C.R.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : C.R.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.251.097

Publication

19/09/2014
ÿþ Mod21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON TE

12 -0 ELG1SCH

.5. Iii 111J1111 J1211111H 111

IR BELGE

]-" 2014 ;TAATSBLADR

NEERGELEGD

1 "Z Aliti, 2014

e c heetvg Per iFtlee E L

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onclememingsnr : 0842.251.097

Benaming

(voluit) : C.R. 2 )BA-"

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nijverheidslaan 7, 8580 Avelgem

Onderwerp akte schrapping en benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 14 juni 2014.

Er wordt met eenparigheid van stemmen beslist om Clarysse Luc te schrappen als niet statutair zaakvoerder

en dit Vanaf heden.

Er wordt beslist met eenparigheid van stemmen om Lambrecht Bart te benoemen ais niet statutair

zaakvoerder en dit eveneens vanaf heden.

Lambrecht Bart, zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden Rocto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

17/01/2012
ÿþ. - " " { " a ~ ' ^~+` Mal Word 11.1

Idr i `"

11

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITE r ~, LCE

DiRE'TiC~1V

10 -01- 2012 r

BELGISCH STAAT SCI-4 BESTUUR

26. 12, 2:1

" .: eriffa r E`

" izai 45s,"

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) (verkort) :

842.. ,i51 o9.

C.R. BVBA

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8580 Avelgem, Nijverheidslaan 7

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER

1. OPRICHTERS : 1) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CLEANING &

RENOVATION SERVICES", met zetel te 8580 Avelgem, Nijverheidslaan 7, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0811.782.013, Rechtbank van Koophandel te Kortrijk en 2) de heer CLARYSSE Luc Maurice Julo Yves Olivier, geboren te Kortrijk op 22 oktober 1966, nationaal nummer 66.10.22107.10, echtgescheiden, wonende te 8580 Avelgem, Toekomststraat 105.

2. RECHTSVORM EN NAAM : De vennootschap neemt de vorm aan van een BVBA met de naam "C.R. BVBA"

3. ZETEL : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8580 Avelgem, Nijverheidslaan 7

4. DOEL:

De vennootschap heeft tot doel :

-Schoonmaakbedrijf;

-Schoonmaakbedrijf en overige activiteiten in het kader van dienstencheques;

-Reinigen van gemeenschappelijke delen appartementen aan de kust;

-Reinigen van rollend materieel;

-Import-export van kledij, groot en detailhandel;

-Verhuur van woningen, vakantiewoningen, appartementen;

-Aankoop en verkoop van vastgoed;

-Renovatie van oude en nieuwe meubelen;

-Decaperen en inkleuren van meubelen;

-Zandstralen van trappen en meubelen;

-Webdesign en Search Engine Optimization, uitbaten van websites, betaalsites, publiciteitsonderneming;

-Import en export van meubelen en antiek/brocante;

-Binnenhuisdecoratie;

-Handelaar in goederen in het algemeen;

-Transport, vervoer van colli's en meubelen;

-Verhuur van wagens, vrachtwagens en andere voertuigen.

Dit alles in de meest ruime zin.

Deze opsomming is opsommend en niet beperkend.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechts-handelingen verrichten die van aard zijn de'

verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

Ze kan participeren in of een fusie aangaan met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen

bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële, burgerlijke,

roerende en onroerende aard, alsmede verrichtingen op commissieloon, welke het-zij direct, hetzij indirect,

verband houden met de verwe-izenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van het maatschappelijk

doel van de vennootschap.

5. DUUR : De duur van de vennootschap is onbeperkt.

6. KAPITAAL : Het kapitaal bedraagt 18.600,00 EUR, vertegen-'woor" -'digd door 186 aan-delen zonder

vermelding van nominale waarde. De aan-delen zijn op naam. De vennootschap erkent slechts één ei-ge-+naar per aandeel. De mede-eigenaars alsook de pandschuldeisers en pandschuldenaars van zelfde aandelen zijn verplicht zich door een gemeen,schappe-'lijke vol-,macht-drager te doen vertegenwoordigen en de vennoot-schap ervan te verwitti-gen. Zolang geen ge-meen-schappelijke vol-machtdrager is aangewe-zen zullen de rech-ten aan deze . aande-len verbonden, geschorst wonden. Deze volmachtdrager oefent ten. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Vo

beha aan Belç

Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Y Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge aanzien van de ven-inoot-,schap die rechten uit. In geval van vruchtgebruik en bij gebrek aan uitdrukkelijke aanwijzing van een gemeenschap-'pe-'lijke volmachtdrager zal de bloot-eigenaar van het aandeel door de vruchtgebruiker jegens de vennootschap vertegenwoordigd worden, behoudens nochtans in volgende gevallen : stem-'ming in verband met : - een kapitaalverhoging; - de in-vereffening-stelling van de vennootschap; - de inlijving in het kapitaal van maatschappelijke reserves; in welke gevallen het stemrecht aan de bloot-eigenaar toebehoort.

