ELIZ

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELIZ
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.263.058

Publication

13/10/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
01/10/2013
ÿþMoa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IRI,1016111

Vi

baht

aar

Eet Stee

0



uVÁN l~Q@~MANaELK

2 0 SEP. 2013

DENDERMONDE

Q~tIlia

i

Ondernemingsnr : 0833.263.058

Benaming

(voluit) : ELIZ

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel " Oude Heirbaan 76, 9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerders - Benoeming zaakvoerder -Wijziging maatschappelijke zetel

De Buitengewone Algemene Vergadering van 01/08/2013 heeft met eenparigheid van stemmen beslist :

- Mevrouw KAVA Elmas te ontslaan als zaakvoerder en haar décharge te geven voor haar bestuur.

- De heer KAYA Ismail te ontslaan als zaakvoerder en hem décharge te geven voor zijn bestuur.

- De heer BOONE Wim te benoemen als zaakvoerder voor de duur van zes jaren.

- De maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 7141 Camières, Rue de la Station 34.

Getekend

Wim Boone

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



II*111.t1 1.11611,1111.111*

Ondernemingsnr : BB0833263058

Benaming

(vofuit) : ELIZ

(verkort) :

GRIFFIE

VAN lf00;'I--i,'-.I:,s 4CL

2 1 SEP, 2012

DEND s~'f`t;'~::ikDº%

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Guido Gezellelaan 7, 9100 Sint-Niklaas

(volledig adres)

Onderwerp akte : adreswijziging

De zaakvoerder beslist, confer de statuten, om per 10.09,2012 de zetel van de vennootschap te wijzigen, naar Oude Heirbaan 76 te 9100 Sint Niklaas.

KAYA Ismail

zaakvoerder

Bijla gen bij let Belgisch Staatsblad --02/1O/2O12 --Annexe s du Moniteur-b elge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto.: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.06.2012, NGL 14.06.2012 12174-0475-010
01/02/2011
ÿþ Mod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11300810*

Neergelegd

28-01-2011



Griffie

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : ELIZ

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Guido Gezellelaan 7

Onderwerp akte : Oprichting - benoemingen

Uit een akte verleden voor notaris Raf Van der Veken te Belsele - Sint-Niklaas op 28 januari 2011, blijkt hetgeen volgt :

1. Vorm - Naam : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ELIZ .

2. Zetel : Guido Gezellelaan 7, 9100 Sint-Niklaas

3. Duur : De vennootschap werd opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf de neerlegging van het uittreksel van de stichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

4. Vennoten :

a) De heer KAYA Ismail, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Guido Gezellelaan 7, die op zijn inbreng nog 6.324,00 euro dient te volstorten;

b) Mevrouw KAYA Elmas, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Guido Gezellelaan 7, die op haar inbreng nog 6.076,00 euro dient te volstorten,.

5. Maatschappelijk kapitaal : Het kapitaal, volledig geplaatst, bedraagt 18.600 euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde.

6. Samenstelling van het maatschappelijk kapitaal : Speciën.

7. Boekjaar : Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december daarna. Het eerste boekjaar zal lopen tot 31 december 2011.

8. Reserves - winstverdeling : Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle kosten, nodige provisies en afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar van de vennootschap.

Van het positief resultaat van het boekjaar, na aanrekening van eventuele overgedragen verliezen, zal jaarlijks ten minste vijf ten honderd voorafgenomen worden, voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds een tiende van het kapitaal bereikt.

Het overschot wordt in beginsel onder de vennoten verdeeld, tenzij de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s) beslist dat dit saldo voor het geheel of voor een gedeelte een andere bestemming zal krijgen en onder meer aangewend zal worden voor het vormen van een buitengewoon reservefonds of het overbrengen naar het volgend boekjaar.

9. Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, te benoemen door de vennoten bij de oprichting, of na de oprichting door de algemene vergadering.

Werd benoemd tot gewone niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap, voor de duur van de vennootschap, de heer Kaya Ismail en mevrouw Kaya Elmas.

De zaakvoerder, of iedere zaakvoerder apart indien er meerdere zijn, kan alleen handelen en heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden van beschikking en bestuur te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der vennoten zijn voorbehouden. Ieder zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover derden en in rechte, als eiser of verweerder.

