SOLYLEZ

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOLYLEZ
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 823.048.067

Publication

25/07/2014
ÿþ Mod Wortl11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

I1 1 1 1 1; 1 I 1 1 1111

Ondernerningsnr 0823.048.067

Benaming

(voluit) $OLYLEZ

(verkort) :

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: HAAGDAM 2A, 9140 TEMSE

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDERS

De Bijzonder algemene vergadering gehouden op 7 juli 2014 op de maatschappelijke zetel van de

vennootschap heeft beslist om vanaf heden te ontslaan als zaakvoerder

-De heer Yunis Bouzarif

-De Heer Lahcen E3ouzarif

De Bijzonder algemene vergadering gehouden op 7 juli 2014 op de maatschappelijke zetel van de

vennootschap heeft beslist om vanaf heden te benoemen als zaakvoerder

Mevrouw Zahra Bouzarif

Er wordt hierbij volmacht gegeven aan JH Accountancy Comm. V., Marcel van Der Aastraat 44, 9120 Beveren, vertegenwoordigd door de heer Jef Herrygers, tot het vervullen van alle formaliteiten nodig voor de publicatie in het Belgisch staatsblad (Opmaken, ondertekenen en publiceren van de formulieren I en II).

JefHerrygers

Gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

GRIFFIE RECH I BANK vAN

KOOPHANDEL GENT

1 5 KI 2014

AFDELINGaCERMONDE

18/03/2014
ÿþ~

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Z

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gr?1cFI R'E CH-r9 \ K VAN KOOPHANDEL

- 6 !MARI 2014

DENDERMONDE

Griffie

Mod Ward 11.1

Ondernemingsnr : 0823.048.067

Benaming

(voluit) : " SOLYLEZ "

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9140 Temse, Haagdam 2 A

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING -- KAPITAALVERHOGING  STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door ELISABETH DESIMPEL, geassocieerd notaris, zaakvoerder_ van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte` aansprakelijkheid 'Nathalie Desimpel  Elisabeth Desimpel  Ronny Van Eeckhout, geassocieerde notarissen', met zetel te 8790 Waregem, Zuiderlaan 71, in datum van éénentwintig februari tweeduizend en veertien, dat de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " SOLYLEZ ", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9140 Temse, Haagdam 2 A, met ondememingsnummer BTW BE, 0823.048.067  RPR Dendermonde, in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen zijn en dat de: vergadering met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT.

De algemene vergadering heeft bevestigd en bekrachtigd, voor zoveel als nodig, de beslissingen houdende' naamswijziging en verplaatsing datum jaarvergadering, genomen door de buitengewone algemene vergadering gehouden voor ondergetekende notaris op 31 december 2013.

Bijgevolg werd:

-de naam van de vennootschap gewijzigd in 'SOLYLEZ';

' -de datum van de jaarvergadering verplaatst naar "de laatste vrijdag van de maand maart om twintig uur";

De algemene vergadering heeft vastgesteld dat zelfde buitengewone algemene vergadering een materiële misslag heeft begaan, Er werd namelijk beslist om de tweede zin van artikel 11 van de statuten te vervangen, terwijl het eigenlijk de bedoeling was om de eerste zin van artikel 10 van de statuten te schrappen en te vervangen. De materiële coordinatie van de statuten werd wel degelijk correct uitgevoerd,

TWEEDE BESLUIT.

Met algemeenheid van stemmen heeft de vergadering de voorzitter ontslaan van het voorlezen van de verslagen opgemaakt door de zaakvoerders op veertien januari tweeduizend veertien, en opgemaakt door de bedrijfsrevisor, de Burgerlijke Venootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin', kantoorhoudende te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedri!fsrevisor (ex ultimo), op twintig februari tweeduizend veertien, aangewezen door de zaakvoerders, over de hierna beschreven inbreng in natura; welke rapporten werden opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van ven-nootschappen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt: "BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging door inbreng in natura van een vordering in lopende rekening bij de BVBA SOLYLEZ kan ik besluiten dat:

1.de kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura. De zaakvoerders van de vennootschap zijn verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

2.de beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3.de voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn onder voorbehoud van navolgende :

De vennootschap bevindt zich in de toestand omschreven in de artikelen 332 en 333 van het wetboek van vennootschappen. Blijkens artikel 333 kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. De voorgenomen kapitaalverhoging dient dan ook als een herstructureringsmaatregel:

beschouwd. te_worsien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De continuïteit van de onderneming op korte termijn is afhankelijk van het welslagen van de herstructureringsmaatregelen op niveau van de rentabiliteit en de verdere financiële ondersteuning door de aandeelhouder.

