RENOVATIEF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RENOVATIEF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 871.559.648

Publication

25/03/2014
ÿþMod Word 11.1

ka1.4 t ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0871.559.648

Benaming

(voluit) : RENOVAT1EF

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Beeldstraat 12

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Benjamin Van Hauwermeiren, te Oordegem (Lede), op 06/03/2014, aangeboden ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid RENOVATIEF, met maatschappelijke zetel te 9100 Sint-Niklaas, Beeldstraat 12, met éénparigheid van stemmen de volgende besluiten heeft genomen:

...I

A) Dat deze vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen over navolgende agenda:

1) Verplaatsing maatschappelijke zetel.

2) toevoeging van een handelsnaam

3) Aanvaarding van het ontslag gegeven door de bvba TERSAGO BOUWPROJECTEN uit zijn functie van zaakvoerder van de vennootschap met ingang van heden en het verlenen van volledige kwijting over de uitoefening van zijn mandaat.

4) benoeming van de heer Peter Hendrik Gernardus Weijers, geboren te Heerlen (Nederland) op 19 augustus 1947, wonende te Heerlen (Nederland), Parc Imstenrade 180, tot zaakvoerder van de vennootschap.

5) Volledige herwerking van de statuten van de vennootschap, om ze in overe nstemming te brengen met de genomen beslissing(en).

6) vervolgens volledige herwerking van de statuten naar de Franse taal ingevolge voormelde verplaatsing van de zetel naar een ander taalgebied.

7) Machtiging aan het bestuursorgaan van de vennootschap tot uitvoering van de genomen beslissingen - vormachten.

AFHANDELING AGENDA:

Punt 1: Verplaatsing maatschappelijke zetel:

-De enige vennoot, handelend als gemeld, neemt kennis van het voorstel van de zaakvoerder van de vennootschap om de zetel van de vennootschap te verplaatsen over de Vlaamse taalgrens, namelijk van 9100 Sint-Niklaas, Beeldstraat 12, naar 7890 Ellezelles, Quatre Vent 200.

-Na beoordeling van voormeld voorstel, wordt dit voorstel goedgekeurd en wordt beslist om de zetel van de vennootschap, die thans nog gevestigd is te 9100 Sint-Niklaas, Beeldstraat 12, met ingang vanaf heden te verplaatsen naar 7890 Ellezelles, Quatre Vent 200.

Punt 2: toevoeging van een handelsnaam

De algemene vergadering beslist dat tevens als handelsnaam kan gebruikt worden: GW Construct alsook

Renovatief.

Punt 3: ontslag zaakvoerder

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen het ontslag gegeven door de bvba TERSAGO BOUWPROJECTEN voornoemd uit zijn functie van zaakvoerder van de vennootschap met ingang van heden te aanvaarden. De vergadering beslist tevens met éénparigheid van stemmen aan de bvba TERSAGO BOUWPROJECTEN volledige kwijting te verlenen over de uitoefening van zijn mandaat tot heden.

Punt 4: benoeming zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*1906 501*

i Ill

I

V beh aa 13e1 Sta i

iii



GRIFFIE

12 MAART 201q

DENDERMONDE Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist tot niet-statutaire zaakvoerder te benoemen de heer Peter Weijers, hier aanwezig, die verklaart deze benoeming te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Punt 5: Volledige herwerking van de statuten van de venncotschap, om ze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissing(en) en de recente wijzigingen aan het vennootschapsrecht:

-De vergadering heeft bij deze kennis genomen van het vroegere voorstel van de enige niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap om, in het kader van de tegenwoordige buitengewone algemene vergadering, de daarbij genomen beslissing(en) en de recente wijzigingen aan het vennootschapsrecht, de bestaande statuten van de vennootschap volledig te herwerken, als volgt:

STATUTEN

Artikel één - naam:

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en draagt de volgende naam: "RENOVATIEF".

De handelsnamen zijn GW CONSTRUCT en RENOVATIEF;

Artikel twee - maatschappelijke zetel:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Ellezelles, Quatre Vent 20D.

Artikel drie - doel:

De vennootschap heeft zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel :

Het uitoefenen van het beroep van beroepsoprichter en projectontwikkelaar.

Het uitoefen van het beroep van veiligheidscoördinator en coördinatie van bouwwerken.

De studie, planning en uitvoering van alle werken in onroerende staat, zoals het oprichten, verfraaien en renoveren van bouwwerken van alle aard, bouwen van stellingen, gevelreiniging, leggen van opritten in kasseien en betonklinkers, zandstralen van metaal, leggen van kabels en diverse leidingen, afbraakwerken, alle dakwerken, alle exploitatie of bouwrijp maken van gronden en ondergronden (zoals bouwen van ondergrondse parkeergarages en dergelijke), en dit door onder meer metselwerken, schrijn- en timmerwerken, bevloering en faience, an alles wat nodig mocht zijn om onroerende goederen op te richten, te verbeteren of te renoveren.

Aile frabricage, onderhoud, herstelling, alle handel, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel, vervoer, alle huur of verhuur en leasing van alle machines en van alle producten hoegenaamd in verband met voormelde activiteiten.

Het uitoefenen van allerhande technische taken en uit uitvoeren van allerhande materiële werken.

Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, bedrijfseconomische en bedrijfstechnische aangelegenheden, consultancy, commerciële aangelegenheden, marketing, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Het uitoefenen van allerhande technische taken en het uitvoeren van allerhande materiële werken.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium.

Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, niet het oog op het beheer van de opbrengst; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrrichtingen een activiteit als vastgoed-handelaar mogen uitmaken.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële commerciële financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij kan tevens borg staan voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel,

Artikel vier - duur:

De vennootschap is opgericht voor ONBEPAALDE DUUR.

Artikel vijf - maatschappelijk kapitaal:

Het kapitaal bedraagt twintigduizend EURO (¬ 20.000,00) en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk één/honderdste (1/100e) deel in het maatschappelijk kapitaal.

