PATRIMOINE THOMAS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PATRIMOINE THOMAS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 478.600.176

Publication

04/04/2014 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.08.2013, APP 28.03.2014, DPT 31.03.2014 14082-0070-014
17/10/2013
ÿþBenaming (voluit) : TIM LAUREYS ADVOCAAT

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Geraardsbergse steenweg 246

9860 Oosterzele (Balegem)

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING - ZETELVERPLAATSING - WIJZIGING MAATSCHAPPELIJK DOEL - NAAMSWIJZIGING - VERVANGING INTEGRALE STATUTEN

Uit een verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris; Luc JANSEN, te Gent op 4 oktober 2013, neergelegd ter registratie, blijken volgende;: beslissingen :

1.Voorlegging, lezing en onderzoek van verslag van de zaakvoerder, verslag van de revisor en staat;

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van:

1. het verslag van de door de zaakvoerder aangewezen bedrijfsrevisor aangaande de voorgestelde kapitaalverhoging in natura in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, waarvan het besluit luidt als volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap BV ovv BVBA Tim Laureys Advocaat bestaat uit een deel van de openstaande schuldvordering op naam van;. heer Tim Laureys en mevrouw Olga Laureys voor de som van e 645.000,00.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het: Instituut der Bedr jjfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding;

cà van de inbreng in natura,

do Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereiste/is van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

b) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrilfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze, methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en desgevallend met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, , zondat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 6.450 aandelen op naam van de vennootschap BV ovv BVBA Tim Laureys Advocaat, zonder vermelding van de nominale waarde. De voormelde vergoeding impliceert een verwatering voor de aandeelhouders ten' belope van E 19,91 per aandeel. Deze benadeling van de aandeelhouders is in,. overeenstemming met het éénparig en weloverwogen akkoord van de bestaande: aandeelhouders.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsblat 111\111S01

157 24

" Ondernerningsnr: 0478.600.176

nnexes du Moniteur belge

17/10/2013

Staatsblad

eed 11.1

Dit verslag werd, overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, opgesteld teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in natura van de in dit verslag opgenomen aandelen. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting,"

2. het bijzonder verslag van de zaakvoerder aangaande de voorgestelde kapitaalverhoging in natura in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen;

3. het verslag van de zaakvoerder aangaande de voorgestelde doelswijziging in toepassing van artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen;

4. de staat van actief en passief van minder dan drie maanden oud in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van voornoemde verslagen alsmede van de staat van activa en passiva te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. 2. Kapitaalverhoging in natura;

L Kapitaalverhoging

Na kennisname van de voormelde verslagen van de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor zoals hoger vermeld, beslist de vergadering het kapitaal van de vennootschap te verhogen met zeshonderdvijfenveertig duizend euro (£ 645.000,00) om het van veertig duizend euro , (¬ 40.000,00) te brengen op zeshonderdvijfentachtig duizend euro (£ 685.000,00).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in natura van een gedeelte van de schuldvordering in rekening-courant van de huwgemeenschap bestaande tussen de heer LAUREYS Tim, geboren te Aalst op 16 augustus 1977, en diens echtgenote, mevrouw LAUREYS Olga, geboren te Volsk (Rusland, ex USSR) op 2 mei 1984, wonende te 9860 Oosterzele (Balegem), Geraardsbergse steenweg 246, op de vennootschap ter waarde van minimaal zeshonderdvijfenveertigduizend euro (£ 645.000,00).

2. Vergoeding

Als wederprestatie voor deze inbreng in natura zullen zes duizend vierhonderdvijftig

(6.450,00) nieuwe aandelen worden gecreëerd.

Deze nieuwe aandelen zullen worden aangeboden aan de huwgemeenschap van Tim

en Olga LAUREYS.

Deze aandelen zullen vanaf heden delen in de resultaten van de vennootschap.

3. Verwezenlijking van de inbreng

Voornoemde heer Tim LAUREYS en mevrouw Olga LAUREYS, verklaren, na voorlezing van het voorafgaande:

volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven;

titularis te zijn van een schuldvordering in rekening-courant op de vennootschap ; inbreng te doen in de vennootschap van voormelde schuldvordering voor een totaal bedrag van zeshonderdvijfenveertig duizend euro (¬ 645.000,00) en in te schrijven op het geheel van de zes duizend vierhonderdvijftig (6.450) nieuwe aandelen.

4. Waardering van de inbreng

Voor de waardering en de verdere beschrijving van deze inbreng, alsook voor de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, wordt verwezen naar het voormeld revisoraal verslag en wordt de ondergetekende notaris ontslaan er in deze akte verdere toelichting van te geven.

5. Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging in natura daadwerkelijk verwezenlijkt werd, dat ieder nieuw aandeel volledig volgestort is, .en dat het kapitaal .aldus daadwerkelijk gebracht werd . op

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : t'laam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

StaatsÎiïad -17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlhgën"6irliëf llérgiscfi

rnod 11.1

zeshonderdvijfentachtig duizend euro (£ 685.000,00) vertegenwoordigd door zes duizend : achthonderdvijftig (6.850) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

6. Naleving wettelijke voorwaarden

De vergadering verzoekt mij, notaris, te akteren dat de wettelijke voorwaarden met betrekking tot de plaatsing en de storting van het kapitaal werden nageleefd en dat het ' kapitani thans volledig volstort is.

3. Zetelverplaatsing;

Er wordt voorgesteld de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 6983 Ortho, Rue d'Hubermont 56.

4.Wijziging maatschappelijk doel;

Er wordt voorgesteld artikel 3 van de statuten te wijzigen, door vervanging van de tekst van voornoemd artikel door volgende bepaling:

"De vennootschap heeft tot doel het beheer in de ruime zin van haar roerend, onroerend offinancieel vermogen, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen.

De vennootschap mag alle daden stellen die direct of indirect verband houden met haar maatschappelijk doel, waaronder lenen, in hypotheek of in pand geven.

Ze mag roerende en onroerende goederen verwerven, alsook alle gebruiksrechten, titels, aandelen, verplichtingen en financiële participaties die de ontwikkeling of de verrijking van haar vermogen kunnen bevorderen.

Zij heeft de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek; gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen. "

5.Naamswijziging;

Er wordt voorgesteld de naam van de vennootschap te wijzigen in "Patrimoine Thomas".

6. Vervanging integrale statuten;

7. Machten.

De vergadering besluit:

a) aan de zaakvoerder de nodige machten te verlenen om over te gaan tot uitvoering van de genomen beslissingen;

b) aan de notaris de nodige machten te verlenen om over te gaan tot coördinatie van de

statuten.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,

Luc Jansen, notaris

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie bevattende volmacht

- verslag zaakvoerder

- gecoördineerde statuten



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/09/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 3 AR 2012

KOÓPHmuTE GENT

A

"12149404*

Ondernetninçisnt " 04 8 i',i)() i lP.

Bellrlrrllrtçt :TIiVI LAáJREYS ADVOCAAT

{vr. ri:',.t}

]tif~{,lli~t'flrtfl 17r" sik" tVr vr:rirnas,'ll.,) :i " t ti.a:'ikk.

Gera.irdshorgrf? 24(i

9860 Ouslefzele (Bkk eimi)

Ontlerwepr) akte :VERLENGING LOPENDE BOEKJAAR - WIJZIGING BOEKJAAR - WIJZIGING JAARVERGADERING - STATUTENWIJZIGING

Uit een verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris Luc JANSEN, te Gent op 17 augustus 2012, neergelegd ter registratie, blijken volgende beslissingen:

1. Verlenging van het lopende boekjaar:

De vergadering besluit het lopende boekjaar te verlengen om het af te sluiten op 31 augustus 2013, in plaats van op 30 september 2012. Het boekjaar 2011-2012 loopt alzo uitzonderlijk van 1 oktober 2011 tot en met 31 augustus 2013.

2. Wijziging van het boekjaar:

De vergadering besluit dat nadien ieder boekjaar zal aanvangen op 1 september om te eindigen

op 31 augustus van het daaropvolgende jaar.

3. Wijziging van de datum van de jaarvergadering.

De vergadering besluit dat de jaarvergadering voortaan zal gehouden worden op de tweede

zaterdag van de maand februari, en voor de eerste maal in het jaar 2014.

4. Statutenwijziging.

De vergadering besluit ingevolge voornoemde besluiten nog volgende wijzigingen aan de statuten door te voeren:

1/ Ingevolge vorenstaand eerste en tweede besluit wordt de eerste zin van artikel 23 van de bestaande statuten vervangen door volgende tekst:

"Het boekjaar begint op één september en eindigt op eenendertig augustus van het daaropvolgend jaar."

2/ Ingevolge vorenstaand derde besluit wordt de eerste zin van artikel 19 van de bestaande statuten vervangen door volgende tekst:

"De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de tweede zaterdag van de, maand februari van elk jaar op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping."

5. Machten.

De vergadering besluit de nodige machten aan de zaakvoerder te geven teneinde voorgaande' besluiten uit te voeren en aan ondergetekende notaris Jansen om de statuten te coördineren. De vergadering besluit tevens de nodige machten te verlenen, voor zoveel als nodig aan de heer Joris De Saedeleer, boekhouder-fiscalist van De Saedeleer & Partners, te 9400 Ninove,, Denderhoutembaan 64, met recht van indeplaatsstelling, om over te gaan tot het vervullen van de plichtplegingen inzake de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de ondernemingsloketten.