Rekening houdend met de verliessituatie van de vennootschap, is de inning van de vordering in hoofde van de schuldeiser, met name de voormelde inbrenger, onzeker zodat vanuit het standpunt van de schuldeiser de reële waarde van de vordering wellicht lager is dan de nominale waarde.

Vanuit het standpunt van de vennootschap, schuldenaar, betekent de voorgenomen kapitaalverhoging een even grote schuldvermindering zodat voor haar de reële waarde van de schuld gelijk is aan haar nominale waarde. Vanuit het standpunt van de BVBA SOLYLEZ is de inbreng aan nominale waarde bijgevolg aanvaardbaar.

Voor een aantal rubrieken in de staat van actief en passief per 31 december 2013 konden mij onvoldoende details worden voorgelegd om zekerheid te bekomen inzake de juistheid en de volledigheid van de cijfers.

Tevens dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de waarde v,an de voorraad handelsgoederen (ad 8.524.07 EUR) aangezien ik niet in de mogelijkheid was om een fysische voorraadtelling uit te voeren daar ik mijn opdracht pas na balansdatum heb ontvangen.

Ik dien tot slot een principieel voorbehoud te formuleren nopens eventuele financiële gevolgen naar aanleiding van eventuele fiscale controles,

4.De waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De inbrengwaarde is slechts gerechtvaardigd voor zover de vordering tot op datum van akte niet daalde beneden de inbrengwaarde, t.b.v. 334.000,00 EUR,

5.de als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaand uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen t.b.v. 334.000,00 EUR, stemt overeen met de totale inbrengwaarde.

lk wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Wevelgem, 20 februari 2014

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin

vertegenwoordigd (ex ultimo) door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor

(getekend)"

De vennoot heeft erkend een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde, samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal.

DERDE BESLUIT.

Op basis van voornoemde verslagen heeft de vergadering beslist tot verhoging van het kapitaal met driehonderd vierendertig duizend euro (334.000,00 ¬ ), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) op driehonderd tweeënvijftig duizend zeshonderd euro (352.600,00 ¬ ).

Deze kapitaalverhoging is gebeurd door inbreng in natura door de voornoemde heer Ali Bouzarif van een deel van zijn schuldvordering in rekening-courant ten belope van driehonderd vierendertig duizend euro (334.000,00 ¬ ).

Voormelde kapitaalverhoging gaat niet gepaard met de creatie van nieuwe aandelen, doch met een verhoging van de fractiewaarde van de aandelen.

Is alhier tussengekomen :

De heer Ali Bouzarif, voornoemd, enige vennoot;

Die heeft uitdrukkelijk verklaard kennis genomen te hebben van het bovenstaande besluit om tot kapitaalverhoging over te gaan.

Na lezing gekregen te hebben van al wat voorafgaat verklaart hij uitdrukkelijk kennis te hebben van de financiële toestand van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'SOLYLEZ, van haar statuten en van de voorgestelde wijzigingen.

De voornoemde heer Ali Bouzarif heeft verklaard in te schrijven op de kapitaalverhoging en heeft verklaard inbreng te doen van een deel van zijn schuldvordering in rekening-courant die hij bezit in de vennootschap, ten belope van driehonderd vierendertig duizend euro (334.000,00 ¬ ).

De vergoeding van voormelde inbreng bestaat uit een stijging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen; er worden geen nieuwe aandelen uitgegeven. Dit kan voor zover alle vennoten verschijnen op de algemene vergadering en zij unaniem de kapitaalverhoging goedkeuren en voor zover de eigendom van de inbreng proportioneel gelijk Loopt met de eigendom van de aandelen, in casu behoren alle aandelen van de inbrenggenietende vennootschap, zijnde honderd zesentachtig (186) aandelen, toe aan de heer Ali Bouzarif, voornoemd. Bijgevolg is de aandelenverhouding identiek aan de inbrengverhouding.

Aangezien er dus geen nieuwe aandelen worden toegekend, bestaat de tegenprestatie uit de stijging van de factiewaarde van de bestaande aandelen, De stijging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen zal uiteraard overeenstemmen met de totale inbrengwaarde. Bijgevolg zal de tegenprestatie in overeenstemming zijn met de inbrengwaarde.

VIERDE BESLUIT.

De vergadering heeft vastgesteld dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is en dat het kapitaal effectief verhoogd werd tot driehonderd tweeënvijftig duizend zeshonderd euro (352.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, met elk een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (11186ste) van het kapitaal.

VIJFDE BESLUIT.

x

r e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering heeft beslist artikel 5 van de statuten aan te passen naar aanleiding van voormelde

besluiten.

Bijgevolg heeft de vergadering beslist artikel 5 van de statuten te schrappen en te vervangen door:

'Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd tweeënvijftig duizend zeshonderd

euro (352,600,00 ¬ ).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, met elk een fractiewaarde van

éénlhonderd zesentachtigste (11186ste) van het ka-pitaal.'