Bij verhoging van het maatschappelijk kapitaal moeten de aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal, door hun aandelen vertegenwoordigd.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht toe aan de blote eigenaar, behoudens andersluidend akkoord tussen hem en de vruchtgebruiker.

Artikel zes - aandelen en effecten:

De aandelen en effecten zijn op naam en ondeelbaar.

r Er wordt op de zetel een register van aandelen gehouden niet de juiste aanduiding van elke vennoot, van het getal hem toebehorende aandelen en van de gedane stortingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge Indien een aandeel of een effect aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan (kunnen) de zaakvoerder(s) de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het aandeel of effect is aangewezen, behoudens de toepassing van artikel tweehonderd zevenendertig van het Wetboek van Vennootschappen bij overlijden van de enige vennoot. Alle rechten, verbonden aan met vruchtgebruik bezwaarde aandelen of effecten zullen, ten opzichte van de vennootschap, door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend.

Nochtans zal het stemrecht in algemene vergadering, die moet besluiten over verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal, uitgeoefend worden door de blote eigenaar.

Artikel zeven - overdracht en overgang van aandelen:

De overdracht en overgang van effecten van de vennootschap zijn onderworpen aan de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen inzake de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Artikel acht - bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd in de statuten of door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van een directiecomité, van een directieraad of van een raad van toezicht, dan benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad, of werknemers een vaste vertegenwoordiger die gelast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechterlijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt.

Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Een zaakvoerder kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door een enkele kennisgeving gericht aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien.

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebraohte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt ook over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van één van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van de functie van een zaakvoerder.

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerder(s).

Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit, een algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn vervanging te voorzien.

Artikel negen - bevoegdheid van de zaakvoerder(s):

ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van 1) die handelingen, waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, 2) beperkingen opgelegd in de statuten, of 3) beperkingen opgelegd bij zijn benoeming.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) zich in zijn (hun) betrekkingen met derden laten vertegenwoordigen onder zijn (hun) persoonlijke verantwoordelijkheid door lasthebbers van zijn (hun) keuze, op voorwaarde nochtans dat deze lastgevingen bijzonder en van tijdelijke aard zijn.

Artikel tien - bezoldiging van de zaakvoerder(s):

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van enfof bevestiging van de algemene vergadering van de vennoten van de vennootschap.

De vennoten die geen zaakvoerder zijn, doch daadwerkelijk in de vennootschap werken kunnen eveneens bezoldigd worden.

Deze bezoldiging zal voor ieder afzonderlijk eveneens door de algemene vergadering bepaald worden. Zij kan ten allen tijde worden aangepast.

Artikel elf - controle:

De controle over de vennootschap wordt opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door de algemene vergadering van de vennoten:

-hetzij wanneer de benoeming van een commissaris door de wet opgelegd wordt;

-hetzij wanneer de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen er zo over beslist.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ingeval er geen commissaris benoemd is, bezit ieder vennoot individueel de onderzoeks- en

controlebevoegdheid van een commissaris.

Artikel twaalf - algemene vergadering:

1) Algemene beginselen:

De algemene vergadering van vennoten heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de handelingen die de

vennootschap aangaan, te verrichten of te bekrachtigen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent de enige vennoot de bevoegdheden uit die aan

de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De algemene vergadering heeft het recht zijn statuten uit te leggen.

2) Bijeenroeping:

Het bestuursorgaan en de commissarissen, indien er zijn, kunnen de algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die één/vijfde (1/5e) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De vennoten kunnen éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden,

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien (15) dagen voor de vergadering bij een ter post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de commissaris(sen) en de zaakvoerder(s).

3) Volmachten:

Iedere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten

vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde

formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Het bestuursorgaan mag de vorm van de volmachten bepalen,

4) Bureau:

De zaakvoerder of, indien er meerdere zijn, de oudste in jaren aanwezige zaakvoerder, zit de algemene

vergadering voor,

De voorzitter stelt een secretaris aan, die buiten de vennoten mag worden gekozen. De vergadering kiest

twee (2) stemopnemers indien zij dit nuttig of nodig acht.

De voorzitter, de secretaris en de stemopnemers vormen het bureau.

Het bureau onderzoekt de geldigheid van de samenstelling van de vergadering en bepaalt, aan de hand van

de aanwezigheidslijst, het aantal stemmen waarmee iedere vennoot deelneemt aan de stemming.

5) Verloop van de algemene vergadering:

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De voorzitter leidt de vergadering waarbij elk op de agenda geplaatst voorstel na beraadslaging ter stemming wordt gebracht.

Elk aandeel geeft recht op één stem, Het stemrecht, verbonden aan niet-volgestorte aandelen waarvan de opgevraagde stortingen niet gedaan zijn, is geschorst.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken; afschriften voor derden worden ondertekend door één of meer zaakvoerders, zoals bepaald in de statuten.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder(s) een rondschrijven per brief, fax of e-mail met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en de commissaris(sen), met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden de voorgestelde beslissingen geacht niet te zijn genomen; nebben bepaalde voorstelten \met doch andere niet de unanieme goedkeuring van de vennoten gekregen, dan zijn enkel de unaniem goedgekeurde voorstellen aangenomen en de andere verworpen.

6) Gewone algemene vergadering:

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel op de

tweede dinsdag van de maand december, om twintig (20) uur.

De algemene vergadering hoort het jaarverslag en het verslag van de commissaris(sen) en behandelt de

jaarrekening.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de

aan de zaakvoerder(s) en commissaris(sen) te verlenen kwijting,

Een gewone algemene vergadering mag besluiten treffen ongeacht het aantal aandelen waarvoor aan de

stemming wordt deelgenomen.

De besluiten van een gewone en een bijzondere algemene vergadering worden genomen bij gewone

meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen..

