergadering is samengesteld uit de werkende leden van de vereniging, Alle werkende leden hebben gelijk stemrecht. Elk werkend lid heeft één stem,

13 Bevoegdheden

De algemene vergadering is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vereniging, met uitzondering van die handelingen waarvoor overeenkomstig

de wettelijke of statutaire bepalingen de raad van bestuur exclusief bevoegd is.

De algemene vergadering heeft onder andere de volgende exclusieve bevoegdheden:

1.wijzigen van de statuten;

2.benoemen en afzetten van de bestuurders;

3.benoemen en afzetten van de commissaris en het bepalen van diens bezoldiging;

4.verlenen van kwijting aan de bestuurders en commissaris;

5.jaarlijks goedkeuren van de jaarrekening en de begroting;

6.ontbinden van de vereniging;

7.het omzetten van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

8.uitsluiten van een lid;

9.het bepalen van de jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage voor de werkende leden;

10.het verplaatsen van de zetel; en

11.alle gevallen waarin de Wet of de statuten dat vereisen.

14 Vergaderingen

De algemene vergadering zal op zijn minst twee keer per jaar bijeen komen. In de loop van de maanden mei of juni zal er tenminste één vergadering worden gehouden voor de goedkeuring van de jaarrekening van het voorbije boekjaar en de begroting van het volgende boekjaar. De vergaderingen worden voorts door de raad van bestuur bijeengeroepen wanneer het belang van de vereniging dit vereist.

De algemene vergadering dient te worden bijeengeroepen indien één vijfde van de werkende leden hierom verzoekt. ln dit geval dient de vergadering gehouden te worden binnen één maand na het indienen van zulk verzoek bij de raad.

De oproepingen tot de algemene vergaderingen worden verstuurd bij gewone brief, fax of e-mail naar alle leden op het (e-mail)adres daartoe laatst opgegeven aan de secretaris, en dit ten minste acht kalenderdagen

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 22

voor de vergadering. De agenda van de vergadering, zoals vastgesteld door de raad van bestuur, wordt vermeld.

15 Quorum en stemming

Om op een geldige manier te beraadslagen moet minstens de helft van de werkende leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, behalve wanneer de Wet of de statuten dit anders voorzien.

De algemene vergadering kan enkel over statutenwijziging op geldige wijze beraadslagen en besluiten wanneer de wijzigingen uitdrukkelijk zijn vermeld in de oproeping en wanneer ten minste twee derden van de leden op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd is. Ingeval op de eerste vergadering minder dan twee derde van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook de wijzigingen aannemen met de meerderheid hierna bepaald, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen 15 dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden. De beslissing wordt geacht aanvaard te zijn indien ze wordt goedgekeurd door twee derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Enkel wanneer de statutenwijziging betrekking heeft op het doel of de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, vereist ze een meerderheid van vier vijfde van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Leden die niet op de vergadering aanwezig kunnen zijn, kunnen zich aan de hand van een schriftelijke volmacht, door een derde die geen lid is laten vertegenwoordigen.

De stemming kan gebeuren door afroeping, door handopsteking of, indien gevraagd door een derde van de aanwezige of vertegenwoordigde werkelijke leden, door geheime stemming.

Bij staking van stemmen wordt het voorstel geacht verworpen te zijn,

16 Notulen

De notulen van de algemene vergadering worden opgenomen in een bijzonder register en ondertekend door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en desgevallend de leden die zulks wensen. Dit notulenregister zal ter inzage zijn van de leden die hun inzagerecht zullen uitoefenen overeenkomstig de modaliteiten bepaald in de Wet en in de besluiten tot uitvoering ervan.

HOOFDSTUK IV: BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

17 Samenstelling raad van bestuur

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit minimum drie bestuurders, al dan niet leden van de vereniging. Het aantal bestuurders moet in elk geval steeds lager zijn dan het aantal personen dat lid is van de vereniging.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden voor een termijn van maximum drie jaar. Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering. Bestuurders zijn steeds herbenoembaar.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter, een secretaris en een ondervoorzitter benoemen. De bestuurders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering die daarover beslist bij gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Ieder lid van de raad van bestuur kan zelf ook ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad van bestuur. Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Aan de bestuurders kan, naast de vergoeding van hun kosten, een bezoldiging worden toegekend door een uitdrukkelijke beslissing van de algemene vergadering.

18 Vergaderingen, beraadslaging en besluitvorming van de raad van bestuur

De raad vergadert zo dikwijls als het belang van de vereniging het vereist, alsook na oproeping door de voorzitter of door twee bestuurders.