ZESDE BESLUIT.

De vergadering heeft de nodige machten verleend aan het bestuursorgaan om voormelde besluiten ten

uitvoer te brengen.

ZEVENDE BESLUIT.

De vergadering heeft kennis genomen van de gecoördineerde tekst van de statuten.

Na rondvraag heeft de vergadering beslist de gecoördineerde tekst van de statuten goed te keuren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Elisabeth Desimpel.

~ Voorbehouder

" aan het Belgisch Staatsblad







Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte akte buitengewone algemene vergadering d.d. 21/02/2014; - verslag van de zaakvoerders d.d. 14/01/2014 met balans activa & passiva;

- verslag van de bedrijfrevisor d.d 20/02/2014;

- coördinatie van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111(1)11011

V bel aa Be Sta:

GRIFFIE

KÓ~PHÁNDÉL.

I U SAN. 241k

DENDERMQNDE

v 1e

Ondernemingsnr : Benaming 0823.048.067

(voluit) : (verkort) : " ALL HALAL FOODS "





Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

9140 Temse, Haagdam 2 A

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - NAAMSWIJZIGING -WIJZIGEN DATUM ALGEMENE VERGADERING - STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door ELISABETH DES1MPEL, geassocieerd notaris, zaakvoerder

van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte:

aansprakelijkheid 'Nathalie Desimpel  Elisabeth Desimpel -- Ronny Van Eeckhout, geassocieerde notarissen',

met zetel te 8790 Waregem, Zuiderlaan 71, in datum van éénendertig december tweeduizend en dertien, dat de;

vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " ALL HALAL FOODS ", waarvan de

maatschappelijke zetel gevestigd is te 9140 Temse, Haagdam 2 A, in buitengewone algemene vergadering,

bijeengekomen zijn en dat de vergadering met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering heeft beslist de naam van de vennootschap te wijzigen van "ALL HALAL FOODS" in

"SOLYLEZ".

Dientengevolge heeft de vergadering beslist artikel 1 van de statuten te schrappen en te vervangen door:

"1. De rechtsvorm van de vennootschap en haar naam:

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam "SOLYLEZ"."

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering heeft beslist om artikel 2 van de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing

van de algemene vergadering de dato 27 juli 2012 om de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 8500

Kortrijk, Stasegemstraat 2, naar 9140 Temse, Haagdam 2A, welke beslissing werd gepubliceerd in de bijlage tot

het Belgisch Staatsblad van 27 september 2012, onder nummer 12161119.

De vergadering heeft beslist de tekst van artikel 2 te vervangen als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9140 Temse, Haagdam 2A."

DERDE BESLUIT.

De vergadering heeft beslist om de datum van de algemene vergadering te verplaatsen van "de derde

vrijdag van de maand juni om twintig uur" naar "de laatste vrijdag van de maand maart om twintig uur".

De vergadering heeft bijgevolg beslist om de tweede zin van artikel 11 te vervangen als volgt:

"De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand maart om twintig uur in de

maatschappelijke zetel of op een andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrief."

VIERDE BESLUIT.

De vergadering heeft de nodige machten verleend aan de zaakvoerder om de genomen besluiten ten

uitvoer te brengen.

VIJFDE BESLUIT,

De vergadering heeft alle machten verleend aan ondergetekende notaris om het nodige te doen voor de

coördinatie van de statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Elisabeth Desimpel.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte akte buitengewone algemene vergadering d.d. 31/12/2013.

- coördinatie van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

04/09/2013
ÿþMod PDF 11.1

, fTj in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

!Ill

illi

*ti3aoaz*

Griffie

Ondememingsnr : 0823.048.067

Benaming (voluit) : Ail Haal Foods

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Haagdam 2A - 9140 Temse

(verkort):

Rechtsvorm : Zetel :

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Benoeming zaakvoerder

Tekst :

Uittreksel uit de notulen vaan de bijzondere algemene vergadering van 15/08/2013

De vergadering neemt akte van de benoeming van Bouzarif Lahcen, wonende rekkemsestraat 143/A te 8510 Marke- kortrijk, ais zaakvoerder vanaf 15/08/2013.

Bouzarif Lahcen

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van 1 Naam en hoedanigheid van de inst urnenterende nbfâris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

22/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 20.08.2013 13435-0478-016
17/06/2013
ÿþ Mod R:W 17.7

-rrf~é In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE F?~~H1ei.~ANK

VAN KOOPHANDEL

- 6 Ail 2013

DENDEEMONDE



Ondememingsnr : 0823.048.067

Benaming (voluit) : All Halai Foods

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Haagdam 2A - 9140 Temse

(volledig adres)

Onderwerpen). akte : Benoeming en ontslag zaakvoerders

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 15/11/2012

De vergadering beslist om de heer Bouzarif Yunis, wonende Druartstraat 13 te 8510 Marke, te benoemen als zaakvoeder vanaf heden.