7) Buitengewone algemene vergadering:

Een buitengewone algemene vergadering heeft het recht wijzigingen aan te brengen in de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Indien de statutenwijziging betrekking heeft op het doel van de vennootschap, moet het bestuursorgaan de voorgestelde wijziging omstandig verantwoorden in een verslag dat in de agenda vermeld wordt. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd die niet meer dan drie (3) maanden voordien is vastgesteld. De commissaris(sen), indien benoemd, brengt (brengen) afzonderlijk verslag uit over die staat. De algemene vergadering kan over wijzigingen in de statuten alleen dan op geldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer de voorgestelde wijzigingen bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping en wanneer de aanwezigen tenminste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Is deze voorwaarde niet vervuld, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig en de nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het door de aanwezige aandeelhouders vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

Een wijziging is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierden (314den) van de stemmen heeft verkregen, of vier/vijfden (4/5den) wanneer de wijziging betrekking heeft op het doel of de rechtsvorm van de vennootschap. Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

Artikel dertien - boekjaar:

Het boekjaar begint op één juli, om te eindigen op dertig juni van ieder volgend jaar.

Op het einde van elk boekjaar zal (zullen) de zaakvoerder(s) een inventaris en een jaarrekening opmaken, overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel veertien - winstverdeling:

De algemene vergadering zal met gewone meerderheid van stemmen besluiten over de aanwending van de winst, met inachtname van de wettelijke bepalingen.

Een minimum van vijf procent (5 %) wordt afgehouden voor het vormen van het wettelijk reservefonds; deze afhouding zal ophouden verplicht te zijn zodra de wettelijke reserve één/tiende (1110e) van het kapitaal bereikt heeft. Het zal opnieuw verplicht zijn van zodra de wettelijke reserve, om één of andere reden, verminderd werd.

Het saldo zal ter beschikking gesteld worden van de algemene vergadering die zal beslissen over de aanwending ervan, onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen.

Artikel vijftien - ontbinding:

Bij ontbinding van de vennootschap zat de vereffening gedaan worden door de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering, die over de ontbinding besloot, één of meer andere vereffenaars aanstelde, alles onder voorbehoud van goedkeuring door de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Artikel zestien - woonstkeuze:

ledere houder van aandelen op naam, zaakvoerder, commissaris of vereffenaar die zijn woonplaats en of zetel in het buitenland heeft, wordt geacht woonplaats te kiezen op de zetel van de vennootschap, waar hen alle handelingen geldig kunnen worden betekend of bekendgemaakt, zonder dat de vennootschap een andere verplichting heeft dan deze ter beschikking van de geadresseerde te houden. Een kopie van deze betekeningen en bekendmakingen zal eveneens ter informatie worden verzonden aan de woonplaats van de geadresseerde in het buitenland.

Artikel zeventien - verwijzing:

De vennoten zullen zich gedragen naar de dwingende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen mochten deze in strijd zijn of komen met deze statuten en naar de aanvullende bepalingen van zelfde Wetboek voor zover daarvan niet wordt afgeweken in de statuten.

Punt 6: Volledige herwerking van de statuten naar de Franse taal ingevolge voormelde verplaatsing van de

zetel naar een ander taalgebied en andere wijzigingen van de statuten:

-ln het kader van voormelde zetelverplaatsing naar een ander taalgebied en conform de taalwetgeving

terzake, beslist de vergadering om de bestaande Nederlandse tekst van de statuten van de vennootschap aan

te passen en te herwerken en in het Frans te vertalen als volgt:

"STATUTS:

TITRE I : FORME - DENOMINATION - SIEGE SOCIAL - OBJET - DUREE:

Article 1 - Forme - dénomination:

La société revêt la forme d'une Société Privée à Responsabilité Limitée.

Elle est dénommée "RENOVATIEF",

Le nom commerciale est « GW CONSTRUCT » et « RENOVATIEF »

Article 2 -Siège social:

Le siège social est établi à Ellezelles, Quatre Vent 200

Article 3 - Objet:

La société a pour objet, tant en Belgique qu'à l'étranger, pour son propre compte ou pour le compte de tiers,

en qualité de représentant, de commissionnaire ou d'intermédiaire

L'exercice de la profession de promoteur immobilier et de concepteur de projet.

L'exercice de la profession de coordinateur de sécurité et de coordinateur de chantier&

L'étude, la planification et l'exécution de tous travaux à façon, comme la création, le rafraîchissement et la

rénovation des travaux de construction de toute nature, la construction d'échafaudages, le nettoyage de

façades, la pose d'allées en pavés et en clinkers en béton, le sablage de métaux, la pose de câbles et diverses

canalisations, les travaux de démolition, tous les travaux de toiture, l'exploitation ou l'aménagement de sols et

sous-sols pour les rendre constructibles (par exemple la construction de garages souterrains, etc.) et ce, entre

autres par des travaux de maçonnerie, de menuiserie, de pose de sols et de faïence, ainsi que tout ce qui peut

s'avérer utile pour la construction, l'amélioration ou la rénovation de biens immobiliers.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

La fabrication, l'entretien, la réparation, le commerce, l'importation et l'exportation, le commerce de gros et de détail, le transport, la mise et la prise en location et le leasing de toutes machines et de tous produits quelconques relatifs aux activités susmentionnées,

L'exercice de diverses tâches techniques et l'exécution de divers travaux matériels.

La fourniture de services et de conseils aux personnes et aux entreprises concernant, en général, la gestion d'entreprise, la théorie économique et la technique de l'entreprise, la consultance, les matières commerciales, le marketing et tout ce qui s'y rapporte directement ou indirectement.

L'exercice de diverses tâches techniques et la réalisation de travaux matériels divers.

Toutes les opérations ayant un lien direct ou indirect avec la gestion judicieuse du patrimoine mobilier et immobilier.

Elle peut entre autres acquérir, faire construire, décorer, équiper, transformer des biens immobiliers à des fins d'exploiter et de rendement ; elle peut aliéner des biens immobiliers dans le but de les remployer et d'en tirer un rendement ; elle peut investir des moyens disponibles dans des biens et valeurs mobiliers, sans que ces opérations puissent faire partie d'une activité de courtier immobilier.