Op cie blz, van Luik B vcrrrreidçir : Recto Waranr &.n i,al:dsr1rçpheid %pan de rnsliurnentereride not iii hctzii van de pero(c,}nl..:ri bEvoP il de. re-chtcpersr,o31 ter,' rar'izien t rn derden !~ ~Frt-~Fr ~.nnrdia~n

!!dunt (u Iii ick~irrric

Verso

mati 11.1

" I~ç Voor" VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL, Luc Jansen, notaris

r i +[~I11)udEr1 ;

N, aap hel I

Belgisch

! 51-3tst7,{,-3(Î

-

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie

- gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op di, vermelljril Recto " NaMrrl r]n hctsl:.r,lrlhursï rlcà- he t?[I V8r1 dï persf}{1}r1Í41i!

j',Em08Q+1 fc.^{.ir,KtPleroie dFrdFn IE vr-rlt;CsC.fit'.Cri%Tl;1ÇJ,rn

Verso F,lac.rn cri hai~riti kw,¬ np

03/08/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 13.07.2012, NGL 31.07.2012 12368-0381-016
04/06/2012
ÿþ Mod Word 11.1

JJ.Ii $ i° ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

9111 II III 10111 IIILII II tll

*12099774*

NEERGELEGD `

23 MEI 2W2

RECHTBAI K YAYAN

KOOPHAND r ENT

Ondernemingsnr : 0478.600.176

Benaming

(voluit) : TIM LAUREYS ADVOCAAT

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gustaaf Callieriaan 7, 9000 Gent

(volledig adres)

Ond rwerp akte : VERPLAATSTING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit de beslissing van de zaakvoerder dd. 10 mei 2012 blijkt volgende:

-De zaakvoerder heeft beslist om met ingang van 15 mei de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Geraardsbergse Steenweg 246, 9860 Oosterzete (Balegem),

De voormalige maatschappelijke zetel zal enkel nog gebruikt worden als uitbatingszetel, en zal op die wijze in de KBO vermeld worden.

- De zaakvoerder geeft volmacht aan Dhr. Joris De Saedeleer, boekhouder-fiscalist, wonende te Ninove,' Denderhoutembaan 64, om de wettelijke publicatieverplichting in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en te verzorgen en de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en het ondemerningsloket af te handelen.

Tegelijk hierbij neergelegd: voornoemde beslissing van de zaakvoerder dd. 10 mei 2012.

Joris De Saedeleer

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/05/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11.121101

Vc

belle

aar

Belç

Staal

il



u

NEERGELEGD

1 1 ME! 2012

RECHTA~A. K VAN

KOOPHANDFC'E GENT

Ondernemingsnr 0478.600.176

Benaming

(voluit) TIM LAUREYS ADVOCAAT

(verkort?

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Gustaaf Callierlaan 7, 9000 Gent

(volledig adres}

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel dd. 30 maart 2012 om 10u00 blijkt dat met unanimiteit van stemmen beslist werd om:

- Mevr. Olga Laureys, wonende te 9860 Balegem, Geraardsbergsesteenweg 246, per 30 maart 2012 te ontslaan als niet-statutair zaakvoerder. Er wordt haar kwijting verleent voor de ganse periode van haar mandaat.

- Dhr. Joris De Saedeleer, boekhouder-fiscalist, wonende te Ninove, Denderhoutembaan 64, volmacht te geven om de wettelijke publicatieverplichting in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en te verzorgen en de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en het ondernemingsloket af te handelen.

Tegelijk hiermee neergelegd: voornoemd verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 30 maart 2012

Joris De Saedeleer

Lasthebber

Op de laatste blz van Luik B vermeden Recto Naam en hoedanigheid ,»an de instrumenterende notons hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon len aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

05/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 29.04.2011, NGL 29.04.2011 11098-0105-017
11/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 30.04.2010, NGL 30.04.2010 10109-0276-018
04/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 28.04.2009, NGL 30.04.2009 09125-0109-017
06/05/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 15.04.2008, NGL 05.05.2008 08126-0127-015
05/06/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 15.03.2007, NGL 31.05.2007 07176-0079-016
08/08/2005 : ME. - JAARREKENING 30.12.2004, GGK 16.07.2005, NGL 29.07.2005 05628-3885-012
04/04/2005 : DE059105
03/08/2004 : DE059105
11/02/2003 : DE059105
31/10/2002 : DEA009434

Coordonnées
PATRIMOINE THOMAS

Adresse
RUE D'HUBERMONT 56 6983 ORTHO

Code postal : 6983
Localité : Ortho
Commune : LA ROCHE-EN-ARDENNE
Province : Luxembourg
Région : Région wallonne