De vergadering beslist om te ontslaan als zaakvoerder vanaf heden

- De Heer Bouzarif Lahcen, wonende Schonekeerstraat 54 te 8930 Menen

- De Heer Oughar Mijedo, wonende Mechelsesteenweg 133 te 1800 Vilvoorde Kwijting wordt verleend voor hun mandaat als zaakvoerder tot 15 november 2012,

Bouzarif Yunis

Zaakvoerder

Bijlagen-bij-het-Belgisch-Staatsblad --11f06f213 = A-mrezes du Moniteurbulge

Op de laatste blz. van Luik e vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de pérso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 19.11.2012 12642-0040-015
27/09/2012
ÿþ Mod POF 11.1

1"1R; ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111 Iui1muiiuiiiu ni E

VIONITEUF

2 -09_

_GISCI 1 SUAT;LLAD

NEERGELEGD

-4. 09. 2012

Gefle

RECHTBANK Rnnn.içV~Lt, KOFiTRI~RK

~ r

20ï2

Ondernemingsnr : 0823.048.067

Benaming (voluit) : All Halai Foods

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stasegemsestraat(Kor) 2 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Overdracht aandelen - benoeming zaakvoerder - wijziging zetel - volmacht

Tekst:

Uittreksel uit het PV van de buitengewone algemene vergadering van 27/07/2012

De algemene vergadering heeft de overdracht van de aandelen die deze dag gebeurde alsmede de nieuwe verdeling van die aandelen goedgekeurd, hetzij:

a. De heer BOUZARIF Lahcen: 40 (veertig) aandelen;

b. De heer OUGHAR Mijedo: 40 (veertig) aandelen;

c. De heer EL 3AOUHAR1 Taieb: 20 (twintig) aandelen;

Voor een totaal van 100 (honderd) aandelen.

De algemene vergadering heeft een nieuwe zaakvoerder benoemd, hetzij:

- de Heer OUGHAR Mijedo, gedomicilieerd te 1800 Vilvoorde, Mechelsesteenweg, 133;

De Algemene vergadering heeft besloten om de zetel van de vennootschap te wijzigen en deze met onmiddellijke ingang naar 9140 Temse, Haagddam, 2A te brengen.

Ten einde, de Algemene Vergadering geeft alle bevoegheden om het uitvoeren van de formaliteiten bij het Register van Rechtpersonen aan D&S ACCOUNTING SPRL, Avenue du Castel, 94 te 1200 Brussel vertegenwoordigd door zijn zaakvoerder, de heer Thierry SENGIER, accountant en belastingconsulent.

BOUZARIF Lahcen

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik l3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/06/2011
ÿþ~

A

.

. . Plein! 1



Luik B

stoe 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

rIFFRoFi FGD

0 3. 06. 2011

RECHTBANK KOOPHANDEL. KOM-RIJK

Gr4Tte

1H11 Ull1 lU 11111111111 1H11

*11089778*

Ondernemingsnr : 0823.048.067

Benaming

(voluil) : All Halai Foods

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schonekeerstraat 54 8930 Menen

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijke zetel - Ontslag zaakvoerder Tekst

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 18 mei 2011

De verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar: Kortrijk, en dit vanaf heden. Stasegemsestraat 2 te 8500

. De vergadering neemt kennis van de vraag tot ontslag als zaakvoerder van Mr. Lamzoudi Khalid, en beslist om het ontslag te aanvaarden vanaf heden.

De vergadering stelt vast dat de aandelen van Mr, Lamzoudi Khalid (50%) worden overgenomen door Mr Bouzarif Lahcen.

Bouzarif Lahcen

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenlerende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/04/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
06/08/2015
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 8 JULI 2015

AFDELINeeffiCERMONDE

Hh1iiumumu~eii

>1511362 '

l

B

Ondernemingsnr : 0823.048.067

Benaming

(voluit) : SOLYLEZ

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : HAAGDAM 2A, 9140 TEMSE

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om vanaf 30 juni 2015 de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar het volgende adres

Drève André Dujardin 4  C27-28-29, 7700 Moeskroen.

Zahra Bouzarif

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notais, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.05.2015, NGL 18.08.2015 15434-0570-016
25/09/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
SOLYLEZ

Adresse
DREVE ANDRE DUJARDIN 1 - C27-28-29 7700 MOESKROEN

Code postal : 7700
Localité : MOUSCRON
Commune : MOUSCRON
Province : Hainaut
Région : Région wallonne