La société pourra effectuer toutes les opérations civiles, industrielles, commerciales, financières, mobilières et immobilières directement ou indirectement liées à son objet, qui sont de nature à en faciliter ou à en étendre la réalisation et qui revêtent un caractère nécessaire, utile ou simplement facilitant.

Elle peut en outre prendre une participation directe ou indirecte, par une participation, un apport ou de toute autre façon, dans toute société, entreprise, groupements d'entreprises, associations ou groupements professionnels existants ou qui doivent encore être créés, en Belgique ou à l'étranger, qui visent un objet complémentaire ou similaire au sien ou qui sont de nature à favoriser le développement de son activité. Elle peut intervenir en qualité d'administrateur ou de liquidateur dans d'autres sociétés.

Elle peut en outre se porter garante pour des tiers, gérants et sociétés. Elle peut également leur accorder des prêts, avances et crédits, dans le respect des limitations légales en la matière.

La présente énumération n'est pas limitative, de sorte que la société peut poser tous les actes susceptibles de contribuer, de quelque façon que ce soit, à la réalisation de l'objet social,

Article 4 - Durée:

La société est constituée pour une durée indéterminée.

TITRE II: CAPITAL SOCIAL:

Article 5 - Capital social:

Le capital social est fixé à vingt mille (20.000) EUROS.

Il est représenté par cent (100) actions, sans désignation de valeur nominale, chacune représentant une même fraction du capital social.

Article 6 - Augmentation de capital - droit de préférence:

En cas d'augmentation de capital par apport en numéraire, les actions nouvelles à souscrire doivent être offertes par préférence aux associés, proportionnellement à la partie du capital que représentent leurs actions.

Le droit de souscription préférentielle peut être exercé pendant un délai d'au moins quinze jours à dater de l'ouverture de la souscription.

L'ouverture de la souscription avec droit de préférence ainsi que son délai d'exercice sont fixés par l'assemblée générale et sont portés à la connaissance des associés par lettre recommandée. Si ce droit n'a pas entièrement été exercé, les actions restantes sont offertes par priorité aux associés ayant déjà exercé la totalité de leur droit de préférence en proportion du nombre d'actions qu'ils détiennent respectivement.

Il sera procédé de cette manière, selon les modalités arrêtées par la gérance, jusqu'à ce que le capital soit entièrement souscrit ou que plus aucun associé ne se prévale de cette faculté.

TITRE III: TITRES:

Article 7 - Registre des actions:

Les actions sont nominatives.

Il est tenu au siège de la société un registre des actions, dans lequel sont consignés:

1. les données précises concernant la personne de chaque associé, ainsi que le nombre d'actions lui appartenant;

2. les montants versés;

3. les cessions et transferts d'actions avec leur date, datés et signés par le cédant et le cessionnaire en cas

de cession entre vifs, par le gérant et les cessionnaires en cas de transfert par décès.

A l'occasion de l'inscription dans le registres des actions, un certificat est remis aux associés à titre de

preuve. Un numéro est attribué aux actions.

Article 8 - indivisibilité des titres:

Les titres sont indivisibles.

La société ne reconnaît, quant à l'exercice des droits accordés aux associés, qu'un seul propriétaire pour

chaque titre.

Si le titre fait l'objet d'une copropriété, la société a le droit de suspendre l'exercice des droits y afférents

jusqu'à ce qu'une seule personne soit désignée comme étant à son égard propriétaire du titre.

En cas de démembrement du droit de propriété d'une action, les droits y afférents sont exercés par

l'usufruitier.

Article 9 - Cession de parts;

§1 - Cessions libres:

Les parts peuvent être cédées entre vifs ou transmises pour cause de mort, sans agrément, à un associé,

au conjoint du cédant ou du testateur, aux ascendants ou descendants en ligne directe des associés.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

§2 - Cessions soumises à agrément:

Tout associé qui voudra céder ses parts entre vifs à une personne autre que celles visées à l'alinéa précédent devra, à peine de nullité, obtenir l'agrément de la moitié au moins des associés, possédant les trois quarts au moins des parts sociales, déduction faite des parts dont la cession est proposée.

A cette fin, il devra adresser à la gérance, sous pli recommandé, une demande indiquant les noms, prénoms, professions, domiciles du ou des cessionnaires proposés ainsi que le nombre de parts dont la cession est envisagée et le prix offert,

Dans les huit (8) jours de la réception de cette lettre, la gérance en transmet la teneur, par pli recommandé, à chacun des associés, en leur demandant une réponse affirmative ou négative par un écrit adressé dans un délai de quinze (15) jours et en signalant que ceux qui s'abstiendraient de donner leur avis seraient considérés comme donnant leur agrément. Cette réponse devra être envoyée par pli recommandé.

Dans la huitaine de l'expiration du délai de réponse, la gérance notifie au cédant le sort réservé à sa demande.

Les héritiers et légataires qui ne deviendraient pas de plein droit associés aux termes des présents statuts seront tenus de solliciter, selon les mêmes formalités, l'agrément des associés.

Le refus d'agrément d'une cession entre vifs est sans recours. Néanmoins, l'associé voulant céder tout ou partie de ses parts pourra exiger des opposants qu'elles lui soient rachetées au prix mentionné par lui dans sa notification initiale ou, en cas de contestation de ce prix, au prix fixé par un expert choisi de commun accord ou, à défaut d'accord sur ce choix, par le président du tribunal de commerce statuant comme en référé à la requête de la partie la plus diligente, tous les frais de procédure et d'expertise étant pour moitié à charge du cédant et pour moitié à charge du ou des acquéreurs, proportionnellement au nombre de parts acquises s'ils sont plusieurs. ll en ira de même en cas de refus d'agrément d'un héritier ou d'un légataire. Dans l'un et l'autre cas, le paiement devra intervenir dans les six (6) mois du refus.