De raad wordt voorgezeten door de voorzitter, of bij diens afwezigheid, door de ondervoorzitter. Ingeval geen ondervoorzitter werd benoemd of bij diens afwezigheid, zal de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders de raad voorzitten. De vergadering wordt gehouden op de zetel van de vereniging tenzij anders is voorzien in de oproeping.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten, wanneer ten minste de meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering. De besluiten van de raad worden genomen bij gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige bestuurders. Bij staking van de stemmen heeft de voorzitter dan wel de bestuurder die de vergadering voorzit doorslaggevende stem.

Bestuurders die niet op de vergadering kunnen aanwezig zijn, kunnen enkel door een andere bestuurder worden vertegenwoordigd.

19 Notulen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Er worden notulen opgesteld en ondertekend door de aanwezige bestuurders, en bewaard in een notulenregister dat ter inzage za! zijn van de leden die hun inzagerecht kunnen uitoefenen overeenkomstig de modaliteiten bepaald in de Wet en in de besluiten tot uitvoering ervan.

20 Schriftelijke besluitvorming

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vereniging zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Daartoe is vereist dat er vooraf een unaniem akkoord is onder de bestuurders om tot schriftelijke besluitvorming over te gaan. Schriftelijke besluitvorming veronderstelt in elk geval dat er een beraadslaging plaatsvond per e-mail, video- of telefoonconferentie.

21 Tegenstrijdig belang

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, moet hij dit meedelen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt.

Zijn verklaring alsook de rechtvaardigingsgronden betreffende dit strijdig belang moeten worden opgenomen in de notulen van de raad van bestuur die het besluit moet nemen. In deze notulen omschrijft de raad van bestuur de aard van de beslissing of de verrichting, verantwoordt het besluit en vermeldt de vermogensrechtelijke gevolgen ervan voor de vereniging.

Voormelde procedure is niet toepasselijk op gebruikelijke verrichtingen die plaatshebben onder de voorwaarden en tegen de zekerheden die op de markt gewoonlijk gelden voor soortgelijke verrichtingen.

22 Intern bestuur

De raad van bestuur is bevoegd voor het algemeen beleid van de vereniging en alle bevoegdheden die door de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen, zelfs niet nadat ze zijn openbaar gemaakt. Niet-naleving ervan brengt wel de interne aansprakelijkheid van de betrokken bestuurder(s) in het gedrang.

23 Dagelijks bestuur

be algemene vergadering zal het dagelijks bestuur, alsook de vertegenwoordiging van de vereniging wat het dagelijks bestuur betreft, delegeren aan één of meerdere bestuurders, die elk alleen kunnen handelen en dit zowel wat het intern dagelijks bestuur als wat de externe vertegenwoordigingsmacht voor dat dagelijks bestuur betreft, Het mandaat van een persoon belast met het dagelijks bestuur komt ten einde door vrijwillig ontslag, overlijden, verstrijken van het mandaat of door afzetting of gedwongen ontslag door de algemene vergadering

Het dagelijks bestuur beschikt over de volgende bevoegdheden:

(i)de dagelijkse werkzaamheden van de vereniging;

(ii)elke loontrekkende van de vereniging aanwerven en ontslaan en zijn functie, bezoldiging en arbeids-bevorderings- en ontslagvoorwaarden bepalen;

(iii)het voorbereiden van de algemene vergadering in samenwerking met de voorzitter van de raad van bestuur;

(iv)het voorzitten van de verschillende werkgroepen en het voorleggen van de resultaten hiervan aan de algemene vergadering; en

(v)het verzorgen van mededelingen naar het publiek die uitgaan van de vereniging.

De algemene vergadering en de personen belast met het dagelijks bestuur kunnen ook bijzondere volmachten verlenen aan elke mandataris naar keuze,

24 Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vereniging bij elke gerechtelijke en buitengerechtelijke handeling. Hij vertegenwoordigt de vereniging door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vereniging in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door twee bestuurders die gezamenlijk handelen en, binnen het kader van het dagelijks bestuur, door elke persoon aan wie het dagelijks bestuur is opgedragen, alleen optredend.

De vereniging kan tenslotte, binnen de grenzen van hun volmacht, worden vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers of mandatarissen.

25 Aansprakelijkheid

t

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

De bestuurders en dagelijks bestuurders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vereniging. Tegenover de vereniging en tegenover derden is hun verantwoordelijkheid beperkt tot de vervulling van de hun gegeven opdracht overeenkomstig het gemeen recht, het bepaalde in de Wet en in de statuten.

HOOFDSTUK V; BOEKJAAR  TOEZICHT

26 Boekhouding

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december. De boekhouding wordt gevoerd overeenkomstig het bepaalde in artikel 17 van de Wet en de daarop toepasselijke uitvoeringsbesluiten.