Door de zaakvoerder(s) mogen welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur overgedragen worden aan elke persoon die daartoe bekwaam geacht wordt.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een algemene vergadering hierover anders beslist.

10. Commissarissen : -

11. Doel : De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen  als in buitenland:

- De aan- en verkoop, het leveren en plaatsen, de fabricatie en de uitbating van alle informatica- en computertechnologieën en installaties, alsook het onderhoud ervan, alsmede alle nijverheidsverrichtingen, handelszaken en verhandelingen van onroerende of financiële aard, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

- De aan- en verkoop, het leveren en fabricatie van alle textielproducten, alsook het onderhoud ervan, alsmede alle nijverheidsverrichtingen, handelszaken en verhandelingen van onroerende of financiële aard, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen

0833263058

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

bevorderen.

- Het uitvoeren van transporten voor eigen naam en eigen rekening, alsook de opslag van goederen voor naam en rekening van derden. Het aankopen en huren van transportmateriaal en het doorverhuren ervan.

- De aankoop van alle materialen bedoeld voor het doorverhuren ervan.

- Het uitbaten van horeca-aangelegenheden.

- Het uitbaten van een kapperszaak.

- De aan- en verkoop, het leveren en plaatsen, de fabricatie en de uitbating van alle technische, elektrische apparatuur, leidingen en onderdelen, alsook het onderhoud ervan, alsmede alle nijverheidsverrichtingen, handelszaken en verhandelingen van onroerende of financiële aard, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

- De uitvoering van algemene technologie en economische studies als studie- of engineeringsbureau,

inzake industrialisering en investering, productiediversificatie, nieuwe producten of technologieën en hun toepassingen

- Het verbeteren van industriële processen met het oog op een rationeler energie- of grondstoffengebruik of een verbeterde bescherming van leefmilieu.

- Het bevorderen van de ontwikkeling van technologische innovaties tot aan hun industrialisering en commercialisering, opsporen van geschikte partners voor realisaties.

- De vennootschap zal alle roerende en onroerende verrichtingen in de meest brede betekenis van deze term kunnen stellen, dit wil zeggen: de aankoop, verkoop, het huren en verhuren, het onderhuren en het bouwen of verbouwen, het uitrusten, valoriseren en het uitbaten onder alle vormen van alle roerende en onroerende goederen.

- Zij zal tevens zowel door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze vennootschappen die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. In het algemeen zal de vennootschap alle handels-, industriële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die geheel of gedeeltelijk haar doel aanbelangen of die de verwezenlijking ervan zouden vergemakkelijken.

- De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

- De vennootschap zal zich mogen interesseren door inbreng, deelnamen of anderszins in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen in België en in het buitenland die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband staat met het hare.

- De vennootschap mag ook leningen en kredietopeningen toestaan aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borgstellen, of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

- Zij mag haar patrimonium in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden.

Dit alles in de meest ruime zin.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel. Bovendien mag de vennootschap deze handelingen verrichten voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelneming evenals alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot het verwezenlijken van haar doel, of de uitbreiding

ervan vergemakkelijken, verrichtingen van industriële, financiële, roerende of onroerende aard.

12. Jaarvergadering : De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand juni om negen uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald, en voor de eerste maal in 2012.

Er zijn geen speciale voorwaarden voor toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

13. Er werd volmacht verleend, met recht van indeplaatstelling, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A. Verhamme, te 8560 Wevelgem, Waterstraat 2 en aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Luminad te 8560 Gullegem, Hoge Voetweg 14, teneinde het nodige te doen voor de formaliteiten inzake ondernemingsloket, aanvraag van vergunningen, btw-nummer en andere verplichtingen die te vervullen zijn bij het opstarten van de vennootschap.

14. Ondergetekende notaris bevestigt de storting van 6.200,00 euro voor de vennootschap in oprichting bij

Centea.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Notaris Raf Van der Veken.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ELIZ

Adresse
RUE DE LA STATION 34 7141 CARNIERES

Code postal : 7141
Localité : Carnières
Commune : MORLANWELZ
Province : Hainaut
Région : Région wallonne