Les dispositions du présent article sont applicables dans tous les cas de cessions entre vifs, soit à titre onéreux, soit à titre gratuit, tant volontaires que forcées (cas de l'exclusion et du retrait d'un associé), tant en usufruit qu'en nue-propriété ou pleine propriété, qui portent sur des parts ou tous autres titres donnant droit à l'acquisition de parts.

Par dérogation à ce qui précède, au cas où la société ne compterait plus qu'un associé, celui-ci sera libre de céder tout ou partie de ses parts librement.

TITRE IV: GESTION - CONTROLE:

Article 10 - Gérance:

La société est administrée par un ou plusieurs gérants, personnes physiques ou morales, associés ou non, nommés avec ou sans limitation de durée.

L'assemblée qui nomme le ou les gérant(s) fixe leur nombre, la durée de leur mandat et, en cas de pluralité, leurs pouvoirs. A défaut d'indication de durée, le mandat de gérance sera censé conféré sans limitation de durée.

Les gérants sont révocables ad nutum par l'assemblée générale, sans que leur révocation donne droit à une indemnité quelconque.

Il peut être nommé un gérant statutaire, qui ne pourra être démis qu'à l'unanimité de voix des associés, en ce compris la sienne, s'il est aussi associé. II pourra être totalement ou partiellement relevé de ses fonctions pour raisons graves, par une décision de l'assemblée générale extraordinaire en présence d'un notaire et en application des règles pour les modifications des statuts.

Article 11 - Pouvoirs:

S'il n'y a qu'un seul gérant, la totalité des pouvoirs de la gérance lui est attribuée, avec la faculté de déléguer partie de ceux-ci.

S'ils sont plusieurs et sauf organisation par l'assemblée générale d'un collège de gestion, chaque gérant agissant seul, peut accomplir tous les actes nécessaires ou utiles à l'accomplissement de l'objet social, sous réserve de ceux que la loi et les statuts réservent à l'assemblée générale.

Chaque gérant représente la société à l'égard des tiers et en justice, soit en demandant, soit en défendant. Il peut conférer des pouvoirs particuliers à un mandataire.

Article 12 - Rémunération:

L'assemblée générale décide si le mandat de gérant est ou non exercé gratuitement.

Si le mandat de gérant est rémunéré, l'assemblée générale, statuant à la majorité simple des voix, détermine le montant de cette rémunération fixe ou proportionnelle. Cette rémunération sera portée aux frais généraux, indépendamment de tous frais éventuels de représentation, voyages et déplacements.

Article 13 - Contrôle de la société:

Lorsque la loi l'exige et dans les limites qu'elle prévoit, le contrôle de la société est assuré par un ou plusieurs commissaires, nommés pour trois ans et rééligibles.

TiTRE V; ASSEMBLEE GENERALE:

Article 14 - Tenue et convocation:

ll est tenu chaque année, au siège social ou à l'endroit indiqué dans les convocations, une assemblée générale ordinaire, le deuxième mardi du mois de décembre, à vingt (20) heures, même si ce jour est un jour férié légal.

D'autres assemblées générales (particulières ou extraoridinaires) doivent en outre être convoquées par la gérance, chaque fois que l'intérêt de la société l'exige ou sur requête d'associés représentant le cinquième du capital social. Dans ce dernier cas, les associés indiquent leur demande et les objets à porter à l'ordre du jour. La gérance convoquera l'assemblée générale dans les quinze (15) jours de la demande.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Une assemblée générale particulière peut être tenue en tout temps pour débattre et décider en toute matière relevant de sa compétence et qui n'emporte pas de modification des statuts.

Une assemblée extraordinaire pourra aussi être réunie à tout moment pour débattre et décider de toute modification des statuts. Elle est tenue en présence d'un notaire.

Les convocations aux assemblées générales contiennent l'ordre du jour. Elles sont faites 'par lettres recommandées envoyées quinze (15) jours au moins avant l'assemblée aux associés, au(x) gérant(s) et, le cas échéant, aux titulaires de certificats émis en collaboration avec la société et aux commissaires.

Toute personne peut renoncer à la convocation et, en tout cas, sera considérée comme ayant été régulièrement convoquée si elle est présente ou représentée à l'assemblée.

Article 15 - Prorogation:

Toute assemblée générale, particulière ou extraordinaire, peut être prorogée, séance tenante, à trois (3) semaines au plus par la gérance, Cette prorogation annule toute décision prise. La seconde assemblée délibérera sur le même ordre du jour et statuera définitivement.

Article 16 - Assemblée générale par procédure écrite:

§1. Les associés peuvent, dans les limites de la loi, à l'unanimité, prendre par écrit toutes les décisions qui relèvent du pouvoir de l'assemblée générale.

§2. En ce qui concerne la datation de l' assemblée annuelle, la date de la décision signée par tous les associés est réputée être la date de l'assemblée générale statutaire, sauf preuve du contraire, à condition que la décision écrite signée par la gérance soit parvenue à la société vingt (20) jours avant la date statutaire, Si plusieurs exemplaires de proposition de décisions ont été envoyés, la date de réception du dernier exemplaire est déterminante pour la date de la décision.

La décision écrite, en plusieurs exemplaires ou non, est assortie d'une déclaration datée et signée par la gérance indiquant que la décision signée par tous les associés est parvenue au siège de la société au plus tard vingt (20) jours avant la date de l'assemblée annuelle générale statutaire et qu'elle porte toutes les signatures requises.

Si la dernière décision écrite n'est pas parvenue au plus tard dans les vingt (20) jours précédant la date de l'assemblée générale statutaire, la gérance convoque l'assemblée générale.

§3. En ce qui concerne la datation de l'assemblée générale particulière, la date de la décision signée par tous les associés est réputée être la date à laquelle la décision est parvenue au siège de la société, sauf preuve du contraire Si plusieurs exemplaires de proposition de décisions ont été envoyés, la date de réception du dernier exemplaire est déterminante.