De raad van bestuur legt de jaarrekening van het voorgaande boekjaar alsook een voorstel van begroting ter goedkeuring voor aan de jaarlijkse gewone algemene vergadering.

Mochten  wegens de aard van haar hoofdactiviteit  bijzondere uit een wetgeving of een overheidsreglementering voortvloeiende regels betreffende het houden van haar boekhouding en betreffende haar jaarrekening van toepassing zijn, dan zal de vereniging zich daarnaar schikken, voor zover zij minstens gelijkwaardig zijn aan die bepaald op grond van deze Wet.

27 Toezicht

Zolang de vereniging voor het laatste afgesloten boekjaar de drempelbedragen vermeld in artikel 17 §5 van de Wet niet overschrijdt, is de VZW niet verplicht een commissaris te benoemen.

Zodra de vereniging de drempelbedragen overschrijdt, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen hierin weer te geven overeenkomstig het bepaalde in het Koninklijk Besluit van 19 december 2003, aan een commissaris opgedragen, te benoemen door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

HOOFDSTUK VI: ONTBINDING

28 Ontbinding

De vereniging kan worden ontbonden door een besluit van de algemene vergadering. De algemene vergadering zal daartoe worden samengeroepen door de raad van bestuur of door minimum een vijfde van aile werkelijke leden. De bijeenroeping en agendering vinden plaats overeenkomstig hetgeen dat werd bepaald in artikel 14 van deze statuten,

De beraadslaging en beslissing over de ontbinding respecteert het quorum en meerderheid zoals vereist voor een wijziging van de doeleinden van de vereniging en volgens de procedure zoals voorzien in artikel 15 van deze statuten. Vanaf de beslissing tot ontbinding vermeldt de vereniging steeds dat zij "VZW in vereffening" is overeenkomstig artikel 23 van de Wet.

In geval het voorstel tot vrijwillige ontbinding wordt goedgekeurd, zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars benoemen, hun opdracht bepalen en de wijze van vereffening van de schulden en van het te gelde maken van de goederen vaststellen.

In geval van ontbinding zal, na aanzuivering van de schulden, het actief worden overgemaakt aan een vereniging zonder winstoogmerk waarvan de doelstellingen nauw aansluiten bij de doelstellingen van de vereniging en die aangeduid wordt door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden,

29 Slotbepaling

Voor alles wat niet uitdrukkelijk is voorzien in onderhavige statuten is de Wet van toepassing.

Op 1 juli 2015 hebben de oprichters voorts een buitengewone algemene vergadering gehouden en met eenparigheid van stemmen:

BESLOTEN de volgende personen te benoemen tot bestuurder

(a) de heer Wouter De Geest geboren in Gent op 28 augustus 1954 en wonende te Rozenlaan 1, B-2950 Kapellen, België;

(b) de heer Michel Wurth geboren in Luxemburg op 17 april 1954 en wonende te 43 rue d'Itzig, L-5231 Sandweiler, Luxemburg; en

(c) de heer Eric ter Hark geboren in Den Haag op 27 januari 1950 en wonende te 18 Avenue Ernest Solvay, B-1310 La Hulpe, België.

Voor-` behouden aan'tiet' Belgisch Staatsblad

r Moo 2,2

Luik B - Vervolg

Besloten bovendien dat de mandaten van alle bestuurders eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2015.

BESLOTEN om hierbij bijzondere volmacht te verlenen aan B-Docs BVBA, met maatschappelijke zetel te Willem de Zwijgerstraat 27, 1000 Brussel en Koen Geerts en Kaat Vervenne, advocaten bij Linklaters LLP, elk met bevoegdheid om alleen te handelen en met het recht van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en desgevallend bij de BTW-administratie, bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsook bij enige andere publieke instelling, te verzekeren. Zij worden onder meer gemachtigd voor het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de nodige (publicatie)formulieren. Deze volmacht zal ook betrekking hebben op de formaliteiten met betrekking tot de publicatie van de oprichting van de BBR.

Voor eensluidend uittreksel,

Koen Geerts

Bijzonder gevolmachtigde

Tegelijk hiermee neergelegd: de oprichtingsakte en het proces-verbaal van de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de oprichters gehouden op 1 juli 2015.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BENELUX BUSINESS ROUNDTABLE (VERKORT) BBR

Adresse
i Iiasioaiis*IIIIelYll6111 i i

Code postal : 6111
Localité : Landelies
Commune : MONTIGNY-LE-TILLEUL
Province : Hainaut
Région : Région wallonne