7. SAMENSTELLING VAN HET KAPITAAL : Het kapitaal is volledig geplaatst en volledig volstort als volgt : 1) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CLEANING & RENOVATION SERVICES', heeft ingeschreven op 185 aandelen, hetzij voor 18.500,00 EUR, volledig volstort, waarvoor hem 185 aandelen als volstort ten belope van 18.500,00 EUR, werden toegekend; 2) CLARYSSE Luc heeft ingeschreven op 1 aandeel, hetzij voor 100,00 EUR, volledig volstort, waarvoor hem 1 aandeel als volstort ten belope van 100,00 EUR, werden toegekend

8. BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd hetzij door een enig zaakvoerder hetzij door meerdere zaakvoerders. Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. Hij beschikt over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen die onder het doel van de vennootschap ressorteren. Hij kan ondermeer alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur van de postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen. Eveneens volstaat de handtekening van ieder zaakvoerder om stukken in ontvangst te nemen of ontlasting te geven aan het bestuur van de spoorwegen, posterijen, telegraaf, telefoon, postcheques en dergelijke openbare en private diensten, voor ontvangst van dagvaardingen, voor gerechtelijke dossiers en verklaringen tegenover gerechts- en politiediensten. De zaakvoerders mogen zich in geval van afwezigheid of belet, onder persoonlijke verantwoordelijkheid, laten helpen of vertegenwoordigen in hun betrekkingen met derden, door gevolmachtigden van hun keuze, op voorwaarde dat de volmacht bijzonder is, beperkt is tot een reeks bepaalde rechtshandelingen en van tijdelijke aard is. Ieder algemene volmacht van bevoegdheid is verboden. Als niet-statutair-zaakvoerder van de vennootschap werd aangesteld: CLARYSSE Luc, voornoemd, die verklaard heeft te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling. De duurtijd van de opdracht van de zaakvoerder is onbeperkt.

9. BOEKJAAR : Het boekjaar begint op 1 januari en wordt op 31 december daarna afgesloten. Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 31 december 2012.

10. JAARVERGADERING : Wordt telkens gehouden op 20 mei om 11.00 uur. Zij zal plaats hebben op de ze-gel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag. De 1 ste jaarverga-'de-'ring zal gehouden worden in 2013. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming dan moet het rondschrijven minstens 20 dagen voor de datum van de jaarvergadering worden verstuurd. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief - of via een ander com'munciatiemiddel mits individuele, uitdrukkelijke en schrifte-lijke instemming van de bestemmelingen - toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste 15 dagen vóór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken. Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergade-iring, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het W. Venn. moeten ter beschikking worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos toegezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken. De vennoten, de hou-ders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commis-'saris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene verga-dering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief. Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig het W. Venn. doch dienen deze formaliterten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

11. WINSTAANWENDING : Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden : 1) 5 % voor de samenstelling van de wettelijke reserve; deze afhouding is niet meer verplichtend wanneer de wettelijke reserve 1/10de van het kapitaal van de vennootschap bereikt; 2) het overige zal aan de aandelen toegekend worden. Niettegenstaande hetgeen gezegd werd onder 2) kan de algemene vergadering bij meerderheid van stemmen elke andere verdeling van de winst aannemen. De zaakvoerder(s) heeft/hebben het recht een interimdividend uit te keren onder voorbehoud van enige wettelijke beperking terzake. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het W. Venn.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd. Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012

die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate

werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvul-lende opvraging van stortingen.

12. OVERGANGSBEPALING  OVERNAME VERBINTENISSEN:

- de zetel van de vennootschap is gevestigd te 8580 Avelgem, Nijverheidslaan 7.

- het eerste boekjaar vangt aan op de datum van neerlegging van het uittreksel uit onerhavige akte op de

Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel overeen-'komstig ar'ti'kel 68 van het Wetboek van

Vennootschappen en zal worden afge-,slo'ten op 31 december 2012.

- de eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2013.

- de vennootschap neemt de verbintenissen over die door de oprichters zijn aangegaan voor de

vennootschap in op'rich'ting en dit onder de op-.schortende voorwaarde van de neerlegging

overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Deze verbintenissen worden geacht

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk neergelegd : expeditie

Notaris Markey Erwin (getekend)

Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persofo)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto

24/02/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
C.R.

Adresse
RUE DES RESISTANTS 21 7750 MONT-DE-L'ENCLUS

Code postal : 7750
Localité : Amougies
Commune : MONT-DE-L'ENCLUS
Province : Hainaut
Région : Région wallonne