La décision écrite, reprise dans une ou plusieurs propositions approuvées, doit être assortie d'une déclaration datée et signée par la gérance indiquant que la décision signée par tous les associés est parvenue au siège de la société à la date indiquée dans cette déclaration et qu'elle porte toutes les signatures requises.

La proposition de décision écrite envoyée doit indiquer si tous les points de l'ordre du jour doivent être approuvés dans leur ensemble pour parvenir à une décision écrite valable ou si une approbation écrite est sollicitée pour chaque point de l'ordre du jour séparément.

§4. La proposition de décision écrite envoyée peut déterminer que l'approbation doit parvenir au siège de la société avant une date bien définie pour pouvoir faire l'objet d'une décision écrite valable. Si la décision écrite approuvée à l'unanimité n'est pas parvenue, en un ou plusieurs exemplaires, en temps utile avant cette date, les approbations signées perdront toute force de droit.

Si un commissaire a été nommé, toutes les décisions de l'assemblée générale qui sont prises en recourant à la procédure écrite, doivent lui être communiquées.

Article 17 - Présidence - procès-verbaux:

§1. L'assemblée générale est présidée par un gérant ou, à défaut, par l'associé présent qui détient le plus de parts ou encore, en cas de parité, par le plus âgé d'entre eux. Le président désignera le secrétaire.

§2. Les procès-verbaux constatant les décisions de l'assemblée générale ou de l'associé unique sont consignés dans un registre tenu au siège social. Ils sont signés par le président de séance et par les associés présents qui le demandent. Les expéditions, copies ou extraits sont signés par un gérant.

Article 18 - Délibérations:

§1. Dans les assemblées, chaque part sociale donne droit à une voix, sous réserve des dispositions légales régissant les parts sans droit de vote.

Au cas où la société ne comporterait plus qu'un associé, celui-ci exercera seul les pouvoirs dévolus à l'assemblée générale,

Tout associé peut donner à toute autre personne, associée ou non, par tout moyen de transmission, une procuration écrite pour le représenter à l'assemblée et y voter en ses lieu et place.

§2. Toute assemblée ne peut délibérer que sur les propositions figurant à l'ordre du jour, sauf si toutes les personnes à convoquer sont présentes ou représentées, et, dans ce dernier cas, si les procurations le mentionnent expressément.

§3. Sauf dans les cas prévus par la foi, l'assemblée statue quelle que soit la portion du capital représentée et à la majorité simple des suffrages exprimés.

§4. En cas de démembrement du droit de propriété d'une part sociale entre usufruitier et nu(s)-

propriétaire(s), les droits de vote y afférents sont exercés par l'usufruitier.

TITRE VI : EXERCICE SOCIAL - REPARTITION - RESERVES:

Article 19 - Exercice social:

L'exercice social commence le premier juillet et se termine le trente juin de chaque année suivante.

A cette dernière date, les écritures sociales sont arrêtées et la gérance dresse un inventaire et établit les

comptes annuels dont, après approbation par l'assemblée, elle assure la publication, conformément à la loi.

Article 20 - Répartition - réserves:

Sur le bénéfice annuel net, il est d'abord prélevé cinq pour cent au moins pour constituer la réserve légale; ce prélèvement cesse d'être obligatoire lorsque le fonds de réserve a atteint le dixième (1/10) du capital social, mais doit être repris si, pour quelque motif que ce soit, ce fonds de réserve vient à être entamé,

Le solde restant recevra l'affectation que lui donnera l'assemblée générale, statuant sur proposition de la gérance, étant toutefois fait observer que chaque part sociale confère un droit égal dans la répartition des bénéfices,

TITRE Vil: DISSOLUTION - LIQUIDATION;

Article 21 - Dissolution:

La société peut être dissoute en tout temps, par décision de l'assemblée générale délibérant dans les formes prévues pour les modifications aux statuts,

Article 22 - Liquidateurs:

En cas de dissolution de la société, pour quelque cause et à quelque moment que ce soit, la liquidation s'opère par le ou les gérants en fonction sous réserve de la faculté de l'assemblée générale de désigner un ou plusieurs liquidateurs et de déterminer leurs pouvoirs et émoluments, le tout sous condition suspensive d'hcmologation par le président du tribunal de commerce compétent.

Article 23 - Répartition de l'actif net:

Après apurement de toutes les dettes, charges et frais de liquidation ou après consignation des montants nécessaires à cet effet et, en cas d'existence de parts sociales non entièrement libérées, après rétablissement de l'égalité entre toutes les parts soit par des appels de fonds complémentaires à charge des parts insuffisamment libérées, soit par des distributions préalables au profit des parts libérées dans une proportion supérieure, l'actif net est réparti entre tous les associés en proportion de leurs parts sociales et les biens conservés leur sont remis pour être partagés dans la même proportion.

TITRE Vlll: DISPOSITIONS DIVERSES:

Article 24 - Election de domicile:

Tous les gérants, commissaires et liquidateurs qui ont leur résidence à l'étranger, sont supposés élire domicile au siège de la société pour la durée de leur mandat, où toutes les significations et communications concernant les affaires de la société et la responsabilité de leur gestion peuvent leur être adressées.

Article 25 - Compétence judiciaire:

Pour tout litige entre la société, ses associés, gérants et liquidateurs relatifs aux affaires de la société et à l'exécution des présents statuts, compétence exclusive est attribuée aux tribunaux du siège social, à moins que la société n'y renonce expressément.

Article 26 - Droit commun:

Les dispositions du Code des Sociétés auxquelles il ne serait pas licitement dérogé sont réputées inscrites dans les présents statuts et les clauses contraires aux dispositions impératives du Code des Sociétés sont censées non écrites,

Punt 7; Machtiging aan het bestuursorgaan van de vennootschap tot uitvoering van de genomen

beslissingen - volmacht(en):

-De enige vennoot, handelend als gemeld:

a) machtigt het bestuursorgaan van de vennootschap tot uitvoering van de genomen beslissingen en tot de volledige herwerking en/of aanpassing van de statuten van de vennootschap in het Frans;

b) verleent hierbij aan ondergetekende notaris alle machten om voor zoveel ais nodig de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap (volledige herwerking in het Frans) op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake;

c) verleent bij deze bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de volgende (rechts)perscon: bvba Van Herreweghe & Partners te Dendermonde, Heirbaan 28, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook voor zoveel als nodig al het nodige te doen bij alle Federale Overheidsdiensten,

-De enige vennoot, handelend als gemeld, verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

Voorgaande beslissingen van de enige vennoot zullen vernield worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Benjamin Van Hauwermeiren

Notaris Benjamin Van Hauwermeiren Notaris

Tegelijkertijd hiermee neergelegd: Grote Steenweg 108A

- expeditie proces-verbaal dd 06/03/2014 9344 Oordegem - Lede

Tel, 09 369 06 26

- coördinatie der statuten met overzichtstabel in het Nederlands

coordinatie der statuten met overzichtstabel in het frans

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behow`fen

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 31.03.2013, NGL 29.04.2013 13099-0545-010
13/03/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

MUSSFÏ,

o 4 MRT 20a

Griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*13041693

Ondernemingsar : 0871.559.648

Benaming

(voluit) FRACHA TRANS

(Verkort) :

Rechtsvorm ; BVBA

Zetel : 1861 Westrode (Meise), Valkebeekstraat 9

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit het verslagschrift, gesloten door geassocieerd notaris Peter Verhaegen te Puurs op 27 februari 2013,

blijkt dat er werd gehouden een geldige buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de

BVBA FRACHA TRANS.

Er werden volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT

Naamswijziging

De vergadering besluit éénparig de naam te wijzigen in "RENOVATIEF".

TWEEDE BESLUIT

Zetelverplaatsing

De vergadering besluit éénparig de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 9100 Sint-Niklaas,

Beeldstraat 12.

Stemming

De vergadering keurt dit besluit eenparig goed.

DERDE BESLUIT

Verslag doeiswijziging

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag dat opgesteld werd overeenkomstig

artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen en waarvan de aandeelhouder verklaart kennis te hebben

kunnen nemen.

ln bijlage bij het verslag van de zaakvoerders is een staat van actief en passief van de vennootschap

gevoegd, afgesloten per 31 december 2012.

De zaakvoerders verklaren hierbij dat er sedert laatst gemelde datum tot op heden geen verrichtingen meer

gebeurd zijn die van zulke aard zijn dat zij een aanzienlijke invloed uitoefenen op de ontwikkeling van de

financiële positie van de onderneming, zowel in positieve als in negatieve zin.

Dit verslag zal neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel, samen met een afschrift

van dit verslagschrift.

Wijziging maatschappelijk doel

De vergadering besluit éénparig het doel integraal te schrappen en te vervangen door navolgende tekst:

"De vennootschap heeft zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van

derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel:

Het uitoefenen van het beroep van beroepsoprichter en projectontwikkelaar.

Het uitoefenen van het beroep van veiligheidscoördinator en coördinatie van bouwwerken.

De studie, planning en uitvoering van alle werken in onroerende staat, zoals het oprichten, verfraaien en

renoveren van bouwwerken van alle aard, bouwen van stellingen, gevelreiniging, leggen van opritten in

kasseien en betonklinkers, zandstralen van metaal, leggen van kabels en diverse leidingen, afbraakwerken, alle

dakwerken, alle exploitatie of bouwrijp maken vangronden en ondergronden (zoals bouwen van ondergrondse

parkeergarages en dergelijke), en dit door onder meer metselwerken, schrijn- en timmerwerk, bevloering en

faience, en alles wat nodig mocht zijn om onroerende goederen op te richten, te verbeteren of te renoveren.

Alle fabricage, onderhoud, herstelling, alle handel, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel, vervoer, alle huur of

verhuur en leasing van aile machines en van alle producten hoegenaamd in verband met voormelde activiteiten.

Het uitoefenen van allerhande technische taken en het uitvoeren van allerhande materiële werken.

Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het

bedrijfsbeheer, bedrijfseconomische en bedrijfstechnische aangelegenheden, consultancy, commerciële

aangelegenheden, marketing, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Op de laatste blz. van Luik B verrnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het uitoefenen van allerhande technische taken en het uitvoeren van allerhande materiële werken.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroe-'rend patrimonium.

Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, met het oog op het beheer en de opbrengst; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoed-rhandelaar mogen uitmaken.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij kan tevens borg staan voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij, kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel."

VIERDE BESLUIT

Wijziging boekjaar

De vergadering besluit éénparig:

-het lopende boekjaar te verlengen om dit te laten eindigen op 30 juni 2014;

-de boekjaren nadien telkens te laten aanvatten op 1 juli van het ene jaar om te laten eindigen op 30 juni van het daarop volgende jaar.

VIJFDE BESLUIT

Wijziging jaarvergadering

De vergadering besluit éénparig de jaarvergadering voortaan te houden de tweede dinsdag van de maand december om twintig uur.

ZESDE BESLUIT

Ontslag en benoeming zaakvoerder(s)

De vergadering besluit éénparig ontslag te verlenen aan de Heer François Van Mulders en Mevrouw Chantal Vranckaert, beiden voornoemd, voor hun mandaat ais niet-statutair zaakvoerder, te rekenen vanaf 30/11/2012 wat de Heer Van Mulders betreft en vanaf heden wat Mevrouw Vranckaert betreft.

De vergadering besluit éénparig te benoemen tot nieuwe niet-statutaire zaakvoerder, te rekenen vanaf heden: bvba Tersago Bouwprojecten, gevestigd te 9140 Temse, Markt 7, met ondernemingsnummer 0810.458.160, voor wie optreedt als vaste vertegenwoordiger, de Heer Raf Tersago, voornoemd, benoemd in deze hoedanigheid krachtens besluit zaakvoerder de dato heden, eerstdaags te publiceren in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad,

Het mandaat van de bvba Tersago Bouwprojecten zal onbezoldigd zijn, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

ZEVENDE BESLUIT

Aanpassen statuten

De vergadering besluit éénparig de statuten aan te passen aan voorgaande genomen besluiten, aan de huidige situatie en aan de thans geldende wetgeving in het algemeen, door de statuten volledig te vervangen door navolgende nieuw aan te nemen statuten:

NAAM

De vennootschap bestaat als een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, welke handelt onder de benaming "RENOVATIEF".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Beeldstraat 12.

DOEL

De vennootschap heeft zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel:

Het uitoefenen van het beroep van beroepsoprichter en projectontwikkelaar.

Het uitoefenen van het beroep van veiligheidscoördinator en coördinatie van bouwwerken.

De studie, planning en uitvoering van alle werken in onroerende staat, zoals het oprichten, verfraaien en renoveren van bouwwerken van alle aard, bouwen van stellingen, gevelreiniging, leggen van opritten in kasseien en betonklinkers, zandstralen van metaal, leggen van kabels en diverse leidingen, afbraakwerken, aile dakwerken, alle exploitatie of bouwrijp maken van gronden en ondergronden (zoals bouwen van ondergrondse parkeergarages en dergelijke), en dit door onder meer metselwerken, schrijn- en timmerwerk, bevloering en faïence, en alles wat nodig mocht zijn om onroerende goederen op te richten, te verbeteren of te renoveren.

Alle fabricage, onderhoud, herstelling, alle handel, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel, vervoer, alle huur of verhuur en leasing van alle machines en van alle producten hoegenaamd in verband met voormelde activiteiten.

Het uitoefenen van allerhande technische taken en het uitvoeren van allerhande materiële werken.

,

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, bedrijfseconomische en bedrijfstechnische aangelegenheden, consultancy, commerciële aangelegenheden, marketing, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Het uitoefenen van allerhande technische taken en het uitvoeren van allerhande materiële werken.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrek-king hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium.

Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, met het oog op het beheer en de opbrengst; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoed-handelaar mogen uitmaken.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend,

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, be-'roepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij kan tevens borg staan voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennoot-schap bedraagt twintigduizend euro (20.000 ¬ ), verteigenwoor'digd door honderd (100) gelijke aandelen, zonder nominale waarde, doch elk met een fractiewaarde van 1/100ste van het geheel geplaatste kapitaal.

ZAAKVOERDER

De vennootschap zal beheerd worden door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd wordt, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen, Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht In eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

BEVOEGDHEID ZAAKVOERDER

Iedere zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzon-dering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

BENOEMING

De algemene vergadering kan te allen tijde het aantal zaakvoerders vermeerderen of verminderen. De zaak-voerders benoemd door de statuten zijn echter niet afzetbaar, tenzij voor een grove fout in het beheer, die dan behoorlijk dient vastgesteld te zijn.

DAGELIJKS BESTUUR

Indien er twee zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken ken aan of door derden niet tegengeworpen worden.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerder mag het dagelijks bestuur van de maat-schap-pij overdragen aan een directeur, al of niet vennoot en aan om het even welke volmachtdrager, voor bijzondere wel bepaalde machten. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De rechtsgedingen als eiser en als ver-weer-ader, evenals alle gerechtelijk of administra-'tief verhaal worden vervolgd in naam van de vennootschap, door iedere zaak-voerder afzonderlijk.

De handtekening van de zaakvoerder moet in al de akten, waarbij de verantwoordelijkheid van de vennootschap in aanmerking komt, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van zijn hoedanigheid als zaakvoerder.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

ledere zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADE-'RING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

kt ,Voor-

' 'behouden aan het g Belgisch Staatsblad

De jaarlijkse algemene vergadering, ook jaar-'vergadering genoemd, wordt gehouden op de tweede dinsdag

van de maand december om twintig uur, ter zetel van de vennootschap of in gelijk welke plaats in de

bijeenroepingbrieven aange-'duid.

Indien voormelde dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden de eerstvol-gende

werkdag, zelfde uur en zelfde plaats.

STEMRECHT

leder aandeel geeft recht op één stem in de algemene vergadering.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 juli van ieder jaar en eindigt op 30 juni van het daarop volgende jaar.

ACHTSTE BESLUIT

Toekennen bevoegdheden

De vergadering verleent aan de zaakvoerder alle machten om de voorgaande besluiten uit te voeren en aan

notarisassociatie Verhaegen-Eekhaut aile machten om de gecoördineerde tekst van de statusten van de

ven`'nootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van

koophandel, overeenkomstig de wet-itelijke bepalingen ter zake.

NEGENDE EN LAATSTE BESLUIT

Verlening bijzondere volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan de Heer Stijn Goossens, wonende te

9200 Dendermonde, Bookmolenstraat 1, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke

formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op de Kruispuntbank voor

Ondernemingen, en/of op de griffie, en/of bij alle administratieve en/of juridische autoriteiten. Deze machten

hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit vocr

alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

BV BVBA VERFIAEGEN-EEKHAUT Geassocieerde Notarissen, voor wie ondertekent, geassocieerd notaris Jan Eekhaut te Puurs.

Samen neergelegd met : afschrift verslagschrift buitengewone algemene vergadering; verslag zaakvoerder en balans; coördinatie statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 13.03.2012, NGL 11.04.2012 12083-0130-012
01/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 08.03.2011, NGL 31.03.2011 11072-0298-014
30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 08.06.2010, NGL 29.06.2010 10226-0277-014
01/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 09.06.2009, NGL 29.06.2009 09298-0224-014
07/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 10.06.2008, NGL 04.07.2008 08348-0133-014
29/05/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
22/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 12.06.2007, NGL 21.06.2007 07249-0319-014

Coordonnées
RENOVATIEF

Adresse
QUATRE VENT 20D 7890 ELLEZELLES

Code postal : 7890
Localité : ELLEZELLES
Commune : ELLEZELLES
Province : Hainaut
Région : Région wallonne